maanantai 9. toukokuuta 2016

Roget - Osa 37: Emily's in da house!

Vielä ois parin postauksen verran kuvia jälellä, tässä niistä toinen :DJa siis *house eikä haus mut en jaksa enää editoida kuvaa uudestaan, huomasin tän vasta nyt :::DDd

***

Ja kuten ehkä muistatte, viime postauksen lopusta osa kuvista on enää muistoja vaan, koska peli ei tallentanu ja sitten kaatu. Siks tässä postauksessa jotkut asiat tapahtuu uudestaan :D


Kuten viime postauksessa mainihin, Riimin ikäpalkki on jo aika täynnä :D Mut ei oo kyllä meno hiljentyny ei sitten yhtään... Niin ja sillä on muuten taloudessa kaikista korkein suhde, tadaaaaa, autoonsa, kiitos ajoneuvointoilija-piirteen (ehkä hyödyttömin ikinä) :D

Olin just kuvaamassa näitä ku päättivät taas vaihteeks vaihtaa paikkaa! Tarkotus oli kuvata tätä etualan tonttua, joka vanheni :D

Ois kiva jos simitkii vois harrastaa platonista rakkautta. Pitäs varmaan tutkia joskus Woohooerin tai jonkun asetuksia, löytyskö sieltä mitään kätevää.

Maha kasvo uudestaan.
 
Eikä nääkään vaatteet oo lähelläkään sitä, mitkä muokkasin sille. Paitsi kengät jäi XD Niin, jouduin säätämään sen asut uudestaan ku viime kerralla nekään ei säilyny. Jos joku muistaa, et joskus mainihin siitä etten jaksanu muokata Estherille (saakeli tästälähin se on muuten blogissa nimellä ESTERI) muita asuja ku arkiasun ku into loppu kesken, ni nyt vihdoin muutin muutkin asut ku meni hermo siihen, et sillä oli yöasussaan korkkarit. Ja koska halusin testata, saisinko sille ite säädettyä ne mamma-asut. Mut ilmeisesti, jonkun YT-ohjevideon mukaan, juhla-asun ja yömekon pitää olla sama asu (eri väreillä tosin?) että se onnistuu. No, oli miten oli, ei toikaan asu hullumpi ole, värit jopa natsaa :D (Ja Esteri tutntuu tykkäävän tosta yöpaidasta ku se on sillä joka hiton asukokonaisuudessa, joka se ite päättää!)

Bugi bongattu! Esterin pitää työnsä takia pelata paljon pelejä, mut jostain syystä tää "pelaa verkossa" bugaa koko ajan. Ensin luulin, et raskaana olevat simit ei voi pelata konsolilla, mut kyl ne tietokoneella voi. Raskauden jälkeen kuitenkii sama toistu ja joka kerran, ku klikkas "pelaa verkossa", sim ei tehny yhtään mitään, toimintoa ei tullu ollenkaan ja sen jälkeen koko videopelien pelaamistoimintoa ei tullu tuohon. Poistin monta kertaa konsolin ja ei mitään, vasta ku ostin uuden telkkarin, se toimi taas, mut jos klikkas taas tuota "pelaa verkossa", ni sama homma taas ja piti ostaa kokonaan uus telkkari, et pelaaminen toimi ollenkaan. Kummallinen juttu.

Esterin toiveilla on taas parhaat ajotukset ikinä - raskaana olevat simit kun ei voi matkustaa :D

Mee ny jo muualle niine lahjoines -.-"

Esteri kertoo Riimille raskaudesta :D

Toisaalla järkättiin pieni palaveri kevätriehaan Damienin työkavereitten kanssa. Vasemmalla meikäläisen ite luoma Devin Mitchell (josta muuten kuullaan vielä) ja oikeella näitten pomo, jonka nimee en nyt muista.

Sillä aikaa kotona Riimi ja Esteri ei taaskaan osannu käydä normaalia keskustelua, joten Riimillä oli tällänen moodlet...

