maanantai 6. toukokuuta 2013

Roget - Osa 10: 10000 askelta taaksepäin

Rogetien tarina jatkukoon. Tosiaan, jouduin alottaa ajasta, ku Corbin oli vielä lapsi. Mut tossa muutaman päivän aikana pääsin kuitenkii pitemmälle ku viimeks useemman kuukauden sisällä :D Ajattelin ensin et vaan pelaan enkä kuvaa, mut ei siitä tullu mitään XD Oli pakko kuvata.
Mut joo, en tietenkään enää voinu muistaa millasia muutoksia olin talolle tehny. Tai muistin kyllä pääpiirteittäin, niiku mistä laajensin taloa, mut tein kuitenkii vähän erilaisia päätöksiä ku aikasemmin. Itteä ainakii miellyttää enemmän. Mut siitä johtuen siis simien vaatteet ja talon sisus on vähän erilaista ku edellisissä osissa.
***


Tapaamme jälleen, Corbin :> Joka ei tykkää ulosottomiehestänaisesta :<

 Se vei tän lisäks myös tietokoneen. Mut tää yliopistokori nyt ei haittaa edes :D

Että vihaan tätä! Simit herää, eka toiminto: "Täytä ruokakuppi", simien toiveet 24/7 "Täytä lemmikin ruokakuppi", ja jos silmä välttää ni kaikki jonottaa ruokakupille -.- VAIKKA se ei ois ees tyhjä, tyyliin et mahtuu 2§ eestä ruokaa ni tuhlataan ne viimesetkii rahat ihan vaan et kissat saa syödäkseen, vaikka kaks muuta kuppia on ihan täysiä! Noi oikeesti kävi jo konkurssin puolella ku oli rahaa 10§ ja tottakai sekii pitää laittaa kissanruokaan :))))))))))

Randomi kulkukoira kuoli niitten takapihalle. Ja toi koira itessään oli oikeesti pelottavampi ku edes ite Viikatemies (joka on ihana ♥)...

Kattokaa nyt o.o Creeeeepy.

Mitä se maalaa?

Eikä kyllä yhtään sen hienompi :::D

No se on jo parempi.

Ei ollu rahaa kahteen pätkään aitaa, et oisin saanu portin lukittua. Oli täysikuu ja zombit tuli syömään Bean kasvit ja ostin ton herneampujajutun. Ja mitä, paparazzi menee kopittelee sen kanssa -.-"

Sit se sytty randomisti palamaan. Laitoin Aleefin sammuttamaan sen, mut randomisti se teleporttas...pois :D

Asdddddddd -.-""""" Käärme kuoli. Yritin laittaa Aleefin siivoomaan sen terran et noi kissat lopessa ton suremisen. No eikö mitä: aina joku kissa alkaa taas suremaan, ja Aleefilta poistuu siivous toimintajonosta. Sit ku meen klikkailee niitä kissoilta pois ni jo Aleef ite kerkee alkaa pillittämään käärmeen perään -.-

 Bean maalauksia. Ylempi pääty koristamaan Corbinin huonetta.

 Kesärieha, ja syödään ranskalaisia.

 Mit......XDDDDDD

 Ompas tuima mies... On muuten Aleefin työkavereita.

Paparazzit ne seuraa joka paikkaan.

Corbin päätti alkaa kasvamaan kesken kesäriehan. Okei, myönnetään: unohin et sillä oli tulossa synttärit.

Uimaan vielä illan päätteeks :D

TOI LAAMAPAITA ON IHANA! HALUAN :DDDDD

En tienny et mielikuvitusystävät voi tehdä näin. Btw, Riimi teki tossa muutama päivä ennen Corbinin aikuistumisriittiä (lue: synttäreitä) katoamistempun. Kiitos vaan.

Sellanen kärmyli. Annoin sille nimen Safari :D Niillä on toinenkii niitten makkarissa, jäi Tigerilta sen kuollessa. Sen lisäks sillä oli siellä iguaani ja orava. Iguaani ja orava karkas yhessä välissä Bean repusta, iguaani asustelee olohuoneessa terraariossa, oravaa en löytäny enää koskaa. (Liekkö se vielä talossa vaeltaa?)

TELTTA! Ne menee nykyään tollaseen...telttasäkkiin :D

How others see the world.

