tiistai 18. elokuuta 2020

Roget - Osa 110: Turhuutta ja turhautumista

Osan nimi viittas kyllä peliin mut sopii se hyvin myös tähän Bloggeriin...

juu eli miekii pääsin nyt sit kokeilemaan tätä Bloggerin käyttöliittymää ja. Vihaan. Vihaan NIIN paljon. Tää on ihan kauhee! Kuvien lisääminen oli ihan törkeen työlästä eikä tässä ees oo ku puolet normaalista määrästä - joku about 60 kuvaa, koska en oo koko kesänä oikein inspiroitunu pelaamaan ja nyt ku jatkoin ni siinä ei kirjaimellisesti pääse ees etenemään. Osassa myös hypitään eri matkakohteitten välillä ja voitte laskee siitä et kuin monta kertaa peli kaatu näitten välillä, koska se kaatuu vähintäänkin toisen matkustuksen latausruutuun eli oon käynnistäny pelin joka toisella kertaa uusiks :DDD

Ja sit tuun Bloggeriin ja alan lataamaan kuvia normaaliin tapaan - no yks kuva jää latautumatta ja ennen Blogger ois katkassu sen latauksen mut ehei, ei tänään. Joten peruuta ja kappas? Ei yhtäkään kuvaa missään! Ja nääkii kuvat on nyt varmaan viiteen kertaan jossain Bloggerin kansiossa ku jouduin lataamaan ne joka kerta uusiks jos välissä suljin ton latausikkunan, koska ne häviää tuosta latausikkunasta ja miulla on tässä yli 10 vuoden aikana kertyny aika monta kuvaa ja kansiota tähän niin, et en todellakaan kykene selaamaan kaikkia ja muutenkii se heittää tänne jotain ikivanhoja TS2-kuvia sekasin TS3-bannereitten kanssa. Plus mikä järki on siinä, et kuvat heitetään VIIMENEN EKAKS???

Ja sit pakko manuaalisesti klikata (latausikkunassa) kaikki alhaalta ylöspäin et ne tulee oikein päin. Paitsi vikat kuvat tuli aina vika kuva ekana ihan sama mitä teki, joten jouduin niitä sitä copypaste-tekniikalla siirtämään eessuntaassun sen jälkeen ku olin ne ladannu uuestaan varmaan kolmesti; jollon ne sit heittää tietty aina keskityksen vasempaan reunaan ja koodissa on joku kakka, jonka takia keskitystä klikattaessa se kuva yeettaa tänne ylös :))) Sieltä sit kävin hakemassa samat kuvat miljoona kertaa ennen ku tajusin et tuolla koodissa on joku näkymätön este jonka takia ne AINA spawnaa muualle + tuosta HTML-koodista itestään on nyt sit tullu ihan nimensämukasesti HTML-koodi, jota on ihan saamarin paljon vaikeempi lukee ja siellä navigoida verrattuna siihen vanhaan. Eikä se enää ymmärrä spacea välilyöntinä eikä sitä saa asetuksiin, eli jos ei naputtele <br>:ää (ja inhoon sitä plus en muista ikinä) sinne ni kaikki menee yhteen pötköön.

Nyt on kuvat järjestyksessä mut seuraavana oiskii sit vuorossa tekstin kirjottaminen ja kuvakoon säätäminen. Voi luoja, onneks tein tästä tälläsen lyhyen väliaikapostauksen. En varmaan ois kestäny tapella jonkun täysmittasen postauksen kanssa. Toivottavasti tää ei jää tämmöseks koska tää on ihan suolesta nyt. Lisäks tää on todella hidas ja tahmee, vastaa komentoihin myöhässä jos ollenkaan (just klikkasin keskitysnappia kolmesti ku ei vaan ota klikkauksia) ja aiemmin klikkasin eri kuvaa ni Bloggerin aivot oli vielä edellisessä kuvassa ja se säätikii sit sen sijaintia. 

Tässä säädän ja jos muilla on ongelmia kuvakoon kanssa: klikatkaa kuvasta ja siihen kuvan päälle ilmestyvästä valikosta kynän kuvaa. Sen takaa saa valittua kuvakoon ni ei tarvii koittaa arvailla tuleeko plussasta tai miinuksesta oikee koko vai ei.

