sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Roget - Osa 39: HOMOSIIRAPPIA!1!!!!111

Tässäpä taas maanantaisen pelikerran kuvat. Tässä postauksessa on nyt reilusti yli 100 kuvaa, ku ei pystyny oikein mistään laittamaan fiksusti poikki ku aina ois jompaan kumpaan osaan tullu liian vähän kuvia. Viimesimmissä on kaikissa ollu vajaat 100 kuvaa (enimmilläänkin 99 ainankii numeroituna, on siellä saattanu olla silti jotain 30a ja 30b etc :DD), vaikka oon joskus näköjään tehny jopa 150 kuvan postauksia.

Mutta, ei miulla oikein muuta sanottavaa tähän ole :D Ens viikolla on taas koulua ja viimenen viikko ja osa näytöistä! Toivottakaa onnee sen kengityksen kanssa x_x Eli ens viikolla en voi pelata enkä myöskään postata kuvia. Mut sen jälkeen onkii sit enemmän aikaa, mikäli vaan töiltä jaksan. Mut ku ei tarvii ainakaan laskee et taas niin ja niin monen viikon päästä kouluun, toivottavasti ei tartteis syksylläkään enää käydä siellä :D
*** 

Tuijotin tätä kuvaa ihan tajuttoman kauan ku yritin miettiä et MIKS otin tän kuvan. Sit muistin et ton lipaston takia: ei oo tullu nimittäin ikinä mieleen käyttää lipastoa tolleen yöpöytänä :D

Mikäs siinä ihmissuden vieressä nukkuessa.

Ja näköjään hoituu se lastenhoito myös ihmissusilta :D Eikä Emilyä näytänny haittaavan.

No ei kyllä siltä näytä ::DDD

Jee :D Paras vaihe simin elämässä syntymän jälkeen, ku näkee vihdoin kaiken sen genetiikan!

Oli Estherin toiveissa.

Öööööö mitä, mihin tää liittyy ja ketä nää on? Ei käyty missään kevättanssiaisissa :DDDD

Miksen huomannu tätä viimeks?

Joko taas? :D

Ja tälle repeilin XD Ihanku se ois tossa rappusten kulmalla nuijan kanssa oottamassa et joku tulee :::DDDDD Toi on jotenkii niin söpö.

Jes, puutarhaan pääsee taas! Ja noilla tohveleilla se sit nukkuu yöt... No, omapahan on sänkynsä.

Ei se paljon kerkee mitään tekemään ku tuota hoitaa :D Hyvä vaan, saa koneet olla rauhassa. Nyt pitäs vielä siirtää tää jollekii muulle taloudessa, ku Riiminkii aika alkaa olla aika tiukilla o.o

Kuten sanoin, alkaa olla aika tiukilla, ollaan jo 8 päivää "yliaikaa" :D

Suhteet järjestyksessä :DD Ensin kakadu, sitten auto, sitten oma poika ja sitten, haluisin kyllä tietää MIKSI, ystävämme Nuuskamuikkunen :DDDDDD (Eli Rabbe Massikas, joka itseasiassa oli vissiin menny naimisiin ja vaihtanu sukunimensä eli ei oo enää Massikas, mut en muista mikä se on).

Unohin ihan tyystin et jollain saattas olla töitä Emilyn synttäreitten aikaan, joten Damien soitti töihin ja teeskenteli olevansa kipeenä :D

Paha vaan et taisin kutsuu pomonsakin juhliin :::DDDDDd

Kaikki kanto näitä ruokalahjojaan noitten makkariin -.-

Nää on vissiin Tulevaisuus-lisärin ruokia, mistä lie saanu noita :DDDD

Synttärisankari mukaan!

Pelkäsin et onks sillä ikääntyminen jumittunu tai jotain ku se ei suostunu kasvamaan kakulla ei sit millään. Eikä sitä voinu käskeä itekään kasvamaan, jos vauvoja ees voi käskee. Mut aina ku käskin Damienin sinne kakulle, se vaan vei Emilyn jonnekii ihan muualle, Riimikään ei voinu sitä kasvattaa.

