sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Roget - Osa 23: Itsenäinen jäätelöTäältä tulee taas vähän lyhyenläntä postaus! Pelasin nimittäin eilen muutaman tunnin, joten ei siinä ihan kauheesti kerenny tapahtumaan, tosin sitäkii jännempiä juttuja, kuten otsikko varmaan antaa ymmärtää :::DDD Mut ei ymmärrä antaa....jäätelöä? ainakaan peli kaatuillu. Ja tallentelin 24/7.

Hups, kisakuvien muokkauksen takia nää kuvat onkii sen normaalin 700px sijaan 800px leveitä :D No, ei se haittaa. Ens osassa palataan taas 700:aan (jos muistan).


***

Jatkuu kesäriehan aamusta, jollon päätin häätää nää kesäriehaan. Corbin sai käydä myös myymässä muutamat (keksijänpöydällä) rakentamansa lelut Kansankaupassa.

Ku silmä vältti ni Damien meni tietty jäätelöstä naatiskelemaan :D

Toi kuvake on vaan niin tyhmä :::D

Heeeei! Tässä on muuten Hannibal Heikkunen, joskus näky ilmotus et sen niminen lapsi on syntyny :DD

No siinä on sit ehottomasti parhain paikka tehä läksyjä, niinkö?

Ja kun silmä välttää ni kohta sillä Riimilläkii on jäätelö käpälässään.

Samalla Damien sai jutella tolle huonosti pukeutuneelle teinipojalle - on korkee aika alkaa pitämään yhteyttä Twinbrookin teineihin jos tulevaisuutta ajatellaan.

JA MITÄ MINUN VANHAT SILMÄNI NÄKEVÄTKÄÄN! :D JÄÄTELÖ! Joka muuten liikku yksin maassa! Kuolin totaalisesti :D:D:D:D En saanu siitä hyvää videota mut sit siihen tuli seuraava ja siitä sainkii videon! Näyttää ihan joltain madolta :D:D:D:D:D Ja syy, miks se noin teki: jotkut simit bugaili ja päätti olla näkymättömiä :DEn kestä XDDDDDDDDD Sit kuulu nuoleskelun ääntä ja lopulta jäätelö vaan katos :D:D:D:D

Olipas huima alennus.

Täälä taidetaan puhua puutarhanhoidosta. Ihania btw noitten käsiliikkeet ku ne kertoo puutarhuroinnista :D Ei silti saatu selville ton jätkän viimestä luonteenpiirrettä.

Ööööö, ehkäpä? Kannattaako juoruilla Riimin omalle pojalle? :D

Damien kuiskaa mut toi toinen jätkä kertoo sen? :D

Jaaha, oot taas kattonu nörttileffoja :D

Puluparvi! Vai onks ne sorsia? Ehkä ne on joku sekamuoto ja ne onkii pulsuja :D:D:D:D:D:D:D Get it?

Nyt kyl kastuu housut.

Ounou! :D

Se oli molempien toiveissa :D Ja aaaa rakastan tota taivasta! Tajusin viime postauksessa et tuollahan muuten pilvet vuorottelee. Tänään oli aurinkoinen ja lähes pilvetön taivas, ku viimeks tää sama päivä oli kirkas mut pilvinen.

Miks en simillä klikkaamalla voi laittaa sitä leikkimään meressä mut se ite voi?

Tätä vois luulla et se juoksee (vähän höperösti) :D

Mut se vaan potkii vettä ja hyppii tasajalkaa.

Corbinin kanssa oltiin taas räjäyttelemässä asioita :DDDDDDDDD

Hieman lentää tavaraa :D Ja aika julmetun kokosia muttereita.Tossa kuvaa siitä, jaksan edelleen ihmetellä kuin hienoja nää räjäytykset on :D Corbin on eka jolla oon noita ees testannu ja oon kuitenkii Unelmaduunin omistanu ilmestymispäivästä lähtien.

HIEMAN siitä tulikii muuten romua :DDD Tää vähän aikaa sit vielä sai sen romutaitohaasteen tehtyä eli se löytää kerralla useempia romuja. Niin ja noi kaikki missä on noi kaks "viivaa" on romuja, joissain on vaan 1 romu, joissain jopa 7.

"Nyt ei kyllä tultu tehtyä kovin viisaasti."

Kohta sosiaalisen verkostoitumisen taito taas kohoaa.

Riimillä on pinkki pupumattopyyhe!!! :DDDD Valkkaakohan se noi matot pyyhkeet simien lempivärien mukaan? Corbinilla oli se hieno raidallinen matto pyyhe ja sen lempiväri on joku "orvokinsininen" tai jotain. EDIT: Se on lattialla, sen on siis oltava matto. Piste. Sense? Makes none.

