perjantai 4. lokakuuta 2013

Roget - Osa 20: Synttärisankari

Täältä pesee lisää! Ja tässä on melkein puolet enemmän kuvia ku yleensä.
Saat muuten 10 pistettä ja papukaijamerkin jos lasket kaikki YHYY-KISSA-KUOLI -huudot kuvista. Okei, et saa, mut vastaus: _ihan_liikaa! Hermot menneee :DD

***


Niin, sehän oli tosiaan lemmenpäivä viimekskii ja tästä lähetään.

Rogeteilla se oli myös siivouspäivä :D

Kuten myös puutarhanhoitopäivä. Mikä on kyllä joka päivä :D

Ja näköjään myös pyykkipäivä!

Siivouspäivä tais tarttua ihan simeille asti, tääkii oli RIIMIN toive :D Yleensä se on Corbin joka ressaa kaikesta likasesta.

No saamansa pitää.

Tontut rellestää pihalla. Huomatkaa masokistitonttu oikeella.

Ja Riimi puurtaa taas puolialasti puutarhassaan ja vettä tulee taivaan täydeltä.

Näin meillä, puskasta toiseen sateenvarjon kanssa, matkallahan vois vaikka kastua! Saispa noi jotenkii käyttöön ja pois käytöstä, samalla tavalla ku kävelykepit. Vie vaan turhaan aikaa ku aina pitää noi varjot laittaa pois ja taas ottaa esille.

Joku kyseli siitä poikien balettiasusta! :D Ompas muuten lame...

Ja tässä se esittelee isälleen liikettä nimeltä... plié tai jotain. Jotkut noista toiminnoista on ihan hirveen huonosti toteutettu, toikii näytti niinku Corbin ois vaan seissy sen eessä.

Ja sit se ei ees kommentoinu sitä mitenkään.
C: "AI HELKKARI KU MUN KISSA KUOLI!!!1"

Ja Damien naureskeli ittekseen. En tiiä onks se isästään kattonu mallia vai mikä on, mut ei se ainakaan huumorintajunen ole :D Tai sit se johtuu piirteestä herkästi innostuva.

Tää on niin tätä.

Kevätriehaan! Tällä kertaa aattelin et onko ne Corbinin työntäny takakonttiin.

Mut sillä olikii kotona jotain bisneksiä kesken. Aka kissan perään itkeminen. Hitto ku joka toinen minuutti pitää kuollutta huutaa.

DAMIEN! Ei balettiasussa lähetä ulos tällä säällä!!!

Nii-in, siellä sataa -.-"

Tossa on sen leudommalle kelille sopivampi ulkoasu.

Vissiin joku bugi koska Riimi EI ole julkkis :D Mut nauroin tolle "kaikin puolin turhia tyyppejä" :D:D

Damienilla ku klikkas ni pysty valkkaamaan äitinsä.

Jaaha, lentävä Corbin ja on näköjään aika vaihtaa sateenvarjoa. Ostan niitä aina reppuun useemman ni voi vaan poistaa sen rikkinäisen.

Kävin Kansankaupassa ja miks nauroin tälle kirjan nimelle? :DD

Sittenpä törmättiin synnyttävään simiin! Lapsen/lapsien huuto on ihan _järkyttävä, kuulostaa enempi niinku jotain tapettais suunnilleen.Otin videota siitä koska ihan oikeesti, kuunnelkaa nyt :DDD Ei hyvää päivää tota huutoa.

Sit käännyin ja huomasin et takana oli tyttö, se kirkuminen saatto lähtee myös siitä :D

Corbin päätti sit ystävällisesti lähtee viemään sen sairaalaan, paikalle kerran ku osuttiin. Riimi jäi tuijottaa niitten perään ja tää OIS ollu hyvä tunnelmakuva :D Sit menin vapaaseen kameraan...

...ja näin hyvin näki tielle :DD

Corbinilla mielenkiintoset ajatukset, pelkääkö se et Riimi luulee et se ois pettäny sitä? Ja sen ilme on aika hieno, näyttää ihan siltä niinku toi oksa vois kohta hyökätä kimppuun :DDDD Ja huomatkaa toki et kuskina toimii se synnyttävä leidi, Corbinia ei siis olis periaatteessa tarvittu ees mukaan.

Villihevonen! Taitaa muuten olla se sama kyömypää mikä noitten tontin reunalla norkoili sillon yks päivä :)

Kotiinpaluu, synttäribileet tiedossa ja tällä kertaa on hyvä muistaa avata portti et vieraat pääsee sisäänkii :DDD

Tällänen random pikkulikka, mistä lie tunteevat ton.

Tällä herralla oli kiire. Ja Nuuskamuikkusen nenä! Ja noi hiukset..............en vaan tiedä mitkä noi on, niitä on varmaan kolmet tuolla mut CCMagic ei anna niille kuvaa joten en osaa poistaa niitä. Ja ne tulee etenkii miehille aina.