 

***

Viimeks jäätiin vissiin Kiinaan ku koitin selvitellä niitä tehtäväketjuja mihinkään mitään vastauksia kuitenkaan löytämättä. Tämä sama homma jatku siis tällä kertaa.

Meinasin taas revetä riemusta ku näin kuin mustaa täällä on öisin eikä tällä näytöllä meinaa nähä mitään vaikka kuinka on pelinäyttö </3

Mut huomaatteko tässä jotain erilaista? :D Kattokaas puitten varjoja. Meni nimittäin hermot niihin pikselivarjoihin ja googlettein ja löysin ohjeen. Mut tää on jälleen yks näitä mitä en suosittele ku vaan jos kone kestää pyörittää peliä - läheltähän nää nyt ei näytä niin jännältä, lähinnä vaan teräviltä pikseleiltä, mut kaukaa katottuna ero on paljon huomattavampi ja tuutte kyllä sen huomaamaan tässä postauksessa ku en voi olla hiljaa XD Ite vedin tässä nuo asetukset täysille ku kone kyllä jaksaa (simssiltä ei kysytä).

Tässä vähän taas varjoja, mut eipä tässä ookaan puitten varjoja, joten samalta näyttää ku aina ennenkii. (Miksei ne puitten varjot vois vaan olla tälläsiä ;__;)

Tehtävätaululta ei tullu taaskaan mitään jännää ja Emilyllä oli toiveissa käyä Taistelukoululla, ni mentiin sit harjottelemaan taas lautojen katkomista.

No se ei kauaa ottanu aikaa.

Kolome lautaa jo.

Vaihetaan tammilautaan :D

Paparazzi tuli kuvaamaan Emilyn takaraivoa.

Tässä on Emilyn uus vyö, ei kyl oo läheskään niin hieno ku tuo edellinen :(

Hengailin sit tuolla leirintäaluetontilla ja kattelin näitä tutkimusmatkailijoita ja joku tässä mätti...

Juu kyl mie näköjään simini tunnistan vaikka kaukaa ja silmät kiinni :DDD

Devindiana Jones tais saaha hyvät massit tänne tulosta.

Piti jututtaa vähän.

Ja kuvankii otti. Varmaan todistusaineistoks kotiin, et taas oli Damien lähettäny jonkun vahtimaan tytärtään :DDD (Tuo oli siis vaan se perus automaattinen ota-kuva-julkkiksesta -toiminto mut osu niin hyvin XD)

Hei jotain rajaa jo!

No mut onneks nää ei oo aina niitä penaalin terävimpiä kyniä.

Introvertin kauhu! Joku istuu siun viereen ku ois toinenkii pöytä tyhjänä :D

Emily otti ja läks ku pöyvän ääreen istu vielä joku random vampyyri :DDD

Pois se tietokone :))))))))) (Tää on oikeesti se mitä teen IHAN KOKO AJAN tässä pelissä ku siis jos annan pelin olla pois pauselta sekuntiakaan niin, et Emilyllä ei oo tekemistä, ni jo on läppäri kainalossa. Ja se on pakko pitää mukana ku en pääse muuten selaamaan MasterControlleria kunnolla...)

Aha.

Meillä on jo kaks näitä. Ja kotona on ennestään ainankii yks.

Löyty taas yks mustikka, mut sitä ei jostain syystä voinu muokata joten sai nyt tyytyy mustan sielun lisäks mustaan ihoon.

Otin taas yhen niistä kalatehtävistä ku ei muutakaan ollu...

Tää jäi tän pelikerran vikaks kuvaks mut hei, kattokaa noita puitten varjoja :D Yritin jo tossa vähän tutkia niitä tehtäväongelmia mut en jaksanu ajatella enempää, joten sammutin pelin ja jatkoin tuosta seuraavalla kerralla:

juueli googlettelin ja löysin nraasin foorumeilta ketjun, jonka mukaan seikkailuja ei välttämättä tuu, jos niihin sidottu hahmo ei jostain syystä toimi oikein. Ja osalla ratkasu oli se, et tyhjenti siitä roolista simin, jotta peli pysty generoimaan uuen simin siihen rooliin. Tän lisäks MasterControllerilla ja Debugenablerilla pystyy selaamaan tehtäviä. En nyt muista voiko molemmilla antaa simille tehtävän, mut ainankii MC:llä pitäs näkyä, jos tehtävä on jo tehty ja mikäli sieltä puuttuu jotain, siinä tapauksessa ongelma on jossain muualla. No, miehän koitin tonkia mut tässä on se ongelma et pelaan suomeks ja osalla tehtävistä on enkunkielinen nimi, eikä mitään hajua mikä on mikäkii... tässä, miltä ne näyttää:

MasterControllerin lista simin kautta.

