tiistai 22. tammikuuta 2013

The Sims Medieval

Joo, kuten moni muukii, miekii omistan The Sims Medievalin. Lisäks omistan siihen ton Pirates&Nobles-lisärin, tilasin ne joskus viime keväänä muistaakseni. En oo siitä vaan postannu kuvia tai mitään tänne koskaan, joten nyt on muutoksen aika. Kuvia tulee sit olemaan paljon, niitä on reilu 100 tuolla ja käytän nyt sieltä sit kaikki tarpeeks hyvät kuvat (yhteensä näitä tais sit tulla melkein se sata...). Kuvia ei loppujen lopuks oo niin paljoa ku tossa pelissä kuvaaminen on ihan helkkarin vaikeeta eikä vapaan kameran tilaakaan ole. Mutta, here we go.


***

Saanko esitellä, ekan pelini eka hallitsija, Lady Annabelle:

 Kröh. Toi oli joku tollanen ihmeen random viiksitehtävä ja palkinnoks Annebelle sai tollaset tekoviikset mitä sen sit piti käyttää XD Annabellen piirteet oli Hopeful Orphan (toiveikas orpo), Vain (turhamainen) ja Misanthrop (ihmisvihaaja). Annebellellehan kävi vähän köpelösti, ku yhessä tehtävästä tuli jostain ulkoavaruudesta jotain ja varasti Annabellen nahkan (no kyllä!) ja sit jonkun piti tappaa Annabelle, jollon se ihan oikeesti kuoli. Seuraajasta lisää tuonnempana.

 Ja kerran hovissa käveli vastaan sim, jolla oli niin pelottavan paljon yhdennäkösyyttä Hugh Jackmanin (tuttu esim. X-Men leffojen Wolverine) kanssa et huhhuh o___o (Ja hajosin ku nimeen nää tonne kansioon muokattuna aina nimellä "kuva" ja numero perään, ja kirjotin äsken vahingossa "kuiva" :D:D:D:D)

Noitani Meridith tappo toisen noidan. Ja se oli ilmeisesti hauskaa sen mielestä. Featuring Viikatemies ♥


Tässon Bloodletter...John. Tai jotain sinnepäin.Yks sen piirteistä oli Licentious, minkä takia sen piti jatkuvasti saada olla läsnä jotakuta, mielellään pelehdinnän merkeissä. Ja siitä huolimatta se oli myös Chivalrous eli herrasmies/ritarillinen Niimpä John pyöritteli usein tätä Nurseaan (en muista nimeä) ja myöhemmin menikii sen kanssa naimisiin. Johnin kohtalo oli kova, koska John oli se joka joutu hoitamaan ton Annabellen nahkan kaapanneen avaruusolion tapauksen. Valitsin usein väärin, jonka seurauksena John joutu hirviön kuoppaan ja sinnehän se kuoli. Sen pituinen se.


 Dame Miranda (eli siis ritari tms.), muuten ihan fiksu tapaus mut tuli joka yö kello 3 soittamaan viulua Johnin vastaanotolle. Joka yö.

 Tää neito...öh, Lady, otti sit paikan Annabellen kuoltua. Lady Jenna. En kuollaksenikaan muista piirteitä, mut tosi herttanen ja kiltti se ainakii oli. Tai siis on.Toteutin Jennalla ton Royal Wedding mikälie Questin. Sopi Jennalle ku nakutettu.

 Ja seuraava askel oli sit perijän saattaminen taloon---tai siis hoviin.


 Sieltä tuli tyttö. Nimi tais olla Emma. Siitä ei kuitenkaan kuvia ole.

 Sellanen mielikuva et tää ois Meredith mut...saattaa olla myös eri kuningaskunnan noita. Mut VEIKKAISIN et tää on edelleen Meredith. Tää Quest ainakii on toi missä pitää luoda tollanen... no, creature. Se on aika järkyn ruma.

Näin Meredith vissiin ajattelee uskonnosta :D

 Uus Bloodletter, Thomas. Iilimatoja vaan naama täyteen, silleenhän nää taudit parantuu :D

 Tää taitaa olla sit jo eri kuningaskunta, oiskojan Black Kingdom. Mut tää neito (oikeenpuolimmainen) on Bloodletter Dora.

