maanantai 6. kesäkuuta 2016

Roget - Osa 42: Rakennusbuumi

Noniin, kerkesinpäs taas vähän pelailemaan. Tällä kertaa tää postaus on aika sekametelisoppaa ja rakentamispainotteinen, sain jotain ihme puuskia ja rakensin ja sisustin ihan sikana :D Tai siis, siihen nähen mitä normaalisti teen - eli rakensin yhen yhteisötontin ja alotin toista (oisin jatkanu loppuun jos ei ois pitäny lähtee kauppaan jne.) ja sisutin Rogetien taloon yhen huoneen + sistustin muuten yhtä yhteisötonttiakin.

Kuvia on "vaan" 77 just siks, ku rakennellessa ei ihan kauheesti tuu kuvattua. Ja välissä kerkesin pelata tuskin mitään, hetkeks asetuin ja sit iski taas uus inspis ja eiku kaupunginmuokkaukseen!
***

Alotin pelailun rakentamisella :D Tää vaan ärsytti ku tuossa oli noita puita ja en vaan millään löytäny tätä puuta sieltä puuvalikosta! Tää ku oli siis siellä kaupunginmuokkauksen kautta eikä tontinrakennuksessa, sen sai kyl kopioitua shiftillä mut en silti löytäny sitä vaikka kävin mielestäni niin tarkkaan kaiken läpi.

Niin päätin siis rakentaa leikkipuiston! Sain jonkun simsbloggarin blogissa idean leikkipuistoon ja jostain syystä muistin sen pelin avatessa ja päätin toteuttaa ajatukseni! Juu, onhan noita jutskia kerääntyny :DDDD Kasasin kaiken kerralla tuohon ja valkkasin niistä ne mitkä halusin jättää.

Leikin debugilla ja ÖÖÖÖ MIKÄ ON TÄMÄ??? :DDDDD Miksen oo ikinä nähny tätä missään??? Edes millään pelin valmiilla tontilla tai missään? Voikohan tossa nukkua? Ihan paras johonkii tarinaan jos tarttee kämpän näyttää tosi ränsistyneeltä, nähty niin paljon vaivaa noihin tekstuureihin et alan kohta epäilemään et tää ei oo EA:n ollenkaan XD (Mut tuskin mikään ladattu menee buydebugiin? Ja jos menee ni en kyllä muista koskaan ladanneeni ees tällästä?)

Jaaaa, ois ihan kiva tietää mitä tää tekee :D Otin tän yhelle tontillekii ja siihen ei silti tullu mitään toimintoja. Siellä oli kans sellanen pieni pallo, josta ei myöskään tapahtunu mitään. Mystistä. (Jos joku siis ihmettelee, ni näitä palloja löytyy buydebug-valikosta, ja niillä määritetään erilaisia juttuja tonteille esim. onko joku tietty tila kerrostalossa yleinen tai yhellä pallolla saa säädettyä tontin näyttämään erilaiselta eri vuodenaikoina.)

:DDDD

Vitsi minuu ärsyttää vieläkii tää kaukoputki ku se on tuossa soittimien vieressä ja se näyttää ihan mikrofonilta! Petyin ihan sikana aikanaan ku tajusin et se on kaukoputki ja et bändissä ei edelleenkään voi olla laulajaa, eikä laulajan ura liity musiikkiin millään lailla. Eikä laulaminen ole näkyvä taito ;__;

Kivaa hei.

...eiks Twinbrookissa ollu vielä sääkiveä? :o EIKUHEI, poistin ne kissojen ja koirien puuhatontit ku en ikinä käyny niissä muutenkaan, ni se edellinen sääkivi oli jommassa kummassa niistä :D Mut säikähin kyl tuota musiikkia. Se kuulostaa aina kauheen dramaattiselta ja siltä niinku joku kuolis, eikä minkään Suuren säätontun ilmiintymiseltä ._.


Ainiin ja koska oon unohtanu kuvata noitten talon pohjapiirrokset jo ajat sitten, tässäpä nämä vihdoin:

Koko tsydeemi ylhäältä.

Pohjakerros. Bongaatko muuten kuvasta (ainankii) kolme simiä ja kaks kissaa? :D

1. kerros. "Tietokone"huoneesta tulee taas tietokonehuone jahka Riimistä joskus aika jättää ja kone voidaan sijottaa muualle ku lukkojen taakse.

