sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Pelataanpa vaihteeks kakkosta! - Plöö: Osa 3

Noniin, suostuhan tää yhteistyöhön vihdoin. Reilut 150kpl kuvia, jotka ei meinannu sit millään mennä oikeeseen järjestykseen eikä huvittanu kauheesti alkaa niitä raahaamaan yksitellen oikeisiin paikkoihinkaan. Mikä itseasiassa ei muuten edes toimi. Aina ku yritän siirtää jotain kuvaa raahaamalla, se vaan katoaa ku pieru saharaan... Tänään sit kokeilin uuestaan ja annoin tän ladata rauhassa, en koskenu mihinkään vaikka yks kuva keskellä latas hitaammin ku muut ja lopulta jäi niin, ettei sitä ollu valittu. Annoin sen olla ja lisäsin kuvat ja voilá, nehän onkii oikeessa järkässä ja sekii yks "puuttuva" kuva löyti tiensä postaukseen! 

Pelailin siis tosiaan TS2:sta taas vaihteeks ku alko tekee mieli + TS3 kenkkuilua en jaksanu nyt katella :D Kuvia selatessa sit huomasin, et tuollahan oli varmaan joku 50kpl kuvia, mitä en ollu käyttäny vielä ollenkaan enkä muistanu edes kyseisten kuvien olemassaoloa? Noi oli vieläpä vuodelta 2017, joten voi vaan arvailla, mitä oon oikein pelissä touhunnu :DDD Ainankii ruokakuvia on ihan hitosti, sen piti vissiin olla joku postaus siihen vuoden 2017 Joulukalenteriin, jonka kuitenkii feilasin ku en kyennykään keksimään joka päivä jotain jännää ja jätin kesken. 

Muistin virkistykseks tässä vielä linkit osiin YKSI ja KAKSI. Piti itekii selata nuo läpi sen jälkeen ku olin pelin sulkenu (tai siis se kaatu...) ja kuvat editoinu ku ei mitään muistikuvaa melkein mistään, ja oli kyl ihan hyvä veto, koska näköjään en muistanu tässäkään osassa joitain aikasempia, ilmeisesti aika tärkeitäkin tapahtumia XD

Mutta, alotetaan nyt jostain silti:

 

 
Hyvin menee mutta menkööt :DDD Kuvassa on siis Hille Plöö, joka muistaakseni oli siis Buster Plöön vaimo ja yliopistotuliainen, en muista mitä se oli omaa sukuaan. Buster oli Amandan ja Rikin ainut lapsi, ja Amandan loin lapsena vanhempiensa Ninah'in ja Maxin kanssa.
Hille ja Buster sai kaikkiaan neljä lasta: Cindy, kaksoset Conrad ja Camilla, ja Carlos.

Tässä Cindy sekä palomies (nainen), joka rienti paikalle. Kaippa se sen myös lopulta sammutti.

Joku ruoka tuoksu hyvältä XD

 
Noniin ja sit alko tää meikäläisen ruokahärdelli. Nimittäin osa TS2-ruoista on edelleen ihan saamarin hyvännäkösiä ja kuolasin niitä jo teininä aika paljon :D Tässähän pysty siis tekemään ne perinteiset: aamupala, lounas, illallinen. Sen lisäks on erilaisia jälkiruokia. En tiiä mihin harrastukseen toi jonglööraus nyt sit liitty :DD 

"Tarjoile..." oli sit kai joku ruokaharrastusjuttu, jossain vaiheessa jollekii tuli ilmo, et voi nyt tarjoilla tyyliin juustolautasen. "Valmista..." ja "Valmista monta..." tuli Kauppa auki -lisärin mukana ja tuo on muuten samanlainen toiminto ku Tarjoa..., mut ruoan valmistuttua, simi jättää sen pöydälle eikä ota siitä annosta. Käytän tota paljon jos simin pitää tehä iso annos ruokaa mut esim. kaikki muut nukkuu, ja tarjoillessahan simi kattaa pöydälle niin monta lautasta ku tontilla on simiä, ei niin monta ku simejä on hereillä. Joten sillä saa vähän säännösteltyä sitä, et niitä ylimääräsiä lautasia ei tarvii kerätä pois ihan joka paikasta.

"Tarkista ruokatilanne" ja "Täytä" liittyy sit siihen, et tässä pelissä jääkaappi oikeesti tyhjeni ja sinne piti sit käydä ostamassa tavaraa joko kaupasta tai tilata kauppapalvelu puhelimella, muuten ei paljon tehty ruokia. Kolmosessahan menee vaan raha, jos ei oo tuotteita kaapissa, mut tässä muistaakseni ei voi kokata ollenkaan jos kaappi on tyhjä.

Ikävöin tuota munakasta joskus ;__;  Tykkään ite nimittäin omeletista eniten kananmunaruoista :D Onhan tietty kolmosessa sieniomeletti mut... hyi sieniä. (Enkä muista miltä se ees näyttää.)

Kiitos sims2:sen, aina ku nään jossain jotain juustoleivistä, miun tekee miel pelata TS2 :DDD Siinähän on erillinen juustoleipätavote, en nyt muista tarkkaan enää, kuin sen saa mut on miulla joskus ollu joku sim, jolla on just se :DDD

Ja näköjään osaa lounasruoista voi tehä myös illallisella! Seassa kans muutamia, mitkä on myös kolmosessa. Ja hampurilaisia oli jo ykkösessäkii - muutoin ykkösen ruoka oli ehkä enempi porsaankyljyksiä tm., ja sit jostain sai kans jotain salaatin näköstä.