DebugEnablerin lista. Otin itelleni näistä kaikista screenshotit ja vietin paljon aikaa kirjotellen vaan vihkoon näitä nimiä ja viivaten yli niitä missä lukee "Kyllä" ja sen perusteella oisin jo tehny oikeesti kaikki isot tehtävät. Mut silti joka maasta puuttuu 2-4 haudan tunnusta, joista toki osa meillä jo on eikä ne tuu merkkautumaan listaan, koska Bea keräs ne aikoinaan eikä niitä lasketa ._. Ja silti tiiän et on kaikissa paikoissa ainankii joku hauta johon en oo saanu avainkivee enkä vaan saa seikkailua millään! Pakottasin Emilylle niihin liittyvät seikkailut jos tietäsin, millä nimillä ne ees liikkuu...

Nää on ainuut mitä tuolta tuli enää.

No sieltä tuli sit vielä kolmas tollanen Kiinan tonttu 🙄

Tässä näkyy esim. kuin puuttuu 4 ja noista meillä on jo 2 Bean löytämänä, ja ei mitään hajua mistä saan tehtävät noille muille kahelle. Yks on ainankii Lohikäärmeluolassa.

Lähettiin sit Ranskaan kokeilemaan onneamme... paparazzileiri edelleen pihassa. (Ja nää makuupussit tykkää spawnailla repusta pois ja monistua jostainn syystä.)

Tältä ne varjot näyttää nyt.

Ei nyt mitään kauheen kaunista mut kyl tuo silti on parempi jo.

Mut kaukaa näyttää oikeinkii hyvältä!

Tontin vierestä löyty tällänen!

Iha itte nimesin.

Ja ihan tontin vierestä löyty myös tällänen.

Kyl minuukii vois ketuttaa jos puuttus koko yläruumis.

Lähettiin tässä välissä Egyptiin ku ei tuoltakaan löytyny yhtään mitään. Tuli vissiin se sankarikuoriaistehtävä Egyptiin joten ihan sama, viimeks se jäi jotenkii kesken tai bugas emt. Peli hävitti kuoriaiset tai jotain ja vinku jotain siitä et turha yrittää suorittaa mitään jos hävittää kaiken. Bitch, ite hävitit kaiken, MUKAANLUKIEN MIUN TIBERIUMIT!1!!!1

Pesukarhu. Tai mikä pesukissakarhu toi nyt on.

Täällä oli haamu taas unohtanu kellon hautaan.

Siis onks tää peli rikki vai rikki? Tai sit se vaan kuuluu mennä näin, emt.

Puhelin se vaan jaksaa raikaa.

Mood.

Ja tän takia vastattiin??? Kaiken lisäks se oli sama heppu ku kenen luokse oltiin muutenkii menossa jo tehtävän takia.

Tämä herra.

Jaa, taas tämä tehtävä. Faaraon takia innostuin kuuntelemaan Apulannan Hiekka-levyn, koska siinä on biisi nimeltään Faarao :D

Tehtävässä piti antaa tolle tyypille muinaisesineitä joten vein ensin kaikki keräilykohteet turvaan ettei peli niitä keksi heittää tolle.

Mitä täällä tapahtuu?

Se tais olla tosissaan sen treffipyyntönsä kanssa? :D

Emily is not impressed XD

Lol at this game. Miten miusta tuntuu et täällä alkaa olla simit vähissä? (Vaikka peli kyl vinkuu siitä kuin niitä pitäs saaha lisää.) Kattokaa noita nimiä :DDDDDDD

No eipähän ainakaan tarvinnu juoksennella pitkin maita ja mantuja.

Mitä se vihjailee? :DDD

Tässä vaiheessa muistin, et täällähän oli tää yks yksityisasunto jonka alakerrasta en saanu ovee auki ja googletin.

