perjantai 6. toukokuuta 2016

Roget - Osa 35: Karvanlähtöaika

Hello, oon flunssassa ja koska ulkona on jo niin lämmin, ei flunssassakaan tee mieli istua peiton sisällä sohvalla - siispä oli hyvin aikaa pelata!

Ainut vaan et sims näköjään taas alkaa kenkkuamaan omiaan, kerran kaatu ja toisella kerralla heitti pariin kertaan Virhekoodi 12:n :o Ja ku kokeilin paria kikkaa ni seuraavana se sitten kaatu ittekseen sen jälkeen, ku olin saanu tallennettua sen varmaan lähemmäs kymmenen kertaa. Lagii ihan sikana sitä ihme jäätämistä, missä kaikki muu pysähtyy paitsi sivuanimaatiot ja äänet. Välillä jääti myös niin, et pysäytti äänet kokonaan. Täytyy vissiin ens kerralla käydä tyhjentämässä se miun huijauspuisto, jos se sit kuormittaa tota liikaa, kuten myös resetoida koko maailma jos siellä on simien reititykset sun muut vaikka jumissa. Onhan toi tallennus kuitenkii kohta, köh, KUUSI vuotta vanha :DDDD Meinaan, Rogetit on perustettu sillon ku Unelmaduuni ilmesty ja loin Alicen sinne testisimiksi. Eli vuonna 2010. Ja koko ikänsä asuneet samassa Twinbrookissa joten tiiä miten sekasin se koko koodi mahtaa olla.

Kaikesta huolimatta sain kuitenkii aikaan kuvia kahen postauksen verran eikä mielikään ole niin huono, vaikka peli välillä vähän temppuileekin. Tässä osassa on aika paljon simien keskustelujen seuraamista ja "tavallista" perhe-elämää, sellasta mitä nyt voi odottaa taloudelta, jossa asuu vanhuspariskunta ja kaks aikuista simiä + kissalauma (ja viheliäinen plumbotti), eli ei mitään hurjan erikoista.



***

Ihan ekana alotin siitä, et loin yhen simin ja samalla huomasin, et peli oli TAAS täyttäny kaikki tyhjät talot jollain random simeillä ja VIHAAN SITÄ. En osaa ikinä laittaa niitä StoryProgressionin asetuksia niin et se kynnys muuttamiselle olis oikeesti korkee ja sellanen, ettei sinne muuta jatkuvasti joku random sinkku tai yksinhuoltajamamma ku siellä on jo valmiiks ihan tarpeeks simejä! Mut niin, nää nimet on kyllä jotain taas...


Luin tottakai ensin "Nakki-Pylväs".

Mikä helkkarin KEKO???

...hieno tukka mammalla.

Onko tää sukua sille yhelle jotain-Hirvelälle? En muista sen etuliitettä. Muutenkii, mikä ihme siinä on et tää suosii noita pimeitä yhdysviivanimiä???

Kotona sitten, jahas, joku on rakentanu iglun... Syyllinen saattaa löytyä kuvasta :DDD

"Siis aivot on niinku täysin yliarvostettu elin."

NÄILLÄ OLI TÄÄLLÄ JOKU TÄYSIN ITSENÄINEN FLIRTTI PÄÄLLÄ O___O JA VIELÄ RIIMIN NENÄN ALLA!!! O_____________o

Ja Riimi ei ees sanonu yhtään mitään, se vaan toivo jotain katutaidetaitoa. Koska ostin Damienille ton setin yhen sen tehtävän takia :D

"Tykkään kissoista :)"

Ahaa, nää aivotsydeemit on vissiin jotain nörttisimien juttuja :D

Esther, näpit irti.

CORBIN, EI NÄIN.

Noniin, nyt näyttää jo paremmalta!

Niin, Esther on siis ihmissusi :DDDDD Enkä opi varmaan ikinä kirjottamaan sen nimee oikein lunttaamatta.

Hirmu hauska juttu :D

Nörttisimien joku Triviahaaste: ne kilpailee et kumpi tietää enemmän nörttifaktoja. Oiskohan tää viittaus The Fly -elokuvaan? :D Jota en kyllä ite oo ikinä nähny, nähny vaan jotain videoita ja siinähän ilmeisesti jostain miehestä tulee "ihmiskärpänen" tms. syystä jota en muista.

