Linkkilista

PÄIVITETTY 9/2019


HISTORIIKKI

Tänä päivänä varsinkaan aktiivisia simsblogeja ei ole enää juuri nimeksikään ja suurin osa blogeista on jo lopetettu, loppuneet tai jopa poistettu. Itse olen ollu mukana tässä simsblogimaailmassa "alusta asti". Tykkäsin kuvien ja oman pelini jakamisesta muiden kanssa, mutta foorumimalli tuntui liian rajottavalta ja omien kuvien määrä liian suurelta, siispä päätin perustaa oman blogin. En muista enää, olinko peräti ensimmäinen tai ainakin ensimmäisiä suomalaisia TS3-bloggareita, mutta toistaiseksi ainakin viimeisiä ellen jopa ainut, jolla on edelleen vanha blogi pystyssä ja toiminnassa. The Another Sims on perustettu (ilmeisesti) peräti toukokuussa 2010 ja ensimmäinen postaus on blogiin kirjoitettu elokuussa 2011. Eli olen siis simsblogimaailmassa jo veteraani :D

Jaan blogilistan useampaan osaan, pääasiassa niihin, jotka tällä hetkellä ovat aktiivisia tai joihin on postattu jotain viimeisen vuoden sisällä; ja niihin, joihin ei ole enää kajottu vuosiin, mutta jotka silti vielä Bloggerista tms. löytyvät. Suurin osa niistä on The Sims 3 -blogeja, mutta muutama sekalainen voi silti mukaan mahtua.

Moni blogi on itselleni erittäin nostalginen ja vaikkei niissä enää liikehdintää olisi, haluan silti antaa niille maininnan. Koitan muistaa päivittää sivua mahdollisimman usein. Osa blogeista on myös joutunut "hakkeroiduksi" ja spämmibottien valtaamaksi, joten koitan varmistaa, että kyseiset blogit poistan listasta mahdollisimman heti, jottei kenenkään kone/puhelin kerkeä imuttamaan viruksia tms. haittaohjelmia.ATM PÄIVITTYVÄT YMS.:

Cherrysaman virtuaalinukkekoti (Viimeisimmät tekstit TS4.)
Lauran Simssailut (Viimeisimmät tekstit TS4.)

???:

SIMS TRASH (TS4, TS3)


***

LOPETETUT/KUOLLEET:

Fun With My Sims (TS2, TS3, TS4)
Hedgehog's sims (TS3, TS4) 
Jaden Pelihetki (TS3, TS4)
Johanna | Sims (TS4, TS3)
Jolly sims (TS4)
Muuta linkinvaihtoa:
LC Fardas (TS4, lopetettu)

 ***

Pari vanhaa, legendaarista ja lopetettua/valmistunutta TS3 LC:tä ja tarinaa:
HRG/LC Frankenberg (Lopetettu.)

LC Vihervaara - Radolaisten kuollut LC-projektiJos sinulla on simsblogi tai -tarina, ja haluat listalle, linkinvaihtoa saa aina kysyä kommenteissa!

21 kommenttia:

 1. UUUUUUUH MÄKI OON SIELÄ!!! Ja täähän on upee mahdollisuus tutustua toisten blogeihi ku ite tykkään kans laavailla toisten mu harvemmi löytää semmosia helmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai oot :DDD Siun blogista on tullu suorastaan suosikkiblogi ku on niin rentoja juttuja ja PÄIVITÄT USEIN :D Melkein kaikki muut on tainu vaipuu vähän talv---kevätjakesäunosille? Itekii päivitän nyt paljon useemmin ku pelaankii enemmän ku oon taas työtön ja peli toimii :D (*koputtaa puuta* tää peli ei kestä kehumista.)

   Poista
 2. Hei, minäkin siellä :O
  Pitää vissiin jossain vaiheessa uutta materiaalii siis saada aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no heittelin sinne nyt kaikki jotka on viime vuoden aikana päivittäny ees joskus :D Eipä tää omakaan blogi oo kovin aktiivinen ollu parin viime vuoden aikana, mut jospa nyt tulis muutosta ku on uus kone alla ja pelaamisen luulis sujuvan paremmin ja ei pitäs olla niin iso kynnys pelin käynnistyksen kanssa ku tietää ettei PITÄIS ainakaan tulla niitä virhekoodeja enää yhtä tiheesti, ku muistia sentään löytyy 8Gb.

