tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ludwig - Testaillaan Paratiisisaarta, osa 1

Tässäpä eiliset pelailut. En kylläkään kerenny varsinaisesti pelaamaan, koska päädyin outoon johtopäätökseen ja päätinkii rakentaa just luomalleni testisimille asuntolaivan. Tai siis taloveneen, mut... Niin. Rakensin, ja totesin et on muuten taas NIIIIIN suppee valikoima tavaraa tässä pelissä. Jos sanon et yhteensä 50 ni liiottelen, varmaan 30? Ikkunoista ja ovista yhet on kyllä sellaset et sopii hyvin laivaan, mut tuntuu et ku ovia on kahta tai kolmee erilaista molempia kokoja ja ikkunoita tyyliin 5, tulee kaikista laivoista joko saman laisia tai sit liikaa talonnäkösiä veneitä. Pitäisin kuitenkii mielelläni maalla olevat talot ja merellä liikkuvat talot toisistaan erillään, nyt tuntuu et joutuu vanhoista valkkaamaan ku uudet ei oikein sopinu tohon laivaan, ku halusin siitä vähän modernimman. Valkkasin varmaan tunnin ajan pelkkiä ikkunoita ja etin sopivia ovia ja värejä, ku mikään ei tuntunu olevan hyvä. Ja silti parhaat niistä oli ladattuja, ku pelissä jo muuten on vähän liian vähän oikeesti hyviä ikkunoita.

Niitä ohjausjuttujakii tuli vaan tasan yks, ja sekii niin pieni et ois ollu hauskaa saada vähän mahtipontisempi vempele isoihin laivoihin. Vaikka isoimmillaankaan noi ei mitään jättimäisiä ole... Ostin tälle simille sen isoimman kaartuvan keulan, ja ei kyl oo koolla pilattu. No, onneks voi rakentaa kerroksia :D Mut hyvältä ne laivat muuten näyttää, mut jos joskus haluis lavastaa vaikka merirosvolaivan ni noilla se on mahotonta ellei oo pieni mutta pippurinen paatti.

Mutta, jos näyttäsin noita kuvia ja kertosin sit samalla lisää.

Alotusikkuna. Melko yksinkertanen, mut jostain syystä tykkään tosi paljon!

Siinäpä Melinda Ludwig. Ja joo, oli taas paljon mielikuvitusta mitä nimeen tulee :D Ja miusta tuntuu et nää simitkii on aina keskenään samannäkösiä. En koskaan ajattele mitään tiettyä, säätelen vaan niitä niin kauan et simi miellyttää silmää ees jollain tasolla.
Melindan paita ja hame on molemmat Paratiisisaaren mukana tulleita, kengät ladattu jostain (TSR luulisin) ja hiukset tulee Yliopistoelämää'n mukana. Yhtäkkiä vaan tajusin et ne sopi Melindalle ihan täydellisesti :)

Tässäpä tytstyn piirteet ja suosikit. Uusia piirteitä siis Merenkävijä, sekä joku "Rakastaa uimista" tms.

Ja testailu alko sit sillä, ettei Melinda suostunu siirtymään veneestä laiturille -.-" En tiedä miks, se vaan koko ajan poistu toimintajonosta. Eli teleporttasin tytön laiturille ja veneen ehostus sai alkaa. Ja se ei kyllä suostunu astumaan takas laivaankaan, joten teleporttasin sen myös takasin. Myöhemmin se kyllä sit suostu menee eri laiturille, et en sit tiiä miksei tuolla ainakaan aluks suostunu. Ei vaikka siirsin laivan johonkii ja takasin.

Mut tälläsen remppasin sille. Käytin törkeesti hyväkseni motherlodea, mut en jaksanu alkaa tienaamaan rahaa. Muutenkii haluun vaan testailla noita juttuja, joten jos tuntuu et alkaa olla liian helppoa ni vähennän sen rahat sit inhimilliseen simillisempään (wut?) summaan :D

Toi punanen systeemi on lainelauta. Tossa ku tuli erilaisia veneitä tosi paljon, mikä on kyllä kiva juttu. Ja veneen peräkärry niille joilla ei oo rantaa, ja rantatonteille kiinnitystappi. Ja toki veneet on sit liian isoja laivoihin ostettavaks, mut ainahan ne saa "reppuun"...
Halusintehä tästä veneestä vähän modernimman kodin.

