sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Roget - Osa 13: Sukupolvi D

Tässä sit heti perään tää toinen, vähän pitempi (ja mielenkiintosempi?) osa.
***

Nyt ollaan siis taas kotona yliopiston jälkeen.

Siivosin vähän kirjoja :DDDDD

Ja matkojen aarteita. Ku vaihoin tohon tietokonepöydän ja kirjahyllyn ni vanhasta hyllystä siirty tietty kaikki perheen tavaraluetteloon, josta ne piti sit yksitellen siirtää pois. Ja tyrkin ne kaikki sit tohon lattialle, josta järjestelin hyllyyn.

***

Katoin ensin et aijaa, joku haamu (eli Alice) on tullu taas pelaamaan tietokoneella. Sit katoin tarkemmin ja se olikii Aleef!

Ja Monte Vistan myötä ostin noille ton puu-uunin. Ei se mitenkään järin ihmeellinen ole, ne vaan tekee sillä kaikkee pizzaa, lasagnee ja leipää, mut ne ei oo ostettavia reseptejä eikä mitään. Ja mukana ei tainnu tulla muuta ku yks vaivanen tuoli, joka vielä haukutaan sen esittelytekstissä ja käsketään lahjottamaan mieluummin anopille ku se on niin epämukava. Nice one.
Ja Bea taas ulkoasussaan, se rouva kyl tykkää tuosta niin paljon.

Ja Aleef tuli ja söi noitten salaatit! Ehkä se johtuu siitä, et sen yks piirre tais olla se ruokavirtuoosi (jos muistan oikein), mut ainakii se työskenteli ravintola-alalla.

Ja sit se kävi nukkumassa Bean sängyssä.

Ja Bea vaan maalailee. Oikeesti joku teräsmummo, tässäkii se oli varmaan 105 päivää iältään (asetuksena 90 päivää!), ja se vaan touhuaa :D Maalaili ja kaikkee. Jossain vaiheessa vihdoin sain tavotteeni täyteen ja sain sille ne 150,000 onnellisuuspistettä, mut en muista et missä vaiheessa.

Ja Riimi hoitelee puutarhaa. Ottanu sen omaks tehtäväkseen. Sai tossa eilen myöskii sen tasolle 10 :)

Sit menin kattoo, mitä Corbin touhuaa. No, sehän oli taas käräyttäny ittensä.

Sit vähän kesäriehaan rullaluistelemaan.

Corbin oppi tekemään piruetin.

Ja luistelemaan takaperin. Luistelu"taidon" oppii kyllä muutamassa tunnissa. Se on yks niitä piilotettuja taitoja, ja taitaa tasoja olla jotain 5. Tykkäsin kyllä siitä, et tuli ilmotus et on oppinu nyt sen ja sen ja lopulta et on oppinu luistelun kokonaan. Talvella mennään sit hurmaamaan Riimi järven/meren jäälle ;)

Kotona Tornadosta tuli vanhus.

Ja taas sitä itteään.

Ja Bea vaan maalailee Veenuksia...

Liekkö se johtu täysikuusta vai mistä, mut tänä yönä haamut oli tosi aktiivisia. Bongaatko kuvasta kaikki? (Vinkki: 4 haamua :D)

Tässä vastaukset:

Ummm, en oo varma kuka tää näistä on, mut nukku sohvalla. Sanosin Tiger, ellei se ois ollu toisella puolella tonttia. Tigress se ei kai oo ku se oli paljon paksumpi, Taco oli lyhytkarvanen ja Tino paksumpi.

Mut tässä ainakii on Tiger ja veikkaisin et toi on Tigress. Joten oisko sit edellinen ollu Tino? Muita ei oikein enää jää jälelle.

Ja Alice leikkimässä sadettimella.

Valmistujaistonttu approves.

Maalaisleipä.

Ja näin sitä syödään.

 Puu-uunilasagne.

