maanantai 23. toukokuuta 2016

Roget - Osa 40: Poikkeuksellisen buginen pelikerta (ja Esteri tahtoo simsneloseen?)

HAAAAAA koulusta palauduttu ja näytöistä suoriuduttu kunnialla (oon oikein ylpee ittestäni, kengityskin meni läpi!!!) ja sormet syyhys ihan tajuttomasti koko viikon ajan pelaamaan, ja nyt vihdoin kerkesin pelata! Luulin ensin, etten saa ees kuvia paljon mitään mut hitot, niitä tuli melkeen 300! ::DDDDDD Tässäpä niistä melkein puolet!
***
Osa kuvista (ne missä näkyy ilmotukset yms.) saattaa latautua vähän pitempään, ku vaihoin niitten tallennusmuotoa eli se on nykyään PNG ja ne on laadultaan myös parempia. Pelikuvat on tavalliseen tapaan JPG:nä.


Ei, en ole tekemässä uutta peliä :D Otin vaan kuvan sen takia ku A) asensin vihdoin Dragon Valleyn ja B) Bridgeport on ainut suurkaupunkikuvakkeellinen noista. Miullahan on siis DV ollu "levyversiona" ties kuinka kauan mut en muista oonko sitä ikinä ees asentanu. En hirveesti pelaile noissa muissa kaupungeissa ku en ikinä muuta simejä pois kotikaupungistaan ja en jaksa pelata uusilla tallennuksilla ikinä. Täytyykin ihan kerrata:

Appaloosa Plains - Lemmikit-testisimini (Liz Mayer) asuu siellä 2-4 kissansa kanssa ja omistaa yhen hevosen. Ihan kauheesti en oo silläkään pelannu.
Barnacle Bay - Oon käyny siellä mut en oo ikinä pelannu.
Bridgeport - Tuttu kaupunki, koska Tony Charmer asustaa siellä ;)
Salaisen lähteen kylä (Hidden Springs) - Täälläkii on tullu vaan piipahettua, jonkun kisasimin oon vissiin tehny tänne.
Isla Paradiso - Paratiisisaari-testisimi Melinda Ludwig asuu siellä, ihan kauheesti en oo jaksanu tutkia. Ehkä sit joskus jos tulee hirvee hinku leikkii sukeltajalla.
Monte Vista - Käyny vaan vilasemassa.
Moonlight Falls - Pixieitten kotimaa.
Riverview - Puolukka Puuron koti, mut en sen kummemmin ole pelannu.
Starlight Shores - Showtime-laulajatestisimi (Layla "Lay La" Balloon) löytyy täältä, mut sillon aikanaan tää kaupunki lagi niin jäätävästi et en kovin pitkälle pystyny pelaamaan.
Sunset Valley - Tutuin kaikista, koska eka simperheeni Firq asuu siellä. Niittenkii tallennus on melkosen korruptoitunu ::DD
Twinbrook - ROGET!!!♥


Tässä jonkun tovin tuijottelin et missä helkkarissa ne kissanpennut on??? Aaaaa, Damien :DDD Ei varmaan muuten voi oikeesti pitää kahta pentua yhtä aikaa ylhäällä!


Hauskaa ku nää tuli tähän ekoina latausukuvina, ku hirveesti polttelis taas pelaamaan Maailmanmatkaajalla :D Mut oli muuten helkkarin vaikee haaste ku yritä tuolta nyt sit jotain veistoksia löytää o_o

Nope. En ees muistanu et tää ilmo tuli aina :D Ja en muistanu sitäkään et kaupungista toiseen oikeesti VOI muuttaa.

Tekeeks muilla tavarat tätä et ne jää valaistuks niinku ne ois valittu, vaikka ne ei oo? :D

Mutta, kuten otsikosta voi päätellä, tällä kertaa oli kyllä pitkästä aikaa ihan tajuttomasti bugeja! Ihan siis kaikkien muittenkii pelikertojen edestä! Sellasia harmittomia pikkubugeja, mut kuitenkin.

No kuka ne Damienin letut takas jääkaappiin laitto??? Eiku se taisinkii olla minä :::DDDD Ihan Esteriä ajattelin ku ihmissudet vetää vaikka pikkukiviä, et jos sudennälkä iskee ni se voi syödä nää.

