keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Roget - Osa 108: Otsikon keksiminen oli tällä kertaa yhtä helppoo ku Simssin bugien korjaaminen

Erittäin mielikuvituksellinen otsikko mut ku ihan oikeesti, ei tässä tapahtunu mitään, mistä ois voinu saaha otsikkoa :DDD Selasin tän vielä läpi kertaallen otsikkoinspiraation perässä ja korjailin juttuja ja sit ku olin saanu loppuun asti ni tajusin, et en tietenkään muistanu miettiä sitä otsikkoa. Ja sit tein sen vielä toisenkii kerran. Mietin kans hirveen pitkään jotain nasevaa Douglas Adams -tyylistä heittoa (tyyliin legendaarinen "Alus leijui ilmassa kuten tiilet eivät leiju." -lause lempikirjastani aka Linnunradan käsikirja liftareille) mut en vaan keksiny mitään toimivaa, joten ihan sama, olkoon sit näin.

***

NONIIN, nää on siis samoilta pelikerroilta ku edellisetkii kuvat, en oo pelannu nyt lisää mut ens kerralla kokeilen varmaan sitä FPS Limiteriä ihan huvikseni. Tähän alkuun haluun kans heittää vinkin, koska satuin googlettelemaan suorituskykyjuttuja tossa, ku tutkin sitä näytönohjaimen tunnistamisasiaa (TS3 ei tunnista uudempia näytönohjaimia, ni ne täytyy listata tiedostoihin manuaalisesti), ja samalla löysin Steamiin kootun ihan järkyttävän kattavan ja hyvän listan asioista, joilla voi parantaa pelin pyörivyyttä (suorituskykyä) ja ulkonäköä. Monet noista jutuista oli jo itelle tuttuja ja varmaan monille muillekii, mut oli siellä myös juttuja, mitkä ei ollu aiemmin tullu vielä vastaan, esim. grafiikkojen laatuun yms. Säädin itelleni noista kaiken, mikä nyt tuntu järkevältä (eli melkein kaiken, mitä en vielä ollu tehny, lisäosajutut tosin jätin selaamatta, aika paljon modeja ja cc:tä listattuna siellä, varmasti hyödyllisiäkin! Mut nyt ei ollu latausolo :D) ja tässä postauksessa nimenomaan on kyseiset muutokset päällä. Omaan silmään ei kyl mitään ihmeellistä näkyny, mut ehkä joskus, näkyykö lukijoitten silmiin eroja? Kuvista toki vaikee sanoakaan mitään, ku niitä on pienennetty eikä voikaan nähä kaikkee samalla lailla ku ruudun kokosesta kuvasta. Suorituskykyyn ei kyl ihan hurjana vaikuttanu, ainakaan näkyvästi, tääkii pelikerta ku meni ja loppu kaatumiseen :DDD Mut sille oli syynsä enkä menettäny mitään, mut niistä sit lisää osan lopussa! Nyt kuitenkii eiköhän mennä tän osan pariin...


Alotin tällä kertaa sääennusteella. Ite kuolisin kyl noihin keskiviikon lämpötiloihin.

Unohan aina et noi puutarhajutut spawnaa siemeniä :D Tää ei varmaan ainakaan ole hurmemarjan siemen.

No sehän on ku Suomen kevät!

Ja eiku rankemmin vaan alko sataa lunta. Täälläkii idässä vielä pari vk sitten yritti kovasti työntää takatalvee. Varmaan sadatta kertaa.

Temppuja! Ja tietääkö joku onko mitään modia, jolla sais temppuihin taitopalkin? Tosi ärsyttävää ku ei yhtään nää, et kuin pitkällä koira on tempun kanssa. Animaatiot ku vaihtelee koko ajan ja joskus tuntuu et JES nyt se osaa, ni sit kuitenkii harjotellaan vielä tuntikausia.

Se yritti opettaa sitä haukkumaan käskystä :D:D:D:D:D:D:D

Kyl se lopulta sen hokas ja huuti ihan sydämensä kyllyydestä, mut ei se siltikään vielä masteroinu tuota temppua. (Max tai Lulu näkee taas unia kaloista taustalla :DD Ja Paavo viettää paljon aikaa telkkarin ääressä nyt ku sillä on hupitarve.)

Täällä luetaan käytävässä kirjaa. Ja kuvasta voikii nähä, et heitin ovet taas veke ja koitan saaha tätä yläkertaa taas toimimaan oikein.

