maanantai 12. huhtikuuta 2021

Pantteri - Osa 1: Markku Pantteri, hullu kissamies!

Hellllooooooo hoitsu, Madness on täällä taas - ja tällä kertaa TS3-juttujen kanssa ja tein sitten sen minkä uhkasin, eli kokonaan uuden tallennuksen! :D Ja kyl muuten toimii sulavasti toi tallennus, ei lägi YHTÄÄN samalla tavalla ku Rogeteilla, ja tallentaminenkii kestää ehkä alle minuutin :D Mut worry not (juu oon katellu Star Warsia tässä viime aikoina), Rogetit jatkuu kyl vielä, heti ku vaan jaksan alkaa tappelemaan pelin kanssa siitä, tallennetaanko tällä kertaa vai ei :D 
 
Mut toistaseks piti saaha nyt jotain vaihtelua ja olin jo kauan halunnu kokeilla yhtä peli-ideaa, ja lopulta sit keksin et mitä teen sen kanssa ja tässäpä sitten kyseisen idean ensimmäinen postaus! Mut ei tosiaankaan viimenen. Pelasin tuona päivänä putkeen 10h ja kuvia tuli 2 postauksen verran ja tässäkii on MELKEIN 200 kuvaa. Ei ihan, mut melkein. 
 
Katotaan kuin kivaa tää kirjottaminen tulee itellä olemaan, tää uus Blogger ku ei oo itellä ihan vieläkään hanskassa ja jouduin lisäämään vikat (alle 10) kuvaa ainankii 3-4 kertaa tähän ku Blogger päätti et ekalla kerralla niitä ei ladata, ja muilla ne laitetaan sekä väärinpäin, että kadotetaan jos koitan raahata oikeille kohilleen. Mut nyt ne on oikeessa järjestyksessä. Toistaseks. Tän lisäks totesin et joka ikinen kerta ku klikkaan enter ihan missä tahansa kohtaa postausta (ilman shiftiä), tää tekstieditori heittää miun ihan postauksen loppuun. Ja kivaa sieltä rullata takas ylös varsinkii ku en seuraavan kerran enteriä painaessa muista tätä ennen ku vasta siinä vaiheessa ku oon taas siellä editorin lopussa... Säädin kyllä kaikenlaista HTML-editorissa ja toivottavasti joku niistä auttais, kohtahan se nähään ku jatkan osan kirjottamista. Mut koska nyt tätä kerran siellä joku (muu ku minä) lukee, tarkottaa se sitä et oon saanu osan kirjotettua ja jopa julkastua (paitsi jos se oli vahinko), joten eiköhän jatketa sititte postauksen pariin :D (Btw painoin just enter ja löysin taas itteni postauksen lopusta..............) 

***

Alotetaan tuttuun tapaan latausruuduilla...

 
Ja siis: Mikä tää on? :D Joku tuoliko? En löytäny :D


Tiukka pipo :::DDd Se on siis oikeesti pipo, mitä tässä kysyttiin.


Ennen ku vakiintu nimi, testasin arpoo nimiä ja repeilin :D


Mut jos nyt mentäs ite aiheeseen eli tämän postauksen simiin!


Raesade toivotti meijät tervetulleeks... Hän on siis Markku Pantteri - "hullu kissamies"! Alunperin idea tuli joskus pari vuotta sitten ku katoin siskon kanssa jotain ohjelmaa, jossa oli joku tyyppi nimeltään Mark Panther. Ja piti sit itelleen kääntää se suomeks ja siitä tuli sit Markku Pantteri ja tottakai se ois hullu kissamies :D Mietin jopa et sen vois tehä simssiin mut voin sanoa et lopputulos ei ollu mitä ajattelin - eka sen piti olla vaan normisim joka tykkää liikaa kissoista, mut CASissa mielikuvitus pääs irti jälleen ja tästä tulikii kirjaimellisesti _kissamies XD Siitä lisää myöhemmin :D


Mut mikä sen naamaa vaivaa??? D:


Se tekee jotain tällästä lauluanimaatiota vähän väliä, liittyy kai diiva-piirteeseen. Luulisin. (En oo ennen nimittäin pelannu diivoilla.)


Hetken mielijohteesta tein siitä myös noidan.


Ja hyvin nopeesti aloin jo katua valintaani...............


Mut oikeesti, mitä on tämä??? Noi silmät, hyi??? Ja hiukset on kans ihan kummalliset, CASissa se näytti vielä ihan normaalilta. Tässä välissä kävin tutkimassa näyttiksen asetuksia ku siinä on aina jotain asetuksia mitä en muista, et mitkä vaikuttaa kans simssiin.


No, tämä se ei ainakaan ollu :::DDd Lopulta sit löysin kuitenkii tarvitsemani. Voi olla, et pelillä itellään vaan meni aikaa noitten tekstuurien lataamiseen ja siitä johtu sit, kuka tietää...


Noniin, nyt näyttää jo paremmalta! Tosin jostain syystä ladatut ripset bugas enkä saanu niitä näkymään. En muista, pitääkö jostain säätää jotain, mut sen takia ei näy nyt mitkään ripset missään, ees pelin omat. Jostain syystä ei myöskään toiminu pari silmien säätöslideria ollenkaan - luulen et pitää laittaa MasterControllerin kautta päälle se joku useemman sliderin asetus (muistaakseni siellä on sellanen?), koska nyt siellä on iso satsi ripsislidereita, jotka ei ees toimi ku en saa ripsiä toimimaan. (Ne näkyy siis pelissä mut ne ei ilmesty simeille eikä väriä voi vaihtaa, ja jos ei ruksaa niitä pois, ei voi mitään muitakaan eyelinereita yms. käyttää...)