Ainiin, en oo muistanu sanoo, et Emily on onneks ihan normaali :) Eli ihmissusigeeni ei siirtyny tyttöselle.

Oli muutama ylimääränen simpointsi ni ostin ton leikkikehän + sen penskojen kävelykoneen vai mikä kettu se onkaan, ja sit jotain muutakin. Leikkikehässä voi leikkiä ja oppia palikoilla logiikkaa ja peilin kanssa puhumaan.

Tää näyttää jotenkii niin väärältä :D Siis ku taivas on noin maidonvalkee ni näyttää ihan ku tässä bugais pahemminkii joku asia, vaikka ei bugaa :D Mut yritin siis kuvata Esterin työasua, jonka sille tein. Mut ku varjot </3 Tietääkö muuten joku auttaako/vaikuttaako valaistushack tälläseen?

Eipä siitä paljon selvää saa, mut on se parempi ku se säädytön turkoosi napapaita o.O

Joku on taas kantanu kissanpennun yläkertaan, jossa siis ei ole ruokaa -.-" Jostain syystä en koskaan saa ketään kiinni itseteosta! :DDD

Ja mihis se Riimi onkaan taas matkalla? :))))))

Jaa ja siellä taas jotkut laatat bugaa, näkyy alhaalta mut ei ylempää ::D

Niin sinnehän se oli taas menossa, leikkimään sadettimella -.-

Niin ostin kanssa tämän! Vitsi ku luulin et minuu huijattiin ku ostosivulla luki niistä kasvihuoneen kattopalasista ja sit käynnistymissovelluksessa niitä ei näkyny ollenkaan. Mut huh, oli ne siellä sittenkii. Eli kunhan talvi tulee ni teen tohon kulmaan kasvihuoneen.

Okeimitä, en tienny et SARI voi nostaa Emilyn tuolta kehästä pois, ku normaalisti se ei voi tehä sille mitään??? :D

Mut Damienin vastuulle ku tyttö jätetään ni eihän se sitä muista vessaan viedä :DDD

Hei ei nyt laiteta sitä sinne takasin!

Emily: "Isi ei sinne :<"
Tosin toi näyttää nyt enemmän hymyltä.

Tää peltitorvi on koko ajan potkimassa noita tonttuja!

Tontuista puheenollen...

Mitä täällä tapahtuu??? :::DDDDD

Pappatonttu on vissiin riivattu?

Ja nallella on vissiin joku identiteettikriisi, luuleeko se olevansa strutsi?

MORO ::DDD

Ei vaan Sari on ollu ahkera tontunpotkija -.-""""""""""""""""" Käskin sen nostamaan ne kaikki pystyyn.

Ja kenes tuotoksia sinä olet??? :DDD

Toikii leijulauta alkaa käymään hermoille, Sari ei muuta teekään ku liikkuu sillä paikasta toiseen, jopa tontilla.

Ylös vaan.

"OH WHYYYYYYYYY??? DDD::"
Ois kyl kiva tietää, mitä mitä? :DD

Ai se oli tollanen oikeesti :DD

Noni, kato nyt, ne ei tykkää siusta. Nää oikeesti spawnaa joka kerta muualle ku Sari tulee lähelle XD

Sielläpä ne. Ja mistä lähtien meillä on ollu KAKSI pääsiäistonttua???

Masokisti taitaa antaa huonoja vaikutteita muille...

No siellä paha missä mainitaan! Käskyjä jakelemassa ihan selvästi. Tai sit se harjottelee Muotitontun uima-asukuvauksia varten, who knows.

Noniis, lähetäänpä kattomaan miten Damien ja Emily bugaa kävelylenkillään :D

Ei kyllä kauan tarvinnu oottaa ::DDDDDDDDDD Oli karun näköstä ku toinen vaan laskee irti ja vaunut liikkuu, vielä ku ois ollu alamäki ni ois saanu niiiiiiin hyvän kuvan :::DDDDDDDDD

Vapaa kamera oli liian hidas, en kestäny niitten perässä!!!