Kajuutta on luonnollisesti kannella. Noi ikkunat on nimenomaan ladattuja ku mikään pelin oma ei tuntunu hyvältä. Oisin halunnu vielä sellaset leveemmät et ois ollu yhtenäisiä myös vinoissa seinissä, mut ei ollu sellasia...

Takaa se näyttää tältä. Tossa on parin ruudun verran tilaa oven ja takareunan välillä.

Sisäkäytävä. Etummaisista tikkaista pääsee em. kajuuttaan ja jälkimmäisistä makkariin. Tossa seinän takana on minikylppäri, mut Melli ei päässykään siitä alakertaan joten siirsin sen tohon käytävän toiseen päähän.

Olohuone-keittiö. Se on vähän tyhjä. En saanu mahutettua sinne fiksusti televisiota, ja ajattelin sit et ehkä se ei tarvii sitä :D Halusin kuitenkii ton sohvan (Diesel-kamasetti) ehottomasti ton ikkunan eteen. Taulujakaan ei oikein ole ku niitä on kertyny lisäreitten myötä niin hervottoman paljon, et niitä ei aina jaksa selata läpi. Sit jossain vaiheessa iskee sellanen "TAULU TÄHÄN NYT HETI" ja sit viettää seuraavan tunnin hyvää taulua ettien. Mut niin, jos Melli sit pääasiassa tutkailee asioita ni ehkä se pärjää vaikkei olkkari oiskaan täynnä elektroniikkaa. Kirjahylly (elektroniikkaa?) ja tietokone riittää hyvin!

Tässäpä sit pieni keittiö, jossa on tollanen kurkistusikkuna olkkariin. Se on ladattu jostain. Tänne jouduin vielä tekemään pieniä muutoksia, nimittäin tajusin ettei minijääkaappi toimi ku vaan snackseihin joten poistin sen ja sen tilalla on nyt iso jääkaappi.

Ja koska logiikka, laivoihin saa mös rakennettua kellareita XD Niimpä tein Mellille tälläsen "ruuman". Alemmassa kuvassa minikylppäri. Toi katto on vähän häiritsevä, joten vois sen joskus värjätä sinisemmäks.

Ja toi uus tapettikuvio on ihana!. Kiitos Jaden, tiesin ettiä tätä :D Sori ku kuvat on vähän pimeitä.

Tossa näkyy toi Melindan lainelauta. Värjäsin sen punaseks ja tajusin myöhemmin et se näyttä nyt ihan lihakimpaleelta. Toivottavasti merenelävät ei kamalasti hämäänny :::D

Tsuktsuk kohti ääretöntä ja sen yli eiku---

Sukelluspiste! Noi laivat on ihan hirveen hitaita ja pitkään odottelin et Melli sai sen ohjattua sinne, ja sit se onkii liian vaarallinen sukelluspaikka ku tolla ei oo ollenkaan kokemusta sukeltelusta... vielä.

Btw, tossa se sukelluspaikka. Tuleeko kelleen muulle mieleen se ku Taru Sormusten Herrasta -kirjassa ja -leffoissa on Helmin syvänne? Vaikka se ei mereen millään lailla liitykään :D

No eiku vaan laiva ympäri ja kohti tuntematonta saarta. Niin, pelkästään todetakseni et niitten löytäminen ei käykään niin et niille vaan seilaa :D

Ja sit käskin sen tulla toiselle, takana häämöttävälle, saarelle. No mitä, likka päätti sit napata venetaksin ja jättää laivansa merelle -.-" Eikun takas ja hitaasti mutta varmasti kohti saarta. Tällä kertaa jopa se pääs laiturille, mut ei kauaa ku piti päästä tyttö nukkumaan ja silleen.
 
Ja random maisema. Tuossa lammikossa voi kalastaa ja uida jne.

Ja sit kokoelmalehdestä löytää uudet kalat ja simpukankuoret, mitä voi löytää. Jätän ne tälleen pieneks siltä varalta, et joku ei haluu spoilaantua. Jokainenhan löytää ne omasta pelistään kyllä myös.Mitä tästä nyt tälleen voi sanoa, ni ainakii maailma on jäätävän kokonen.Tuntuu, et se on niin iso et pitäs olla karttaankii oma kartta ku jo pelkästään siinä joutuu liikkumaan niin paljon! Tuntuu, ettei millään meinaa hahmottaa sitä ku se on niin hirveen laaja! Ehkä pitää vaan zoomata tabsilla mahollisimman kauas. 
Saaren ulkopuolella on kans niin mielettömästi niitä pieniä saaria ja nähtävää, et pää on jo ihan pyörällä :D 