Päätin alottaa tän tallennuksen Hidden Springissä, ku en oo siellä koskaan juurikaan pelannu ja se vaikutti kaikista omistamistani Storen maailmoista ja muista lisäreitten maailmoista jotenkii omiin tarkotuksiin sopivimmalta - ja myös mielenkiintoselta.


 
Ja siis ette arvaakaan kuin pitkään oon halunnu pelata NÄIN!!! XD Iso tontti, ei juurikaan rahaa ja alotetaan tyhjästä!!! :DDD Tässä vaiheessa onkii sit hyvä selittää vähän, et mitä oonkaan oikein suunnitellu!

Elikkä siis - päätin käytännössä yhistää kolme eri haastetta samaan. Yhestäkään en oo kattonu sääntöjä sen kummemmin, tiiän vaan pääpiirteittäin miten ne menee ja pelaan lähinnä sen mukaan. Tää on nyt siis meikäläisen oma räätälöity yhistelmä perinteistä LC:tä, I'm Surrounded By Idiots -haastetta sekä ainankii TS2:n ajoilta mieleen jäänyttä haastetta, jossa yritetään saaha simin ihonväri suvussa ääripäästä täysin toiseen genetiikan avulla aka hankkimalla lapsia ja koittamalla saada esim. täysin vaalee tai tumma jälkeläinen riippuen siitä, onko alottajan ihon tummuusaste mikä.

Tää ihonvärihaaste ei oo mikään kauheen vaikee kolmosen genetiikan kanssa, kakkosessa se oikeesti otti jopa vähän aikaa, mut kolmosessa se voi käytännössä olla ohi jo kakkospolven kohalla mikäli puoliso on tarpeeks vaalee/tumma ja lapsi periikii sen ihon. Kakkosessa lapset oli yleensä sekotuksia vanhempien ihosta mut kolmosessa ne tuntuu lähinnä perivän vanhemman tai isovanhemman ihonvärin ja/tai tummuusasteen suoraan. Oon tätä värihaastetta halunnu pelata jo kauan ja itseasiassa kerran teinkii kolmoseen simin, jolla piti alottaa tällänen LC + värihaaste-crossover, mut se LC:n alku oli niin saamarin tylsää et en jaksanu pelata sillä tyyliin yhtään :D Tässäkii alunperin meinasin tehä tästä ihan tavallisen simin mahollisimman tummalla normaalilla iholla, mut sit jotenkii alko tuntumaan et tän kaiken Black Lives Matter -hässäkän yms. jälkeen tuntus jotenkii tosi... oudolta alkaa "jalostamaan" simsukua, jossa koitetaan päästä eroon tummasta ihonväristä ja saada pelkkiä vaaleita lapsia aikaan.

Tästä syystä valkkasin tavallisen ihonvärin sijaan tän, missä toisessa päässä on oikeesti pikimusta sävy, ja toisessa vitivalkonen. Samalla siitä lähti sit oma mielikuvitus liitämään ku mietin et Pantterille sopii kyl hyvin täysin musta iho, ja sit jotenkii toi vaalee tukka oli kivempi ku täysin musta, ja sit siitä vaan tuli tollanen... kissamainen tyyppi :D Ja Supernaturalin ihmissusi"piirteet", esim. hampaat, toimii mainiosti tässä. Vois siis ajatella et tää tyyppi on tavallaan jos ihmissudesta ois kissaversio, mut toimii lähinnä vaan mielikuvituksella :D En oo tätä yleensä harrastanu simssissä, mut nyt tuli jotenkii sellanen fiilis et vois olla ihan kivaakii pelata tälläsessä vähän erikoisella "fantasiasimillä" :D

Muihin haasteisiin: sen verran tsekkasin LC:n sääntöjä et varmistin, minkä kokonen tontti pitää olla (64x64) ja kuin paljon alotusrahaa, ja ku olin tontin hommannu, puotin familyfundsilla rahat siihen sallittuun summaan. ISBI:stä en tiiä mitään muut ku mitä oon blogeista seuraamalla oppinu, mut pääpiireittäin siis meinasin et annan muitten paitsi sen yhen pelattavan simin seilata vapaalla tahdolla, enkä puutu niitten tekemisiin pelaajana ollenkaan. Tarvittaessa tutkin kyl sit sääntöjä jos innostun, mut ku oon ihan törkeen huono muistamaan mitään sääntöjä mihinkään, ni helpompi mennä näillä omilla kevyillä säännöillä :D

Ja tietty yks iso sääntö, mitä noudatan on: ei huijaamista. Eli ei rahakoodeja ja koska "LC:n" alottaminen tälleen kaikkien lisäreitten kanssa on melko paljon helpompaa ku mitä se oli vuonna 2009 pelkällä peruspelillä, vältän kaikkee, missä saattaa tulla esim. helppoo rahaa. Eli jos peli glitchaa jotenkii et rahaa saa enemmän ku pitäis (huomaatte myöhemmin, mitä tarkotan), koitan välttää käyttämästä hyväkseni tuota, et peli kestäs mahollisimman uskollisena alkuperäsille "säännöille".


Tässä sen piirteet! Yritin valkata sille sellaset piirteet, jotka muistuttas mahollisimman paljon kissaa :D Sen suomalainen nimi kyl edelleen särähtää korvaan ja pahasti ::D


Lisäks sain tyhmän idean et koska se on noita, ni tehään siitä ammatiltaan taikuri XDDD Kaks ihan eri asiaa jotka ei liity mitenkään toisiinsa, mut jotenkii huvittaa idea siitä, et noita työskentelee taikurina eikä voi ees käyttää oikeita luonnollisia taitojaan työssään, ku sit se ois huijausta ::D Kyllä, aivot oli erittäin vilkkaat sinä päivänä, ku tän tallennuksen alotin.


Investoin sisäkattoon.