Osa näistä jälkiruoista tuli Kauppa auki -lisärin mukana, jossa voi siis tyyliin olla "leipuri" ja myydä kaupassa vaikka leipomuksiaan ja ruokia. Joulupiparit tuli Joulun kamasetissä. Harmittaa muuten, ettei kolmoseen koskaan tehty kunnollista Kauppa auki -lisärin tyyppistä lisäriä, enkä omista sitä maailmaa, jossa saa sen vähän sinnepäin olevan kassakoneen. Tekis ne kaikki erikoisesineet kyl miel hommata mut en viittis maksaa ylimäärästä roinasta, joka ei ees oo niin hienoa mitä annetaan ymmärtää, ja en tiiä kestäskö miun moraali jos lataisin ne jostakii ilmasiks ku sit kuitenkii joutus keksii selityksiä blogissa, et miks miulla ne on, jos en oo maksanu mittään :D


Nojoo, tuossa ei näköjään ollu muita ku tämä, mut myöhemmin sai auki sen juustolautasen. Näitä tuli vissiin tosiaan sen ruokaharrastuksen mukana.
 
Seuraavaks sitten ruokaspämmi koska miksei:
 

Lohta.

Hampurilaisia (d44).

Salaattia :D

Chili con carne.

Liemisoppaa, joka kyl miun silmään on aina näyttäny enemmän yrjöltä :D

Lihavoileipiä! Näistä tulee ihan mieleen jotain mut en muista mitä. Joku tyyliin piirretty ruoka, Muumimamman pannukakut? Noh, en oo varma mut sen kyl tiiän et mikään ei oo koskaan näyttäny yhtä hyvältä ku (Muumimamman pannukakut ja) se leipä+hillo, sekä crackersit+JUUSTO Wallace & Gromit'issa!!!

Käsi lähestyy uhkaavasti :DDD Oiskohan pointtina ollu se et ruoat tässäkii hupenee sitä mukaa ku niitä syö?

Nuorimmainen taitaa olla jossain teinien osa-aikatöissä, en muista kuin niitä tässä pelissä kutsutaan.

Sit tossa hengailin ja katoin et hetkinen, uuni ei nyt näytä kyl siltä miltä pitää...

???

No nyt ne on ainankii kunnolla paahdettu ::D::D:Dd

Ja pilalla XD

Tässä niitä juustoleipiä vielä :D

Okei en tiiä mitä tässä oikein tapahtu mut jostain syystä seuraavat kuvat jatko samoista tapahtumista ku mistä koko postaus alko.

Kalkkunaa ja ihan oikeesti... HALUAN SYÖDÄ TÄTÄ EDELLEEN :DDD Onks toi valkonen kraateri muuten perunamuussia?

Emt miks täällä on toinenkii kuva tästä.

Tääkii näyttää yllättävän realistiselta!

Kuva, jonka syytä en tiedä. Carlos ainankii on kyseessä, mut oliko sit lie huoneen sisustusta tai jotain? Ei mitään hajua :D

Mitähän tääkii lie... dipattavia herkkujako?

Cindy tosiaan siis tämän polven (3. polvi, jos Amandan vanhempia ei laske mukaan) esikoinen ja kävi yliopiston, ja on tällä hetkellä urheilu-uralla töissä.

Tässä vaiheessa jääkaapista loppu tavara ja lähin Hillen kanssa käymään kaupassa :D Tätäkii on kyl ikävä.

Koska tämä!!! Kauppoihin pääsee sisälle ja sieltä oikeesti ostetaan juttuja! Eihän noista siis irtoo mitään erikseen, kaikista tulee vaan "Osta ruokaa" tms. mut onhan tää nyt silti siistiä tutkia näitä juttuja ja kattoa kuin simi käyttäytyy eri hyllyjen kanssa!

Pelottavan realistisia nämä :DD

Näissäkii jääkaapeissa on oikeesti valikoimaa!

Mut mikä on tämä pupu??? XD En ees nähny tota ennen ku selasin kuvia eteenpäin.

I'm in awe :DDD

Lehtiäkii tässä pystyy ostamaan, pääasiassa ne on harrastusjuttuja.

Ja tälleen toimii siis toi ruokien osto. Nuolesta klikkaamalla nousee mittari.

Ja sim oikeesti avaa kaapin oven...

...joka huurustuu.

Raha vaihtaa omistajaa :D

Zoomattuna ei enää ihan niin kaunis XD Mut siinä on vanha TS2:n logo. Muistaakseni tota käytettiin jossain beta-versioissa ja alkuperäsessä trailerissa vielä:

 
Tuo on vieläpä tuo traileri, josta muuttu käytännössä kaikki. Ainankii pitkään puhuttiin jostain EA:n toimiston tulipalosta, mikä ois tuhonnu kaiken sen työn mut en oo ihan varma et onko se vaan urbaani legenda. Mut joka tapauksessa tää ei todellakaan ollu se, minkälainen TS2:sta loppujen lopuks tuli.

Hille ja Carlos lähti käymään ravintolassa, ja koska en ollu hetkeen pelannu kakkosta (tää siis oli edelleen niitä 2017 vuoden pelailuja!), ni piti ihailla autojen interaktiivisuutta :D

Aha, syy tänne tuloon oli vissiin jälleen ruoat XDD Täällä ku on sellasia ruokia, mitä simi ei kai voi kotona tehä ollenkaan.

Ja Carlos tilas sit kaikista mahollisista Chili con carnee??? XD

Vaihto toiseen pöytään? Pelin kaatuminen? Ei mitään hajua.

Olikohan lie jotain härän sisäfilettä tämä. Tykkään kans tosta, et noilla on yleensä vesilasi tuossa - ja se näyttää hyvältä.