Ny alko kakkutalkoot, tässä talossa ei kukaan tuu syömään mitään muuta ruokaa, ennen ku nää kakut on syöty pois jääkaapista! (En tajuu miten monta palaa yhessä kakussa oikeesti ees on, normaalisti ruoka-annoksia on vissiin 6 mut noista kakuista tuntuu riittävän paloja loppuiäks. Miksei niin vois olla myös irl?)

Jaaha, yläkerta toimii taas niinku pitääkii.

Hei nyt oikeesti :D:D:D:D:D:D Paavo hoitaa puutarhaa, Emily oli hetken aikaa tossa seinässä Paavon vieressä, koska Damien...

...päätti teleportata sen kerroksen läpi tonne leikkikehään. Alrighty then.

Sit hämmennyin ku koiralle tuli tällänen toiminto ja mitä ihmettä??? Oli pakko seurata, et mitä se oikeesti tekee :D

Ja sinne se meni kasvihuoneeseen!

Ja öööö peruutti ulos ovesta ja paiskas oven kiinni. Selvä.

Mut tuli se kuitenkii vielä takasin ja se söi siis tosta munakasvista/munakoisosta munan, vaikka animaatio onkii sama ku lattialta syömisessä.

Ilmeisesti toi liittyy sikailuun, mut oli vissiin jotain gourmet-ruokaa Shoggothin mielestä :D:D:D:D Mut aika hauska juttu! En tienny tota ollenkaan, ja täytti se vähän nälkää myös. Toi on vissiin joku autonominen toiminto, koska en ainakaan huomannu, et ois voinu kasvista klikata koiralla.

Sit kävin tsekkaa mitä Emily puuhaa. Jaa.

Siis tää profiili ei vaan kestä poissa millään, oon jo 2-3 kertaa sen poistanu ja taas se on takasin??? :D

Miussa on varmaan kans jotain masokistin vikaa, ku lähetin nää taas kävelylle :D:D:D:D Tosin nyt otin vaan sen "mene kävelylle lastenrattaita työntäen" koska ei niitten tarvii poistuu kovinkaan kauas, et se toive täyttyy.

Ja sen jälkeen käskin niitten mennä yhessä sinne leikkipuistoon. Taksilla tietty, ku Damien jätti autonsa kotiin :)

Noni, kärrit esille! Jaksaako loppuun asti???

JJJjjjja ei jaksa, kärrit meni takas reppuun, huh kuin rankka reissu!

Mihin se nyt menee? Mut yllätyin et taksi oikeesti ootteli Deviniä tossa vaikka se oli noinkii kaukana. Ja se käveli siis tolle toiselle puolelle tietä jalkakäytävälle ja spawnas sieltä autoon.

Meillei oo kuskia :D:D:D:D

Huijasin, oli siellä.

Haista home.

Noniiiiin, tämän takia otettiin se piirresiru Paavolle!

Perillä!

No mikä nyt on? Törmäsitkö pensasaitaan? XDDDDDDD en kestä

Ja koska tietenkään tuolla ei voi kävellä metriäkään ilman rattaita, ni lelulta(?) toiselle liikkuminen on todella hidasta :DDD

Devin ja Freya on jotenkii niin outo yhistelmä. Se on kuitenkii sen tytärpuolen lapsi, joten sillä ei oo siihen mitään sukulaisuussuhdeikonia suhdepaneelissa. Sims ei tunne näin monimutkasia sukulaisuussuhteita :DDD Miulla on aina jotenkii awkward olo, jos Devin hoitaa Freyaa, ku ne ei oo verisukulaisia, vaikka siinä ei lastenhoitajana mitään vikaa ookaan. (Jos unohtaa sen, et se muutti alunperin Damienin luokse ja jätti lapsi-Miken oman onnensa nojaan koska minä XD)

Jeeeees :D

Hieno laama :D

Tännehän kertyy populaa.

Ja totesinpa sitten miekii, et eipä voi taaperot leikkiä hiekkalaatikolla. Ihan tyhymää.

Noh, Freyalla oli repussa nalle, joka muuten on Miken peruja. Näky olevan nimeltään "Miken Nallukka" :DDD Sarjassamme asiat, joita en muista tehneeni, mut kuka muukaan se ois voinu olla, ellen minä XD

Ezralla ei ollu mukana leluja, joten kävin äkkiä kotona ja Emilyllä siirsin lelulaatikosta jotain Ezran reppuun :D

Jätkiä alko lapsettaa. (Lue: Tajusin etten oo käyttäny tätä just koskaan ja nyt oli hyvä hetki testata :DD)

En kestä tota pään riiputuskävelyä XD

Damien, ei sitä kai noin kuulu pelata?

Ja puhelimetkii vaan soi...

