perjantai 11. tammikuuta 2013

Tony Charmer - Osa 3: Moooooore Tony

Joo, lisää Tonya, tosin ihan vaan muutama vaivanen kuva ku ei toi peli edelleenkään suostu yhteistyöhön mitä tallentamiseen tulee. Virhekoodi 12 vaivaa. Pitää varmaan kokeilla et otan ihan kaikki ladatut pois pelistä ja luon jonkun testiperheen johki kaupunkiin et tuleeko virhekoodia. Jos tulee, vika on ladatuissa. Ei se ainakaan tallennuksissa voi enää olla ku alussa Firqut teki sitä joskus, ehkä tasan kaks tai kolme kertaa se tuli joskus, ja sit se levis Rogeteihin joskus Supernaturalin jälkeen ja Vuodenaikojen jälkeen vielä Tonyn tallennukseen ja nyt se on jyllänny Rogetien ja Tonyn tallennuksissa, vaikkei niitten tallennukset olekaan .bad-päätteisiä. Siivosin kyllä Saves-kansion eilen ja poistin sieltä kaikki ylimääräset ja .bad-päätteiset. Ja siirsin kaiken musiikinkii C:ltä toiselle kovolle joten C:llä on nyt tilaa about 20Gt.
Anyway, jos sit ladattavattomuuuuuss-miten-kirjotetaankaan ei auta ni sit varmaan testaan et tyhjennän koko TS3-kansion omista tiedostoista ja lisään lopuks sinne vaan tallennuksille tärkeet jutut. Jos seKÄÄN ei auta, ni sit varmaan se mitä vihaan eniten: koko roskan uudelleenasennus. Se on vaan niin rasittavaa ku omistaa kaikki lisärit ja yhtä lukuunottamatta kaikki kamasetit -.-"

Ainiin, ja huomasin et oon säätäny jotain omiani ja sen seurauksena tuolta on kadonnu kokonaan linkkilistat *facepalm* No, lisään ne sinne joskus uudestaan.

Mutta, asiaan.


***

Tony on siis ammatiltaan yksityisetsivä, mikäli joku ei muista. Sillä on jo pitempään ollu tehtävänä väijyä rannalla, mut jostain syystä koko ajan tulee et "En näe mitään, ehkä pitäisi yrittää myöhemmin?" tai vastaavaa, ja kuvauksessa lukee taas et "Samalla saa hieman aurinkoakin". Oon kyylänny siellä siis lähinnä öisin sekä päivällä sateen aikaan. Mitään ei vaan koskaan löytyny (ja aina siellä oli joku joten ei voinu "Takavarikoida todisteeksi", minkä olemassaolon huomasin vasta viimeks pelatessani :D), joten peruin tehtävän. Vähän huono yhistelmä jos vaan auringon aikaan voi kyylätä ku kyseessä on kuitenkii vampyyri! Eikä oo Bridgeportissa eliksiiripuotia että se vois glitteröidä ittensä hyi.

Anyway, tykkään näistä y.etsivän ilmotuksista :D

Kiittäkää taas täysikuuta tästä punasesta sävystä.

Wohoo, en tienny et vampyyreille käy noin ku ne laittaa ettimään saalista! :D Onks toi sit ollu jo alusta asti (oon kai kerran aijemmin kokeillu tota, Tony yleensä on vaan menny tekemään tuttavuutta random simien kanssa ja sit juonu niistä) vai tullu Supernaturalin mukana, en tiedä :D

 Mut kovin innoissaa se oli.

Sit joku random ranskalaisturisti tuli vaan yhtäkkiä flirttaa Tonylle o___o Ja Tonylle tuli tällänen moodletti, vaikka jätkä oli ihan täysillä itekii siinä mukana ja flirttas omatoimisesti takas itekkii:


Ikinä en oo ennen nähny tota. Varmaan taas Vuodenajat tekee ton et simit on aktiivisempia. Nettideititkii ois koko ajan tekemässä tuttavuutta ku osuu samalle tontille, ja ne ainailmaantuu Tonyn ovelle "hei minä täällä alhaalla, päästäisitkö sisään?" yleensä sillon ku Tony on menossa nukkumaan. Ja sen tiedän ettei se ainakaan ole twallanin StoryProgression ku nyt ei oo ollu sitä pelissä.

 Kukkiakii Tony sai. Ehk se antaa ne jollein vallotukselleen? >:D

 Ja oops. Ja taas täysikuu.
 
No väijy siellä sitte nii.

 Ja zombie kadotti värinsä. Tai se oli tollanen ku avasin tallennuksen.

"Katso säätä" -toiminto ikkunaa klikatessa. En tiiä pitäskö siitä tulla jotain ilmotusta mut Tony vaan tuijotteli ikkunaa.

 Taas vampyyrin kotiruokaa: hurmemarjaletut! HA, VERILETTUJA SIIS :DDDDD

Hups, KäPy kuoli. No ei voi muistaa ku Tonylla on muutakii tekemistä ku joku käärme. Unohan AINA simssissä häkkieläimet, oli kyseessä sit TS1, 2 tai 3.

Moaaar väijymistä sateessa:

"Kukkuu."

What are you doing, man? Liekkö sit kalasteli vesipisaroita.

 Sit käskin sen uimaan. Syksy jyllää mut ulkona oli kuitenkii +15°C.

Näin meillä. Sateessa uikkarit jalassa keskellä syksyä metästämässä hyönteisiä ♥ No siinä on ainakii se hyvä puoli ettei tuu läpimärkä-moodlettia :D


Ja parit maisemakuvat sateisesta Bridgeportista. Ne on 800px leveitä ja silti tuntuu et ne on liian pieniä.Ja sen pituinen se. Tästäkii on esim. noi uimakuvat taas menneisyyttä joka ei koskaan tullukaan aka aikaa onnistuneen tallennuksen sekä Virhekoodi 12:n välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)