tiistai 14. toukokuuta 2013

Roget - Osa 11: Riimejä ja runoja

No oikeesti runot ei liity tähän mitenkään. Ja Riimejäkii on vaan yks.

Hm. Blogger näköjään kenkkuaa kuvien kanssa: se ei suostu lataamaan niitä jos ei oo tää Blogger-välilehti auki. Tai ainakii se lataa järkyttävän hitaasti, jos seikkailen muilla sivuilla. Weird. Kyl se ennen on toiminu vaikka oon säätäny muuta.

Tehtävä: Huomaatteko kuvissa jotain erilaista? :D
***


Miks tässä YE-hameessa on luukku??? Tai siis... mikä on toi tarkotus et ton kohan voi värjätä erikseen? XD

Corbin teki taas keksintöjä ja käräytti ekaa kertaa ittensä. Saan aina hermoromahuksen ku simit polttaa ittensä! Yritin ohjata sen suihkuun mut aattelin et Bea saa sammuttaa sen ja ai hitto miten meinasin syödä pääni ku Bea vaan kylmän viileesti seistä nököttää paikallaan (ei vaihtanu vaatteita tai mitään kuitenkaan) ja Corbin hyppii ja pomppii ja huutaa tuskissaan ja oon ihan "DDDD:: älä kuole!!!" Oon niin neuroottinen näitten simien kanssa, et en uskalla usein laittaa niitä edes uimaan ku pelkään et ne hukkuu :''D Ja niitä yhen pensaan hedelmäraejuttuja en oo kans uskaltanu syöttää kelleen ku en haluu et ne kuolee...

Sit se onneks tempas sammuttimen jostain ja sit oli taas niiku mitään ei ois koskaan tapahtunukaa :D

No tulihan sekii sieltä. Bea osaa nyt tehä perinteisen -, viikatemies- ja alienlumiukon :D Ens talvena sit lisää. Eiku, eihän se kerkii nähä seuraavaa talvea enää :< Se on jo niin vanha!

Em. incidentin takia päädyin tähän ratkasuun.

Ja tuumasta toimeen.

Bea maalas Corbinin muotokuvan :)

Ihanku oikeetkii kissat: aina tiellä -.-

Juustopasta onnistu.

Aleef...

Lahjanantojuhla! Vai mikä ikinä olikaan. Ei järin joulunen fiilis ollu kyllä :D

Eikä Aleefin pomo tainnu tykätä lahjastaan :D

Saatika Aleef ite. Hitto nauroin muuten ku tuli ilmotus mitä se sai lahjaks, ja se lahja oli "sesonkihiili". SESONKIHIILI. Mikä hitto on sesonkihiili? XDDDD

Corbin tykkäs lahjastaan. Oli muuten kukkamaljakko :::D

Randomisti sen sivuprofiili. Korppu on kyl jännä, ku siis... ei se oo edelleenkään Aleefin kopio, mut sit taas se ei (onneks) näytä myöskään yhtään äitiltään. On siinä Aleefin piirteitä, mut en oo ihan varma mistä sen pääpiirteet tulee. Ku ei se oo valmiskasvokaan, enkä kyllä nää Aliceakaan siinä oikein. Mystinen homma.

Vanhukset pitää huolta suhteestaan. En koskaan jaksa huoltaa vanhusten suhteita ni sit se palkki aina putoo jonnekkii alle puolen välin, joskus simit jopa toivoo et voisivat erota. Ei nää onneks kylläkään. Sit silleen kerran, kaks vanhuusaikana oikeen panostan siihen suhteeseen hetken aikaa, mut en jaksa kovinkaan kauaa :D Mut koskaan en simejäni erota ellei oo joku erityistilanne.

Koska kaikki muutkii ni minäkii. Btw, toi Bean huuli...

...näyttää niin kieleltä :::::D

...noniin.

Bea on ihastunu ulkoasuunsa. (Se on sekopää, siks siis pukeutuu miten sattuu.)

Muistatte, ku kerroin et Riimi (C'n mielikuvitusystävä) katos? No kiitos twallanin MasterControllerin, kutsuin Riimin käymään. Se vaan tuli sim-lookissaan, toi pallo pään päällä pyörien ja muuten käyttäyty ihan mystävän lailla, teleporttaili yms. Ainoo vaan ettei muuttunu kuitenkaan nukeks. Suhteissa ja toimintajonossa oli aina mystävän kuva, ei simin. Jonku aikaa se siellä pyöri ennen ku katos taas jälkiä jättämättä.