Milläs rahalla meinasit? :D


Hei meillä on vessassa taulu XD

Hitto et olin hetken aikaa ihan ulalla ku en oo siis uutta tallennusta alottanu sitten Isla Paradison, enkä meinannu ensin tajuta, et mitä pitää tehä, ennenku sit keksin et joo, vois vissiin lähtee tutkimaan tätä kylää :D Sanomalehteekään ei ollu tullu vielä, ni ei voinu töitä ettiä, eikä taikurin töitä kai saa muuta kautta ku lehestä tai koneelta. Ja koneeseen ei oo rahaa.

Löysin sit tälläsen yhteisötontin täältä. Käytännössä ihan turha, mut periaatteessa tuonnehan tuo ois voinu "muuttaa" väliaikasesti, ku ei tuolla oo mitään sulkemisaikoja tai ketään ajamassa pois siks, et kyseessä on julkinen paikka ::D Ei mitään hajua, mikä tän oikee tarkotus on, käytännössä toi on täysin turha...


Ihan saamarin vaikeeta tää pelin alottaminen ku koko ajan tapahtuu jotain, mikä aiheuttaa kameran hyppäämisen kotitontille. Suksi sinäkii laama nyt vaan hittoon sieltä.

Takas mökkiin Markun luokse - jonkin sortin vastaanottokomiteakii saapu paikalle. Also miks tein siitä noidan??? .____.


Bruno: Äkkiä Riitalle* viestiä et kylään muutti just joku uus hörhö.
(*Ei mitään käryä mikä ton mamman oikee nimi on lol.)


Ja lisää populaa. Loput kaikki oli vissiin jotain veljeksiä tms.


Eih, sinäkii vielä! Plus laamamaskotti, enkö jo sanonu, et voit suksia hittoon täältä?


Markku: "Moi mulla on talo täällä! :)"


Bruno: "Ei se oo talo."
Markku: "On se talo :("


Lukupiiri.


Samaistun.


Lähettiin silti toisaalle, koska tuolla mökissä ei tapahtunu mitään ja oli vaan tylsää.


Täältä löytykii sitten tällänen! :DKivoja uusia ilmotuksia, mitä en oo ennen ees nähny.


M: "Raha on vähän tiukassa!"


M: "Mut jos sais ylennyksen (ja niitä töitä muutenkii), ni sit ois hyvä!"


Juoruja. Ei tosin mitään maata mullistavaa - kuhan vaan ilmotti tälle (Veera muuten nimeltään), et se mökissä tavattu Bruno on sikamaisen rikas.


M: "Mulla on muuen talo täällä!"
V: "Ei se oo talo."


M: "On se talo :("


M: "Miten muuten selität sen, et pääsin KATON alle turvaan RAESATEELTA, HÄH???"


Vähän vanhempi leidi mut mitäpä tuosta :D


Kerrottiin rahahuolista eikä se tykänny :D Ja sit joku soittelikii jo Veeralle.


V: "Taas tää yks lähettelee näitä pepsodenthymykuviansa..."


Oooo.


Modit työskentelee taustalla ja nimet on taas hienoja.En oo ikinä tajunnu tätäkään - ja nyt en tiiä onks tää ees pelin omia juttuja vai tyyliin nRaasin Woohooerin tms. :D


V: "Ei millään jaksas noitten yksien turhia rehentelykuvia..."


M: "Mut hei, mä tykkään kissoista! Näyttäsin kuvia mun kissoista mut mulla ei oo kissoja :("


M: "Enkä muuten tajua ketään, joka herää vapaaehtosesti (tai pakottamallakaan) aikasin aamulla."

Nää kaks tuli muuten yllättävän hyvin toimeen! En tahtonu millään saaha selville Veeran piirteitä mut silti siltä tuli miinusta ehkä vaan pari, kolme kertaa.


Hammasspämmi!!! 8D Ja silimät näköjään meinaa tulla alaluomien läpi lol.


Sillä on alaleuka aavistuksen eessä, joten tietyissä asennoissa sen hampaat näkyy vähän naamasta läpi :D


Kuten sanoin, nää tulee hyvin toimeen keskenään.


M: "Uiminen on PYLLYSTÄ! D:"


Also: kynnet! :D


Veera ei ees ollu vesifoobikko, mut silti se oli samaa mieltä :D


Yritin vaikka mitä et sais selville piirteitä, olin jo ihan varma et yks niistä on vaikeasti tavoiteltava, ku tätä vaan näytti koko ajan:


Eikö muka oikeesti oo mitään yhteistä? :D


No selvis sieltä sentään yks piirre.


...modit taas asialla.


Perinteinen LC-tahti tottakai :D


Ei se tosin tykänny - mut anto kuitenkii anteeks ja suostu lähtemään mukaan Markun luokse :D (Ei helkkari varmaan vaihan jossain vaiheessa ton nimen johonkii muuhun, esim. Mark Panther'iin...)


Markulla oli kusihätä ni piti rakentaa sen verran seinää, et saatiin umpinainen vessa ::D


Ooo näillähän synkkaa :D


Mut tätä mieltä Markku oli synkkaamisesta ::D


Nää päätti siis ihan ite jatkaa tähän :D


En kestä noita kynsiä, tykkään liikaa 8D


Mitä taitoo tuo nyt kerryttää?


Tontti on villihevosten reitillä selvästi. Ja täällä alotellaan tähtien tiirailua :D


Ihan jees näkymät, vaikkei tähtiä kyl näy juurikaan :D


Veera, mitä teet??? XD


Se ei ollu ihan romanttinen yhteiskuva -tuulella :D En oo muistanu ees kattoo tuliks tosta kuvaa ja millanen jos tuli :D


Tässä sit huomasin tälläsen jutun et: mikron saa ton minijääkaapin päälle, mut jostain syystä sitä ei voi käyttää. Maassa on pizza, jonka simit näkjöään voi taikoo myös taskustaan, mut se jää maahan koska mikroo ei voi käyttää :)))


Nauratti tää kyl :D


Markku meni vessaan ja mitä sen iholle oikein tapahtuu??? D:


Hyi DDD: Se ei oo siis paleletunu tai mitään (pelissä on kesä), jostain syystä vaan pimeys erityisesti sisätiloissa joskus tekee tätä sen iholle.


