sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Roget - Osa 109: Hyödyttömien seikkailujen luvattu maa

Eipämitä, ottakaa tästä lisää tekstiä ja kuvia. Tässä on joku MELKEIN 200 kuvaa koska...en tiedä. Tuli kahelta pelikerralta paljon kuvia mut ei tarpeeks kahteen, joten ottakaa yksi pitempi :D Miulla ei oo kauheesti sanottavaa tähän hätään, muutenkii pitää olla menossa jo, ja koitan vastailla kommentteihin jossain vaiheessa. Yritän, ettei venähä tällä kertaa ihan niin myöhään ku viimeks XD

Lisäks miun nenässä on jo kolme päivää haissu savu (ensin tupakka, nyt metsäpalon tai roskienpolttosavu) enkä ymmärrä, koska vissiin miun nenäkarvat sit roihuaa tai jotain koska missään ei pala mitään enkä haista savua haistelemalla missään, mut nenään jotenkii koko ajan jossain vaiheessa alkaa kärytä. Häiritsevää. Hyvin, HYVIN häiritsevää. Ehkä vaan oon tulossa hulluks, finally.

***

Viime postauksissa puhuinkii siitä fps:stä ja kuin se lentelee jossain tuhansissa latausruutujen aikaan ja pelissäkään ei kestä edes 60 paikkeilla kunnolla, ja kuin Radeon Software poisti itestään kokonaan fps limiter -ominaisuuden. Tän takia päätin siis laittaa pitkästä aikaa testiin aikoinaan käyttämäni 3booter ja fps limiter -kombon. Minen tiiä, vieläkö noi More awesome than you -forkan linkit toimii ku itellä nää sattu olemaan edelleen koneella tiedostoissa ja sieltä vaan nappasin kyytiin :D Mut mikäli joku muu näistä hyötyy, ni tässä MATY:n linkki sekä postaus viralliselta foorumilta (ilman latauslinkkejä jälkimmäinen), jos tekninen selityspuoli kiinnostaa. Eli laitoin nää peliin lähinnä sen takia, et ne vois parantaa pelin suorituskykyä mut erityisesti suojella näytönohjainta, vaikka nää nykypäivän GPU:t onkii vähän tehokkaampaa laatua ku vuoden 2009 ja toi ylimenevä fps ei välttämättä näille samalla tavalla tuhoa aiheuttaskaan... En tiiä onko näin, mut en halua kokeilla :D Ainankii aikoinaan on GPU:t kyllä ihmisillä kärähtäny vähemmästäkii, joten better safe than sorry.


Piti taas säätää asetukset ja unohin interaktiiviset latausruudut päälle, joten jätin pelin lataamaan sillä aikaa ku katoin telkkarista jotain ja söin samalla. Hurja määrä pisteitä kerty ku klikkasin vissiin kerran :D (Mut hei, ainankii fps pysyy alle 30 nyt oikein nätisti! Toi näkyy taas muutamissa alkupään kuvista, jouduin sattuneista syistä käynnistämään pelin yhessä välissä useemman kerran, enkä laittanu sitä fps counteria enää sillon päälle ku en kokenu sille tarvettakaan enää, kerran toi fps limiter selvästi toimii.)

Ja hei muistin yhtäkkiä tsekata sukupuun ja kattokaa! Sinne on tullu kaksoset! Ja onko ne menny ite kihloihin vai laitoinko mie ne kihloihin? En muista enää :D Also, unohin kaksosten nimet. Tytön nimi saatto alkaa M:llä ja poika ihanku ois ollu joku tyyliin Petter, en ottanu kuvaakaan mut pitää tarkistaa tää joskus.

Lähetin heti Devinin niitten talolle!

Ainiin ja nyt vois tätä pihaakii näyttää paremmin ku on vihdoin kesä :D

Tosin ei se näytä enää läheskään niin kivalta ku miltä se tuntu sillon ku se oli valmis :(

No niimpä tietysti.

Devin ei ollu mielissään XD Varmaan naapurissa asti kuulu tää huuto.

Tongi sit roskista. (Also noi varjot </3 Mie en oo ihan varma, näyttääkö ne pahemmalta nyt ku säädin niitä graphic rules -juttuja vai onks nää puitten varjot AINA näin kauheita? Muistelisin, et ne on ollu ennenkii noin hirveitä, mut onks ne OIKEESTI aina tollasta kauheeta pikselimössöä?)

Mikkekö se meijän tiberiumit veikii? Ja saatiin kans Rogeteille toiseen ammeeseen kylpyvaahtoa.

Olin sit kuulevinaan kuntoilulaitteitten ääntä ja piiritin taloa, mut ei siellä ketään näkyny. Mihin lie laittaneet vauvat sit.

Mut ymmärrän hyvin jos vähän Deviniä rasauttelee ku on kuitenkii pitäny mennä tunkemaan tuo moottoripyöränsä autotalliin, joka on lukitun portin takana :DDDD Kokeilin vielä pari kertaa soittaa ovikelloo mut kukaan ei ollu koskaan kotona ja joka kerralla Devin päästi ilmoille karjasun ja yritti lähtee automaattisesti takas kotiin. En sit jaksanu jäähä oottelemaan tai tutkimaan, missä tyypit on (varmaan töissä?), joten lähetin sen sit kotiin.

Kotoo löysin Emilyn ryystämästä kahvetta tms.

