maanantai 9. syyskuuta 2013

Pintaremontit: Rähjä

Kuvien päiväys: 25.5.2010
Pelit: Peruspeli, Maailmanmatkaaja, Luksuslukaali.
Ei ladattuja, autoa lukuun ottamatta.

Radolassa keksittiin tällänen Pientä pintaremonttia -topa, jossa valkattiin joku asunto, jonka kaikki remppas. Ideana oli siis, ettei pohjaratkasuun kosketa, huoneet vaan rempataan.
Tää talo on vissiin oikeesti nimeltään Rähjä (englanniks näky olevan Shotgun Style), ja se on Sunset Valleyssa Monotoonin vieressä.


ENNEN

Tollanen, tasasen tylsän vihree ja ihan järkyttävän ruma pinkki-vihree vessa :x


JÄLKEEN

Ulkokuori! Noi katon päädyt näyttää vähän tylsältä, mut ei sinne oikein ikkunoitakaan voinu laittaa. Perheen äidillä näky kans olevan piirteenä viherpeukalo, joten pystytin talon sivulle puutarhan. En tosin tienny vielä buydebugin olemassaolosta, joten en saanu sinne oikeita puutarhakasveja :DDD Ja sanottakoon jälleen, etten edelleenkään oikein osaa sisustaa pihoja!

Pohjat. Sorry, taas toi kuva on tollanen kirppu.

Taas tollanen olohuone-keittiö-yhistelmä. Väreinä näkyy olevan oranssi, vihree ja puu. Ai, se ei oo väri? Ihan sama. Perheen isä tais olla maalauksellinen joten sillä on tuolla tollanen mini-ateljee-kulmaus. Ateljeekuvan ovista vasen on pojan huoneen ovi, keskimmäinen vanhempien ja oikee vessan.

Nuorison (teinipoika) huoneessa onkii sit valloillaan ihan erilainen värimaailma. Tykkään tästä huoneesta vieläkii.

Ja vanhempien makuusoppi, vähän maalaishenkinen, ilmeisesti.

Vessassa on sit taas modernimpaa. Tää on vieläkii yks onnistuneimpia vessoja. Tykkäsin alkuperäsen vessan kaakelointityylistä joten pidin sen, muutin vaan värit hillitymmäks. Toi punavihree erikoisväri on ehkä vähän liikaa, mut ainakaan se ei haittaa ketään punavihersokeeta.

4 kommenttia:

 1. Tää onki onnistunu muokkaus. Tykkään eniten vessan ja keittiön muodonmuutoksesta. :) Nuo simsin valmisvessat on yleensä aika karmivia, olis pelottavaa istua siellä pissalla XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästäkin kommentista :D
   Ja khyl, toi alkuperänen vessa on kyllä oikeesti yks karmeimmasta päästä! Tuolla sais vähintäänkii migreenin ellei paniikkikohtauksen :D

   Poista
 2. No voitkin sitten varmaan kuvitella, millaista jälkeä syntyi kun tämä, paniikkihäiriöinen, migreeni potilas, erehtyi muuttamaan siminsä tuonne, ja vilkaisemaan vessaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agh, migreeni on kamala! :s Minullakin se! (Ja ehkä paniikkihäiriö tms.)

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)