Siis nämä autot - niissä voi vaan istuskella myös :D Kuten myös pelehtiä.


 Valot päälle ja pois, ja musiikki päälle :D


Ja ruokakorihan kannetaan kädessä kaappiin asti, eikä vaan oteta ruokia taskusta.

En tiiä, mikä näitten kahen kuvan pointti ees on :DD

Jaha, tässä vaiheessa näköjään kyllästyin ja lähetin Carlosin yliopistoon! Unohin siis mainita, et kaksoset oli jo yliopistossa :D

Tässäpä hän :D

Joku raivo iski. Ja itelleni vissiin kyllästys ku kuvat loppu tähän :DDD Joten, tästä eteenpäin otetut kuvat on uusia eli viime viikolta (mikäli tää postaus tulee vielä ulos tän viikon aikana, ja nyt on siis lauantai XD).

Tossa noitten Kaunialan (?) lukaali naapurustonäkymässä :DDD Piti laajentaa sivulle JA ylöspäin aika reilusti ajan kanssa - alunperin tuo oli siis aika samanlainen, mut vähintäänkin samankokonen, ku nuo ympärillä näkyvät talot. Meinasin kyllä et kuka se onkaan sit jolla jatkan perijänä, varmaan saa luvan muuttaa jonnekii muualle. 

En kuitenkaan tässä vaiheessa jatkanu tuonne, ku kotona oli tässä vaiheessa pelkästään Hille ja Cindy, ja arvasin et loput lapset on Yliopistolla ja suuntasin sit sinne.

En vaan tässä vaiheessa ollu saanu ratkastua tota varjo-ongelmaa, joka oli muuten varmaan syy sille, miksen viimeks jaksanu pelata kovinkaan kauaa. Latasin kuitenkii nyt Graphics Rules Makerin, kiitos incinttnewtbwekjtewin (My Crooked Imagination), joten katotaan nyt sit ens kerralla et josko tuo varjo-ongelma ratkeis. Tässä postauksessa jouvutte kuitenkii vielä kattelemaan noita mut kaipa niihin tottuu, ainankii ite totuin niin et hyvä et enää pelatessa ees huomasin niitä :D Mut on se silti kivempaa jos niitä EI ole.

Syy, miks rakastan edelleen tätä Yliopistolisäriä: kurssien nimet!!! XD Näistä Conrad opiskelee filosofiaa, Camilla psykologiaa ja Carlos pääs opiskelemaan Taideoppia. En muista nyt Camillan elämänhaavetta (en muistanu kattoo sitä), mut ainankii Conradilla se oli "ammattimainen löysäilijä" tms. eli Löysäilyuran huippu - Carlosilla taas tais olla ammattikokki. Joten niihin liittyen oon valkannu niille nää pääaineet.

Ja muistin virkistykseks: näin toimii siis lukukaudet tässä. Miusta noi menee ihan helkkarin nopeesti. (Kuvassa muuten Conrad.)

Ja tältä näyttää se varjo-ongelma siis, noi simit on yläkerrassa ::D

Lol sisko ja sen veli istuu molemmat vessassa ja lukee päivän lehtee :DDD

Camillalla oli tikanheitto kesken ja ukko vissiin tahto käyttää naamatauluaan tikkatauluna.

Tässä Camilla ja sen kännykkä - Yliopistolisärissähän se tais ekaa kertaa tulla kännykät ja mp3-soittimet simeille.

Veljensä Conrad säätää sit täällä jotain koneella Tarzanin asussa. (Kattokaa tota tietokoneen sisuksen yksityiskohtasuutta??? :ooo)

Sehän meni paremmin ku hyvin :D

Tässä herra itte, on tosi vaikee päättää, tykkäänkö enemmän Conradista vai Camillasta :D

Tässäkii voi napata perhosia. Miulla on niin paljon juttuja kokematta vikoista lisäreistä ku pelasin tätä peliä kokonaisuudessaan ehkä jonkun vajaat 3 vuotta, ku alotin niin myöhään (Ajattelin et en osta TS2:sta niin kauan ku siinä ei oo lemmikkejä, vaan pelaan TS1:stä. Ei menny kauaakaan ku näin mainoksen TS2 Lemmikeistä jossain kaupassa ja sit piti alkaa pohtimaan TS2:sen hankkimista XD) ja sit menikii aikansa et sain kerättyä kaikki lisärit. Kaikkia kamasettejä en saanu koskaan ja edelleen kyl haluisin ne puuttuvatkii miun kokoelmaan :D

Camilla kävi kans loppukokeessa mut ei sit viittiny vaihtaa pois pyjamasta :D

Joskus tuntuu et simit tässä pelissä on jotenkii... paljon aktiivisempia toistensa kanssa? Siis et se tuntuu oikeesti siltä et saman katon alla asuu simejä, jotka myös näkee toisensa ja tiedostaa toistensa olemassaolon sen sijaan et ois vaan jotain animoituja nukkeja jotka nyt pelaaja vaan on laittanu samaan taloon. Kyllähän ne kolmosessakii kattoo toisiaan kohti/seuraa katseella tai moikkaa toisilleen, kuten tässä Carlos ku tuli tentistä tai luennolta takas ja huomas Conradin jossain, mut silti joskus kolmosenkii simit tuntuu jotenkii... kylmemmiltä. Kakkosessa lapset ja taaperot voi touhuta keskenään, taaperot voi halata toisiaan ja koiria (en tiiä kissoista), lapsetkii voi tehä huomattavasti enemmän juttuja keskenään ku mitä kolmosessa, ja yks mitä kaipaan tosi paljon kakkosesta on se, ku simin voi esitellä toiselle simille. Se on aina yhtä siistiä, ku kakkosessa simi löytää ittelleen uuen kumppanin ja sit voi esitellä sen vanhemmilleen/perheelleen!

