tiistai 11. kesäkuuta 2013

Roget - Osa 14: Memeaika

Tää onkii tavallista lyhyempi (50 kuvaa) ja ehkä tylsempi osanen. Sisältää suurimmalta osin puheharjotuksia :D Johtuen nimenomaankin siitä, etten oo nyt pelannu niin paljoa vaikka sitä aikaa nyt onkii. Mut lopussa pari boonusta et ehkä niillä saan anteeks tän lyhyyden 8D
Halusin kuitenkii postata edes jotain ku en oo taas muutamaan päivään postaillu. Pelailla vois vaikka huomenna (ts.tänään), jos jaksaa.
***

Kokeilin mitä tapahtuu ku sim _juo_ hunajaa. Siitä tuli vaan hauska moodlet, josta ei oo kuvaa ku toi Gadwin ei oo suostunu kuvaamaan simssiä, eikä välillä mitään muutakaan. Jatkossa käytän Frapsia. Frapsista puheen ollen, kerronkii yhestä asiasta lisää tuonnempana = teen sille oman postauksen heti tän jälkeen.

Niin, moodlet ja näköjään paistinpannuja...

Riimi, wtf?

Se teki tieteellisiä testejä takapihalla. Kyllä, alusasussa ja talveen on enää pari päivää. Mikään ihme jos paleltaa, mut ku Riimi on nyt taas rakastunu tohon alusasuunsa ni se tykkää kulkee siinä lähes missä tahansa. (Poikkeava luonteenpiirteenä.)

Niin se teki torakalle säteilytestin, joka onnistu, ja tuloksena oli tämä. Joku Hohtolude tai vastaava siitä tuli :o

Välistä leikitetään Damienia. Joka on kyllä niin symppis. En malta oottaa, millanen siitä tulee kasvaessaan!

Silti joskus epäilen et talossa on tyhmä lapsi. Ei vaan, kirjojen ja mattojen tekstuurit (kirjotin ensin tekstruuti) ei vaan oikein kohtaa ja kirjat piiloutuu mattojen alle.

Noni, vihdoin se Corbin rakenti aikakoneen! Vielä ei oo tultu matkusteltua kylläkään. Ehkä vielä joskus :D Nyt ku vielä sais sen keksimisen 10-tasolle ja sais sen simbotti-haasteen ni päästään asiaan.

Kylypyyn! Tän jälkeen se oli hetken ilman alaruumista ku vaatteet ei kerenny latautua, mut ne latautu just ennen ku kerkesin painaa C:tä :D Oli hauskan näkönen.

Ja en tienny et elohopeasta voi sulattaa myös harkon! :o Siinä siis vierekkäin molemmat. Ennen tuli aina toi koeputki.

Opetellaan kävelemään.

Ja jonkun aikaa Riimi veti aina ton rumban alkaessa uuestaan tollasen asennon :DDD Mitä lie animaatioita lataili peli.

Corbinilla ei ihan onnistunu tää puheopetus :D Kyl se sit lopulta, mut...

...Damien oli aika itsepäinen. Tää on kyllä tosi mielenkiintonen lapsi.

Pottatreenit part 5835185070. Lopulta muistaakseni Riimi sai sen opetettua potalle. Riimi opetti sen kans kävelemään. Puhumaan se ei tainnu vielä oppia. Siitä lisää myöhemmin.

On tääkii perhe. Riimi alko pyykkäämään. En tiedä näkeekö simit toisensa tolleen oviaukkojen läpi, mut Riimi siis ei käyny tuolla Damienin huoneessa ja silti Corbin moikkas sille seinän läpi :D Ja mitä seinän toisella puolella:

Nauroin XD Ihana! Toi ilme on niiku just sellanen "What the f*, Corbin?" ::::D

"Ja kuulkaas lapset, se on nyt niin, että..." ...Damienkii vielä.

Oikeesti se vaan kaivo nenää. Ja ihasteli tuotostaan.

"You little son of a b*."

"Heihei ^___^"

Talvi tuli taas, ja jos Riimi sais päättää lamppujen värit niin ne ois tälläset.

