perjantai 6. maaliskuuta 2020

Roget - Osa 101: Puuduttava vauva-arki

NONIIN uutta osaa pukkaa jo nyt :D Peli-into huipussaan ku vihdoin sai noita suunnitelmia käyntiin ja kaikenlaista vaihtelua peliin, enkä malttas nyt olla irti simssistä sit millään. Blogin kannaltahan se on tietysti vaan parempi ku hyvä! Ja tällä kertaa miulla ei nyt oo mitään sen kummempaa pölistävää edes, kumma kyllä. Vieläkii vähän väsyksissä viikonloppusen Helsingin reissun ja Lindemann'in keikan jäliltä :p

***
 
Ahaa, se kuvakkeen näkymättömyys johtu ilmeisesti tosiaan siitä, et taloudessa oli liikaa simejä. Tai sitten Mikke tai Sari bugitti sen kuvan jotenkii, who knows :DDD

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Anyway, kuten kuvan taustasta näkyy, touhusin tässä välissä noitten puutarhassa (tai siis kasvihuoneessa). Ja paino sanalla touhusin, koska järjestelin kasvien paikkoja ruukuissa ja kirjotin paperille ylös kaikki kasvit, mitä tuolla on ja ei ole, ja laitoin Paavon istuttamaan tyhjiin ruukkuihin puuttuvia sekä viime aikoina "loppuun käytettyjä" kasveja. Miulla kesti ihan hitosti aikaa tän prokkiksen kanssa :DDD Ja aina välistä pidin vähän aikaa peliä päällä, et sain Paavolle lisää juttuja toimintojonoon. Ja sitten kun menin vihdoin tarkkailemaan muita simejä, niin...

Eikö inspaa?

Mistä lie oppinu. (Tuo itkuhälytin on samaan aikaan kätevä ja ärsyttävä, simit lopettaa toiminnot siks et vauva huutaa ja sit siellä on jonossa simejä, jotka on kaikki menossa laittamaan vauvan kehtoon, johon jo joku muu on sen vauvan kerenny laittamaan. Periaatteessa sen vois laittaa kokonaan pois päältä, koska oon toistaseks onnistunu aika hyvin kyttäämään niitten ikoneita. Alunperin hommasin nuo tänne ku täällä on huoneita niin monessa kerroksessa ja sit huomaa itekii alakerrassa, jos lapsi alkaa huutamaan jossain huoneessa. Eli siinä mielessä kätevä, jos itellä meinaa huomio kiinnittyä herkästi kaikkeen muuhun :D)

Tässä välissä Damien sai vähän touhuta tämän kanssa, ku keksin, et haluan Paavolle sen piirresirun, jolla sen voi laittaa töihin. Teen siitä puutarhurin! Ja sitä sirua varten piti pari naniittiakii rakentaa.

Tässä ei oo vielä edes kaikki! Otin tän kuvan vissiin ennen sitä ku tyhjensin jääkaapin tän reppuun ja siirsin jokaista tuotetta jääkaappiin 5-10kpl (yrttejä vaan 1kpl kerrallaan, ku niillä ei kai voi tehä muuta ku syödä sellasenaan tai maustaa ruokia... en tiiä kuuluuko joku niistä jonkun ruoan ainesosiin.), jonka jälkeen joitain tuotteita oli parhaimmillaan yli 80kpl. Ja se ihan ymmärrettävästi hidasti niitten siirtämistä repun ja jääkaapin välillä, joten päätin et nyt käydään myymässä ylimääräset pois! Tässä vaiheessa Paavolla ei vielä ollu sitä sirua, joten saatiin vaan rahaa. Möin asiat manuaalisesti mut sen kaupan päävalikon mukaan niistä ois suoraan myydessä saanu vissiin yli §30 000? Eli ihan sievoset summat :DD Tarvisin kuitenkii osan jättää vielä reppuun, joten siks valkkasin manuaaliset kaiken myytävän.

En tässä vaiheessa nyt niin kauheesti enää välitä noista julkkispisteistä, mut kuulosti sen verta hauskalta ja helpolta (legit, piti vaan käydä koululla ja siinä se) tehtävältä et mikä ettei :D

Pari naniittia rakentu ihan minuuteissa(?) ja sirukii alta aikayksikön.

Paavo sentään on kiva ja antaa Damienin huoltaa sitä, toisin ku Sari. Tosin, en tiiä mikä tuo viimenen katse on. Arvasko se jotain?