Unohtaako muutkii näitä simien ruokia AINA pöydille pilaantumaan? :)))) En tajua miksei Paavo laita noita kaappiin ikinä. Tai ehkä se ahkeroi vaan niin kauan kerralla puutarhassa, et noi kerkee jo pilaantua...

Tää kuva on kyl sellanen taidonnäyte et huhhuh. Voi olla vaikee kuvitella, et oon pelannu ja kuvannu TS3:ssa jo 10 vuoden ajan. Ja sitä ennen melkein 3 vuotta TS2:ssa.

Taaperolle ruokaa (se autonomisesti vei sen tuohon joten saamansa pitää) meanwhile mamma taustalla hukuttautuu kahvikuppiinsa.

Ainiin ja muuten, ku mietin et poistuko se hiukset </3 lasipinnat -efekti: ei poistunu. Ainakaan näitten kaappien kohalla ei.

Mitenniin alituista? :D Tää on eka kerta ku ees nään tätä moodlettia Damienilla.

Good boy, sille tuli automaattisesti toiminto syyä kakkua :D (Tais olla ainoot ruuantähteet siellä.)

Eiks jo riitä?

Ei siellä ees oo mitään.

Käskin Devinin ruokkia Ezran kans syöttötuolissa, kerran Freyakii pääs syöttötuoliin.

Otin tän kuvan siks ku hämmennyin, koska Devin alko yhtäkkiä randomilla hyräilemään ja taputtamaan tahtia jalalla ja kädellä :D Kai se sit liittyy sen virtuoosi-piirteeseen tms.

Tässä taas hämmennyin siitä, et Devin lähti omatoimisesti hakemaan Ezraa pois tuolta :D

Okei, nyt sie kyl glitchaat ihan olan takaa XDDD

No niin just, ei tossa ees ollu et MITÄ se juo, eli kai se sit joi vaikka kupissa ei ollu mitään → ei lopu koskaan?

Ei siitä tullu ees mitään moodlettia, se vaan ryypiskeli tyhjyyteen tuijotellen samalla ku väsy väsymistään.

Täällä kustaan taas lattioille näköjään. Mikä hitto se noissa ovissa on, ku ei voi toimia??? :D

Mut naurattaa ku oven toisella puolella oli sit tämä näkymä XDDDDD Damien luuttuaa potasta tulevia lammikoita mut se näyttää siltä, ku se luuttuais samalla ku Devin kusee lattialle :::DDDDddd

Ja näköjään palikkapelitkii taas hoidetaan etänä. Tän jälkeen tosta ovesta ei voinu taaskaan kulkee, ja jouduin teleporttaamaan Ezran tonne oven toiselle puolelle.

Noihin oviin: Tiiän kyllä, et nää ovet lakkas toimimasta jo Lemmikkilisärin ilmestyttyä - ne ei siis aukee koskaan ja simit menee läpi (näin kävi kaikille ladatuille oville Lemmikkilisärin jälkeen). Mut ku tässä pelissä on niin älyttömän vähän hyviä ovia, ni en oo jaksanu koskaan tehä noille mitään, varsinkaan ku ne ei oo tällä tavalla glitchannu koskaan ennen ja tää alko sillon, ku CCMagic oli jotenkii poistanu nää ovet käytöstä ja peli ei jotenkii hokannu sitä, et siinä kohalla ei oo enää objektia mut samalla luuli, et on, ja siks sitä kohtaa koko ruudusta ei voinu käyttää ku siinä oli "este", jota ei ollu koko pelissä ees enää. Ja hyviä ovia on niin vaikee löytää enkä jaksa niitä oikein ees ettiä, mut alkaa tuntuu et pitää poistaa nää ovet kokonaan tästä talosta ja sekii ovipaketti kokonaan ja ladata uusiks, tai vähintäänkin kasata niistä uus paketti CCMagiciin, mikäli se olemassaoleva paketti on jotenkii rikki. Uusia ovia ja ikkunoita ois kyl kiva ladata, pelin omat on pääosin hirveitä eikä sovi toisiinsa/mihinkään kunnolla, ja käytän jo nyt samoja ladattuja kaikkialla. + Verhovalikoima on niin surkee eikä miulla oo vieläkään tarpeeks ladattuna HYVIÄ verhoja, siks vihaan verhojen ja mattojen laittamista huoneisiin.

Mie en muista, mikä ton ylemmän kuvan pointti ees oli mut siis varmaan jotain siitä, et ku Devin oli kusella mut ei vessassa, ni tottakai Emily käveli just sillon paikalle ja kaikki nolostu.

No änkekää nyt kaikki sinne sit. Damien koittaa samalla tyhjentää tota pottaa.

Oravakii kuoli samaan syssyyn XD

Ei saaaaaaasta tää pelikerta on täynnä idiootteja :D:D:D:D:D:D:D:D:D Devin nolostuu ja...

...miten meni, noin niinku omasta mielestä?

