sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Roget - Osa 9: Kissat valtaa maailman

Asdasdaxgdvjhrgbwjgbwk asensin tosiaan pelin uusiks ihan vasta, ja tossa pari päivää sit huomasin et yay, oon hävittäny kokonaan Rogetien tallennuksen! Oon ihan varma et siirsin sen tonne ja siellä se myös oli vielä sillon ku viimeks sinne kansioon katoin! Voi olla, et Microsoft Fix It luuli et se on joku viottunu tiedosto mikä pitää poistaa tai sit CCleaner ajatteli samaa. Tai sit oon vaan epähuomiossa jotenkii todella mystisesti deletoinu sen ihan ite. En tiedä.
Helpotuksekseni kuitenkii huomasin, et miulla on edelleen huhtikuun aikaset tallennukset tuolla toisessa paikkaa tietokoneella, joten voin jatkaa siitä sit. Se tosin on sen verran kaukana et Corbin on vielä lapsi ja kissoista varmaan 1. polvi on edelleen elossa. Mut mitä vähän ton ajan kuvia katoin ni kyl siellä Tornado näky ja Bea oli vanhus. Mut se tarkottaa myös sitä, et Corbinin mielikuvitusystävä SAATTAA olla edelleen kuvioissa. Sehän teki tän kuuluisan, mystisen katoamistempun joskus sillon ku Corbin kasvo teiniks. Toisinsanoen, on se sillon vielä tuolla. Miulla ku oli suunnitelmia sen varalle. Ja jotenkii luulen et toi on just sitä aikaa ennen ku toi koko noitten tallennus korruptoitu, joten saattaa olla et pääsen nyt jatkamaan taas vakaammalta pohjalta. Eli siis tuun jatkamaan Rogeteilla peluuta vaikka vähän happamalta maistuukii jatkaa taas noin kaukaa, mut jaksan toivoa et jos tällä kertaa asiat sujuis paremmin eikä peli tileis niin paljon. Nyt oon TOISTASEKS säilyny ilman virhekoodeja, mut peli on kyllä tykänny sammua itestään, mahollisesti syyllisenä kuitenkii meikäläisen näytönohjain. Mut empä oo ihan kamalasti pelannu ku nyt Tonylla on ollu tylsää pelata jne. :D

So. Rogeteista ei ehkä ihan hetkeen tuu mitään juttua, ehkä pientä päivitystä tekstin muodossa. En varmaan jaksa kuvata kauheesti niitä samoja juttuja uudestaan, ellen sit Corbinin teiniydyttyä tee jotain erillistä kokoelmapostausta pelaamisen ajalta ku noi tän hetkisten osien Corbin-teinin aikaset tapahtumat on siis bittiavaruutta ja tulevaisuutta joka ei koskaan tullukaan yay. Pyrin nyt saamaan Corbinin taas teini-ikään ja kuhan jaksan alottaa ni ehkä se ei ketuta niin paljon.

Tässä joka tapauksessa tällä hetkellä "viimeset" kuvat Rogeteista. Ei kovinkaan paljoa, mut ihan tarpeeks. Enjoy. I did.***


Bea maalaa. Onhan se ammatiltaan maalari.

 Corbin tekee läksyjä. Onhan se ammatiltaan opiskelija/lukiolainen.
Aleef siivoo ja pyykkää. Onhan se piirteiltään siisti.
Itseasiassa kai ton ylemmän pyykkäyksen jälkeen peli kaatu koska sain pyykkitontun. On kerran aijemminkii peli sammunu pyykkitontun seurauksena, dunno why. Ja oon siis vasta tasan kaks kertaa saanu pyykkitontun, et laskekaa siitä.

 Se meni rikki.

Joten siehän myös korjaat sen.

 Perheeseen adoptoitiin uus kissa, nimi tais olla Millie. Rodultaan se yrittää olla öö... väärin ei ragdoll ;) Vaikka ajattelin kyllä ensin. Mut päätin et sittenkii pyhä birma. Ärsyttää ku kissojen naamoja ei saa pörrösiks :< Millien tassuja muutin vieläkii valkosemmiks (kirjassa sanottiin "puhtaan maidonvalkeat") mut Virhekoodin takia jouduin niin tekemään 2-3 kertaa. Ja nyt Millietä ei ole ollenkaan ellen oo tallentanu sitä laariin.

Millie ja tuleva puoliso Tornado.

 Tornado, jolle myös hankin kaulapannan ku huomasin et sitä ei vielä ollu.

 Isäpappa Taco.

Tino.


 Tornadon mamma Safir.


 Tuleva pariskunta. Ja kyllä, aion luoda Millien uudestaan ellei sitä ole laarissa. Kiva ku viimein jaksoin vaivautua CAP'iin asti ni sit tietty hävitän tallennukset jee.

Twinbrookin kirjastossa ei ollu ainuttakaan taitokirjaa, like what??? :D Joten piti mennä ostamaan omia. Tän jälkeen tapasin ystävämme Virhekoodi 12. Pelattu oli ehkä 15-30min eikä tallennettu kertaakaan.

 Puskajussi.

 Taas se siivoo. Ja kissoja kahdessa polvessa sekä oksennus.

 Bea meni vastuullisena äitinä kattomaan jotain Corbinin harrastuskerhon palkintoseremoniaa.

Luulin ensin et tää pikkukoira oli myös menossa sinne, mut se tekikii u-käännöksen heti ovella. Taijetiin käännyttää pois. Koiraparka.

Korppu♥ (Don't ask.)

 Sitä vähän väsyttää.

 "Nukkumaan 8)"

+
Jälleen lävähti ruudulle kai Virhekoodi 12, ja kyllästyin ja pein taukoo. Kokonaiset kolme päivää varmaan, kunnes pelasin Tonylla ja sain taas virhekoodin. Ja sit asensinkii pelin uudestaan.

***

Nonii, siinäpä se. Katellaan Rogeteja lisää sit ku tosiaan laitan sen saven takas ja jatkan pelaamista (huhtikuulta yhyy). Siihen mennessä varmaan Tony viihyttää teitä, miksei jopa muutkii. Firqujakii ois kiva pelata joskus taas mut en oo uskaltanu vielä laittaa sitä takasin sotkemaan peliä.

1 kommentti:

  1. Tää siun blogis on ihana <3 Minnuu ihan harmittaa siun puolesta... :( Mut mie piän koovasti peukkuja siulle tuon pelis kanssa, kyllä se vielä siitä lähtee toimimaan :) Ja Corbin <3

    VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)