torstai 26. syyskuuta 2013

The Another Sims (madly) presents: The Sims 2

Okei näitä kuvia onkii vähemmän ku oletin. Jouduin kaivaa noita varmaan kolmesta eri paikasta ku nää on kuvattu yli kahen vuoden sisällä ja siinä välissä on millon mitäkii pitäny asentaa uusiks tai on uus kovalevy hankittu ja niin edelleen.

TS2:ssa joutuu aina kuvaamaan jollain kuvankaappausohjelmalla ku "c" on yhtä ku "crap", ja sit aina unohan se ja painan c ja sit muistan ja painan Print Screen ja sit tajuun et hemmetti, nyt se ohjauspaneeli jäi siihen.

Ainiin ja koska TS3 on se miun main game ni asentelin kakkosen tähän ALUNPERIN siks ku ei ollu vielä lemmikkejä kolmosessa ja totesin TS2 lemmikeillä pelaamisen olevan pyllystä. Myöhemmin asentelin silti kaikki loputkii lisärit yksitellen ihan vaan vahingossa niin et lopulta huomasin et puuttuu koneelta enää yks tai kaks lisäriä. Halusin/haluun käydä läpi niitä juttuja mitkä jäi käymättä kolmosen saapuessa taloon. Ja sit joskus viime vuonna vissiin pelasin vähän enemmän ku TS3 ei suostunu toimimaan ja jotain helpotusta addiktioon oli saatava, siispä vanhempaa kamaa kehiin aka TS2. Joskus myös TS1.

Ladattuja ei myöskään ole koska en tarvii niitä koska en pelaa "tosissani", vaikka koodeilla (rahaa lukuunottamatta...kai) en leiki tässäkään.

Mut oon nyt horissu jo ihan liikaa joten lätkäsen kuvat tähän ja koitan sepostaa jotain.


Okei, tästä siis lähettiin liikkeelle. Tai ei oikeestaan. Tää oli ennemminkii lopputulos. Sain kaks koiraa jopa lisääntymään keskenään, niitten nimet oli Dobo ja...olisko ollu Chalia. Ne sai kaks pentua.

Tää random eläin on narttu ja tässä tosiaan kasvaneena. Joku randomein ilmestys. Niin ja nimeltään Bianca.

En tajuu tota silmää ::::D Ei siinä kuitenkaan epäsymmetrisiä silmiä voinu tehä ja silti toi toinen on tollanen umpeen muurautunu.

Ja vielä yks ihan vaan koska koira.

Hei siinä on niitten isukki! Dobo eli nimestäkii voi jo päätellä et dobermanni. Toi vaan näyttää niinku toi pää ois jonkun alieneitten tekemän ruumiinosasiirtoleikkauksen jäliltä. Ihan jumalattoman kokonen.

Ah, vielä sivuprofiili tosta oudosta sekasikiöstä Biancasta.

Siinä Dobo hoitaa toista pentuaan, Boboa. Uros, niinku nimestä voi päätellä :D

Bobo onkii vähän kivemman näkönen otus. Chaliasta ei tosiaan oo kuvia mut Bobo on suorastaan kopio äidistään, Chalia oli vaan kokonaan ruskee ja pitkäkarvanen (mikä ei tässä pelissä muistaakseni näy ku vaan tekstuurina ja ehkä vähän jossain "reunoissa", kuten Biancasta voi nähä). Ja Chalia yritti olla rodultaan Kiinan pystykorva.

Siinä se luonnon oikku ulvoo.

Nauroin.

Salama :D Osui puuhun.

Niin, simejäkii vois joskus esitellä!
Loin siis ekana pariskunnan ja niille tyttären. Vanhempien nimet oli Max ja Ninah, ja tässä kuvassa on yliopistoikänen aka nuori aikuinen tytär, Amanda. Kirjainteemalla mennään.
Rakastan TS2:sen yliopistoa :D Se on ihana! Jollain tapaa saatan jopa tykätä siitä enemmän ku TS3-yliopistossa, täällä toi suorittaminen näkyy selvemmin. Ja noitten aineitten nimet on vaan parasta simshuumoria, koitan kerätä ne kaikki ylös vihkoon :D

Tässä on sit Riki ~jotain. Ei hajuakaan sukunimestä mut siitä tuli Amandan poikaystävä ja lopulta aviomies jne.

Yks parhaita juttuja TS2:ssa on tää härö säämies :D

Oon tälle nauranu ihan alusta asti ja vieläkii nauran XD "Viimeksi kysyin sitä eilen." EIIII EN KESTÄ!