Ja Esteri leikki Sarin kanssa frisbeellä pihalla samalla ku luolatonttu piti ilmeisesti jotain esitystä muulle tonttujengille.

Yay!

Riimi iloitsee :D

Nimet on toki kreikan tarustosta mut en kyllä silti odottanu mitään kaksipäistä kissakerberosta...

No ei vaiskaan :D Tässäpä nää molemmat pikku koltiaiset on ♥ Uroksia molemmat. Herculeksella ja Melitellä ei näköjään oikeestikaan ollu ku vaan yksi poika, josta siitäkään ei ollu varmuutta et oliko se edes Meliten, joten tää pienempi (joka ainankii tässä vaiheessa on todennäkösempi perijä) sai nimensä edelleen Kreikan tarustosta: Hyllus. Ja pyöreempi sai sitten sointuvasti nimen Ham :::DD Nuo taitaa muuten olla väritykseltään ihan identtiset.

Tässä taas pikaeditoitu sukupuu vielä muistin virkistykseksi. Nää pennut on siis sekotus "tiikerikissaa", siamilaista, pyhää birmaa ja kilpikonnavärityksellistä amerikkalaista lyhytkarvaa (=calico). Kaikki rodut on miun ite muokkaamia.

Sarjassamme bottien hämärät elämänhaaveet. Se ei voi ees käydä töissä! (Ilman jotain piirresirua.)

Riimillä oli taas liikaa aikaa, joten käytiin sukuhautuumaalla ja vietiin samalla Corbinin hauta sinne. Keskellä kantaäiti Alice, vasemmalla Aleef ja Bea ja oikeella Corbin. Ja sinne Riimikin tulee päättymään ennen ku arvataankaan (spoil: toistaseks se on vielä pelissä ihan elävien kirjoissa).

Mut repesin tälle ku luin noita muistokirjotuksia XD Ite oon tän kirjottanu mut ku en muistanu YHTÄÄN, ja tää on vaan NIIIIIIIIN 110% Bean kuulonen teksti :DDDD Kyseessä siis Alicen hauta, Bea ja Alicehan oli vihamiehiä hamaan loppuun asti.

♥♥♥

Pitihän sitä vähän ikkasta - ois ollu kiva nähä haamuja :D Vaikka Riimi olikin jostain syystä peloissaan, vissiin ku se on ylitunteellinen.

Löyty repusta sentään jonkin sortin kukka, joka jätettiin sit Korpun haudalle. Lepää rauhassa! ♥

Aloin tallentamaan ja MITÄ KUKA MISSÄ MILLON MIKS MIKSEI KUKAAN KERTONU MIULLE MITÄÄN??? DDDDD:<

Siellähän se oli jo hoitanu tehtävänsä ja vieny Millien mukanaan. Itseasiassa ihan tolla samalla hetkellä just ennen ku yritin tallentaa ajattelin, et millonhan lie Millien aika tulee. Mut oikeesti, ei tullu musiikkia, ei siirtäny kameraa sinne, ei ees mitään ilmoa, et kissan aika ois lopussa!

Sit se ruoja meni vielä alakertaan Heran luokse, tosin syötti sille vaan herkun. Toivottavasti ei ollu myrkytetty.

Bottitervehdys :DDD

Ja sit Viksu rupes syyttelee Saria botteilusta, vissiin suututti ku nää ei ilmeisestikään kuole? :DDD

Kuin usein sitä pääsee läimimään itse Kuolemaa? :DDDDDDDD Tän jälkeen se sitten otti ja haihtukii ku pieru saharaan.

Sinne meni Milliekin ♥ Järjestyksessä: Tiger, Tigress, Tino, Taco, Safir, Tornado ja Millie.

Hirmu jännä tapaamispaikka tällä perheellä.

Ihan siis niinku todella upee paikka, en ois ite tiiättekö ikinä keksiny parempaa!

Sarin työhaaveet vol. 58298519510. Tää sille sopiskii paremmin ku joku _urheilija :D:D:D:D Ei noilla korkkareilla!