2. kerros. Täältä löytyy sit keräiltävää + sisäpuutarha jota en oo jaksanu siirtää ulos.

3. kerros.

Mikke muuten muutti meille :DDD Kommenteissa sanottiin uusioperheestä ja se oli oikeesti hyvä idea, kiitos siis kommentoijalle! :D Kävi sääliks poikarukkaa, olikohan muuten sen äiti joku niistä simeistä mitä poistelin vähän väliä??? o.O No ihan sama, enää ei ole äitiä.
Suvussahan ei saa olla ku vaan yks lapsi sukupolvea kohti, mut Miken tapauksessa se ei haittaa ku ei voi kuitenkaan periä eikä ole Damienin biologinen lapsi. Ja ihan hauskaa, vähän lisää tekemistä meikäläiselle. Ihan niinku ei sitä tekemistä olis jo nyt tarpeeks.

Hienot kengät hei.

Mikke ei oo talossa kerenny olemaan varmaan tuntiakaan ku se on menossa tekemään läksyjä ja Sarilla on taas omat tervehtimistapansa mielessä -.-"

Tossa vielä pojan piirteet. Lempiväri on meren vaahto.

Sisustelin ja ööööö anteeks mut miks tossa on joku tyyliin Stalin tai joku??? :DDDDDDDDD Ylimmäinen maski näyttää muuten joltain Catwoman/Spider(wo)man-sekotukselta... ja sit toi oikeessa alareunassa oleva kuva näyttää DC:n Poison Ivyn ja Catwomanin risteymältä. (Tää tulee vissiin sen leffakamasetin mukana.)

Niin sisustin siis lisähuoneesta Mikelle oman huoneen.

Siitä tuli aika kiva. Btw tykkään tosta keinuhepasta ihan sikana, Emily saa periä sen jahka kasvaa ♥ (Itte värjäsin! :D)

KÄRPÄSIÄ! Ei muuten tainnu näkyy kärpäsiä talvella :o Realistista!

"HEI mullon sormi!!!"

Rakensin leikkipuiston. Ja unohin värjätä ton ruutuhyppelymaton :D

Muuten siitä tuli kyllä oikein näpsäkkä. Ja onnistunu, oon yleensä ihan tajuttoman huono tekemään mitään pihoja tai ulkoilmajuttuja. (Btw toi on jotain sorahiekkaa joten siinä pystyy leikkimään -.-)

Pyörähin myös Polskipisteessä :D Katon ois tietty voinu värjätä, mut sen verran muutoksia tein et tuonne tiskin taakse tuo lasikoristehylly ja nuo nektarihyllyt + karaokelaite, koska sitä ei ollu vielä missään.

Ja tästä poistin seinän ja tuonne laitoin valokuvauskopin.


Yläkerrassa kunnon peliluola...

...tanssilattia ja DJ:n pöytä ja tuo joku tanssirinkulasipulirengashärpäke...

...ja takana biljardipöytä ja kolikkopelejä + Koura ja joku tontunhakkaamispeli. Ja arvatkaa vaan tuliko kaikille toive leikkiä Kouralla? -.-"

Varmaan eka kerta ku Sari ajattelee jotain positiivista jostain _simistä.

Kylläpä Emily näyttää vaaleelta tässä o_o

"Sä oot ihan kiva poika mut kyl Sari on parempi lapsenlapsi."
Riimi hei ei tuollasia sanota tulevan langon pojalle! (Ja tän piti olla alunperin Emilystä mut Riimi ei puhu kenestäkään muusta ku Sarista -.-)

"Sillä lamppu välähtää aika usein."

"Ja se on (melkein) ystävällinen!"

"Ja se on tosi hyvä siivoomaan, sehän se on se tärkein piirre siinä."

Excuse me, Riimi, mistä saakelista oot VENEEN repässy??? Eihän tuolla Twinbrookissa oo ees rantoja nimekskään :DDDDD

Analysoidaan tuntematonta siementä, luulin et se ois arvioinu mikä kasvi siitä kasvaa mut se olikii noita tiede-taidon juttuja. Eikä mitään selvinny.

Mentiin kesäriehaan ja se meni kiinni koska _käveltiin ja työnnettiin kärryjä vuoronperään, joten mentiin sit testaamaan tuo leikkipaikka. Johon Devin ja Mikke ei suostunu tulemaan.