Nää feilas vuoronperään koko ajan :D

Miten muuten, onko blogin lukijat kuin nuoria, hypittekö ite (peruskoulussa) ikinä ruutua? :D Mietin tässä nimittäin pitkään noita sääntöjä ja sitä, et oliko meillä ees sääntöjä ja millä systeemillä ees hypittiin, enkä muista ollenkaan. Meijän koulun pihalla oli kuitenkii maalattuna tälläsiä ruudukoita ja sit myös sellanen toisenlainen ruutu. Se oli niinku neliö, jossa oli tasamäärä ruutuja. En muista yhtään, miten sitä leikittiin. Mut kyl näitä tuli jonkun verran leikittyä ala-asteella, olin vaan jo ihan tyystin unohtanu koko jutun, ja nyt pitää vissiin googlettaa aihetta, ku en kuollaksenikaan muista ton toisen ruutupelin nimee tai ideaa ja haluun tietää sen NYT :D Yhyy, en löytäny googlella mitään. Voi olla, et ei myökään oltu koskaan ihan satavarmoja sen ideasta?

Freya keskeytti ilakoinnin :DDDD

Mitä kettua, joku pappa varastanu meijän taaperon!

Mielestäni Damien anto sille kyllä jo ruokaa? Ja meni kiikkumaan :D Devin lähti töihin.

Sai kiikkuseuraa XD

Lähetin Emilyn tänne, en usko, et Damien ois yksin oikein saanu kahta taaperoo kotiin :D

Opetussessiot käyntii.

Mitä eih? Justhan poistettiin profiili, suksi nyt vaan hittoon.

Voi kiesus nyt näitä :DDD Käskin ne nostamaan kakarat syliin ja sillä välin ku laitoin Emilyllä et ne lähtis kotiin, ni Damien kerkes jo laskee Ezran maahan koska kitaraa pitää päästä soittelemaan. Ja tää tapahtuko peräti kaks kertaa, heti ku silmä vältti ni oltiin kitaraan tarttumassa.

Käskin niitä perustamaan ryhmän, et menisivät kotiin samalla kyydillä, ilmeisesti kotimatka oli erityisen hauska, ku kotiin päästyään käskin Emilyn hajottamaan sen rymän ja tuli tämä ::DDd

Kuka anto luvan jättää taaperon eteiseen?????

Jaaha, tien tukkeena taas :D Lulu maastoutuu hyvin joukkoon XD

Jaa, meille on sit jostain ilmestyny vampyyritonttu :D Ei mitään hajua, millon ja mistä ja miten. Toivottavasti se nyt ei muuta kaikkia muitakii vampyyriks, muuten lentää romukoppaan (eli tavaraluetteloon), valitetavasti...

Kesätonttu. Ei mitään hajua, onko meillä tätäkään ollu aiemmin vai onko nyt ilmestyny jostain :D

No muutama auto yön aikana ilmestyny. Ei kyl vedä vertoja sille et välillä niitä on ollu, mitä, yli 30 000.

Kalakeittoo.

Hupia tarvii ylemmäs molemmilta, joten näillä on aika usein yhteisiä telkkarinkatteluhetkiä :D Paavo tosin vissiin ois halunnu koiran paikalle.

Koira.exe lakkasi toimimasta :DDD Se siis jotenkii liuku tossa sohvan ja lattian väliä. Se teki jotain ja jostain syystä se animaatio liutti sen lattialle ja sit taas takas sohvalle, mut teoriassa se oli siis koko ajan sohvalla. Ja Max muistuttaa hyvin paljon toiminnoiltaan miun porukoitten kissaa Arwia, joka on ihan järkyttävän sosiaalinen ja hakeutuu aina samaan tilaan ihmisten kanssa - ihanku Max ois tässä liittyny muina miehinä mukaan telkkaria kattelemaan, sopivasti huutaa sosiaalisuuttakii :D (Meni koodilla ylös, vihaan tota tarvetta kissoilla ku se nousee niin hitaasti ku ei niihin saa koskee. Vähän ku meijän Lauha: "silitä mut älä koske :)"... kissojen logiikka 6/5.)

P: "Eikö tuolla ole meduusoja?"

P: "Pallopelit ainakin luonnistuisivat."

E: "Tuonne ois siistiä matkustaa joskus!"

Ohjelman vaihto...
P: "Nämä Servot ovat täyttä roskaa. Ei tulevaisuus tälläinen ole!"
Emily on vissiin saanu jo tarpeekseen :DDDD (Muistin virkistykseks: TS2 tapahtuu ajallisesti siis TS3:n jälkeen, ja siinä on Servoja, jotka vastaa simbotteja ja plumbotteja.)