No toinen lähti sit heti perään näköjään. Onneks noi häkit on Emilyn huoneessa - kissat ei pääse sinne parkumaan näitä, joten ne oli helppo siivota pois :D

Tästä oli vinkki jossain edellisten postausten kommenteista, et taaperot juttelee toisilleen palikkapöydän ääressä, jos molemmat osaa puhua. Ja ei siitä näköjään toimintoa tule, eikä niitten suusta suu mitään puheelta kuulostavaa, mut puhekuplia kyl tulee sitäkii enemmän :D Mietin kans tässä, et vaikuttaako näihin puheisiin se, mitä taaperolle on opetettu? Ainankii roskajuttuja Damien tykkää opettaa XD

Paavolla ehkä kans osansa asiassa :D

Mut näköjään myös piirteet vaikuttaa aiheisiin. Freya on kai jo nyt urheilullinen, vaikka nää on kyllä vähän huolestuttavia puheenaiheita taaperolle :D

E: "Juokseminen? Tanssiminen on kivempaa!"

Ainankii siitä nousee suhde niillä, mikä on ihan kiva.

Bodybuilderiksko meinasit? :::DDDdd

No tää on kyl tarttunu äidiltään :D

Mut selvästi melko sporttinen neiti kasvamassa sieltä. (Minuu muuten häiritsi jokaisen kuvan kohalla se, et toi taustan taulu on himpun verran liian korkeella HNNNNNNGH.)

Tossa vaiheessa aloin kuunnella, et jossain soi kitara. Ja nää kaks täällä soitteli sit kitaraa yhtä aikaa. Ja let me tell you, se kuulosti IHAN HIRVEELTÄ :DDDDDD

Button vissiin toimittaa laulajan virkaa?

Taustalla Stella ottaa rennosti - isoimmassa pedissä, tietysti :D (Toi on ihan niinku porukoillakii - kissat tykkää kauheesti koiran laatikosta ja koiralla menee pasmat sekasin, jos se ei illalla pääse laatikkoon ku siellä on kissa tukkeena. Se vaan seisoo vieressä ja tuijottaa laatikkoo ja toivoo, et kissa maagisesti vaan katoais XD Joskus on pakko vähän avittaa ja siirtää kissa pois, tosin se saattaa sit mennä ja koittaa jakaa sen laatikon koiran kanssa, joka taas mieluummin luovuttaa sen kissalle ku nukkuu liian lähellä :D)


Otin teille videotakii ku olihan toi nyt ihan hirveetä kuunneltavaa :DDD Ja näittenkö pitäis olla niinku samassa bändissä??? Ilmankos ei tuu keikkoja ikinä. (Oikeesti keikattomuus johtuu jostain minkä selvitin joskus mut en muista enää, jotenkii kai et keikkoja tulee vaan tietyntyyppisistä kuppiloista eikä Twinbrookissa oo yhtäkään sen kategorian kuppilaa.)

Mut ilmankos kuulosti niin hirveeltä, ku molemmilla oli toimintona soittaa yksin, mut jostain syystä keksivät sit mennä vaan vierekkäin keittiöön.

Shoggoth kusi lattiille :DD Alkaa tää sikailu mennä vähän yli, pihakii ois ollu ihan vapaassa käytössä vieressä!

Damien toru sitä. Ei sikailussa muuten vikaa mut sisälle kuseksiminen on kyl vihoviiminen juttu.

Tässä vaiheessa siivoilin perheen tavaraluetteloa yms. ja iski joku ihme hämmennys näistä tuoleista - jotenkii miun silmiin noi tyynyt glitchas ja piti ihan käyä kattomassa keittiön tuoleja (nuo on siis samoja, mut on vaan varastossa syöttötuolien tieltä), ja kyllä niitten kuuluu sittenkii näyttää ihan tuolta :DD

Emily otti pienet torkut ja sit oli taas aika tehä jotain jännää...

...nimittäin lähtee Kiinaan :D

Those shadows, tho </3 Tähän liittyen muuten just googlettelin ja tein vähän säätöjä peliin, mut en oo vielä avannu peliä joten raportoin asiasta sit lisää ens kerralla.

Mut matka Kiinaan ei sujunu kuitenkaan ihan ongelmitta, koska Sims. Kaks kertaa se vissiin kaatu latausruutuun ja sit keksin kokeilla matkustamista ensin Ranskaan ja se toimi!

Ezra ajatuskuplassa vahvistaa sen, et käytiin oikeesti kääntymässä tuolla vaan jotta päästäs Kiinaan :D (Ja täällä on paparazzien kokoontumisajot. Naurattaa ku kaikilla on samanlainen baskeri päässä.)

Mut oikeesti nuo varjot asdjkfdnfafnel onks ne muka ollu ennen NOIN hirveet??? Mietin jo et tekikö ne graphicsrules.inin säädöt tolle jotain vaikka niitten pitäs nimenomaan parantaa sitä kokemusta, tuo näyttää muutenkii niinku puuttuis maastakii varjot yms. vaikka kaikki asetukset on täysillä. Mutta, se nähään ens kerralla, et mitä peli tuumas niistä säädöistä mitä nyt tein.

