sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pölinää linkkilistasta

Jos kattoo tonne yläreunaan, bannerin alle, huomaa et linkkilistan perässä on jotain tekstiä. Ja näin se on, vihdoin ja viimein jaksoin selata taas Radolan listat tarinoista ja blogeista + omaa lukuluetteloa Bloggerista ja tehä linkkilistat :D

Sinnekii kirjotin jo, mut tosiaan siinä nyt on ne omat ultimate-favouritet ja sit LC't, mitä oon viime aikoina lukenu ja todennu kivoiks. Sieltä puuttuu sellasia, joita ei oo päivätty sataan vuoteen. Sieltä myös puuttuu monta uudempaa ja aktiivista LC'tä, johtuen ihan siitä, etten oo ehtiny kaikkia niitä lukemaan vielä. Kuhan pääsen taas lukemaan ja mahollisesti toteen itteä miellyttäviks, muokkaan ne listaan. Jos et bongaa omaa blogia/LC'tä/tarinaa listasta, ja välttämättä sen sinne haluat, linkitystä saa pyytää tässä tai linkkilistan kommenteissa. Linkittelen mielelläni :)

Ja tykkään simsblogeista ihan hirveesti, että jos sellasta ylläpidät ja en oo siitä tietonen, kerro miulle! Niitä on niin kiva lukee :D Simblr-blogeja nyt en tuohon laittanu, ku en oo itte niin lämmenny tumblr-systeemille. Rakastan nimittäin kertoilla omista simeistäni ja lukea juttuja toisten simseistä. Siks kuvaspämmääminen ei oikeen oo miulle, simssin kohalla miulle kuva ei kerro enemmän ku tuhat sanaa, vaan siinä pitää olla ainakii pari sanaa kuvan tehosteena. Siks pysyttelen itte täällä bloggaamisen puolella. Mut kyllä linkitän myös Simblrejä jos sellasen omistat ja listalle haluat.

Erillisiä tarinoita tossa nyt ei ole mitenkään älyttömästi. Luen tosi vähän sims-TARINOITA, tykkään enemmän LC'istä koska sukujen kasvatus ja toisten pelaajien sukujen seuraaminen on niin hauskaa. Ei taho aina pysyä mielenkiinto ja keskittymiskyky yllä mitä tarinoihin tulee. Miulle riittää LC-tarinat, mut toisinaan on ihan mukava selata myös tarinoita, joissa simssiä on käytetty ns. kuvittamiseen.


Oon tässä myös suunnitellu, et voisin jossain vaiheessa toteuttaa sellanen jutskan, et käyn ton linkkilistan läpi ja mainihen muutamalla sanalla (tai miun tapauksessa useemmalla, joskus jopa liian monella) mitä ja miks tykkään tästä ja tästä blogista/LC'stä/tarinasta. Ihan omia ajatuksia, sellanen pieni "arvostelu". Se ois ihan mukavaa puuhaa :)


6 kommenttia:

 1. Mäkin oon miettinyt tässä, et pitäskö perustaa lc:n rinnalle simsblogi. Vielä en kuitenkaan siihen lähtenyt, kun lc:kin on niin uusi, mutta ehkä vielä joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi mukavaa ja rentouttavaa puuhaa :D Kyl sitä varmaan jossain vaiheessa LC'n myötä tulee sellanen "voi vitsi ku ois kiva höpöttää ja kertoilla myös tästä ja tästä ja tästä ja tästä perheestä" -fiilis ;) Joten sit eiku vaan tarrtumaan...bloggeriin tai missä pidätkään LC:tä! :D
   Pitää toi siunkii LC tsekata kuhan on hyvä hetki :)

   Poista
 2. Toi olis toosi hyvä idea jos viittit kirjottaa kaikista lukemistasi simsblogeista ja lc:stä pari sanaa tai lausetta miksi mm. tykkäät, kun itsekkin kaipailisin uutta lukemista niin sieltä voisi löytää aarteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ainakii vähän ajattelin tehä, heti ku maltan olla pois simssin kimpusta :D Ja ennen ku saan noita selostuksia tehtyä ni linkkejä löytää linkkilistasta. Voisin sanoa, et kaikki blogit on tosi laadukkaita, vaikka vaan murto-osa päivittyy tiheemmin. Okei, ehkä yks (depistakos) tän miun blogin lisäks? Mut noihin liittyvää postausta tulee kyllä ~joskus :D

   Poista
 3. Heij! Tykkään hirveesti tästä sun blogista ja jatkossaki aijon seurata! Mut mulla on Legacy, jota parhaani mukaan päivittelen aina kun ehdin, joten jos kurkkaisit? Ajattelin tämän sinne omaan linkkilistaan laittaa, jos vain saan? Ja vastalinkittää saa myös! :)

  www.kiiynceullegacy.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moooi! Tottakai saa linkittää! Heitän ton siun LC'n tuonne listaan myös, mut luen sen läpi joskus paremmalla ajalla :)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)