Vois luulla et Aleef näkee Riimin.

Tää oli jotain niin jännää! Tiiätte, kuin harvinainen sateenkaarijalokivi onkaan? Ja et sen tarttee löytää ja viedä tiedekeskukseen, jotta saa jonkun sitä seuraavan tehtävän, ja ton tehtäväruljanssin tavote on siis saada tiedekeskuksesta todellistusjuomaa mielikuvitusystävää varten. Jos lapsella on nukke, siitä soitellaan harva se päivä (pretty annoying actually).
No, Corbinilla oli toi tehtävä ollu ihan lapsesta asti, ja ostin sille myös kemistisetin sen ollessa teini. Nyt varmaan melkein kaikki arvaa mitä oon suunnitellu jo kauan :D Mut siis ostin keräelmäkeräimen ja laitoin Bean ettimään jalokiviä. Ensimmäinen löytö mitä klikkasin oli ihan tossa talon lähellä (puun takana näkyy vähän taloa), ja mitä, se oli sateenkaarijalokivi! Todennäkösyys oli jotain niin pientä mut niin vaan kävi :D

Passitin Corbinin viemään sen tiedekeskukseen, ja ilmeisesti se ei kerenny suihkussakaan käymään, meni suoraan kemistipöydän äärestä tonne. Se vei sen sinne, mut mur, jostain syystä siitä ei tapahtunu mitään! Sen tehtävälle ei tapahtunu mitään! Ajattelin ensin, et johtuko se siitä et se ei ollu Corbin joka sen keräs vaan Bea, mut ei kai se niin voi mennä... Jahtasin keräimen kanssa jalokiviä ympäri kaupunkia mut en vaan millään löytäny toista! (Ja tajusin, et kaikki ne (jalo)kivet on siinä alkuperäsessä muodossaan myös erivärisiä, joten keräämisen sijaan voi zoomailla lähelle niitä tietääkseen mikä kyseessä. Ja keräilylehtinen tms. auttaa tässä paljon! Ihan paras uudistus pelissä :D)

Päädyin sit siihen tulokseen et ei toi voinu johtuu mistään muusta ku siitä, et Riimi nyt bugitti jo valmiiks muutenkii.


Siirryin kartassa vapaan kameran tilaan ja mitä näinkään :D Oli vähän kauemmas...zoomaillu? Epäzoomaillu?

CORBIN ÖÖÖÖÖ..?

Luulin et sie oisit ollu se perheen tervejärkisin (vaikka vähän neuroottinen joskus oletkii...mut se on vaan söpö piirre ♥). Tehä nyt lumienkeleitä tiedekeskuksen taakse... kaikkee sitä...

Aaaaw, Tino meni nukkuu Corbinin viereen :) Okei, mie autoin sitä pikkasen. Mut se kyllä käveli sen huoneeseen!

Sain tälläsen. Ilmeisesti lumiukkojen takia?

Taas sitä mennään.

Ja taas. Kyllä, tässä välissä on siis käyty suihkussa ja yritetty uudestaan leikkiä kemistisetillä.

Täytyy sanoa et on kyl sitkeitä kukkasia ku kevät koitti ja lumet edelleen maassa ja ne puskee jo täydessä kukassa ulos maasta.

KEVÄT TULI LUMI SULI LUMIUKOT SANO PULIPULI! Farewell, my friends!

Aina joskus Bea tuntee tarvetta pukeutua omaan valmistujaisasuunsa.

Tää perhe on vaan niiiiiiin kaukana terveestä.

Corbin dislikes. No, siinähän se Alice lilluskeli alaruumis vessan puolella.

 Haha, kissat voi maukuu radion mukana ja se nostaa niitten sosiaalisuutta :D Tosin erittäin hitaasti nostaa.

Tää keittiötaso on Tornadon vakiopaikka.

Tässä lähemmin Bean arkiasua, minkä tein sille :)

Ja rakastuin näihin kenkiin! Tulee Yliopistoelämää-lisärin mukana.

LINTU! SININEN LINTU!