Ja varmaan just em. syistä toi seilaaminen paikoin lagittaa oikein mukavasti, siis tulee just sitä et animaatito liikkuu mut kello ja peli lagii. Tätä on siis ollu varmaan lähes kaikilla ketkä on tuolla päässy pelaamaan. Joten jos teikäläisellä seilailu lagii, don't worry, niin se tekee kaikilla muillakii. 
Ainoo ärsyttävä siinä on se ku valmiiks toi seilaaminen niin hidasta, ni toi lagitus ei auta yhtään asiaa. Varsinkii ku se lagii sitä enemmän mitä nopeempaa kelaa. 


***

Ja loppuun tällänen random huomautus. Nimittäin ku ostin sen Katy Perry Herkkuhetken tossa jonkun aikaa sit, niinku oon jo kertonu. Ni nyt samalla testailin noita vaatteita mitä sen mukana tuli. Ei siinä mitä, ei niitä erkkikään käytä simeillään arkielämässä, noi soveltuu korkeintaan naamiaisiin. Mut sit tuli sellanen olo muutamista yläosista et WHAT THE FUCK? :DDD


Eiks toi oo jo vähän liian häröä? Joo tiedän et Katy Perry on Katy Perry ja tälläseltä ei voi muuta odottaakaan, eikä se minuu häiritse, naurattaa vaan :D

Mutta, meikäläinen avaa kohta taas pelin ja jatkaa siitä mihin jäin viime yönä. Nähään taas :p

14 kommenttia:

 1. eih :D:D täällä yks repes tuohon viimeseen kuvaan, ehkä vähä väsyttää mut :D

  melinda on tosi nätti sim ja ite paratiisisaari-lisäosa näyttää kivalle.

  mut miten kattoja voi värjätä ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Kiitokset! Ihan mukava lisäri sit ku siihen pääsee kiinni ja jos ei jaksa välittää lagailusta :)

   Ja kattoja voi värjätä samalla tavalla ku lattioita. Otat vaan jonkun lattialaatan ja säädät kuvakulman silleen et näät katon (äärimmäisen hankalasti muuten tehty. TS2 oli parempi.) ja lätkäset sen lattiasysteemin siihen. Ja sit voi värjätä sitä kuvionluonnissa (eiku mikä se on?) samalla tavalla ku muitakii juttuja :)

   Poista
 2. Tästä postauksesta jäi nyt käteen se, että haluan ton kamasetin ihan vaan ton yläosan takia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo ja Melinda on muuten aivan sairaan ihana simi! Nätti ja semmonen ihanan räväkkä. UUh jeea ♥

   Poista
  2. Kiitos XD Ja toi ei oo ainoo, siinä on ties mitä kakkuja ja muffinsseja. Myös jääteltö, joitten vohveliosat on niinku olkaimet XD Äärimmmäisen häröä, mut eikai voi muuta oottaakaan ku kyseessä on Katy Perry XD (Niin ja ihan mainitakseni tässä vaan, et en ite siis tykkää ollenkaan Perryn musiikista. Meikäläinen on enempi noita punk rock -tytsyjä eikumitä--- Niin siis, en tykkää popista :D)

   Poista
 3. Olipa hauska postaus :D! Siis noi KPST vaatteet on just semmosia mitä ite käytän lähinnä esiintymisasuina esim. laulajilla. Täälläkin on Paratiisisaari lagittanut että eipä auta vaikka ois uus konekkin. Tänään en ole jaksanut pelata sen takia ollenkaan, aloin vaan rakentaan semmosta yksinäisen poikamiehen talovenettä :P...anyway, tykkäsin tuosta sun asuntolaivan sisustuksesta. Makkari on ihanan rauhoittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista :)
   Joo itellä toi peli tänään yhessä välissä veti taas niin juntturaan. Jätti lagin päälle ihan täysin eikä taas siirtyny mihinkään, eli piti poistuu tehtävienhallinnan kautta. Pelkäsin jo et se tekee Showtimet, ku sen lisärin kanssa en päässy ollenkaan eteenpäin jatkuvan lagin ja totaalijäätymisen takia. Mut sit ku jatkoin (paratiisisaarta) ni ei enää onneks jäätyny. Jostain syystä se lagii eniten talolaivassa, eikä esim. kaupungilla. Sukelluksissa myös lagittelee jonki verran.

