sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pölinääää ja ilmotusassiita

Radolassa on par'aikaa meneillään Miss Undead -kilpailu, johon mahtuu edelleen osanottajia jos jotakuta kiinnostaa. Ite sain ku sainkii idean, joten päätin osallistua.
Ja se, että hetkeen ei oo tullu postauksia, johtuu siitä et (saksan kokeeseen lukemisen lisäks, koe oli perjantaina) säädin yhtenä päivänä kuvien kanssa ja muina päivinä hioin tekstiä. Kisasta ja kuvista tulee lisää sitten kuhan toi kisa itessään on ohi, mut haluun kuitenkii kertoo tosta sellasen pienen jutun, että:

Kehittelin itseasiassa jonkin sorttisen tarinan, josta tein muokatun lyhennelmän kisapostausta varten. Mielikuvitus lähti laukkaamaan ja tekstiä pukkas ihan mukavasti. Kuvatkii vaan vilisee silmissä :D Ja tajusin yhessä välissä et se syntyny teksti ei oo ollenkaan sovelias foorumille mut haluun ehottomasti käyttää sen jossain. Eli ajattelin tehä sen tarinan ympärille simskuvituksen! Pitää siis alottaa jossain vaiheessa älytön latausrumba et löydän sopivat poset ja muut ladattavat ja alkaa luomaan simejä, tai ainakii yks lisäsim tarvitaan.
Ei hajuakaan, kuin kauan ton tarinan kuvaaminen kestää. Riippuu ihan siitä, löydänkö sellasia juttuja ku siihen tarviin vai joudunko soveltamaan paljonkii ideoitani simssiin sopivammaks. Yritän kuitenkii pitää rajat sen verta höllänä, etten liian pikkutarkasti rupee asioita kuvittelemaan.

Voi olla et toistaseks jaksan lähinnä vaan pelailla (Rogeteilla), mut ei sitä koskaan tiedä millon inspis iskee. Nyt ku sain tonkii ekan kisapostauksen pois alta, ni vois keskittyä tähänkii. Mut kattellaan, ja ilmottautukaa ihmeessä kisaan mukaan mikäli yhtään nappaa elävän kuolleen luominen :D


(Ja eikö ookii kiva miten en mainihe halaistua sanaa tarinasta ittestään? >:D No mut idean voi tietty lukee tosta kisapostauksesta jo, mut tää alkuperänen teksti on melkein kolme kertaa pitempi, _vähän yksityiskohtasempi ja pääidea on pikkusen erilaisempi. Mut näätte sit kuhan joskus jaksan ton kanssa alottaa!)

7 kommenttia:

 1. Ihanaa! En huomannut ollenkaan, että tää kisa ois jo päällänsä :D. Taidan minäkin ehkä osallistua jos keksin hyvän idean :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, osallistu ihmeessä! Deadline on 15. päivä mut järjestäjältä (Miqsu) kannattaa kysellä mikäli tuntuu et ei tiistaihin mennessä kerkiä. Siellä on nyt vasta 4 kilpailijaa joten lisää mahtuu! :)

   Poista
 2. Katsoin kisasimejä ja minun mielestä sinun ja Depistakon simit oli parhaimmat <3

  VastaaPoista
 3. Minä ainaki tahon nähä tän tarinan :D Ja latailu on kivaa varsinki ku huomaa ladanneessa huippuhienoja juttuja SIMS KAKKOSEEN xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl se tarina tälle tulee kuhan saan kuvattua asioita, latailun jälkeen :D Ja joo, joskus joku Modi ku heittää TS2-puolelle ni iskee sellanen "heeeetkinen........." ku ei näytäkään enää siltä ku piti. Toistaseks oon onnistunu välttämään TS2-ladatut :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)