Joku randomein ja lyhyin video tässä. Aloin just videokuvaamaan tota rentoutumisen radion musiikkia ku peli ponnahtaa Corbinin luokse. (Enkä tajua miks toi alotuskuva näyttää tolta, YT taas :D)Koska tämä. EIIIIIIIII!

Siellä se on. Viiminen vilkasu tyyppiin aikuisena :DDDD

Ja lopputuloksen saatte nähä vähän myöhemmin ;DDDDDDDDDDDD

Koska toisaalla myös Riimi juhlii.

Tosin en kyl olis noin juhlatuulella jos olisin ite Riimi :D

Jälleen kerran ootellaan et päästään kotiin! ;)

Ja sit meen kotiin ja klikkaan Corbinilla jostain... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CORBIN MITÄ ON TÄMÄ??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No kovasti keppiä ainakii toivotaan, tai molemmat toivoo :D

Ja siinä on Riimi! Kovin on hankala tehä trendikkäitä vanhuksia ku pelin vaatevalikoima on niin huono. Pitää vissiin latailla vanhuksille vaatteita, ei kaikki vanhukset haluu olla kurttusia ja rupsahtaneita!

Hera :D Ja samalla näätte miltä Riimin asun alaosa näyttää.

SIMSTER! Mut mikä pettymys, ei tosta oo teinille mitään hyötyä. Pitää oottaa vielä melkein viikko... Mut testasin sitä silti!

Ja hups :DDDD En tienny et ne tulee kylään!

Ei tänään, myö mennään nukkumaan :D:D:D:D Ja Kaarina kyllä kävi portilla - vauvansa kanssa - mut päätti sit lähtee menemään ku ei ketään kuulunu ulos :D

Nojoo, ois teillä pyykkikonekii olemassa. Huoh, siitä se dementia alkaa. (Mikähän siinä on et kaikki simsbloggarit miettii näitä vanhoja herroja höperöinä papparaisina? :DDDD)

Tähän väliin keppi. Riimi sai tän hienoimman, laamakepin. Oisin tehny siitä(kin) pinkin jos vaan sen tyyliä ois voinu muokata. Corbinilla on se halvin keppi.

Ja suihkutkii rikotaan. Onneks se osaa korjata ne pikavauhtia.

Ja tässä Corbinin vanhustyyli :D Damienin mielestä noi kirkkaankeltaset aurinkolasit on niin mauttomat, mut yritäpä kääntää sellasen vanhuksen päätä, jonka uimahousut on kuvioitu kumiankoilla ja joka joutuu pukeutumaan huomio(pelastus)liiviin ettei kukaan vedessä aja päälle. Aurinkolaseja unohtamatta. Näätte joskus :D (Ja voitte huomata etten tykkää pelata harmaahapsisilla vanhuksilla :D)

Corbin ois kovasti halunnu myös viikset mut Riimin kanssa ehottomasti kiellettiin.

Tää jäbä leikitti kissoja koko yön noitten portilla. Siis ei se portilla leikittäny, vaan portin edessä. Teehee.

Ja sen kasvot häiritsee. Se muistuttaa Corbinia.

EÄÄÄÄÄÄÄ eiks oo ihana uniasu Riimillä?! :D Oli pakko laittaa jollein tuo kokopuku ja halusin siitä pinkin ja aaaaws, tosta tuli NIIIIIN Riimin näkönen :D

Jätkä menossa soittamaan kitaraa. Se edelleenkään ei mielestään mahu soittamaan kitaraa huoneessaan.

Mut mikä ilme :D Mitähän se ees mahto kattoa? Ei tuolla ollu mitään. Tai sit se mietiskeli jotain punasta moodlettia mikä sillä näky olleen.

Laitettiin kyl kitara pois ja blogattiin vähän. Ja toi ilme :D

TOI ILME :D

(Bean maalaamaa) tauluako se kattelee? :DDD

Jäbä istuu edelleen niitten pihassa.