No nyt löyty Paavollekii mielenkiintonen ohjelma :D

P: "Pidän tämän ohjelman tunnusmusiikista."
Lulun mielestä se ilmeisesti on kuitenkii roskaa :D Ja Max miettii itteään ja kuin tässä talossa ei huomioida tarpeeks yhtä kissaa.

E: "Tuo olis niiiiiin kuvauksellinen paikka!!!"

P: "Miksi te simit katsotte tälläista roskaa?" (Mood aina ku telkkarissa on joku romanttinen leffa tai romanttinen komedia :D)

Stellakaan ei tykkää tästä yhtään XD (Vähän kyl ärsyttää se et ku sillä sekunnilla ku telkka menee päälle, koira ja melkein kaikki kissoista kerääntyy tohon ulvomaan, koska telkkari on muka liian äänekäs.)

Hienoa.

Nää kissat ei kauheen usein tunge simien syliin, joten käskin Maxin mennä Emilyn syliin :D Ja sit kiinnitin huomioni tuohon koiraan...

...ainankii purimiin on panostettu :DD

MOOD, joskus kissoja vaan täytyy silittää näin ku ne ei kestä, et niitä päin katotaan XD Tosin enempi se taitaa olla miun porukoitten koira, joka ei tykkää siitä. Se on muutenkii oudoin koira ikinä, ku ei sitä saa rapsuttaa ellei se sitä ite erikseen pyydä (eli harvoin), ja yleensä sillonkii pitää kattoo pois, koska muuten sitä hävettää liikaa. Joskus ei tarvii ku kääntyy kattomaan sitä kohti ni se lähtee pois, ihminenhän saattas vaikka silittää! :D

Tätä kyl tulee tehtyä itekii XD Kissat ei vaan niin välitä tästä, aikoinaan yks kissa meillä kyllä teki sitä et se saatto pukkasta ohtaan päällään, jos sattu olemaan oikeessa mielentilassa. Muut lähinnä kattoo ku hullua, loukkaantuu ja poistuu paikalta, jos meet työntämään pärstääs liian lähelle :D

Emilylle iski kesken kaiken random inspiraatio roskisten tyhjentämisestä :D

Yks huono puoli tosin näissä autonomisissa toiminnoissa on...

...jos lisäät jotain toimintajonoon, se peruuntuu.

Ja se piti sit työntää takas sinne mistä oli sen ottanukii :D:D:D:D:D:D:D Käskin kyllä sen viiä ne pois, kerran oli jo alottanu.

Tää ruokasyntetisoija on ihan hauska ku botit voi ostaa sieltä jotain öljyjuttua :D

Tosin tajusin tässä et täähän taitaa olla muuten sama animaatio, ku tölkkisuihkussa...

Aha.

Damien ei joko arvosta tota soittopeliä, tai Ezran soittotaitoja :DDD

Mut suostu se silti menemään tuohon, ja ilmeisesti on ihan innoissaan asiasta :D

Täällä luetaan taas kirjoja etänä (huomaa avonainen kirja taustalla). Luulin et tää ongelma ois jo menny pois mut ei sitten.

Puheopetusta. En kestä Shoggothia taustalla :DDD

Hauska kuin simien piirteet ja vissiin taidotkii vaikuttaa siihen, mitä ne opettaa lapsille!

Tosin en tiiä mitä sieniä Emily on vetäny, ku ei nää kuulosta kauheesti iteltään :D

Postikortteja! En oo kai ees nähny tätä puhekuplaa ennen.

Tosta en tiiä, onko toi nyt arkeologin vai yksityisetsivän suti :D

Lentokonettakaan en oo muilla kai nähny :D

Taas kissa uneksii kaloista ku joku puhuu ongesta XD

Done!

Vielä ku kävelemään oppii ni sit on opittu kaikki tärkeimmät.

Devinillä on elämäntoiveena kitaristin, pianistin ja basistin taidot täyteen. Kitara on jo täynnä, piano melkein (9) ja basso muistaakseni jossain tyyliin 6 tai 7.

Taisin mainita jo viime postauksessa näistä sadettimista? No ne glitchaa edelleen ja jää päälle eikä sammu eikä voi sammuttaa. Ostin kai tässä vaiheessa ne uuestaan tonne.

Sehän kävi nopeesti.

Täällä kans juhlitaan :D

Eargasmit tulilla. (En voi syyttää, pianon ääni on kyl jotain upeeta :D)

Mitä iskä edellä, sitä poika perässä :D Vai miten se sanonta menee? Pojasta polvi parane? Ei mitään hajua, mut ei siitä kyl mitään muusikkoa tule. Riittää nää kaks pässiä.