No mut joo, jatketaan :D

Yläkerrasta kuulu kauhee älämölö ja ihmettelin et mikä väittely siellä on menossa, mut se olikii vaan Conrad, joka harjotteli puhumista :DD

Täällä taas Camilla pelaamassa shakkia. Tykkään sen asusta muuten tosi paljon :D

Lapset halut lähtee käymään kaupungilla. Ei vaan, niillä oli vaan niin paljon sellasia toiveita, mitä ei kotitontilla voinu täyttää, et lähetin ne vähän seikkailemaan yhteisötonteille. Carlos mm. himoitsi ihan kauheesti kalastamista ja se toive ei vissiin lähteny mihinkään moneen päivää, joten piti antaa periks :D

No sit näin ton lammen ja muistin, et nyt on kevättalvi ja mietin et näinköhän tuolla on ees kalaa, jos se toimii yhtään niinku TS3 :D

Mut oli siellä!

Aika paljonkii vielä :D

Ja ne näyttää oikeesti jopa kaloilta.

Animaatio näyttää melko samalta ku kolmosessa :D Tässähän kalastaminen on ansiomerkki, eikä ainakaan ilman modeja (en tiiä onko sellasta?) nää mistään, et kuin lähellä on seuraavaa ansiomerkkiä. Miulla joskus aikoinaan ennen kolmosta sain kyllä jollain simillä vissiin kalastuksesta kultasen ansiomerkin, mut tässä en oo saanu juurikaan ansiomerkkejä vielä. 

Kans puutarhanhoito toimii tässä niillä, enkä oo koskaan oikein onnistunu kauheen hyvin Kakkosen puutarhanhoidossa, se on huomattavasti helpompaa kolmosessa. Tässä ku muistaakseni jopa vuodenajat vaikuttaa siihen, millon kannattaa istuttaa joku kasvi, enkä ikinä muista niitä. Meillä on kyllä talon kupeessa kasvihuoneita ja niissä on tarkotuksella neljä riviä et istuttasin jokaiseen eri vuodenaikana jotain ja kattosin, mikä kasvi tykkää mistäkii, mut en vaan jotenkii pääse siihen samalla tavalla kiinni ku kolmosessa.

Mut joo, sit rupesin miettii et mitähän Camilla ja Conrad tekee ja...

Löysin täästä Camillan kontallaan haistelemassa kukkia XDDD En ees tienny et tällänen on ::D::D:Ddd

Mut siinä se on!

Ja sit ku se oli valmis, sen piti mennä testaamaan nuo toisetkii kukat :D:D:D:D

Siirryttiin sit toiselle tontille ku Carlos sai sen kalastustoiveen täytettyä. Peilistä muuten näkyy Conrad, joka taas halus testailla kitaraa.

Sille iski joku pakkomielle ittensä siistimisestä, teki tuota kans tuossa baarin takana olevan peilin edessä :D

Mut eiks tää mee jo tarpeeks lähellä? XD

Camilla alko kokkailemaan, ku eihän tuolta mistään mitään ruokaa saanu.

First world problems.

Näköjään tää oli hauskaa jopa Carlosin mielestä. Suurin osa näistä toiminnoista tapahtuu siis vapaalla tahdolla, ohjailen niitä vaan lähinnä pitämään huolta tarpeistaan (jos eivät ite älyä ajoissa) ja tekemään koulujuttuja :D

Tän jälkeen lähettiin takas kotitontille, koluttiin monta tonttia eikä tuolla ollu oikein mitään jännää missään.

Uus lukukausi ja uudet kujeet :D Muistaakseni tässä alko Camillan ja Conradin lukuvuoden vika puolikas!

Niin ja siitä vapaasta tahdosta ku oli puhe...

Ja sisällä Conrad tekee tuttavuutta seinän kanssa, ja lehmämaskotti tuli terrorisoimaan.

Samalla Conrad päätti iskee nautintotavotteensa tulille. Sori mut ei oo rahaa saatika intoa nyt noihin kaikkiin :D Conrad tosiaan on nautintotavotteinen ja haluaa löysäilyuran huipulle, Camillalla on muistaakseni perhetavote mut en muista sen elämänhaavetta, ja Carlosilla on romantiikkatavoite ja toiveena julkkiskokin tms. ura. Tää on vaan vähän hassu ku Carlosilla ei oo juurikaan mitään romantiikkatoiveita, ja se enempi vaan haaveilee tyyliin kalastuksesta :DD Vois melkeen tehä siitä jonkun sellasen kalastavan kokin.

Tässä vaiheessa muistin, et tää lehmä on saamarin rasittava -.-"

Toivottavasti asus pää kastuu niin läpimäräks et on vaikee pitää sitä päällä enää!!!

Menkää ny pois sieltä juoksentelemasta :DD

Tää oli outo, ilmeisesti joku bugi mut Camilla oli siis luennolla ja sit se tuli takasin kirjan kanssa. Sen jälkeen se vaan laitto sen taskuun, mut en löytäny siltä repusta tai mistään kirjaa. (TS2 reppusysteemi on muuten melko alkeellinen ja sit kuitenkii hemmetin sekava kolmoseen verrattuna, siellä tuntuu olevan ihan hitosti kaikkee nippulaa ja nappulaa kaikkialla :D)

Camillalla loppukoe ja joku katteli sillä aikaa sääkanavaa :D

Hienot kellonajat taas loppukokeilla.

Käytitkö aivoja vai avuja?

