lauantai 7. toukokuuta 2016

Roget - Osa 36: Kaaosta kerrakseen

Ja heti uutta pukkaa :DD Alusta tosiaan pikkupätkää ei oo enää olemassa, mut kerron kyllä et missä vaiheessa peli crashas. Itseasiassa just tsekkasin ni Crash Log Analyzer sanoo, et olis liian vähän muistia. Ilmeisesti 8Gb on silti liian vähän tälle kompleksille, onneks kuitenkii rakensin koneen nimenomaan sitä silmällä pitäen, et tähän voi vielä hommata lisää muistia jos niikseen tulee. Noh, kunhan avaan pelin taas kohta ni täytyy ihan ekana resetoida koko kaupunki ja tyhjentää se huijauspuisto ja kokeilla uudestaan (y)

///EDIT: Näköjään toi kaupungin resetoiminen ajoittain (ja huijauspuiston siivous) auttaa siihen lagimiseen ja eilen pystyin pitkästä aikaa pelaamaan PITKÄÄN ilman virhekoodeja tai pelin kaatumista kertaakaan :)
***

Tälle osalle nimee keksiessä selasin pikaseen kuvat läpi ja siltä pohjalta tajusin, et tässä osassa kyllä sattuu ja tapahtuu ja jäätävä kaaos päällä 24/7, joten siitä osan nimi :D


Hienosti toi tukka menee ton hupun läpi.

Näpsäkästi se sytytys kävi jopa ihmissudelta. Itseasiassa kuvan syynä on se, et lisättiin sinne yrttiä koska miksei.

Hieno konsepti: Ihmissusi paistaa vaahtokarkkeja puistossa keskellä talvea yön pimeydessä ja samalla kännykkä soi taskussa :DDDD

Ja siellä ne vaan lumiukkoja rakentaa stadionin eteen :DDD Btw, tuolla oli ilmeisesti edelleen konsertti käynnissä vaikka noi siellä jo kävikii, ja itseasiassa siellä soi välillä ihan pirun hyvää musiikkia!

On se aika majesteettisen näkönen liekkien loisteessa.

Vähän lähikuvaa :D

Ja koska tää on meikäläisen eka kerta ku pelaan ihmissudella, ni näitä ihmissusimoodlet- ja toimintospämmejä on tässä postauksessa aika paljon :D

HEIHEIHEI miksi siellä on vanha mies ja pikkutyttö(?) kujan pimeydessä??? o_.

Voi luoja näitä nimiä, tääkii taas joku uusi pelin ihanasti generoima miekkonen ♥

Pakko testata miten siltä käy kokonaisen kalkkunan popsiminen :DD Tonttien rajojen valojen realistisuus 10+

Ilme XD

Ei siinä kauan tuhissu :D (Voiks näin ees sanoo? Blackout XD) ///EDIT: Se on nokka, ei NOKKA kauan tuhissu!!!

Jaa, zombitkin pääsee nykyään konsertteihin.

Tää on jotenkii niin hämärä, puhutaan bändistä mut silti se on ammattinimikkeeltään kykyjenetsijä? :D Eli ilmeisesti se "bändisi" on joku bändi jonka Damien on ite koonnu ns. kykyjenetsijänä? No, toivottavasti se piakkoin pääsis ite myös osaks bändiä, kuuluu vähän niinku suunnitelmiin.

Tässä on se Hummastinniemi, aika kaunis valmiskasvo.

...Corbin kattoo ikkunasta ulos. Fail.

Käytiin siis täällä meikäläisen tekemässä Suopubissa (nähty kerran aiemmin jossain postauksessa Bean aka Damienin mummin kanssa, kuten myös omassa esittelypostauksessaankin) ja nähtävästi pitää muokata tuota tiskiä jotenkii koska mehumestari bugittaa.

Mehumestari menee tonne tiskin taakse ja sim normaalisti menee istumaan ja heti ku tilauksen pitäs alkaa...

...mehumestari ponnahtaa ja resetoituu pöydän tälle puolelle, josta kävelee jälleen takas tiskin taakse.

Normipäivä.

Vitsi nää äänet on ihan hirveitä :DDD Kuulostaa ihan samalta ku Kummeleissa se yks Heikki Helan hotellinpitäjä mikä korisee jotenkii omituisesti (parhaiten sen tietää Kummeli Stories -elokuvasta, jossa on se minielokuva Lakaisijat). Otin videotakin mut toi videonmuokkausohjelma ei suostu yhteistyöhön ku herjaa jotain koodekeista ja yksittäisten videoitten lataaminen kestää niin kauan ni oisin halunnu kaikki samaan.

