torstai 25. heinäkuuta 2013

Tony Charmer - Osa 5: Sarjahurmaaja

Täältä pesee lisää! Tällä kertaa vähän lyhyempi postaus, "vaan" 82 kuvaa. Mut hei, ekstrana on kaks videota :D Mut ton enempää en kerenny eilen pelailemaan. Otin kyl jopa kuvat niistä poistettavista (naisten) hiuksista, joten kohta ajattelin seuloa vähän CCMagicia ja poistaa ne. Ainoo vaan, et ne ei suostu lähtee pelistä :::D Ainakaan ne ei lähteny mitkä poistin eilen, vaikka rebuildasin.

Anyways, that was enough of pölinä.
***


 Jaaha, se ois sitten vissin ikääntyminen jumittunu :D

Vastuuttomat vanhemmat osa miljoona.

Naiset tekee pikavisiittejä Tonyn luo: soittaavat ensin ovikelloa ja sit melkein kääntyvät ovella.

Eihän se käy päinsä. Ja sit paparazzi änkes käytävään.

Ja siirryttiin sisälle tositoimiin. Koitin ainakii kahesti mut ei se suostunu pelehtimään. Niin, tää neitokainen on muuten Tiara Angelista. Bridgeportin toista sukupolvea, vampyyri kylläkin.

Ja viime postauksen kommenteissa mainihin, ja muistin vihdoin napata tästäkii kuvan. Eli siinä on Tonyn elämähaave :D Toistaseks kumppaneita on tainnu olla about...4. Joista kolme sai pullat uuniin :D Paikkoja kuitenkii vasta 2 tai 3 (suihku ja hissi. Ehkä: sänky).
Onneks noita paikkoja on kuitenkii lähes pilvin pimein. Seuraavana vuorossa varmaan kaupungintalo tai armeijan tukikohta. Eikös teatteri ollu myös mahollinen? Ja muita on teltta, heinäkasa, puumaja, jaaaa... no, en muista koskaan ku pitäs luetteloida, mut kyl niitä potentiaalisia paikkoja löytyy 8D

Tony tais mennä nukkumaan, ni Tiara päätti hajottaa pesukoneen. Just ennen sitä sille tuli jotain "Muistin juuri erään asian, joka minun täytyy hoitaa!" ja se läks ku leppäkeihäs :DDDD Voi kyllä olla et se oli liian väsy ja Tonylla on vaan yks alttari. (Ja kyllä, se on lunta joka kuvassa leijailee.)

Jun vastas viestiin. Lol at lol :DDD Ja kuva puuttuu koska se oli just kasvanu vanhukseks, ja pelillä aina kestää ladata noita simien kuvakkeita vastaavissa tapauksissa (ja joskus pelin käynnistyksen yhteydessä).

Kutsuin Belisaman treffeille, koska Tonyn toiveissa on viedä se lammelle luistelemaan. Kuitenkii Belisama ilmotti et se joutuu lähtemään pian töihin, "toivottavasti tapaamme pian ihan oikein treffien merkeissä", joten "treffit" loppu aika lyhyeen.

Tony lähetti salainen ihailija -tekstarin Tiaralle :D

Tykkään tästä :>

Joutu sit luistelee yksikseen. Samalla totesin iloisen asian: EA kerrankii krojannu edes jonkun bugin, vampyyrit luistelee vihdoin normaalisti. Tai ainakii jäällä, luistinradasta en tiedä.

HuonoMUISTONEN Zombi spawnas lammen toiselle reunalle.

Käskin Tonyn kotiin nukkumaan (...taas), ja se käveli lammelta pois, käveli hetken matkaa lammen rantaa ja päätti sit oikasta pienen pätkän lammen yli. Simslogiikka♥ Mut en kyl tienny et ne voi tehä niin :D Se oli aaika hauskannäköstä, joten tässä video:
Ja kotiin huristellaan. Tällänen auto Tonylla :D Ladattu muuten Fresh-Prince Creationsista, tässä linkki kyseiseen autoon. Tuolla on muutenkii kaikista parhaimmat ja realistisimmat autot simssiin, suosittelen! Oon ite ladannu ison kasan autoja tuolta, vaikka pelissä harvoin autoja käytänkään.
Bridgeportissa meni vaan hermo metroihin ni pääs helpommalla ku osti samantien sille auton.