   Poista
 3. Hallou! Miltä kuulostaisi linkinvaihto http://lcfardas.blogspot.fi/?m=1 LC Fardasten kanssa? Kannattaa käydä kommentoimassa kanssa mun sivuille listakohtaan tai jonnekkin että muistan laittaa myös sinunkin linkkisi ylös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän linkinvaihto käy, vaikken luekaan enää oikein tarinamuotosia LC:itä enkä hirveemmin TS4-blogejakaan ku ei peli itteä oikein miellytä niin paljon. Mut ei linkinvaihosta koskaan haittaakaan ole :)

   Poista
  2. Kiitos, ja ei mitään! :) Olet myöskin listallani.

   Poista
 4. Mä oon listalla! Vau. :) En tiiä kuinka paljon luet mun blogia, mutta nyt oon paljon aktiivisempi kuin aikasemmin! :)

  -Lukija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukeni kaikki postaukset paria uusinta lukuunottamatta! On kyllä tehtävälistalla seuraavien joukossa :D Mut en muista oonko koskaan kommentoinu, voi olla et en, mut täytyy heittää ens kerralla kommentilla (y)

   Poista
 5. Linkinvaihtoa ajattelin tulla kyselemään. En kirjoita tällä hetkellä aktiivisesti mitään tarinaa tai LC:tä, teen enimmäkseen pelaamista perheistä taloesittelyitä ja pienen pätkän elämää (perhettä, lapsia,lemmikkejä jne tapahtumia)

  Olisi kiva ruveta lukemaan teoksiasi!

  -FlameGirl
  http://simsmaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin siun blogia sillon tällön käyny vilkuilemassa :) Ja toki linkinvaihto onnistuu! Eikä lukeminen tarkota linkityspakkoa tietenkään :D Heitän tuon siun blogin linkin tuonne ja jos kiinnostaa, ni saat linkata takasin ja muutenkii tervetuloa lukemaan! :)

   Poista
 6. https://sims3sinilintu.blogspot.com
  Mulla just perustettu blogi joten sinne saa mennä lukemaan ja antamaan asiallista palautetta jos haluaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että uusia blogeja tulee vielä lisää, täytyy käydä tutkimassa! :)

   Poista
 7. Heippa! FlameGirlien SImsmaailma on jälleen elävien kirjoissa, nyt uuden LC:n aloituksen myötä. Jos kiinnostaa niin käy tsekkaamassa (ja ilmoittele toki uusista osista, niin pääsen lukemaan) :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitoksia ilmotuksesta! Käyn jossain vaiheessa perehtymässä blogiin taas paremmin!

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Moikka! Oon itse just alottanut Sims-bloggailija, sekalaista blogia ois tarkotus alkaa pitämään mistä löytyy vähän kaikenlaista pelailua. Olis iihana jos kiinnostaa vilkasta, yritän kovasti päästä junaan mukaan heh :D Linkinvaihtokin olis kiva jos vaan sellasta harrastelet tai listaan pääsy!

  https://napsussimsworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt sähläsin tän kommenttoinnin kanssa niin tuli muutamaan kertaan, pahoittelut :D opeteltavaa on vielä bloggerin käytöstä selkeesti

   Poista
  2. Helou! Linkinvaihto onnistuu ehottomasti, täytyy käyä itekii siun blogia lukasemassa jossain välissä! En juurikaan lue TS4-blogeja (onko suomalaisia blogeja kuin paljon ees?), mut jos muutoin blogi miellyttää, ni ei se nelonen ole este :) Lisäilen linkkiä listaan joskus jahka jaksan tarttua tuumasta toimeen, pitäs tota kai taas siivota vähän enemmänkii :D

   Poista
 11. Heippa! Olen aloitteleva Sims-blogin kirjoittaja. Lisäsin sut lukulistalleni ja ottaisin mielelläni vastaan muidenkin linkkejä. Oma blogi https://nelethesims.blogspot.com/

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)