torstai 4. heinäkuuta 2013

Ludwig - Testaillaan Paratiisisaarta, osa 2

Noniin, Melindan seikkailut jatkuu taas :D
Jonkin verran toi tosiaan lagittelee, mut kyl sen kestää jos ei jaksa alkaa skitsoomaan. Niin ja jos kone muuten pyörittää hyvin simssiä ni se lagailu ei oo niin pahaa. Vaikka ite oon sellanen, et ku joku ääni tai kuva lagaa ja pätkii jatkuvasti ni se tuntuu ärsyttävän kovastikii jotain...ärsytyshermoa.
Yhen kerran toi jääty totaalisesti niin et piti sulkee peli. Mut onneks vaan yhen kerran (toistaseks). Aikanaan Superstaran kanssa en enää voinu pelata ku se aina lagitti ja lopulta jääty. Muutamiin bugeihin myös törmänny, niistä lisää kohta. ...no. Mitä työ vielä ootatte??? Lukemaan! Tai siis kattomaan kuvia tai siis----


Tolta saari näyttää yläilmoista. Se on niin valtava, ettei se mahu kokonaan ees kartalle. Ja yks asia häiritsee: kirjakauppa ja ruokakauppa on eri saarilla, ja ite ku tykkään yleensä poiketa molemmissa samalla ni ärsyttää ku simin pitää sit seilata merten yli päästäkseen toiseen kauppaan :DRepsahin. "El Sairaala", ihana XDDD

Ja myös Isla Paradisossa on villihevosia.

Mut myö vähät välitetään niistä! Melinda snorklaa! Joo siis se kyllä ensin piti snorkkelia, mut sit se jotenkii vaihto sen pois ja jatko snorklausta ilman sitä...

Hiekkakakkuja.

...ja hiekkasadetta. Aikuiset simit on kyl sööttejä ku ne ihan onnessaan leikkii hiekassa :D

Tollasia hiekasta voi väsätä. Viimesenä oli vielä hiekkalinna (joka on kyllä toi minkä se on just tohon rakentanu, eli ei mikään varsinainen linnake...)

Joo toi ukko meinas sit ajaa yli.

Noni nyt päästään snorklausbugeihin. Alkuun se suju ihan hyvin, mut lopulta meressä snorklatessa (taito oli vielä nollilla) Melli ensin vaan ui johonkii, ruksitti ite sen toiminnon ja palas rannalle. Myöhemmin sit aina meressä se teleporttas rannalle. Näissä pienissä "saarensisäsissä" lammikoissa kuitenkii pysty snorklaamaan. Mut menepä mereen, ni teleporttaa rannalle. Lisäks simi meni vielä näkymättömiin. Ja sit iski jonkun 59 simin ScriptErrorit näytölle, nice :D Tosin, oiskohan sekii voinu sit olla joku twallanin modi jos siellä oli vielä joku yhteensopimaton koodaus.

Ostin veneen. Noi on kyl ihan pirun käteviä. Kymmenen kertaa nopeempia ku asuntolaivat ja vielä hyvännäkösiäkii. Ja vaihtoehtoja on PALJON, polkuveneistä moottoriveneisiin. Myös perinteinen soutuvene löytyy!

Koska piirre. Ja väri koska täysikuu. En kyl oo koskaan tajunnu et pelissä ton ohjauspaneelin väri muuttus, mut aina näissä kuvissa ne on tollasia punertavia, hassua :D Ehkä se vaan muuttuu niin salakavalasti ettei sitä huomaa?

No sitten ku snorklaus bugas koko ajan niin pahasti, ni tuntu etten keksi yhtään et mitä tässä nyt tekis. Snorklauksesta ku ei tullu kirjojakaan!

Sit menin yhtenä yönä merelle sukelluspaikalle, ja siellä snorklaus jopa toimi oikein! Ja Melinda sai ensimmäisen laitesukelluksen taitpisteen. Ja kai toisenkii.

Rastat ja snorkkeli hmm...

Maisemat ♥ Jotenkii rauhottava kuva.

HAITA NÄKYVISSÄ! Bongaatteko?

Säikähin niitä sen verran et passitin Melindan äkkiä takas veneeseen :D Mut ei ne tehny mitään, kuhan uiskentelivat. "Just mind ur own business, human D:" (Eiks D: näytäkii vähä hailta?)
Ja tajusin et Melli näyttää vähän joltain haltialta. Vaikka kyl se ihan ihminen sim on, vaikka korvat vähän suipottaa :)

Noniin, koska hait ni menin tollaseen vesiputoukseen taas uimaan. Tai siis Melinda meni. Mut näitä vesiä ku kattoo ni tekis itekii miel. Suomessa on niin kylmää vettä jopa kesähelteillä D: Mutta... mikä se selllä taustalla liitää.

No pallokala :::D

Ja hää ui suoraan kalaparveen. Eikä niitä kiinnostanu.

Melinda -.-" Get the F out of there -.-

Lainelautaillaaaaan!