I bet ya'll know what this means >8D

WHAT IT FEELS LIKE TO BE A TOILET SEAT! DDDD:

Corbin rakentelee härpäkkeitä, nyt kahmalokeräin. Ajattelin et nythän puutarhanhoidosta tulee helppoa ku tolla kerää ne, mut ei se toiminukaa nii :< Se vaan imas tuolta ton pääsiäistontun.

Ja taas.

Ja niinhän siinä kävi, et Sukupolvi D tekee tuloaan ;)

Corbin halus heti lueskella mammakirjaa.

Mene sinä helevettihin ny siithä. Eikusiis. Pois siitä pelaamasta tietokonepeliä, siulla on sit tuonelassa ihan tarpeeks aikaa harrastaa tota! Että toi tietokoneella pelaaminen voi olla joku niin ärsyttävä juttu! Hassua, et sitä ei siedä simssissä (no se ääni! D:) mut sit ite on ihan PELIT♥♥♥ ...joo.

 TUITUITUI ♥

Ja lisää se vaan tuhertaa Venuksia. Tää tais olla jo kolmas peräjälkeen.

Aaaaww, noi on niin kivoja :D

 Farewell, Safir!

Siellä on niitten pikkanen hautausmaa takapihalla. Isompi kivi on Aleefin, pienempi Alicen. Kissojen kivet on: Safir, Taco, Tino, Tigress ja Tiger.

Corbin korjaa pesukonetta ku on niin kätevä. AINIIN! Se sai valita tutkinnon suorittamisesta yhen uuen piirteen, "akatemisen piirteen" (ympyröitynä punasella), ni ajattelin et hei, miksei, laitetaan sille sit kätevä. Joten se on nykyään sit: Neuroottinen, huumorintajuinen, ekstentrinen, taitava kuvanveistäjä, kissaihminen sekä kätevä.

Mut vähän oli hauska ku se on nyt keksijänä sillä tasolla, et pystyis räjäyttelemään tavaroita. En kylläkään oo vielä räjäytelly mitään. Corbin on niin kiltti poika :D Mut ku toi hajos, sille tuli toive "Tiskain on rikki, räjäytä se" ja ku poistin sen ni seuraavaks "Tiskain on rikki, korjaa se." Meillä nää asiat menee niiku tärkeysjärjestyksessä :::D

Hei mie luulin et se on Riimi joka on raskaana! No okei okei, se söi vaan pilaantunutta ruokaa :< Ja kuulosti muuten ihan...en muista enää miltä XD

Kappas, mikäs se siinä! Kaivain :D Jee, pääsin ekaa kertaa ikinä testaamaan tota! Niin ja miullahan ei toki oo ollu Unelmaduuni ku vasta ilmestymispäivästä lähtien ::'DDD

Niillä oli joku kokous selvästi. Tossa taitaa olla kaikki mitä näillä nyt on. Toi makaava lumitonttu (en muista sen nimee) makoilee vähän joka paikassa. Toinen niistä viihty usein telkkarin alla. Toi pääsiäistonttu (en senkään nimee muista) häärää yleensä puutarhassa. Valmistujaistonttu vierailee välillä sisällä. Nii ja valmistujaistonttu ja pääsiäistonttu kävi sillon tällön laittamassa stereot päälle. Lumitonttu taitaa olla syypää siihen, et telkkari meni välillä ittekseen päälle. Kumma miten saan näin paljon asiaa tontuista. Mut on ne veikeitä :D

On se iso maha jo :p

Tännekii on tulossa piakkoin iso (vaikkakii näkymätön, mut kuvainnollisesti sit) maha! ♥

Noi kissat on söpöjä ku ne välillä tahtoo vartavasten mennä simien syliin. Se on vaan hassu ku simeillä lukee sillon toimintojonossa "Päälle istutaan" ja kissan kuva. Ajattelin ekana et se simi istuu vahingossa kissan päälle :DDDD

Siellä se kasvaa :>

Ainiin ja vaikka Corbin onkii tietonen vauvasta, en ollu muistanu laittaa Riimiä kertomaan sitä sille, joten tässä se kuulee "ekaa kertaa" raskaudesta :::D