"Nuuski sopimattomasti" :DDD Ja tän jälkeen Sari rupes hakkaamaan sitä sanomalehellä päähän XDDD En kerenny saamaan kuvaa, mut videolle se jäi :DDDDDD

Ja sit se toru sitä ja Esther vinku niinku koirat konsanaan :D Btw, ikinä en kyl oo kuullu oikeesti koirien vinkuvan siks et niitä kielletään tai torutaan.

Ja tähän väliin peli sitten tiles, joten tästä eteenpäin on taas vähän kertausta ja ihan lopusta on itellekii vähän mysteeri, et mitä kaikkee sieltä nyt sit jäi talteen ja mitä ei - koska ei suostunu tallentamaan enää.

Jatku siis samasta lauantaipäivästä, jollon Esther haki töitä, huomaa, et pomon nimi vaihtu :D Peli nähtävästi generoi tapahtuman pelin edetessä.
Tällä kertaa se ei jääny kaupunkiin leikkimään ihmissutta, vaan tuli kotiin suoraan. Jouduin myös laittamaan Meliten ja Herculeksen uudestaan koppiin, ku edellinen pentuhetki meni myös kaatumisen mukana.

Hienoa.

Paparazzi ja tontut taitaa tietää jotakin, mitä mie en.

ÖÖÖÖÖöö ei?

Kiduksela :D Niin, välillä on hyvä lukee päivän lehti.

Keksin vihdoinkii Sarille jotain hyödyllistä tekemistä: savenvalanta!

CORBIN EI DDDDD:::::: Nyt jäi sit se simbotti saamatta.

Pieni tungos ja melko tapahtumarikkaita kuvia :DDD On tonttuja, paparazzi, ihmissusi ja itkevä botti, wooot.

Viksu buuaa Riimille o__O

Ja zombejakin vielä!!!

Sari ihailee taloa. Ja valitettavasti lopuista kuvista varmaan 9/10 on sellasia missä on noi itkuhuutopuhekuplat.

Estherillä on omat tapansa toteuttaa itteään. "EI KENELTÄKÄÄN!!" :DDD

Mut testataan ensin tätä.

Ihanaa.

NO NYT ON POKKAA, senkö takia se paparazzi vaani näitten ovella??? Oliko se sittenkii joku palkattu yksityisagentti :oooo Suksi suolle.

Tehtävä suoritettu :D Tai siis, toive toteutettu whatsoever. Ja tonttupartio taas liikkeellä. Ne on muuten ihan tajuttoman aktiivisia ollu viime aikoina, oon jopa nähny omin silmin varmaan kolmesti niitten vaihtavan paikkaa. Yleensä ku ne vaan ilmestyy johonkii eikä sitä tapahtumaa nää :D

Yay! Kyllähän se vauvaääni kuulu koppitouhujen jälkeen, mut kyllä nää moodletit aina kruunaa kaiken.

Pesulle! Tai oikeestaan pitkään vaahtokylpyyn. Kerettiin Corbinilta ottaa noi kolme ankkaa (kyllä, siellä on myös kolmas ankka!) tonne ennen sen lähtöö, koska Ankka-aika on aina kiva :DTakasin simmuotoon.

Ihana toi karvarinki sen ympärillä :DDD Tosin noi karvat, eh, näyttää taas niinku ne ois piirretty jollain paintilla...

Kattokee nyt XDDD Menee samaan sarjaan hammastahnan ja sen yhen mustan ilotulituspökäleen kanssa :D:D:D:D:D:D

Koska riskialttiisti pelehtiminen ei vissiin tuottanu tulosta ja oon kärsimätön.

Hmmmmmmmmmm mitähän tähänkii sanois. Kaks samaa viestiä kahelta eri kirjottajalta :D:D:D

Tällänen moodlet siitä tuli. Ihan oikein siulle.

En tiiä mitä täällä tapahtuu. Sari oli vissiin taas menossa säikyttelemään -.-"

Pieni käännöskukkanen tai jotain? Viime tippa :DDDDD Siinä luki siis siitä miten peli pitää tehä loppuun äkkiä eli viime tipassa :D

Tossa on sen työnkuvaus. Vaikutusvalta tosiaan 10 ja sen ei tarvii tehä muuta ku pelata pelejä kotona ollessaan :D Sound like fun.

Kuuluu alakertaan asti ku Riimi hoitaa puutarhaa, jossa yks kristallikasvimikälie on ladattu vihalla.

Tää on ilmeisesti romantiikalla tms. ladattu. Seuraavat kaks on naurulla ja kiltteydellä, en tiiä missä järjestyksessä.