Ok.
Sarjassamme asiat, joita en ymmärrä: työnnellään rattaita ja sit kannetaan lasta kolme metriä, ja laitetaan se takas rattaisiin. Johtunee siitä, et se oli lievä ylä- tai alamäki? :DDD Animaatiot ei tietty toimi viistossa maastossa </3

Ihan hyvä muuten mut lapses on taapero, ei taaperoilla ole kai puhelimia saatika kykyä lukea tekstareita (tai mitään muutakaan) :DDD

Syökää jo päänne.

Damien oli jo myöhässä töistä joten vietiin Emily taksilla kotiin ja lähettiin sit töihin :D

Ihan niinku et just äsken ois ollu lenkillä?

Ja mitäs täällä tapahtuu? Niiiin, ne oli vaan menossa kopittelemaan.

Ja Sari huoltaa itteään puutarhassa. Vitsi ku Damien ei kerkee Deviniltä ja työltään oikein hoitamaan noita bottijuttuja.

Kiitos mut ei kiitos :D:D:D:D

Siitä tuli Vaavatonttu :> !

Iskä jätti likavaatteet mennessään.

Tässä on tää Leiki-toiminto. Sama animaatio vaan toistuu 24/7. Vähän meh, luulin et ne ois voinu mennä sinne kehään lasten kanssa ku tekstissä oli jotain et "aikuinen voi leikkiä lapsen kanssa kehässä", ois ollu niin söpöä ;__;

:DDDD

"Ehhhhhh, äiti, ooks ihan okei?"

Kissat kasvaa! Mennään sisälle parempaan valoon...

...ja siinä on Ham :) Aika kiva siitä tuli. Kuvakulma ei oikein imartele.

Kaikki tassut on muuten eriväriset!!! :D Ruskee takatassu Millieltä (2. emo) tai Safirilta (4. emo), keltanen takatassu Tigerilta (5. isä), valkonen etutassu joko Tigress (5. emo) tai Millie (2. emo) ja tosta vaaleesta etutassusta en oo muuten ees ihan varma! Miun mielestä Milliellä ja Tigressilla oli (maidon)valkoset tassut ja Safirilla ruskeet... hmmm, kiinnostavaa :D Tai sit se voi olla vaan joku jalka jossa ei oo ollenkaan sukkaa ja toi onkii jotain pohjaväriä.

Hyllus kasvaa myös! Ja sit rupes joku torvi soimaan korvan juuressa...

No on se kiva et joku iloitsee kissojenkii synttäreistä :DDD Sanoinhan (vai sanoinko?) et Sari tuntuu tykkäävän näistä kissoista enemmän ku simeistä.

Hyllus: "Sari plz."

Siinäpä se :)

Viikset molemmille! Eka kerta muuten ku kissat todellakii on ihan identtiset väreiltään. Yritä noista nyt sit päättää et kumpi jatkaa sukua :D Ham on aavistuksen rotevampi mut aikuisena se ero ei oo kovinkaan suuri, pentuna sillä oli melkein lyttynenä. Jollain lailla nyt Ham tuntuu kuitenkii miellyttävän enemmän silmää, jotenkii noi korvat on niin söpöt. Just nyt ei oo ees mitään ideaa siitä, minkärotusen puolison ees tekisin seuraavalle perijälle... Mut siihen on vielä aikaa, Hercules ja Melite on vielä hengissä ja seuraava kissa tulee taloon vasta ku Ham ja Hyllus on vanhuksia.

Vaavatonttu on aikamoinen akrobaatti.

Ja oppii taas parhaalta näitä huonoja tapoja. Kukaan muu ku nää kylmävaaput ei käy tuolla talossa :D Kerran on käyny luolatonttu ja kerran keksijätonttu.

Damien, anteeks MILLÄ meinasit tulla kotiin??? :DDDDDDDDDDDDDDDD

Tää rosmo on kyl selvästi perillä siitä, miten välttää silminnäkijät :DDD

Taas joku lentää luudalla :D

Damien päätti kuitenkii lähtee autolla. Mut siellä menee kans joku yksinäinen luuta! :::D:D:D:D:D:D:Dnjfsndlgan

SIELLÄ SE MENEE :::::::::::DDDDDDDDDDDDDddddd

Kotona Esterin piti syödä, mut toi Chili con carne päätti pilaantua kesken kaiken.