Otin siltä nimittäin pois piirteet "Tietoisuus" ja... no mikä kettu se nyt oli :D AAA, myös sen "Rakkauskapasiteetti" vai mikä se olikaan, koska en tarvii Paavolle kyllä partneria ja se muutenkii iski silmänsä simeihin, ku eihän tässä kaupungissa oli muite botteja ku Sari, jonka kanssa ne on "sukua". Joten nyt tilalla on Työkone, jotta se voi tuoda rahaa taloon* puutarhuroinnilla, ja Robohoitaja, jotta varmasti leviää pää ku simejä on kehtojen ääressä jonoks asti. Ja Paavon toiveissa on jo muutenkii ystävystyä Ezran kanssa, joten mikäs siinä :D

*Rahatilanne on toistaseks oikeinkii hyvä, mut nyt ku Mikke ja Sari muutti pois, ni nää talossa asuvien ammatit on vähän haastavia:
- Damien, rocktähti (Musiikkiura 10). Ei työaikoja, ei kiinteetä palkkaa, ei tavotteita, pitää vaan heittää konsertteja aina ku muistaa ja niistä ehkä saa rahaakin. Nimmarituokioitakii voi pitää halutessaan.
- Devin, poptähti (Musiikkiura 9). Työajat ja palkka, mut tavotteena ois silläkii tuo kymppi, joka tarkottaa sitä, et sit rahat tulee sillon ku muistaa :D Toistaseks keikkailla pitäs huomattavasti useemmin + nostaa suhteita työkavereihin.
- Emily, kirjailija. Eli rahaa tulee vaan sunnuntaisin rojalteina ja se riippuu ihan kirjoista. Kaipa niistä välilukujen toimittamisista sit tulee kans aina vähän jotain, mut ei ne oo ku kymppejä tai satasia. Vaihtoehtosesti rahaa löytyy sit matkoilta rahasäkkien muodossa.

Ja siinäpä tämän talouden aikuiset, joten kyl nuo Paavo puutarharahat tulee tarpeeseen :D

Ensi töikseen, automaattisesti, se kävikii hoitamassa Ezraa :D

Ja sitten työsopparit tulille! Tai siis, puutarhayritystä pystyyn.

Mikä on tämä??? :D Rogetit omistaa siis osuuden teatterista, ja miun mielestä sen pitäs olla Damienin kautta, mut mikä ihme tää "Valtaa yritys" on??? Muilla ei oo voinu tehä mitään, on voinu hakee vaan oman osuuden pois sieltä (niin ja siitä tietysti tulee kans vähän rahaa), mut nyt aloin miettimään, ettei se vaan jotenkii jääny Miken nimiin... no, en tiiä. Pitää kattoa joskus jollain muulla Rogetilla, et miltä se näyttää :D Ja jostain syystä Paavolle on tuolla auki vaan tasan yks elokuva? Ainiin, se Tietoisuus-piirre ei ollukaan ihan niin iso juttu ku luulin, botilla ei vaan oo hupimittari eikä moodletit/mieliala käytössä, mut muuten se vaikuttaa ihan samalta ku ennenkii.

Löysin Emilyn repusta hirmusatsin hedelmiä ja vihanneksia, siirsin ne Paavolle ja Paavo möi ne. Pääs sitten samointein tasolle 6 :D:D:D:D:D:D Mieti jos ois ensin ottanu tän uran ja sit myyny sen 30k eestä noita, täähän ois varmaan ollu heti tasolla 10. (Ja näköjään muuten tehtävätkii kytkeytyy pois päältä ilman tietosuutta, pitää vissiin jossain vaiheessa laittaa se takas, et sais niitä puutarhatehtäviä lisää.)

Muistin taas, et Emilyllä on edelleen deittiprofiili olemassa ja päätin poistaa sen, mut ennen sitä käydä tutkimassa muut profiilit ja viestit. Lähinnä vanhuksia täällä ja jotenkii huvittaa, et oon niin paljon tutkinu näitä sukuja et on jääny jo mieleen noitten sukunimet :D Mitro Uteloinen, Miihkali Kimppu-Pursu, Olavi Massikas, Osku Shaheed, Raul Peippo, Mitja Viherpuu-Massikas, Aleksis Hurtig, Harald Parks ja Elvis tais olla Goncalves :D Ainankii vihree tukka tulee sieltä, mut Elviksellä voi olla joku muu sukunimikii. Nuo Miihkalin ja Olavin jättimäiset nenät muuten tulee Massikkaan suvusta, Raul on selvästi myös samaa sukua :D (Miihkali ja Olavi saattaa olla jopa veljeksiä? Sukupuu! → - Itseasiassa kyllä, tosin velipuolia, mut sama äiti eli Tytti Massikas löytyy! :D Ja Rabbe Parks aka Nuuskamuikkunen oli koko porukan vanhin lapsi, Miihkalin täysveli.)