Hittoko pitää aina spawnata selän taakse :DD Tää oli nyt se syy ja seuraus -tehtävä.

Tuo ilme :D

Poikettiin vähän kakkulinjasta tekemällä kalakeittoo saavutettujen taitojen kunniaks.

Yrttejä sekaan.

Jotenkii tuntuu et ne tiedostojen säätämiset poisti noista ikkunoista jonkun heijastuksen? Mut hei, näänkö oikein ja hiukset EI enää paista ikkunoitten läpi??????

Oos nyt siinä :D Ei se ees huutanu. Vielä.

Koiralla oli ollu jo jonkun aikaa toiveissa nuuhkia Freyaa...

...mut tottakai kissanlelu on tiellä :D

Parempi.

Pakkoko Damien tulla nyt siihen esittelemään pohkeita??? (Se keräs lattialta kissan yrjön.)

Mut onnistupa lopulta :D Tän jälkeen joku kai vei Freyan (ja Ezran) nukkumaan.

Päätin kokeilla tätä pitkästä aikaa.

Vaikka tiesin kyl et jos ei oo taistelutaidot 10, ei kannata ees yrittää rikkoo meteoreja, mut ihan sama :DDD

Hitto ku se mallaili tässä vaikka kuinka kauan ja jännitin ihan hitosti joka kerta ku se nosti käden, mut ei ku taas se laskee sen siihen hiljaa ja aina alkaa alusta XDDD

En suosittele pitämään sormia kuitenkaan tuossa asennossa.

No koita nyt jo :DDDD

Arvasin XD

Käden työntäminen seinän läpi auttaakii varmaan kauheesti asiaa :D

:D

No ullatus :D

Kyllästyin ku Emilyn pitää ravata kerrosten välillä, ni ostin sille oman telkkarin. Se tarvii hupia, et jaksaa kirjotella kirjaa.

Yritin nostaa sen puutarhahoitotaidon täyteen ku en keksiny muutakaan kanavaa mitä laittaa sen kattomaan.

Tässä vaiheessa olin jo lopettelemassa ja tallensin pelin, mut sit kuitenkii päätin kokeilla vihdoin talon heittämistä laariin ja takasin, jos sais sillä noi ovireititysongelmat selvitettyä. Muistaakseni olin just häätämässä noita talostaan, ku peli sit päätti et tää on liikaa ja kaatu rytisten jälleen, joten jäi se sit ens kertaan.

7 kommenttia:

 1. Otsikko-ongelmat kuulostavat tutuilta, joten i feel you :D

  Hyih, pieni pelko perseessä ku kesään päin mennään ja jos tulee joku hillitön hellekesä ni muutan Siperiaan x(

  Voi eeei, tunnen myötätuntoa tuon talon bugien johdosta :DD vaikkakin viihdearvo on huipussaan :D

  Mulla on joka kerta ku joku sim hoitaa puutarhaa, ihan pakko toteuttaa nuo tehtävät että voi istuttaa munia ja juustoja ja lopulta se kaikkikasvi :D Tosin tulevaisuus-lisärin jälkeen pelissä tökkii tehtävien saannit minkä tajusin vasta kun latasin modin (http://modthesims.info/d/560635/opportunity-phone-call-fix-and-more.html) joka korjaa sen. Oottelin ihan hiton kauan et tulis kyseisiä tehtäviä ja niitä ei vaa tullu, tämä korjasi sen. :) ja nykyään niitä tehtäviä tuleeki jatkuvalla syötöllä :DD

  Awww vähänkö hieno laamarosvo tuossa puistokuvassa :DDD miks en oo huomannu tuota

  Yksi asioista jotka kolmosessa on harmi, et taaperoilla on loppujen lopuksi vähän juttuja mitä ne voi/niiden kanssa voi tehdä :/

  En muista kauheasti hyppineeni ruutua, narua oon enempi hyppiny. (ja nyt haluan sen simsiin :DDD)

  Taaperoita ryöstävä pappa, apua :DDDDD

  Mun tekee mieli huohottaa tuolle tilanteelle, missä kaks taaperoa puistossa ja yhden simin pitäisi saada molemmat kotiin niin aaargh :DD kyllä, taidat olla masokisti :D

  ... voi eeeei :DDD syke kiihtyy vaan lukiessa tuota puistotilannetta :DDD

  Pitäsköhän itekki kokeilla lukea kalakeittokirjaa, sisällä ja aurinkolasit päässä?

