keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pölinää jälleen

Ihan ekana pahotteluni siitä, et on taas tullu vietettyä about viikko hiljaiseloa. Syyhän on se, et vaikka Tulevaisuuteen-lisärin sain jo viime viikon torstaina ja Joensuustakii palailin sunnunaina, ei kuitenkaan twallanin StoryProgression oo vielä saanu päivitystään. Ja en halua pelata ilman sitä, ja kerkesin jo päivittää pelin ja asentamaan ton uusimman lisärin. Ja haluan kokeilla tota lisäriä Rogeteilla, koska en jaksa taas luoda uutta simiä, jolla en kuitenkaan jaksais pelata.

Ja uskokaa tai älkää, pelihimo ON suuri, mut kun StoryProgression ;____; Onneks se on ainut päivittämätön niistä mitä ite käytän. Eli kuhan se jonain päivänä nyt tulee, pelailen sit sillon. Ellei kiusaus käy liian vaikeeks vastustaa ja avaankii pelin jo ennen sitä. No, sen näkee sit.

6 kommenttia:

 1. Vanha story progression toimii uuden patchin kanssa. Kalastelin tiedon tuolta nraassin sivuilta :) happy simming

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei meikäläisellä toiminu ku minuutin ja sit kaatu, eli sitä päivitystä odotellessa...

   Poista
  2. Modit pitää pitää aina päivityksen kanssa ajantasalla, joten en ota sitä riskiä et peli menee yhtään enempää sekasin, tarpeeks sekasin jo ilman modejakii. Ja just toi mitä Embu sano, et ei se ihan kaikilla välttämättä toimi :/

   Poista
 2. ^Voi olla että toimii, mutta voi olla että käy kopelösti ja peli bugaa vanfalla modilla.

  Voin kuvitella tuskasi kun uusi lisäri odottaa testaamista ja YKSI modi on päivittämättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vanfalla....................................................... VANHALLA xD

   Poista
  2. XD

   Mut niin, en haluu riskeerata, tarpeeks buginen ilman päivittämättömiä modeja, saatika ilman MITÄÄN modeja :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)