Nero poika yritti mennä seinän läpi tarkistamaan sängynalusen hirviöitten varalta :D

Eiku sori, se olikii lukossa Riimin takia! :::DDD

Ei tuonne kyllä mitään hirviötä saa mahtumaan tekemälläkään.

Mitäs mie sanoin.


Okei mitä nyt taas.

Jaa peli taas generoinu nimiä, nimen perusteella sanosin sen olevan paparazzi. Riimi oli siis hautausmaalla ja unohin et lähetin sen sinne ::D Mitenniin liikaa ohjattavia?

Ei oo omena kauas puusta pudonnu. Käskin Miken pyytämään iltasatua mut molemmat vaan jääti tossa.


Ihmettelin et mitä tossa kuvakkeessa kimaltaa, mut se onkii pedattu sänky :DDD Ja siis Sari sentään suostu lukemaan iltasadun.

Mutta...

...EI SINNE, MIKKE!!! -.-" Ärsyttää tää iltasatujenlukujuttu ku näköjään simit tähtää aina lähimpään sänkyyn vaikkei se ois ees niitten oma. Ja tääkii bugas sata kertaa et jostain syystä kukaan ei suostunu lukemaan satua tai Mikke ei ees kysyny.

Noniin nyt onnistu ku mentiin Miken huoneeseen.

Jaa joko taas pitää käydä simit läpi?

KUMMITUKSIA!!!

Tiger-rakashan se siellä ♥

Lähetin Devinin sinne ku oli tylsää. Ärsyttää ku Riimi kerto et pelottaa ni Deviniä ei kiinnostanu, miksei niitä voi kiinnostaa toisen huolet ikinä??? ;__; Ja toisessa Riimi kehuu lapsenlasta ja se on TAAS Sari.

AINIIN TÄÄKII OMINAISUUS ON!

NOI SILMÄT XDDD

Vieläkii näkyy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Muistuttakaa et lataan ens kerraks sen jonkun valaistusmodin.


"Älä sit pole sitä ihan puhki :)" MITÄ--- eiku ne puhukii vaan ympäristöasioista, Devin on ympäristötietonen.

ANTEEKS mut MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU??? Ilmeisesti se iltasadun luku ei onnistunu siltikään -.-""""""""""""""""""""""""""""""

Sori vaan mut nyt skipataan koulupäivä ja nukutaan univelat pois. On se muuten ruma lapsi eiku

Devin senkin turjake, ihan varmasti mahut siitä :DDD

DEVIN! Se aiko siis kiertää sisälle takaoven kautta.

Sillon kiva leipätyö.

Ja tässä sit ainut kuva tosta toisesta prokkiksesta: haluun nää kaks joskus naimisiin, tässä suvussa ei oo muuten kai ollu kertaakaan oikeita ISOJA häitä! Ja rupesin sit rakentamaan erillistä häämestaa. Tän kuvan pointti oli varmaan se et etin hääkaarta ties kuinka kauan ku en löytäny millään mistään ja rupesin jo epäilee et onks niitä ees ollenkaan tässä pelissä ::DDD Tsekkasin vielä Simswikiasta et missä ne on ja lopulta löysin ne tuolta teemotellusta listasta TE-lisärin kansiosta. Ja ne on muuten jossain NIIN epäloogisessa paikassa! Ne löytyy sisustustavaroista siitä viimesestä valikosta! Ois paljon loogisempaa jos ne ois tuolla Juhla-valikossa.

Mutta, seuraavaan kertaan taas! Ens kerralla luultavasti jatkan tätä projektia. Ja samalla tuli mieleen et pitäs varmaan järkätä joku tanssisalikii tuonne eli ehkä se laajenee vielä :DDD

13 kommenttia:

 1. Se tsydeemi on tyyliin kodittomien puliukkojen sänky. On EA:n oma luomus. ...ja Buydebugiin voi kategorioida ladattuja, onnistuu Sim3pe:n avulla niinkuin kaikenlainen package-ladattujen kategorisointi, nimim. misc. decor räjähtää muuten käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mut en oo nähny sitä koskaan missään! Sitä just mietin et onko se ollu koskaan esillä missään EA:n maailmassa tai jollain tietyllä tontilla :D