No, se ei menny ihan NIIN putkeen, jotenkii tää vika lukukausi meni tosi nopeesti eikä keretty saamaan mittaria ihan täyteen Camillalla. Mut eipä tuokaan nyt huono ole :D Ja kaksosistahan molemmat valmistu, en vaan jaksanu ottaa enää kuvia jokaisesta ilmotuksesta.

Carlos jää vielä pänttäämään taideoppia muutamaks vuodeks :D

Noniin, sehän on just se turvallisin tanssipaikka?

En sano mitään. Paitsi että yllättävän yksityiskohtasia nuo tikat!

Kaksi vierasta joista niistäkään ei saapunu ku vaan yksi :D

Nimittäin isosisko Cindy! (Katoin hetken et sen takista työntyy ulos nenä, mut se taiskii olla vaan pilli XD Ilmeisesti likka lähteny tuonne työasussaan.)

Janus Goottila tuli sit avautumaan jostain Conradille. Ilmeisesti änkes kuokkimaan juhliin, koska ainakaan myö ei sitä kuttuttu :DDD

Nostetaan malja! Ja tajusin et tuossa valmistujaishatussa on pieni blumbob! :D En muuten jostain syystä saanu Camillalle valmistujaisasua päälle ollenkaan.

Tää on kyl aina yhtä hämmentävää.

Cinematicsit päällä - eikä muuten oo varmasti juurikaan hengaillu tuon likan kanssa, joten emt mitä se tossa tekee :DDD

Aivastus?

Noniin. Ja hienosti joku on kantanu tuon pullon ulos. Tais muuten olla joku näistä kolmesta, meinas lähtee pullon kanssa johonkii ja jäi sitten tuohon.

Tääkii on yks niitä ominaisuuksia, jossa kakkonen tuntuu niin paljon lämminhenkisemmältä. Sisarukset tulee pihalle vilkuttamaan!

Carlos: "Palapelistä puuttuu nyt palanen!!!"
Luulin et tästä ois tullu miinusta ku oli niin kiukkusen olonen, mut Camilla vastas positiivisesti ja niitten suhde sai vaan plussaa. TS3 would never... :D

Onneks noita esseitä pystyy poistamaan ilman koodeja, niitä nimittäin kertyy IHAN KAIKKIALLE ku kämppikset ei tee omiansa loppuun -.-" Sen takia Carlos alko kirjottamaan omaansa keittiön lattialla. (Miten 'essee' muuten taipuu? Esseetään? Niin se vissiin taipuu...)

Päästiin taas seuraavalle tasolle. Tykkään kerätä näitä tutkintojen nimiä ylös :D

Tässä vaiheessa sitten iski itelle pieni yliopistokyllästyminen, yhen simin kanssa se on melko paljon tylsempää ku on tottunu ensin ohjaamaan kolmee. Joten lähetin myös Camillan pois yliopistosta ja siirryin Stadiin. Puottelin sinne vähän Kaupunkikämppä-lisärin taloja - hämmennyin nimittäin ensin ku Stadissa ei ollukaan yhtään kerrostaloa, mut sit muistinkii et eihän sen mukana ees tullu niitä! Stadissa oli vaan tavallisia taloja sielläkii ja varsinaiset vuokra-asunnot ja kerrostalot tuli vasta Kaupunkikämppä-lisärissä, mikä tais olla noista lisäreistä myös viimenen, jos muistan oikein.

Muutin siis Conradin tuonne yhteen sen lisärin kämpistä. Tässä se meni pihalle pallottelemaan tän yhen likan kanssa, jonka kaa näillä ilmeisesti on ollu säpinää mut vasta edellisiä osia selatessa tajusin, et näähän on vissiin kihloissa asti. Ei MITÄÄN muistikuvaa asiasta XDDD Mut onneks on kuvia ::D Pitää tutkii Conradin muistoja ja noitten suhdetta paremmin, ehkä ens kerralla vois kysästä, haluaisko se muuttaa Conradin kanssa yhteen :D

Hetki meni töitä ettiessä, oli onni myötä ja vissiin 2-3 päivää vaan tarvis tähän ja löyty vihdoin työ Löysäily-uralta. Tässä näkyy myös vähän tuota kämppää, siellä on nyt kaikki välttämätön (silti se jostain syystä näyttää, et ympäristö pitäs olla parempi olohuoneessa, mut en tiiä, miten...) eikä rahaa mihinkään ylimääräseen ollu. Ehkä se vaan nautintosiminä tarvii kaikkee kallista ja turhaa, jotta ympäristötarve täyttyy paremmin? No, oli mikä oli, rahaa ei oo nyt liikaa ja hienosti tuon työn saatuaankii sille tuli heti kaks seuraavaa päivää VAPAAPÄIVIKS. Eli ei tuu sitä rahaa vieläkään ::DDD Sen takia ei oo päästy vielä ees vaateostoksille.

Laitoin muuten jossain tässä vaiheessa vapaan tahdon pois päältä ku tossa talon yleistilassa on radio, ja Conrad on koko ajan laittamassa sen päälle. Sit ku oon sen saanu laitettua pois päältä NI SAMAAN HENGENVETOON SE LAITTAA SEN TAKAS PÄÄLLE :DDDDD Vaihoin sit kanavan klassiseen mut lopulta sit palo pinna ku aina ku tuli sekuntikii niin et ei ollu tekemistä sillä, nautintotavotteisena se oli jo suuntaamassa sinne tanssimaan. 

Se halus ostaa auton mut saapi luvan rakentaa sellasen ihan ite.

