sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Moi

Tyly otsikko mut teksti ei onneks oo :D En vaan oo luova taas tänään

Siis oon pelannu nyt ihan helkkarin paljon simssiä viime aikoina. Nimenomaan Rogeteilla, ja oon päässy jo aika pitkälle. Corbin ja Riimi mm. kävi tossa just yliopiston :::D Ja paljon muutakii on tapahtunu. Kuvia tuolla näyttäs olevan viime postauksen jälkeen silleen 259 köh. Niistä n. 9 oli varmaan viime viikonloppuna. 250 on nyt parilta, kolmelta viime päivältä. Oon nähny jo hexa-luvuista uniakii :D Tänäkii aamuna ku vielä makoilin sängyssä ni havahuin siihen et suunnittelin et yhteen huoneeseen noitten talossa vois laittaa hyllyjä seinille ku rupesin nyt keräilemään munanmuotosiks hiottuja jalokiviä 8D Ne on niin hienoja! Ja pikkukuvasta katoin ekan kerran et minkä saakelin linnunpesän ne on tehny siitä...se olikii vaan ne heijastukset. Mut se kuuluu jo postauksiin.

Noita kuvia ku on tolleen ~miljoona, ja yleensä tykkään työntää vaan kaikki uuet kuvat uuteen postaukseen. Mut nyt tuntuu, et pitää vähän rajottaa ja muokata ensin siitä silleen ~puolet ja postata tänne, ja sit muokata loput ja tehä toinen posti. Totesin myös, et Gadwin PrintScreen kettuilee 7:n kanssa, joten en oo saanu kuvattua pelin "ulkosia" juttuja, ku se on vähän eri mieltä siitä millon Prin Screen kuva laitetaan tiedostona ja millon ei. Pitää poistaa se edellinen "asennus" ku se on nyt vissiin kahessa paikkaa XD Ku asennettiin tosiaan se 7 tähän ja tonne jäi sit vaikka mitä. Ja jos sekään ei auta, sit pitää ruveta taas käyttämään Frapsia. Ku vaan muistan et mikä näppäin etten rupee kuvaamaan 10h mittasta pelivideota vahingossa.
Muutenkii ku toi Gadwin toimi kyllä alussa, mut sillon se source-asetus oli varmaan väärin ku se otti koko ajan mustia kuvia ku pelaan Sims3Bootterin ja FPS_Limiterin kautta, ettei näytönohjain hajoa. Ni se kuvas tavallaan sitä Limiteriä aka mustaa ruutua pelin sijaan. Ja nyt se ei suostu napsimaan kuvakaappauksia ku sillon ku sille itelle sopii :D Nooo, kyl mie tästä selviin.

Next stop: kuvien muokkaus. Saatte varmaan uutta postausta jo tänään illemmalla :) Nähään sillon!

(On muuten hienoa ku peli toimii vihdoin oikein! *KOPUTTAA PUUTA JA ITKEE VOLLOTTAA TEATREAALISESTI ET SE MYÖS TOIMIS JATKOSSA*)

1 kommentti:

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)