Masterilla sitten käskin sen kasvaa.

Ja selvis se syykin sitten :::DDDD Esteri oli nukkumassa ja jostain syystä kukaan ei suostunu kasvattamaan Emilyä ilman Esteriä, joten sillä oli sit liuta noita syntymäpäivätoimintoja tossa samalla ku se onnellisesti veti sikeitä :D En tiiä johtuko se siitä et on tytön äiti, järjesti juhlat vai koska toiminto vaan meni tonne.

Sellanen siitä sitten tuli. Alkuun ei oikein vakuuttanu jostain syystä, mut nyt ku taas kattoo ni on se kai ihan kiva :D Ihan tajuttoman tumma iho ja ruskeet silmät :o Tais hypätä sukupolven tain parinkin yli, koska Emilyn isoukki eli Aleef oli melko tummahipiäinen ja omisti ruskeet silmät. Estherillä on harmaat/siniset silmät, Damienilla vihreet, Riimillä vaaleenharmaat ja Corbinillakin oli joko siniset tai vihreet. Aleef on ainut ruskeesilmänen tässä suvussa, tietysti nyt Emilyn lisäks.

Tältä se ensin näytti. Halusin blondin taaperon joten blondi siitä tuli :D Samalla huomasin et pitäs ladata lisää hiuksia taaperoille. En saanu sille sellasta kuvittelemaani kampausta :D

Tilannekuva :D Riimi meni hakemaan ruokaa ja kissa haluaa ylennyksen. Niin mistä töistä siis? :DDDDD

Vähän toivat ruokaa vieraat :D Bongaatteko muuten Devinin???

Ja Damienilla taas ajankohtaset toiveet, et varmasti ota lopputiliä!

Ja siinä sitten itse Devin! Koitas tottua tohon huutoon, tuut kuule olemaan sen Holhooja nr. 2, sooner or later ;D

Jututetaan tulevaa kakkosiskää :D

On se ihan söpö taapero. Ja tässä näkyy, et se on aavistuksen isäänsäkin tummempi. Ei paljon, mut on kuitenkin.

Emily litistyy tonne väliin näköjään oikein mielellään :DDDD Ja Devin ja Damienkin edustaa eri ihonsävyjä. Tulee tää "tummuus" varmaan Aleefin ja myös Riimin puolelta. Tässä vaiheessahan siis kukaan ei edelleenkään tiedä näiden kahen "salasuhteesta".

Koska hiukset </3

Ihan kiva raha khyl :::DDDDDD Kelpais.

Hieman muuttunu nämä edellisestä kerrasta. Nää tosin määräytyy simien suhdepalkkien mukaan.

Tää on ehkä yks kivoimmista yksityiskohdista simssissä, vaikka ei sitä liian usein tuukaan käytettyä sen "vaivallollisuuden" takia; eli siis tuo kun valmiista ruuista voi tehä taaperoille ruokaa. Se on hauska ajatella et ne syö samaa ku aikuiset, vaikka itte kippo näyttää ihan samalta ku muutenkii :D

Ainiin ja kesä saapu muuten kaupunkiin.

Äiti ja tytär, Esteri se vasta vaalee onkin!

Kävelyopetusspämmi :)

Silmät vammaa :DDD

Vähän ehkä harmittaa erottaa näitä kahta :( Mut toisaalta, kyllähän se Esteri aina saa tytärtään tulla kattomaan ja varmaan Emilykin vierailee sen luona. Toisaalta tekis miel pitää se tuolla noitten "puutarhurina" ku se on ulkoilmasim ja tykkäis hoitaa puutarhaa, jota välttämättä Damien ja Devin ei kuhertelultaan musiikkiuraltaan kerkeis oikein tekemään :DDD Ja homma vois sitten siirtyä Emilylle tulevaisuudessa. En vaan nää Damienia kuokkimassa - kirjaimellisesti :D::DDD Mut toisaalta, onko kolme aikuista liikaa? Jaa, täytyy kattoa jahka peli jatkuu joskus.