Ja ku kerran vaavikii on tuloillaan ja tontille ei mahu ja oon liian laiska muokatakseni yhteisötontteja, meni ne sit naimisiin kotona :> Tykkään siitä et lapsi syntyy avioliittoon (vaikka tässä tapauksessa Riimi onkii jo valmiiks sukunimeltään Roget). Ja täähän on oikeesti tän suvun ensimmäinen avioliitto: Alice oli yksinhuoltajana koko ikänsä (koska tajusin kuin ruma Marko Vaitila oli enkä halunnu pelata sillä XD), Bea taas tuli raskaaks Egyptissä paparazzille ja synnytti yksin, ja myöhemmin, Corbinin ollessa taapero, kutsu Aleefin kylään ja se jäi sit sille tielleen. Nekii vaan seurusteli koko yhteisen aikansa, eivät ollu kihloissakaan tai mitään.

 Ja aaaw. Mut vitsit et haluisin tähän peliin jonku paremman suuteluanimaation. Nää on niiku...

...ne suunnilleen söis toisensa, kirjaimellisesti. Ujo pusu on söpö, mut ärsyttävän ujo vakavasti seurustelevalle. Tää "Pussaa" on ku muhinoinnin esiaste. Siitä välistä niiku puuttuu joku ellei toinenkii. En ymmärrä ku TS3 sitä ei oo laitettu, ku jo TS2 ja jopa TS1 oli vaikka kuin monta erilaista suutelutapaa.

Nääkii loppuhetket noissa on kauneinta katottavaa. Tossa suutelussa ne syö toisensa ja käsivarret harottaa joka suuntaan.

Beahan on myös kirjotellu kirjoja. Siltä on ilmestyny neljä kirjaa: Kun äitisi on pahin vihamiehesi; Ammelaiva (lastenkirja); 100 Km/h (urheilukirja tms.) ja elämänkerta simille Ringa Kimppu-Pursu nimeltä Ringa Kimppu-Pursu: Kuka, missä, milloin ja miksi?
Tässä en jaksanu alkaa kirjottamaan kunnon isoa kirjaa ku siihen menee aina aikaa, eikä noi voi kirjottaa kirjoja jotka soveltus taaperoille. Niimpä se kirjotti sarjakuvakirjan nimeltä Mummin perintö. Toi valmistukii alta aikayksikön. Voi ku se ois yhtä helppoo normielämässä ;)

Raskaana olevat simit ja niitten ruoalliset mieliteot: juustoa ja pastaa.

Eka meni vähän penkin alle joten uus yritys.

Good girl eiku---

Aaaw :)

Noni, sit koitti lähtö sairaalaan! Tosi rauhassa ne lähtikii, kukaan ei panikoinu.

Ja Bea vaan maalaili yläkerrassa autuaan tietämättömänä :D Tää on valehtelematta varmaan lähes kymmenes kerta ku sen tän ukkelinkii maalaa.

Ihanat tuuletukset Corbinilla sairaalan pihassa :> Se oli ihan onnesta soikeena.

Ja joku randomi veti hepulit.

Pienen pojan se sieltä kanto ulos vaikka kovasti Riimin kanssa tyttöä ooteltiin. Olin jo keksiny et nimeks tulis Dora. Mut ei sitte, ja ku ei saa enempää lapsia hankkia ni siinä se sit on :D Mietin ihan hirveen pitkään pojalle hyvää D:llä alkavaa nimeä. Kävin Behind the Name -sivuston d-kirjaimen läpi, keräsin ylös suht kivoja ja silti en millään meinannu osata päättää. Lopulta yliviivasin ei-niin-kivat ja jäljelle jäi enää yks. Siispä, saanko esitellä: Damien Roget. Pieni herkästi innostuva virtuoosin alku!

NOT MAH BABY U MONSTER!!!11!

Sisustin sille sit huonetta ja tauluja katellessani törmäsin tähän. Toi taitaa olla simbotti tms. mut miulle tuli ekana mieleen Star warsin C3PO, vaikka se onkii kullanvärinen :D Kattokaa nyt mikä yhdennäkösyys!