Klikkaili vaan random nimiä juhlakutsuun, ei noi tunne tuolta oikein ketään :DD Mut tää on Merlin Sirén, se viime postauksen kevätriehan myyjä. Ihan söötti, vaikka vähän valmiskasvonen onkii.
Hera: "No ei tuo kyllä mikään koppakuoriainen ole..?"

Ja Merlin päätti paikalle päästyään vaihtaa työasuunsa :D:D:D:D:D:D

Tarjolla Damienin leipomia vaniljamuffinsseja ja Riimin leipomaa kurpitsapiirakkaa, joka on muuten varmaan viime synttäreitten peruja. Ainakii syksyllä leivottu, ehkä, hmm.

No sepäs sattu :D

Saatiinkii sit toimitettua sille ne hedelmät!

Ja sit se mittaili Riimin tissejä?

Hercules taitaa haistaa kakun :D

Eih. Enkä jaksa ottaa sitä julkkisjuttua pois, ei ne paparazzit vielä niitten portille tuu pyörimään.

Ja mitä Corbin toivoo :))))))))))))

Yay, se on synttäreitten aika! Ja yhet muhinoi taustalla, mut ku molemmat halus suudella simiä. Ja huomatkaa kuninkaallista leikkivä pikkutyttö takana :D

No terve.

Vielä viiminen katsaus Damienin lapsenkasvoihin :)

Ihana toi Millie taustalla ku seuraa kans kasvua :D

Muutama kuva CASista ihan kaikkien kiusaks ennen ku näytän Damienin teininä :D

Ei luoja, noi tulee Leffa-kamasetissä :::D:DDD:D:D:D::DD

Hmm, kivan yöasun oot valkannu kieltämättä :D
Jaa, selkäytimestäkö se hengittää?

No okei, tässähän se :) Siitä tuli tosi kiva! Vähän rock-henkeä jätkään, se on kuitenkii virtuoosi ja vois oikeesti keskittyäkii musiikkiin. Ja jos kasvonpiirteistä jotain sanosin ni toi on kyllä ihan tasan 50-50 molempia vanhempiaan. En oo ikinä nähny simiä joka ois noin tasasesti periny piirteet :D Se on Corbinin näkönen mut kuitenkii Riimin näkönen, ja se on ehkä hippusen enemmän Corbinin näkönen vaan siks et sattuu olemaan poika. Mut mie tykkään! 8D

Ja jos tosta ei kunnolla nähny ni laitoin sille punasta juuriin.

Tältä näyttää. Uutena piirteenä siis Keräilijä. Se on ihan kiva piirre.

Ja suhteita katellessani huomasin et toi pikkutyttö, Liu Lu, on KIINASTA. Missä hitossa noi siihen oikein on tutustunu???

Läppäri bugaa, se ei suostunu menee tonne lattialle ilman movea. Eikä moven kanssa pöydälle, vaan pöydän alle.

Ja mikä tää nyt sit on??? Miks ton taulun voi asettaa läppärin päälle???

The Vanukkaat :DDDDDD Ja taulu ei oo musta, se on vaan taas kääntyny ympäri.

Tätä "bugia" ei ookaan aikoihin ollu :D Joskus se vetää siis noi tekstuurit tolleen höperösti, vaikkei se pysyvää olekaan. Vaan tyylin luonnin kanssa, tossa se otti kirjahyllyn koko tekstuurin itteensä, noi kirjat ja muut, siis. Ihanku se siis erehtyis luulemaan esim. pöytää kirjahyllyks, niinku tässä. Kirjahylly nähtävissä alemmissa kuvissa.

Mut tälläseks muutin Damienin huoneen. Ja kerkesin vielä siirtelemään noita sen verran et pyykkikori on kirjahyllyn vieressä ja sen paikalla on pelikonsoli; ja balettipalkinto meni hyllylle. Läppäri siirty reppuun ja kynäteline pois pöydältä kokonaan. Toikii luonnoslehtiö on sen repussa mut näköjään teini ei voi tehä sillä mitään (vai pitääks sillä olla maalaustaitoa?).

JA MITÄ MINÄ NÄENKÄÄN?

LAAMA. Mää kotia siitä.

Okei :D

Nisse Uteloinen on yks noista vanhuksista, joille toi heviletti aina arpoutuu. Sama mies muuten, joka edellisillä synttäreillä jäi kuistille soittamaan kitaraa :D Ja ilmeisesti haaveilee kapelimestarina olosta.

Tää toive ei oo yhtään looginen, koska se tulee aina ku sim kasvaa lapsesta TEINIKS. Vielä aika pitkä aika ennen ku se valmistuu, ja ei kukaan jaksa yhtä toivetta niin kauan pitää.

Ihmismäärä tais alkaa käydä Corbinin hermoille :D

Huspois.

Ovikello soi :DDD Laama on vissiin ainut joka yleensä soittaa ovikelloa.