Emily lähti siis samantien kohti Kiinaa. Fun fact: tässäkii muuten ekalla kerralla peli kaatu latausikkunassa. Eli ei, ei se oo ainakaan kiinni kirjautumisesta, koska en ollu kirjautunu verkkoon :D Mut tässä välissä kyllä sammuttelin koneelta muita taustaohjelmia just in case ja avasin uudestaan pelin, ja tällä välin onnisti. Oon jo muutenkii todennu et aina jos pelaan simssiä, sen latausajat on parasta aikaa esim. tiskaamiselle tai ruuanlaitolle. Vaikka ei ne kestäkään kovin kauaa (lataisko ehkä tyyliin 10-15min max? Koska iso ja vanha tallennus.) ni jos ei muutakaan tekemistä ole ni tulee ainankii nätisti tiskit tehtyä :D Viimeks söin ja katoin Top Gear UK:ta digiboksilta samalla ku annoin pelin rauhassa miettiä elämää. Tällä kertaa se oli hyvä veto ja päästiin Kiinaan, joten jatketaan suoraan siitä →

Itku pitkästä ilosta... eihän siellä voinu olla tietenkään yhtäkään oikeeta järkevää seikkailua vaan näitä hiton fisuja vaan joka toisella kerralla </3

Ihan hyvä idea mut jotenkii tuntuu, et tolla summalla ei paljon koteja ostella :D

Hyvin toimii ja silleen. (Kirjauduin siis sisään. Jos haluutte lisätä kaveriks ni oon muuten tuolla nimimerkillä MCRmadness, näin yllättäen.)

Joku levitelly viinapulloja ympäriinsä täällä. Lähin siis tutkimaan jo kerran tutkittuja hautoja, jos sieltä löytys jotain, mitä ei oo vielä löydetty - huonolla menestyksellä :))

Yllätyin suuresti tuosta, et simi pysty oikeesti vetämään tosta vivusta, vaikka tuossa on HYLLY.


No ei se nyt IHAN turha reissu ollu kuitenkaan :D Mentiin sit torille koska pläääh.

Nyt on taas tyyppi löytäny mainion hetken naku-uinnille.

Register vissiin sekoilee jotain ku se generoi tänne uudet kauppiaat ja en oo ennen nähny, et näillä tarpeet laskis työpäivän aikana koskaan. Nehän on käytännössä 24/7 töissä, tääkii äijä haisee ku raato ja oli koko ajan vissiin väsyä huutamassa.

Tässä muuten meikäläisen vinkki, vaikken tiiäkään, onko siitä mitään hyötyä mut ihan sama :D Ja en tiiä miks tossa muuten lukee englanniks "Shopping Cart". Anyway, ostan siis tän muinaisesinekauppiaan kaupan tyhjäks...

...analysoin kaiken ja myyn ne sille takasin (keräilyesineitä lukuunottamatta) :DD Ei mitään hajua, voitanko oikeesti tällä ees mitään vai en, mut en osaa enää lopettaakaan XD

Noni, täällä seuraava.

Damien lähettäny taas kätyrin Emilyn perään.

HUOH miksi en saa seikkailuja???????????????????????????

Pitäkää tunkkinne fisunne .___. (Googletin asiaa myöhemmin eli saatoin löytää kyl ratkasun, kerron siitä jossain vaiheessa lisää (en oo vielä testannu), eli jos jollain on ollu samaa ongelmaa ja kanssa googletellu tätä, lue ensin sinne asti ni ei tuu turhaa työtä tehtyä, mikäli on samasta jutusta kyse :D)

Vaihoin jopa vuodenaikaa ku ajattelin, et onko tuolla sit joku vuodenaikaongelma.

Käytiin sit vähän vaikka sun missä ja kokeiltiin noita lautoja samalla.

En muista ollenkaan, et oisin joskus aiemmin ees kokeillu tätä Emilyllä, mut ilmeisesti sillä oli siltikii tiedoissa kovimpana katkaistuna tammipuulauta. Joten ilmankos noita vaahtomuovilautajuttuja oli noin monta kasassa :D

Tässä balsapuulauta.

Se mallailee ensin viis vuotta mut sit ei kuitenkaan kerkee pysäyttää sen kerran ku se OIKEESTI osuu siihen!

Ai kappas, niitä näköjään tulee lisää sitä mukaa ku tässä muuttuu paremmaks :D En kerenny kokeilla tammilautaa ku se jo uupu.

Leirikeskuksesta ilmotustaulun takaa löyty kirja.

Ja täältä tulikii ihan mielenkiintonen tehtävä! Näitä toistettavia minitehtäviä taas mut tää oli ihan hauska idea joten why the hell not.

Olin varma et niitä kirjoja sais täältä mut ei näköjään :D

Pääsin sit testaamaan tätä kerrankii. Tosin, en usko et tuo "tuota pikaa" on ennen seuraavan aamun postinkantajankäyntiä...

Paparazzit seurailee taas.

Mood :D

Oli tylsää, lähettiin kalaan. Meiltä puuttuu violettitokko, mut täältä hautausmaan lammesta sitä ei saanu, mut tulin nyt silti tänne kuoli siellä jotain, mitä Emily ei oo vielä saanu kalastettua.

Sinnehän kerty populaa :D

Yö tuli ja seuraavissa kuvissa oon suurimmassa osassa kirkastanu vähän kuvaa, koska niistä ei muuten saanu yhtään mitään tolkkua, Kiinassa nää yöt on ihan järkyttävän tummia välillä:

Ihmettelin et miks tuo siima tolleen viuhuu...

...mut sielä olikii joku mummeli kalastamassa :D

No nyt on paparazzilla paras paikka.

Mitä ihmettä, oliko siellä kans kuolonkaloja???

Näköjään :o

Ahaa, aivan... vampyyrikalaa tultiin kyllä hakemaan, mut näköjään silli muuttuu yöllä kuolonkalaks :D Ei paha, ompahan sekii kalastettu nyt. Vois kyllä täyttää noita kaloja niin et ois jokaista yks, vois työntää kotimuseon seinille niitäkii, sinne ainankii mahtuu :DD

Tulihan sekii lopulta sieltä :D Parikii kappaletta itseasiassa.