   Poista
 4. Minulla taas tuntuu lagittavan kaikkein eniten juuri sukelluksessa. Kyllä myös merellä seilatessa, mutta ei kuitenkaan niin usein kuin sukeltaessa... Mutta muuten minä olen tyytyväinen tähän lisäosaan :)

  Melinda näyttää similtä, jolla on oikeasti persoonaa. Ei sellainen "massasim" mitä nyt kaikilla näkee. Asuntolaivasikin on kivan näköinen ja tykkäsin kun olit tehnyt tuollaisen kaljuutan :) Minulla ohjausjuttu/ruori/mikä-ikinä-onkaan on aina vain jossain "katolla" vai pitäisikö sanoa kannella? Äh en tiedä kun en osaa tuota laivojen sanastoa tarpeeksi :D Mutta kuitenkin kiva postaus. Toivottavasti tulee lisää tekstiä ja kuvia Paratiisisaaresta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos :) Ja älä huoli, miunkii venesanasto sisältää vaan sanat ruori, kansi, kajuutta ja ruuma, sekä tyyrpuuri ja paarpuuri joista ei mitään hajua kumoi on vasen ja kumpi oikee :DDDD Enkä oo ees varma oliko kajuutta oikee sana, se vaan tuli ekana mieleen ku tota väsäin 8DDD

   Ja eilen ainakii pelailin ja kuvia löytyy, joten kuhan tässä migreenistä toivun ni teen seuraavan postauksen :)

   Poista
 5. Hauskasti kirjotettu esittely! Mun piti kans ostaa toi Katy Perry herkkuhetki, kun piti halvalla olla Gigantissa. No eipä ollu ainakaan siellä, missä kävin... :( Ton yläosan nähtyäni repesin! :D En tiiä haluunko sitä enää, jos ne vaatteet on tota luokkaa...! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi vaatteet on pääosin tollasia ihkukarkkijäätelöomnomnom-vaatteita, ei ihan arkikäyttöön. Niinku jade yllä sano, jos on Showtime (siis Superstara), niistä saa kyllä mukavia asuja esim. laulajille. Mut oli siellä ainakii muutamat ihan käyttökelposet vaatteet, laitoin mm. yhen pitkän mekon Melindalle juhla-asuks, saattaapi olla et senkii näkee joskus myöhemmin Melindan päällä :D
   Ja tavarat oli pääosin myös tollasta, yllätys, karkkiherkkuhärpäkettä. Muutamia ihan mukavia jos saa ne karkkijutut muokattua pois. Ja saahan niistä toki jollekii ylihemmotellulle tyttölapselle ällösöpön huoneen 8D Mut ainakii yhestä ikkunasta tykkäsin paljonkii, se on ihan tyylikäs ku saa valittua sellasen missä ei oo niitä karkinkuvia raameissa :D
   Että jos jostain halvalla löydät ja tunnet tarvetta keräillä koko kokoelman, ni siitä vaan. Ite odottelin et hinta oli about 11€ cdon.comissa ennenku tilasin, ja oisin silti voinu maksaa vähemmän :D
   Pitää kattoa josko joku ois jo tehny siitä esitelyn, jos ei ni ainahan sitä voi itekkii sellasen duunata :p

   Poista
  2. Ni mitähän ihmettä, vastasin tähän kyllä tänään mut nyt ei näy meikäläisen vastausta enää? -.-

   Enkä kyllä jaksa kirjottaa niin pitkästi. Mut siinä tosiaan tulee häröjä vaatteita, jotka, niiku Jade sano, sopii sit vaikka laulajille jos omistaa Superstaran. Mut kyllä siinä myös muutama ihan kelvollinen asu tuli, yhen mekon laitoin juhla-asuks Melindalle :)
   Ja tavart on kans aika pitkälti sitä ihkuherkkukarkkiomnomnom, but joistain saa ne karkkikorsteet valkattua pois ni ainakii yks ikkuna oli tosi kiva. Ja jollein tyttölapselle saa kans ällösöpön huoneen jos siltä tuntuu :D

   Ite pihtailin ton kanssa kauan ja lopulta ostin ku makso jotain 11€ cdon.comissa. Keräilijänä pakko saada kaikki 8D
   Vois kyl melkein tehä tosta joskus jonkun esittelyn.

   Poista
 6. Et ollu ainoo jolle tuli mieleen Helmin syvänne. Minäkin, joka olen hirrvvee sormusten herra friikki, huomasin sen.

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)