Tossa näkyy Damienin arkiasu vähän paremmin. Ja sen farkut on tummansiniset. Luulen, et miun pitää ladata lisää housuja miehille.

Päätin vihdoin kokeilla tätä!

Ja mikä pettymys ku ne ei voikaan tehä muuta ku surffata netissä ja pelata pelejä. Ja tää ei suostu laittamaan tota konetta pöydälle. Pöytääkään ei oikeesti sais tohon, sen mielestä portaat (_seinän takana...) on tiellä :D Tosin ne on asetettu vinosti joten siks. (Ja nyt keksin et voisin siirtää pöytää, asettaa koneen siihen ja siirtää pöydän takas >:D)

Mmmmikä oli???

Joko animaatiot bugaa tai Riimi ei vaan osaa tanssia :D Todellä häröltä se ainakii näytti!Videota. Ja tosiaan, en oo varma jäätääkö miun peli vai ton tanssin animaatiot, ei siitä okein saa selvää. paitsi et se on ihan hirveen näköstä :DD

Ja Hera ei tykänny radiosta. Tää kissa on muuten paljon enemmän esillä täällä ku velljensä Hercules tai niitten emo Millie.

Damien oli nukkumassa ku Rabbe päätti tulla kattomaan telkkaria (jonka suljin sen nenän eestä). Oli torstai ja bileet valu vähän liian myöhälle :D Riimin piti lopulta heittää kaikki ulos ku ne ite oli jo niin väsyneitä, ja ei tullu juhlamoodletteja tai ilmotusta siitä et millaset juhlat oli.

Damienin aamu alko rankasti :D

Ja aamu muutenkii oli ihan hemmetin suminen, ja rakeitakii sato.

DAMIEN, MIKSI? :DDDDDDDDDDDDDD Simit tuppaa valkkaamaan ihan tyhmiä hiuksia suihkuun (Riimillä on aina nuttura, Corbinilla oli teininä takapuoleen yltävä ponnari), mut eka kerta ku joku päättää heittää koko kuontalon pois :DD

Ja suihkukii hajos.

Corbinilla on ollu jo vaikka kuinka kauan toi Duduka-niminen kakadu sen repussa. Ei se ikinä tee sillä mitään ja ihmettelen ku se ei oo karannukaan. Ei oo tullu ostettua sille häkkiä/ortta ku ei oo tilaa, ni se on tuolla repussa ollu kaikki nää "vuodet" :D

Heran toive :D Ja taas Hera esillä!

Corbin tahtoo joskus unohtaa tän asioitten tärkeysjärjestyksen :D

Jos nyt tällä kertaa ihan vaan korjataan se suihku.

Jee!

Niin kiva ku se Ranska onkii ni ei tällä kertaa mennä sinne :DD

Vielä. Neljä. PITKÄÄ. Tuntia.

Niin, tätä vielä neljä tuntia.

KAKKU. Nyt se muuten saa jäädä pöydälle! En todellakaan laita sitä kaappiin lojumaan kahen edellisen kakun lisäks. Teen testin.

DERP.

Tajuaiskohan se tän jälkeen jopa pukee vaatteet päälleen...

No olipas arvokas.

Uskaltauduin vihdoin kokeilemaan tätä. Enkä tajunnu et ne lähtee sinne heti :D

Sillä aikaa Damien ilmotti ittensä harrastuskerhoon.

Musiikkikerho :) Kerran ei tanssia pysty harjottamaan ni musiikilla mennään!

Onkohan ton leidin ajokortti ihan aiheellinen? (Ne oli ajamassa just alamäkeen, siks se on tolleen :D)

Studentti löyti ittelleen kivan paikan.

Ja yhdennäköisyys on huomattava :DD

En keksiny muutakaan ni laitoin sen keräämään Riimin puutarhasta sadon. Sillehän toi puutarha periytyy, en varmana lopeta tätä puutarhurointia vielä, Alice sen alotti ja vielä jatkuu :DD

Masokisti päätti lävistää ittensä keskeltä.

Jostain tästä eteeenpäin nää kuvat on menetettyjä. Peli päätti taas kaatua, tällä kertaa epäilen syyn olevan Leffa-kamasetissä ja DEP-listassa, mistä teen tutoriaalin joskus. Tää ky edelleen herjaa et pitäs saada yli 4Gt muistia mut ei onnistu tällä kokoonpanolla. Jotain puolentoista tunnin edestä siis peliä hävis, mut ei se haittaa. Ei tapahtunu paljoakaan, kuten kuvista näkyy :D

Toivon, et tää on lemmikki.

Aamu ei alkanu hyvin, Damienin sosiaalisuus oli ihan nollissa.

Rupateltiin hetki tän... Alarik Uteloisen kanssa. Alarik piipahti Dampun synttäreilläkii.

Mitähän se Damienista tuumaa :D

:D:DDD:D:D:::D:D:D:D:DD:D:D::DD:DD

Perhosia! :>

Kiva nimi.