Hämmennyin tosta vaarallisesta lannoitteen voimakkuudesta, mut niin joo, ihan ymmärrettävää, mikäli kuolonkala saa kasvit kuolemaan :D

Kappas, haamu!

Ja näköjään tuonpuoleisesta löytyy kirjoja.

Ja niimpä tietysti. Emilyllä oli siis sosiaalisuus punasella, joten tuo haamu ilmestykii tuohon just sopivalla hetkellä :D

Tää on aina yhtä hauska :D

Mut ei keretty just mitään haastelemaan ku se jo otti ja lähti.

Tätäkö lie säikähti, en tiiä...

Noh, aamu ainankii koitti.

Ja lohduttavaa tietää etten oo ainut, joka unohtaa värjätä seiniä satunnaisista paikoista.

No mihin se nyt on ittensä saanu? :DDD En tosin tiiä missä se oli, koska tuosta klikkaamalla ei tapahtunu mitään.

Mut täältä taas löyty erittäin mielenkiintonen näky: nukkuvia sänkyjä 🤔

Jotka ei ollu varattuina, mut silti niistä tuli zetoja :DD

Ja täällä oli näköjään joku bugihuone. JA TONTTU :D Lähti mukaan reppuun btw.

Nää oli täällä jotenkii jumissa eikä päässy ulos, tuo leidi vissiin miettii, et nytkö ne kuolee tonne? :D

No sit katoin tota ovea ja öööö... juuttunu auki?

Samoin tämä. Molemmat resetoin DebugEnablerilla aka ne sulkeutu, mut ei siitä mitään tapahtunu.

Ja kohta nää hukkuu täällä kuseen, elleivät kerkee kuolla nälkään ennen sitä.

Kävin testingcheatsilla ostotilassa ja ostin tohon uuen oven ja johan rupes toimimaan.

Mut en tiiä mikä tää oli.

Aika kauan ne oli tuolla jumissa ku kauheen lemuvanat vaan jää jälkeen :D

Meanwhile yläkerrassa Emily sekä tyhjät sängyt nukkuu edelleen.

En muista, tekikö tää asialle mitään, mut tein tän myös siks et tää koko peli lagaili jatkuvasti tuolla ja joskus tää auttaa siihen.

Saatiin kirja postissa ja toimitettua tälle tyypille - ja eikun takas ilmotustaululle.

Mut ei, ei mitään jännää vieläkään! Toi viiminen ilmeisesti SAATTAIS olla jotain mut en oo nyt ihan varma, tietääkseni oon tehny ton joskus ennen jo, jollon se tarkottas, et tuo on toistettava tehtäväketju.

Sosiaalisuus heitti taas härän pyllyä, joten soiteltiin pikaseen puhelu Esterille kotipuoleen :D

Sit teleportattiin tonne Kuumille lähteillä ja väsykii iski, joten torkkukoot hetken aikaa tuossa kivasti lepotuolissa. Taustalla vaeltavalle hevoselle tein taas ihan pienen makeoverin:

Kiinan hevoset tuntu kaikki olevan enemmän tai vähemmän voikkoja, joten en muuttanu tältä muuta ku silmien värin ja laitoin kavioita aavistuksen vaaleemmiks kai. Ja vaihan näille aina villihevoselle sopivamman harjan ja pitkän tavallisen hännän, koska se kiillonpoistomodi-häntäreplacement on vaan tässä pitkässä sekä lyhyessä hännässä.

Heppa päätti käydä vilkasemassa Emilyä mut sit kuitenkii vetää kilarit sen takia :DDDD

Sinne tuli toinenkii! Ja kuten sanoin: nää kaikki oli voikkoja tai feikkihallakoita.

Mut syy sille, et miks tultiin tonne oli se, et tarvisin violettitokon ja täältä niitä ainankii löytyy. En tosin tiiä, miks ne hohtaa veden alla? Muistuttaako ne sit jotain kiinalaisen uudenvuoden lyhtyjä tms.?

Sekii sai pienen makeoverin, tein siitä vähän enemmän hallakon :D

Emily heräs torkuilta ja sai mennä onkimaan, mut tää reitti on näitten heppojen suosiossa - ja jokainen niistä saa aina hepulin Emilyn takia. Luulin eka et tää oli tuo sama ku jota editoin jo äsken, mut häntä on letillä ja hallakkoraidat jaloista puuttuu eli eipä ollukaan!

Joo ei todellakaan ollu sama hevoinen :DD

Emilyn ilme on ihan "do u mind?" XD

Editoin vähän ja joooo, näyttää erittäin ergonomiselta tämä satula. (Vissiin toi hevosten kokoslideri ei sovi yksiin tän satulan kanssa :D Kaikki muut kyllä toimi ihan oikein.)

Siitä tuli levitoiva poni.

Ei mut, päätin tehä tällänen pienen kimon ponin! Siitä tuli aika kiva itseasiassa, tallensin tuon värimallin mut oisin melkein voinu tallentaa koko ponin! Pitää kattoo jos muistas ens kerralla tallentaa laariin, mikäli jossain tulee tää taas vastaan ja muistan :D

Sellane tyyppi :p

Karppeja tulee ja hepat hengaa taustalla.