Sen tukkakii on kyllä ihan eri värinen. Itseasiassa tajusin just et tässä oli kai täysikuu - ja miulla on kyl täysikuun se sävy pois päältä, mut jospa simien iho/sävyt ei jotenkii ymmärrä sitä? Oon siis laittanu sen Overwatcherista pois päältä, ja se on kai enempi kosmeettinen tms., koska joskus se silti näkyy ku ottaa kuvia ilmotuksista, vaikka pelissä se ei näkyskään itelle.


En tiiä mihin se on menossa.


Olipahan mielenkiintonen yö varmaan ::D Ja siirsin tuon jääkaapin tuohon ku aattelin et jos se sijainti oli se ongelma, mut ei. Ei voi käyttää mikroo jos se on tuossa, mistä lie syystä...


LC-tahtiin yritin muutattaa Veeraa meille, mut sitä vaihtoehtoo ei meinannu tulla millään. Oli vaan tää kämppis-juttu, mut tiesin et se ei oo se mitä olin hakemassa, ja kerkesin jo miettii et voiko sitä ees muuttaa luokse ollenkaan.


Ööööö mitä täällä on oikein tapahtunu? :DEkat laskutkii oli jo postilaatikossa. Rahaa jäi tän jälkeen tasan 1§ :D


Ja silti Shang Simlaan ois pitäny päästä :DDD


Niin ja rahat meni siis siihen, et laajennettiin vessakopista kylppäritupa. Piti päästä suihkuun pikkuhiljaa ja aattelin et ehkä ois helpompaa jos se suihku ois omalla tontilla. Mikro ja jääkaappi on tuossa lamppuseinän takana näkymättömissä.


Tajusin et tontillahan oli lehtikii, joten saatiin niitä töitä! :D

Seuraavaks pelin arpomien taikurinimien spämmi koska nauratti taas:


...tää ei kuulosta enää taikurilta.


Tää oli kyl niin hyvä et tän otin! Muutin tätä kyllä myöhemmin muotoon Amazing Azazel, mikä tää todennäkösesti on myös enkunkielisessä versiossa :D


Tässä vaiheessa tajusin et ei ollu ehkä paras vaihtoehto tälläsen haasteen ALOTTAJAN ammatiks. Mut enpähän ainakaan tee vahingossakaan tästä liian helppoo itelle ::D


Tää saa aina jonkun itkukohtauksen suihkun jälkeen. Mietin ensin et onks se vaan diiva ja huono suihku, mut oisko sittenkii vesikammo + suihkussa käyminen? :DD


Piti ostaa pöytä tuohon - ja mikroa ei saanu pikkupöydille, joten piti ostaa tollanen keittiötaso.


Ei helekkari et hajosin tähän ::D::D:D::D:D:D:DDDddd


Meni hetki et tajusin miten tuo taikurointi toimii - ja temppuja pitää siis vaan tehä itte ja voi esiintyä rahaa vastaan, jonka jälkeen sit jossain vaiheessa voi koe-esiintyä keikkajärjestäjälle ja saaha keikkoja. En oo ennen näillä Showtimen aloilla ees pelannu, joten tää on itelle ihan uutta :D Miulla oli sen lisärin testisiminä yks laulaja mut en päässy siinä pelissä mihinkään ku peli jääty ja kaatu jatkuvasti Starlight Shoresissa.


Ei menny niinku Strömssössä :D


Eikä seuraavallakaan kerralla, ni viskas sauvansa maahan XD


M: "Mä teille sauvan näytän..."


Ei menny SEKÄÄN niinku Strömssössä XD


En tiiä tän kuvan pointtia.


Yritin ohjata sen sisälle tekemään taikatemppuja ku ulkona sato vettä ja ukkosti.


Mut eihän se sinne mitää mahtunu :D


No korttitemppu alko jo sujua :D


Kukkatemppu ei XD Tuli ne sentään ulos, mut kuoli matkalla :DDDD


Toi se taas on jo ihan oikeesti silmänkääntötemppu :DDDDDDDDDDDDDD


No älä nyt vielä toivoas menetä :(


Noni!


Tulihan se sieltä! :D


Veeran antamat ruusut pääs kylppäriin aitopaikalle :D


Ja Veerasta puheen ollen, puhelin soi :D Toki vastattiin!


M: "Mitäs minä, täällä minä talossani oleskelen! :)"


M: "On se talo :("


M: "Kirjottasin kirjeitä mut ku ei oo pöytää, missä kirjottaa!"


M: "Pitäs vissiin alkaa kaivelemaan jalokiviä tai jotain et sais rahaa pöytään..."


M: "Sormuksessa ois tietty ihan hieno kivi..."


M: "...mut se on mun sormus ja kivi! En myy."


Jotenkii tuntuu et tässä on taas joku käännöskukkanen. En vaan osaa millään sanoo, et mitähän tuossa mahtaa lukee englanniks. Tosta ei nimittäin tapahu mitään, mut luulen et tolla jotenkii määritetään sauvan omistajuus tms., tai jos simillä on useempia sauvoja, se et mitä niistä se käyttää.