Tässä sit taas naisosastoa. Näistä en muista sukunimiä ku vaan muutamalta. Tuo Vanilja on muuten pistäny silmään monta kertaa! Kiva nimi ja nätti sim, vaikka ehkä vähän valmiskasvo, mut kuitenkii valmiskasvo nätimmästä päästä :D

Nettiprofiili poistoon ja SimCity tulille :D (Kirjaimellisesti, se räjäytteli siellä jotain alueita vähän tän jälkeen.)

Emilyn prioriteetit kunnossa :DD

Mut ei mee enää kauaa et tulee kirjottamisesta kymppi ja kirjakii valmistuu :D

NO NYT KYLLÄ hupsuttelut seis! Ezra on tasan ainut ja viimenen lapsi, mitä teille tulee!!! Pistetään vaikka täysikuun piikkiin nämä toiveet :DDD

Emilyn motivaatio näyttää kuolleen :D

Damienin ei :D

Tuomitseva katse?

D: "Nääh, sehän tarkottaa vaan enemmän ukki-tyttärentytär-quality-time!!!"

Devin näyttää hämmentyneeltä :D Tää on muuten eka kerta, ku sillä on Ezra sylissä. Se oli sen toiveena.

Ezra on periny Damienin ihon, taitaa olla yhtä tumma, ku Emilykii. Tosin Emilylle tulee iho enemmän Riimiltä ku Damienilta, ja niin saattaa olla kans Ezran laita. Täytyy verrata joskus :D

Kyl se vissiin osaa, vaikken koskaan nähnykään, miten Miken vauva-aika meni. (Jota tuskin oli, eiköhän se ilmestyny taloon ihan lapsena koska sims..?)

Noniin, sieltä ne sit tuli! Ja toiveistakii kolme tuli täytettyä samalla! Ainut mikä nyt jäi oli se kirjailijan ura tasolle 5, se on atm joko 3 tai 4 ja nousee vasta ku saa rojaltit sunnuntaisin.

Ostin sille tämän onnellisuuspalkinnon samalla.

Emilyllä leikkaa kiinni jälleen :D

Ja Damien ei vois olla innostuneempi vaikka yrittäis XD

Onkohan tuo joku demonilapsi ku näillä silmät kääntyy päässä aina ku ne tuijottaa sitä?

Emilyllä alko kanssa tää jatkuva neljän sisällä nyhjääminen käydä päähän. Can't relate.

Ja sit hahahaha saanko esitellä: Emily :DDD

Siellä se jossain on!

Löytyhän se! Niin siis halusin kokeilla, et vieläkö tää osa taloa bugaa, ettei se vaan ollu Miken ongelma ja kyllä, se bugaa edelleen. Emily meni kyllä vessaan ihan normaalisti mut sit ku käskin sen istua Miken huoneeseen tuolille, se lennähti sinne tietysti taas seinän läpi. Ja sit ku lopetti istumisen, lennähti taas tänne ja näköjään jumiutu tänne yläkertaan niin, et ei liiku mut oli kahessa paikassa yhtäaikaa, ku "kävi" alakerrassa syömässä. Kyllä se ihan normaalisti sit käveli ulos tuolta ku kokeilin ja siitä eteenpäin kaikki taas ihan ok. Joten tässä vaiheessa tai vähän myöhemmin tyhjensin sit Miken huoneen, möin kaikki huonekalut sieltä ja vessasta ja vedin seinät alas kaikkialta paitsi yhestä kohtaa, ja kokeilen antaa sen olla sellasenaan siihen asti, et seuraavan kerran avaan pelin, jospa se sit nollais ne ovien paikat ja siihen vois vetää seinät ja ovet uudestaan kunnolla. Tulkoon tuonne päähän sitten vaikka Ezran ja Freyan huoneet jossain hamassa tulevaisuudessa. Mielestäni otin tästä myös kuvan, mut en sit vissiin ottanu.