 Sillä oli jotain random suutelutehtäviä :D Joku pahanhajunen hengitys kai, tai tää ukko oli menossa naimisiin eikä ollu koskaan suudellu, en muista. Mut todella hämäriä juttuja ja tälle hajosin :D EIKUN!!! Toi ukko oli naimisissa mut ei ollu ikinä pelehtiny sen kumppaninsa kanssa ja sit tulee tällänen XD
(Suomennos taitamattomille: "Oikeasti? Melko ällöttävää. Näytätkö minulle kuinka?  Pelkään, ettemme koskaan tajua sitä itse ellen harjoittele ensin.")

Sit Doralla rupesin suorittaa tehtävää jossa sen piti mennä naimisiin. Otin huvin vuoks sellasen missä ne menee salaa naimisiin.

 Ukon ilme suudelman jäläkee :DDDD

Wedding time!

 Ja täähän siitä seuras. Ei kuningas tainnu tykätä. Ja taas kuoli lääkäri. Miten onnistun aina tapattaa miun lääkärit? :D

 Joku oli vähän kömpelö. Ei vaan se törmäs kai karhuun metässä tai jotain vastaavaa.

Jaaaa tässä...on... en kyllä muista yhtään kuka tai edes mikä. Tai sit trubaduuri. Saattaa olla trubaduuri koska näyttää samalta ku toi yllä oleva sim, ja alla ainakii joku samannäkönen esiintyy.


Tää on varmaan sit Dame Cassandra. Black Kingdomissa suurin osa Heroista oli naisia, kuitenkii ite Black oli mies.

 Under-Spy Emelda ♥ Eka oisin halunnu sille sellasen haltijamaisen puvun mut ei sitä näköjään saakaan pelattaville simeille. Mut tarkotuksella on tällänen vähän menninkäisen tai jonki näkönen :DJa Cassandra sit tappo ton tyypin joka ahisteli sitä tai jotain.

 Ja ota tästäkii nyt selvää et onko toi "yay" vai "nooo" :D Joku random sivustakatsoja.

 ANIMUSLAVER! Sen takia Cassandrasta tuli melko Bloodthirsty. Huomas vasta lopussa sen ite, kuin paljon toi animuslaver-miekka sitä oikein manipuloikaan.
Tässä vähän treenausta kyseisellä miekalla:

 Ja mikä ilme XD

Perfromance palkki oli tollanen mintunvihree ton questin takia :D


 Taas sen piti haastaa joku. Sentään ei hengiltä ottanu.

 Cassandra ja Emelda juttelee.

Ja nyt, Cassandran ilmeitä tiedossa :D
 Tälle ehkä vähän kuolin XDDDDDDDDDDDDDdd

 Emelda joi näkymättömyysjuomaa.

 Ja Sister Sadie vapautti jonkun menninkäisen.

 Mihinhän nää liittykään?

 Random.

 Lauma randomeita. Joo tää oli joku Quest ja siinä piti noitten muuntautuu laumaks...tollasia ja sit jotain. En muista enää vaikka pelasin tän tässä pari kk sitte :D

 Ja hän on. En kyllä taas muista millään! EIKUJAA, tää on uusimman kuningaskunnan vetäjä. Aasialaissyntynen vaikkei siltä kauheesti näytä. Nimeä en muista.
 Nojoo, otin muistaakseni Emeldan myös tähän kuningaskuntaan ku en jaksanu tehä uutta. TAI sit tuossa on Emelda ja Meredith.

Emelda töissä.

 Joo köh. Näkymättömyys ei vissiin oo ihan hyvästä aina? Kaikenlisäks Emelda yritti toltakii rosvota rahaa.

 Ja mitä siitä seuras? Ei ainakaa mitään hyvää.

 Taas uus my creature/creation -quest. Emelda ja... Meredith? Miusta tää oli toi uus valtakunta joten en mee takuuseen et se ois Meredith. Tein kyllä Meredithistä kuningattaren seuraavaan valtakuntaan mut yhyy ku se on KUNINGATAR eikä noita :D Onkohan sillä edes noidan kykyjä...


