perjantai 15. tammikuuta 2021

HEI HEI MITÄ KUULUU???

"...SÄ KYSYT JA KAIKKI ON OK, NO HYVÄ SUN ON PUHUU, KUN SÄ ET TIEDÄ MILTÄ MUSTA TUNTUU..."
(Biisihän on Apulannan Mitä kuuluu, jos joku ei jostain syystä tienny!)

 

NIIN, mitä kuuluu? En oo taas moneen kuukauteen avannu peliä ja sen kerran ku sen VIHDOIN avaan ni arvaa antaako se pelata? No eipä tietenkään :D Nyt tuli vielä sellaset bugipärinät et en oo ennen ees nähny!

Joku saattaa ehkä muistaa, et Emily oli Ranskassa viime osan lopussa? No, siellä ollaan edelleen. Koska peli ei päästä pois sieltä. Tuliko yllätyksenä? No ei miullekaan. Sehän kyl lataa tallennuksen ja yleensä antaa matkustaa jos heti avaamisen jälkeen matkustaa eikä tee muuta - sen verran tein et kävin tarkistaa seikkailut ja yritin sit palata kotiin. Onnistuko? No eipä tietenkään. Oisko johtunu sitten siitä, et samaan aikaan pelissä oli menossa vesisade? Tutkimattomat on Simssin tiet.

Eipä mitä, peli auki taas, nyt en tehny mitään ylimäärästä, yritin vaan lähtee kotiin. Tällä kertaa onnistu. Kotona ootti sitten Virhekoodi 12. Mikä se oli se vinkki, Incinetratatrirtin (en oo kirjottanu siun nimimerkkiä kuukausiin joten en taaskaan osaa kirjottaa sitä) blogissako? Joain et mee johonkii rauhalliseen kohtaan kartassa, en muista enää tarkkaan. No anyway, sekään ei auttanu mut vois silti tarkistaa, mikä se juttu oikeesti oli.

Sitten, peli kiinni ja auki, paluu kotiin, oottelin vieläkii pitempään ennen ku koskin peliin ja annoin pelin muhia oikein rauhassa. Virhekoodi 12. Googletin, poistin .bad-tiedostot pelin ollessa käynnissä. Virhekoodi 12. Sit koitin tyhjentää Emilyn reppua, voi olla et on miun hamstraus lähteny lapasesta. Windows on keskeyttänyt sovelluksen virheettömän toiminnan, sovellus suljetaan. 

Sit tein puhtaan käynnistyksen eli poistin kokonaan The Sims 3 -kansion Tiedostoista, avasin pelin, suljin pelin, heitin tiedostot takasin. Poistin vielä SNAP-tiedostot yms. ja Saves-kansiosta (jossa oli tasan kaksi Roget-tallennusta) lähti about 1Gt eestä tavaraa. Avasin pelin, matkustettiin, oottelin aikani, Tallenna, Virhekoodi 12. 

Sit yritin jotain vielä säätää ja yhtäkkiä iski sellaset grafiikkapärinät peliin et jonnetkii jää kakkoseks! Yritin mennä työpöydälle ja ku sit koitin siirtyy takas, ruutu välkky vaan mustana eikä jotenkii saanu auki sitä ohjelman grafiikkaa. Lopulta ei saanu ees koneen näyttö mitään tolkkua koko jutusta eikä ctrl+alt+del auttanu mitään ku peli yritti änkee ittensä auki mut ei saanu jotenkii näyttöä ittensä kanssa yhteistyöhön. Lopulta sain sen kuitenkii keploteltua ctrl+alt+delin (unohin sen toisen nimen) kautta kiinni ni ei tarvinnu koko konetta käynnistää väkisin uuestaan. Sen jälkeen pärähtikii ruutuun ilmotus siitä, et Direct 9:n kanssa oli jotain ongelmia. Käytän sims3booteria, joka kontrolloi fps:ää, ku peli ite ei sitä tee ja Radeon Softwaressa ei oo enää fps-kontrolleria ja ahistaa se ääni mikä lähtee koneesta ku sims vetää fps:ät kattoon vaikka se on 30 fps:n peli.

Laita nyt just näyttiksen asentamaan uusia ajureita, toivottavasti ne nyt tekis ees jotain. 