Kävin myös kellarista hakemassa jotain tavaraa ja täällä oli joku tonttukokous.

Ilmeisesti ne kuulee jotain seinän läpi? Ja arvatkaapa kuka taas toteuttaa itteään seinän sisässä? Masokisti, tottakai :D

Nää on muuten päässy taas lisääntymään jossain välissä. Viimeks näitä oli 21, nyt jo 23. Luulen, et meillä on yks uus koiratonttu talossa. Ehkä myös yks uus Hössinen?

Yläkerrassa Damien piti konserttia Freyalle.

Ja Emily yritti vissiin epätoivosesti postittaa itteään ulkomaille, pois täältä hullunmyllystä :D

Joten tuumasta toimeen ja pikamatka, varmaan jollain Damienin rokkitähden yksityiskoneella, suoraan Egyptiin! Kotona on kaks aikuista, erittäin innokasta vauvojenhoitajaa + hoitobotti, kyllä ne pärjää. (Tää animaatio oli muuten tähystys gone wrong, ei mikään kurkunleikkaamisjuttu :D Se vaan tuijotteli jonnekii aivan muualle ni käsi ja naama ei ollu synkassa.

Meinasin muuten lopettaa postauksen tähän alunperin, mut ku kuvasin niin vähän tuolla kotimaassa ihan tarkotuksella, ni kuvia ei kertyny ku joku alle 70kpl ja eihän se nyt sovi! Joten saatte about 100 kuvaa enemmän tätä osaa :DD

Niin ja pakko sanoa, ettei muuten menny ihan ongelmitta tääkään matka. Koko illan tappelin tän kanssa ja tein vaikka sun mitä ja ei, ei se vaan lataa, aina kaatuu latausruutuun! Taisin laittaa sen DEP-listan uusiks ja säädin näennäismuistin kokoa ja laitoin pelin ruutuun ja päivitin näytönohjaimen ohjelmiston/ajurit ja googletin ja tutkin ja ei, ei se vaan jaksa ladata sitä, ku aina syynä on muka "Insufficient Memory". Luovutin sitten siltä illalta, en ees muista kokeilinko muutaman jutun jälkeen enää ollenkaan; ja seuraavana aamuna kokeilin uudestaan ja tällä kertaa niin, et en kirjautunukaan pelissä sisään ollenkaan. Löysin nimittäin jonkun jutun googlella, et jonka mukaan sekii vois aiheuttaa kaatumista. Miun pelihän pääasiassa toimii kaatumatta, kaatuilee lähinnä noihin latausruutuihin jos matkustaa pois Twinbrookista - yleensä kotiinpäin pääsee vähintäänkii sillon ku matkustaa heti pelin käynnistämisen jälkeen, mut Twinbrookista pois pääseminen on enemmän kiven alla. Myös noitten matkakohteitten välillä matkustaminen onnistuu lähes poikkeuksetta aina. Joten, sinä aamuna, miulla oli peli ikkunassa enkä kirjautunu sisälle simssissä ja mitä ihmettä, päästiin ku päästiinkii Egyptiin heti ekalla?! o.O Joten, täytynee kokeilla tätä uuestaan jossain välissä! Jospa ongelmana on ku onkii se TS3.com-tunnus! Mindblown.

Napsin vähän randomlähikuvia - täällä on muuten aina ihan hiton kiva ja kuvauksellinen valaistus! Otin kans tästä vielä toisenlaisen kuvan, josta vois ehkä joskus säätää uutta banneria tänne.

Ruokarekka juuttunu hiekkaan?

Päätin, tai siis YRITIN, jatkaa siitä, mihin viimeks jäätiin - eli Abu Simbelistä.

Mutta meillä oli ongelma :))) Ovi ei aukee :))) Meteori leijuu, koska en saanu sitä ensin siitä irti millään ja kokeilin nraasin DebugEnablerilla siirtää sen sijaintia ylös- ja alaspäin. Ei auttanu. Lopulta sain sen tosta pois (oisko tuo tutkimusmatkailija sit katellu sitä meteoria?), mut sitä ennen menin jo testingcheatsilla ostotilaan ja yritin poistaa sen meteorin. No sehän poisti sit sen jalustoineen päivineen! Enkä oo koskaan rakentanu mitään hautatontteja, joten en tiiä, kuin ne laukaisimet yms. toimii, joten menin tässä välissä tallentamatta takasin päävalikkoon ja latasin pelin uusiks.