Vaan ei saa, joten punanen on tän talven väri.

Näkyy melkein avaruuteen asti! No ei ihan... mut melkein! (Niitten talo on tossa melkein koulun takana, sillan ja ison talon "vastapäätä".)

Mut näin kauas se näkyy.

Corbin otti auton ja suuntas kaatopaikalle. Keksijänpöydästä nimittäin loppu romut! Aika pitkälle riittikii ne 666 romua mitkä Bea aikanaan keräs.

Ja kaatopaikalla olikii tavaraa vaikka muille jakaa. Kirjaimellisesti :D Jostain syystä noi kaikki on toimintakelposia, ei siis hajonneita eikä niitä voi napata simin reppuun/perheen tavaraluetteloon. Varmaan taas StoryProgressionilla sormensa pelissä. Tyyliin tuolla voit käydä kattomassa telkkaria tai vaihtamassa vaatteita.

Siellä oli myös pieni mamsteri!

Ja kilipikonna!

Ja en tiedä miks tää kuva. Jalanjälkienkö takia? Jokatapauksessa, Corbin (ja ruma takki) nappas noi molemmat mukaansa ja molemmat sai kotona omat terraariot. Enkä muista niitten nimiä. Eiku muistan! Mamsterista tuli "Mömmö", leikisti Damienin nimeämänä. Ja kilppari oli joku babararabaaba-tyyppinen nimi joten siitä tuli muistaakseni "Barbara". Nih.

Corbin (ja ruma takki = laiska minä!) kaivelee romukasaa.

Ja jälleen kerran yks talvimaisema. Nyt ku talvi taas saapuu tonne Twinbrookiin, näitä kuvia satelee yhtä paljon ku pelissä lunta. On se vaan niin kaunis vuodenaika tossa pelissä ♥

Kotona opetellaan puhumaan.

Tässä laitoin headlineeffectsin takas päälle ku halusin nähä mitä kaikkee jännää Damienille nyt opetetaan :D Täältä tulee siis se lupaamani puheopetusspämmi!


Sillä aikaa kaatopaikalla:

Kokeilin vähän räjäyttelyä. Enkä muistanu räjähyksistä ottaa kuvia :D

Sielläkö oot niiku turvassa???

Siellä se menee!

Ja palataan takas kotiin opettelemaan jänniä sanoja:

Mikä tääkii on olevinaan? "Pepsodenthymy?" ehkä odotat pojaltas hieman liikoja...

Tosin, näköjään se osaa lausua "Nachot". Tai ehkä noi on simslishin kielellä jotain "ai, ei, uu, öy, urgh", who knows...***

 Ja tässä ne bonukset! Ensin vähän meemimeininkiä:Sitten video. LISÄÄ puheopettelua. Mut kattokaa noita Damienin ilmeitä :::DDD Varsinkii noi ensimmäiset. Koska...


Koska ne muistuttaa ihan nimittäin tätä, eikö? XD

GIF täältä


Noniin, se olis siinä :D Katotaan mitä tapahtuu ku seuraavan kerran pelaan. Ja keillä pelaan! Todennäkösesti kyllä Rogeteilla ku se on ollu nyt niin kivaa. Ainiin, tein oikein sukuhautausmaan niille! Siitä en myöskään muistanu ottaa kuvia, joten jää ens kertaan.

6 kommenttia:

 1. Terppistä(:

  mun on jo pitkään tehny mieli kirjottaa tänne kommentteihi, mut koskaan en ole tohtinut tai keksinyt mitään järkevää sanottavaa.

  okei, ihan ekaks haluun kiittää tästä blogista. jos on esim. tylsää, tätä voi tulla aina lukemaan ja muutenkin mullakin on kiinnostusta simssiä kohtaa ja muutamia lisäreitäkin on hankittu(:

  ootko lopettanu muuten ton Tony Charmer-tarinan? tai kun siitä ei olla kuultu pitkää aikaa ja lukisin mieluusti jos uus osa ilmestyis(:

  hauskaa kesää sulle!(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmoo!
   Kiva et viimein keksit jotain kirjotettavaa! Oikeestaan sillä ei oo mitää väliä mitä kirjottaa, tykkään kaikenlaisista kommenteista :) Ja kiva et tykkäät, mut kiitos itelles kivasta kommentista!