HEEEEEEI kuules nyt!!! Btw, näillä tontuilla on oma musiikkimaku. Tää laittaa aina soimaan jotain latinotyyppistä musiikkia. Kerran yhytin keksijätontun täältä ja sillon talossa raiku joku mikä kuulosti ihan kauhuleffamusiikilta o_o

Hehehe.

RIIMI.

Hercules oli TAAS taivaltanu tonne vanhalle tontille jostain syystä. Ja niillä kestää ikuisuus tulla takasin, joten teleporttasin sen suosiolla.

Tässä Melite oikeesti hätkähti ukkosen takia, mut toi puhekupla päätti olla sit väärään aikaan väärässä paikassa.

Voi raukkaa, toinen on ihan väsy. Ja on muuten ihan hirvee työasu.

Voi helekkari. Oikeesti myyn kohta ton laitteen. Tai laitan sen Corbinin Damienin huoneeseen ja lyön ovet lukkoon.

Ihan hieno. Ensimmäiseks työks. Robotilta.

Nyt jotain muuta ajateltavaa ku ne foorumien trollaukset -.-

Damien tekee kissoille ruokaa.

Ja käytiin tsekkaamassa noi nettideittiprofiilit ja aika paljon siellä olikii viestejä tullu :D Ei sillä, et niitä nyt tarvittais enää, kuhan mielenkiinnosta kävin vilasemassa.

Ja sit muistin Damienin blogin olemassaolon. Se kirjotti et Corbin kuoli ja sen takia lähti 52 lukijaa whaaaat XDD Tosin miun mielestä se luku muutenkii oli vaan 3, mut voi olla et olin lukenu väärin, koska seuraavalla kerralla siellä oli 32 lukijaa :DDD

Pitää koittaa ylläpitää välejä työkavereihin. Se on ainut mikä työpanoksissa on keltasella - bändin jäsenet.

Lisää näitä mettäläisiä, poistoon meni.

Keksi se sentään jotain.

Mie mietinkii, et millonhan tää moodlet tulis Riimille :D

Paparazzi juuttu noitten portaaseen ja kohta tulikii ilmotus, et tän simin reititys oli jumiutunu.

Corbin tuli kylään :D Jätettiin siis hauta vähän aikaa talon kulmalle, myöhemmin vien sen kyllä sukuhautausmaalle vanhempien ja isovanhempien tykö.

Jostain syystä Damien ei ollu kovin vakuuttunu :DD

Hmmm miten haamua voi kätellä?

"Iskä miks sun piti lähtee yhyyy!"

Ihania :D

Juu eli kysyttiin kuolintapaa.

Tässä taas oli jonkun salaisuuden paljastaminen.

Vitsi ku unohin ihan tyystin et näillähän on tää kakadukii :D Nimeltänsä Duduka. Se oli koko ikänsä Corbinin repussa ja jostan syystä ei koskaan lähteny sieltä veke, ja Riimi sai kaikki Corbinin tavarat eli myös Dudukan ja päätti sit touhuta sen kanssa omin nokkineen. Lol _nokkineen eiku---

Riimi kävi siis kylpylässä, aika hienot bonukset. Valitettavasti Riimi tuskin elää enää ihan niin kauan enää, sillä on se palkki jo kokonaan täynnä. Vois ehkä päästää sen jo eläkkeelle XD

Ööööö mitä? Muistaakseni Estherillä oli kyllä joku puutarhanhoitoon liittyvä have, koska se täytty heti ku se muutti taloon, kiitos Riimin puutarhan. Twinbrookissahan siis EI ole saaria saatika edes merta missään :DDD

Se näkyy! Ja muokkasin sille vartavasten asun, mut en vissiin osannu muokata sitä oikein ku silti tuli tää. Pitää vissiin ottaa sukat pois tai jotain. En siis tiiä toimiiko, mut oon kuullu et jos muokkaa asun jota raskaanava oleva sim voi käyttää, sen pitäs tulla sen päälle ku raskaus alkaa näkyä. Ei ainakaan tässä vaiheessa toiminu minkään asun kohalla.

Eipäs haekaan :D

Niin reipas oksennusrefleksi et yrjö nous omaan päähän :D:D:D:D

Ja puhelin vaan soi.