Mutta ei, ei auttanu mikään! Resetoin tonttia ja resetoin tuota ovea Masterilla ja vaikka mitä, etin jopa lisää meteoreja mut ei se vaan laskenu meitä enää sisälle. Lähin sit ettimään jotain, mistä löytäs lisää noita munaisia esineitä, jos nuo tuohon viimeks jätetyt ei sit toimiskaan enää.
+ Meinas mennä hermot ku Emily oli KOKO AJAN ottamassa tota läppäriä ja menossa pelaamaan tai jotain ku yritin säätää juttuja, sillä ei ollu ees hupi alhaalla tai mitään, mut ei voinu vaan seistä paikallaan :D (Mood.)

Matkalla löyty lintu :D

Oho, se jopa ystävysty Emilyn kanssa! :D

No jos nyt et kuitenkaan lähettäs sitä kuuhun?

Oh noes... they're back D: (Kuva jäi liian isoks, en jaksa pienentää, idc, olkoon näin sit :DDdd)

FFS HEITÄN SEN KONEEN KOHTA LEPIKKOON!!! :DDDDDDDDDDDD

Yhyyyyyy TAHTOO OVEN AUKI >:| Mut mikään ei auttanu, joten tässä välissä lähin sit raidaamaan muita hautoja. Emilyllä on tehtävänä saada kirous ja voin kertoo, et on muuten äärimmäisen vaikeeta SAADA MUUMION KIROUS sillon ku sen tarvii!!!

Ja oon muutenkii jo käyny about joka paikassa joten ei oo enää ees uusia juttuja, ennen ku saa lisää tehtäviä (silti niitä hautojen tunnuksia puuttuu about 5-6?), ja en saa uusia tehtäviä ennen ku tuo kiroustehtävä on tehty, mut ei vaan onnistu ku Emily joko päihittää kaikki muumiot tai missään ei oo enää muumioita :DDD Tääkii pieni paikka oli jo koluttu, mut löyty sentään ötököitä.

Leppäkertut vaan ryömii vieressä ku toinen nukkuu. En kyllä ikinä vois nukkuu jossain, jos käden kokoset hyönteiset ryömis ympäriinsä lattioilla :DD

Mut sieltä löyty ihan saakelisti leppäkerttuja ja lisää pillerinpyörittäjiä. Jälkimmäiset pitää muuten tosi erikoista ääntä, en ees ollu tajunnu ennen, et simssissä hyönteiset voi pitää ääntä.

Joku yksinäinen sielu lähteny uhmaamaan merta :D Tulee muuten mieleen The Truman Show! Ootteko nähny? On yks parhaita leffoja mitä tiiän.

Hieno on krokotiili. (Yritin kuvata ku selkä näkyy tossa veden pinnan yllä, mut koska sims on sims, pitää se "kalan" loppujenkii näkyä vedessä :DDD)

Mentiin siis vaihteeks onkimaan koska voin.

Tää oli hauska ku näytti, et Emily ois laittanu käden lanteille :D

Kyllä se ainankii hetkeks löyti sit omalle paikalleen, mut ku onkiessa on ihan pakko laulaa ja huitoa... onkikaan ole kunnolla kiinni kädessä :DDDDD

Kohta se koho on niskassa tai jotain.

Ai kappas! Tästä muuten lisää myöhemmin koska öh.

Tän takia mentiin tonne :D Nyt on sit muumiokalakii saatu, ei vissiin ollu aiemmin ollukaan. Ja repusta niitä löytyy nyt 5kpl.

No sitten lammelle ilmesty tällänen!

Ja hämmennyin ku en tienny, et näitä vois olla hallakoita myös o_O (Ei se mennykään sit niin ku luulin, kohta lisää tästäkin.)

Emily pelas varman päälle ja meni puskaan kattelemaan yksisarvista.

Ja sit se yritti vissiin juosta sen kiinni :D

Joo varmasti tulee luokse huutamalla. Sit tässä käännyin ja meinasin kusta housuun...

...EN VOI HYVIN

HYI SAASTA MITKÄ ON NUO SILMÄT

Eeeeee varo, Emily, tuo hevonen varmaan syö simejä aamupalaks!!! D:

Ai. No, ei sentään kaviosta tullu.

Ja sieltä tuli toinen perässä!

Eikä tääkään näytä kauheen turvalliselta.