Kylläpä se maha onkii jo pystyssä :D Tosin noi shortsit vissiin bugaa vähän tai jotain?

Hyi ei.

Mammakirjoja on hyvä lukee.

Tälläsen maiseman edessä kelpais ittekii syödä aamupalaa ♥ Ja nyt ku kevät ja kesä koittaa ni on helppo ymmärtää, miks valkkasin just tän tontin näille :DDD Tuun tukkimaan tän blogin maisemaspämmeillä eiku

Kattokaa miten hienosti se heijastuu tuolta keittiön seinistäkii! :o

Wooooot, en muuten tienny et simit voi kattoo ikkunaa klikkaamalla säätä :D Tai sit en muistanu tietäväni eikumitä.

Tosin tästä on paha sanoo kommentoiko se tuota säätä vai haisevaa lautasta.

Esterillä kyllä puhelin räpättää ihan 24/7.

RIIMI MITÄ SINÄ RUOJA LUULET TEKEVÄSI

Nyt oli viimenen pisara.

NONI, ONKO NYT HYVÄ???

Mees leikkii niillä elonhedelmilläs tai tee jotain muuta yhtä hyödyllistä.

Nää muistot on kyllä aina niin lol :D

Kuvat 10+

:DDDDD Resetoin koko kaupungin ja näittenkii talo kuulu siihen, joten myös sänkyjen asetukset resetoitu joten siksi tämä :D Mut suosittelen muuten kaupungin resetoimista muutaman päivän välein, se ärsyttävä lagiminen helpottuu ainankii hetkellisesti. Pitää joskus tehä siihen vaikka pieni ohjepostaus, koska se on yllättävän helppoa.

No voi kauheeta :D

No rokkariks hei d44.

(y)

Aawww :D

Aika jäätävän kokonen pentu :::DDD Hetken kyllä oli sellanen wtf ku luin et "talous ROGET kasvoi äsken yhdellä jäsenellä" koska öööö ei, Esteri ei oo vielä synnyttäny ja tietääkseni kukaan muukaan ei oo raskaana? :DDD

On se nyt ihanan rauhallista ku tuo yks ei enää trollaa 24/7 ♥ On aikaa vaikkapa lukea lehteä :D

Seems good. Tarkotus ois vähän puutarhuroida noitten vanhan kodin pihassa eikä huvittas sinne lähtee ukkosella :D Jostain syystä tosin Riimi on jo kaks kertaa jumittanu reitityksensä ja resetoinu ittensä takas kotiin. Pitää käydä kattomassa, onko siellä joku puu jotenkii jumissa. Ärsyttää ku niitä ei voi siirtää reppuun tai vissiin millään muullakaan tavalla tolle uudelle tontille.

Sari on NIIN TYLSÄ :DDDD

Mene sit savikylpyyn. Hyvin se sieltä selvis kyllä, ei vissiin saanu ees mitään moodlettia.

Ooooooooooo :O

Ja mennään perinteisesti mamma puikoissa :D

Damien, tietääkseni se et ole sinä, joka synnyttää?

Jesssss, todistettavasti vesimelonikikka (3 vesimelonia raskauden alkuvaiheessa = tyttö, 3 omenaa = poika) toimii edelleen ja sieltä tuli pieni tyttö nimeltänsä Emily ♥ Just niinku olin suunnitellu! :D Tosin miks noin myrtyny ilme, Esther? ._.

Aijaa vissiin tän takia? :D Toivottavasti kukaan ei kuole tänään. Viimeks ku oli tämä ni Corbin kuoli.

Joo niin kuten suunnitelmissa oli, halusin seuraavasta perijästä tytön mut siihen ne suunnitelmat sit loppukii :D En tiiä YHTÄÄN minkä tyyppisellä simillä haluun seuraavaks pelata, joten mennään tälläsillä aika "neutraaleilla" piirteillä. Sen verran kyllä on kuvitelmissa, et sen täytyy olla todella hurmaava ja söpöin taapero ikinä, joten ehkä nää tukee sit sitäkin.