Tässä teille vielä yks kuva kylkiäisenä:

Kyl ahistais... Niin ja: loppu se kanien imitoiminen!!! 

Vitsi ku ois joku keino saaha näitten määrä kuriin. Nääkii aiheuttaa miljoona ScriptErroria aina ku palaa takas kotiin, poistin lähtiissä jokaisen ja eihän peli sitä ymmärrä, koska ne on simejä mut ei kuitenkaan. Ei noita sais poistaa, mut mihin helkkariin työnnän viiskymmentä nukkea, joista aina yks herää eloon ja sit se ei lähe kulumallakaan...

Miten tää saamarin peli voi olla näin rikki? Ja miten mie voin olla näin saamarin tyhmä et oon kohta 12 vuotta tapellu tän pelin kanssa ja vieläkii vaan jaksan??? :DDDD Toki, tallennuskii kyl täytti viime vuonna 10v. et ei siinä.

Jees, minä jatkelen taistelua taas lähiaikoina. Miehän en luovuta :DDDDDDD Not today Satan, not today.

8 kommenttia:

 1. (Nää nimimerkkiväännökset on aina toinen toistaan hienompia, kiitos nauruista :DDDDDD)

  Juu mulla siis toimii yleensä se et meen joko karttatilaan tai jonnekki tyhjälle, syrjäselle tontille tallentamaan, mut sit muistan ainaki yhen kerran ku tästäkää ei ollu mitään hyötyä. Toi sun pelin meno kuulostaa siltä et tallennus todellaki vetelee viimesiään. Antaisin neuvoksi radikaalisti uuteen kaupunkiin muuttamisen, mut koska tiedän ettet haluu tehä sitä (enkä yhtää ihmettele, 10v. vanha tallennus, härregyyd) nii tyydyn vaan lähettämään myötätunnot. Osaisinpa taikoo tän pelin toimivaksi, tai ees jotenki auttaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's a keyshmash!!! :DDD

   Luulen et tossa tallennuksessa itessään on nyt joku isompi vika, koska Ranskassa pystyy edelleen tallentamaan ihan normaalisti mut nyt ei millään tallenna Twinbrookissa enää. Googlettelin ja joku oli ainankii löytäny et jos repussa ja tontilla on paljon tavaraa, ni se vois kans aiheuttaa tätä. Tänään parin virhekoodi 12:n jälkeen koitin kyllä myydä juttuja ku löyty tuolta köh satoja hedelmiä yms. repuista ja jääkaapista yhistettynä, ja poistelin vähän ylimääräsiä harkkoja myös (tuli rahaa yli 150k??? lol), mut edelleen tunki vaan virhekoodia. Löysin kans ne "kadonneet" jalokivet yms. matkoilta, joten Emilyn reppu on tupaten täynnä kaikkee. Periaatteessa voisin testata seuraavana et jätän ne vaan suosiolla Ranskaan ja haen sieltä pois joku toinen kerta, mikäli tallentaminen onnistuu (ja sit voisin koittaa vähentää vähän harkkojen määrää tekemällä niistä isoja ja myymällä ylimääräset koska eihän niillä mitään muuta kai tee :D); tai sit voisin kokeilla laittaa ne yhteen noista Supernaturalin kaapeista ja kokeilla siirtyskö ne mukana jos laitan sen kaapin perheen tavaraluetteloon...

   Mut anyway, tämän takia säilytän AINA sen matkustamista edeltävän kotimaailma-seivin. Et jos nyt ei millään lähe tää tallentaminen toimimaan ni aina voin avata sen tallennuksen, jossa Emily oli vasta lähössä eteenpäin. Ku ei tuolla kai muistaakseni tapahtunu oikeestaan mitään, löysin vaan ne jalokivet yms. Egyptin varastosta ja ne nyt voi hakee sieltä pois myöhemminkii mikäli jotenkii löydän ratkasun siihen, miten saan ne loput seikkailut, joita peli ei tällä hetkellä suostu miulle löytämään. Samalla vois ennen matkaa sit myydä kaikki ylimääräset kasvit ja hedelmät ja muut härpäkkeet mitkä mahollisesti saa ton kotimaailman jumiin.