Meillä alkaa olla näitä omenoita jo kyllästymiseen asti :))) Tää ku aina pienenkii vapaahetken tullen joko a) taikoo näitä omenoita tai b) leikittelee taikuudella aka huitoo sauvalla. Ja nuo omenat on vielä kaikki laadultaan huonoja tai hirveitä, ku ei tää vielä osaa mitään taikoo :D (Kummallakaan taikasauvalla XD)


Mut sentään ne omenat voi istuttaa ja voijaan olla ainankii vähän omavarasia :D


Hitto näitä kylän simien nimiä :DDD Luulin eka et modit on taas vauhissa mut ei, noi on ihan pelin omia.


Öööö mistä teikäläinen on luudan saanu? Ei se sen repussa kyl oo :D


Siitä muuttu taksi!


Ei vaan, lenti läpi. Plus tuo taksi oli taas yks niitä juuttuneita takseja...


Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan. Eka pitäs saaha tulot sellasiks et voi elättää muutakii ku ittensä :D


Kutsuttiin Veera tonne riehatontille :D


Veera päätti tosin käyä ottamassa kasvomaalauksen.


Teki itestään pellen.


Tässäkii ois ihan näpsäkkä sim, tosin vähän valmiskasvonen. Sen takia siis kattelin, et jos Veera vaikka osottautuu sellaseks, et ei saakaan muutettua luo.


Onnee vaan töihin ton kasvomaalin kanssa :D:D:D:D:D:D Se työskentelee urheilu-uralla.Kuulin et kukista saa hitosti rahaa (ja allergian), joten tyhjentäköön sit puiston kukista.


Siellä oli kans random kärmes.


Miks ihmeessä tän jäätelön nimi on Lumimyrsky???


Ja miks Markku kihelmöi? Ton jäätelön takiako?


Vois se kyllä vaikka ollakii sen takia.


Muutama kukka ja joo, parista arvokkaimmasta saa kyl ihan kivat massit :D


Koitettiin kolikkotemppua keikkajärjestäjälle (ei ollu vielä koe-esiintyminen) mut, noh, ei menny taaskaan niinku Strömssössä XD


Toinen kerta menikii sit jo paremmin :D Nuo simien kolikot vaan on ihan saamarin isoja.


Tässä välissä kävin sit säätämässä noita yhteisötontteja kaupunginmuokkaustilassa, ku noissahan ei missään oo niitä varsinaisia baaritiskejä yms. Täällä sit mietin hiton kauan ku ei meinannu millään saaha tuohon baaritiskiä ja en nähny mitään, ennen ku buydebugissa löysin tälläsen lattiasta. Ei tosin mitään hajua, mikä tuo on. Kellään mitään ideaa tai tietoa?


Markulla prioriteetit kohillaan. (Tää ei ollu sarkasmia.)


Ostin tuonne lemmikkikaupan. Tuo tuli muistaakseni Lemmikkilisärin Limited Edition -version mukana enkä oo ikinä käyttäny tätä, eikä mitään hajua kuin se toimii :D Mentiin tonne mut peli ei ollu generoinu sille vielä myyjää, ja seuraavalla kerralla menin sinne ku se oli jo sulettu, joten en vieläkään tiiä kuin se toimii.


Markku oppi muodonmuutostaian :D


Ei onnistunu XD


Seuraavasta tuli joku ötökkä...


...josta toinen ötökkä...


...ja siitä noppaperhonen...


...ja lopulta siitä tuli sieni ja tässä vaiheessa minuu rupes naurattaa niin paljon et otettiin se mukaan ja lähettiin pois XD


Paitsi eka tietty pienet käteni-on-mikrofoni -laulut.


Tässä se kehuu itteään.


Btw miks tuo pikkupoika on joka paikassa? Varsinkii tälleen iltasella baarissa laulamassa karaokea???


Käskin sen esittämään taikatemppuja rahasta ja siis...


...joo, ymmärrän et on yksinäinen susi ja silleen mut oliko silti baarin takana nurkassa se paras paikka esiintyä? Varsinkii jos meinasit oikeesti elantos saaha tästä hommasta.


Joltain on kynttilä jääny seinän sisään :DD


Tuli sinne kuitenkii keikkajärjestäjä kattomaan esitystä :D Ja Markulla meni muuten kaikki putkeen KUNNES tää tuli paikalle ja eka temppu meni heti pieleen. Voin kyl niin samaistua, ikinä itekään osaa tehä mitään heti ku joku on näkemässä :D


Saavutuksiakii vaihteeks. Tekis kyl mieli avata niitä toisten peleissä vierailemalla avattavia esineitä, mut ei vissiin tänä päivänä enää ihmiset pelaa niin paljoo TS3:sta, ainakaan onlinessa, et kukaan miun TS3.com-kavereista ois samaan aikaan pelissä, jos koskaan :D Kyl ne muistaakseni on joku joskus ladannu ihan nettiin, tyyliin Modthesimsiin, miun mielestä jo ihan sillon ku Showtime-lisäri oli vasta ilmestyny.


Yleisöä alko kusettaa ja Markulla kaikki tarpeet jo sen verran punasella, et piti lähtee kotiin. Yhtään rahaa ei keretty kyl saaha :D Tässä vaiheessa muuten Markku huus jotain joka kuulosti ihan sanalta "Ebolaaaaa!"


Kukkia.


Ja että inhoon tätä bugia -.-" Myyt repun kautta noita ni niistä saa jopa rahan mut SILTI ne ilmestyy kaikki yhteen ruutuun, josta ne voi myydä toiseen kertaan. Meinasin tässä siirtää nää perheen tavaraluetteloon pois, koska tuntu et huijaan vaan rahaa jos saan samoista kukista kaksinkertasen hinnan, mut noista oli vaan yks tai kaks kukkaa arvokkaampia ja loput makso jotain ehkä 15§/kpl tai jotain, joten möin ne kaikki sit kuitenkii ja laajensin rahoilla vähän mökkiä.Ja luulin olevinaan myyneeni kaikki mut ku ei, kaks joko ilmesty tohon sen jälkeen, tai oli jotain mitä en jostain syystä nähny/tajunnu myydä sillon ku edelliset möin.