  Mun kaikki kolme kissaa on kyllä semmosia et ne ite tuijottaa silmiin :D käydään läpi tuijotuskilpailua!

  Puutama puutarhakasvi siellä sitten :D mut teillä taitaaki Paavo hoitaa puutarhan?

  Haha Emilyn ilmeet tuon meteoriitin halkomisyrityksen jälkeen on hyvin... arvokkaita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkii oon jopa yllättyny siitä, et oon jo yli 100 postausta tehny näitä ja oon joka kerta kai keksiny eri otsikon :DDD

   Mood, en kans tykkää helteestä YHTÄÄN.

   Kiitokset tuosta modista, en tiennykään tuota mut ihan totta kyllä, et noita tehtäviä tulee tosi harvoin. Lähinnä vaan julkkistehtäviä, joten meni lataukseen!

   Se on totta, oisivat nyt voinu livauttaa Täyttä elämää -lisäriin jotain taaperoillekii, jopa TS2-taaperot pysty tekemään enemmän juttuja jo peruspelissä.

   Haha, tuo on Devinin työasu, eli arkiasu johon se vaan heittää aurinkolasit lisäks XD

   Välistä kissat kyllä tuijottelee paljonkii :DD Silmie räpyttely niitten kanssa on kivaa.

   Puutama XD Mut joo, Paavo on meijän puutarhabotti :D

   Poista
 2. KIITOS tosta Steam-linkistä!! Katoin nopeesti läpi ja vaikka oonki noista aika lailla kaikki haluamani performance-jutut tehny jo aiemmin, nii löysin miljoona ja kaks modia/fixiä mitkä lataan heti ku pääsen pöytäkoneelle. Enkä oo todellakaan tienny et simit saa kävelemään ahtaammista koloista pienellä ini-tweakilla o.o

  * * *

  Kerran oon tollasia neljääkymppiä hipovia lämpötiloja kokenu ja oli ihan 0/5. Never again.

  Itteeki on muute kiinnostanu joku modi noihin eläinten temppuihin, ja nyt muistin vihdoin tehä vähän tutkimusta. Päättelin et temput lasketaan varmaan piilotetuiksi taidoiksi, ja muistin hämärästi et oon joskus nähny/käyttäny modia joka unhidaa kaikki hidden skillit. No, eipä ollu homma eikä mikää löytää semmonen modi uudestaan. En tähän hätään pysty ite testaamaan tota (koska en edelleenkään oo pelikoneen ääressä), mut ainaki kuvauksen mukaan se toimii myös lemmikkien temppuihin. Huono puoli on et se tosiaan näyttää KAIKKI piilotetut taidot, minkä takia en oo ite ihan varma haluanko sittekkää ladata sitä :D

  Siis mistä lähtien koirat on voinu syödä kasveista :DDDD Ihan uus juttu mullekki! Pitää jumaliste laittaa sisäpuutarhan ovi lukkoon koirilta ettei ne mee popsimaan meidän elonhedelmiä XD

  Oon ihan tyytyväinen etten oo koskaan käyttäny tota deittiprofiilia jos se kerran noin ittepintanen on :D

  Rupesin miettimään et oonko koskaan tehny noita puutarhanhoitotehtäviä. Vähä sellanen kutina et en oo, ja nyt alko kiinnostaa. Mut ei oikein inspaa tehä kenestäkää pelkkää puutarhuria :/

  Voi luoja nauroin sillon ylläri-Mikelle, ja nyt muistelen sitä ja nauran taas XDDD Muistan jostain syystä tarkalleen kuinka olit kirjottanu jotai "MIKÄ HITON MIKKE????" ja mä tein kuolemaa. (Oli pakko mennä ettimään se postaus ja jep, se on edelleen ihan helkkarin hauska :D:D:D Peli pitää kyllä huolen et blogeissa riittää sisältöö.)

  No niinpä, ei taaperoilla oo leikkikentällä kai mitään muuta tekemistä ku ne vieterihommelit (ja omat lelut). Hiekkalaatikot ihan huutaa taaperoita! En mä ainakaa muista et oisin kouluikäsenä enää hiekassa leikkiny.

  No nyt ku ala-astemuisteluihin päästiin niin joo, me hypittiin yhes vaihees ruutua tyyliin joka välitunnilla :D Piirrettiin aina jotain ihan hulluja ruudukkoja ja yritettiin totta kai saada toiset feilaamaan. Sääntöjä ei tainnu olla mitään muita ku et johonki ruutuun heitettiin kivi ja sit siihen ruutuun ei saanu hypätä. Voi niitä aikoja :'D Enkä oo kyllä ikinä kuullu tosta toisesta ruutupelistä tai ees nähny tollasia ruudukkoja.