Eikä vieläkään kunnon kuvaa Amandasta! Mut edes jostain suunnasta sentään. Ja kuvassa näkyy myös sen _hieno maalaus. Ja pala plumbobia. Ja hiiren kursori. Sillä muistaakseni oli maalaus melkein kympissä jo ja silti jotain roskaa se aina maalas.

Asd XDDD Tais olla huono päivä :'D

EÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ hajoon AINA ku ne tekee tän! Se on niinku sekä-että, nauran ja samalla tulee mental breakdown :D

No nukkukaa siinä sitte nii. Toi on jotain ärsyttävintä :D On niin kauhee nälkä et jos laitat ne nukkuu ni ne kuolee nälkään, sit ku laitat ne syömään ni ne sammuu ruuan päälle :DDD Ja sitä jatkuu koko ajan ellet anna niitten nukkua hetken aikaa, syötä sit ruokaa loppuun ja patista nukkumaan.

Nää eläinten haamut on oikeesti jotain niin creepyjä tässä pelissä >.< Kattokaa nyt noita silmiäkii o.o
Ai ja katos, Buster on päässy kuvaan. Amandan ja Rikin ainokainen.

Ninah, tai siis sen selkä. Se hoiteli puutarhaa ihan onnessaan ja sinne se myös kuoli.

Haluisin tietää mikä hitto tää luuranko oikein on??? ::DD

Taas joku random maalaus. TS2:ssa noi samat maalaukset vaan toistuu yks toisensa jälkeen, se ei oo ollenkaan niin jännää puuhaa ku kolmosessa. Noita muutenkii on varmaan vaan kourallinen erilaisia aina kokoa kohti. Kokoja on kolme. Mut hei, jos lisää kuvatiedostoja johonkii kansion sopukkaan ni ne voi maalata seinälle vaikka siun lemmikin valokuvan! :D:D:D

Tilannekuva. Toi ilme on vaan niin reps XD Mut toi lehmä on kyllä joku ärsyttävin ikinä. Niin ja tässä kuvassa on Buster ja tosta naikkosesta kuullaan vielä :D

Huuu, sehän on jopa kasvokuva! Kyseessä Riki.

Ja tässä on isänsä poika Buster. Kivasti sillä koiran nimi mut ihan sama, se tuli ekana mieleen ku toi synty ::D

Ja se joutu nukkumaan lapsekkaassa lapsuuden huoneessaan :D:D:D

Koitin saada Biancan ja Bobon myös jatkamaan sukua joten talossa oli kaks muutakii koiraa. Tässä on joku tanskandoggityyppinen uros, Dorzoi. Kuolemassa. Tai Kuoleman seurassa. Whatever.
Mut miun suunnitelmat ei ikinä onnistunu, se on niin pirun vaikeeta kakkosessa ja kaikenlisäks kolmoseen ilmesty jo Lemmikit ni en enää tässä tarvinnu kuluttaa lemmikki-intoani.

Ja tässä (haiseva) narttu, dalmatialainen Suzie. Sekii poistumassa just maan päältä. Pääsimpäs niistä karvajaloista vihdoin eroon. Paitsi et ne jäi kummittelemaan tontille ja kerran Buster kuoli pelosta vessaan, mut en oikein ilahtunu joten poistuin tallentamatta.

Emt, ampaiaiset jahtaa Amandaa. Matkoilla on kiva lisäri :D

Ikinä ennen nähny tollasta rubiikin...palloa :D

Ahahaha pariskunta XD Toinen on raskaana ja toisella on hervoton kaljamaha, melkeen isompi. Kumpi sit on kumpi... Mut niin, vasemmalla on se em. nainen, Hille Valli (kuolin tolle nimelle) jonka Buster kaappas mukaansa* yliopistosta ittelleen vaimokkeeks. *Siis oikeestihan se sieltä päästyään soitti sen käymään ja sit yks asia johti toiseen ja Hille muutti niille jopa.

Noi robotit on josain ärsyttävää :D Toisen pitäs siis kastella kukat ja toisen kerätä roskia, sit ne aika-ajoin hajoo ja huomaan et koko piha on siistien roskakasarivien peitossa ja toinen ruiskuttaa vettä minne vaan sattuu mahtumaan.

Uuuuu Riki ja kolmannen polven esikoinen, Cindy!

Tätä joskus kaipaan kolmoseen, kaupassa käynti ihan oikeesti ♥ Vaikka ne vaan otti ton korin ja määritit et kuin täyteen kaappi täytetään, ni silti :D Mut tän kuvan nappasin myös siks et noi pienet yksityiskohdat mitä ei aina huomaa, nimittäin toi jääkaapin ovi huurustuu ku sen avaa!