Kävelyreenit vaihtuu pottareeniin.

Niin ja näin btw, kerrankii joku sim onnistu bileissä. Aka synttärijuhlissa ja sai toiveen täytettyä.

No mikäs siinä, Juuso sattuu olemaan Damienin työkaveri.

Tein jotain, jota en oo tehny varmaan ikinä simssissä. Just nyt ei tehny miel riskeerata yhenkään simin henkeä varsinkaan niitten Esterin epäonnisuusmoodlettien takia pesukoneen korjauksella, joten kutsuttiin korjaaja.

Soitto rakastajalle. Tästä tuli kiva kuva, sopis tämäkin banneriin.

No voiko se muka kieltäytyä? Ei tietenkään voi!

Kiire!!!

No jo on, Nuuskamuikkunen tykkää selvästi vanhemmasta lihasta ja... ja... ja muista en keksi mitään hauskaa sanottavaa.

Siellä se Devin ootteli nätisti puun alla :D Ja joku twinbrookilainen on näköjään hommannu ittelleen luudan.

Jännät keskustelut lempiväreistä.

Damien menossa taas itse asiaan.

Nää leffat on vaan niin parhaita. "Olen porkkana!" ::D::D:DDDDD:D.dd. Kattosin. Sen Esteri ja Sari meni kattomaan - vaikka ne ei voinukaan mennä jostain syystä yhessä sinne.

Alle parinsadan metrin päässä, Esterin täysin tietämättä, erittyy niin paljon siirappia et vähemmästäkin laatta lentää.

Oli ihan pakko kokeilla laittaa ne leffateatteriin samaan aikaan, tosin eri leffaa kattomaan ja kokeilla mitä tapahtuu :D Ei tapahtunu mitään. Enkä muistanu tsekata et oisko siihen tullu mitään toimintoja leffassa olon aikana. Alemassa kuvassa muuten Twinbrookin alkuperäisasukkaita - Sofia Kiiltola, joka päätti vampyyriutua joskus ajat sitten eikä oo vieläkään kuollu.

Tällä välin kävin kotona vahtimassa Emilyä ja muuta väkeä ja korjaajana kävi joku naisellisuudesta pitävä tyyppi :DDD Valmiskasvo joka pelottavasti muistuttaa Corbinia tai jotain. Oikeesti en enää tiedä millon simit on komeita/kauniita ja millon valmiskasvoja, ku tuo iho näyttää hyvältä melkein kaikilla ja kaikki simit tuntuu silti näyttävän keskenään samalta. Varsinkii miehet.

Esteri sai kutsun juhliin. Tämäkin muuten vampyyri. En oo muuten ikinä saanu tällästä kutsua :DD Mut oli ihan kiva, mentiin sinne. Ja siellä ei ollu ketään muita ja vähän ajan päästä se käski Esterin lähtee kotiin -.-

Mitä nää taas on? :D Kävikö joku Esteri tai joku matkan varrella jossain piipahtamassa vai mitä, mie en ainakaan käskeny mihinkään?!

Vitsi ku alko vähän kuumottaa ku käskin Riimin ruokkia Emilyn ja se väkisin halus koko ajan laskee sen maahan. Pelkäsin et se kuolee nyt tai jotain. Ei siis millään suostunu viemään sitä tonne tuoliin kai o.o

Sit laskettiin se maahan ja annettiin tuttipullo, mut ei Riimille mitään onneks käyny. Mikä lie... Ei Emilylläkään ollu mitään toimintojonossa tietääkseni.

Poikia ku menin vahtimaan ni Damien oli hävittäny Devinin ja soitteli kitaraa teatterin kulmalla.