***

Maisemaspämmi:

Talvi on kyllä kiva myös tuolla, mut kyl Twinbrookin talvi Bridgeportin voittaa. Toistaseks en muita kaupunkeja ookaan nähny lumisena.

Luin joskus Sims Wikiasta et toi BP'n keskustan suihkulähde (tuli hetken blackout ja mietin et mikä, vesiputous, vesi...jotain ja sit välähti :D) muistuttaa yksinäisen suden kuvaketta, ja totta!
Tän kanssa kävi kans hassu juttu ku kaivoin läpi kaikki "tekniset kuvani" (miten noita voi kutsua???) ja ainoo, jossa näky piirteissä yksinäinen susi, näytti tältä:

:DDDDD Joten piti lainata toi kuvake Sims Wikiasta. Vaikka on vähän huono omatunto, mut mistä sitä vois tietää? Paitsi et toki kerroin sen just, mut jos en ois sanonu :::D

***

Back at Tony's:

Lisa King-Leiko (asdddd StoryProgression ja sen väliviivanimiaddiktio!) päätti poiketa kylään. Mitä se teki ekana? Nosti pöydältä hurmemehupurkin ja vei sen roskiin :D Ja samalla tuli ilmotus et sen pitää lähteä. Mut ku Tony söi tai jotain ni se asteli silti takas sisälle kattomaan telkkaria.

Tony näyttää aika itsevarmalta :DD Ja taas sisällä "sataa lunta". En meinaa ees huomata noita enää.

Kylläpäs se nyt ilmeilee :D

Ja tää eläytyy telkkariohjelmaan.

SITTEN! Mitä oi huomasinkaan toiminnoissa ku sohvalla istuu! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Miun ilme oli varmaan samanlainen ku huomasin ton :D:D:D:D:D En kylläkään osaa sanoa missä lisärissä toi on tullu, kenties Yliopistoelämää?

Mutta, testasin sitä ja koska pausetin, en kerenny ees näkemään mitä tapahtu ja oli hetken täydellinen wtf moment koska MITÄ :DDDD Kattokaa ite, ette varmaan itekään tajua yhtään sen paremmin!

Löiks se nenänsä niinku? :DDD

No, eiku uus kierros :D

Vaikka tää näyttää kyllä ihan muulta. Täydellinen tilannekuva, huomaa Tonyn kämmen joka näyttää siltä et tarttuu ton päähän rajusti kohta :D

TOI ON NIIN IHANA :D Ku se feilaa ja sit se vaan naputtelee reisiään silleen "oooops" :D:D:D:D
Ja otin siitäkii videota! Tossa on ainakii kaks feili-animaatiota, jälkimmäinen on toi eka ja ensimmäinen on tää vika kuvasarja.Ja koska Lisa ei sit lämmenny, ei millään, niin...

...käytetään törkeesti hyväksemme Tonyn vampyyriutta. Okei, just siks se ON vampyyri. Hyvä ku Lisa ei liikahtanukaan, se vaan käänti katseensa Tonyyn :D

Mut ei, se ei vaan tykänny.

Ja tein hirvittävän huomion, et Tonyn suhdelootan sisältö on pitkälti... vanhentunutta :D

Ja nettideittiprofiilit käsittää pelkästään vanhuksia! o___o Noista ainostaan Junilla on lapsi Tonylle, ja Caroline on sen ex-tyttöystävä. Lisäks Erikan tyttären eli Jessican kanssa Tonylla on tytär, Pamela.

Tän leidin nimi on Maraniemi Minttula, ja se on kyllä tainnu nautiskella vähän liikaa, öööö, kissanminttua?

Tony siivos vessan ja se tukkeutu samantien :DDD Tota vessaa en oo vieläkään rempannu. Mielikuvia on kyllä alkanu jo syntymään, mut toistaseks rahatilanteen takia se ei oo mahollista.

...flirttaileva luonne näkyy jopa suihkusta tullessa.

Ja KäPy vaan sotkee :D

Uuuu. Tosin peli bugaa jotain ja se ilmottaa eri nimen ku minkä lapsi oikeesti sai. Tääkii näky olevan sukupuussa Claire. Mut miellyttää kyl miun korvaa paremmin ku Anita.