Oma auto meni vissiin sit taskuun.

No niimpä tietysti. Tosta nimestä tulee ihan mieleen Surkeiden sattumusten sarja ja Aunt Josephine :D Ainiin ja koska Damien ja Esteri ei oo naimisissa (ne ei edes seurustele), Emily sai äitinsä sukunimen. Se kyllä korjataan myöhemmin.

Sukupuussahan Sari näkyy "sisaruksena" mut suhteissa se on vaan perheplumbot :D

Riimikin kerkes näkemään lapsenlapsensa! :)

Ei sitä silti tarttee syödä.

Oh shit, Sherlock??? Niin siis pieni tilannepäivitys: Damien ja Esteri ei seurustele vaikka niillä on nyt pieni lapsi :D Esteri oikeesti seurustelee jonkun Waden (yliopistolta?) kanssa ja lisäks sillä on kasa ihastuksia siellä sun täällä.

Hirmu kauan meni et löysin tän hierontatoiminnon, epäilin jo et oliko sitä kolmosessa ollenkaan ::DDD Olihan se.


Ja tähän on taas hyvä lopettaa, lisää seuraa... joskus :D Okei viikon sisään, ellei jo parin päivän koska oon malttamaton.

7 kommenttia:

 1. Aaaaaaa! Postaus!! :D

  Oikeesti en ymmärrä tota ajoneuvointoilijaa?? Se on just semmonen piirre minkä EA varmaan lisäs viime hetkellä ennen julkaisua xD

  Me puhuttiin aina yläasteella Esterin perseestä.... :D Nyt en voi ajatella Estheriä enään pokkana.

  No hei jos en ihan muista nii toi on semi kallis taulu! :D Sen voi myydä! :D

  Rakkaus on.... Lenkkarit ja voileipä? ::D

  Katoinki tota Deviniä silleen "LEHMÄT LENTÄÄ SINÄ PÄIVÄNÄ, KUN VALMISSIMIT ON NOIN HYVÄN NÄKÖSIÄ!!!!!!!!!" ::::::D

  Kerkesin jo pelästyä et olisit antanut toisen kissin nimeksi Oedipus.... :DD

  Hei meinaatko tehä semmosen ihkun sukupuu -kuvan noista kisuista? Semmosta jos näkyis kissien väritykset kunnolla? :D

  Kauheeta botin syrjintää jos ei töihin huolita :c

  Heti arvasin et oli Bean kirjottama teksti :::DDD:D

  Sari on aika hardcore ::D:D:D:DD

  Katoin itekki noita muistoja ja noi on kyl oikeesti tosi hupaisia :D:D Harvemmiten vaan tulee luettua!

  "Näki lemmikin oksentavan" .... Miksi ajattelin et toi on Estherin muisto Damienista?

  Herranjumala luin et tossa luki "Rockuralla hänelle lupaillaan bändin keulakuvan persettä...." menipäs nyt pornoks :D

  "Uusi elämä sisälläsi estää muuttumista" .... Mielikuva --> "Äiti et nyt jumalauta ala varistelemaan niitä karvoja, kun ne tulee mahan läpi tänne!" :D:D

  Mietinki et wtf kuka antaa lapsen nimeks Kissanpentu 1 xD

  Pap Sari :c jos se välttämättä haluu tatuoinnin niin Riimi voi piirtää sille permanenttitussilla vaikkapa kissan! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, Baana auki keskittyy autoihin ja kai sitä on ihan irlkin ihmisiä joille auto on elämää suurempi asia ja toisille se on jopa egon jatke :D Simssissä tosin siitä ei oo kumpaankaan.

   No sehän on ihan yleinen sanonta et vettä sataa ku Esterin perseestä XDDD

   Aijaa, pitääkin käydä läpi noita Riimin kilpakosijoitten lahjoja :DDD Myyn ne kansankaupassa! :::DDD Paitsi et niitä tuskin voi siellä myydä...