Eläköityny(?) Riki hoitaa kotiäidin tehtävää sillä aikaa ku Buster ja Hille on töissä.

Joku randomi kuoli noitten pihalle. Vissiin kuumuuteen o__o (Ja roskat on taas levinny käsiin.)

Alright :D

En tiiä mitä tapahtuu :D:D:D:D Vissiin rehtori tuli kattomaan josko lapset pääsis yksityiskouluun, mut Amanda päätti kuolla kesken kaiken, suoraan etupihalla? :D (P.S. Kuvasta voi huomata rempatun etupihan!)

Cindy.

ÖÖÖöööööö...Buster? Wut? :D (=Se vaihto vaatteet.)

Pinguviini :>

Latausikkuna. Ja kyl, se on Plöö koska se ei oo mikään serious business XD Kuvassa näkyykii toi perhe samalla. Riki-pappa edelleen kuvioissa mukana.

Taas uus pentu taloon. Käytännössähän tää on 3. polvi, teoriassa 4. polvi. Amanda oli siis lapsi ku perheen loin, en jaksanu alottaa ihan tyhjästä :D

Riki väsää vaan verhoja 24/7.

Perhepotretti. En muista lasten nimiä valitettavasti. Mut ainakii mamma on Hille, isukki on Buster ja keesipää on Cindy. Lapset on kaksoset ja joku noista kolmesta saatto olla nimeltään Carlos. Itseasiassa, kaksoset saatto olla Carlos ja Camilla ja toi viiminen...ei mitään hajua. Poika kuitenkii.

Emt mitä sirkkeliä se leikkii :D

"En pääse kompostoimaan sanoamlehteä kun tyttäreni pelaa käsikonsolilla nimenomaan kompostin edessä."

Ja hämmästyin tässä välissä ku siinä ne kuvat olikii. En oo jaksanu pelata pitkään aikaan kakkosta ku toi kolmonen on suvainnu toimia joten sitä on sit tullu hakattua mieluummin :D TS2 on vähän hätävara. Ja joskus on hauska pelata tällä jos haluu jotain "uutta", niinku seuraavaks ois Cindyn vuoro mennä yliopistoon ja se on kivaaaaaaa. Mut tätä pelatessa aina kaipaa kolmosta ja joskus tulee into pelata kolmosta vaan siks et pelaa kakkosta :D:D:D

Loppuviikosta varmaan pelaan taas (kolmosta tietty), ehkä jo huomenna.

7 kommenttia:

 1. Voi että, taas tuli kauhee hinku pelata kakkosta! Monta juttua, ihan tavallistakin, mitä ei enää muistanu ja näki ne noista kuvista. Mut jopas oli outo koira! :D Muistan kans ite, et oli kiva yrittää teettää pentuja kakkosessa, mut tosi vaikeeta. Kolmoseen mulla tuli just Lemmikkien jälkeen pitkä tauko, niin en oo varmaan yhtään pentuja teettäny siinä! Pitääkin yrittää. Yleensä ärsyttää se lemmikkien nopeesti laskeva sosiaalisuus niin paljon, et harvemmin niillä jaksaa pelata... Mut kivoja kuvia, näitä on hauska katella välillä kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmosessa tosiaan se laskeva sosiaalisuus on ihan hiton ärsyttävää, simit ei hirveesti kommunikoi noitten elukoittensa kanssa, mut jos talossa on vähintään kaks eläintä (mieluiten varmaan saman lajin edustajaa), sosiaalisuus on helpompi pitää kurissa. Mut sen kohalla oon tehny poikkeuksen - niinä hetkinä ku sosiaalisuus laskee liian alas ku lehmän häntä ja sen nostaminen on liian vaikeeta ENKÄ haluu menettää eläimiäni, törkeesti nostan testingcheatsilla sosiaalisuuden täyteen. Ja joskus poistan kirppumoodletit sillä ku elukat ei oo tarpeeks hyvää pataa simien kanssa niin että ne vois nostaa niitä syliin saatika ees kylvettää :D