Luulin kauan et se on teini, mut se olikii aikuinen. Kasvojen uurteet paljasti.
Tässä kohtaa kans ku ne jutteli, en nyt muista mistä erityisesti, mut tutustuvat tai jotain, ni kuulin kuin toi vastas selvällä suomenkielellä "P*skaa :)" :D:D:D:D:D

Ja mie en enää tiedä onko se valmiskasvo vai Corbinin kopio ;___; Jos laittasin sille samanlaiset mustat hiukset ku Corbinilla oli ni ei varmaan erottas niitä toisistaan, eli onko Corbin sit valmiskasvo? Äsh, missä SP:ssä ees on se asetus ettei saa generoida uusia simejä omien simien "geneettisinä jälkeläisinä"? :D

RIIMI, VAATTEET :DDDDDDDD
Ja toi jäbä yritti sisälle mut ovet on lukossa joten ei päässy, ja päätti sit ettei liikaha tontilta mihinkään aka oli ilmeisen bugiutunut joten resetoin sen pois siitä.

No sitä haamuchiliähän se on _koko_ rivi. Kasveista kaikkein hyödyllisin. Paitsi tietty en voi olla varma tosta pienestä mut eiköhän sekii oo samaa :DDD


Ja tähän päättyy tämä osa. Voi olla et tylsyys iskee kohta taas, jollon meen taas jatkamaan Rogeteilla.

6 kommenttia:

 1. HANNIBAL HEIKKUNEN :DD
  :DDDD toi liikkuva jäätelö, kuolin!
  Lentävät pulsut :D
  "Nyt ei kyllä tullu tehtyä kovin viisaasti." Ihana :DD
  :DDDDD Toi Corbin-pappa, en kestä! Ihanat hiukset :D:D:DD
  Aww, Riimi on söpö :3 Ja on Corbinkin, nyt kun pääsit muokkaamaan vähän :D
  Ihan älytöntä että toi simster ei toimi teineille. >:c
  :DDDDDDDDDDDDDDDD Corbinin monsieur-viikset, ei apua :D:DD

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, hauska et sain - tai simit - viihdyttää :DDD Näitä kommentteja on aina hauska lukee, ja aina kihertelen ittekseni kirjottaessa ku mietin et onkohan tää nyt hauska :DDD

   Poista
 2. Hahaha :DD Jäätelö :DD

  No hei toi alennushan oli puoleen hintaan et äläpäs nyt XD

  Oh, sulla onki mamma ja isukki samanikäsiä? :D Mulla ei oo vissii koskaa :DDD EIKU NII! Riimihän on mielikuvitusystävä! :DDDD

  Go Corbin!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

  Ja siksi, koska simspapparaiset on ihania :D:D:D:D:D:D

  Riimi on aika sulonen, tosin mä varmaan seuraavassa postauksessa mietin et kuka hiivatti tuo mummo/pappa on???? :DDD

  Ja mikä on Damienin uniasu???? :D:D:D::D:D Tai tuo missä se kitaraa soittelee? :D

  Hah, mut eikös tosta haamuchilistä saa aika kivasti rahaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harvinaisia hetkiä tämä :D Ja Riimi oli mielikuvitusystävä tosiaan, sille ei vaan jääny niitä ystävän toimintoja ku se bugas katoamalla, ja sit ku sain sen vierailulle ni sillähän ei ollu koko ystävän pukua ikinä päällä :DDDD Pitää joskus testata uudestaan ystävää, jos vaikka toimis tällä kertaa oikein. Corbin voiskii tehtailla todellistusjuomia useemman varastoon ni ei tartteis jonkun taas opetella niitä :D:D:D:D

   No, mie varmaan selitän joka kohassa Corbin sitä, Riimi tätä ni ei pääse unohtumaan :DDDD Mut noi vanhetessaan muuttuu kyllä ihan sikana, Corbin tupos kamalasti ja nenä on hirmunen peruna :::D

   Ahahaha, joo uniasuhan se :D:D:D:D Toi on Vuodenaikojen Limited Editionin lahjasisältö, joku Zombies vs. Plants -paita :DDDDDD

   AhaaAAAAAAAAAAAAA, pitää sit myydä ne :DD Noilla on kyllä jo nyt jonkun verran rahaa mut eihän lisätienestit pahasta ole, varsinkaan näillä suunnitelmilla (lisätontti joskus ostetaan ja rakennetaan sinne uusi talo :DD).

   Poista
 3. Tyylikkäitä vanhuksia! :) Ja sulla on edelleen se potta vessassa, tosin eikö sille pian tuu käyttöä Dampun myötä... :) Simster tosiaan löytänee sit kivan puolison.

  Ei pitäs lukee näin montaa postausta putkeen, ku ei keksi kommattavaa... No kerrankii multaki lyhyitä viestejä! ;)

  Ja toi musa oli kiva, mitä ny kerkes kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei oo jaksanu sitä poistaa ku tosiaan joku sille vielä käyttöä keksii, siitä on vähän niinku tullu koriste :DD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)