   ...raskaus :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Ei rakkaus XD

   Ja mie taas en vieläkään tykkää meikäläisen tekemistä miessimeistä, ne näyttää aina ihan samalta ja jostain syystä en vaan tykkää enkä onnistu ikinä :DDD Tosta tulee nyt jo liikaa mieleen miun TS4-simin veli, joka on tarkotuksella karmeen näkönen ::D

   Jooooo itseasiassa teen kyllä, vai enkö jo tehny? :o Mie en ees muista XD Miulla oli joskus niitten sukupuu... joo, kansiossa on näköjään vaan se vanha Tornadoon asti eli en oo tehny päivitettyä versiota viellä. Simeillehän tein joskus ~tammikuussa ja sinne löytyy linkki Sisällön alta.

   Aaaaaaaaa no toi mitä luit ei oo kyllä kaukana siitä mitä tulevissa postauksissa on luvassa XDDDDDD Ei pornoo mut hmmmmm bändin keulakuva mmmmmm. Hehe.

   :DDDDDDDDDDD

   Poista
 2. Jihuu, taas mennään :>

  Eikös tuossa "pelaa verkossa" vaihtoehdossa oleva oranssi pallo tarkoita, että se on toiminto jota sim ei erikseen suorita? Itse ymmärtäisin sen niin, että laitettuaan sen päälle voi pelata kaikki tietokoneen pelejä Onlinessa ja siitä tulee simille joku juttu tai se on vaan pelin omaa hubaa.

  Söpöjä pentuja :>

  Mut hei tollasessa kohtauspaikassa vois jutella ihan itsekseen ku sinne ei eksyis ulkopuolisia. :D

  Noiden muistojen kuvat on aina parhautta, jollekulle syntyy lapsi ja kuvassa näkyy sairaalan pihan puska ::DDDDD

  No oiski vauvan nimeks tullu Kissanpentu 1 xDDDD´

  Noiden onnekkaiden ja epäonnekkaiden moodleteista on aika helppo ennustaa, millon kannattaa varautua tulipaloon, millon ylennykseen :DD

  Kokeile tehä sim joka on sekä hyvä että paha :D (joskus ikääntyessä pystyy tekemään niin, että eri ikävaiheissa laittaa hyvän ja pahan luonteenpiirteen. Ainakin mulla onnistui, tai sitten se oli bugi)

  No voi taas se loppu niin nopeesti :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silleen nuo oranssit pallot normaalisti toimii, mut en oo huomannu tossa toiminnossa mitään toimivaa missään tai vaikutusta mihinkään :D

   Se on kyllä miun mielestä bugi, koska ainankii jos luo uuden simin ni hyvä ja paha kumoo toisensa ja voi valita vaan toisen.

   Poista
 3. Platoninen rakkaus, me likes! Jos keksit keinot tähän, vinkkaisitko? :3 Simsiin olisi korkea aika saada luotua esim. aseksuaaleja simejä (unflirty-piirre käsittääkseni tekee hahmosta aromantikon). Ottaa nimittäin välillä pannuun simien pelehtimisinnokkuus ja "täydellinen intiimielämä". Tiedän, olen outo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaan, tottakai! Vielä vaan ei oo tullu tällästä vastaan. Nimimerkillä itte olen aseksuaali ja myös aromanttinen, ja vaikken ehkä sellasella simillä jaksas pelatakaan, se ois silti kivaa jos edes romanttinen ja seksuaalinen suuntautuminen erotettas toisistaan. No periaatteessahan Woohooer mahollistaa kyllä tämän, mut ei sekään tee simistä aromanttista.

   Poista
  2. Niin ja periaatteessa varmaan sitoutumiskammolla ja unflirtyllä (mikähän se onkaan suomeks, pelaan kyl suomeks mut en oo kai ikinä käyttäny sitä? :D) vois tehä näennäisesti ace/aro-simin, mut siinä "menettäs" sit taas kaks luonteenpiirrettä.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)