sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Niksinurkka, Osa 2 - Kaupungin resetoiminen MasterControllerilla

Tässä ohjeet siihen, miten twallanin MasterControllerilla oikein resetoidaan kaupunki.Mitä se sitten hyödyttää? Ite oon huomannu sen vähentävän yleistä lagimista (se ku kaikki muu jäätää paitsi animaatiot ja äänet), erityisesti vanhoissa ja isoissa tallennuksissa. Nykyään ite resetoin kaupungin parin, kolmen päivän välein; aina ku peli alottaa sen lagimisen. (Saattaa vähentää myös Virhekoodi 12:n esiintymistä, mut en mene lupaamaan mitään, koska siihen vaikuttaa myös moni muu asia, mm. koneen tehot ja erityisesti muistin määrä.)

Ihan ensin täytyy mennä NRaas-valikkoon, ja sehän löytyy siis joko tietokoneen tai kaupungintalon kautta:


Tämän lisäksi voi asetuksista vaihtaa pois sen, et aktiivinen tontti sisältyy kaiken resetoimiseen. Tällä vältetään se, ettei resetoiminen häiritse aktiivisella tontilla (eli kotitontilla) olevien simien toimia. Tästä en kuvaa muistanu ottaa, mut mielestäni se löytyy tuoltaa (NRaasin) Asetukset-valikon alta.

4 kommenttia:

 1. Vaikken ite juuri nyt käytä masteria, nii voi olla et käytän sitä sit tulevaisuudessa :D Joten laitanpas tämän korvan taakse säilöön!

  Haha joku ajattelee Deviniä tossa vikassa kuvassa!

  VastaaPoista
 2. No vaikka käytän tapa oli tuttu ja omaan modin joka on tehty resetoimista varten niin kiitos silti. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä :D Ite käytän pelkästään twallanin modeja :p (+Kameramodit, jotka ei oo core modeja joten en laske niitä tähän.)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)