Äääh, missään ei ollu oikein ketään! Tai ainakaan Damienin ikäluokkaa.

Mentiin sit kotiin. Ja sain hienon idean! Jos nuoriso ei ole ulkona, sen on oltava netissä :DDDDD Lukemaan siis sosiaalista verkostoitumista.

Näin teemme!

Meinas kusta housuun vaan koska kissa nukkuu lattialla niin ettei siitä mitenkään mahu menemään ohi.

Eka viesti oli niin tykätty et sai heti 4 seuraajaa XDDDD

No hitto, ei kerinny kyllä paljon mitään tekemään :DDDDDD

Hakkeroi sit tietokantaa. Kyl se 166§ sillä sai kerättyä :D

No nyt kyllä :DDD Corbin hei, ei voi olla NOIN kova ikävä poikaansa noin nopeesti :D

ÖÖöö miks kerrotte tän miulle?

TESTI part 2: Se pilaantu! Ei mennykää ku kaks päivää.

Miten voit poistaa profiilin jos et voi edes tehä sellasta? -.-"

Aijaa, kone siis ylikellotetaan tälleen :DD

Tai sitten ei :D

No jotain siellä kaapissakii jopa pilaantu.

Seuraava aamu on hyvä alottaa läksyillä.

Ja Corbin ja Riimi saapu kotiin! Damien tais olla par'aikaa suihkussa.

Kätevänä Corbin sai sit korjata Dampun koneen.

Millie vanhenee!


Hassua ku hännänpääkii vaaleni :D

Jos en tietäs, ettei elukat voi olla zombeja, sanosin et Millie nyt kyllä on yks. Ja hassua miten toi taustan valon vaihtelu näkyy kissan läpi o___o

Joskus ois kiva tietää mistä nää oikein höpöttää.

Damien ei mielestään mahtunu soittamaan kitaraa huoneessaan.

Bellasiitti on tullu ennenkii :D Nauran aina koska bella_siitti :D

Nää aamuvirkut heräs transsiuniltaan kello 4 aamulla. Riimin kaa suunnattiin myymään vihanneksia ja hedelmiä ja noustiin Puutarhurin uralla tasolle 7. Sit lähettiin ettimään siemeniä, jos vaikka niitä _erikoisia löytys.

Hautausmaalla oli aikamoinen hulina :D Ja huomatkaa keskellä olevat hautakivet. Raahasin niitä joskus varmaan kymmeniä tonne ku siivosin hautoja :D

Ja poikkesin myös Rogetien sukuhaudalla, Alef seisoskeli siellä ja katteli päähautausmaalle päi, tais kaivata toisten seuraa :D Mut eikös noi voi liikkuu paikasta toiseen? Ainakii alkuaikoina haamut usein lähti hautausmaalta autolla johki XD

Löytyhän niitä vihdoin!

Ja pari lisää.

Kotona Corbin paranteli vessanpöntöstä itsestään puhdistuvaa. Oisit kyl tietty voinu siivota sen ensin...


Ja tähän jäädään tällä kertaa. Luulisin et pelaan taas huomenna myöhemmin tänään, ainakii joudun heräämään aikasin ja oon ennen puoltapäivää taas kotona eli on aikaa pelata :D

18 kommenttia:

 1. Eikä, kiitos tästä historiantunnin piristyksestä xD (ei sillä et mä tätä oisin hissantunnilla lukenut, eihän tunnilla saa kännyköitä käyttää ;)) Repeilin ihan huolella :'D
  "Masokisti päätti lävistää ittensä keskeltä" miks mulla ei tuu koskaan mitään tonttuja? Ne näyttää olevan mielenkiintosia veijareita xD niiden elämästähän vois kirjottaa vaikkapa traagisen romaanin :'D

  "AI HELKKARI KU MUN KISSA KUOLI" XD Mä kyllä ootan sun postauksia aina, nää on niin mahtavia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ole hyvä vaan, ja kiitos itelles myös, kommentit piristää aina päivää! :D

   Noita Kylmävaappuja tulee jos rakentelee paljon lumiukkoja, studenttitonttu tuli Yliopiston tuliaisena, keksijätonttu tietty keksijänpöydästä ja Höröhampaasta (se jänispukunen) en osaa ees sanoa mistä se oikein ilmesty noille :DD Ja ne on loppujen lopuks tosi mielenkiintosia, harvemmin on noita ollu noin paljon yhellä tontille. Niitten toilailuja on ihan hauska seurata, varsinkii ku tuntuvat ryhmittyvän tolleen :D Nää yksilöt kans ollu yllättävän harmittomia satunnaisia tv:n ja radion aukasemisia lukuunottamatta :D

   Poista
 2. OUJEE!!! Ihanaa ku oot heränny simshorroksesta :DDDD

  Eih mun käy niin kateeksi toi Riimin puutarha, se on jotenki niin tyylikäs :DDD Aaargh :DDD