   Hassusti meni koko kommentti nyt kolmosen puolelle :D

   Poista
  2. Heh, menin eilen heti pelaamaan ja hankin perheeseen pari kissanpentua... Pentutehtailu alkakoon! :D Ne tuntuu hyvin tulevan toimeenkin jopa. Tietty ois kannattanu hankkia mielummin 2 aikuista, mut keskuksen tarjonta oli taas aika kökköä. Naaras- ja urospentuakaan ei ollu samalla kertaa tarjolla... Ja toistaseks ne on leikkiny paljon itekseen eikä sosiaalisuus oo laskenu liikaa. Tosin laitoin toisen perheen simeistä kissaihmiseks (? oliko se ihminen, ei kissasim kuitenkaan...), niin se menee itekseenkin välillä niiden kans leikkimään. Joo, mä en käytä koodeja paitsi rakentamisessa joskus, niin yritän saada aina "rehellisesti" tarpeet ylös. :) Mut noi kirput on jotain ärsyttävintä, kun ei oo suhteet tarpeeks hyvät! Joskus tulee elukalle ihan jatkuvasti kirppuja. Ei nyt varsinaisesti kuulu tähän, mut aina jos teen uuden simin ja rakennan sille talon, mulla menee ihan sairaasti aikaa siihen tekemiseen ennen varsinaista pelaamista!! Eilenkin tein kaksoissiskot ja rakensin niille talon, niin varmaan pari tuntia vaan ehdin pelailla enää sen jälkeen... No tänään enempi, kun simit ja talo on valmiina jo. :) Ei vaan osaa nopeesti valita jotain vaatteita/hiuksia vaan, pitää miettiä ja suunnitella jne... Käykö sulla koskaan noin? Ja muuten, kun kyselin sitä Riimin mekkoa kerran yhdestä jaksosta, niin en sillon omistani löytäny sitä. Nyt kun asensin sen Superstaran ja tein simejä, niin ihan kun olis ollu se mekko nyt... En oo varma. Siinä oli meinaan semmonen (ruma) kaulakoru, mut Riimillä ei mielestäni ollu... Tarvii käydä kattomassa, jos löydän sen osan tuolta julkaisuviidakosta. :D Nythän mulla on kaikki osat Paratiisisaarta lukuunottamatta, joten luulis mekon jo löytyvän...

   Poista
 2. "Viimeksi kysyin sitä eilen" mitäh :D:D:D:D:

  "En opiskellut vuosikausia vain katsoakseni ikkunasta ulos" XDDDDDDDDDDDDDDDDdd

  Viikatemies on kakkosessa pelottavamman näkönen :D Kylkiluut ja kaikki!

  PERHE PLÖÖ XDDDD eijuma, nyt kuolen XDDDDD

  Hm oon outo kun mä aloin vaan ajatella miten ihana peli kolmonen on xD En tiiä ees miten oon joskus ollu innoissani kakkosesta :D:D:D:D I'm bad.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Säämies on oikeesti jotain parasta kakkosessa XD
   Ja kakkosen Viksu on symppis :D Tossa se ei sentään ole random simi viitan sisässä vaan vaan tollanen...ulkopuolinen hahmo. Tykkäsin siitä tosi paljon. Mut pelottavin se on TS1:ssä, for real! :D Tossa on kuva vanhoista arkistoistani! http://i92.photobucket.com/albums/l23/It-is-Madness/Sims%201/Laulavainen_3_0001.jpg (toi kuoleva sim oli siis nimeltään Laulavainen, siksi kuvan nimi :D)

   Joo, kolmonen on mahtava! :D Kakkonen oli kivaa niin kauan ku sitä kesti ;D On sitä joskus hauska hakata edelleen, mut aina kaipaa kolmosen pariin :D

   Poista
 3. Tulinpas lukaisemaan tämän tota uudempaa TS2 postausta varten :D

  Toi koira on vähän kärsineen näkönen... :D

  Apua ton dobermannin pää on aika symppis :DD

  Noi on ihanii tommoset läskikarvakoirat :DDDDDDDD

  Ai että TS2 on sehtään mahdollisuus nähdä noita salamoita joskus ja jopa ottaa kuviaki niistä :DDDD

  Aaaa apua sims huumori on niin ihanaa :------D

  Siis onks toi oikeesti ihan kuolleen koiran haamu, vai bugi? o.O Ihan hirveen näkönen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vieläkään tajua tuota koiraa XDD

   Läskikarvakoira :D:D:D:D:DD

   No NIIMPÄ! Yritän aina kyylätä TS3 niitä salamoita mut ne on aina jossain selän takana ;__;

   Minen muista enää! :D Veikkaisin kuitenkii haamua, koska tuohon aikaan niillä oli vielä ne koirien haudat tuolla pihassa, mut siirsin ne muualle (=yhen vanhuksen reppuun ja koska TS2 repun sisältö ei "periydy", ne haudat hävis lopullisesti ku se sim kuoli </3), koska ainut perijä kuoli kerran ku se säikähti haamua.......................... TS2 simit pysty kuolemaan haamujen takia. Ja tuossa saatto olla sellanen tilanne et zoomasin liian lähelle ja silmät näky siks noin, mut en enää muista varmaks, kummin se meni :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)