Kokoero :D

Ihan oikeesti nyt. Kaikenlisäks kivasti Emily työntää tota onkee hevosen ruhon läpi.

Toi hepan ilme XDDDDD "Bitch please."

Nohnoh, rauhassa nyt.

Eka violettitokko tarttu mukaan vihdoin. En oo muuten vieläkään muistanu kokeilla, saako Twinbrookista mistään merikaloja :D (Onks toi ees sana?)

Aurinko alkaa nousemaan ja vois luulla, et paistas suoraan Emilyyn.

Mut se olikii vaan illuusio :D

Väsy iski taas ja nukuttiin tuolla ylhäällä makuupussissa, jonka ostin sille muuten sen ovisekoilun tiimellyksessä. Huomasin nimittäin et onnistuin jättämään Emilyn aiemman makuupussin Twinbrookiin johonkii :D Mattoon ei oo sit EA yhtään mustempaa väriä keksiny laittaa.
Tässä kans kerkesin just ajatella et toivottavasti ei parveile tuo paikka paparazzeja sen jälkeen ku tuun takas, kävin tyyliin vessassa, ja ku tuun takas ni mitäs muutakaan siellä ois ollu ku paparazzeja ja random simejä.

Olin käyny täällä jo aiemmin eli mitään jännää ei löytyny, mut tässä huvitti kovin se, ettei Emily päässy noitten ansojen ohi ja sit ku laitoin sen yrittämään ton nyt-jo-päihitetyn ansan ylittämistä, tiiättekö mitä se teki? Se käveli kylmän viileesti noitten häyryjen KESKELTÄ tonne toiselle puolelle ja päätti sieltä sit hypätä takas tälle puolelle :D:D:D:D:D:D No käy se kai niinkii.

Kokeilin et tekiskö se tässäkii niin, ni oisin saanu videota tai kuvan...

...mut ei, tällä kertaa meni ihan oikein päin :D

Tää näytti just siltä et tuolla ois ollu tutkimattomia huoneita, mut pettymys oli karvas, ku ei siellä ollu.

Ilmestyttiin takasin tänne. Eli käytännössä ihan turha reissu.

Lähteestä inspiroituneena Emilylle iski sitten tällänen toimintojonoon ja tästä ei sitä nyt näy, mut miulla oli siis hiiri tuon päällä eikä siihen tullu ollenkaan mitään siitä, et mikä tuo toiminto on. Joten odotin mielenkiinnolla, et mitä Emily nyt sitten oikein keksi!

Jaha. Vainiin. No pienet uintikierrokset se veti ja sit lähettiin  taas toisaalle, koska ei tuolla ollu enää yhtään mitään jännää. Violettitokkojakii saatiin ainankii pari kappaletta.

Häiritsee ku tuo yks aitatsydeemi on väärän värinen.

Täältä haudasta löyty jopa sänky - luksusta! :D

Hyvä tajuta tälleen sata vuotta myöhässä et simit voi laittaa kans sisätiloissa juoksemaan ja se ehkä nopeuttaa näitä hautojen käymisiä läpi.

Oikeesti siis YLI PUOLET reissusta jo menny eikä vieläkään mitään kunnon seikkailuja!!! Tähän väliin voin siis sanoa, et tän jälkeen alotin armottoman googlettelun ja löysin nraasin foorumeilta ketjun, missä oli 10 sivun edestä pohdintaa samasta asiasta. Ja ilmeisesti se, ettei noita erikoisseikkailuja ilmesty, johtuu siitä et kyseinen tehtäväketju vaatii jotain, jota ei sillä hetkellä oli siinä maailmassa tai jotai ei oo tehtynä. Esim. osa tehtäväketjuista tulee saataville vasta ku joku toinen tehtäväketju on saatu/tehty jossain toisessa WA-matkakohteessa. Oon ainankii osan niistä jo tehnykii, mut yks iso ongelma näissä on ilmeisesti nuo eri kauppojen myyjät. Ja melkein kaikilla ilmeisesti on auttanu se, et on ottanu sen hetkiseltä (esim. sekatavarakaupan) myyjältä sen tittelin pois, koska peli generoi sen paikalle heti uuden. Tän saa ilmeisesti tehtyä MC:llä ja/tai ainankii DebugEnablerilla, joten jahka avaan pelin seuraavan kerran, pitää kokeilla itekii ottaa pois se myyjän titteli tän hetkisiltä simeiltä ja kattoa, ratkasisko se sen ongelman. Mietin kyllä kans, et sekottaako Register näissä paikoissa pakkaa, koska ku Emily saapu Kiinaan, Register generoi sinne just sillon kokonaan uuet myyjät syystä, jota en tiedä. Ja nehän siis toimii jo nyt vähän oudosti - ne huutaa tarpeitaan, vaikken oo ennen niitten koskaan nähny toimivan niin.

Tässä välissä mentiin vierailulle, koska täällä oli juhlat, joihin Emily oli kutsuttu. Ja tää on muuten se sama tontti, jonka pihassa Emily nukku teltassa ja meinas jäähä meteorin alle - toi kraateri on vieläkii tuolla :DDDD

Hän kuttu meijät tänne.

Tässä sit hämmennyin ku Emily pysty esittelemään ittensä tälle simille, ja ihmettelin et mitenniin, johan se jo kerran esitteli ittensä Ping Shenille??? Mut sit aloin kattelee ympärille ja...