  Ja voi miten lohdullista on että muillakin on tuota pyykkiongelmaa, se on hemmetin rasittavaa mut toisaalta en osais enää pelata jos ei oo pyykinpesua :DDD Angst D44 :D

  Nyt pitää kysyä fiksummalta, ku sataa niin kasteleeko se myös kasvit? Siis tälleen loogisesti koska sims 3, mut oon miettiny tota hetken enkä oo päässy vielä testaamaa xD

  Melkonen toi kohouma Damienin balettiasussa O_O Ookoo, oon ällö XD

  PAHUUDEN VIIKSIVALLU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

  Ei juma XD Mä ensin katoin äkkiä et ei juma miten Riimi synnyttää ja facepalmasin ku ei se ollukkaa Riimi XDDD ei herranjumala tota videoa :DD:D:D:D:D::D

  Ihana mies D:D:D:D: Kunnon unelmien poikamies XDDDD Näyttää vähän vesinokkaeläimeltä ton nenänsä kanssa :D:D:D:D

  Awwww Hercules :DDD "NO MINÄ AINAKI TAHON KAKKUA!111"

  UUUUUH Damien on hottis! Noni ja sit jotaki bändäriä kiertoon pojuseni XD Ja pojuli sai myös kivan huoneen :) Hyvin tyylikästä!

  Äääääh vitsi ku mun tekis mieli hommata toi yliopisto mutta ku missasin yhden hyvän tarjouksen enkä tosiaan aio maksaa siitä lisäristä kolmeakymppiä :DD Jos sais jonku Murielin jälkeläisistä käymään yliopiston, sitte joskus x) Tyyliin lapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsen :DDDDDD

  Kyllä tuo tanssi on ihan oikee :D:D:D: Muistaakseni Janna tais olla tanssijatyyppiä ni veti tuota aina ku ei laittanu sille muuta hommaa :DDD

  AHhaha noi suihkuhiukset on ärsyttäviä, miehille tuppaa tuleen ne ihanat naisten hiukset ja naisille jotain ihan randomia XD

  Hajosin niin pahasti tolle Corbinin "DERP." -kuvalle XDDDDDDDDDDddddd

  EI HEMMETTI XDDDD "..... Lemmentutkija ei pyytänyt sinua lopettamaan" tuosta puuttu vaan semmonen pervo silmäniskuhymiö :D:D::DD:D:

  Huhaa olipas se toiminnan täyteinen postaus, jiihaa :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heräsin joo, Rogetit koukuttaa taas aika pahasti :DD

   Tyylikäs? Tökkiny vaan kasveja riviin silleen et väliin jää yks polku jossa mahtuu sim liikkumaan, sadettimet keskelle ja perältä laskeskelin jotain 11 puuta :''DDDD

   Ja miun mielestä sade kastelee kasvit :D Useina sadepäivinä ne ei ainakaan oo nuutunu, mut ku usein kastelen ne aina sillon 5-6 aikaan aamulla ni tietty se aina alkaa satamaan sen jälkeen joten en voi olla täysin varma :DDD

   Kyllä minäkii sen kohouman huomasin XD

   Vesinokkaeläin wuuut :D:D:D:D:D

   No, eiköhän toi hinta taas alene jossain vaiheessa. Kannattaa seurailla cdon.comin tarjouksia jos sieltä koskaan tilailet :)

   Poista
 3. ainakin 9 kertaa "YHYY KISSA KUOLI" !! :---------DDD kylläpäs niitä nyt surettaa

  hei tuo smustle-tanssihan on kakkosen joraustanssi! nostalgiaa :0

  lemmentutkija taisi olla oikein lemmekkäällä päällä ;))

  eeppinen taksi, kenties äkkijarrutus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie laskin jotain 11 ainakii :D Sinänsä aika vähän ku kuvia kuitenkii 147 :DDD
   Ja mietin kans ite ku kakkosessa oli joku "Joraa" tms. mut en niin paljon jaksanu simejä tanssittaa että tunnistaisin :D
   Ja hieman äkkijarrutus joo, niin et uppos ihan asfalttiin :DDD

   Poista
 4. Jee täälläkin on tullut uusia postauksia sillä välin kun minä eräjormailin metsässä :D Rogetit ovat jatkaneet elämäänsä niin ihanasti sekä ei-niin-ihanasti :D

  Noi videopätkät olivat hulvattoman kivoja! Niitä lisää!! :D

  Hauska juttu tuo, että sim voi lähteä viemään synnyttävää naista sairaalaan, vaikkei olekkaan syntyvän lapsen isä. Ja kylläpä Corbin sit teki fiksusti, jäi pelkääjän paikalle -.-

  Ääh tahtoo lemmikit-lisäosan takaisin! En sen takii, että simini saisivat kärsiä lemmikkien kuolemista vaan kun ne ovat niin lutusia <3

  Damienista on kasvanut kyllä komea nuorukainen. Millainen lie hänen tulevaisuutensa kun tuollaset luonteenpiirteetkin ;D