Ja tästä tuli mieleen toinen: ostettavissa kirjoissa on Supernaturalin myötä sellanen ku "Haudanryöstäjät Lunar Lakesista", kirjottana "Woody Edwards". Se on viittaus Ed Woodin legendaariseen, maailman huonoimpana piettyyn elokuvaan Plan 9 from Outer Space, joka liikkuu myös nimellä "Grave Robbers from Outer Space" eli vapaasti suomennettuna "Haudanryöstäjät ulkoavaruudesta". Ed Woodia on muutenkii tituleerattu maailman huonoimpana elokuvaohjaajana. Aion joskus kattoo ton Plan 9, haluun nähä kuin "huono" se on :D
Tim Burtonillahan on elokuva Ed Wood, elämänkertaelokuva kyseisestä miehestä ja on muuten tosi hilarious ja mahtava elokuva, yks sen parhaita :D

Mut nyt palataan takas simssin pariin. Simssin, jossa on paljonkii tälläsiä pieniä viittauksia tunnettuihin asioihin ;)


Ostin joskus SimPointseilla ton lastenhuonekalusetin Storesta. Tota talkkia on kyl niin paljon et riittäis vaikka sumopainijan vaippoihin...

Vauvan (ja taaperon) voi myös kylvettää tossa, ja näköjään ne kylvetetään tyylikkäästi kapaloituna. Ei näy kunnolla ku toi on sininen alusta, mut jos kattoo tarkkaan ni kyl se siellä on. Ilmeisesti EA ei siis oo luonu vauvoille kroppaa :D

Söpöt :> Ja nyt vasta tajusin miten ihana ja realistinen naama Milliellä on. Nii, enkö muuten ees sanonu sen nimee? ::D Eiku taisin mie sanoa.. Joo, siis Millie ja Tornado, ainokainen kolmannesta polvesta.

Suloinen pieni perhe! Damienista tulee kyllä yks lellipentu tätä menoa :D

Corbin siirty sit lukemaan painosta tullutta äitinsä sarjakuvaa. Varmaan tarkistaakseen, ettei väliin oo vilahtanu mitään sopimatonta - sekopää ku on :D

Ja se vaan raataa sateessa.

Tossa paketissa tulee myös toi paljon mainostettu itkuhälytin. Jos jollain tätä lukevalla on tuo, kertokaa ihmeessä miten se toimii. Noita on useemmassa eri huoneessa ja kaikki ne on päällä, ja ku sen asettaa tasolle ni se "säteilee", mut en mie ainakaan kuule mitään... Eikä simitkään herää vaikka vauva huutas ja toi on vieressä. Ei tota saa kehtoonkaan asetettua.
Muuten kyllä tosi söpö setti. Kuvia Damienin huoneesta tulee muutaman kuvan jälkeen.

Bea on kans innoissan pojanpojastaan :) Pakko myöntää, et ihan hyvä äiti se Bea loppujen lopuks oli, ja kunniallinen isoäiti myös!

Tiger tuli taas vierailulle.

Ja tässä Damienin huonetta:

Oon tonne lisänny vielä potan myöhemmin, tuohon vaipanvaihtopöydän viereen. Ja tota pöytää muuten en oo jaksanu kamalasti käyttää ku se on ihan sama ku se puu-uuni, ei kovinkaan kummonen kapistus. Helpommalla pääsee ku vaihtaa paikallaan ne vaipat. Tietty sit jos tarinaa kirjottelee vaikka LC:stä, ni toi on hauska lisä.
Tuolla vallitsee toi purppuranlilamikälie, ku se on Damienin lempiväri. Sen lempiruoka on hedelmäjäädyke ja -musiikki soul.

Saatoitte ehkä huomata, et Damienin huone rakennettiin vanhempien makuuhuoneen viereen. Eli Bean huoneeseen. Mikä oli ihan tarkotuskii, mut ku Bea ei suostunu vieläkään potkasemaan tyhjää, piti rakentaa sille oma pieni soppi yläkertaan. Sielläpä Bea viihtyy oikein mainiosti :D

Tää on nerokkaasti (maalaa esine tyylitellysti... Nerokas) maalattu tosta huoneen kulmassa olevasta patsaasta.