...tässä on se toinen Ping Shen! ilmeisesti ovat antanu siis tyttärelle saman nimen, omituista :D

Edelleen ärsyttää se kuin Emily on kaivamassa tätä läppäriä esille ihan joka välissä aina ku vaan silmä vähän välttää.

Piti kokeilla ottelemista randomilla ku en ikinä muista tätä :D

Sehän kiva! Toi äijä sai samalla uuden vyön :D

No sitten Emily hätistettiin pois paikalta ja miekii päätin sulkee pelin, ku turhauttaa seilata tuolla ympäriinsä ilman mitään järkevää tekemistä, ku ei niitä kunnon seikkailujakaan saa millään. Tän jälkeen tosiaan googlettelin ja lueskelin ja ens kerralla koitan sit jos saisin jotain tolkkua tähän Masterilla ja DebugEnablerilla.

4 kommenttia:

 1. Hei mikä ihme tää savujuttu ny on ku MÄKI oon haistanu savua viime päivinä, mm. tälläki hetkellä :DDDD Kotikunnassa roihus yks rakennus eilen nii selvästikki aistin sen tänne asti. (Luultavasti joku valopää vaan kärventää grilliä parvekkeella tai jotai :D)

  * * *

  En ees yhtään taas hämmentyny ku Ezra ja Mikke näkyy sukupuus sisaruksina. Koskakohan opin XD

  Tuskinpa ainakaa mikää niistä listatuista säädöistä varjoihin vaikuttaa. Itekki oon usein havahtunu siihen miten jotkut varjot näyttää ihan järkyttäviltä, ja uskon et se on vaan yks simssin ominaisuuksista :)))

  Ainii hetkine mitä niille tiberiumeille loppujen lopuks kävi mitkä istu ikuisuuden siellä Egyptin leirissä? :DDD En yhtää muista.

  Siis en ikinä unohda NO VITSI VITSI AINA UNOHDAN :D Tuntuu kans et Lola keksii aina jotaki parempaa tekemistä, mm. elukoiden häirittemistä.

  10 vuotta kolmosta, hei älä puhu tälläsiä, täshän tuntee ittensä ihan vanhaksi........ :D Harmi ettei mulla oo niitä ekojen vuosien kuvia tallella enempää ku joku yks randomi, koska se yks on kans niin taidonnäyte et voi hyvää päivää x)

  Jos joku keksis modin tohon hiukset ja lasi -yhistelmään nii tarjoisin jäätelön.

  Jaa noi ovet on niin vanhat! Eiks niitä oo sitte koskaan Lemmikkien jälkeen päivitetty? Niin outoo ajatella et sulla on vieläki ladattuja sieltä ihan alkuvuosilta asti, ku ite on haalinu millon mistäki syystä kaiken uusiksi ties kuinka monta kertaa :D Mut voi elämä muistan sen järkyttävän työmaan ku Lemmikit rikko KAIKKI kalusteet (no ainaki melkee)...... Ei tietenkää ollu yhtä iso työmaa ku tekijöillä oli korjata omat ladattunsa mut silti.

  Tikku ja Takku :DDDDD Nauroin näille sillonki ku nimesit ne. Rip ♥

  Et ois sanonu nii en ois huomannu tota taulua mut siis... joo, ehkä vähä :D Tosi ärsyttävää laittaa tauluja ku ne voi näyttää ylhäältä päin ihan ookoolta mut sit katto laskeutuu aina jotenki hirveen alas. Oon vihdoin oppinu asettelemaan taulut aina alaviistosta nii näkee heti miten ne oikeesti menee.

  Toi kissojen taustalaulu tos videos on ihan mahtavaa XDD

  Uuuu raportoi ihmeessä jos saat tehtyä noille varjoille jotain!

  "Karppi on TAAS ongelma", lol peliki tietää et tää on jo ihan naurettavaa :DDD

  Joo itekki raavin päätä ku ekaa kertaa kirjauduin pelissä ja ei se oikee osannu käsitellä. Ja muutenki peli miettii sitä kirjautumista ihan järkyttävän kauan aikaa, muuten voisin jopa jatkossa pitää itteeni aina kirjautuneena ku rupes kummasti ne kaikki achievementit/badget/mitkälie kiinnostamaan.

  Voi olla et Register halus laittaa ite omat kauppiaansa sen takia et se voi sitte varmasti hallita niitä tai jotain. Mut noi tarpeet on kyllä outo juttu. En oo ite huomannu samaa mut mun viimeaikaset matkat onki rajottunu vaan siihen yhteen Ranskan-reissuun :D

  Mitäs hittoo en ees muistanu et on olemas joku vampyyrikala???

  No nykkö sullaki rupes ovet juuttumaan auki :D Tietäispä mikä ihme sitä tekee ku alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttämään.

  Ja hevosmakeoverit jatkuu :DD Ei hajuakaa mitä tää hevossanasto meinaa mut nättejä tuli. Varsinki toi poni ♥ Nyt on taas hirvee kuume ottaa perheeseen heppa mutku ei sinne tontille mahu :(

  Juokseminen on joo kätevää mut myös ärsyttävää ku mulla ainaki käy joskus se perus jumittuminen, eli et simi juoksee sit joka paikkaan vaikka mitä tekis. DebugEnablerilla saa onneks kävelytyylin resetoitua mut ei sitä toimintoo usein sieltä valikon perukoilta viittis kaivaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas oon myöhässä täällä mut hei, blogissa on nyt uus postaus :D Pääsin tappelemaan Bloggerin uuen editorin kanssa rip me.