En muista oliko kolmosessa tällästä, mut tässä muistin et naapuriasunnoista voi kuulua älämölöä ja sit sim voi hakata seinää :D

Tässä vaiheessa alko mennä hermot ku meillä oli ovi lukossa ja kiinni ja SILTI noita random simejä änki sisälle??? Pyysin niitä poistumaan myös mut ei paljon kiinnostanu. Ja sit joskus vähän tän jälkeen TS2 kaatu, äänet vaan jäi repeatille ja oli joku virheilmotus. Toivottavasti se Graphics Rules Maker nyt sit auttas tohonkii. Harvemminhan tää peli kaatuilee, mut nää johtuu luultavasti vaan siitä, et kone on tehokkaampi ku mitä TS2 osaa odottaa.

Mutta joo, tässä ois sitten ne pelailut :D 

Lopputiivistelmä:

 • Conrad asuu Stadissa ja luultavasti kysytään tuota sen ilmeisesti-kihlattua muuttamaan saman katon alle. Helkkarin tylsää pelata vaan yhellä simillä, varsinkii jos niillä on normaaleja työpäiviä.
 • Camilla on vielä naapuruston perhelistassa, en oo vielä päättäny et mihin muutan sen. Saatan muuttaa sen lapsuudenkotiin ensin et katon sen toiveet ja muut ja sit päätän, et miten jatketaan. Ja kenelä jatkan :D
 • Cindy asuu Hillen kanssa em. talossa.
 • Carlos on vielä yliopistolla, oisko 2 lukuvuotta vielä jälellä.

 TS3 polttelis kans, mut niin myös muut pelit. Anyway, sit ku jossain vaiheessa jaksan taas avata TS3, saatan alotella siinä jopa uutta tallennusta, mikäli ei iske random inspiraatio Rogetien teknisten ongelmien selvittelyy :D Tänkii kyllä toki teen joskus, mut vaihtelun vuoks ois kiva välillä pelata ilman et tarvii murehtia pelin kaatuilusta tai virhekoodeista :D

6 kommenttia:

 1. Tää oli virkästävä postaus. Kakkosessa on kyllä niin paljon noita kivoja ominaisuuksia mitä ei oo myöhemmin näkyny. Kuten toi kaupassa käynti! Se on niin ihana!

  Toi Yliopisto munki mielestä aika nopee käydä, ku aika moni valittaa et se on hirveen pitkä. :D Kyllä se yhellä simillä tuntuu vähän tylsältä, mut useemmalla saa ajan mukavasti kulumaan, ja kuten huomattua, ei välttis ehi tehä kaikkee sillon.

  Uutta postausta odotellessa. :)

  Nekku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl itellekii virkistävää pelata! Yleensä ku kakkosta pelatessa tulee kauhee vimma pelaamaan kolmosta, mut nyt ois jaksanu vaan hakata kakkosta vaikka kuinka kauan :D

   Muistelen itekii et tosi moni valitti aina et se on tosi pitkä ja pitkäveteinen, mut itestä se on aina tuntunu menevän ohi ihan saamarin nopeesti ja se on kaikenlisäks vielä ihan hauskaa, joten en ikinä ymmärtäny niitä valituksia :D Esim. TS3:sen vastaava on paljon tylsempi, ja vaikka se on ihan kiva sillon tällön, ei miulla oo koskaan tullu sellasta oloa et jokaikinen pentu pitäis saaha sinne vaan siks, et se on kivaa :D

   Kiitokset kommentista!

   Poista
 2. Luin tän puhelimella joku yö ja aattelin et tuun sit aamulla koneelle kommentoimaan. Tapahtuiko niin? No ei :DDD Tai tapahtuu nyt, koska tylsä seminaari lol.

  * * *

  En kestä näitä simien nimiä XD Tai siis ku etunimet on iha normaaleja, mut sit sukunimenä on PLÖÖ.

  Aikamoine ruokahärdelli indeed :D En ees ollu tajunnu ennen tätä et jos valitsee Valmista... nii simi ei tarjoile sitä, luulin vaan et se on sen takia et sieltä saa valittua minkä tahansa ruuan mihin tahansa kellonaikaan. Törmäsin kyllä myöhemmin semmoseen ärsyttävään seikkaan et jos lapsenvahti tekee ruuan ilman tarjoilua nii lapsi ei pysty ite ottamaan siitä annosta. Ois kuollu nälkään jossei ois olemassa sipsejä :)))

  Juustoleipätavote on "secondary aspiration" tai mikä hitto se nyt on sit suomeks, kakkostavoite? :D Eli sen voi valita niillä pisteillä mitä ansaitsee ku tavoitemittaria pitää korkeella. Mut en muista oonko ees koskaan käyttäny sitä.

  Ha, ymmärrän ton storeen liittyvän moraaliongelman :D Oon ite lataillu "laillisesti" aika paljon vaatteita ja huonekaluja. Joitaki erikoisesineitäki mulla on ollu mut sit oon poistanu niitä ku on tullu liian rikollinen olo. Mut yritän aatella silleen et ku oon kuitenki käyttäny sims-peleihin yhteensä ihan törkeesti rahaa nii kyllä EA selviää jos ne ei saa imettyä multa kiskurihintaa joka ikisestä kämäsestä objektista.

  Argh noi ruokakaupan leijuvat kattovalot ja kesken kaiken väriä vaihtava kassataso. EA (Maxis) pls. Tosin rupesin nyt miettimään et onkohan ton mustan tason tarkotus esittää liukuhihnaa? Ois taas erittäin out of the box -ajattelua, mitä rakastan kakkosessa.