How Corbin sees the world. Aleef puhuu taas vaihteeks kirjoista. Se ei muuta teekkään. Aina ku silmä välttää ni on kirja kourassa (tai täyttämässä kissojen ruokakuppeja).

Mona-Lisa tekee tuloaan.

And there she is. Annoin taululle nimen Muna Liisa. Bea maalas tän toiseenkii kertaan, vesiväriefektillä, ja siitä tuli Muna Liisan paluu.

Corbin nyt vaan halus tehä niin. Ja en ollu ennen leikkiny tolla joten why not :D

Oops. Rupesin vähän ennen tätä vaan kuuntelee et wtf, pillit huutaa, et ei ne ikinä oo ennen ja yritin paikantaa et mihin ne menee, et onks jossain random tulipalo. Sit tulee ilmo et Corbin jäi kiinni XDDD

Niiiice... (Tietokone bugaa :D)

Bea doesn't approve.

Peruutin ja säikähin et MIKÄ SAAKELI TUO ON?

Ei hätää, Riimin käsi se vaan.

Corbin joutu arestiin. Se meni suoriltaan kattelemaan ikkunasta ulos...

...tää ilme naamallaan XD

Corbin oli arestissa ja koitti tanssiaispäivä. Oli pakko laittaa Bea varmuuden vuoks torkkumaan, ettei se mee käännyttää sitä heti kannoiltaan arestin rikkomisesta :D

Söps :> Ja en tiedä miks se vaihto itelleen ton pipon, ku oikeesti määräsin sille sen toisen hatun. Mut toi kyllä sopii ehkä jopa paremmin Korpulle.

Flamingoja...

Right. Ensin toi pesukone on hajonnu, sit pitää käyttää hanaa, joka tottakai hajoaa myös :D No, Aleef (ja Bea) korjaa. Btw, kerron salaisuuden (not): en oo kolmosessa koskaan kutsunu korjaajaa paikalle :D Simit korjaa aina ite kaiken.

Kuten näkee. Tosin, en suosittele kenellekään samaa mitä Aleef päällään tekee. Saattaa sattua.

Corbin säätää usein kemistisetillä. Tähän mennessä keksiny vasta yhen juoman: mielialajuoman. Ja sinne menee.

Cats driving me crazy part 2: Pöydällä on likanen, haiseva lautanen. Talossa on kuus kissaa. Pöytä sijaitsee jossain eteisen tapasessa, olohuoneen ja keittiön yhteydessä. Vuoron perään jokainen kissa käy reagoimassa siihen negatiivisesti. Simi ei kerkee missään välissä poimimaan sitä, ku aina joku kissa "reagoi negatiivisesti". Poistat toiminnon yheltä jos toiseltakii kissalta, kolmas, neljäs ja viides kerkee taas tekemään saman. Koitat klikata lautasta, et voi, koska taas jotain kissaa ottaa kupoliin. Poistat sen kissan toimintajonosti, käsket toisen kissan muualle ja kolmannen tekemään jotain. Viides ja kuudes tulee reagoimaan negatiivisesti. PÄÄ HAJOO.

Finally... uuvuttavan tappelun jälkeen, ku ei ITEKÄÄN kerkee siirtämään sitä lautasta pois. Ja sit ku mielellään siirrättäs sen simillä, ku simi on piirteiltään siisti (ja Corbin on neuroottinen), ja sen toiveissa on jatkuvasti astioitten peseminen.

 No ehkä se on hieman kylmä jos uikkarit päällä syksyllä puutarhaa hoitelee. Dumbass -.-

En tienny et haamut voi tulla kokkailee.

Ja sit se jättää sen vielä kesken! Luulin, ettei siihen voinu enää kajota, et se oli sen hellan tarina. Mut onneks pysty jatkamaan ruuanlaittoa. Se vaan johtu siitä, ettei Corbin osannu vielä tehä lettuja. Vähän ois voinu ketuttaa jos haamu ois ollu joku huippukokki ja tehny jotain kalkkunaa tyyliin :DDD

Tota...Bea. Se ei siis ole tarpeillaan. Sille vaan ilmesty yllättäen toimintojonoon "Istu", ja se meni istuskelemaan vessaan :D Talossa kuitenkii on noita ruokapöydän tuoleja, tietokonetuoli sekä kolmen istuttava sohva. Mut ei, se valkkas vessan :D Ehkä se on sit niin kiva paikka. Nojaa, anyway, Bea♥

JOO tiedän, et se on Pelottelupäivä, MUT JOTAIN RAJAA HEI!!!