  Jaaaa tonttujenseikkailuja on hauska katsoa. Etenkin tuota herra perunpäätä siis anteeksi Studentti vai mikä ikinä onkaan. Hahaaa masokisti-tonttu xD Minä haluan myös sellaisen! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hienoa et joku jaksaa kommentoida videoitakii! Niitä löytyy postauksista sieltä täältä, eniten jälkipuoliskon Rogeteilta ja pari Tonylta. Ne on kaikki miun YouTubessa mut ne on piilotettuna ku en jaksa kirjotella mitään hienoa ja sit kuitenkii joku tulee komppaa jotain "stupid" :DDD

   Ja jaa-a, jo kerkesin ainakii jotain suunnitelmia kehittelemään päässäni ku Damienin tyyliä CAsissa hioin :D Se jää sit nähtäväks et mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

   En ikinä muista mikä toi yliopistotonttu on nimeltään, ni kutsun sitä aina Studentti :D Eka sana mikä mieleen tulee sen nähdessä on saksan sana "die Studentin", mikä on naispuolinen opiskelija joten se ei ihan sovi, siispä Studentti :DD Pitää ehkä nimetä se niin :DD
   Ja laita simit väsäämään ahkerasti lumiukkoja ni pitäs noita Kylmävaappuja sadella jostain :D

   Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Toi sateenvarjo on ehkä maailman ärsyttävin puutarhanhoidossa! Yleensä en jaksa simeille varjoo ostaakaan, kun se ärsyttää enemmän kun märkä-moodlet...

  Höh, tosi typerä toi balettipuku! :( Tytöllä oli muistaakseni kuitenkin tutut ja kaikki? Voi olla et muistan väärinkin. Sit tyhmästi toteutettu se liikkeiden esittäminenkin, kun eiks se ollu joku Mahtaile... Kakkosessahan tais olla oikeen kunnon tanko balettiliikkeille?

  Hyvä selitys hevosenkenkäpelissä! :D Nauratti. Parhaita on myös esim. siivoukseen liittyvät jutut, kun yrittää tehdä vaikka nälkäisenä. Niistä tulee kans hyviä kommentteja. :)

  Joo, onhan se synnytys järkyttävää nähtävää varmaan... :D

  Joskus noihin suhteisiin ilmestyy simejä vaikka mistä, vaikkei tavallaan tapaiskaan niitä. Joskus ollu tavoitteena kattoakin, millasissa tilanteissa tulee uusia simejä listalle, vaikkei niitä tapaa. Ainakin jos selviää jonkun puoliso, niin se tulee, vaikkei sitä tapaa. Mut hyvin tulivat juhliin, vaikka oli ventovieraita!

  Ihana Damien, tosi söötti mutta rock! :)

  Onko sulla muuten ladattuja noi seinähyllyt? Ne on kivoja.

  Oho, ai kirjojen lukemisesta saa kirjoitustaitoa jo lapsena, vau! Hyödyllistä! :D

  Toi smustle on ihan ihme! Hullulta näyttää... Koitas useella simillä yhtä aikaa, pitäs kai olla erilaista. Pakko oli vähän googlata, simlishiä näköjään. :)

  Höh, ei mulla vaan elukat pysy repussa kun pienen hetken! Kerran muuten mulla oli lintu orrella ja sit jonkun ajan kuluttua se oli hävinny ja simi suri sitä. Epäilen et niiden kissa söi sen, mut en oo muistanu sen jälkeen testata, onko se mahdollista. Muistaakseni siinä maassa oli linnunsulkia kuitenkin... Ja eikös ne voinu orrelta lentääkin vaan pois?

  Upee taksi! :D :D :D

  Jaa et oo uskaltanu kokeilla lähettää vanhuksia matkalle aiemmin, mikset? Joskus ihan hauska, mut ei ihmeitä tarvi tehdä niin kotiarestissa ollaan. :/

  "Lemmentutkija ei pyytänyt sinua lopettamaan" :D :D :D :D :D Repesin!! :D :D

  Oho, kakku pilaantu! Ei oo tullukaan kokeiltua. Mahtaako pilaantua jääkaapissa ikinä...?

  Kun niistä tryffeleistä oli puhetta, et ovat isoja niin eipä noi siemenetkään pieniä ole... :D

  Taas meinas toi meidän "mustamakkara" tulla makoileen näppiksen päälle, mitenkä se oikeen tietääkään et kirjotan taas tänne kommenttia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja saahan sen moodletin pois ku vaan vaihtaa vaatteet :D
   Joo, "Mahtaile", aina saa hetken miettii et mitähän hittoa. Ja kakkosessa se tosiaan oli ihan oma taitonsa, ja ihan kivakii sellanen.

   Noi seinähyllyt on Yliopisto-lisäristä. Vähän kivempia ja yksinkertasempia ku mitä Täytteä elämää'n mukana tullu hyllykkö. Tosta koristekirjahyllyköstä en sit tiiä, saako siihen päälle koristeita, en saanu testattua sitä vielä ku sänky on tiellä :D Mut samasta paikasta ne löytyy.