   Poista
 2. *kategorisoida. Kirottua, kännykän korjaustsydeemi. XD

  VastaaPoista
 3. No rakentelu on kivaa, paitsi jos innostus loppuu kesken kaiken. :c

  Haihaihai leikkipuisto idean sait multa! (y) Kun mainitsin niistä Vuodenaikojen keinuista xDDD

  Mullakin on toi sänky. Se on joku EAn oma, mihin joku on inspiksen puuskissa panostanut tosi paljon (vähän niinku mystävän napit)

  Säätonttu! xDD

  Kerrankin joku raahaa yhden lapsen huoneeseen melkein kaikki mahdolliset leikkikalut :D

  OMG Riimillä on sormi!

  Nätskä leikkipuisto C:

  Sarista löytyy myös hellyyttävä puoli, jos se kerran iltasatuja suostuu lukemaan :3

  WOU onks tommonenkin toiminto olemassa?? HETI TESTAAMAAAN! Matt tai Lorraine saa kokeilla tota Juhon tulevan puolison kanssa :D

  Häämestoja on kiva rakentaa, innolla ootan miltä toi tulee näyttämään! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa, ettei oo vielä loppunu into kesken :D Muutoin oisin varmaan pelannu vielä tänäänkii mut pakko tehä ruokaa ja käydä suihkussa ni ei kerkee. Ehkä joku toinen päivä? :p

   Haha, pakko kai se on jos meinas saaha penskoille jotain tekemistä! XD

   Joo toi ominaisuus tuli Täyttä elämää -lisärissä muistaakseni :D

   Ja ootan innolla et pääsen sen esittelemään!

   Poista
 4. Mää muistan kans ekan kertani kun näin tuon spurgusängyn, naama venähti "Ettämitähäh? :D"

  Mää käyn joskus vähän omissa ajoissani, niin petyn kerta kuukauteen etyä toi Tähtitiirain ei ollutkaan mikrofoni, vieläkään :P

  Toi Rogettien talo on ihanan "pelkistetty", miun sims perheellä on ihan älyttömästi turhia sisustusesineitä kaikkialla - ja niin alkaa olla naapureillakin o.O

  Leikkipuistosta tuli aivan tosi sulonen ^______^

  Tuo baari näyttää nyt ihan sikahyvältä! Katoin jo aikasemminkin sitä että onpa sievä, mutta nyt on kaikki tarpeellinen kpmpaktisti.

  Ja onpa ihana että Mikke pääsi Rogettien hellään huomaan <3 Mää oon ihan sitä mieltä että kyllä nuo säännöt ainakin tuon verta periksi antaa, juurikin kun ei ole perheessä "tehty". (Tosin ite saattaisin ihan adoptoida myös jos tullee tylsää, juurikin edellisen varjolla, tosin en yhtään muista että oliko se säännöissä kielletty :D ) Ja nythän voi ajatella että D&D:n (Dungeons and Dragons anybody?) suhde on vaan vielä parempi, kun molemmat toi oman jälkikasvunsa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo ainoo ton kaukoputken kanssa! :D

   Kiitän kehuista! ^_^

   Joo ja ku nää ei oo ees mitään virallisia sääntöjä, pelkästään omia ideoita peliä piristämään :D Ite en oo koskaan tykänny simssissä adoptoinnista enkä oo itseasiassa varma, onko miulla koskaan missään simssissä adoptoitu lapsia. Korkeintaan jossain ykkösessä, jossa saatto tulla se random puhelinsoitto et haluatko adoptoida vauvan ::DD Kakkosessakii ehkä joskus ihan alussa on joku saattanu adoptoida, mut kolmosessa kaikki on aina ollu biologisia. Syy sille, miks en tykkää simssissä adoptoida: genetiikka. Tykkään eniten siitä ku jälkeläisissä näkyy perimä ja se miten piirteet siirtyy suvussa eteenpäin ja adoptiolapset on siks tylsiä ku niissä ei sitä ole :D

   Poista
 5. Nyt saan tännekin kommentoitua! :D

  Haha, mäki oon joskus rakentanu leikkipuiston! :3 Yhteisötonttien rakentaminen on kyllä muutenkin mulla mieleen, se on kivaa, kun random. simit käy omalla tontilla. (tai siis itserakentamalla)

  Yh, oon varmaa tosi tyhmän kuulone, mut mikä on buydebug? D:

  Kyllä taitaa olla kyseessä jonkinlaista rasismia karhuja kohtaan EA:lla.