Corbin ystävysty sen kanssa! Se oli lajiltaan sinikka. Ja peli ehotti sille jotain hienointa nimeä, jonka hyväksyin, niinpä siitä tuli Lunniherra! Emt miks, mut jotenkii niin hellyttäävä nimi :D Ja sit kuuluu aina päässä "Herra Lunniherra" samalla äänellä ku Kummelissa Kouhia-sketsissä "Herra isoherra". Mut kyl meijänkii edesmennyttä Rommi-kissaa äiti aina kutsu "Herra Rommi-herra" :p

Metsästin taas jalokiviä, ja äkkiseltään katoin et nyt on kyl maailmankirjat sekasin, miten simssiin nyt tällänen verilöyly on eksyny. Ne olikii pudonneita lehtiä :D  Pimeessä ne näytti veriroiskeilta! (Sick, much, eh?)

Ihan kiva lintu kyl.

Mut jo ekan yön aikana se jatkuva laulanta alko käymään hermoille, et heti aamulla laitoin Corbinin vapauttamaan sen :D

Madnessin sims-löydöt part 34579528786972. Ensimmäinen muna minkä Corbin löyti (tai käytännössä ehkä toinen---nyt hiljaa) ja se oli toi...no, mikä "hienomuna" liekään :D Mut kuitenkii se sellanen erikoinen. Muutenhan noilla ei kai oo mitään tarkotusta eikä niitten reppuun tuu mitään pääsiäismunia.

Joskus on hyvä purkaa vähän paineita. Neuroottiset simit nääs. Toi on muuten pirun kiva toiminto, saa hyvin nostatettua mielialaa ku siitä tulee kiva moodlet.

Pussauskoppi! Ja tätä pelatessa tajusin sen lällättelulorun mitä pienenä aina lälläteltiin: "Nimi ja Nimi ne yhteen soppii, huomennan mennään pussauskoppiin! Sieltä kuuluu riks ja raks, niille syntyy karvanen laps!" et se pussauskoppi on varmaan joku tällänen. Miun mielikuvissa oli aina puhelinkoppia muistuttava... koppi. (Oon tätä sukupolvee joka näki lapsena katujen varsilla useinkii puhelinkoppeja :D)

Ois kiva tietää mitä se syö ::::D

Joku rakkausmaatti tai vastaava.

Taco poistuu.

Tää on nyt vieraillu tässä samassa talossa 4 kertaa, ja se vissiin alkaa näkyä miehen mielenterveydessä. Se rupes hurraamaan ja huutamaan, jättäyty hetkeks tontille ja Bea pysty jututtamaan sitä. Sit se vaan otti ja haihtu pois.

Tiger vierailee ahkerasti tarkkailemassa jälkikasvuaan ja omistajiaan. Oikeesti melkein joka yö on useempi kissa ja välillä myös Alice tontilla seikkailemassa.

Tää on se sesonkihiili! Nauran edelleen sille ::::''DDD

Aleef sai myös tälläsen lahjapaketista. Se ite ei tykänny tästä, mut miusta tää on tosi symppis! Joku ihmeen sammakkohirviö se oli.

Tossa on se Corbinin löytämä erikoismuna. Sori tumma kuva.

Siellä se taas on pussailemassa :D

Vanhukset leikkii tolla mittarilla.

Mut ei lupaillu oikein hyvää. Ne kokeili useemmankii kerran mut tuli niin ala-arvosta settiä et huhhuh. Ykskii viesti oli "Ainoa asia joka teitä yhdistää: siedätte toisianne." ei sanatarkkaan kylläkään. Otin näistä kuvakaappauksia mut PrintScreen otti vääristä asioista kuvakaappauksia, joten ei sit tullu niistä mitään :D
Mut veikkaan, et toi laite oli vaan kateellinen, koska se kävi täysin kuumana Aleefiin. Kaikki sen kommentit palvo Aleefia ja oli oikeestaan välillä todella häröjä.
Btw, bongatkaa paparazzi.

Vähän söpöilyä tähän välin, jos pisteet yhtään paranis.

Toi paparazzi ei ihan tykänny näkemästään. ja toi vesipisara näyttää ihan finniltä :D

Mut jollainhan se on senkii elantonsa ansaittava. Bea ja Aleef on siis about 2-tähen julkkiksia edelleen.