   Ja näköjään tota kirjotustaitoa tulee :D Niin ja taaperoille siis, Damien ei ilmeisesti lukenu yhtäkään kirjaa lapsena :DDD Eli taaperoitten kirjoista yhistä saa logiikkaa, yhistä muistaakseni maalaustaitoa, ja lopuista vissiin sit kirjotustaitoa. En muista voiko taapero niistä ite oppia mut ainakii jos sille niitä luetaan ni tulee taitopalkki pään päälle.

   Miekii googlailin Smustlea eilen :D Ku ,uistutti yhtä tanssia mitä lempibändini aina veti keikkojen lopussa joskus 90-luvulla :D:D:D

   Ei miullakaan yleensä elukat pysy repussa, mut toi kakadu on sitkee tapaus :DD Ja joo, todennäkösesti toi siun lintu pääty kissan suuhun. Tai sit se kuoli vanhuuteen? (Tai nälkään tai johonkii.) En oo kyllä senkään takia uskaltanu ostaa noille ortta, kissoja ku talo täynnä. + Joskus lintujen mekastus on ihan pirun ärsyttävää kuunneltavaa :D

   En oo uskaltanu lähettää niitä siks ku joskus (luin, et) siinä saattaa ilmetä se sama bugi ku matkustelussa: simi tai toinen ei palaakaan takasin kotiin. Nää onneks palas elävänä takasin, mut huomasin tänään pelaillessa et molemmat oli menettäny koonaan työtietonsa ja näkyvät työttöminä -.-" Rekisteröityjä yrittäjiä ovat...

   Kyl se kakku jossain vaiheessa jääkaapissakii pilaantuu, mut veikkaisin et siihen menee vähintäänkin 5 viikkoa :DDD

   Ja joo, ei oo asiat pieniä simssin maailmassa :D Mut jos noi siemnet yhtään pienempiä ois ni ei niitä kyllä osais löytää edes keräelmäkeräimen kanssa.

   Haha :D Meilläkii joskus kissat harrastaa pöydällä makoilua, harvemmin, mut joskus :D Etenkii jos kumpikaan siskoista ei oo paikalla ja toi yks möhömaha keksii et nyt on huomiota saatava. Toinen vaan mellastaa. Nytkii ne lentelee olohuoneessa.

   Poista
  2. Jaahas, unohdin näköjään laittaa tohon "Ilmoita" -ruutuun rastin, joten en muistanut tulla lukemaan sun vastausta! No mut parempi myöhään... Uuttakin oli näköjään paaaaljon tullut, jee! :)

   Ai jaa, mites mulla on hyllyt jääny ihan huomaamatta. Tonyn jutussa niitä ihastelin jo aiemmin, mut sillon mulla ei tainnu viä ollakaan Yliopistoa itellä... Tarvii ettiä. Jos pääsis taas vaikka pelaamaankin kohta... Mies aina nauraa, kun alotan pelin, että "kai tossa illalla sit pääset pelaamaan" kun aina teen toooosi kauan yhtä simiä pelkästään, jos pitää simi ensin luoda. :D

   Ahaa, voi hitsi että täältä aina oppii uutta! :D Mä keksin joskus aiemmin, et taapero kannattaa aina nukuttaa lukemalla, kun siitä tulee lukijalle reilusti hupia. Yleensä luen sitä ruoanlaitto-kirjaa, mut en tiiä tuleeko sitä taitoa kuitenkaan nukuttaessa... Ei mielestäni palkkia tule taaperolle. Ja muuten en muista ikinä lukea...

   Joo, ne linnut mekastaa aika tavalla! ;) Pitää ottaa joskus se pieneläinten adoptoija -elämäntoive, niin voi taas kokeilla lintuja hankkia ja laittaa orrelle.

   Oho, en usein oo kyllä lähettäny vanhuksia sinne lomamatkalle, mut enpä muista et siitä ongelmiakaan ois ollu... Tarvii kokeilla taas sitäkin joskus. Kurjaa tommonen työtietojen häviäminen! Vaikka toisaalta ne yrittäjän ylenemiset on aika tylsiä, mut kuitenkin. On se yrittäjäkin siinä mielessä hyvä, et simillä on joku ammatti. Ei tuu koko ajan toiveita jonkun työn alottamisesta! :D

   Mulla muuten tulee tohon yhteen perheeseen koko ajan uus kämppis! Mikähän siinä on... Jos lähetän kämppiksen pois, pian tulee taas uus. Näin on tapahtunu varmaan 10 kertaa jo. Olisko joku bugi, vai onko siihen joku asetus, ettei kämppistä tuu?

   Poista
  3. Haa, hauskaa et joku muukii aina törkkää ton "Ilmoita" päälle :D Tykkään kans aina lukee vastaukset omiin kommentteihin!

