sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Postaus nr. 70

Njäh, hiljaiselolle (no okei, kaks Medieval-postia mut ne ei välttämättä kiinnosta kaikkia) on taas omat syynsä: ei oo huvittanu pelata taaskaan. Yritin tänään pelata jo blogin takia - pakko sanoa et tää blogi nostaa peli-intoa toisinaan - mut ku ei vaan taas oo oikein mitään erityistä mitä tekis miel säätää ni ei siitä oikein tullu mitään. Meinasin alkaa värkkäämään Tony Charmerille asuntoa mut sit se loft-asunto olikii sellanen etten osannu hahmotella siihen sopivaa pohjaratkasua enkä jaksanu edes piirtää sitä sen takia.

Mut miulla on tässä nyt sit toinen prokkis ollu, toistaseks vasta paperilla, mut kuitenkii. Mut tein taustatutkimusta aka etin peliin lisää ladattuja. Joten oon tässä värkänny nyt tällästä:

Ja vaan todetakseni ettei lataamani eläinten sliderit ole pelissä enää. Ne siis oli ennen, mut nyt jostain syystä ei. Ei vissiin myöskään ne lataamani kuviot ja merkit niille, ja ne oon ladannu joskus kauan sitten jo. Mut sit ne mitä latasin viimeks eli korvaavat silmät ja toi "koirien eyeliner" kyllä tuli peliin. Pitää varmaan siitä ne sliderit ja muut härpäkkeet pois CC Magicista Mods-kansioon, josko se sit vaikuttas asiaan. Nimittäin ennen ne oli Hacks-kansiossa, ja sillon ne kyllä löyty pelistä. Mut en enää jaksanu alkaa säätämään sen kanssa tänään.

Jajajaja TUO KOLO! -.-" Ei voi kissan kuonoa muokata ilman et siihen tulee tollanen jumalaton kraaterijyrkänne! Oon tosta maininnu joskus ennenkii. Ja ku se kerran siihen tulee ni sitä ei saa enää pois ellet "resetoi" koko päätä, nice :))))

Näillä ei siis ole ideana mikään pelattava perhe, vaan ennemminkii tarina. En tiedä tuleeko siitä mitään, mut aion testailla silti. Voi olla vähän liian iso pala haukattavaks, se ku on alunperin yks meikäläisen tarina jonka kirjotin 14-vuotiaana, ja hahmottelin sitä nyt paperille simssiä silmällä pitäen. Jatkan noitten elukoitten muokkausta kunhan saan ne sliderit ja muut taas toimimaan pelissä.

Mietin jonkun aikaa sitä, et mihin maailmaan noi törkkäisin. Punnihin Hidden Springsin ja Moonlight Fallsin välillä ja päädyin jälkimmäiseen vaan koska oon laiska. Ei vaan (no okei vähän sitäkin), siellä oli toikii Erilaiset pariskunnat -kisan residenssi meikäläisen tarinalle ja sen jälkeen se on lojunu tuolla tallennuksissa tyhjän panttina. Ja siellä taitas olla vähän enemmän metsää joten ei tarvii alkaa säätää niin paljoa.
Mut ku klikkasin tallennuksen auki ni posejen takia Angelika ja Vladimir oli päättäny sulautua yhteen:
 

Mut siinäpä se. Äsken siirsin just kaikkia kuvia ton "kuvauksista" kansioon, mut en oo ihan sata varma jaksanko alkaa nyt muokkaamaan (=pienentämään) niitä, tuli nimittäin hetkellinen inspiraatio et jos ei TS3 inspaa eikä TS2:kaan huvita, Medievalista sain taas hetkellisesti tarpeekseni eikä mitään muutakaan tee mieli pelata, voisin leikkiä taas pitkästä aikaa TS1:sen kanssa :DDD
Voisin kuvailla siitä jotain videoitakii koska ykkönen, mut pitää vähän miettiä et kuvaisinko jopa minimaalisen Let's Playn vai vaan jotain random juttuja. Mikäli ensimmäiseen päädyn, pitää ensin tsekata mikit ja muut, ja en edelleenkään haluais kuvata niitä tälleen ku asun porukoitten luona, liian awkward puhua "yksin" ja en oo koskaan home alone.

8 kommenttia:

  1. Haha, tiiän tunteen ku joku on tyyliin naapurihuoneessa ni et ehkä viitsi olla siellä yksinäs silleen "nyt kerttu-hermanni menee kumppania metsästämään!" ... ja sit yhtäkkiä koko video keskeytyy koska joku ryntää sisään ja sanoo jotain tosi outoa. :D Mut let's play olis sulta varmasti tosi kivaa katteltavaa, koska jotenkin tykkään sun pelityylistä (blogin perusteella... en oo mikään stalkkeri sun ikkunas takana :DD). Joten jos saat joskus tilaisuuden niin tee ihmeessä :-)

    -banssu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no viimestään sitten ku muutan omaan kämppään ni tulee sellanen let's play -maratooni ettei oo toista nähtykään :'DDD
      Mut se on kyl, miusta on hauska pelata jos joku kattoo, vaikken ite aina jaksa kattoa let's play -videoita! Katon lähinnä jos niissä huumori on hyvää eikä sellasta tylsää...normipelaamista :DD Ei jaksa kiinnostaa kattoa miten joku pelaa, ku haluisin pitää hauskaa ja nauraa. Siksi tämä blogikin, ja sit jos/kun videoita itte teen joskus ni ne ei oo sellasia tylsiä puolentunnin kerttu-hermanni menee kauppaan -videoita, vaan pelaan todennäkösesti tunteja ja napsin sieltä ne omasta mielestäni parhaat jutut. Ja pelien kanssa vielä se ettei koskaan tiiä mikä bugi tai jopa easter egg kävelee vastaan :D Ja se ei olis pelkkää simssittämistä, vaan muitakii pelejä.
      Mut siis höpötys-moodi aktivoituu ku esim. sisko vaikka istuu olohuoneessa ja on ovi auki. Rupeen paapattaa sille pelille ihan huomaamattani :DDD