Ei se silti antanu yhtään sen parempia pisteitä. Johtu varmaan siitäkii et niiku sanoin jo, noitten suhdepalkissa on vihreetä varmaan 1/5, korkeintaan 1/4. Aleef on ollu niin keskittyny työhönsä ja Bea maalailuun, ettei oikein oo jääny aikaa toisilleen. Aleef muuten täytti tossa jonku aikaa sit elämänhaaveensa, eli olla "Kävelevä keittokirja".

Corbin päätti vähän kokeilla rajojaan :D Miusta ois ollu hauskaa jos tosta ois tullu joku rajojen-kokeilu-moodlet. Mut sims on niin ihanan tasa-arvonen, et niille on ihan sama pussaileeko ne tytön vai pojan kanssa :D

Se päätti sit hoitaa hetken tota pussauskoppia. Kukaan ei kyl tullu ostamaan pusuja :<

Vanhukset kerkes hetken tanssahtelemaan hitaita, ennen ku rieha meni kiinni.

Kotona Corbin teki taas kokeita kemistisetillä, ja sit ihan vaan tossa kokkailun ohessa sen kemistiasu muuttu valmistujaisasuun wtf :D Mutta hyvä uutinen on se, et tän jälkeen se vihdoin ja viimein keksi (pissin värisen) todellistusjuoman! Jes! My body plan is ready!

Kun silmä välttää simssissä osa 58947527217510.

 OH NOES!

Ja Viikatemiehellä oli joko kiireinen päivä, juoppoputki päällä tai aihetta psykiatrille, koska se itseasiassa viipy mukavan tovin ennen ku ilmesty tonne. Ajattelin jo et eikö se ikinä tuu sieltä, mut kyl se sit ilmesty tonne keittiöön.

 Aleef sai keskimmäisen hautakiven, ja ihmettelin ku se kuitenkii sai sen elämäntoiveensa täyteen.

Selvitin sit Sims Wikiasta, et itseasiassa se ei ole se mikä määrää simin hautakiven koon (TS2 sehän riippu siitä), vaan onnellisuuspisteitten kokonaismäärä.
Pieni kivi: 0-75,000
Keskimmäinen kivi: 75,000-149,999
Suuri kivi: +150,000

Bealla on nyt jotain +139,000 pistettä (vai oonko ajatellu väärin ja onko sillä yli 169k? En oo varma.), ja yritän kovasti saaha sen yli ton 150k rajan (jos ei ole vielä) ennen ku se kuolee. Se on nyt jo 98 päivän ikänen ja pelaan 90:llä et on ihan kiire jo! Sille vaan tulee niin minimaalisia toiveita koko ajan, tai ei ollenkaan! Sillä on jo pitempään ollu lukittuna toive yli 2500§ arvosen maalauksen maalaamisesta, se on maalauksessa tasolla 10 ja saanu kaikki ne maalauksen taitopalkinnot, ja se vaan koko ajan maalailee lisää ja aina se hinta nousee ihan hippusen (ellei maalaa jonku tonnin maalauksen) ja korkein hinta ollu jotain tyyliin 2400§ :D
Ja nyt kerrytin sille noita pisteitä, hidasta touhua se kyllä oli ku ei oikein tullu hyviä toiveita, et sain ostettua sen palkinnon "Luvattoman luova". Toivottavasti se nyt onnistuis saamaan ne 3000 pistettä ni oisin lähempänä tavotetta. Tosin vielä on matkaa siihen suurimpaan kiveen...


Ja ei kyllä miehen naamasta nää et iskä kuoli ihan hetki sitten.

***

Ja taas kutsuttiin Riimi tontille (hiukset mystisesti muuttanu väriään) ja tarjottiin sille tuo kusenkeltanen juoma.

It's good to be alive.

Nyt viimestään tiiätte mitä suunnittelen. Tai suunnitellu koko Corbinin elämän ajan :D

Riimi käy muodonmuutosta läpi. Tän kuvan otin siks ku toi yläosa (se on jossain kamasetissä, joko pihaparatiisi tai keskustan kuhinaa, ne pallot on niin saman väriset et en muista kumpi) on ihan pirun kivan näkönen, mut se vaan ei sovi yhteen oikein minkään kanssa. Kaikki hyvännäköset housut on lantiohousuja ja näyttää ton kanssa niin täysin eriparisilta.
Ja sit tähän vinkki twallanin MasterControlleria käyttäville: jos teillä ei toimi Unelmaduunin stylistihärpäke, klikatkaa simiä: NRaas -> Sim -> Edistynyt (muistaakseni) -> Stylisti (tai jotain sinnepäin), se toimii!