Noin se lähti auki XD

Tän takiako mie tänne vaivauduin? ._.

Sit menin vielä käymään kotitontilla ja KATTOKAAAAAA!!! TIBERIUMIT! Vannon ettei nää ollu tuolla ku viimeks kävin noita kaappeja läpi mut nyt siellä oli kaikki :o

Tän jälkeen lähettiin Ranskaan ku sen tehtävän takia piti mennä takas sinne. Ja kivasti se tehtävä merkattiin tehyks ku pääsin sinne mut ei miun kyllä kellekään pitäny jutella eli... nice. En tiiä merkattiinko se nyt tehyks vai ei.

Ja siis... kyllästyin ku en täältäkään saanu yhtäkään järkevää tehtävää ja avaimia silti puuttu vielä, joten käytin DebugEnableria avaamaan lukkoja. Meni vaan hermot, haluun ne kokoelmat täyteen mut en jaksa enää säätää. Olin Kiinassakii 11/14 päivää enkä päässy YHTÄÄN mihinkään. Joten tulin tänne, availin lukkoja ja sit tää koko roska glitchas. Ihan sama kuin monesti klikkasin tuosta, ei siihen voinu lisätä mitään. Siitä ei siis tapahtunu mitään, se ei menny pois tai mitään. Eikä siihen voinu vetääkään mitään tavaraa. Taustalla näkyy ansa, ja toisella puolella oli samanlainen eikä kumpaakaan voinu ylittää tai purkaa. Piti siis teleportatat oven eteen et pääsin seuraaviin huoneisiin ja pois tuolta. Löysin kyllä tuolta haudan tunnuksen + avainkiven oveen, jonka kävin jo avaamassa DebugEnablerilla (eikä siellä ollu ees mitään wtf).

Lopulta tuolta löyty sit iso huoneellinen viinirypäleitä maan alta ja Emily veti puutarhanhoidon kymppiin. Tässä vaiheessa sit itelle iski vaan sellanen... en kettu jaksa enää. Ja yritin lähtee kotiin mut eihän se koskaan onnistu jos on jo kertaalleen matkustanu :DD Joten peli kaatu ihan odotettavasti. Ens kerralla siis alotetaan jälleen Ranskasta mut saa nähä lähenkö kotiin vai käynkö vielä DebugEnablerin kanssa muissakii maissa vai koitanko selvittää tätä uuestaan joskus toiste. Ei vielä tekis miel lopettaa noita matkoja, mut saas nyt nähä.

Oon muuten joka hiton kerta halunnu linkittää näihin matkapostauksiin yhen biisin mut en oo koskaan muistanu. Mut nyt! NYT muistan! Tässäpä yks omia suurimpia lempibändejä teini-iästä lähtien:

Now Emily, you're far from home
And Emily, we'll figure if I could figure it out
We'll both never be afraid
And Emily, come home
Now Emily come home
Now Emily come home
Now Emily come home

***

Olihan tuo aikamoinen homma kuroa kasaan tää postaus ja vietin kyllä ihan helkkaristi aikaa tuolla HTML-koodin puolella ku ei tää editori toimi ollenkaan järkevästi ilman et tuolta säätää juttuja tyyliin jokatoisen kuvan kohella. Sanokaa, mikäli hyötysitte jostain lyhyehköstä vinkkipostauksesta noita HTML-tägejä koskien ku sain nyt aika hyvin kuvan siitä, mitä tuolla kannattaa tehä et postauksen saa toimimaan oikein, eikä siinä nyt niin montaa juttua tarvii tehä loppujen lopuks. Liian usein vaan, koska tää uus editori on ihan sanonko mistä :)))

6 kommenttia:

 1. I FEEL YOU, Bloggerin suhteen nimittäin. Oon lähettäny niille viime aikoina niin paljo palautetta et ne varmaan suodattaa sen jo spämmiin :DD Nostit kans esiin just ne asiat mitkä mua eniten kyrsii, eli kuvien kans äksääminen ja sekavaaki sekavampi html-puoli. Muistaakseni luin jostain et vanha Blogger poistuu kokonaan käytöstä joskus täs elokuun loppupuolella, mutten enää löydä sitä tietoo mistään. Toivon hartaasti et porukka on tullu järkiinsä ja ainaki siirtäny sitä päivää jos vanhasta on kerran pakko päästä eroon, koska mitä helvetin järkee on pakottaa kaikki vaihtamaan käyttöliittymään joka on selvästi vielä ihan puolivalmis???