  Ootko siis itte rakentanu tuon talon? Nimittäin tosi hieno, niin sisältä, kuin ulkoakin! :3 Itellä tulee taloja rakentaessa sellane ongelma et ne on joko a.) liian isoja b.) laatikkomaisia tai c.) liian pieniä.

  Söpö ja kivasti teemoitettu tuo Miken huone! c:

  Romulus Kekkonen, seuraava Twinbrookin hallitsija!

  Ite väillä meen stalkkaa hautausmaita ilman, että pistän edes mitään simejä sinne. (Koska yöthän on tunnetusti tylsiä simsissä, joten miksipä ei! :D Jos vaikka tuttuja näkyisi..) Yleensä myös rakennan jonkun oman aitauksen omien simieni haudoille, ettei vaan käy unohtaminen.

  Nuo Devinin silmät näkyy varmaan jo kilometrin päähän. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buydebug on siis valikko, jonka kautta löytyy kaikki EA:n "piilotetut" tavarat eli periaatteessa siis kaikki käytettävät tavarat on pitäny laittaa johonkii jotta ne on olemassa, mut ne on sit piilotettu buydebugin alle. Sieltä löytyy siis kaikki metallien ja kasvien yms. "istutukset" ja erillisestä valikosta sit mm. näitä yhteisötonttien merkkipalloja millä voi siis määrittää esimerkiks vuodenajoille omat juttunsa tai kerrostaloissa julkisen tilan jne. Sieltä löytyy sit myös kaikki "palkinnot" ja muut ansaittavat tavarat ja tontut etc. kuten myös koristeita.
   Ensin täytyy olla päällä koodi testingcheatsenabled true ja sitten kirjottaa koodin buydebug on ja ostotilaan ilmestyy valikko, jonka sympolina on ? ja sieltä löytyy sit lisää omia alavalikoita. Koodin saa pois kirjottamalla buydebug off ja testingcheats kannattaa kans ottaa pois päältä jos ei sitä tarvii sillä hetkellä. (Siitä taas on hyötyä rakentamisessa ku esim. oviin ja muutamiin erikoisesineisiin saa toimintoja ku klikkaa niitä hiirellä ja samalla pitää pohjassa ctrl:ia ja shift:iä.)
   Pitäs ehkä tehä tästäkii joku niksinurkkapostaus joskus :D

   Tai sit se on viittais TS1:sen Klaara Karhuun! Tuli syömään hunajat jos oli jätetty hunajakennoon yhtään. Ja se oli ehkä pelottavimpia asioista TS1:ssä MIUN mielestä ::D

   Oon rakentanu! Kiitän :) Itellä alkaa toi talojen rakennus jo sujua jotenkuten vaikka joskus edelleen tuntuu et vois tehä järkevämpiäkin taloja. Mut eipä sitä omaa työtään osaa arvostaa samalla tavalla ku jonkun toisen. Kuitenkii jo TS2:sen aikaan aloin rakentamaan ja sillon rakensin yhessä välissä ihan helkkarin paljon itseasiassa, kolmosessa oon enemmän keskittyny pelaamiseen ja vähemmän rakentamiseen. Oma tekniikka on nykyään se et vedän jonkun pätkän perustuksia ja rupeen hahmottelemaan taloa huone huoneelta. Asettelen vaan tavaroita ympäriinsä ja määritän huoneitten koon sen mukaan, ku näkee sit vähän et onko huone iso vai pieni ku siellä on vaikka jotain keittiötasoja jo. Ja sit monesti hahmottelen tällä tavalla loputkii huoneet ja sit rupeen vasta hiomaan lopputulosta ja määrittämään värejä ja mahollisesti vaihtelemaan esineitä keskenään. Oman tyylinsä ku löytää ni kyl se siitä rupee sujumaan.

   Twinbrookin haustausmaa on tällä hetkellä niiiin ylikansotettu, ettei sinne taho kohta mahtua enää uusia hautojakaan :::DDDD Rogetien oma sukuhautausmaa on siinä ihan vieressä.

