tiistai 15. tammikuuta 2013

Pölinää

Terveeee. Valitettavasti ei kuvia luvassa nyt. Meni hermo tohon simssiin ja totesin et tais olla meikäläisen peli jo aika rikki, joten poistin sen toissayönä. Eilen (tai periaatteessa siis toissapäivänä) sit putsasin koneen ihan niinku ohjeissa sanottiin ja asensin ja päivitin yksitellen kaikki lisäosat. Kokeilin tänään tota ilman ladattuja, ja toistaseks ei tullu Virhekoodi 12:sta. Avautuminen jumittaa edelleen eli joudun pari kertaa aina sammuttaa ton väkisin tehtävienhallinnasta ku ei se latauspalkki mee loppuun asti tai siirry päävalikkoon ollenkaan, ja siitähän se peli tykkää tosi paljon. En yhtään ihmettele et on tiedostot ollu rikki ku tolleen joutuu tekee, mut ku no can do ku siinä se vaan pyöris vaikka koko loppu vuoden jos sitä ei sammuttas tehtävienhallinnasta. Ja tosiaan kyse ei voi olla ladatuista koska se tekee tota jo ilman...

Keksin sit et voisin testaillessani pelailla jollain valmisperheellä, ja keksin napata sieltä sit yhen tietyn perheen. Tuli myös random idea, et voisin tehä niistä jonkun hassun minitarinan. Ja totesin, et ei tästä mitään tule ilman ladattuja ja poseja, joten kävin heittää niitä peliin ja CCMagic päätti sit samalla työnää IHAN KAIKKI ladatut takasin joten nyt on ne hackeja lukuun ottamatta pelissä.
No, rupesin muokkaa noita simejä ja niin edelleen, ei Virhekoodeja tai mitään ongelmia, mut kappas, muutin kaks tyyppiä koodilla teineiks ja siitäpä riemu vasta repes. Voi olla et johtu siitä etten sammuttanu testingcheatsenabledia. Yritin siirtyy kaupunginmuokkaukseen mut peli kaatu. Sen jälkeen ku avasin pelin ni nyt se ei lataa kumpaakaan noista testitallennuksista, sanoo vaan et tapahtui joku erittäin suuri virhe ja suositellaan et sammuttaa sovelluksen. Fucking great. Ja noista ei oo edes backuppeja, yay, koska ne on ainoot mitä noista edes on. No toisesta oli yks ensin mut siinä niitä simejä ei ollu vielä muokattu ollenkaan joten poistin sen jo. Ku loin siis oman tallennuksensa niille teiniversioille.

Pitää nyt kattoa et onko taas peli menetetty vai auttasko vaikka ErrorTrap tuohon. Sain noille kuitenkii kaikki vaatteet ja kaikki muokattua, niin aikuisina ku teineinäkii, ja se on sellasta puuhaa mihin kyllästyy aina jos liikaa joutuu vaatteitten kaa pelaamaan. No, jos saan noi toimimaan ni pitää sit tehdä noista nykysistä herroista tallennuksen simlaariin ja tehä uus tallennus jossa luon ne teinit ihan CASin kautta enkä koodilla muuttamalla.

Jos ei toimi ni sit kai pitää vielä yrittää jollain testailla et jos ei tuu virhekoodeja ni tiedän ainakii ettei se johtu noista ladatuista. On vielä joitain ladattuja mitä ei oo pelissä, lähinnä hackeja ja eläimiin liittyviä juttuja.
Ja sit pitää läimästä noita vanhoja tallennuksia tonne ja kokeilla toimisko ne nyt kunnolla. Olis edelleen kivaa joskus nähä sekii simssin talvi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)