Hei mihin nyt tollanen hoppu ku ei tänään oo töitäkään!

Damienilla oli jo uudet treffit mielessä :DDDD

Käytiin kuitenkii samalla kaupungintalolla muuttamassa Emilyn sukunimi.

Ja pyydettiin Devin samointein uusille treffeille :D

Kaupunkia näköjään kansotetaan muittenkii asukkaitten puolesta :D

Hitto nää simit on LAISKOJA! Tai sitten vaan tyhmiä. Damien lähti kaupungintalolta (joka on siis tuo vaalee rakennus tuossa yllä), juos tonne tienposkeen ja ajo autolla puiston ETEEN, vaikka ois nopeemmin päässy juoksemalla puiston läpi -.-"

Kotona: pakko esitellä tää Esterin juhla-asu, jonka sille tein. Tykkään ja paljon! Tuo on vissiin jostain lisäristä tai kamasetistä, oisko Diesel? Diesel on muuten varmaan miun lemppari kamaseteistä, jos ette oo jo huomannu. Siinä tulee aivan ihania vaatteita! Ja ihan kivoja huonekalujakii, osa on vaan sellasia etten tykkää käyttää niitä ku näyttää liikaa valokuvalta. Kengät on ladattu jostain, varmaan TSR.

Takasin puistoon, jossa Damien päätti säätää koneella samalla ku Devin asteli paikalle. Jostain syystä juhla-asussaan.

Selfie :D En muuten oo vieläkään muistanu kattoo et löytyykö noi mistä/mistään :DDD

Ainiin, unohin tän viimeks kuvata. Meni vähän hermo Riimiin XDDDD

:)

Homofoobikoita ruudun ääressä? :DD

No mihis nyt TAAS on kiire? Vietiin se ravintolaan ennen ku kerkes kadota.

Pihalta löyty sit molemmat Riimin kilpakosijoista: Lari Kimppu-Pursu ja Rabbe "Nuuskamuikkunen" ex-Massikas.

Tää näytti eka et se rykäs Damienin päälle :DDDDDD

Ja bugaavat liekkianimaatiot

Tai sit se on vaan riivattu.

Damien: "Onks kaikki okei? :) Näytti aika... kuumalta. :)))))) *Badumtsssssh*"

Paparazzi.

Aika paljon on samaa näköä ku Damienissa. Alan epäillä SP:n genetiikkaa. Ja sitä et onko Damien valmiskasvo o.o

Tää on niin aaawwww ku näyttää noi silmät ihan samalta ku sarjakuvissa ku joku yrittää tai on liian söpö aka "koiranpentuilme" :::DDDDD

Salasuhde ei oo kohta kyllä enää salasuhde :DDD

Toivottavasti tuli hyvä kuva. Hetkinen, meitä on muuten tässä kaks paparazzia. *Mindblow*

Hienoa, se ei ainakaan pelkää julkisuutta :D

Damien: "Mites ois yhet tuolla työpaikan takahuoneessa? ;D"

Kiire tuli teatterille :::DDDDd

En muistanu YHTÄÄN miten nää toimii ja ihmettelin ku ei voinu valita pelehtimistä, mut se tuleekii sillon, ku sinne menee ensin vierailulle ja sit sellä ollessa klikkaa teatteria. Voi muhinoida lavan takana tai pelehtiä :D

Ne oikeesti jää tohon katolle ja osa menee ohi WOW. Oon yllättyny nyt tästä EA:n vaivannäöstä.

Artsyyyyyyyy.

Niin mikä salasuhde? :DDD Nyt vähintään kaikki teatterilla tietää ::D

OKEI JOTAIN RAJAA NYT HEI :::::DDDDd:d.D.D.dd:DNGJWNA Aika äkkilähtö tuli vissiin... Vaatteet päälle niinku ois jo!

Parempi.

