sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Päivää että pätkähti

Teimpä tässä pieniä muutoksia. Suurimman muutoksen huomaa tossa tekstikentän yläpuolella, sivut. Sieltä löytää siis päivitetyn listan listaamisen arvosista postauksista. Arkisto-laatikko on tossa oikeella edelleen, joten voi päättää selaako tolleen aihekohtasesti vai aikajärjestyksessä. Pienimmät pölinäpostaukset sun muut ei tosta listasta löydykään.
Linkkilista tonne on myös päätyny, mut se on toistaseks tyhjää täynnä. Hävitin sillon kerran molemmat linkkilistat nimittäin, enkä oo jaksanu alkaa päivittää niitä (vielä...kään) :DDDD

Noi kuvat on myös vähän ylileveitä näissä uusimmissa postauksissa. Oon nimittäin joskus syksyllä työstäny uutta ulkoasua, mut on muuten helkkarin vaikeeta luoda sellanen ite alusta loppuun -.- Mut jatkan joskus kuhan hermot taas toimii.

Kaks viikkoo sit ku olin käymässä Joensuussa kaverin luona, kotona iskä samalla asenti tähän koneeseen Windows 7:n ja teki muutamia hardwaren muutoksia. Viikko sit jaksoin vihdoin asentaa pelin uudestaan, ja pitkin viikkoa yritin pelata mut aina peli sammu tai ei muuten toiminu syystä tai toisesta. Tässä sit kissojen ja koirien kanssa etin mahollisia syitä ja tein vaikka minkämoista muutosta vaikka mihin. Huomasin myös ilokseni, et Crash Log Analyzer toimii vihdoinkii, tai siis kyllä se toimi myös XP:llä, mut sims ei koskaan tehny niitä virhelistaus-tiedostoja. Siispä oon myös sen avulla pystyny selvittämään mahollisia ongelmia. Selvitin, mitä UserVA tarkottaa.

Googlettelin kovasti, ja sit ModTheSimsin kautta löysin tämän.
Miun koneessa on kaikkiaan 3Gt RAM-muistia, ja näytönohjaimesta vielä 1Gt. Selvis myös, et prossa sekä Windows on molemmat 32-bittisiä, joten tähän ei pysty edes asentamaan enempää ku 3Gt-muistia - sillä on siis pärjättävä. Tein siis niiku tossa Step 3:ssa vaadittiin, ja mitä, pelihän toimii! Oon tässä nyt pelannu joka päivä monta tuntia, ja peli on kaatunu sinä aikana vaan pari, kolme kertaa :D
Kuhan vaan muistan antaa sen ladata CASissa kaikki rauhassa enkä lähe hätiköimään jos se vähän jumittaa, nii se ei kaadu. Se kaatuu, jos "muisti ylikuormittuu", jos se edes on mahollista. Mut niin se vaan on usein tehny, et jos touhuat liikaa CASissa samalla ku se lataa niitä asuja, se ei pystykään käsittelemään niitä, näytönohjaimen tuuletin hiljenee ja peli kaatuu. Kone siis ei sammu, eli hardware ei kuitenkaan ylikuumene. Muisti vaan on niukilla, vaikka on 2x se määrä mitä Sims (muka) tarvii (eli se vaatii Vistalta ja 7:lta 1,5Gt. Miulla on melkein 4!!!) Prossakii on parempi ku luulin, Sims pyytää 2,4GHz, miulla on 2,8GHz (ja dual core).

Sims siis pyörii edelleen ihan yhtä hyvin ku XP:ssä ja ongelmat on itseasiassa vähentyny tän 7:n kanssa! Ku sain selvitettyä ton muistiongelman, se ei enää kaadu omin nokkineen, vaan jos sitä rasittaa liikaa em. tavoilla. Ja se käynnistyy tosi kiltisti. Tottakai twallanin StoryProgression saattaa vaikuttaa asiaan myös, se on kuitenkii suht raskas modi.
Yhen kerran tuli Virhekoodi 12 ku touhusin liikaa osto- ja rakennustilassa, ja sen jälkeen se heti sammu. CLA sano kyllä sen jälkeen, et koneessa on 4Gb+ muistia, et pitää nostaa se UserVA vastaamaan sitä. Ja dxdiagin mukaan tässä tosiaan on 4Gt muistia, kai se sit laski sen näyttiksen mukaan? Iskän mukaan se ei laske, eikä välttämättä pysty käyttämään muutenkaan sitä kaikkee muistia mitä kone tarjoo. Anyway, ku nostin tota UserVA'ta 4gigaan, ei ainakaan virhekoodeja tullu. Mut näytönohjain huutaa ku hullu kyllä :D Et ehkä se sit hyödyntää sen muistia?

Mut joo. Tosiaan pelannu tässä puolessa viikossa enemmän ku aikasemmin pelasin puolessa vuodessa, joten... ::''DDDddd Pelasin nimittäin Rogeteilla! Nyt oon pitemmällä ku mihin peli viimeks jäi ennen ku hävitin tiedostot! Mut joo, ehkäpä tää oli nyt tässä. Seuraavaks alankii työstämään osaa Pixieille ja myös tosta Rogeteilla pelailusta! Stay tuned!


1 kommentti:

  1. Alat säästään uuteen koneeseen ja pumf! ongelmat häviää :D

    VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)