   Poista
 6. Ihanaa kun Rogetit on jatkuneet taas! Oon pitkään seurannut blogia ja ehkä nyt oli aikakin tulla vähän esille. Harmittaa kun sims blogit on vähentyneet niin rankasti ja harvoin hyviä löytää edes, mitä jaksais lukea pidempään. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään ku ei millonkaan! :)
   Se on totta, harmittaa itteäkin ku ois mukava lukee ja kommentoida ja sit blogeja on vaan kourallinen ja niitäkii seuraa jo kaikkia. Ja toinen kourallinen päivittää muutaman kerran vuodessa jos sillonkaan. Jatkan kyllä!

   Poista
 7. Wooooot, mulle ihan uus ominaisuus tää shiftin käyttö rakennus-/ostotilassa tms. :D Pitää kokeilla ens kerralla ku pääsen pelaamaan taas simmsii :D

  Vois itekki oikeesti yrittää rakentaa jonku kivan leikkipuiston :D

  Itekki löysin buydebugista ton sängyn joskus ja hämmennyin sureesti!! Ihmettelen vaa miks EA ei oo tehny mitään pummitaloa???

  Karhusyrjintää :D

  toi kyl näyttää ihan mikrofonilta o.O Voin kuvitella bändin, jossa on kaikki soittimet kasassa... kosketinsoittimet, basso, kitara, rummut... ja KAUKOPUTKI!!!

  Oooooo vihdoinkin ne kauan kaivatut pohjapiirrokset! >:D

  Mikke on jännän näkönen :D omg ja sen kengät on upeet ::D

  Öääääääääää??? :DDD Okei??? Stalin ja spoopy maski :D

  Aaaaa, Miken huone on tosi kiva :D tyksin!

  En oo ite kiinnittäny huomiota siihen et näkyyks kärpäsii talvella vai ei o.O

  HERRANJUMALA MÄ IHAN TOSISSANI SÄIKÄHDIN RIIMIÄ :DDDDDDDDDDDD En vaa odottanu sitä ja scrollasin nopeesti alas päin ja sieltä se vaa tuli sillee:

  8D

  8D

  8D

  MULLON SORMI

  8D


  Aws toi leikkipuisto on söpö :D hmmmmmm.... Onks se vaan sattumaa, vai tykkäätkö sä sinisestä? :D Jotenki semmonen fiilis, ku tuntuu et oot käyttäny sinistä paljon ;D Ei silleen et se häiritsis tai mitään (ite käytän tyylii aina tiettyi värei/sävyi >.>), kunhan vaan leikin täällä salapoliisia, eiku.

  Riimi on aika herttanen mummo </3 miten niin sillä on suosikkisukulaisia, hä?!

  Kaikkee sitäki näkee, ku vanhaks elää; Kekkosella on Riimiviboja

  EEIIIH DEVININ SPOOPY SILMÄT :DDDDDDD

  RIIMI SENKIN PERV- eiku... okei :D

  Ehkä Devinin ego on niin iso ettei se mahu siitä B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo shiftillä saa kopioitua tavaroita, ku pitää shiftin pohjassa samalla ku klikkaa tavaran johonkii :D (Ja samoin shiftillä saa määrätä kuin paljon tavaroita haluu siirtää pinosta paikkaan X, esim. jos on 30 omenaa ja haluut siirtää 10 jääkaappiin ja jättää loput simille, ni sen sijaan et siirrät niitä yksitellen kymmenen ni vejät siitä sivujutusta suoraan ja piet shiftin pohjassa samalla ku vapautat hiiren, ni se antaa siihen ruudun jossa määrität siirrettävien objektien määrän :D)

   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Jaa, en oo ite ees kiinnittäny huomioo ton sinisen esiintyvyyteen :D No Miken huoneessa on paljon sinistä ku sen lempiväri on "meren vaahto", mikä on sellanen aavituksen siniseen tai turkoosiin taittava valkonen. Mut miun viralliset lempivärit on musta (ja musta&punanen yhessä, muuten punanen on tylsä vaikka se olikii miun lempiväri pentuna), kirkkaanoranssi ja sähkönsininen :D Ei siis tollanen vaaleensininen tai tavallinen sininen vaan siis... _sähkönsininen ♥__♥ Tyyliin joku tällänen, vaikka just sitä oikeeta sävyy on vaikee löytää ku valo taittaa sitä silleen et vasta sillon siitä tulee oikeesti sähkönsininen.

   Jaa, opinpa tänään uuden sanan: spoopy :DDD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)