Noni, sit ollaan suelluspaikassa! Yllätyin kyllä noita maisemia, näyttää tosi kivalta. Eikä toi miun silmään oo ollenkaan sellasta pikselimössöä, mistä ihmiset on paljon marissu :o

Siellä on kalaparviakii :> Tosin ne on koristeita.

Ja isoja kaloja! Niitä voi myös pyydystää. Ihan pirun helppoa, ykskään ei oo vielä livahtanu Melindan otteesta :D Tosin, ei mitään hienompaa animaatiota, simi vaan "kourasee vettä" (ei voi sanoo ilmaa jos on veden alla, hm?) ja se kala katoaa aka teleporttaa sen reppuun. Noi kalat on kyl tosi kivoja, kuten myös uudet merenelävät. Voisin vaan möllöttää noita kaloja 24/7 :DDDD Ei ne näytä yhtään noin kivalta akvaariossa ku haistakii tulee muikun kokonen :<

Ja haista puheenollen...

Kaksi haita. Niitä voi katella. Ja yhessä vaiheessa tulle toli "Tutki haita" mut en tiedä onks se sit et jonkin sorttista haita voi tutkia ekana, mut en nähny mitä siinä tapahtuu.

Ja sit niitä haita olikii sit hieman isompi lauma. Ja ei, toi yks tossa ei syö tota simiä (Melinda?), se vaan ui aaaaaika läheltä :D

Tui :> Eiku--- Niin ja tää ei siis oo sitä sukellushommaa, kuhan vaan tabsilla säädin itteni veden alle :D En tiedä onnistuuko se normaalisti, mut kamerahackit♥ :D

Jöööö. Pelasin vaan kännykällä sillä aikaa ku Melli nukkuu. Sit kuulen et ovi avautuu ja oon ihan et wtf, Mellinhän pitäs vielä nukkua. No mitäs muutakaan ku tää miekkonen astelee ovesta sisään ja pöllii tietokoneen. Eikä voinu soittaa rosvomusiikkiaan, kiitos vaan! Mellikään saanu aikaseks poliiseja soittaa ku toi ukkeli vaan häippäs ja Melli päätti et no can do, en soita.

Noh, ostin sille sit samointein uuden tietokoneen ja samalla parit akvaariot. Tuolla näkyy uusista elukoista merivuokko (tollanen lonkeroinen purnukka), merisiili (piikkipallo) ja kolme meripolyyppia (piikettömät möykyt). Ja jos joku ei tiedä niin toi akvaario tuli tosiaan TS3 ensimmäisessä eli Luksulukaali-kamasetissä.

Vaihdoin satamaa.

Joo tota, en tiiä toimiiks tää ihan niinku pitää. Lainelautailu siis. Vai oppiiks ne joskus kääntymään niillä? :D Ku Melli vaan läks lätkimään tolla lihakimpaleella niin kauas ku pippuri kasvaa ja se pysähty vasta ku ranta tuli vastaan.

Ja sit se jäi rantaan lilluskelemaan.

Noi kalat näytti ihan pingviineiltä.

Mut se olikii sit joku... naurava..?

...lohi.

Taas hiekkakakkuja :> Toi on "Kaverukset".

Kalmari!

Kultakala!!

Maitomonni!!!

MUSTEKALA!!! 8D

...retardi kultakala -.- (Ehk se vaan aatteli piiloutua hiekkaan koska Melinda?)

Ja taas yks hai. Noi on kyl kauniita.

Seems legit.

Oli pienonen wtf-momentti ku yhtäkkiä haamu nousee pintaan :D

Ja heti perään toinenkii puplahtaa sieltä.

Ja päätti alkaa leikkimään Jeesusta.

Ja nappas veneen ja melkein rusenti taas yhen simin. Noi on vissiin kuollu joko a) hain hyökkäykseen tai b) hapenpuutteeseen.

PETER PAN???

No ainakii joku oli jättäny pullopostia. Eiks noita voi käyttää ku koristeina? :<

Saakelin hait, aina saa noi simit laskemaan alleen.

Niin, siitä puheen ollen...

Ja siellä on jotain lonkeroita! En kyl voinu mennä tutkimaan luolaa ku yhtä luolaa yritin ja...

...ne bugaa ja simi teleporttaa lähimmälle rannalle.

Ja sit ennen ku voi mennä takas veteen ni pitää ootella pari tuntia koska moodlet.

Ensimmäiseen arkkuun tarttee 6 tason taidon, mut toisen se jopa sai auki. Sieltä löyty sit mm. 1000§ ja muuta kivaa, mukaanlukien kartan palasen. Got one, still three to go!

Astetta isompi hai. Ja rumempi. Ne tiikerihait(?) on nättejä ♥

Saari yöllä.

Ja tollanen tötterö koristaa saarta. Hieno toi kyl on :D

Jälleen kerran matkailu avartaa ja Hippula sukeltelee. Se tosin oli vaan koriste eli sitä ei saanu poimittua mukaan. Damn.

No jo nyt on! Tollasen pienen rutaleen takia pitää taas laskee alleen! Kymmeniä haita pyöriny ympärillä ja vaivanen ankerias -.- No, jos se on sähköankerias ni ehkä se rentoutti jotkut rakon lihakset? Siskot sano vieläpä et toi on mureena eikä ankerias :D

Hai kävi jonkun tyypin kimppuun! Tosin toi tyyppi voitti. Niin ja tässä on oikeesti täys tohina päällä, vaikka näyttääkii siltä niiku hai ois jo heittäny veivinsä.