Meanwhile in... *huokaus* Riimi aina pahanteossa.


Ja tämä taas, tulee joku hämärä muistikuva et jossain leffassa ois joku muumioteema mikä liittyis johonkii koppakuoriaiseen. Tulee ensin mieleen Indiana Jones, mut siinä ei kylläkään oo muumioita, ainakaan eläviä muumioita. Oisko sitten joku Muumio-leffoista? En oo kai nähny yhtäkään kokonaan ku ei oo ne taas oikein kiinnostanu.
Extra: Tuossa kohtaa tosin kuulosti niinku Esther ois sanonu "Harley Quinn", joka taasen on tunnettu pahis Batman-animaatioista (ja kai se jossain sarjakuvissakin esiintyy?), mut en tiiä miks se liittyis mihinkään koppakuoriaismuumioleffaan :D Moi oon nörtti.

"Mitä tulee tähdenlennosta?"

"KUOLLU SIM! 8D"

"Ei siitä mitään kuollutta simiä tule :/"

"Vaan yksisarvinen! :D"

Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa eiku---

Mie ku luulin et se oli yksisarvinen? No, vähän epäselväks kyllä jäi et oliko siihen tähdenlentokysymykseen oikee vastaus yksisarvinen vai hautakivi :D

Riimi eih, nyt pois sieltä trollaamasta! -.-""""""""""""""""""""""

Good for you :DDD

Laatuaikaa.

Kauhuleffa oli liikaa Riimille :DDD Vitsi ku ois kiva jos simit vois reagoida toisten moodletteihin, niinku tässä ois ollu niin kiva jos Riimi ois voinu avautua rohkeelle ritarilleen Corbinille ;__;

Tää oli joku reaktiotesti :D En ees tiiä mihin liittyen! Tiede-taitoon?

Hirmu hauskaa se niitten mielestä ainankii oli.

Damienin makkarissa sattuu ja tapahtuu koska oon liian alttamaton ja aika loppuu kesken koska suunnitelmat!111!!!!

APUA DAMIEN EI MITÄ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EN KESTÄ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nää pelehti riskialttiisti ja ilmeisesti riskinä oli vaatteitten ETTÄ kaikkien karvojen kadottaminen ei apuaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:DD:DDD:::D:D::DDDDDDD:D:D.d.dkfgnwlegeögwö

Sari on kanssa sellanen jota saa vahtia koko ajan. Tosi rasittavaa ku talossa on kaks tyyppiä, joista toista pitää koko ajan kieltää trollaamasta foorumeita ja toista jatkuvasti säikyttämästä toisia :DDD

Lumiukko sai kuulla kunniansa.


Onko nyt hjuva fiilis?

Ja tämä liittyy Rogeteihin miten..?

RIIMI SAMPERI

Myyn kohta ton tietokoneen RAAAAH -.-""

Piti kissojen välejä vähän hioa :D Melite ja Hercules aka tuleva "aviopari".

Toinen puhuu marsuista ja toinen... ei kyl hajuakaan, mikä tuo mahtaa olla :DDD Laserrytmikone?

Melite ei tykkää hevosista eikä Hercule kissoista. Hauskaa muuten, ku kreikan taruissahan vissiin Pegasos liittyy jollain lailla Herculekseen? Ainankii siinä Disneyn piirretyssä liittyy (ja jota en oo ikinä kai nähny kokonaan.)

Hangessa on hyvä :D

KIELI!!!

Oikein sommittelin tän ite, tästä tulis nätti bannerikuva ♥

Tilannekuva: Näillä oli hyvä keskustelu mut tietysti Sarin täytyy taas päästä toteuttamaan itteään...

Ja näytti melko hölmöltä ku Esther tipahti kanveesiin ja sit ponnahti samantien ylös ja keskustelu jatku ihan niinku ei mitään, ja Sari rupes kunnostamaan ihteensä :D

Damien kysy et voiko piirtää siitä alastonkuvan XDDD AINIIIIN, tajusin vasta nyt et Esther muuten kammoo alastomuutta ::DDDDD Ilmankos!

Simit kyllä saa aina anteeks toiselta :D

Aiheen vaihto: Miten nukuit viime yönä?

Esther on epäonninen. En ookaan pelannu epäonnisella ennen.

Riimi ja sen ajankohtaset toiveet. Not.