Tässä Riimin muodonmuutos. Onhan se aika valmiskasvo, mut ihan pirun söpö tapaus :) Ja ku sitä vähän aikaa kattelee ni on se sittenkii kaunis :D Näistä ei ainakaan voi tulla rumia lapsia!
Riimi oli kans jollain tavalla luonnonkaunis et en halunnu sille mitään vahvoja meikkejä. Ja sen lisäks, oon ladannu meikkejä mut en vaan osaa löytää sellasia siistejä ja hyviä meikkejä, tai sit en vaan osaa käyttää niitä ku en ite meikkaa :D
En tykkää huijata pelissä, mut en tiiä huomasitteko aijemmista kuvista mut Riimillä oli ihan pikimustat silmät. En tykkää mustista silmistä simssissä, joten sen verran huijasin et kävin CASissa vaalentamassa sen silmiä. Mut jotta omatunto kestäs puhtaana, siirsin vaan sitä kirkkaussäädintä taaksepäin aka tuloksena harmaat silmät. Muutin kyllä myös vähän Riimin ääntä ku se oli taas niin perus, vaikka noissa äänissä on hankala enää valita hyvää ku ne kaikki on niin tuttuja jo omaan korvaan.

Riimin piirteet: poikkeava, ylitunteellinen, dramaattinen, ulkoilmasim ja ajoneuvointoilija.
Riimin suosikit: en muista, soul ja pinkki. Siitä syystä voitte nähä paljonkii pinkkiä Riimin vaatteissa, vaikka en ite pinkin ystävä ole :D

Vein Riimin kirjastoon ku ajattelin et jos se lukis siellä puutarhakirjoja. No, siellä ei ollu yhtäkään taitokirjaa hyllyssä. Mut sillä aikaa ku tein muuta, se oli poiminu ite hyllystä kirjan. Ja minkä kirjan? No, vauvakirjan :DDDD Btw, jaksan aina nauraa sille et molemmat vauvakirjat "Vauva tulossa, valmistaudu valppaasti!" ja "Odottavan äidin mietteitä" on saman miespuolisen henkilön kirjottamia :DDD

Siinä on Bean sekopäinen näkemys koulun tanssiaisten tiarasta.

Riimin valmistujaispäivä. Tai "valmistujaispäivä".

Random simi, et ole ainakaan tiellä tai mitään.

Vaihetaanko siellä salaisia katseita? :D

Ne meni syömään. Vähän niinku treffeille :p

Nää polttavan ruuan animaatiot bugaa miulla. Ku simi on syöny, se nousee ylös ja on jo menossa johonkii, ku se sit yhtäkkiä kuitenkii istahtaa "tuolille" ja syöksee tulta. Aleef istu kerran puoliks astianpesukoneen sisälle ku oli just viemässä lautasta pois ku toi iski.


Nää on niin ällösöpöjä yhessä :'> Ainiin, ne alko myös seurustelemaan tässä.

Joku on kuollu museoon :D

Tähtien kattelua.

Mamman puutarhassa. Missä ei kyllä varmaan ihan älyttömästi nää mitään noitten omenapuitten alta :D

Bea hoiti puutarhaa ja sai rusketuksen XD

Kala nous päähän :D Joo oikeesti siis siivosin noitten reppuja ja olin laittamassa tota täytettyä kalaa (Tigerin pyydystämä!) seinälle, ja sitä ei sit pystyny nostamaan korkeemmalle mut se suostu menee taulun kaa päälekkäin ja näin kävi :D

Jossain tän jälkeen kai kävi ikävä homma simssin kanssa ja menetin parin tunnin pelaamiset.Toi Seinä ei nimittäin taho toimia oikein. On se ennenkii tiltannu ku oon yrittäny siirtyy seinälle. Mut nyt sit yritin klikata jonkun toisen seinälle siitä ilmotusjutun kautta, ni se hiiri pyörähti hetken ja sit koko roska vaan jumittu. Mikään ei enää liikkunu eikä mitään voinu tehä. Piti poistuu siis pelistä tehtävienhallinnan kautta.
En muista, oliko seuraavat tapahtumat ennen vai jälkeen ton jumiutumisen, mut miten vaan...