Suostu se haistelemaan kättä. Mut kattokaas tuota silmää...

...ja sitten tätä. Aloin aavistella, et nyt on varmaan jotain häikkää korvaavien hevosten silmien kanssa, joten kävin CAS:issa.

Ja jep, näinhän se on. Tuo "hallakkoväri" ei johtunukaan siis siitä, ettäkö hevonen ois ollu oikeesti hallakko, vaan sillä oli eriväriset silmät...

...ja jostain syystä tuo toinen silmä vaikutti hevosen muuhun väriin ja toinen taas silmiin. Kun taas hevonen, jolla on samanväriset silmät, sai kokonaan valkoset silmät.

Muutin sitten sille samanväriset silmät mut koska miusta tuo hallakko oli jotenkii niin nätti ja sopi egyptiläiselle hevoselle niin hyvin, ni muutin sen päävärin samanlaiseks. Silmäasiaa googlettelin myöhemmin ja lopulta selviskii, et ilmeisesti ne korvaavat silmät ei toimi yksiin jonkun toisen heppaladatun kanssa. Kokeilin nimittäin ladata toiset korvaavat silmät (päivitin ne jo latauslistaan) ja ne ku kokeilin peliä uudestaan, ne toimikii ihan hyvin. Tai en kokeillu kai erivärisiä silmiä, mut ainankii silmät _näkyy. Mut siitä on lisää seuraavassa postauksessa, mut halusin silti mainita jo tässä, et tässä oli takana korvaavat hevosten silmät, jotka ei tullukaan toimeen toisen heppoihin liittyvän ladatun kanssa.

No mutta, jatketaan sit ihan pelin parissa:

Palattiin taas tontin resetöinnin jälkeen tänne mut ei se vaan toimi vieläkään.(Ja taas tuo samperin läppäri -.-""""""""""""""")

Ja tässä on joku taksien spawnauspaikka. Saakohan näitä kytkettyä kokonaan pois päältä näistä maailmoista? Laitoin sen jonkun taksiasetuksen (kyseessä siis NRaas Traffic) jo toisin mut tästä vaan spawnaa takseja, toisia tulee tähän ja ne katoaa. Tää jumitti tässä aikansa, ennen ku se katos myös.

Ja käytiin torilla ettimässä tekemistä, alhaalta löyty yks ovi ja siihen avainkivi, mut ei sieltä paljon mitään löytyny eikä päästy muihin huoneisiin (nekii avainkivien takana), joten kokeilin, oisko joku tuolla trigger, mut ei ainakaan nektarihylly ollu. Emily tyhjenti niistä muut paitsi yhen sen reppuun ja viimesestä otti maistiaiset.

Jotka piti tietysti kiivetä maan päälle (2 kerrosta ylöspäin...) juomaan tuolla "ravintolassa".

Kävin kirjakaupassa ja aijjaha :DDDDDD

Muistaskohan ottaa nuo mukaan ens kerralla? (Tutkimusmatkailijalle: en suosittele niitä kuitenkaan syömään...)

Mentiin takas Abu Simbeliin, hermostuin ja kävin ostotilassa poistamassa sen oven ja ostamassa uuden tilalle. En osaa niitä laukasimia yms. asettaa, joten siitä tulikii sit vahingossa tavallinen pyramidin ovi. Mut haitanneeko tuo, kerran ollaan jo kerran aiemmin käyty tuolla. Mietin kyllä et sekö se oli se syy, et se ei auennu: tuossa yhessä huoneessa on kyltti, jossa sanotaan, et jos siitä (huoneesta avautuvasta) ovesta astuu ulos, ei pääse enää takasin. Ja meillähän jäi viimeks se kesken, koska piti lähtee kotiin.

E: "JES onneks oon täällä, ei tarvii huolehtia tuttipulloista!!! Mut toivottavasti ne yhet muistaa ruokkia Freyaa..."

Tääkii hämmentää ku tuolla oli ihan samanlainen makuupussi, ku mikä Emilyltä löyty repusta myös. Ja oon aika varma, et se jäi Emilyltä tonne, mut miks sillä oli sit "kopio" siitä omassa repussa? :D

Sosiaalisuus oli nollissa joten soitto kotiin, Damienille.

E: "Täällä mä Abu Simbelin hautaholvissa olen, just heräsin!"

E: "Ei täällä pitäis käärmeitä olla, mut jos on ni voin aina lumota ne!"