   Itellä tuo savunhaju liitty vissiin migreeniin - tuli nimittäin toisen kerran uuestaan. Tuo eka kesti monta päivää ja meinas kyl pää levitä siinä välissä XD Ja sit yks päivä aloin taas panikoida ku hais savu mut se olikii ihan oikee savu ku tuossa muutaman sadan metrin päässä Venäjän rajan toisella puolella oli ollu joku maasto-/metsäpalo ja sen savut tietty kulkeutu tänne asti. On joskus ennenkii Venäjän maastopalot haissu täällä, joten ei ois mitenkään ihme jos sielläkii ois oikeesti joku tulipalo haissu, jossain päin Pohjanmaatahan oli vasta sekii metsäpalo mikä kesti monta päivää kai? Oisko voinu olla jopa se?

   No siis ne vaan maagisesti katos yhestä kaapista kokonaan :( Oli muuten täynnä kaikkee muutakii, jalokiviä ja harkkoja vaikka muille jakaa :) (Spoiler alert: ne teki randomilla comebackin wtf!)

   Miulla on ihan kaikki kolmosen kuvat edelleen säilössä :DDD Hamsteri much? Mut toisaalta, olin 18 ku se ilmesty ja tajusin just et siis Sims3:han ilmesty 11 vuotta sitten eikä 10............ elän selvästi edelleen viime vuuessa XD

   En tiiä onko päivitetty ku en oo käyny kattomassa, oisinkohan ladannu tyyliin TSR:stä ja en tykkää siitä sivusta YHTÄÄN. Harmi vaan ku on oikeesti hienoja ladattuja siellä, mut ku se mainosten määrä on niin järkyttävä eikä se vissiin annata ladata mitään adblockerin kanssa.

   Poista
 2. Vähän myöhässä, mutta kommentoin kuitenkin :D

  Uu, Mikestä on tullut peräti kaksosten isä! Harmi, ettei Deviniä päästetty sisään eikä saatu lähempää kuvaa vauvoista. Deviniäkin näköjään harmittaa, ja kostoksi pitää roskiksia tunkea xD

  Joooo, mulle käy noin etenkin jos sim alkaa laittaa ruokaa itsenäisesti. Unohdan, meen tekee jotain muuta, ja kohta täys kulhollinen ruokaa on pöydällä pilaantuneena. Perfektionisti-Abel saattaa käydä pelastamassa ruuat jääkaappiin.

  Pohjaton kuppi :o

  AAAHH yks luuttuaa sitä mukaa kuin toinen laskee lattialle XDDD

  RIP oravat :<

  Palikkajutustelu varmaan toimii samaan tyyliin kuin jos simit katsoo samaa telkkaria ja kommentoi sitä välillä. En muista, nostaako toi suhteita, mutta luulis ny ainakin... Aa, tuossa jo lukikin, että suhteet nousee :D Kätevää.

  Damien ja Devin yrittävät soittaa toisensa suohon :DD

  Kunnon kauppamiestaktiikat sieltä :D

  Hukkunut haamu :o Siniset haamut on kai kuolleet hukkumalla? Ellei jokin lisäosan kuolema käytä samaa väriä.

  Ming Si Viherpuu-Massikas xD mikä tämä

  Huhhuh, kuinkahan monen vuosisadan pölyt tuossa hautasängyssä on?

  Ensin oli Ming Si Viherpuu-Massikas ja nyt on Ming Si Shen. Sitten vielä Pingejä kahdessa sukupolvessa. Tietyt etunimet (?) on ilmeisen suosittuja Sim-Kiinassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sie oot myöhässä ni mie oon kyl vähän enemmän myöhässä :D Mut siulle kans täällä ilmotusta et julkasin viime yönä uuen, lyhyehkön postauksen! Mut oli ihan hyväkii et oli lyhyt ni ei tarvinnu repiä pelihousujaan ton bloggerin tekstieditorin kanssa. Ainakaan pahemmin. Kyl miun piti pieni tauko pitää kuvien lisäämisen jälkeen.

   Ens kerralla pakko kyllä kokeilla uuestaan jos pääsis kaksosia kattomaan :D

   Meillä joskus joku botti kai laitto ruokia jääkaappiin vähän liiankii hanakasti mut Paavo näköjään ei huomaa niitä puutarhuroinneiltaan.

   Juu, siniset haamut on hukkuneita. Yleensä niitten tekstuuri väreilee niinku veden pinta ja niistä kai putoo "pisaroita" samalla tavalla ku simseistä, jotka on märkiä, ellen väärin muista. En muista jättääkö ne kolmosessa lätäköitä jälkeensä, toivottavasti ei :D

   Viherpuu-Massikas tulee sieltä ku StoryProgression sai vielä tehä juttuja pelissä ja siinä oli sallittuna käyttää jo olemassa olevien simien nimiä, joten se tunki ihan hitosti kaikkialle simejä myös miun tekemien simien nimillä ja jouduin puuttumaan asiaan. Nää nimet se varasti aikoinaan Twinbrookista ja SP:ssä oli sillon kans päällä asetus, joka ei anna naimisiin meneville simeille vaan yhtä sukunimee vaan yhistää niitten sukunimet viivalla.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)