torstai 24. lokakuuta 2013

Ilmoitusasiaa vol 4855108515

Yksi:
Ilmottelen taas et en oo pelannu sen edellisen Virhekoodi 12:n jälkeen, ei oo kamalasti innostanu ku oon sen kanssa joskus tapellu ihan kyllästymiseen asti eikä huvittas taas alottaa samaa alusta. Voihan se olla ettei sitä tuliskaan enempää, mut ei oo kuitenkaan huvittanu testata. Siksi ei oo siis kuvia eikä postauksia ollu taas hetkeen.

Kaksi:
Lähen tänään taas käymään Joensuussa kaverin tykönä, tuun takas sunnuntaina.

Kolme:
Ennakkotilasin vissiin maanantaina Tulevaisuuteen-lisäosan cdon.comista. Maanantaina se jo lähti postiin ja näköjään päätti tällä kertaa olla myös ajoissa - peli nimittäin tuli tänään.Pelailemaan pääsen tosiaan vasta sunnuntaina tai maanantaina, mut ootan kyllä innolla. Ja sinänsä ei haittaa tämä, koska osa twallanin modeista ei oo vielä edes päivitetty joten ehkäpä niihin kerkeis viikonlopun aikana saamaan jo päivityksetkii. En kuitenkaan haluu pelata ilman StoryProgressionia tai Traveleria. Ei missään nimessä.

Eli kuulemisiin taas, varmaan joskus ens viikolla viimestään koska kyllähän tota nyt on sit pakko testata, toivotaan et nyt toimii eikä ernuile taas liikaa. Pakettisakii lukee et 1,5Gt muistia ja koneessa on jo 3Gt, miks hitossa Sims tarvii olevinaan enemmän muistia ku ykskään muu peli tässä maailmassa?

9 kommenttia:

 1. Ouuu jeee! Mut postinkia tulee kuiteski, oottelin jo :DD En oo minäkää peliä päivittäny koska en aio pelata ilman suosikkimodejani, hah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sit ku kotia pääsen ja pelailemaan ni sit joskus taas postaan :D

   Poista
 2. Ei hitsi että oon kade kaikille jotka tän jo saavat. Itse varmaan odotan, että hinta hieman laskee :) Mutta mutta, tervetuloa Joensuuhun! Ehkä tietämättämme törmäämme toisiimme xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin siekii asut "täällä" :DDDD Nojoo, huomenna käyään kyllä keskustassa et jos näät jonkun lyhyenlännän(tosin paksupohjaset kengät) mustahiuksisen ja mustaan nahkatakkiin pukeutuneen tyypin, jonka seurassa on vähän erikoisemman ja värikkäämään näkönen tyyppi (nainen?) ni sit oot saattanu osua oikeeseen :D Niin ja liikun vaaleensinisellä Citroënilla mikäli auton kyydissä olen.
   (Ja kotosin oon Savonlinnasta eli en kauheen kaukaa muutenkaan.)

   Poista
 3. Ai säkin sait jo ton, jee! Mut buu kun virhekoodi. :( Ite en viä tiiä koska aion ton hankkia, mut ehdottomasti hankin kyllä! :) Mukavaa reissua, uutta postausta odotellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Jaden blogissa kun kyselit tuosta Captcha-vahvistuksesta, niin sullakin on se käytössä... Mua se nyt ei sinänsä haittaa, mut joskus vähän ärsyttää, kun ne numerokuvat on niin sivusta leikattu, et näkyy joku viiva vaan suunnilleen. Et mahdoton tietää mikä numero kyseessä... Mut kyllähän sitä roskapostia sit tulee helposti, jos ei oo tota vahvistusta.

   Poista
  2. :o Mielestäni oon kyl ottanu sen pois päältä mut ilmeisesti pitää sit tsekata taas asetukset. Sitä ku ei tietenkään ittelle tuu ku omaan blogiin kommentoi.
   Ja roskapostiin auttaa myös se jos määrittää et saako kompata anonyymina vai ei, joskus tekis miel laittaa se pois ku ois kiva tietää kuin monta eri lukijaa mahtaa olla :D

   Poista
 4. Jostain syystä aloin heti ihailee sun kynsiä Madi. olin silleen "Oih vitsit mitkä kynnet haluan" Mutta onnittelut pelin saannista ja toivotaan ja muristaan sille vihrekoodille ettei sitä alkaisi pukkailee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eäää, miun kynnet :DDD Kasvattanu näitä joskus 10-vuotiaasta niin ettei ne oo koskaan lyhyet mut liian pitkänä häiritsee. Ja ehkä vuoden verran vaihtelevasti lakannu kynsiä mustiks, tartteis taas lakata uudestaan. Mut kiitos :'DD
   Toivotaan et uus päivitys auttais ku tosiaan sen Leffa-kamasetin jälkeen alko taas olee ongelmia mm. kaatumisen kanssa. Sit ku ei kaatunu ni tuli virhekoodi.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)