   Hmm. Tonyn hyllyt saattaa olla Täyttä Elämää -lisäristä jos oikein muistan, Damienin huoneessa olevat hyllyt tosiaan Yliopisto-lisäristä. Ja testasin eilen ja saa ton "seinäkirjahyllyn" päälle myös koristeen, vähintään yhen :D

   Ja kyllä sitä itekii aina uusia simejä vääntää useemman tunnin, pitäähän niistä täydellisiä tulla ;D Usein kyllä eniten aikaa menee juttujen valkkaamiseen ja päättämiseen :D

   En usko et ruoanlaittotaitoo tulee taaperolle. Taitoja saa noista lastenkirjoista. Taaperot vaan ei voi ottaa ite hyllystä mitään joten pitää toisella simillä siirtää se kirja lattialle ja joko lukee sitä sille toisella simillä tai laittaa taapero ite lukemaan. Taaperoille ei myöskään tuu sitä oppimispalkkia missään vaiheessa, kirjojen kanssa se on se perinteinen vihree eli et voi tietää palkin suhteen et se on taito. Se taito näkyy myös vasta isompana ku sim tekee jotain siihen liittyvää, ihanku muutkii taaperoitten lelut :)

   Yrittäjä on kiva, ei tarttee vartoa sitä aikaa ku simi on töissä - ku vaan muistaa joskus tehäkii niitä yrittäjän juttuja :DDD

   Hmm. Kämppisjuttuja en oo ite vielä koskaan kokeillu mut Radolasta luin yks päivä ohimennen et vissiin tietokoneella (ja ehkä kännykässä?) on jossain asetukset siihen kämppisjuttuun ja sieltä vois laittaa sen pois päältä. Muutoin niitä tulee jatkuvalla syötöllä. Katopa siis sieltä :)

   Poista
  4. Ok, tarvii kattoa niitä asetuksia. Aattelin siirtää perheen toiseen taloon, jos se auttais. Oli meinaan valmis talo ja olin pelannu siinä tallennuksessa aiemmin toisella perheellä. Et jos sillä talon edellisellä asukkaalla oli ollu kämppis, niin se jotenkin siitä jäi päälle. Tiiä häntä, mut pitää tutkii. En vielä(kään) saanu luettua noita uudempia kirjotuksia ja uutta vaan tulee koko ajan... :D Enkä oo pelaamaankaan viä "ehtiny"... Ja juu, tulee laitettua toi "Ilmoita" varsinkin täällä, kun sä aktiivisesti vastailet! :D Ja muuallakin, jos kysyy jotain. Muuten ei muista käydä kattomassa, onko vastattu.

   Poista
  5. Haha, on kivaa olla aktiivinen blogin puolella, jotenkii yritän välttää sitä mistä ite valitan joskus, eli yritän välttää olemasta liian epäaktiivinen :D Eri asia on se et jos ei vaan yksinkertasesti huvita pelata tai ei kerkiä, ku se, et on vaan liian laiska avatakseen pelin :DD Tapahtuu liian usein miulle ellen "pakota" klikkaamaan peliä auki sillon ku ois peli-into.

   Ja totta, ei voi mitenkään muistaa mihin on kommentoinu ja saako vastauksen jos ei seuraa. Varsinkii jos kommentoi johonkii vanhempaan postaukseen.
   Nyt vaan herää kysymys et kuin kauan tää keskustelu jatkuu? :D Ei siis mitään vikaa tässä, mut ku tavallaan tuntuu et bloggaajana pitäis saada se "viimenen sana" ihan kohteliaisuuden takia, mut ku uutta juttua tuntuu silti syntyvä lisää koko ajan ihan molemmin puolin :DD

   Poista
 6. Nyt surettaa kissan kuolema sun simejä:D

  Ja mää se olin joka halusi nähdä poikien balettipuvun! Petyin:( Laiska ea>:(
  Muutenkin nää harrastuskerhot on toteutettu vähän laiskasti:/

  Mahtava puutarha Riimillä:3.

  Pitäs itsekin joskus kurkata hautausmaalle yöllä:D Vois bongata kivasti kummituksia:D

  Ite tykkään pistää sinut viemään julkisilla paikoilla synnyttävät sairaalaan aina tilaisuuden tullen, sillä siitä saa sen (hyvin epäloogisen) positiivisen googletin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai oikeestaan kaikki (paitsi Supernatural ja vuodenajat itessään) on toteutettu vähän laiskasti :D

   Mie harvemmin oon ees törmänny muitten simien synnytyksiin, lähinnä vaan niitä tulee luettua lehestä :D

   Poista
 7. ´´Mut tälläseks muutin Corbinin huoneen.´´
  Hetki pieni... eks se poika ollu Damien? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, luultavasti :::DDD Tai siis kyllä, Damien on Corbinin poika, mut virheitä sattuu :D Kiitos ku huomasit, pitää korjata!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)