maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ilmottelen tässä asioita vaan

 EDIT: TAI SITTEN EI :D Auto päätti hajota.


Niin, sellasta et lähen nyt viikoks tonne Pohjois-Karjalaan, Joensuuhun kaverini luokse :D Siispä Sims jää tänne kotikoneelle, ja läppärille en sitä monistakaan syistä asenna. Sehän tarkottaa siis sitä, et pelaamaan ja postaamaan pääsen vasta joskus ens viikolla (tuun takas maanantaina), ku en oo nyt viikonlopun aikanakaan pelannu nii et ois kuvia varastossa.

Mutta, kattellaan taas parin viikon sisään et mitä tapahtuu! Nettiin toki pääsen (nettiaddikti♥ eiku---) koska läppäri, nettitikku ja kännykkäkin janiinedelleen :D

3 kommenttia:

 1. mikä konemerkki sinulla on?:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis tarkotat tietokonetta..? :D
   Tää on koottu (pöytä)kone eli osat on vähän "mitä sattuu" mut kuitenkii simssiä silmälläpitäen valittu. Vois melkeen tehä oman sivun koneen spekseille. Mut kysy jos on jotain mitä erityisesti haluut tietää.

   Poista
  2. Mä haluun tietää kaiken XD

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)