Sit se mystisesti venähti.

BEA VOITTI :D Toi hymiö muuten kuvaa hyvin sen ilmettä. Kannatti osallistua kisaan nälkäsenä ;)

"Omg yes." Sillä on noi lävistykset edelleen (ja kynnet ja rumat vaatteet), koska en jaksanu mennä CASiin :D

Odotin Luurankoasulta jotain hienompaa, mut oishan se pitäny arvata.

Melkeen missään ei ollu ketään kotona :o

Mut sit tärppäs! Ja tääkii haukku Corbinin asua XD

See who's there :p Kuulu joku outo ääni, menin kattoo mitä toi tyyppi (paparazzi?) touhuaa ja sit törmäsin tähän :D

Näköjään avaruudessakii käytetään simlandian tuottamia kävelykeppejä.

Kurpitsan kaiverrusta.

Just sillon, ku kaikki on nälkäsiä, Alice päättää mennä kummittelemaan jääkaappiin.

Corbin teki vohveleita. Poltti ne. Teki uudestaan. Poltti nekii. Oli niin nälkänen jo etten jaksanu laittaa yrittämään kolmatta kertaa. (Sen ihanihan ekat vohvelit joskus onnistu, kumma kyllä.)

En ymmärrä tätä Bean intoa napostella noita hedelmiä. Just lopetteli ruuan ni sit se vetää randomisti omenan napaansa (ja saa sen täyteen-ahettu-kalkkuna-moodletin).

Tiger kuoli.


---
Talvi has come :) Ihan pirun kaunis täysikuun aikaan ♥___♥

---
 Lumiukkoja tekemään!

Säikähin muuten ku just ku se sai ton valmiiks, kuulu joku random ääni. Luulin et se kuulu tohon lumiukkoon, mut...

...se olikii zombi, joka teleporttas tontille. Corbin itkee Tigerin perään.

Bea on päässy sit jo tälle tasolle.Vaikka voishan tota melkein plagioinniks kutsua :DDD

Totaaah... tän piti olla talvirieha.

Corbin ja random mummo luistelee. Mummolla ei taida olla kaikki kotona ku tollasessa asussa nousee jäälle :D

Nyt on kyl jokunen vastuuton vanhempi liikkeellä Twinbrookissa!!!

Talokuvia koska talvi. Ekassa kuvassa näkyy muuten et joku paparazzi on hajottanu Corbinin lumiukon :< Ja rakentanu itte toisen tilalle lähemmäs takapihaa >:| (Laitoin kylläkii yhessä välissä Bean hajottamaan sen :D)

---
Bea tekee lumiukkoja :D

Ja sit Tigress päätti kuolla Corbinin synttäreinä :< On se kumma ku simit, kuten myös näköjään lemmikit, tähtää aina sen kuolinhetkensä pilaamaan jonkun synttärit.

---
Corbin on nyt nuori aikuinen ;) Ja ei se mielestäni vieläkään oo Aleefin kopio tai mitään. Mut Corbin on siis piirteiltään: Neuroottinen (äiti ku on sekopäinen :<), ekstentrinen, taitava kuvanveistäjä (taide siirtyy tässä suvussa), huumorintajuinen sekä kissaihminen. Valihin sille sen elämäntoiveen "3 hirviötä", eli pitikö se nyt sit tehä 3 simbottia vai miten se meni.

Random hirvi-väriläiskä tähän väliin.

Bea (tai siis minä) vähän innostu :D

Sisustin Corbinin huoneen vähän paremmin nuorelle miehelle sopivammaks. Tykkään ite hirmusesti jostain syystä :) Noissa lukion...no, mitä noi nyt onkaan, noi taulut päästötodistuksen alla. Sininen: Corbin on luokan priimus, ja punanen: todennäköisimmin luokan pelle. Noi jaksaa aina naurattaa, et kuin ristiriitasia ne aina onkaan :D Ei mut hei! Tajusin just se Corbinin yks luonteenpiirrehän on huumorintajuinen!

