maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kohta testailemaan Paratiisisaarta

Niin, miehän ostin Paratiisisaaren tuossa torstaina, en vaan muistanu kirjottaa tänne :D Pelaamaan en tosin oo vielä kerenny, perjantaina ku Helsinki kutsu ja lauantaina oli Rock the Beach ja Rammstein! ;) Eilen sit kotiuduin, ja ajattelin et paremman puutteessa voisin ruveta nyt testailemaan vähän Paratiisisaarta.


Riippuu vähän et miten innostun, ajattelin tsekkailla vähän uutta kaupunkia, mikä tarkottaa sitä et ku yleensä en jaksa leikkiä valmissimeillä ni pitää tehä kokonaan uus. Ja sit ku joku on testisimi ni en jaksa sillä ku _testata, mut en raaski silti poiskaan heittää :''DDDD Nojoo, kattoo nyt mitä tossa keksii.

Eli siis, myö nähään taas tässä, hmm, viimestään varmaan huomenna tai ylihuomenna. Postailen kuvia testailuista ja niin päin pois. Ja on alkanu taas pelaaminen himottaa muutenkii, et saa nähä jos pelailis jossain välissä vaikka pitkästä aikaa Tonylla, ku sitä oli kaipailtu :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)