Mutta, tältä meijän mökki näyttää siis nyt!


Saatiin jopa seiniin maalia ja sisälle lattiat! :D Ja siellä on myös ikkuna!


Ja toinenkii! Ja ei, en tiiä miten nuo vessan valot tulee tuolta seinien läpi tolleen.


Vessa ei näytä sen kummemmalta vielä, mut sai sentään pienen ikkunan ja seiniin ja lattiaan laatat.

 
Jätettiin jokaisesta kukalajista yks yksilö meille :D 
 

 
Ja koska jokaisella itseään kunnioittavalla diivalla on tottakai hassuttelukuvia itestään seinällään :DDD

---

Noniiiin! Siinä ois sit se postaus! Kuvat toiseen postaukseen on jo kasassa, täytyy vaan editoida ne vielä ennen ku pääsee kirjottamaan. Ja kyl muuten on raskasta kirjottaa tällästä melkein 200 kuvan postausta - ei siis itelleen raskasta, vaan selaimelle. Blogger alkaa lagaamaan hitosti kuvien kanssa, mitä pitemmälle pääsee. Kestää iäisyys säätää kuvien kokoa ja et se rekisteröi, et on klikannu jo eri kuvasta, ja kirjottaminenkii joskus lagaa ja jumittaa. 
 
Tuokii enter-ongelma jatku vaan koko osan läpi, jokainen kuvateksti on kirjotettu shift + enter -riveillä, koska tavallinen enter ei rekisteröityny ja heitti vaan miut tekstin loppuun. Kokeilin jopa postaa kaiken muotoilun ja säätää HTML-koodia mut ei, silti oli joku ongelma sen kanssa koko ajan, enkä ton muotoilun jälkeen itseasiassa saanu kuvia mihinkään järkkään. Jos yritin lisätä tai poistaa enterin esim. kansikuvan ympäriltä, se heitti koko kansikuvan tekstin yläpuolelle eikä suostunu enää siirtämään sitä sieltä pois millään. Ois kyl kiva jos ne joskus oikeesti korjais myös tän eikä jättäs tätä tälläseks, ei oo todellakaan hauskaa tehä postauksia, jos kaikki on ihan vinksallaan ja miten sattuu eikä ees koodin sörkkiminen auta...

Loppuun muuten teille vielä pikanen video siitä, mitä tää osa tekee EDELLEEN vaikka on jo valmis mut jos yritän mennä tonne väliin :D (Ja hiiri ei näy jostain syystä videossa, yritän siis raahata kuvaa tossa ku kuva välkkyy...)


Tää video on 1080p eli näkyy parhaiten full screenina. Äänet kyl kuulee muutoinkii :D

8 kommenttia:

 1. No niin, täällähän on ihan uusi tallennus tulilla ja paljon kuvia katsottavaksi!

  Mä tarttisin tollasen Ryhtiön Ranganryhdistäjän, sen verran ergonomia valuu etäopiskellessa :D

  Markku Pantteri on aika mielenkiintoinen sim :DD Hidden Springs on varmasti sopiva kaupunki!

  Tyhjä tontti -hype! En tiedä, osaisinko enää aloittaa ihan tyhjästä. Pitää kai tehdä off blog -tallennus ja kokeilla joskus.

  Nyt on kyllä täydellisen kissamaiset piirteet! Kirjaimellisesti kissaihminen :D

  Onkohan tuon yhteisötontin tarkoitus olla jonkinlainen hylätty talo? Kyllähän tuonne vois koditon sim muuttaa.

  Uu muikkeli.

  "On se talo :(" Ihana XD

  Pesukarhulla ei ollu mitään sanottavaa :D

  Punaisia ruusuja ja punaisia vesi-ilmapalloja, käy järkeen xD

  Ja punaisia pilviä ja villihevosia. Nyt on romanttista.

  Miks ei tuu luoksemuuttovaihtoehtoa? :o Suhteet pitää varmaan olla tarpeeksi korkealla, ja jutella kunnes "XX on sitä mieltä, että YY on ystävällinen"? Muistaakseni mun on pitäny laittaa ensin noi kuntoon, että vaihtoehto ilmestyy.

  Läski Hilloperä XDDDD Melkein parempi kuin Läski Kallis, joka oli mun tallennuksessa :DD

  No nyt Markun talo alkaakin muistuttaa oikeaa taloa :D

  Go Markku! Kerrassaan mielenkiintoinen sim. Odotan innolla jatkoa. :D Mut jjoo Blogger takkuilee sulle ihan kunnolla, huhuh. Oon joskus huomannut itsekin, että selain ei enää jaksa, kun kuvia alkaa olla postauksessa parisataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotenkii ihan kickseissä tosta tyhjästä tontista XD Menee kyl jonkun aikaa et alkaa olla oikeesti rahaa, ja ennen ku arvaakaan, on kohta rahaa ku roskaa :D Ois irl myös.

   Ja, en tiiä. Tuolla on aika paljon tollasia outoja vähän turhiakii yhteisötontteja. Ei niihin oo laitettu mitään sen erikoisempaa asetustakaan. En nyt muista sitä tyyppiä, mikä noilla on, mut muuttelin useimmat baareista yms. muihin et ne myös toimis oikeesti baareina.