Sukupuusta puheen ollen, tässäpä tämä :D Vasemmalta oikeelle: Pamela Talon, Titta Vihma ja Claire Hemlock. Pelkkiä tyttöjä sikiää! Oon jo kerenny pohtimaan, et sit joskus ku Tonysta aika jättää ni mitähän keksin. Ei kylläkään hätäpäivää vielä ku se on edelleen nuori aikuinen ja vampyyri, joten elää vielä "vuoskaudet". Niin, ja se ikääntyminenhän on jumittunu :'D

Tony, you wish. Kirjaimellisesti :D Etkä edes seurustele (enää)!

Täällä ei kyl lumesta oo pulaa.

*facepalm*

Käskin sen viemään roskat. Se ei oo ees siisti :D

Taas lumi näkyy sisälle. En tajuu miks toi keittiö, talon keskimmäinen kohta, on se jossa "sataa"!

Nice, se flirttailee tolle öööö tehosekottimelle vai mikä silppuri onkaan :D

Ja koska käytäväänkään ei voi mennä ilman ulkovaatteita.

"WHIIIII! 8D"

Tony, se oli BELISAMA joka synnytti, et sinä!

Selailin MasterControlleria et jos oisin löytäny jotain jolla käynnistää sen ikääntyminen (ei siis aikeissa vanhentaa), ja päätin vilkasta sen suuntauksen. Taitaa olla 110% hetero :DDDD

Sitttten kylään tuli tällänen neitokainen, Deidre Littler nimeltään. Pelin alkaessa Deidre on taapero. Ja taas tein make-overin ;)

Sellainen. Tää on sen ulkoasu koska sims. Halusin sille pitkälti luonnollisen ja rauhallisen, vaikkakii naisellisen tai tyttömäisen tyylin. Tässä sillä ei ole meikkiä ollenkaan, ja arkiasussakaan sitä tuskin huomaa. Näytän joskus kuvan arkiasusta jos nään tätä ilman ulkoasua :D Tein muuten sen arkiasuun omasta mielestäni tosi kivan takin, että harmi ettei tää nyt suostunu esittelee sitä.
Ihan söpö tyttö.

Ulkoasut rocks. Alan vähitellen inhota niitä. Niin ja tästä huomaa et alkaa olla aika ladata ulkoasuja simssiin ku pitää tota samaa käyttää kaikilla. Ja nyt sain inspiksen et haluun tehä jollein ton asun punasella takilla :D

No mittee?

Tony oli hieman janoinen. Ei edes hihaa nostanu. Huomaa Deidren hieno ilme :D

Selevä :D

Alright. Ootan innolla. Toi on karismaattinen ja joskus laitoin sen harjottelemaan/se halus harjotella karismaa, joten se sit kohoaa aina tolleen sivussa ku Tony jotan ihmissuhteitaan duunailee.

Taas sitä kunta sataa sisällä jee

Tää ilme kertoo Tonyn tarkotusperistä  enemmän ku tuhat sanaa.

Ahaa, en tienny et tää on mahollista :D No, pitää joskus testata!

Yhteiskuva. Keksin, et teen sille yhteiskuvagallerian >:D Tällä hetkellä listalta löytyy Tiara Angelista ja Deidre. Kerkesin kuvat vilkastakii mut unohin tietty samantien niitä mihinkään asetella. Eikä ne ees mahtuis mihinkään. Ja ois ehkä hämmentävää tuoda naisia kotiin, jossa roikkuu seinällä yhteiskuvia muitten naisten kanssa XD Tosin, tää on sims joten ehkä ne ei ees huomais? :D

Älkää kysykö. Miekii haluisin kyl tietää :D

Ja sen jälkeen Deidrelle tuli joku kiire kotiin, lähti oikein juoksujalkaa ovesta ulos, mut ulkona käveli normaalisti :D

Ja Tony meni nukkumaan - luonnollisesti ulkovaatteet päällä.

Tähän on hyvä lopettaa tänään.

