Linkkilista

PÄIVITETTY 4/2017


Täältä löydät listan simsblogeista, joita joko luen tai olen joskus lukenut ja tykännyt. Isommalla fontilla ne blogit, mitä suosittelen errrrittäin lämpimästi! Luen pääasiassa TS3-blogeja, mutta myös sekalaisia blogeja mahtuu mukaan ja erikoissyyllä saatan seurata myös jotain TS4-blogia. Näissä tapauksissa linkin jälessä aina maininta siitä, jos blogi on tai sisältää TS4:sta.

Jos luen blogiasi ja olen kommentoinutkin ehkä mutta linkkiä ei listassa näy, se johtuu meikäläisen muistista TAI siitä, etten edes tiedä blogisi olemassaolosta :D Linkinvaihtoa saa pyytää, etin koko ajan lisää luettavaa ja kommentoitavaa! Linkinvaihto onnistuu myös, vaikken lukisikaan blogiasi (esim. tarinoihin en pysty keskittymään kunnolla, ja TS4 ei kiinnosta, mutta linkitän silti mielelläni).


Simsblogit - Näitä luen eniten:
Fun With My Sims (Myös TS2 ja TS4.)
LC Myrskyluoto (TS2)
Lukijan simsmaailma
Millan pikselinen maailma
My World With The Sims
Per*eilyä simssin parissa
Simhengessä
Simshullun pelailut
SIMS TRASH (TS4, TS3)
Stazzie's Monster Factory
Time to Sims
Voihan Simputti!


Simsblogit - Muut enemmän tai vähemmän aktiiviset?
All over the Simcity
Cami's fucking nice sims
Cherrysaman virtuaalinukkekoti (Viimeisimmät tekstit TS4.)
Hedgehog's sims (Pääasiassa TS4)
Family Yuil
FlameGirlien Simsmaailma (TS2)
Jaden Pelihetki (Viimeisimmät tekstit TS4.)
Jennin simsnurkkaus
Johanna | Sims (TS4, TS3)
Jolly sims (TS4 nykyään.)
Life behind the screen 
Mangosims
Mustan Kissan Simssit
Rosemary's Sims Dreams


Muuta linkinvaihtoa:
LC Fardas (TS4)


Simsblogit - Lopetetut taikka itsestään pystyyn kuolleet blogit:
Aksia & Riya´s
Come Like A Troublemaker
Depistako's sexy simgirls (R.I.P. ;____;)
Ikkunaluukku
Kiiy's Stranger Sims
Lauran Simssailut (Viimeisimmät tekstit TS4.)
Life in a Dollhouse
Lillasims
My Crooked Imagination
My little world with sims
Pixelated life
Simply Sims
Sims With Me
Vihreän timantin alla


***

Pari legendaarista (suurin osa lopetettu tai keskeytetty) TS3 LC:tä ja tarinaa:

LC Austen
LC Dwyn
LC Flynn
HRG/LC Frankenberg - Edelleen aktiivinen, suosittelen jos jaksaa lukea tarinaa!
LC Laine - Lopetettu
LC Starberry
LC Tavares - Valmis
LC Vihervaara - Radolaisten kuollut LC-projekti

Adrian Applen omenainen elämä
Kadotettu tulevaisuus
Untold Memories


11 kommenttia:

 1. UUUUUUUH MÄKI OON SIELÄ!!! Ja täähän on upee mahdollisuus tutustua toisten blogeihi ku ite tykkään kans laavailla toisten mu harvemmi löytää semmosia helmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai oot :DDD Siun blogista on tullu suorastaan suosikkiblogi ku on niin rentoja juttuja ja PÄIVITÄT USEIN :D Melkein kaikki muut on tainu vaipuu vähän talv---kevätjakesäunosille? Itekii päivitän nyt paljon useemmin ku pelaankii enemmän ku oon taas työtön ja peli toimii :D (*koputtaa puuta* tää peli ei kestä kehumista.)

   Poista
 2. Hei, minäkin siellä :O
  Pitää vissiin jossain vaiheessa uutta materiaalii siis saada aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no heittelin sinne nyt kaikki jotka on viime vuoden aikana päivittäny ees joskus :D Eipä tää omakaan blogi oo kovin aktiivinen ollu parin viime vuoden aikana, mut jospa nyt tulis muutosta ku on uus kone alla ja pelaamisen luulis sujuvan paremmin ja ei pitäs olla niin iso kynnys pelin käynnistyksen kanssa ku tietää ettei PITÄIS ainakaan tulla niitä virhekoodeja enää yhtä tiheesti, ku muistia sentään löytyy 8Gb.

   Poista
 3. Hallou! Miltä kuulostaisi linkinvaihto http://lcfardas.blogspot.fi/?m=1 LC Fardasten kanssa? Kannattaa käydä kommentoimassa kanssa mun sivuille listakohtaan tai jonnekkin että muistan laittaa myös sinunkin linkkisi ylös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän linkinvaihto käy, vaikken luekaan enää oikein tarinamuotosia LC:itä enkä hirveemmin TS4-blogejakaan ku ei peli itteä oikein miellytä niin paljon. Mut ei linkinvaihosta koskaan haittaakaan ole :)

   Poista
  2. Kiitos, ja ei mitään! :) Olet myöskin listallani.

   Poista
 4. Mä oon listalla! Vau. :) En tiiä kuinka paljon luet mun blogia, mutta nyt oon paljon aktiivisempi kuin aikasemmin! :)

  -Lukija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukeni kaikki postaukset paria uusinta lukuunottamatta! On kyllä tehtävälistalla seuraavien joukossa :D Mut en muista oonko koskaan kommentoinu, voi olla et en, mut täytyy heittää ens kerralla kommentilla (y)

   Poista
 5. Linkinvaihtoa ajattelin tulla kyselemään. En kirjoita tällä hetkellä aktiivisesti mitään tarinaa tai LC:tä, teen enimmäkseen pelaamista perheistä taloesittelyitä ja pienen pätkän elämää (perhettä, lapsia,lemmikkejä jne tapahtumia)

  Olisi kiva ruveta lukemaan teoksiasi!

  -FlameGirl
  http://simsmaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin siun blogia sillon tällön käyny vilkuilemassa :) Ja toki linkinvaihto onnistuu! Eikä lukeminen tarkota linkityspakkoa tietenkään :D Heitän tuon siun blogin linkin tuonne ja jos kiinnostaa, ni saat linkata takasin ja muutenkii tervetuloa lukemaan! :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)