Millie tuli yläkertaan (-.-") ja sai kaks pientä palleroa! :>>>>>>>>>>>> *Cuteness overload*

HFJHGWNGWGHWNWKWNL SE ON SÖPÖ ♥ Ja vielä lisäks tosi kivasti periny noi värit! Tää on poika ja sai nimen Hercules.

Tää hassun värinen otus on tyttö ja sai nimen Hera. Molemmat Kreikan tarustosta, vaikkeivat mytologiassa ollu ainakaan sisaruksia. Sopi vaan niin hyvin yhteen. Eläimille on niin helppo keksii nimiä. Simeille miettii sata vuotta ku pitää olla hyvä ja istuva nimi, jota jaksaa katella kauan :D

Millie ja pesukarhu unosilla portilla. En tajuu miks toi on joku kissojen lempinukkumapaikka.

Ja taas kaivellaan ja toi ohjain juuttu :D

Ja Riimi heräs unilta ton metelin takia XD

 Sieltä löyty sit kolonen, jonne se meni.

Ku yritin poistaa tätä sitriiniä (toi on muuten se munanmuotonen hionta, ihan pirun hieno! :D), ni se oli vaan sillee "MINÄ TÄSTÄ TALOSTA POISTU MIHINKÄÄN D8" ja kai sain rahaa mut se vaan meni tuohon. Tapahtu vielä toisen kerran heti perään. Mut jossei se kerran suostu poistumaan, olokoot sit siellä. Kyllä mie sille muutakii käyttöö keksin :D (Esim. Riimi voi leikkii sillä tiedehärpäkkeen kanssa.)

Synttärit vessassa. Ja en vissiin ottanu kuvaa siitä aikuisena. No, ei se mitään, yhtä kaunis se on edelleen. Juonteet syveni vaan.

JA YHYHYHYYYY MIUN RAKAS KASVAA AIKUISEKS eiku--- viimenen katsaus: Corbin NA :<

Siellä se menee...

JA MITÄ?! EI JUONTEITA?! HOORAYYYY! Riimi sai juonteet senkii puolesta THANK GOD (eli mitä siis minä koska minun peli lolwut??) se säily yhtä hyvännäkösenä! 8)

Leijuvauva!

Ei vaineskaa. Anteeks miulla alkaa nousta tää simssitys päähän jo tässä vaiheessa :D

Riimillä on omat tapansa juhlia. Se on siis poikkeava ja siks se nauraa. Tän jälkeen, ku vaavi oli jo kasvanu, Bealla jäi toi juhliminen päälle. Se vaan hurraa vaikka muut oli jo syöny kakkua ja kaikkee :D

Tällanen sieltä tuli! Ihan söpö, hankala sanoa kumpaa se on periny enemmän :D Eri näkönen ku Corbin taaperona. Ehkä se on sekotus molempia 8)

Siinä se potta nyt on. Ja Damienin uudistettu tyyli.

Ja siirsin nuken tonne taakse piiloon ku rupes ärsyttää :D Riimi on tän perheen ainoo mystävänukke ainakii toistaseks, Damienille keksin jotain muuta.

Ja ostin onnellisuuspisteillä jonkun tollasen...härpäkkeen. Jotenkii sen pitäs vaikuttaa ilmaan, mut ku sitä klikkaa ni tulee vaan "Meditoi" mut simi ei kuitenkaan tee mitään, se poistuu samantien... Vai tartteisko sit olla taistelutaidoissa tms. taitoa... Pitää varmaan kattoo netistä jos ois enemmän tuosta.


DAMIEN-SPÄMMI:

Ja luojan kiitos ettei simssissä voi pudota portaista, taaperot menee usein tohon jos ei oo tilaa ja ne jotenkii ajattelee et alakerrassa ois lisää tilaa...

Damien näyttää ihanku se ois silleen "Yeah right..." :DDDDD

Bea leijuu! Ei vaan...