  En kehtaa ees sanoo kuinka kauan etin kissaa tuolta tonttujen joukosta XD Mut olin kännykällä joten se vaikeutti!!!

  Mistä hitosta tonne noin paljo autoja ilmestyy :DDD Mä ku luulin et oli paha ku säädin sitä jotain Trafficin asetusta ja hylättyjen autojen määrä nous jonnekki päälle sadan per yö.

  No en nyt kyllä taas tiedä miks nauroin Devinille, aurinkolaseille ja kalakeittoreseptille :DDDD

  Millasia kissoja teillä on oikee ollu! Mulla on koko ajan pärstä kiinni kissan naamassa tai turkissa, ja usein myös "silitän" sitä naamallani XD Näyttää varmasti just niin tyhmältä ku kuulostaa :DDDDDD Tää kissa on kyllä muutenki vissiin aika erikoistapaus ku se ei paljoo välitä miten sitä pitää sylissä tai vääntelee tai roikottaa. Siis se käyttäytyy kirjaimellisesti niinku kypsä spagetti :D

  JAAHAS, sieltä sit taas yks animaatio minkä tulevaisuuslisäri on pölliny muualta :DD Säästäähän se vaivaa mut kamoon.

  Ai niin toi laudanrikkomisjuttuki on olemassa. Vois kans hommata ku eiks noista meteoriiteista voi tulla jalokiviä? (Tarkistin ja joo voi, mut se on palkinto taitohaasteesta. Goddammit.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säädin itekii noita simien reititysjuttuja mut en oo ainakaan vielä törmänny käytännön esimerkkeihin sen eroista, Rogeteilla on vissiin niin paljon tilaa talossa et ei tarvii väistellä ku lähinnä alakerran ovella :D

   Huh, en haluu ees tietää, miltä 40 lämpötilat tuntuu :D Toki nyt saunassa saa käsityksen mut ei sekään sama ole + en muutenkaan tykkää saunoa ylipäätään.

   Yritin itseasiassa ettiä niitä piilotettuja taitoja Masterilla, ku sillä ne saa jotenkii listattua kans, mut en osannu taaskaan ettii oikeesta paikasta ni se jäi sit siihen :D Muutoin toi modi varmaan on ihan jees mut tosiaan ku en tarviis ite IHAN kaikkia piilotettuja taitoja näkyviin kuitenkaan :D

   Puutarhabotti on kiva ratkasu tähän! Paitsi et ei toimi välttämättä jos pelaa Surrounded by Idiots -haastetta :D

   Hahahahaha en muista omia tekstejäni mut voin kuvitella kirjottaneeni noin XD

   Luulen, et tuo kivisääntö ruutuhyppelyssä se oli varmaan meilläkii. Ruutuja tosin ei ite tullu piirreltyä, en asunu koskaan oikein missään silleen, et ois ollu turvallista paikkaa piirrellä katuliiduilla :D En varmaan ees omistanu moisia.

   En tiiä, meillä on ollu aina vähän outoja kissoja! :D Voi olla et ku on aina tullu pentu taloon niin, et on ollu jo aikuisia kissoja, ni niistä on ollu niin paljon seuraa toisilleen, et ei oo ihmiset kiinnostanu niin paljoo. Tai ehkä ne aikuiset on kasvattanu niistä pennuista samanlaisia, jos ois ollu joku sylilöllykkä ni ehkä kaikki muutkii nyt ois? :D Ja jotenkii tuntuu et se et ku ite on ollu pentu, ni kissojen innokas sylittely on antanu niille yliannostuksen ja ne ei siiä asiaa enää :D Nykysistä nuo kaks tyttökissaa on sellasia jotka tunkee kyllä joskus syliin, mut lähinnä vaan ku ite istut vessassa :|

   Jalokivien takia just kokeilin tuota mut en ollu koskaan tajunnu, et siihen tarvii taitohaasteen erikseen. Ilmankos ei onnistunu XD

   Poista
 3. Teenpäs itselleni kupin kaakaota ja siirryn tämän postauksen pariin!

  Hyödyllisen näköisiä juttuja tuossa Steamin sivulla. Pitääpä katsella joskus tarkemmin. Tosin mun kohdalla auttais enemmän kunnon tietokone kuin tiedostonsäätökikat :D

  No on kyllä Suomen kevät, lunta vaan tulee :D Tosin irl näyttäis nyt tulevan vähän lämpimämpää, jopa täällä pohjoisessa.