Uuuuuu :p

Sinne se män.

Eikä nyt ihan kauheen kauaa siellä viipyny. Oli vähän hämmentyny takas tullessaan kyl. Tän perheen tapauksessa kyllä sanon et "onneks" simnaisia ei voida "pakkohedelmöittää", tai oikeestaan sikiötä istuttaa niitten sisään, alieneitten toimesta. Näille ku ei edelleenkään saa siunaantua ku vaan yksi lapsi, ja mitä siitä tulis jos avaruuslapsia kuhisis joka puolella :> Tietty vois ajatella, et ku ne ei oo Corbinin ja Riimin yhteisiä ni ne ei voi "periä". Mutta koska niitä ei myöskään tule ku Riimi oli se joka napattiin, ni ei siitä sen enempää :D

Asd mitä enemmän pelaan, sitä enemmän tykkään Riimistä. Se on niin nätti ;___;

Corbin ottaa ilon irti ilotulitteista. En kyllä vieläkään tajua miten se yks ilotuliteshow-toive toteutetaan.

Ulkoilmasiminä Riimi on ihan elementissään Bean puutarhassa. Ajattelin et joudun kouluttamaan Corbinin kantamaan siitä huolta, mut ongelma onkii ratkastu tällä! Riimi suorastaan nauttii tuolla puutarhassa pakertamisesta :)

Ostin niille uimapatjat :D

Mikäs tässä lilluskellessa, haitkii ui ihan muutaman metrin päässä mut who cares :) (Vähän muuten ootan ku Paratiisisaaressa pääsee sukeltelemaan :D)

Riimi tuli myös paikalle.

Tän illan aikana laitoin ne myös uudestaan seurustelemaan, ku edellinen pyyhkiyty pois ku peli jumiutu. On ne niin ihania! Se on jännää kuin tunnen näin suuria fiiliksiä simssin heteropareista, vaikka IRL heterous on joskus liian yliarvostettua :D Enkä mistään muista fiktiivisistä heteropareista oo innostunu paria erityistapausta lukuunottamatta. (Mut sit oon taas ihan kauhee homopari-fangirl et joskus oikein hävettää. Mut syytän sitä et oon socially awkward ja miun rumaa menneisyyttä siitä et oon niin addiktoitunu 8D)

Bea maalas ihan helkkarin hienon maalauksen. Hyvä etten puonnu penkiltä ku tän näin. Tää ripustettiin kehystettynä alakerran eteissysteemin seinälle.

Bea rakas, mie tiedän et sie tykkäät siun talvipuvusta niin paljon, mut nyt on kuitenkii keskikesä ja helteet! Kato vaikka taakses miten Riimi on pukeutunu. Noi kävi naapuruston uimalassa piipahtamassa ku toinen halus uimalaan ja toinen lillumaan patjalla.

See who's here again!

Nyt lähti siis Tino, veljeksistä toinen ja samalla viimenen. Kotiin jäi siis enää Safir ja sen ja Tacon pentu Tornado. Itseasiassa vähän aikaa sit tuli ilmotus et Tornado kasvaa piakkoin vanhukseks. Tämä tarkoittanee siis sitä, et pitää hankkia Millie taloon :D No, onneks urokset voi lisääntyä vielä vanhuksina (ja ilmeisesti nartut myös, ainakii Safir ois pystyny yrittää pentuja Tacon kanssa vielä vanhana!) joten ei hätiä mitiä. On huomattavasti helpompaa ku talossa on vaan kaks kissaa, joten ajattelin et hankin sen Millien tässä lähipäivinä et kerkee parit pennut pyöräyttää, ja ei oo sit niin paljoa kissoja jaloissa pyörimässä ku Tornadosta kuitenkii aika jättää ennen pitkää, eikä siihen oo niin pitkä aika nyt ku se on kohta jo vanhus.

Mut palataan tähän hetkeen:

Tässä vaiheessa olin jo "WTF".

Mut viimestään tässä menetin toivoni. Ei se nyt voi olla muuta ku olla täysin hullu. Viksu siis ite alotti! Sit se vaan haihtu pois.

Corbin tuottaa taas murheenkryynejä taloon.