  Tulee hirveet nostalgiaryöpyt noista Kaunialan valkosista koppitaloista :D Sieltä alko monen perheen elämä. Kunnes opin rahakoodit.

  newt, aww xD Vois vaihtaa nimen incinttnewtiksi.

  Pakko sanoo tähän väliin et rakastan näiden lapsien neniä! Mulla on joku profiilifetissi, tykkään aina kattoo simien (ja oikeidenki ihmisten) naamojen profiilia :D

  Ymmärrän täysin mitä meinaat tolla kakkosen simien aktiivisuudella tms. En osaa yhtään paremmin selittää mut ymmärrän ja oon aivan samaa mieltä.

  Huomasin joo ton puutarhanhoidon vaikeuden tässä taas ku yritin sillä mun haasteen alotussimillä kasvattaa vähä tomaattia. Spoilers: ne tomaatit kuoli kaikki ku en millään kerinny hoitamaan niitä tarpeeks, eikä seuraavatkaa kasvit oo tehny satoo vielä kertaakaa :DD

  Aika karua jos tyttöystäväkää ei tullu juhliin :DDD

  Toi on oikeesti hämmentävää ku joskus simit juttelee ja suhde nousee (jos se on jo tarpeeks korkeella valmiiks) vaikka ne näyttääki olevan erittäin vihasesti eri mieltä! Niinku wow, ehkä muiden mielipiteitä voi myös kunnioittaa.

  Ympäristötarve on muuten perseestä. Näin btw.

  Jaha, tää oli ihan täydellisen mittanen postaus ku seminaari loppu just samalla sekunnilla XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kohta lisää luettavaa, jahka saan tän seuraavan blogipostauksen tapeltua ulos :D Oli nimittäin taas sellanen farssi, mistä lisää kyseisessä postauksessa...

   Haha XD Ton piti olla vaan "pelaan vähän TS2:n lemmikkilisärillä ku tekee miel pelata elukoilla eikä TS3:ssa oo vielä lemmikkejä", tein ton siis joskus hiton kauan aikaa sitten ja ekana siinä oli vaan Lemmikkilisäri, kunnes aloin asentaa lisää ja lopulta huomasin et puuttu enää tyyliin yks ja laitoin loputkii kaikki koneelle :DD Joten sukunimellä ei ollu väliä enkä keksiny mitään, ja sit se vaan jäi ku aloin sit kuitenkii oikeesti pelaamaan näillä (mm. sillon ku TS3 kenkkuili kaikista eniten vanhalla koneella :D), ja sittemmin on ollu kivaa käyttää tätä sukua TS2-juttujen tutkimisiin.

   Sitä varten se kai onkii, et voi valmistaa ruokia myyntiin, mut niitä voi kuitenkii käyttää ihan samalla tavalla ku muitakii ruokia, joten se on kätevä jos ei haluu kuutta ylimäärästä annosta pöydille notkumaan :D

   ...en ees oo muistanu koko tavotemittarisysteemiä XD Tossa pelissä on niin paljon kaikkee tutkittavaa ja vaikka ois jotain löytäny joskus, silti sen voi löytää aina vaan uuestaan :D Mut juustoleipätavotehan on siis myös ihan tavallinenkii tavote, en vaan muista tarkkaan, kuin sen sai. Tyyliin jotain et pitää syyä ihan sikana juustoleipiä tai vastaavaa, tai et joku tavotteen vaihto menee vikaan ja tuo napsahtaa päälle. Se oli vähän ku jonkun sortin Easter Egg. En muista tuliko tuo tavotemittaripistesysteemi jossain myöhemmässä lisärissä, mut muistaakseni se ei alunperin liittyny pelkästään siihen. Oon ite joskus saanu sen juustoleipätavotteen jollekii simille tolla "perinteisellä" tavalla :D Tässä vielä lisää aiheesta, jos kiinnostaa :D Pitää itekii lukee ku en muista enää!

   Totta kyl tuokii. Ne pitää vielä tänäkii päivänä ihan järkyttäviä hintoja joillekii TS3-lisäreille. Ei kyl mikään muu peli oo maksanu melkein 12 vuotta julkasun jälkeen edelleen jotain tyyliin 90% alkuperäsestä myyntihinnasta.

   Se saattaa jopa olla olevinaan liukuhihna! :D Ja en tuossa vaiheessa ollu taas löytäny sitä nappulaa, jolla saa sisäkatot päälle, ja olin vissiin niin innoissani et unohin et katoista näkyy läpi XD

   Minä taisin kakkosessa joka kerta alottaa rahakoodeilla ja rakentaa heti mahollisimman ison talon josta löyty sit ihan kaikki mahollinen :::DDd Ilmankos en jaksanu yhelläkään pelata kovin kauaa, ku jo olin tekemässä uutta simiä/perhettä.

   Tuo nimi oli taas keysmash, joten en ees tajunnu et siinä lukee noin XDDD

   Itekii just mietin tuollon, et noilla on muuten aika kivat nenät :D Muistaakseni tulee niitten isän puolelta ja saattaa jopa tulla ukilta alkujaan.

   Jep, TS2 saa oikeesti tehä töitä, jos meinas saaha minkään valtakunnan satoa :D Plus niitten laatu on aina melko huono ennen ku saa tarpeeks ansiomerkkejä.

   Jep, TS3 on jotenkii niin mustavalkonen. Joskus tuntuu et oon omat sosiaaliset taidot oppinu simssistä..............