   Varmaankii, noilla josain syystä nous vaan tuo suhde kauheen hitaasti :D Ja ku on tottunu pelaamaan peliin syntyneillä simeillä, joilla on yleensä tossa vaiheessa jo kaikkia onnellisuuspisteillä ostettuja juttuja, jotka auttaa piirteitten selvittelyssä yms. :D

   Joo muistelinkii et jonkun muunkii pelissä oli joku Läski jotain -eläin! :DD

   Ja nyt ois muuten blogissa se toinen osa luettavana! :D

   Poista
 2. Tommosis tilanteis missä tekstieditori käyttäytyy miten sattuu (enemmän ku normaalisti...) oon aina löytäny html-puolelta jotain outoo. Yleensä ne on joko ylimääräsiä tai puuttuvia div-tageja. Mut paha sanoo mitään enempää ilman et pääsee ite käpistelemään koodia :/

  * * *

  No täähän on mielenkiintonen tapaus. Kissamies ja noitaki vielä. Taikuri ja taikurin pantteri samassa paketissa XD Ja juu toi laulaminen on diivapiirteestä. Sain kuunnella sitä ihan liikaa ku pelasin Kieranilla.

  Toi on outo ettei ees pelin omat ripset näy. Ite oon saanu ne katoomaan vaan sillon ku oon epähuomios ladannu korvaavat silmät jotka poistaa ne. Ei kyllä pitäis olla siihen liittyen mitään mitä uudes tallennukses täytyis säätää. Ellei se sit johdu just noista slidereistä, eli MasterControllerista tosiaan voi säätää sliderien maksimimäärää isommaksi jos kaikki niistä ei toimi.

  Uuuu en ookkaa ite ikinä pelannu Hidden Springsissä enkä tiiä koko paikasta mitään.

  UUUUUU ISBI!!! Meinasin sanoo et mä vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin, mut en oo itekkää lukenu sääntöjä juuri ton pidemmälle nii ei multa paljoo insighttia saa :DD

  No tietokoneita on varmaan myös kirjastossa, mut vähä myöhästä ny :D

  Hei äläs ny, Markku Pantteri on ihan mahtava nimi XD

  Kääk, en oo ikinä nähny tota valottoman huoneen syndroomaa noin pahana :DD Kolmosessahan jos huoneessa ei oo yhtäkään ikkunaa tai valoo nii valaistus kusee ja kaikki vähänkää tummempi näyttää just... tollaselta.

  Kyllä sen täysikuun sävyn pitäis Overwatchin kautta säädettynä lähtee ihan kokonaan. Tai mä en oo ainakaa huomannu ikinä kuvissa mitään kummallista, en normaaleissa enkä ilmotuksissa. Tokihan tää voi liittyä siihen miten fullscreenissä otetut kuvakaappaukset on aina hirveen tummia vaikka peli näyttääki ihan normaalilta. Luin joskus jonkun selityksen et miks niin tapahtuu, mut en enää muista, pelaan vaan ilosesti windowed fullscreenissä koska ikkunatila korjaa ongelman :D

  Katos sielläki on joku demonitonttu käyny levittelemässä roskia XD

  Ootappas vaan ku pääset isoille lavoille esiintymään, siinä vaiheessa taikuri alkaa mitä luultavimmin tuntua oikein sopivalta ammatilta alottajasimille :D

  Toi tee haluttu sauva on enkuks varmaan make preferred wand, eli just määrittää mitä simi käyttää jos on monta vaihtoehtoo. Noin se on ainaki autojen ja muiden kulkupelien kanssa. Tää on taas näitä Supernaturalin mestarikäännöksiä :DD En tajua miten yksittäinen lisäri voi olla niin ala-arvosesti käännetty.

  Ha, tässä vaiheessa ku Hidden Springs tuli nii EA jakso vielä suomentaa näitä simien nimiä (ja kaupunkien nimiä myös, eiks Hidden Springs oo joku Salaisen lähteen kylä tms?). Vähä harmi et enää ei. Tosin tää voi olla tämmöstä enkuksi pelaajan haikailua, jos pitäis koko ajan kattella jotain Ninjoja ja Ryynilöitä nii vois aika äkkiä mieli muuttua xD

  Siis toi helkkarin karaokemesta, oon ittekki manannu et mikä siinä lattiassa on ku ei baaritiski suostu menemään siihen. Mut toi laatta on siis keikkajärjestäjän spawneri! Moveobjectsilla sen saa siirrettyä jonnekki järkevämpään paikkaan pois tieltä. Tajusin tän tietysti vasta sen jälkeen ku olin jo tehny tuolla ties minkälaisia kikkoja ja tyyliin siirtäny portaita...

  Enpä oo muute minäkää ikinä käyttäny tota lemmikkikauppaa. Toivottavasti se on oikeesti kauppa josta saa ostettua lemmikkitavaraa eikä vaan joku kulissijuttu silleen perus EA:n tyyliin.

  Hitto ku meidän pitäis kokeilla tota esiintyjien vierailuttamista, mut tulee just se ongelma eteen ettei tiedä koska toisella iskee peli-into :D Pitäis olla yhteyksis vaikka Discordin kautta tms. Mut ne tavarat on tosiaan Modissa, oon itekki ladannu ne. Näköjään toi Danten käyttämä lavatausta kuuluu myös näihin.

  Toi saamarin inventorybugi on yks raivostuttavimmista asioista koko pelissä. Ei sais ikinä myydä mitään suoraan repusta ku tuntuu et aina ne ilmestyy takasin joko heti tai sen jälkeen ku on vaihtanu kerrosta -.-'''''

  (COME ON BLOGGER YKS JUTTU ENÄÄ)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin muute myös tän postauksen ekaa kertaa puhelimella ja voin raportoida et toi video ei näy mobiilissa. Ilmeisesti Blogger ei oo tehny mitään tällekään ongelmalle.......... Korjasin jotkut omat videoni joskus tämän neuvon avulla (eli vaihtamalla koodissa tota classia).

