sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Mmmöh ~kuulumisia

Ku en kerran oo nyt taas pelannu, ni rupesin kaivelemaan vanhoja kuvia ja postaan tänne sit niitä. Luvassa lähinnä taloja, asuntoja (pintaremontteja) ja maisemia. Tosta yhestä (Erilaiset pariskunnat) postaan noita behind the scenes -kuvia joskus mut haluisin käydä ensin vähän kuvaamassa noita kuvauspaikkoja, huomasin nimittäin et tuolla on siitä vaan kaks kuvaa ja ne on kuvattu yöllä = pimeitä.

Mut jotain muutakii ajatusta: muita blogeja lukiessa on taas tehny miel tutkia Paratiisisaarta, joten varmaan seuraavan kerran ku pelin avaan ni pelailen vähän lisää tolla...tolla jonka nimee en muista, mut joka Isla Paradisossa asustaa :D

Ja sit teen tässä varmaan vähän säätökä näitten postauksien otsikoille. Ensin ku meinasin et ois postannu blogityyliin vaan tietyistä asioita, mut sit lähti vähän lapasesta--- ei vaan oikeestaan löysin oman tyylini blogata simssistä ja sitä on helpompi ylläpitää tolla arkistolla ja kirjaamalla ylös vaan "postaussarjat" niinku Roget sun muuta. Joten ihan vaan koska oon liian järjestelmällinen, toi nykynen häiritsee kovasti ja haluun tehä niistä yhteneväisemmät joten muokkaan otsikoihin mikäli ne on osa jotain isompaa kokonaisuutta. Niinku oon jo noissa uudemmissa tehnykii.

Sen ihmeempää ei tässä ollu sanottavana. Kohta tulee...postaus? Postauksia? En osaa vielä sanoa et postaanko vaan yhen vai tuleeko jatkuvalla syötöllä, mut pari ainakii :D Ja vanhoja kuvia tosiaan.

1 kommentti:

  1. Sanon että JEEE ja jatkuvalla syötöllä, kiitos :DDD

    Ja innolla oottelen sun tekemia taloja!

    VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)