   Se on kyl D:

   Ahahaha XD Mut joo, yritän tänään vielä postata uutta tänne blogin puolella (kolmosta tällä kertaa!), postaus on valmis mut pitää vielä varmistaa juttuja, koska Blogger :DD

   Poista
 3. Aloitanpa tästä. On aina mielenkiintoista kurkistaa Sims 2:n maailmaan, kun en itse sitä aikoinaan ehtinyt kokea. Mähän oon hypännyt suoraan kolmoseen :D Kuviakin on ihana määrä, katsotaanpa! (Tunnen tuskasi bloggerin suhteen; mikään ei mene sinne, minne pitäisi.)

  Jaa että Plöön perhe :D Olen ehkä jonkin postauksen näistä muinoin lukenut.

  Heti aloitetaan tulipalolla :D


  Aah, ihanan näköisiä ruokia. Nuo juustoleivät! :0 Ja on kyllä kiva, että ruokakauppaan pääsee sisälle. Ja että sim kantaa ostoskorin kotiin!

  AAAA nuo kurssien nimet XD "Uusia menetelmiä alisuorittamiseen" kuulostaa nykyiseltä etäopetuksen ajalta.

  Olihan siellä kalaa!

  Mielenkiintoinen tapa haistella kukkia xD

  "Elämä ilman vapaata tahtoa" :DDDD

  Autonrakennus? Nyt tulee My Summer Car- viboja :D Naapurin älämölön kuuntelu on myös hassun näköistä!

  En tiedä pysynkö vieläkään kärryillä tästä perheestä, mutta tiivistelmä auttaa! Siirryn nyt pantterimiespostauksen pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, tuota en muuten tiennykään! Tai jos tiesin, ni en ainakaan muistanu enää :D Itekii melko myöhään tartuin TS2:seen ite, alotin simssin kyl ihan ykkösestä jo, pelasin ykköstä vielä vuonna 2006 ihan täysiä. Muistan kuin ajattelin, et en tarvii TS2:sta, ennen ku siihen tulee lemmikit. TS1 Lemmikit riitti itelle vielä siinä vaiheessa :D Joskus näin jonkun TS2-kännykkä/chättipelin telkkarissa ja iskä yritti miulle ladata TS2:sta, mut se ei koskaan asentunu kunnolla eikä muutenkaan toiminu laittomana versiona kunnolla.
   Sit 2006 olin just ostamassa TS1 Keräilykokoelmaa, ku näin mainoksen: TS2 Lemmikkielämää :D Mut peruspeli oli siinä vaiheessa edelleen niin kallis, et lopulta ostin TS2 vasta joulukuussa 2006 ku Kokikselle tuli EA:n kanssa kampanja, et koodeja keräämällä + 20€:lla sai tilata Kokisen kampanjasta jonkun tietyistä EA:n peleistä, ja tilasin tuota kautta TS2:sen. Muistan vielä laskeneeni noita kokisten hintoja (tyyliin 10kpl koodeja tarvis, ja niitä tuli ainankii puolen litran pulloista) ja sen 20€ yhteen ja niitten yhteishinta oli silti halvempi ku TS2 peruspelin myyntihinta siinä vaiheessa, joten se oli oikeesti hyvä diili, minkä sillon tein :D
   Ja sit aloinkii keräilemään lisäreitä pikkuhiljaa, melkein joka kerta käytiin Sittarissa, jonka jälkeen mummin luona, missä sit aina selasin lisärin manuaalia ihan pähkinöinä :D Ja sit 2009 ilmestykii jo TS3, jonka ostin heti. Ja 2,5 vuotta on melko lhyt aika tälläsen pelin selaamiselle, varsinkii ku niitä lisäreitä tuli ostettua vähän kerrassaan, enkä viimesimmistä kerenny montaakaan asiaa ees tutkimaan koskaan!

   Juu, täältä löytyy parikii postausta, linkkasin ne itseasiassa tuohon ylös ku piti omaakii muistia käyvä virkistämässä :D

   Jep! TS2:ssa oli niin paljon tollasia ihania yksityiskohtia, mitä joskus kaipaan kolmoseen. Kolmonen on silti se peli, mikä sopii itelle parhaiten, mut joissain asioissa sen kanssa on menty kyl sieltä, missä aita on matalin.

   Haha, totta! :D Miulla on vihkossa noita kurssien nimiä listattuna, pitäs joskus kirjottaa ne ylös ihan koneelle :D Tehä tyyliin joku postaus tai sivu niistä tänne blogiin, ja jota vois sit käyvä aina päivittämässä, ku on jotain lisättävää.

   Tuo auton rakennus on kyl hyvin paljon yksinkertasempaa :DDD Siinä voi vaan säätää auton ööö kuorta? Eiku mikä tuo nyt on... ja sit moottoria, ja jahka ne on tehty, sit lopulta auton voi maalata jollain tietyistä vaihtoehtoista. Noitten kotitontilla on itseasiassa autoista toinen rakennettu just tällä tavalla. Vastaavamlainen juttuhan tais tulla kans jossain TS3 Storen erikoisesineessä, tuliskohan jonkun maailman mukana.

   Ei hätää, en kyl minäkään kestä täysin kärryillä :D Pitäs varmaan näistäkii väsätä jonkun sortin sukupuu joskus, vaikka itelle tää onkii melko yksinkertanen. Tässä kuitenkii lyhyt listaus:

   1. polvi: Max & Ninah Plöö
   2. polvi: Amanda (loin tän jo lapsena CASiin, eli käytännössä tää on alottaja) & Riki
   3. polvi: Buster & Hille
   4. polvi: Cindy, Conrad, Camilla (<- kaksoset) ja Carlos. Yhelläkään näistä ei vielä oo varsinaista kumppania, enkä oo vielä osannu päättää, kuka varsinaisesti jatkaa "perijänä".
   Ja kuten voi huomata, nimeen nääkii aakkosjärjestyksessä!

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)