Ja toinen perässä -.- Tää muuten johtuu siitä, et Woohooerissa on näköjään oletuksena päällä asetus alastomasta pelehdinnästä. Eli aina ennen ja jälkeen pelehtimistoiminnon simit heiluu ilman rihman kiertämää. Pitäs varmaan joko laittaa se asetus pois päältä tai vaihtaa noitten alastonasuja jotain kautta, Masterilla sekii ilmeisesti onnistuu.

Noni.

Ei siltä näytä.

Devin *miettii*: "Oiskohan ne hiljaa jos niille maksais tarpeeks..?"

No eikö heti seuraava vaaninu nurkan takana. Ei se oo ees mikään hieno julkkis! Vois kyl melkein leikkii näillä julkisuuden kanssa ku niitten on tarkotus olla muusikoitakii/bändiläisiä :DDD

Niin se siis yrittää laulaa serenadia = simi soittaa vaan kitaraa ja toinen kattoo sitä ihan normisti. Sit ku käskin sen lopettaa ni Devin vasta reagoi.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D Apua toi näyttää niin hönöltä, varsinkii tuo ilme XDDDD

Kerroinko jo mikä on miun uus suosikki romanttinen toiminto?

Nyt ne sit seurustelee! Ja asiaahan ei vielä tiedä muut ku nää kaks :D Ja huomenna puoli kaupunkia ku noi paparazzit pääsee vauhtiin.............................................................. Vois ehkä kertoo asiasta Esterille ennen ku se kuulee siitä jostain naapurin Penan serkun kaiman koiralta.

Hukun ehkä siirappiin kohta. Tää oli muuten "jäähyväispusu", mikä on vähän tyhmä sanonta koska ei ne ollu JÄÄHYVÄISET kuitenkaan. Muuten, tuleeko se sana siitä et "jää_hyvästi" eli jäädä hyvästi, vai kenties "jäähyväinen" eli vähän niinku... jäähtyväinen :oooo Madinyöllisetpohdinnat.fi:stä päivää.

Treffimoodletteja :D

Voi höpsöt, laittakaa ne valot päälle? :)))))

Oli pakko avautua aiheesta Riimille :D

Se ei jostain syystä ilakoinu ihan yhtä paljon ku Damien :DDDD

Ja sit kerto nolostumisesta.

Tää sopii niin hyvin Damienille, joka on herkästi innostuva :D Voin niin kuvitella sen kotona hypettämässä ja puhumassa Devinistä 24/7 ja kaikilta tulee jo homma korvista ulos.

Noniin tää taitaa olla merkki siitä et Riimiltä alkaa pikku hiljaa ne muumit kadota laaksosta. Onneks se voidaan laittaa kuitenkii vanhuuden piikkiin.

Ja viimesenä kuvana tämä. Ens jaksossa nähään sit aikuisia kissoja, kuvia ei ole ku ei ne oo pelissä vielä kasvanu :DDD En vaan jaksanu/muistanu jäädä niitten kasvua seuraamaan viimeks.

4 kommenttia:

 1. AAAAAAAAAAA onnea kengitykseen!!! :D:D Voin kannustaa sua näin etänä ja huudella megafoniin "HYVÄHYVÄ!!!!!!!!!!" :DD

  Ite oon joskus käyttäny lipastoa yöpöytänä, jos huoneessa on ollut minimaalisesti tilaa :D Itteäni huvitti tosin toi "uhkapunkka" xD Kuka nyt semmosessa haluais nukkua??