Mut tätä vartenhan se suihku tuolla on ;) Pitää varmaan ostaa sinne pyykkikori ku ne pyykit levittyy tuolta pitkin pihaa eikä kukaan (=minä) niitä sieltä muista korjata pois -.-

On se rankkaa hoitaa noin isoa puutarhaa. Menee ikä ja terveys :D

Ja sitten, mitäpä tapahtuu! Riimille tuli toive Kiinaan matkustamisesta. ja rakastan Maailmanmatkaajaa, se on edelleen yks suosikkilisäri, ellei jopa parhain, mut vähintäänkin toinen tai kolmas top-listalla. Joten toteutin toiveen!

Jäätelöauto!!!

Aleefin kuoleman takia noilla molemmilla oli se hautakivi-moodlet, ja Kiinassa se moodlettiruutu tietty tyhjeni joten se mittari oli koko ajan punasella. Sen takia Riimi jatkuvasti kieltäyty raivaamasta tota kivikasaa ja oli pakko laittaa ne lohduttamaan toisiaan et tulis lisää vihreitä moodletteja ja mieliala kohois.

Mutta, just ku olin pelannu yhen päivän tuolla, ja tuli noita verkkoilmotuksia pelissä. Kirjotin jotain ja ku ois pitäny klikata siitä sitä Enter-nappulaa ni VAHINGOSSA HITTO KLIKKASIN SIITÄ "Siirry pelaajan seinälle" JA PELI JUMIUTU TAAS! Että siinä meni se Kiinan reissu. Avasin pelin uudestaan ja laitoin ne taas lähtemään Kiinaan, tällä kertaa peli jääty taas, mut nyt timantti jäi pyörimään mut ei se siitä enää siirtyny mihinkään. Sit en enää jaksanu ku kellokii oli jo liikaa.

Noh, katon nyt taas millon kerkeen pelaamaan. Huomenna ehkä, teen varmaan huomenna (jos en enää tänään) yhen saksan kirjotelman ja muutamia tehtäviä, ni jos jaksan ni sit pelaaan. Torstaina on saksaa, ja perjantaina onkii viimenen työpäivä (nyyh), joten sit on taas tuntitolkulla aikaa pelata simssiä. Töissäkii koko ajan on ihan hirvee himo simssin pariin :D Nyt kello on kuitenkii jo 20:05 joten en enää tänään kehtaa avata simssiä. En ikinä pääse pois sieltä Kiinan tehtäviä pelaamasta jos nyt avaisin simssin :::D

Anyway, toivottavasti tykkäsitte taas eikä nää miun liian pitkät löpinät haittaa :D11 kommenttia:

 1. Voi kiesus miten repesin "LINTU! SININEN LINTU!" -tekstille :D:DDD Oon vissii väsy :DD Ja löpinät o parasta! Ihanan pitkä posti, kiitän! Mua itkettää ku joku sim poistuu, se on ihan hirveetä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahahahahahaha :DDDDDDD Oli itelläkii kieltämättä hauskaa. Aina ku muokkaan kuvia (ja joskus jo pelatessa), pää suoltaa kauheeta kyytiä kuvatekstejä ja sit on hauskaa niitä kirjotellessa :D
   Mie en simeille sentään itke, tai siis niitten kuollessa. Jotenkii ku kasvattaa sukua ni sitä aina asennoituu silleen et siitä uuden polven simistä tulee suosikki ja tietää et se edellinen suosikki kuolee pian ja sen ottaa ihan lunkisti :D Vaikka simit ♥ Joskus tekis mieli jättää niitä itelle säilöön et voi käydä kattomassa miltä ne näytti sillon ja sillon :D

   Poista
 2. Hajosin ihan totaalisesti tolle tulen syöksemiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Tulee Supernaturalissa ku siinä tulee haamuchilipensas ja muutamia tulisia ruokia :D

   Poista
 3. Taas lisää on tullu luettua, kaikkiin en tosin kommaile, muutenhan tässä menis ikuisuus...! :D Mut nyt oli pakko. Toi Riimi on muodonmuutoskuvassaan ihan Fiona Gallagher! <3 Niin näkönen. Muuten ei tai siis muissa kuvissa ei yhtään, mut tossa on. Varsinkin ku Fiona just oli toimistossa töissä ja sillä oli hiukset tolleen ylhäällä ja tollaset korviksetkin. Ja toi hymy! Ja jos et tiiä, niin Fiona on Hävyttömät/Shameless -sarjassa seikkaileva nainen. Ihan paras sarja btw! <3 Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan googlettaa, en oo koskaan kuullukaan kyseisestä sarjasta :D Voi kyl olla, ettei oo ees ihan miun tyyppinen sarja :p Mut Riimistä on siis moneks, ensin Fiona Gallagher, ja sitten Katy Perry :D