  Oon muute tehny pienen tutkimuksen ja huomasin et siitä plus-merkistä ei saa kuvalle alkuperästä kokoo ollenkaa. Tai mulla on ainaki kuvat sen kokosia et edellinen pykälä on alikokonen mut seuraava on jo liian iso. Eli alkuperäsen koon joutuu aina säätämään sieltä erillisistä asetuksista. Helppoo ja hauskaa :)))))

  Mut joo se Bloggerista. Itelläki on seuraava postaus jo aikalailla valmis ja saatan avautua siihen alkuun vielä tarkemmin tästä aiheesta :D

  * * *

  Aattelinki jo et mikä ihme mun näyttöö vaivaa ku en näe mitään mut se oliki kuvan tarkotus xD Ironista et mun ei-pelinäytöllä tosta kuvasta saa kyllä selvää. Ei mitenkää hyvin, mut se ei myöskään oo täysin musta.

  Jösses miten nättejä noista varjoista saakaan! En oo yhtään ollu tietonen tälläsestä mahollisuudesta. Otan ainaki ton ohjeen ylös siltä varalta jos rupee joskus ihan toden teolla ärsyttämään ne vanilla-varjot. Ei ne aikasemmin oo mua erityisemmin häirinny, mut en tiedä mitä tapahtuu nyt ku tiedän miten paljo paremmilta ne vois näyttää :D

  En edelleenkään kestä noita kotimaailman simejä tuolla matkoilla XDD

  Introvertin kauhu on jo se et tyhjään ruokasaliin tulee sun lisäks yks muu.

  Nraasin asetuksiin pitäis muuten päästä käsiks myös sitä leirin karttaikonia painamalla. Itekki oon joskus tuskaillu ku ei oo löytyny tietokonetta mistään ennenkä tajusin tän :D

  "Avainasemassa on munkki", mitä :DDD Mut vaikuttaa kyllä ihan järkyttävältä sekametelisopalta noi kaikki seikkailut. En oikee muuta osaa sanoo ku et myötätunnot. Kivahan se on ku tää peli toimii aina just niinku pitää.

  Comrade, aww ♥

  Mullaki on viime aikoina puuttunu lehtitytöltä yläkroppa XD Ei pitäis johtua mistään ladatuista et mikälie on sitte syynä.

  No mut eiks ainaki ton tehtävän kuvauksen perusteella oo ihan tarkotuksella äijä myymässä ite sitä esinettä minkä se haluaa :D

  Taisin jossain aikasemmas postaukses kysyä et mitä niille Egyptin leirissä istuville tiberiumeille kävi, ja ilmeisesti tämä :DD Onneks löyty, eiks ne ollu ihan älyttömän arvokkaitaki?

  Mä ainaki vastaanottaisin mielelläni html-postauksen! Oon kyllä ite kans päässy jo aika lailla kärryille et miten tota uutta html-puolta ajetaan mut aina voi olla joku vinkki mitä en vielä tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Tiiän et tää kommentti on kirjotettu elokuussa ja nyt on jo huhtikuu, mutku......... parempi myöhään ku ei millonkaan XD Pakko saaha nää nyt pois alta ennen ku postaan mitään tai muuten jää taas vastaamatta :DD)

   Kivaa nähä kuin Blogger on vähän parantanu elokuusta mut silti kusee edelleen <3

   ---

   Kieltämättä toi on ehkä introvertille vieläkii pahempaa - jos siellä on enemmän ku yks tyyppi ni niistä voi sentään olla seuraa toisilleen ja voi itte koittaa maastoutua esim. seinään :D

   AIJAA, täytyy testata joskus! Kotimaailmassa ainankii kaupungintalon karttamerkki riittää.