Joten opetettiin Emily kävelemään. Kakkosessa oli muuten siisti ku taaperot kiipes ite pois sängystä sen jälkeen ku ne oppi kävelee, miksei ne kolmosessakii vois tehä niin? Säästäs aikaa!

Hodaritkii pilaantu!

Kaappi ei oo varmaan ikinä ollu näin tyhjä :DD Ja huomatkaa toi Chili con carne tossa pöydällä - on ihan normaali eikä vielä ees pilalla, mut heti ku simit alko syömään ni ne pilaantu o_o

Täällä yritettiin taas potkia tonttuja -.-

TOFUHODARITKII MENI PILALLE SAMAN TIEN!!! Mitä täällä oikeesti tapahtuu??? :DDDDDDDDDDD

Tää paparazzi yrittää aina tulla kylään kello 1 jälkeen _yöllä. Soittaa vaan törkeesti ovikelloa.

Syökööt sit muroja ja jugurttia ku viimesetkii ruuat meni pilalle.

:::DDDDDDDD

Okei mitä nyt taas? Mistä sen pitäs pyytää anteeks? Ei niillä mikään ollu hiertäny välejä, Esteri ei tienny tai ollu kuullu mistään Devinistä eikä niillä ollu ees huonoja moodeltteja??? :D Ja sit ku klikkasin tota suutele sovinnon merkiksi ni Damien vaan sano jotain ihan normisti ja sit noi hävis, eikä mitään mullistavaa ees tapahtunu.

Piti sit tehä se mikä on oikein eli kertoo Esterille Devinistä aka "Tunnusta pettäminen".

Toi oli kiva ku vaikka Esteri hämmenty ja suuttu ja sai petetty-moodletin, ne pysy silti ihastuksina eikä vetäny heti miinukselle.

MUT ANTEEKS MITÄ PART 4857820720??? :DDDDDDDDDDDDDDDD OLIKS TÄÄ NIINKU JOKU SIMS4 OLEVINAAN??? Tosta Romanttinen... klikkaamalla ei tapahtunu mitään, mut ku klikkas tosta ... ni se klikkas tota Romanttista kaks kertaa ja meni niinku sen Lisää...-valikon taakse.

Ja tämä oli mikä?

En enää tiedä mistään mitään :D:D:D:D Esterille laitoin siis Damienia klikkaamalla "Palauta suukko" ja se yritti pussata sitä mut Damienia ei innostanu.

Ja mikä TÄÄ on? Miksen oo ikinä nähny tätä??? Tää oli Damienilla.

D: "Rauhotu nyt vähän ._."

E: "EN SAMPERI VARMAAN RAUHOTU!!1!!!!!"
D: "DDD::"


No tääkin bugaa, tossa piti lukee jotain siitä millä tuulella ne on ni siihen tuli Tutkinto ::DD

Välit viileni vähän. Mut mitähän tuolla takana tapahtuu? o.O

RIIMI!

Palautas nyt se Emily kiltisti sisälle ja mene tekemään jotain mikä EI liity sadettimella leikkimiseen ::)))))

No ne ei enää suostunu sinä iltana mihinkään.

Ja kissat piti kauheeta mekkalaa ku yks pilaantunu tofuhodari jäi tonne lattialle ja niitten oli pakko reagoida negatiivisesti.

Esterin piti mennä kuselle mut tapahtumat oli vähän liikaa sille ni päätti muuttuu ihmissudeks :DDD

Ja Riimi rupes kokkaamaan.

Sohvavuoro vissiin.

Onneks yläkerrassa on tuo yks ylimääränen huone, jossa Esterikii alunperin majaili.

Petetty- ja nöyryytetty-moodletit löytyy. En kestäny enää ees kärreillä et mitä ne kaikki toiminnot teki ::D

Eikö tässä talossa kukaan osaa kokata enää???


Ja se riittää tältä erää :D

6 kommenttia:

 1. Jehhaa! Taas mennään.

  Ööööää mäkin haluun noin paljon naapurustoja ;-;

  Mulla tulee tollasiks valaistuiks aina välillä ja sit jään ihmetteleen et onks tää joku simsin ehdotusjuttu et kaikki tavarat jotka loistaa tukee talon fengshuiita ja niitä kannattaa käyttää ja kaikkee.