E: "En mä muumioita pelkää."

E: "Jos kirous tulee, niin Sfinksille vaan!"

Tässä vaiheessa kuulin vielä puhetta puhelimesta, ja Emily vaan laitto luurin kiinni ja pyyhki nenäänsä :DDDDD

Emily, that type of guy who laughs while on fire.

Uusi tonttu tonttukokoelmaan.

Perus.

Muumio: "Öh mitä kettua, sielläkö se olikii? :o"

M: "Tänne sieltä D:"

M: "Pääsispä uimaan... on aika... kuiva olo."

E: "Voin auttaa upottamalla lampeen! :)"

E: "Kohta saa tanssia voitontanssin."

Rakkaudesta se hevonenkii potkii, vai mitä..?

Tuhkat pussiin ja pussi lattialle, ja jälelle jää vaan kasa lehtiä :DD

Tää liittyy muuten siihen kalastusjuttuun! Muistin nimittäin kattoa tän vihdoin ja öööö... "vähintään yhden kappaleen jokaista kalalajia" ja kuitenkii kalalajeista pyydystetty 41%? En oo IKINÄ ymmärtäny, miten peli nää oikein laskee.

Ymmärsin tän tehtävän vähän väärin ja menin väärään paikkaan ensin, joten meni hitosti aikaa tähän et siirtyiltiin meditoimalla ja zen-siirtymisellä huoneitten ja paikkojen välillä, ku sen ois saanu hoidettua helpomminkii, ku oisin vaan eka tajunnu mennä toisaalle :D

Mut on siinä sentään se hyvä puoli et taistelutaidot nousee.

Petyin ku tuolla oli vihree asu eikä sinistä :(

Ja sama laulu taas.

Tässä kerkesin jo hihkua et jes, nyt se sai kirouksen! Ja vielä mitä. Muumio kyllä voitti ja Emily pyörty - ILMAN KIROUSTA :D Miten voi olla niin vaikeeta???

No, kirouksen metsästys jatkukoon...

Sit menin sinne, minne ois pitäny mennä jo aiemmin.

Löysin taas yhen EA:n tyylin easter eggin :DDDD

Ja vieläkään ei välähtäny et mitä pitää tehä, joten meditoimalla teleportattiin tonne, mut sit sieltä ei päässykään pois!

Ja sit tajusin et siinä ois ollu vieressä ihan salaovikii ._. Tän jälkeenkään ei vielä välähtäny ja siirtelin tuon patsaan omalle paikalleen teleporttaamalla testingcheatsilla, ku tuolla ei mahu meditoimaan. Ja vasta jälkeenpäin luin jostain et miten se oikeesti menee, ja tunsin oloni tyhmäks :D

Muttajoo, lopetetaan tältä erää tähän. Nyt on taas pelivimma niin huipussaan et postauksia tulee ihan varmasti lisää ja pian :D Meinaan nytkii siirtyy jälleen pelaamaan 8)

4 kommenttia:

 1. Kommentoin just edellistä postausta ja heitän vielä tähänki!

  Ei tunnu kovin erityisiltä nuo nuket, kun joka ikinen vauva saa semmosen :D xd Also mulle iskee kauhee simvauvakuume, kun katon näitä sun vauvoja! :3

  Oon katellu, että sulla on kyl melkonen puutarhasysteemi siellä. Ja vautsi vau, sehän on tuottanu satoa ihan tuhansien simoleonien eestä! Respect! :DD

  Yrityksen valtaamalla saa muistaakseni koko yrityksen hallintaansa, tavallaan ostaa ulos muut "osakkaat". Siit tulee sit enempi rahaa ja vissii saa valtaa yrityksessä, voi potkia porukkaa pois jne. Saatto olla että jotain voi tehä pelkästään osakkaanakin, en muista.

  Legendaarinen Nuuskamuikkunen on jääny elämään jälkeläisissään :D

  Kirjoittaminen kiinnostaa Emssiä enemmän ko vauva, mutta onneksi ukki hoitaa :D

  Wau, takas ulkomaille! Eiköhän vauva pärjää kotona innokkaiden isovanhempien kaa :D

  Oh noo ruokarekka juuttui hiekkaan xD Jostain syystä nauran aina tämmösille random glitcheille.