   Poista
  2. Niin miekii yleensä, mut tällä kertaa en löytäny mitään. Postasin äskettäin muuten 2. osan jo tänne, ja senkii kanssa teki samaa enter-sekoilua mut sen kanssa autto ku kävin HTML-puolella, laitoin "muotoile HTML" ja menin takasin. Edellisen kanssa ees tuo ei tehny yhtään mitään...

   En ees tajunnu tota et Muumeissahan on Taikurilla pantteri XDDD Tulikohan jostain alitajunnasta taas tääkii aivopieru itelle :DD Terveisin Muumien kanssa kasvanu (niinku varmaan about jokainen suomalainen 90-luvun lapsi).

   Silmien ei ainakaan pitäs tehä mitään ku nuo on samat korvaavat ku ennenkii. Luulen, et se johtuu slidereista - tai sit miun täytyy ajaa vaan CCMagic ku tein jossain vaiheessa sen puhtaan käynnistyksen pelille mut en ees kattonu mitään CCMagicilla, ja tuo saattaa joskus kytkee jotain ladattuja pois päältä... en tiiä. Kaikki muut on kuitenkii toiminu ihan hyvin tähän asti. Sitä en oo varma, mistä ne pelin ripset menee pois päältä, joko se on joku Masterin asetus tai oon ladannu erikseen jotain, ehkä niihin ladattaviin ripsiin liittyen. Pitää ehkä googlettaa kans vähän :D

   Miekään en oo tuolla Hidden Springissä aiemmin varsinaisesti pelannu, oon tehny sinne pari kertaa jonkun random prokkiksen simin, mut sekii on ollu lähinnä kuvailua eikä pelaamista.

   Sen verta luin sääntöjä tän jälkeen et ilmeisesti jokaisen "soihdunkantajan", kuten myös alottajan, yks piirteistä on oltava sekopää, ja se nyt ainankii meni itellä mönkään jo heti alussa XD Mut ihan sama, en pelaa kuitenkaan varsinaisesti muilla säännöillä ku sillä, et en koske muihin simeihin ku vaan pakon edessä (aka bugi tai jotain vastaavaa), piste :D

   Niinnojoo, en oo ihan äsken pelannu ihan alusta asti ni en muistanu et kirjastot on olemassa XD On tuolla vissiin jossain kirjasto mut en käyny vielä tsekkaamassa, toi on melko pieni kylä. Kauhee työ oli löytää ees tilaa suurhallille.

   Ite käytän Frapsia ni tulee fullscreeninäkii ihan normaalin väriset kuvat. Se voi olla sit et menee se Overwatchi asetus jotenkii sen ohi ja siks näkyy kuvissa toi sävy vaikkei itelle näy mitään - tosin ei sen silti pitäis näkyä pelin kameralla otetuissa kuvissa.

   Ei kyl mitään hajua mistä nuo roskat tuli, ku ei oo ees tavallisia tonttuja meillä vielä :DDD Ja Markku ei todellakaan paljoo roskia vie omatoimisesti mihinkään XD Ehkä se oli sit joku pesukarhu tai random sim, tosin pöntöö oli kyl silti pystyssä...

   Toivotaan - oli sen verta vaikeuksia tajuta edes tota, miten nuo normaalit keikat toimii, 2. osassa onkii tästä jo lisää, enkä vieläkään älyä miten ne toimii XD

   Noh, autoissa ja sängyissä lukee jotain tyyliin "Valitse omistaja", et tuo "tee haluttu sauva" on kyl vaan tosi huono käännöskukkanen :DDD

   Joo tuo on Salaisen lähteen kylä suomeks, tykkään vaan jotenkii enempi näistä pelin alkuperäsistä kaupunkien nimistä. Ei niitä kai oo ees suomennettu ku ihan muutama.

   ......no tietenkään ees MEIKÄLÄISEN vastaus ei mahu yhteen kommenttiin ::D

   Poista
  3. Minä nero poistin sen merkin :DDD Pitää kattoo, löytyskö se jostain buydebugista ni sais sen laitettuu johonkii parempaan paikkaan. En tajua miks se ylipäätään oli BAARIN takana.

   Ainankii joku modi ilmotti arponeensa sinne myyjän, mut muistan aina sen kaupan olemassaolon ku se on jo kiinni :DDD Joten en vielä tiiä, miten se toimii ja mitä sieltä voi ostaa. Jotain kai kuitenkii, koska siellä on kassa ja modi sanoo "Eläinkaupan myyjä" tms. Ois kyl siistiä, ykkösessä oli aina niin kivaa käyä eläinkaupassa, ei siinä muuta kautta kissoja ja koiriakaan saanu hommattua :D

   Joo, totta! Onneks on kyl sovittavissa, itellä on kyl Discord, et lisää toki jos haluat :D Tässä meikäläisen tunnus: Madness#7030 ja ehkä kannattaa kans lisätä kaveriks pelin kautta, jos ei oo vielä ::D Itehän oon siellä yllättäen MCRmadness. Tossa itseasiassa vielä linkki meikäläisen profiiliin ts3.comissa: https://mypage.thesims3.com/mypage/MCRmadness (muutkin saa kyl lisätä, mikäli jostain syystä tätä vastausta eksyy lukemaan :D)

   Ja kiitos tosta videohuomiosta. En ees ite tienny tota, ku en yleensä Bloggeria selaa puhelimella ollenkaan. (Tajusin muuten et editori varmaan sekos siitä et yritin Bloggerin sovelluksella kirjotella tätä postausta, ennen ku palo hihat ja päätin jatkaa koneella :D Ehkä se sekotti sit sitä koodia jotenkii...) Mut joo, täytyy säätää tuo koodi jahka eestyn sinne asti :D

   Poista
 3. Ei hitsi noi Simsin nimet! Kerranki suomentajat tehneet hyvää työtä. XD

  Nekku

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)