...sen aika tuli täyteen. "Vihdoin", olihan se jo...varmaan 110 päivää iältään :D Mitä ihmettelen, ku ei se ollu urheillu tai mitään ettäkö ois "ansainnu" jollain palkinnolla pidempää elämää.

Ja tätä herraa sai taas odotella tovin jos toisenkii.

Ja ilmeisesti Bea ei ois silti halunnu vielä lähtee pois.

Voi toista :<

Riimi, Riimi, Riimi...

Lohdutusta :< Tälläsinä hetkinä kaipaisin jonku toiminnon millä ne vois halata jotenkii romanttisesti lohdutukseks tai jotain. (Ja sit ois kiva jos VA mukana ois tullu joku et ku simillä on kylmä ni toinen vois lämmittää sitä.)

Tää "Lohduta" on kyllä aika jännä, lohdutettava alkaa aina karjumaan mut se kuitenkii nostaa suhdetta :D

Ja sinne vei Bean tie. Alkaa olla noita hautoja ja haamuja jo niin paljon et pitää varmaan kohta tehä joku pieni Rogetien sukuhautausmaa ja viedä noi sinne. Toisinaan käy jo hermoille kaikki ne haamut, siellä saisivat sit rellestää ihan niin paljon ku sielu sietää.


Siihen loppuu sit tää osa. Katotaan mitä taas ens kerralla ku meen pelaamaan :D Ja et jaksasinko pelata jollain muulla vai oonko vaan liian koukussa näihin 8) Saa myös ehottaa jos haluutte lukee jostain muusta TS3-simistä tai -perheestä. TS2 ja TS1 ei oo nyt koneella, mut ne asennan taas joskus ni sit pelailen niitäkii. TS2 miulla onkii kyllä jonki verran kuvia mitkä pitäs tännekii postata. TS1 taas en tiiä toimiiko se enää 7:lla, mut pitää kokeilla.

8 kommenttia:

 1. DAMIEN ON IHAN ÄLYSÖPÖ! Sen nimikin on jo ihana, mut sit vielä tommonen söpöys päälle! ;__;
  What it feels like to be a toilet seat - kuolin D:D:Dd
  Ja sit toi yks kuva missä Corbin leikkii vauva-Damienin kanssa ja Riimi ilmeellä "whatever". :DD
  Tuo animaatioiden & toimintojen vähyys on kyllä pepusta. :<

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Damien on kyl söpö kakara eiku--- :D Jees, tossa uusimmassa Roget-postauksessa on pieni videokii ::D
   Ja hyvä et kuolit vaikkei silleen hyvä et _kuolit_ mut siis ku sen oli tarkotuskii olla hauska, miulla itelläni oli niin pirun hauskaa tota kuvatessa ja kirjottaessa :::DDDD
   Niin ja kiitokset kommentista :D

   Poista
 2. postaa vaan lisää rogeteista, ne on nii hauskaa luettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khyl maar (postaan siis lisää, hauskuudesta en tiiä, ainakii yritän ::D).

   Poista
 3. Uuuuuh ihanaa tulla paskamaisen päivän jälkee kotii ja sit illalla alkaa kattoon niin WOW KOLME POSTAUSTA :DD Parhaimpia oli ehdottomasti vessanpönttö-kuva ja hirnahdin nätisti kuvalle jossa Corbin lässyttelee Damienille ja Riimi on silleen "U must kidding me......." :D:D:D:D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Se tunne ku tosiaan on ollu huono päivä ja netissä on tyyliin uus postaus jossain simsblogissa tai sit netistä löytyy joku uus video jostain mistä tykkää kovasti ♥

   Poista
 4. Wau, mahtava postaus ja ihanan pitkä! Tyksin tosi paljon noista mammakuvista, otan niitä aina itekkin runsaasti :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitooos :p Mammakuvia on ihan kiva napsia, vaikka itestä aina tuntuu et se raskausaika menee ihan pirun nopeesti. Tosin hyvä vaan, koska ikinä ei malttais oottaa sitä et uus perheenjäsen syntyy!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)