   Ja en oo lopettanu oikeestaan mitään tästä blogista. En vaan oo pelannu aikoihin. Toi peli ku temppuili jatkuvasti, niiku varmaan edellisistä Tony-postauksista oot voinu lukee, et oli oikeestaan turhaa kaikki mitä pelissä teki ku aina jossain vaiheessa tuli vastaan virhekoodi 12 tai joku muu kakka esim. pelin sammuminen ittestään. Sit ku asennettiin tähän Windows 7 ja löysin ongelmien aiheuttajan ja sain pelin taas toimimaan, juutuin pelaamaan erityisesti Rogeteilla. Alkanu kyllä taas tekemään mieli pelata Tonylla, joten kyllä silläkii pelaan taas jossain välissä. Pitää kattoa jos seuraavalla kerralla pelaiskii sillä :)

   Ja kiitokset ja kivaa kesää siulle myös! :)

   Poista
 2. Jee, meemejä:D Hauska idea :) Sulla on kivasti silmää kaikille hauskoille asioille simsissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :) Ja simssissä on kaikkee hauskaa ku oikeen tarkkaan kattoo ;) Tietysti jos niitä vaan kaikkien bugien yms. alta näkee, joskus ne on niin piilossa.

   Poista
 3. Haha, ihana postaus! Mut tosta videosta päätellen, vähän sun simssi toimii nyt hyvin! Tai siis siihen nähden, että nykyään mun pelaaminen on sellasta töktök-tök, simit suunninpiirtein välähtää asennosta/paikasta toiseen. :c
  Sillon hetken aikaa se toimi todella hyvin, mutta heti kun aloin ylpeilemään niin eiköhän se tökkäile joka kohtaan nyt...
  Damien on älysöpö muksu! :3

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis simssin pyörimisessä ei oo ollu mitään ongelmia tällä koneen kokoonpanolla, ainoostaan oli jatkuvaa kaatuilua ja välillä liikaa virhekoodi 12:taa. Ja miulla kuitenkii on kaikki lisärit ja kamasetit tässä.
   StoryProgression hidastaa ihan pikkasen, mut oon niin tottunu siihen et se ei oo mitään siihen verrattuna mitä se VOIS olla.
   Miullakii ennen sims tökki jonkin verran, mut jossain vaiheessa toi kone kävi vähän remontissa, uutta prossaa ja silleen. Mut vasta ku ostettiin uus näytönohjain (joka tossa nyt on ollu jo varmaan pari vuotta kohta) ni jopa rupes sims toimimaan hienosti. Liiankii hienosti ku simssissä ei oo Vsynciä olemassakaan (voitko kuvitella, TS2 sellanen ON, mut se on oletuksena pois päältä eikä silti nosta frameratejen määrää), ja joudun pelaamaan siks fps_limiterin kanssa. Tai "joudun", se vaan varmistaa ettei peli hajota näyttistä, joten ihan mielelläni niin teen.

   Se miun vanha näyttis on nyt siskolla, ja sillä on hyvä kone, joka alussa pyöritti simssiä tosi hyvin mut nyt vähitellen se on alkanu jumittamaan ihan hirveesti ja ku se on pelannu ni yleensä pelin jälkeen se lyö koko koneen ihan tahmeeks.
   Pelaatko siis läppärillä vai ihan pöytäkoneella? Koska pöytäkoneeseen kannattaa joskus ostaa uus näytönohjain. Läppäriin taas ei oikein saa mitään uutta, mut just nää perus tuulettimien imuroinnit ja lisätuulettimet voi auttaa. Ja pöytäkonekii kannattaa joskus imuroida (varovaisesti tosin).

   Nojooo. En tiedä miks nyt aloin selittää ummet ja lammet tälläsiä, mut kiitos kommentista :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)