   Minen ees muista enää kuka tai mikä on Comrade. Vissiin joku eläin XD

   Nojoo, niistä tiberiumeista saa tyyliin kymmeniätonneja rahaa :D Jos vaan raaskii myydä ne köh---

   Poista
 2. Hemmetin blogger, kirjoitan tätä kommenttia nimettömänä, vaikka mulla on tili (koska olen ujo) ja kun painon lähetä se pakotti kirjautumaan uudestaan ja poisti kommenttini....


  Mutta siis, mulla on mielessä kaksi keinoa, jolla voisit mahdollisesti korjata nuo seikkailut. Kirjoitin alunperin tähän suomeksi, mutta nyt jaksan enää linkata ohjeen. https://www.nraas.net/community/Traveler-FAQ ja sieltä "
  Is there any way to reset the puzzle lots in World Adventures so I can play them again?" Itse olen kokenut tuon nhd -tiedostojen toimivaksi, tuo toinen voi edelleen estää tiettyjen seikkailupohjaisesten muinasiesineiden saannin muiden pelaajien mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger ei kyl toimi kunnolla sit millään, oli sitten bloggaaja tai kommentoija...

   Ja kiitokset linkistä! Täytyy kokeilla joskus jahka jaksan taas tapella Rogetien tallennuksen kanssa! ^^

   Poista
 3. Kirjoittelenpa kommentin tähänkin nyt kun olen täällä~ Kävin katsomassa ton Blogger-editoria kokevan videon, kiitos siitä! Samaistun muuten niin paljon tuohon turhautuneisuuteen, kun kuvat ei säily latausikkunassa! Vanhan käyttöliittymän aikoihin mulla oli tapana ladata ensin kaikki kuvat tietokoneen kansiosta Bloggeriin, sitten lisätä ekaksi sellaiset "tavalliset" pelikuvat postaukseen, ja viimeiseksi käydä hakemassa yksitellen pienemmät kuvankaappaukset oikeille paikoilleen. Nyt se ei onnistu, vaan pitää laittaa kaikki kerralla, kelailla edestakaisin ja liitellä saksityökalulla otettuja kuvia oikeisiin väleihin ._. Ja tosiaan pakko kirjoittaa tekstit johonkin muistioon ja liittää ne Bloggeriin, koska näillä kuvamäärillä Blogger ei vaan vastaa. Tai jos vastaa, niin parhaimmillaan viiden sekunnin päästä.

  Mutta joo, pelikuvien pariin. Onpas heti pimeää :D Mutta hienot on varjot! Näitä katsellessa alkaa taas tehä mieli laittaa kunnon tietokone ja säätää kaikkea (tai ylipäätään nostaa grafiikka-asetuksia xd)

  Ruskean vyön housut näyttää joltain villakerrastolta. :DD

  Eihhh nytkö Devin on lähetetty Emilyn perään XD Onpa sulla muuten monta tutkimusmatkailijaa siellä :o Mun pelissä on yleensä vain yksi jos sitäkään.

  Mitä jos mustikat onkin Viikatemiehen kätyreitä?!

  Aphhh mullakin on ollu yksi yläruumiiton townie-sekoilija, peli ei tajua jotain storesta tullutta paitaa :D

  Takaisin muumitaloon~ Pitääpä laittaa tuo Faarao-biisi soimaan :D

  Fahadilla on nyt selvästi käynnissä joku, hmm... pyramidihuijaus.

  Uu no nyt on osuva biisi!

  Vastailen vielä sun kommenttiin Simhengen puolella ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tällä kommentteihin myöhässä taas vastailen, mut ehkei se haittaa :D

   Ite aina siirrän koneella kaikki kuvat - sekä pelikuvat et ilmotys- yms. kuvat - yhteen kansioon ja kuvanmuokkausohjelmassa avaan niitten kansion, järjestän kuvat päivämäärän mukaan ja sit pienennän ja tallennan jokaisen nimillä 00X etc., eli ne on numerojärkässä, tosin joskus saatan postauksessa siirrellä jotain vähän toistepäin jos sopii paremmin niin.

   En tiiä vaikuttaako koneen tehot/pelin asetukset siihen, kuin paljon simejä peli pyörittää tuolla. Luultavasti modit ainankii tekee osansa.

   Jaa-a :o

   Hah, pyramidihuijaus :DD

   Miulla ei oo mitään hajua noista biiseistä, pitää vissiin selata itekii postaus läpi XD En muista enää mitään.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)