Damien, kyseessähän ON kaatopaikka.

Sillä oli tehtävänä maalata katutaidetta ja lähin tontti oli kaatopaikka :D

Nää on täällä taas turhan läheisissä tunnelmissa. No ei vaiskaan :D

Kaks pöllöä vaan taas löytäny toisensa :DDD

Pesukone meni rikki ja lammikoitten sijainnit koska logiikka.

Kätevänä Corbin korjaa koneen kädenkäänteessä! ;)

Saristakin jotain hyötyä ku se siivoo ominpäin.

U all know what this means ^__^ KISSAVAAVOJA!!!

Tonttujengi spawnas kopin taakse heti ton jälkeen.

Lol :DDD Kuvassa siis Millie aka Herculeksen mamma.

Täältä sain taas Sarin kiinni itse teosta ennen ku se säikäytti TAAS Estherin, joka taas latas ton kristallikasvihärpäkkeen naurulla.

Eiks oo jännää miten puhekuplat näkyy huurun läpi :DDD

Btw, suunnilleen tästä eteenpäin hävis ku peli kaato ittensä, mut onneks ei mitään kovin radikaalia kerenny tapahtumaan.

En jaksanu kattella Estheriä kotona 24/7 joten päätin ettii sille töitä. Ensin meinasin pistää sen sairaala-alalle mut tutkailin sit noita muita ammatteja ja ensin meinasin pistää sen osa-aikatöihin, mut tulikii vastaan tällänen itelle ihan uus ala, joka sit sopi Estherille ku nenä päähän :D Se on tason 10 nörttisim ja työhön kuuluu lähinnä pelien pelaaminen vapaa-ajalla (y)

Pomonsa on jälleen kerran pelin generoimia simejä, joita ei ollu vielä ku edellisen kerran siivosin kaupungissa -.-

Ja se näyt--- hyyyyyy wtf, ihanku apina jolla on päässä peruukki, joka ei sille istu ei sit millään O__O

Riimille tuli toive mennä konserttiin ja päätin lähettää ne sinne Corbinin kanssa, ku vanhukset on muutenkii aina niin tylsiä :D En tiiä mikä oli syynä ILMAISkonsertille, Riimin julkkisstatusko? Anyway, sinne siis!

Ja peli luki ne automaattisesti treffeiks :) Tässä muuten tuo ohjauspaneeli, jota en oo varmaan koskaan näyttäny ainakaan tarkotuksellisesti :D Simit: Riimi, Corbin, Sari, Damien ja Esther. Kissat: Millie, Hercules, Hera ja Melite.

Esther uuden työpaikkansa pihalla, koska...

...on täysikuu!

Pääsen ekaa kertaa testaamaan ihmissudella pelaamista! :D

Vaikkakii nää äänet on jotain ihan hirveetä XDDDD

Ja viimesenä kuvana tällänen: sain ansiomerkin :D Ainut vaan, ettei miulla oo yhtäkään noitaa! Ei oo vissiin tuolla kaupungissakaan noitia. Ilmeisesti siis Sari lasketaan tähän XDDD Se aina potkiskelee noita tonttusia (vaikka sais olla potkimatta, voispa sen köyttää johonkii kiinni).

10 kommenttia:

  1. Riimillä menee aika lujaa :DD. Itelläki joskus vapaalla tahdolla pelatessa sim rampannu trollaamassa koneella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ennenkii tykänny trollaamisesta mut eilen meinas oikeesti palaa hermot ku se oli AINA ku se oli hetken tekemättä mitään ni aina se oli suuntaamassa sinne koneelle. TAI sitten se jo istu siellä ja tulee taas se ilmotus et käy tarkistamassa viestit huomenna. Todella rasittavaa!!! :DDD Poikkeavien simien huonot puolet tiivistyy Riimissä :DD

      Poista
  2. Mullakin simit harrasti aika usein tota foorumilla trollausta jos vaan taloudessa oli tietokone, vaikka niillä ei edes olisi mitään luonteenpiirrettä mikä sen voisi aiheuttaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikäläisellä sitä on toistaseks tehny vaan poikkeavat simit :D En sit tiiä onko se myös pahojen tai pahansuopien yms. simien ominaisuus, mut ainakaan Rogeteilla kukaan muu ei oo ollu ikinä ongelma. Eikä Riimikään ennen ollu NOIN ongelmallinen, en tajuu mikä siihen on menny o.o Hinthint: jossain seuraavista postauksista oikeesti laitoin sen lukkojen taakse ku en enää kestäny :DDDD

      Poista
  3. Mun mielestä on ihan älytöntä, et oot jaksanu pelata näin kauan Rogeteilla :D Ite kyllästyn omiin simeihini tosi nopeesti *köhköh*

    Itekki luin et Nakki-Pylväs :::D Ois ollu paljon parempi sukunimi!!!