  Hyääää! Noi Esterin silmät tossa kuvassa missä on maidonvalkea taivas!!!!! Yyy mikä hullunkiilto DDDDDx

  bugilaatat ei oo kivoja :<

  Se on niin ärsyttävää kun simit menee leikkii jossain talvipakkasissa tonne sadettimilla ja sit valitetaan kun kaikki jäätyy ja pöh.

  Ooo sulla on siellä vauvatonttu :3

  Hyää mikäs riivattu demonitonttu on oikein eksynyt tonne?

  toi on sulonen tonttu :3 Iih mäkin haluun!

  Tontuista saa aina revittyä huumoria. Ne on kivoja.

  Ooo söpöjä kissoja! Itse olisin kyllä Hamin puolella tuon suvunjatkamisasian suhteen.

  Damien taantuu pikkulapsen tasolle :D

  Toi on aina yhtä inhaa kun ruoka pilaantuu heti kun sim koskee siihen. Muistakaa pestä kädet!

  Vanhukset onnistuu aina pilaamaan kaikki dramaattiset kohtaukset :'D

  No sullahan menee hyvin tuolla simien kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esterin silmät kiiltää ihmissusiuden takia, tossa varjokuvassa ne vaan näyttää vielä oudommilta :D

   Tontut ♥

   Täytyy ottaa ja vertailla jonain päivänä Hyllusta ja Hamia ihan kunnolla ja kattoo et mitä eroa niissä oikein nyt on :D

   Poista
 2. Mite siulla on aina nuita tonttuja iha riivatusti :DD meidän simeille ei koskaa ilmaannu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooo ku suvussa mennään 4:ssä ja 5:ssä polvessa ni kyllä niitä tonttuja kertyy :DDD Ja sit ku ne näkyy sikiävän ittekseenkin vielä. Kylmävaappuja (Masokisti + se toinen) tulee ku rakentaa lumiukkoja, pääsiäistontut liittyy jotenkii kevätriehaan, valmistujaistontun saa ku valmistuu yliopistosta, luolapeikon Sari tais löytää Kansankaupasta, keksijätonttu tietty keksijänpöydän kautta ja pyykkitonttu pyykkikoneesta. Sit toi vanha tonttu oli ihan tavallinen Hippula, mut sitä en tiedä et mistä se tontille oikein kömpi :DDD Pitäs varmaan jossain postauksessa esitellä nämä sankarit :D

   Poista
 3. Voi samperi kirjoitin pitkän kommentin ja klikkasin sitten vahingossa "taaksepäin" niin arvaa katosiko kaikki teksti -.-" stnan stna

  Aaaaa tosi hyvä et näyttö meni tosi hyvin! :D Ota palkinnoksi lintu (∘❛ั⌔❛ั∘)

  Valaisumodit vaikuttaa yleensä myös varjoihin :D http://brntwaffles.tumblr.com/post/59788239704/this-is-a-default-lighting-mod-that-will-override Brntwafflesin modit on parhaita uwu

  Mullaki on välillä noita laattoja, jotka näkyy vaan tietystä kulmasta -.-

  Apua noi tontut :D:D: Ne on juonu varmaan vähän liikaa boolia taas vaihteeks.

  No mikää ihmekkään ettei noi tontut tykkää Sarista :D:D

  Katoin et ton Hamin(?) takana oleva vaavatontu on Emily, joka tunkee itteään jonneki tötteröön :D

  Damien istuu polvet suussa rattaissa ja menee mäkeä alas kotiin :DDDDDDDD

  Ehkä se eka luuta oli varastanu sen jälkimmäisen luudan lentäjän ::::(((

  Miten noi kaikki ruoat pilaantuu tuolla o.o

  RIIMI!!! Ei saa kidnapata lapsia ja käännyttää niitä sadetinkulttiin!!!

  Estherin intenssiiviset vessatuokiot :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei ;_; Itellä Mozilla vissiin säilyttää jopa tälläset tekstikentät :o

   Jee lintu!

   Ok, pitänee joskus tutkii noita valaistusmodeja siis :p Kiitos!

   Tontuista vois melkeen kirjottaa omat postauksensa :::DDD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)