maanantai 9. syyskuuta 2013

Pintaremonttia: Lindsey Milanin asunto

Kuvien päiväys: 23.7.2011
Pelit käytössä: Peruspeli, MM, Luksuslukaali, UD, Baana auki, IH. 
Sälekaihtimia lukuun ottamatta ei ladattuja (huonekaluja).

Samalla voinkii esitellä Iltahuvien testisimini: Lindsey Milan!

Sellanen nainen. Ja asu.
Lindseyn tosiaan loin testatakseni Bridgeportia. Kerkesin sillä lähinnä sisustamaan ton asunnon, ennen ku kyllästyin. Sain paljon hienomman ajatuksen ja tarttesin siihen Bridgeportia, mut en ois jaksanu pelata kahella tallennuksella samassa kaupungissa. Sen takia päästin Lindseyn elämään ite omaa elämäänsä, ja loin ja siirryin pelaamaan Tony Charmerilla ;)
Lindsey asuu edelleen siellä, on jo vanhus. Se meni naimisiinkii, ihan ite :D Ja muutti miehensä kanssa jonnekii muualle Bridgeportissa.

Mut tässä nyt nää kuvat tosta asunnosta. Näkee, et sitä asustaa (tai asusti) itsevarma tyttönen :D En muista yhtään mikä ton talon nimi on enkä löytäny sitä edes SimsWikiasta. Joka tapauksessa lähennä sitä satama-aluetta toi talo. Ennen-kuvia en tajunnu ottaa. Erotuksena vanhaan pohjaan on se, et tein tonne erillisen huoneen makkarille.


Keittiö. Edelleen pidän tota yhtenä onnistuneimmista minikeittiöistä :D

Vasemmalta oikeelle: Ulko-ovi, vessa, (taulu:D) ja makkari.

Tosta nurkkauksesta tuli tosi söpö. Ja toi puputaulu on joku söpöin ;__;

U-käännös. Eli pienehköstä yksiöstä/kaksiosta on kyse.

Vihertävä vessa. En muuten tiedä missä Lindsey mahtaa pyykkinsä kuivattaa.

Tyttömäisen pinkki makuuhuone tyttömäiselle tytölle!

3 kommenttia:

 1. Tapaamme siis tytön jonka Tony karkeasti syrjäytti xD poor girl. Uuh keittiö! Vitsi ku ite uskaltas käyttää keittiökalusteissa enemmän värejä :D Melkee vois tavoitteeksi ottaa et jokasen kalusteen/huonekalun värjää ite ni tulis erinäkösiä koteja :D

  Olkkarinurkkaus on aikas pop :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä XD Ihan ekana Tonyn piti myös pistää se paksuks, mut Tony ei ollu vielä vampyyri eikä niin loistelijas viettelijä, ja Lindsey meni ja hankki ittelleen aviomiehen ja myöhemmin se vielä vanheni, joten en koskaan saanu niille lasta :D Pitäsköhän joskus tehä ja heittää joku sim tonne ja teettää Tonylle ja sille lapsi, ihan vaan et näkis millasta jälkee tulee meikäläisen simeistä risteytettynä :D
   Ja hei, käytä ihmeessä! Kyllä keittiöön myös värit sopii! Etenkii jollekii tosi räiskyvälle persoonallisuudelle pitää saada pirtee keittiö!
   Ja ite tykkään värjätä lähes kaiken ite ellei ne valmiiks miellytä silmää. Usein vaan tuppaa inspis loppumaan kesken kaiken, ja sit sisustan loppuun ajan kanssa :DDD

   Poista
 2. Moi!

  Mie täs mietin, ettet sä varmaan suostus tekee ihan mittatilaustyönä jonkunmoista kartanoa, tms.? Voisin itte lähetellä jotain kautta itte tuunaamiani autoja & prätkiä, jos kiinostaisi... Olen kyllä aika surkee tuunaamaan mitään, mut... Minkäs teet.

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)