 Sattuu ja tapahtuu.

 Toi kuningaskunnan Well-being on niin alhanen et voroja on joka nurkan takana.

 En tiedä.

 Noilla oli yhteistyö, ja niitten piti järjestää tollanen esitys. Meredith(?) ja drubaduuri, jonka nimee en muista.

 Toi ilme.

 TOI. ILME.

 Esityksen loppuhuipennus.

Ja sit vielä tällänen tehtävä mikä kerran tuli cassandraa vastaan. Oli pakko taltioida noin monta noita koska oikeesti, Kullervo? Are you kidding me? :DDDDDDTää liitty kai myös tuohon mut oli vaan niin random XD Ja koska aaw:Et sellasta :D Katellaan mitä ens kerralla säädän. Tässä koosteessa oli siis kuvia yhteensä kolmesta eri kuningaskunnasta. Noitia miulla on tietääkseni ollu 2-3 joten ei ne kaikki voi olla Meredithejä! Mikähän piru sen toisen nimi oli...

8 kommenttia:

 1. Oo, nyt ainakin haluun myös medievalin! :o vaikuttaa tosi hienolta kyllä, hauskoja kuvia oot saanu otettua :)
  Repesin tolle Kullervo jutulle ja aika pahasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä kiva peli! Jos van tykkää suorittamisesta ni se on ihan täydellinen :) Onhan se erilainen ku TS3 (ja sen saa vaan englanniks) tai muut TS-pelit, mut kuitenkii muistuttaa osaltaan kolmosta ja öö...nii. On se kiva :DDD

   Poista
 2. Mulla on kyseinen peli koneella enkä ole hetkeen pelannut sitä mutta tän postauksen myötä tuli semmoinen voisi muuten joku päivä pelaa taas sitä :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Eh, en ole ite pahemmine medievalilla lämmennyt, mut nyt huvittais ehkä taas pelata:) Sims kolmoseen kun meni ( taas kerran) hermot..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, ymmärrän yskän. Itekii pelailen Medievalia aina ku TS3 ei jaksa. Tosin oon tänkii pelaamista jättäny vähemmälle ku fps-limiter ei toimi ton Pirates&Nobles kanssa ja sattuu sieluun ku kuulee kuin toi näyttiksen tuuletin huutaa ja pelottaa et se hajoo vielä kokonaan... TS2 oon sit pelaillu ku on tehny miel simssittää mut ei oo jaksanu tapella TS3 kanssa.

   Poista
 4. Nää on niin kivoja kuvia! Medieval ois kiva hommaa itelleeki, mut just se että englanniks ja että pelaaminen ei oo samanlaista ku Simsissä.

  Mutta ois kiva nähä lisää kuvia Sims 1:stä, jos siis pelaat sitä vielä ja jos se toimii vielä sulla :) Sim ykkönen<3 Lapsuus ja nostalagia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aina sen voi myydä pois jos ei innosta. Ite tykkään tosta suorittamisesta niin paljon. Rakastan TS3:ssa myös Maailmanmatkaajaa ja sen tehtäviä niin paljon. Noi on vähän saman tyyppisiä, mut se idea vaan on nimenomaan se suorittaminen. AIna jos on vapaa hetki tossa pelissä, en meinaa keksiä mitään tekemistä. Sama ongelma on usein TS3 kanssa ku on "tylsää" simien kanssa, ei keksi niille tekemistä :D

   Ja khyl miulla ykkönen edelleen koneella on. Sitä on kyllä kiva pelailla. Oli järkyttävää ku pelasin yhessä vaiheessa niin innoissani TS1 just sen nostalgian takia, sit iski niin puskista sellanen "asd oon pelannu tätä nyt jo niin paljon ettei tää enää oo nostalgista" ::::Dddd Sen jälkeen en oo pelannu. Mut jos sen avais taas joskus ja postais kuvia. Nyt oon tosiaan kuluttanu enemmän aikaa TS2 kanssa. Tänään just ostin Yliopiston kolmoseen, ja testailen sitä et jos se vaikka suostus toi peli toimimaan sen kanssa.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)