maanantai 9. syyskuuta 2013

Jerry Firqun talo

Kuvien päiväys: 25.5.2010
Pelit käytössä: Peruspeli, Luksuslukaali-kamasetti, ehkä jo Maailmanmatkaaja
Ei ladattuja. Storen ilmaistavaroita.

Jerry Firq on siis osa sitä perhettä, joka on lähtösin miun ekasta simistä. Kyseisen simin lapsia itseasiassa. Niistä voi lisää lukea täältä. Jerryn muutin joskus omilleen ku talosta alko loppumaan tila ja se oli ainoa josta raaskin "luopua" :D Se oli sellanen yksinäinen susi, taiteilijasielu. Maalaili ja soitti kitaraa. Inspis moderniin asuntoon tais tulla ton Luksuslukaali-kamasetin myötä.
Pelissä ei tuollon vielä ihan hirveesti tavaraa ollu, enkä lataillu (enkä lataile vieläkään muuta ku verhoja, ikkunoita ja ovia yms.) huonekaluja, joten paikoin on tosi tyhjää. Jollain tasolla se saattaa jopa sopia noin modernin "kolkkoon" asuntoon.

Tarkotuksella myöskin vähän erikoisen muotonen.

 Alakerran pohjat. Pahotteluni, kuva on pieni -.-

 Ja yläkerta, jonka kuva myös on pieni. Ja randomit välikatot.

 Tyyyyhjä eteinen.

 Keittiö-olohuone-ruokailutila-eteinen-tsydeemi.

 Tyhjä yläkerta, josta kyllä tykkäsin tosi paljon.

 Talon ainoa vessa, yläkerrassa. Tosta tuli kyl kiva.

 Koska valo.

 Koska maisema.

Shellainen oli se :D

2 kommenttia:

 1. Talon muoto on kiva! Mulla on paha tapa tehdä kaikista taloista sellasia neliöitä joissa ei oo päätä eikä häntää, mut seki johtuu siitä että en oikeen osaa miettiä et mitä muuta vois tehdä, matkin vaan randomtaloja :D

  Ja awww, ruokaryhmässä on mun lempparituolit :DD Ja tykkään tosta keittiön tyylistä, et oo laittanu seiniä koko alueelle ja lattia on erilainen ku muualla + siinä on tuota mustaa aitaa (otaksun) jolloin se näyttää erilliseltä tilalta eikä sellaiselta tönköltä :D (koska selitys XD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon rakennuksen vaikein osuus ON se sen suunnittelu :D Pakko nykyään piirtää hahmotelmat paperille ennen ku voin alkaa toteuttamaan yhtään mitään. Muutoin se näyttää just siltä, et on rakennettu erillisesti huone kerrallaan eikä kokonaisuutta mietitty alusta loppuun. Tää oli varmaan kuitenkii ilman piirroksia väsätty, luulisin.

   Ja piti ihan tarkistaa et ai mitkä tuolit? :D Mut niin, noita peruspelin kamoja. Noi on kyl mukavat, harvoin vaan tulee niitä nykyään käytettyä ku on niin "kulutettu", vaikken oo koskaan oikeestaan noita ees tajunnu niin paljon käyttää! Pitää joskus tehä vartavasten joku keittiö/ruokahuone, jossa käyttäs noita.
   Ja khyl, se on sitä...mustaa aitaa, vai mikä lista se onkaan :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)