keskiviikko 19. elokuuta 2020

BLOGIEXTRA: Vinkkejä Bloggerin uuden käyttöliittymän käyttämiseen...

HELOU minen jaksanu selittää umpia ja lampia joittenkii epäselvien HTML-tägiscreenshottien väliin joten tein VIDEON. Sori ääni on aika hiljasella, kyl mie sen älysin säätää aiemmin mut en sit vissiin enää tähän renderöintiin.


Ja kyllä, kuulostan typerältä :D Hiton murre ku aina kuulostaa siltä ku oisin joku tyhjennetty ilmapallo tai jotain. En vissiin vaan availe suuta tarpeeks niin et osaisin artikuloida selkeesti :D Ja kuin voi ihminen ees kuulostaa näin känniseltä vaikka kuunaan ei oo alkoholiin ees koskenu?

Toivottavasti tästä on apua. Suosittelen kattomaan isolla ruudulla tai vähintäänkin tuolla 720p laadulla et saa jotain selvääkii.

6 kommenttia:

 1. Damn sää oot nopee :D

  Näköjään ainaki yks juttu mistä lähetin palautetta on korjattu, eli kuviin ei tuu enää paddingia. Jossain vaihees tosiaan kuvan koodiin tuli marginaalin lisäks vielä padding minkä ansiosta tekstiä ei saanu lähellekkää ylläolevaa kuvaa vaan siihen jäi aina joku kahen rivin rako. Ois pitäny käydä joka kuvan koodista yksitellen ottamas se padding pois nii sanoin et morjens ja latasin kuvat vanhalla käyttöliittymällä.

  Oooo toi shift-enter oli semmonen mitä en tienny (tai jostain syystä tajunnu et se vois toimia tässä yhteydessä). En osaa päättää tykkäänkö siitä et toi heittää kaiken paragrapheihin vai en. Toisaalta on ihan kiva ettei tarvi ite mikromanageroida tyhjiä rivejä, oon nimittäin vanhanki Bloggerin kans tapellu ku kuvien tasaaminen vasemmalle kusee muotoilua, mitä paragraphissa olevalle tekstille ei tapahdu. Mut sit oon myös jo monesti puhallellu muovipussiin ku esim. katalogisivulla en todellakaan halua et jokasen osan ympärillä on järkyttävät välit, ja Blogger vaan pakottaa sitä hiton paragraphiaan joka paikkaan vaikka yritän muuttaa sitä normaaliksi minkä kerkiän. Eli tää vinkki tulee todellaki käyttöön!

  APUA NYKKÖ SÄ VASTA TAJUSIT TON VALIKON AAAAA :DDDDDDD Joo se vähä helpottaa XDD

  Joo siis ne p-tagit voi heittää kuuseen jos ei paragraphia haluu käyttää, br-tageilla saa normaalit rivinvaihdot (rip vanha Blogger joka tajus enteriä </3).

  Omggg leikkaa-liitä toimii kuville??? En ois tajunnu ees kokeilla, kiitos siis tästäki!

  Ja hei ihan turhaan haukut omaa ääntäs ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hajua, onko tän miun videon jälkeen korjattu jo juttuja, mut ei einakaan tunnu siltä sen jälkeen ku tappelee pari tuntia(?) Bloggerin kanssa :D

   Shift-enteristä kuullaan vielä. Seuraavassa postauksessa ei nimittäin toiminu mikään muu ku se... -_-

   Huomasin muuten et HTML-koodin puolella jos painaa enter, tulee normi enter, mut jos painat shift-enter, se tekee sen br-tagin. Eilen vahingossa tuli tää ku unohin et HTML-puolella ei välttis tarvii ::D

   Ja joo, kyl se toimii kuville. Raahaaminen kusee ihan koko ajan jostain syystä nyt ni ei voi muuta ku vaan copypastettaa...

   Ja öh, kiitän :>

   Poista
 2. Kiitos videosta! Okei, ehkä tää vähän selventää asioita, t. En ymmärrä koodista mitään :'D Tekniikan ihmelapsi NOT. Shift+enter ja toi Paragraph-homma on uusia asioita, jotka ilmeisesti toimii ihan tuolla "normaalilla" puolella. Niiden kanssa koitan pärjätä, koska muuhun ei moti riitä xd

  Hyvältä se kuulostaa! Arvostus 100, kun joku kehtaa laittaa omaa ääntään videolle itsekriittisyydestä huolimatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nää vinkit toimii vielä tulevaisuudessa, en tiiä onks näistä enää tässäkään vaiheessa apuja koska Blogger.

   Ja kiitän :D

   Poista
 3. Röyhkeästi ja ihan omin lupineni lisäsin sun blogin DLT2:n Rikostoverit-listaan. Vastalauseita ei huomioida.

  No ei vais, jos sä haluat pois sieltä niin kyllä se sopii :D

  - thero, DLT2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miulla ois vastalauseita ollukaan! :D Täytyy jossain vaiheessa taas päivitellä tota omaa linkkilistaa ja lisätä teikäläisen blogi(t) sinne!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)