   Poista
 4. Kyllä Riimi tosiaan Katy Perrystäkin menee. :) Jos nyt rupeis Hävyttömiä seuraan, vois olla aika vaikee päästä kärryille... Toka kausi jo menossa hyvää vauhtia Subilla. (Ja ite kolmosenkin kattonu Cmorelta) Ite tykkään paljon, jotenkin niin aidosti kertoo tollasen köyhän perheen elämästä. Siinä on hyvät näyttelijät ja jotenkin niin herkullisia tilanteita keksitty. William H. Macy (miespääosassa) ei koskaan oo mua kiinnostanut tippaakaan, mut tässä se perheen täysjuoppona isänä on erinomainen. Ei voi tietää mikä sun tyyppinen ois, mut muhun uppoo kuin kuuma veitsi voihin. :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin "kuuma VESI voihin" ja mietin et mikä se sellanen vertaus on :DDDDD

   Mut köyhän perheen, kuulostaa meikäläisen perheeltä ::DDDD Öö siis, en tiedä, draamat ei oo ihan miun. En ees kunnolla tiedä mistä tykkään. Se vaihtelee ja riippuu sarjasta niin paljon. Esimerkkejä The X-Files, Dexter, Nurse Jackie jne. Brittisarjoista Life on Mars ja Skins, amerikkalaista komediaa vihaan mut brittiläisistä tykkään ja paras kaikista on Monty Python. Et suht laaja mut silti nirso, harvoja ja valittuja :D

   Poista
 5. Kirjotin pitkästi mut se näköjään hävis... Mut joo, voishan se kuuma vesikin voihin upota... :D Ja draamat ei oo mun juttu yleensä myöskään, mut joskus joku yllättää kuten tää Hävyttömät. Eka siitäkin aattelin, ettei tod. kiinnosta, mut sit kuitenkin oli ihan huippu. Liikaa sarjoja muutenkin seuraan, ei ehdi kattoa kun tallentaa vaan ja boxi paukkuu täynnä. Pelailee eikä telkkua ehi kattoa! :D

  VastaaPoista
 6. vähä sama kun mulla tossa kuolemajutussa = En uskalla ostaa uunia ettei tuu tulipalo xD ja ei supernaturalii jelly beanien takii ja myös se et ei uima-allasta jotta ei huku.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi toista :> Ei mut uunihan on jopa suhteellisen turvallinen. Huolehit vaan siitä et keittiössä on palovarotin ni palokunta ampasee paikalle alta aikayksikön ja YLEENSÄ niiten ei pitäis bugata. Itellä ei ainakaan oo bugannu. Ja jos pelottaa liikaa ni häädät vaan simit pois niin et palomies saa palon sammutettua, ja koitat olla panikoimatta :D Itelläni ei oo muuten kuollu simejä tähän mennessä muuhun ku vanhuuteen. Ja sim jos syttyy palamaan ni sillä menee suhteellisen kauan et se kuolee -> tässä välissä kerkee sim juosta suihkuunkin TAI toinen sim voi sammuttaa sen.

   Uima-altaita kyllä ite kartan, varmaan ku itekii pelkään syvää vettä :D Ja siitä ku ei ikinä tiiä millon ne hukkuu... Ja jelly beaneja en ittekään oo uskaltanu kokeilla, juurikin em. syistä, emt uskallanko koskaan :'D (Ja Yliopiston sängyt on pelottavia, niitten allehan voi kuolla. Ja taikurin betoni- ja vesitaiat... KÄÄK, täähän alkaa olla melko pelottava peli jo! XD)

   Mut niin, kolmosen simit on melkosen sitkeitä otuksia ja ne ei ihan niin helposti kuole ku lähinnä uimalla ja jelly beaneihin. Ja...niin, kirjotin noi jutut sulkeitten sisään tämän tekstin jälkeen joten alkaa tuntuu et ne selviytyy kunnialla lähinnä nälkäkuolemasta ja tulipaloista :DDD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)