      Ajattelin kyllä et josko huomenna ois aikaa ku pitää herätä ajoissa, ni voisin jäähä kukkumaan ja sisko tulee koulusta vasta joskus kahelta ni siinä ois reilusti aikaa säätää kaikkee kivaa :D Jos saan kaiken vaan toimimaan. Mut just toi minkä kuvailitkii, ei oo omaa rauhaa, ääniä kuuluu olohuoneesta ja joka paikasta ja joku ryntää ovesta sisään, not nice.

      Poista
  2. Mulla on ollu sama juttu, ei ole napannu pelata nyt hetkeen! Oon kyl miettiny pari kertaa, et josko pelais ja Superstara-lisäri on tulossa jos se lisäis intoo. :) Mulla on vasta vähän aikaa ollu toi iPad ja siinä mut täysin koukutti HayDay. Niin sitä vaan oon sit pelaillu enkä koneella ollu paljookaan. Mieskin on aivan ihmeissään, kun saa kerrankin pelata kun mä en vaan koko aikaa nakota koneella... :D Samoin Naamiksessa oli pelit tauolla, kun tolla tabletilla on vaan niin kätevää naputella tai tökkiä, mikskä sitä sanos. :D Ja voi istuu muuallakin kun vaan tässä yhdessä tietokonetuolissa. Niin ja onhan siinäki Sims FreePlay, ettei ihan vierotu Simsistä! :D No molemmissa puolensa. Mutjoo, mua ei toi Medieval oikeestaan kiinnosta, en lukenu aiempaakaan postausta siitä. Ei vaan jotenki oo mun juttu. Voi olla, et joskus viä luen noiki, kun sä kirjotat kuitenki kivasti jos noi sen puolesta nappaiski. :) Jotenki oon vähän täys tota Sims 4 -huumaakin, Naamis on koko ajan niitä viestejä täynnä ja jotenki plaah, kolmonen on vaan vielä liian tuore et nelonen vois saapua! Kai mä sen kuitenkin ostan kun ilmestyy, mut ehkä toikin osaltaan jotenkin laski peli-intoa, en tiiä. No mut mä nyt lopetan tän läpinän, pitäs kai oikeesti harkita sitä blogia itelleki kun tätä juttua aina pursuaa... :D Ai niin, mä voisin sinänsä tehdäkki LP:n ku oon paljo yksin, mut sit siä taatusti kuulus kissan mourua aina väleissä! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykkäpelit on kyl koukuttavia :D Tai siis...näitten älylaitten minkä lie. Ite pelaan aina kaikkia Bubble shootereita ja muita :D Facessa taas en pelaa ollenkaan.

      Oon kyl samaa mieltä tosta et kolmonen on vielä ihan puolititessään ja nyt jo työnnetään nelosta ovista ja ikkunoista. Jatkuvasti tuolla Radolassakii topaa lukiessa tuntuu et hitto ku haluis noi kaikki ominaisuuden kolmoseen, en haluu luopuu kolmosesta! Se vaan tulee olemaan niin ristiriitasta ku todennäkösesti jatkan kolmosen pelaamista, sit ärsyttää ku kolmosesta puuttuu ne mitä nelosessa on, ja nelosta pelatessa ärsyttää ku se on niin "alkeellinen" ilman lisäosia ja se tärkein puuttuu: kolmosen tallennukset. Vähän hankala päättää mitä ajattelee, vaikka sen ostaa aijonkii...

      Mut paras lääke peli-innottomuuteen on nimenomaan se ettei vaan yksinkertasesti pelaa :D Kyl se rupee sit innostamaan taas jossain vaiheessa ku on sen aika, nytkii tuntu et oli inspistä suunnilleen kaikkeen maan ja taivaan väliltä, remppasin pubia ja pelasin peliä :D

      Ja ei se kissan mouruaminen haittaa mitään ;D Meilläkii on noita kaksin kappalein ni välistä varmaan kuulus just jotain kissan ininää ja toisen huutoa, ehkä jopa pianon soittoa alá kissa, ja sit varmaan koirakii kävis väliin kertomassa omat kuulumisensa :DDD

      Poista
  3. IHANA kettu! ♥_♥ aw tui.

    KRAATERIJYRKÄNNE XD ei juma mikä repeäminen :DDDD

    Ja kuvaa ihmeessä! Olis hauska nähdä sun tekemisä let's playta vaikka niistä en muuten kyllä innostu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaw kiidos :D

      Ja se kraatejyrkänne on ihan kamala :DDD

      Poista
  4. Hieno kettuli! Let's playt ei ole yleensä mun mieleen, mutta olisi kiva katella sun pleailua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja ehkäpä sitä joskus jonkun videon vois jaksaa värkätä. Rupee vaan ahistamaan se, miten paljon tilaa ne videotiedostot vie, ja sit ois varmaan pakko poistaa ne pelailut sen jälkeen ku on kasannu yksittäisen videon :D

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)