   Pitäs kyl harkita oikeesti uuteen maailmaan, vaikka vaan uuteen Twinbrookin versioon muuttamista, mut jotenkii häiritsee ajatus siitä et siellä on sit samat tyypit ku sillon ku Alicella alotin, vaikka ainahan vois tietty pyyhkästä kaupungin tyhjäks ihmisistä ku kyllähän SP sinne uusia tunkee ihan mielin määrin, liikaakii jopa.

   Poista
  2. Oon kans lukenu tosta et peli ei tykkää tavaraluetteloon hamstraamisesta ja oon ruvennu välttämään sitä, mut en tiiä onks tontille säilöminen sit parempi vai ei. Ainaki mun järkeen kävis et sälää pursuavan tontin vois sit kiertää just tallentamalla jossai korvessa? Mut reppujen tyhjäämine ja turhan myyminen ei varmasti oo ainakaa pahitteeks.

   En tiiä ootko kokeillu nraasin Porteria koskaan, mut sen avulla pitäis pystyä aika kivuttomasti siirtämään vanhasta Twinbrookista vaikka kaikki kaupunkilaiset uuteen tallennukseen ilman et sukulaissuhteet menee rikki. Mut aikamoine urakkahan se ois joka tapauksessa. Riippuu mite kiintyny oot niihin kuvankauniisiin (sisäsiittosiin :DDD) townieihin.

   Poista
  3. Oon kuullu Porterista ja miulla on se itseasiassa myös, mut en oo koskaan kokeillu :D Mut jos tää ei ala pikkuhiljaa tästä oikenemaan ni ehkä on pakko, nimittäin huomasin et pikkusenko sulavasti toimii täysin uus tallennus. Ei lagaa tai mitään ja tallentaminenkii kestää tyyliin alle minuutin :D

   Twinbrook ois kyl kiva jatkossakii mut toisaalta kyl myös jonkun toisen kaupungin jutut, joita ei Twinbrookissa ole. Tai sit pitäs vaan siirtää ne uuteen Twinbrook-tallennukseen muita kaupunkilaisia myöten. Noh, en tiiä, oon joskus liian hamsteri tälläsiin XD (Mut ihan oikeesti kohta ei oo muutavaihtoehtoo, mikäli haluun edelleen Rogeteilla pelata :D)

   Poista
 2. Heheheeeeiiiii ton imaginary friend dollin voi käsittääkseni estää nraasin modeilla ihan kokonaan ilmestymästä! En oo ite kokeillut, mut täällä tietoa: https://www.nraas.net/community/Imaginary-Friend#How-do-I-stop-babies-receiving-the-Imaginary-Friend-Doll-from-their-relative
  Kerro jos toimi.

  – thero, DLT2
  http://dlt2-nextgen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooo kiitos! En oo varma estääkö tuo sit ne ihan kaikilta? Mut tietty ainahan ton voi laittaa takas päälle, mikäli jonain kauniina päivänä sit kuitenkii haluaa jollekii simille nuken :D

   Poista
 3. Moi, se on Nekku radolasta jos muistat. :D Oon lukenu sun blogia pitkään mut vasta nyt sain aikaseks kirjottaa.

  Munhan ei pitäny hankkia kolmosta koskaan, mut sit se tuli kirpparilla vastaan. Ja ai että, siitähän tuli lemppari Simsini! Lisäreitä oon onnistunu hankkimaan 6 ja kamasettejä 2, eli ihan hyvin. Sä oot kyllä innostanu mun omaa pelaamista todella paljon tän blogin kautta.

  Harmi et sun peli temppuilee tollei, toivottavasti saat pian toimimaan että peli voi taas jatkua! :)

  Nekku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu muistan! Ainankii hämärästi, nimimerkki kyl on tuttu mut en muista, oltiinko muutoin kuin paljon tekemisissä keskenämme :D

   Kiva kuulla! Ja TS3 on kyllä ehottomasti omakii suosikki. TS2 on kans kiva, mut kaipaan siinä aina erityiseti sitä, kuin kolmosessa simit elää omaa elämäänsä myös aktiivisen talouden ulkopuolella. Nelosessa taas on niin paljon asioita mistä en tykkää ja puuttu monia juttuja, mitä nimenomaan haluaisin kolmosesta, et kyl se kolmonen vaan itelle on se suosikkisims :D (Ja TS1 nyt on ihan oma lukunsa.)

   Kiva kun kommentoit!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)