MELINDA! part 488502720

Tää ei nyt ihan toimi...

JOOOOO nyt kyllä :DDDDD

Ja ihan muutama haikii taas ympärillä.

Sit toikii sankari tunkee vielä kolaroimaan. Haamu vieläpä. Taitaa olla se sama joka hukku/jonka hai söi aiemmin :D No, "onneks" simssissä toi on ihan toimiva logiikka koska kolarit, mitä ne on? :D

Pitää hankkia toi heti ku on tarpeeks pisteitä. Nyt jo veden alla saa lilluskella 4 tuntia, mut se tuntuu menevän niin nopeesti ja voisin katella niitä kaloja edelleenkii 24/7 ♥

Niin ja tällänen bugi tuli pari kertaa. Tuli vaan jonkun randomin, älyttömän ison perheen muuttoilmotus, mut niillä ei juurikaan ollu rahaa muuttaa mihinkään ja toimintoa ei voinu peruuttaa. Toisella kerralla jouduin poistuu pelistä tehtävienhallinnasta. Googlettelin vähän ja syypäänä oli todennäkösesti twallanin Mover, jonka twallan oli kyllä päivittäny just edellisenä yönä eli korjannu viat. Myös Travelerissa oli uus päivitys. Eli tsekatkaapa, jotka noita käytätte, et on ne ihan uusimmat versiot ni ei tuu harmaita hiuksia :)
Latasin molempien uusimmat ja nyt toimii taas ongelmitta.


Ja sitten, tein videon yhestä bugista :D Editoin jopa sitä vähän, enjoy :DEnglantia taitamattomille: palasin kotiin ja yllättäen rupes soimaan toi haamujenmetsästäjän musiikki, vaikka kukaan ei ollu haamujenmetsästäjä :::D Kyl se sit loppu ittekseen, mitä lie peli taas sekoillu. Kattelin ympärillekii et näkyskö niitä valoja mut ei ketään missään.
Samalla näkyy tossa videossa tota lagia mikä pelissä on.

Jees, kattoo nyt millon taas pelaan. Jos kerkeen ja jaksan ni ehkä huomenna vois jotain säätää. Melindan kanssa, joo.

6 kommenttia:

 1. Siis apua, liittyyks toi musiikki jotenkin haamujenmetsästäjiin? Mä en oo koskaan vielä ehtiny kokeilemaan koko uraa, joten en tienny ollenkaan. Mutta siskolla kun pelasin ja seilailin ihan rauhassa siellä merellä taloveneelläni niin alko just kans toi sama musiikki pauhaamaan, aina kun seilasin samasta kohtaa! En tienny että se oli joku haamujenmetsästäjän musiikki niin luulin tyyliin että siellä vaani joku kraken. :D Creepy! Miks simssissä on muutenkaan noin kammottavia musiikkeja? Se haamu-rosvo-biisikin on ihan kauhee! D::D
  Anywho, ihana postaus taas! :) Toi mustekala... :D (y)

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm. No siis toi soi aina ku pelaa haamujenmetsästäjällä. Ja jotenkii tuntuu, et kai ne ois Krakenille tehny eri musiikin, tai sit on kyllä jo niiiiin laiskuuden huippu tältä yhtiöltä :D

   Mut btw, TS3-musiikit on ihan kesyjä verrattuna TS1 :'''DDDDD Ei hitto, nyt tkeee taas miel säätää TS1 kanssa ja testata jos löytäsin musiikkeja. Klaara-Karhu ainakii oli järkyttävä, vaikken musiikkia nyt löytäny, jos siinä ollenkaan oli ees :DDD

   Poista
 2. Kiva postaus taas. Tuon sukeltaja tontun saa muuten mukaansa, sen voi poimia reppuun. Valitettavasti sain sen itekki tietää myöhässä ja tonttu jäi mereen :D....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sen saa poimittua? Ku siihen ei tullu muita vaihtoehtoja ku "Katsele". Samaan tapaan ku joskus matkoilla museoissa voi törmätä noihin tottuihin "koristeina" :D

   Poista
 3. Hyi piru noita viisuja. Mä melkeen lasken alleni joka kerta ku pelaa yöllä ja alkaa murtovaras-musa kuulua :DD Ja sulla on tuolla veden alla paremmat grafiikat ku mulla O_O Mulla on yhtä mössöä vaikka asetukset täysillä, hnngh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie taas oon AINA tykänny simssin musiikeista :D Ja niinku sanoin banssulle, TS3 musiikit on ihan kesyjä TS1 verrattuna :D Ja rakastuin alussa niin paljon tohon Haamujenmetsästäjän musiikkiin, tykkään siitä edelleen vaikkei se enää niin hyvä oo ku alussa :D
   Ja uusimmassa postauksessas noi grafut näytti olevan kuitenkii ihan ok, eli toivotaan et oli vaan bugi :p

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)