  AAaaa ois ihanaa jos ihmissudet nukkuis samalla tavalla ku koirat :D Niinku et ne saattais ruveta murisemaan unissaan ja heilutella jalkoja siihen malliin et ihan ku ne juoksis :D

  Vähä uhkaavan näköstä kyl toi lastenhoito :D::D

  Lel :D:D Damien olet heikko </3

  Tosi söpö ja kiva idea, et toi puutarha on jaettu niinku kahteen eri tasoon :D

  :DDDDDD Riimillä on asiat tärkeysärjestyksessä!! :D:D

  Noi pallerot on kohtalon kehiä!! :D:DD Itekki törmäsin niihin ja olin tosi hämmentynyt

  Emily on tosi jännän näkönen :D ja aw ihana ku toi kissa kurkkaa tuolta kuvan reunasta x)

  Oivoi Devin ei arvosta huutoa :::DDD

  Emily näyttää niin järkyttyneeltä :::D

  Vihaan sitä ku hiukset menee tolleen lasia vasten x((

  Luin aluks et ton Vilhelminan sukunimi ois ollu HAUKKAPUURO ::::D

  Hyi, nyt tuli vaan mielikuva et Damienista Devinistä valuu hien sijaan siirappia :::D

  Aaaa toi Estherin juhla-asu on tosi kiva! :o

  Pffft :D:D:D Aaaa pitäis mennä jonnekki prismaan ettimään noita puutuvia lisäreitä ::D:D Kiinnostais just esim. noi yliopiston ominaisuudet :D

  No Damien on nyt ottanu aika blurrin kuvan Devinistä :D:D

  Damien!! :D Nyt ei oo oikee aika huonoille vitseille!!
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :DDD

   Jaettu kahteen eri tasoon koska eihän kasvit mahtus vaan toiseen ::DDD Varsinkii ku jokaista kasvia on 3kpl. Ylös laitoin puut, alas muut kasvit, vähän suojaisampi voi olla toi piha sit ku puut kasvaa :)

   Joooo niin on, en muistanu vaan niitten nimee! :D

   Apua en ees huomannu tota kissaa ku keskityin Emilyyn! XD

   Voiei, Haukkapuuro, Nakki-Pylväs... mitä nää ruoka-aiheiset nimet oikein on??? XDDD

   Poista
 2. Hömöpörnööööö XD

  Lorrainekin on jollain 3-4 tasolla ruoanlaitto, mut silti sen tekemät vohvelitkin palaa melkein aina -.-

  Toi puutarha on valtava O__O

  Tietääkseni vanhempien pitää olla paikalla kun vauvoista tulee taaperoita? Itsellä ei ainakaan toimi ilman

  Rogetien kissat on jotain yliälykkäitä, ne soittelee toisilleen puhelimilla ja hamuaa ylennyksiä :DDD

  Emilyy on niin söpöö :>

  No mikähän kauniit ja Rohkeat siitäkin tulis jos homopariskunta asuu toisen miehen lapsen ja ex-naisen kanssa xD

  Tavallaa on kivaa kun simeillä on ihailijoita ja ne lähettelee lahjoja, mut sitten välillä se on niin puuduttavaa... :DD:

  Vartijat eivät tainneet arvostaa homoja... xD

  Jee niistä tuli pari!

  Mikä jäähtyväinen?? XDD Ootko sä Aada kunnossa?

  Noniin ja aikuiskissoja odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Damien harvemmin tekee ruokaa :D Nuo ruoanlaittovuorot siirtyy aina jälkipolville yleensä vasta edellisen polven kuollessa :D

   Köh, onhan se valtava ku jokaista kasvia on 3 kappaletta ja ku omistaa kaikki lisärit ni niitä kasveja ON paljon :DDD Ja tosta puuttuu vielä Maailmamatkaajan kasvit ja paljon erikoiskasveja, mitä saa vaan erikoisista siemenistä kasvattamalla :D

   Ilmeisesti, Esteri vaan veteli sikeitä eikä suostunu heräämään ni mie jo säikähin et bugaako ikääntyminen :::DDD

   Niin näkyy, kissoilla taitaa olla ihan oma elämä, jopa miun selän takana. Senköhän takia Hercules aina haahuilee vanhaan kotiin, tekeekö se töitä jossain :o

   Jaa-a :::DDDDDDD

   No ku mie kirjotin ton postauksen loppuun kello 1 tai 2 yöllä ja väsyneenä ni se selittänee paljon ::DDD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)