7 kommenttia:

 1. Kokeileppa tuohon sun ladattuongelmaan poistaa DCCache-kansio. Mulla helpotti sillä ku poistin ladattuja ja kuitenki sinne jäi muutamia ladattuja. Silloin kyllä joutuu asentaa uudelleen, mutta saapa ne käyttämättömät pois :D

  Tunsin pettymyksen pistoksen kun luin "Sarjahurmaajan" "Sarjamurhaajaksi" ja olin jo innostunut aiheesta :D

  Tuossa ensimmäisessä videossa hajosin tuolle zombille lopussa ku lähti melkosta vauhtia talsimaan eteen päin :DDDDDD

  Eih, miten ihana toiminto :D Silleen "muka-ovela" ku laittaa kättä tuonne ja sit semmonen nolo-olo ku ei menny niinku elokuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ton DCCachen, tai en muistanu et nimenomaan toi kansio, mut en haluais poistaa sitä just siks ku inhoon käynnistymissovelluksella asentamista :D Onneks on CCMagic et niitä ei varmaan ees tarvii asentaa uudestaan...mut sit jos on jotain joka on asennettuna mut ei tiedostona ni jos se on jotain oleellista ja katoaa XD

   Oivoi, valitettavasti/onneks Tony ei oo sentään murhaaja! Simssissä ei ihan oo sitä mahollisuutta, paitsi jos lavastais, ja se on hankalaa + kaupunki ois pian tyhjä. Mut sillon voi alottaa ns. puhtaalta pöydältä. Mut...ei :D

   Joo ite kans katoin tota zombia et en oo ikinä nähny yhtäkään noin vauhikkaana simssissä :D:D:D:D

   Poista
 2. Haha, Tonyn seikkailuja on aina hauska seurata! :DD

  Linkitin tän muuten blogiini, käykö vastalinkitys? :)
  -> http://untypicalsimmer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! :D

   Ja juuuu, toki! Pitää muitakii linkkejä tonne lisätä että jos ei haittaa ettei just nyt heti ilmaannu se linkki tonne, mut kuhan jaksan panostaa siihen ni sit :D Simsblogeja on aina kiva lukee! 8)

   Poista
 3. Hahaha ihana postaus taas kerran! :D
  Toi järven poikki sipsuttelu oli sulosta, en ees tienny että noin voi tehdä! Tai siis että EA on tosiaankin ollu niin, tota... epälaiska? että on jaksanu tehdä sille erikseen tollasen animaation. :o + Kuolin tolle zombille, kun Tony oli tulossa niin yhtäkkiä kauhee "öyrhmmm" ja sitten toi kiire pois kun Tony oli menny. :DD
  Ja toi toinen video, aws :D Etenki toi kun Tony löi sitä nenään :DDD
  Ihanaa kun simskin käyttää tällasia kirjainlyhenteitä niinku lol ja rofl :DD
  Joo ku adjektiivivarasto on köyhä ja koko kommentti on suurinpiirtein täynnä sanaa "ihana". Mutta älä välitä.
  En tiiä muuten miks mutta kuolin tolle Lisa King-Leikolle (:D) ja sen ilmeelle kun se kävi viemässä roskat. :D Ei se nyt ihan noin hienoa voinu olla!

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, taisinkin onnistua välttelemään sitä ihanaa niinkin hyvin ettei niitä lopulta esiintyny koko kommentissa ku kaks, ja nyt sitten nolasin itteni. :D Lol.
   ARVAA MUUTEN MITÄ TAJUSIN. Tossa Junin vastauksessa se käytti sanaa ihminen, ei sim! :o :D Turhaa mutta silti, hmm. Outoa. :D

   -banssu

   Poista
  2. Asd, taasko oon jättäny vahingossa välistä kommentin? Nyt en osaa sanoa onko tää laiskuutta vai etten yksinkertasesti huomannu, mut oli mikä oli, nytpä se korjaantuu :D

   NIIN, yllätyin kyl positiivisesti tosta järjen yli sipsuttelusta :D Tai siis ihan pieni lampi se oli, sen ois voinu kyl kiertää myös.
   Ja toi zombi, oli kyllä vähän random joo, en tienny et ne voi juosta noin kovaa :DDD

   Jees, ja sanoohan ne myös CASissa yliluonnollisuudessa sitä normisimiä "ihminen", mikä joskus särähtää korvaan, mut niin...miten muutenkaan sen vois selittää? :D Simejähän ne on yliluonnollisetkii :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)