    Toi Kekoni ois voinu olla vaikka Pekoni ;(

    Toi karvanlähtö näyttää aika rajulta, jos niitä karvoja vaan varisee selästä... :D

    "Mitä tulee tähdenlennosta?" "KUOLLU SIM! 8D" Ei juma :::::::DDDD Ja Corbin näyttää viel niin pettyneeltä :::D

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ILMEISESTI TOI KARVANLÄHTÖ EI KOSKENUKKAAN ESTHERIÄ VAAN DAMIENIA :DDDDDDDDD

    Jotenki huvittavaa et kissoilaki näkyy noi sukulaissuhteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie taas kyllästyn uusiin tallennuksiin ihan pirun nopeesti ku en keksi mitään tekemistä :D Vanhoissa tallennuksissa ja simeissä on se hyvä puoli ku on niin paljon historiaa ja kaikkee jännää tulee vastaan ihan koko ajan. Jotenkii turhauttaa ihan hirveesti se ku joutuu jollain simillä alottamaan kaiken ihan puhtaalta pöydältä, ellei kyseessä ole sitten LC. Jota en muuten oo ikinä kunnolla pelannu yrityksestä huolimatta, kakkosessa pääsin joskus vaan toisen polven syntymään asti (ja muutenkaan kakkosessa en päässy koskaan ku kolmanteen polveen kerran, ja sillonkii 2. polvi oli luotu lapsina CASiin), kolmosessa oon vissiin kerran alottanu LC:n (jonka ideana oli myös päästä täysin tummaihosesta simistä lopulta vaaleeseen :D) mut siinäkään en tainnu päästä edes ensimmäisen päivän iltaan asti ku jo kyllästyin ja palasin jonkun tutun ja turvallisen perheen pariin :DDD

      Täytetään Twinbrook ruoka-aiheisilla nimillä! XDDD Nakki-Pylväs ja Pekoni! :DDD

      Vitsi repesin oikeesti niin pahasti (no okei sisäisesti repesin, ulkosesti saatoin naurahtaa hieman?) ku Damien yhtäkkiä heitti tohon sängylle, kirjaimellisesti "bare naked", ku ei se ollu ikinä ennen tehny noin XD Suihkussahan se tukkansa riisuu mut että sängyssäkin :::D

      Tekis mieli joskus testata et samalla kissalla teettäs kahen eri kissan kaa pentueen, et miten ne sukulaisuussuhteet menee :D Nythän siinä näkyy heti pentujen teon jälkeen "puoliso" mut ku kissathan (saatika koirat tai hevoset) ei luonnossakaan ole yksiavioisia, ni kiinnostaa et onko sims sen ottanu huomioon mitenkään :D Mut Rogeteilla en sitä kyllä jaksa testata, tällä hetkellä 3-6 kissaa on ihan tarpeeks paljon :D

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Hercules muuten taitaa digata Melitelle sadetinta! Tai ainakin se ois looginen, mulla rampata kissat ja koirat aina leikkimässä sadertimella :D Ja olipa muuten ihanaa miten on tullut taas uusia julkaisuja! Luin blogisi alusta alkaen muutaman viikon aikana pari kuukautta sitten ja nyt tulin taas kurkkimaan, sulla on niin ihastuttava tyyli kertoa noista simien meiningistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä kännykkä nyt generoi autocorrectilla kirjoitusvirheitä, hui o.O

      Poista
    2. Joo, voihan se kyllä sadetinkin olla, vaikka ne ei oo yleensä punasia :D Ja ainakaan noi Rogetien kissat ei oo koskaan välittäny sadettimista :o Pitääkii joskus testata sanooko ne niistä mitään :D
      Ha, ihailtava suoritus! :D Kiitoksia kehuista ja kommentista! ^_^

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)