Ei mee kissallakaan hyvin. Varsinkaan ku kissat ei kauheesti noita puhelimia käytä :DDDDDDDD

4 kommenttia:

 1. Oi lisää Raketteja!!! >:o Eiku siis Rogeteja!!

  Oiii nice, jos peli nyt jopa toimii :D

  Ehkä siinä hupussa on reikä ihan vaan tota tukkaa ajatellen :D

  Katoin aluks et Corbin(?) istu ton ison lumipallon päällä ::D

  Luin aluks et ton simin nimi on Tolperi Humanistinmieli :::D

  KATOIN ALUKS ET ESTHERILLÄ OLI JOKU TOSI LÄSKI VAUVA MUT SE OLIKI KALKKUNA :::::::d

  Hei ei zombeja saa syrjiä!

  Nomut ainakin Corbin yrittää parhaansa... :D

  Esther on kyl aika hehkee :::D

  Sinne se korppu sit meni D:

  Lol luulin et ihmissudet saalistais niinku ruokaa?? ::D Ellei Estherillä oo joku erikoiden dietti menossa tai raudan puute :D

  Ilmeisesti EA vihaa: ilotulitteita, hammastahnaa JA karvoja :D

  Ööö ton yhen nettideittitytyn nimi on PRIITTA?? :::DDD ja sit sen viestissä vielä lukee "älä ammu minua heti alas" xD

  Aika ihania lukijoita hei :::D Damien parka

  Duduka on ehkä maailman söpöin nimi ::D

  No kerrankos sitä oksentaa takaraivon kautta :D

  Mieti nyt ku joku soittais sulle ja luurin toisesta päästä kuuluis vaa "maumaumau" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Corbin pieree lumipalloja :::DDD

   Humanistinmieli XDDD Alkaa olla jo niin pitkiä nimiä et pitää lukee kahteen kertaan ennenku tajuaa mitä siinä sanotaan :D:D:D

   Läski vauva mitä XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Jooo oli eka tarkotus kommentoida tuota "älä ammu minua heti alas" ku kuulosti niin hassulta ja jotenkii melkein käännöskukkaselta, mut en sit muistanu vissiin enää. Poistin sen silti ja sit tuli huono omatunto ::D

   Poista
 2. Wihhii tahti on nopeutunnu! :D

  Stadionkonserttien musiikki on tosi hyvää kuunneltavaa. Jäin kerran vaan pyörii sille tontille ja simit lähti mun huomaamatta haahuileen jonnekkin, koska en muistanu kattoa niitä.

  No se kalkkuna oli nopeesti syöty. Voi jos normisimitkin söis yhtä nopeesti xD

  Hieno bubi! :o

  Sari hakkaamassa Estheriä sanomalehdellä xDDD

  Yhyyy Corbin oli ihana DD:::

  Joo siis liikaa tapahtumia mun päälle, aivot ylikuumenee :::DDD

  Mun simssissä talvi ei nyt oo tullakseen niin en pääse tekee lumiukkoja. Mäkin haluun tehä tollasen toiveen!

  Norrrrrrrrrmén :DDDDD

  Tontut on häröjä mut niiden elämää on kiva seurata :D

  Simnetissä on joku sivusto, mistä kaikki netissäpyörijät ettii viesteihinsä tekstit. Niin foorumille kuin nettideittisivustollekin :DD

  Se on niin ärsyttävää kun lemmikit lähtee jonnekin kaupungin toiselle puolelle entistä tonttia katteleen. DDx

  Nettipuumia!! Toi Annelin viesti on kuulostaa siltä, et on noussu kusi hattuun :DDD Ja "älä siis ammu minua heti alas" xDDD

  Jos simssin kissat soittelis toisilleen puhelimilla XDDDDDDDDDDDD

  Höh se loppu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainankii hetkeks, ku on ollu kipeenä ja kerenny pelaamaan :D Saas nähä miten käy sit ku palaan taas töihin, ehkä jo huomenna. Onneks ens viikolla on viimenen kouluviikko (ainiin siellähän on näyttöjäkin tehtävänä!), voi olla et sit jaksaa pelinkii avata useemmin ku ei tarttee taas moneen kuukauteen lähtee kauemmas :D

   Rogetien tää talvi tuli hirmu myöhään mut niin se kyllä lähtikii tosi myöhään :D Lumet suli kunnolla vasta ku oltiin jo pari päivää kevään puolella. Ja sit onkii satanu kaatamalla melkein 24/7.

   Toisaalta ihan hellyttävää, ku oikeestikii kissat saattaa vaeltaa entiseen kotiin, mut en tiiä onko tässä sit ollu niinkii yksinkertanen asia ku kotona kaikki vessat tai ruokakupit varattu tms. yhtä järkevää -.- Ku ei oo eka kerta ku Hercules tai joku on siellä ollu!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)