  Huvittaa tuon äijän ilme TV:ssä, kun Emily koittaa opettaa Shoggothille temppua ja tarjoaa makupalaa xD Ihan kuin se näkis ruudun läpi :o Jaa, TV taisi aueta koska Paavo.

  Jep, musta tuntuu että synttärikakut kestää ikuisesti! Kenties niissä on enemmän annoksia, jotta vieraille riittää?

  Tiesin, että hevoset pystyy syömään suoraan kasveista, mutta jännä että koiratkin pystyy :D

  Ja taas täällä koitetaan kävellä lastenrattaiden kanssa. Kaikki ois hyvin, jos matka ei ois niin pitkä ja pensaat ei ois tiellä xD

  Simeille tulee jatkuvasti toiveita hyppiä tuolla ruutuhyppymatolla ties kenen kanssa, jos semmoinen on näköpiirissä~ Muistan muuten ne neliöt! Niissä oli yheksän ruutua ja ne piti hyppiä jotenki tietyllä tavalla tietyssä järjestyksessä, mut ei mitään muistikuvaa miten :D Siitäki tosin on varmaan eri versioita.

  Skidinappaaja! D: Oisko se kuitenkin ollu jonkun tuttu, kun ainakaan townieiden vaaveja ei voi nostella ilman että on tyyliin ystäviä jonkin perheenjäsenen kaa?

  Samalla kyydillä pääsee kotiin, kun klikkaa jotain kohtaa kotitontilla ja valitsee "mene tänne seuranasi..." Ainaki ite käytän tuota aina, en jaksa tehdä mitään ryhmiä.

  Rakastan näitä telkkarinkatseluhöpinöitä XD

  Kisse <3 haluun kissan mun syliin nyt

  Kevätjuhlat oli jo, mutta siellä etäopetus jatkuu!

  Devin näyttää jotenki äkäiseltä tuossa ekassa pianokuvassa. :D Mutta sitten taisi vaihtua nautinnollisempi ääni kelloon.

  Shoggoth näyttää niin suurelta pienen Freyan rinnalla :o

  Voi Emily :D Käsi menee rikki.

  Noh, ensi kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, voi ku vois itekii juua kaakaota :D En uskalla migreenivaaran takia kauheesti suklaata käyttää, enkä kyllä oo koskaan ollu kaakaon suurin fani mut oon aina juonu kylmänä jos oon juonu kaakaota :D (Ja nyt rupes tekee miel suklaapirtelöä, mitä tehtiin joskus yläasteella vissiin seiskan ekalla kotsan tunnilla.)

   Nojoo, kone kannattaa kyllä olla ensin tehokas ennen ku noista on ainakaan huomattavaa hyötyä :D Mut on tossa jotain, esim. toi simien reititys, mikä voi olla ihan hyödyllinen huonommallakii koneella.

   Juu, täälläkii vihdoin käytännössä kesä, vaikka ei luonto ookaan vieläkään ihan täysin valmis. Mut lämpötilat on huidellu siinä yli +15 ja yhtenä päivänä tais olla jopa +20.

   Hahaha, en ees tajunnu tota telkkarjuttua osaa tehdessä XD

   Joo! Yheksän neliön ruudukko! Vitsi ku en muista sen nimee ollenkaan tai mitään, miten sitä pelattiin, mut kyl sitä joskus tuli koulussa leikittyä joittenkii kavereitten kanssa tai vähintäänkin katottua vierestä, koska ujona ja suorituspaineisena oon aina ennemmin tarkkaillu ku osallistunu mihinkään :D Yritin googlettaakii noita pihaleikkejä mut ei tullu tosta vastaan mitään. Twist-narua meillä muuten kans käytettiin paljon, itelläkii tais olla yks, tulee vaan tää nimi koko ajan mieleen mut ei se kyllä liity siihen ruudukkoon mitenkään...

   Hmm, en tiiä, en kattonu ollenkaan mut hyvin mahollista, koska noille on kertyny niin paljon tuttuja, etten kestä enää ees perässä :D

   Niinnojoo, totta, oon muuten varmaan käyttäny tota itekii joskus mut eipä tullu mieleenkään nyt :D Jospa jatkossa muistas (ainankii hetken aikaa).

   Haha, kiva kuulla, mietin aina et onko se ihan puuduttavaa luettavaa selata roppakaupalla "samaa" kuvaa ja miun tyhmiä oivalluksia puheenvuoroista XD

   Ehkä Devin soitti jonkun nuotin väärin? :D

   Poista
 4. Ainiin ja unohin tottakai mainita, et blogissa on nyt taas yks uus osa luettavana :D

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)