En tiedä, miks toi lätsä, enkä tiedä, miks Bea ja Aleef näyttää tolta. Mutta sen kerron, et tässä nurkassa on kissojen ruokakupit. Corbin vissiin täytti just yhen ja noi todennäkösesti jonottaa tuolla et pääsisivät itekii täyttämään ruokakupin -.-"

Kertokaa miulle, mitkä nää saappaat on? XDDD Tulee Yliopiston mukana. Vai...onko ne kasvisimmiehen? :D

Tein Corbinille sen ekstentrisyyttä silmälläpitäen pienen vajan tontin takanurkkaan. Miusta ku on turvallisempaa pitää keksijän pöytä erillään muusta talosta ::::D Vaikka ajattelin kyllä, et pitäskö turvallisuuden vuoks ostaa tonne myös suihku...

Bea, mitä myö ollaan puhuttu siitä uikkarin käytöstä ulkona muina vuodenaikoina ku kesällä? -.-

---
Loppuun vielä tämä, koska nauroin XD Ihana XD

Tän jälkeen, ku totesin ensin ettei ne stylistipeilit edelleenkään toimi oikein (pääsee ilmeisesti ensin muokkaamaan vaatteita, mut ku menee ensin hiuksiin, sit se vaatepuoli ei toimikaan - ei tuu niitä vaatevalikoita vaikka klikkaa. Eikä siitä pääse enää hiuksiin ja meikkiin poistumaan.), piti mennä kotiin ja luoda asut erikseen. Sit menin muokkaa peiliin jotain hiuksia (ja edelleen tohon vois tehä sen saman mahollisuuden ku kakkosessa, et suoraan hiuspaneelista vois valita, mille asulle määrittää hiukset. Nyt ku ne pitäs muuttaa niin, et käy välistä aina vaihtamassa simin asua ja menee taas peilin kautta, ku kerran stylistihommeli ei toimi oikein.), ja ku tuli takasin sieltä ni meinasin mennä muokkaamaan vielä ulkovaatteitten hiuksia. Toimin vähän liian nopeesti, ja peli jumiutu ja kaatu. Ja en varmaan tallentanu taaskaan Bean vaatteitten jälkeen :D En muista, mut sithän sen näkee ku seuraavan kerran taas avaa pelin. Toi oli jo toinen yritys, viimeks ku menin muokkaa hiuksia stylistipöydälle, peli kaatu ku olin CASissa liian nopee.

Mutta, se siitä :D Katotaan mitä ens kerta tuo tullessaan :) Toivottavasti saisin sen Riimin takasin, ku oli sen varalle suunnitelmia...


Ja ne, jotka pohtii et miks ketussa kirjotan näin aikasin, se johtuu siitä et alotin tätä illalla, mut en jaksanu--- tai oisin kyl jaksanu, mut oli pakko mennä nukkumaan; ni jatkoin sit tässä aamulla ku piti heittää sisko 5:44 lähtevälle junalle. Enkä kehannu sen jälkeen mennä nukkumaan enää ku ois muutenkii pitäny herätä 7:ltä, ja jos oisin menny nukkumaan, en ois saanu itteäni mitenkään irti sängystä sillon ja oisin ollu vaan kahta kauheemmin väsyny :D


4 kommenttia:

 1. OU MAI GAAAD Corbin on kuuma! :D ♥__♥
  Se tunne ku nuo lautaset jää pöydälle ja sulla on lemmikki talossa... Total game over.
  Btw nuo teltat on mun mielestä aina menny nuihin pussukoihinsa tolleen kun ei erikseen avaa sitä :D
  Ja aivan ihana talo, tykkäään! c:

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Corbin on ♥
   Ja oppia ikä kaikki, oon kai sit siirrelly telttoja lähinnä hautakammioissa :D
   Talosta pitääkii ens kerralla ottaa lisää kuvia ja tehä uus taloesittely :D

   Poista
 2. Ihana postaus! Ihastuin tuohon Venus-maalaukseen ihan kybällä, loistavaa :D Kiitos illan piristyksestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noi simit maalailee jossain vaiheessa 10-tason ylitettyään noita simsversioita kuuluisista maalauksista :D Ja ole hyvä vaan, on vaan kiva jos tää piristää :p

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)