  Mitä tolle kalaraukalle on käyny ko selkä on noin taittunu :DD

  Tuo yksisarvinen on kyllä hieno tommosena hallakkona! En kestä tuota pahisheppaa XDD Näyttää ihan kuin se ois tulossa puremaan Emilyltä pään irti. D:

  Emilystä on tullu kuuluisa Egyptissä, sehän on varmaan kirjoittanu myös Egyptin-matkoistaan :D

  Noniin! Käyn vielä vastaamassa sun kommenttiin mun blogin puolella. Jos sitte yrittäis avata taas omaa peliä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta! Muistan ku aina sillon ku niitä on toivonu ni ei tuu mitään, mut sen kerran ku niitä ei halua, ni niitä tulee ikkunoista ja ovista :D Tätäkii sukua ku miettii ni ööö... Corbin tais olla eka, jonka aikana on ollu jo Täyttä elämää -lisäri käytössä, ja sillä oli nukke aka Riimi. Damien sai myös nuken. Emilyllä on nukke. (Mikke ei saanu nukkea.) Ja nyt myös noilla kahella lapsella on nuket. Eli kirjaimellisesti jokainen tähän sukuun TE-lisärin jälkeen syntyny sim on saanu nuken.

   Joo onhan tuolla jos jonkinlaista kasvia :D Ei vaan ikinä muista käydä myymässä niitä, tulee vaan tungettua jääkaappiin tai jätettyä reppuihin, ennen ku sit kattoo et joo, saattaa helpottaa pelin lagimista ja latailua jos viittii vähän hankkiutua eroon liiallisista objekteista :D

   Ahaa, ompa erikoista, pitää kattoa, tuleeko tuo toiminto muillekii ku vaan Paavolle, koska miun mielestä se oli Damien tai Devin, joka tuon teatterin alunperin "osti". Rahaa sieltä on ainankii käyty hakemassa pois.

   Ja tuokii "glitch" on varmaan vaan se, ettei peli ymmärrä objektien ja simien kanssa aina epätasasta maata, mut hauskasti osu kohille :D

   Juu, eiköhän seikkailuissa ole paljon myös Egyptin juttuja :D Jahka joskus kotiin mennään takas, ni on taas lisää materiaalia kirjoihin XD

   Poista
 2. Hienoo hei et peli-intoo riittää! Postauksia ei ikinä voi olla liikaa, vaikka luenki tän vasta nyt :D

  * * *

  Pitäis ehkä itekki tehä (simssissä) jääkaappisiivous, terveisin toistasataa liekkihedelmää, tomaattia ja kurpitsaa xD Mussa on selkeesti jotai hamstraajan vikaa ku aattelen et kyllä ne 200 tomaattia käytetyksi tulee, vaikka simit kokkaa pelkkiä hodareita 24/7 :p

  Toi yrityksen valtaaminen meinaa vissiin et ostat muut osakkaat ulos ja voit sen jälkeen muokata tonttia ihan oman mielen mukaan, vaihtaa nimee jne? Muistan vaan et peli selitti jotai sellasta ku viimeks sijotin, mut en oo ite tainnu koskaan kokeilla.

  (No tossahan se jo edellises kommentis tuli ilmi. Anyway :D)

  "Kannattaa käydä ihmisten ilmoilla säännöllisesti jo mielenterveytensäkin takia", joo fake news XD

  Whoa wait oliks tossa jo melkein 70 kuvaa?? Mulla jäi selkeesti viime postauksesta vaihde päälle.

  Ois kyllä taas hienoo jos pelin sisänen ominaisuus oikeesti tappaa matkustamisen tolleen. Ei pitäis enää ees yllättyä mut :D Fingers crossed et toi ei ollu joku outo sattuma vaan siitä ois oikeesti apua.

  Oli jo kerinny unohtaa noi Emilyn nuket :DDDDDD

  The Truman Show! Katottiin se joskus yläasteen äikäntunnilla, en muuten varmaan tietäis :D Enkä kyllä muistakkaa paljo muuta ku sen perus idean, ja et meidän luokka ei välttämättä ollu mikään paras yleisö ._.

  Jessus noi hevosten silmät :DDDD Näyttää ihan samalta mitä mulla tapahtu joskus koirille, mut se kyllä korjaantu itestään eikä kai johtunu mistään korvaavista.

  Noi taksit :/ Niitä ei periaattees saa kokonaan pois päältä (afaik), mut mä en oo nähny yhtäkään sen jälkeen ku säädin sitä traffic deltaa. En oo tosin ettimällä ettiny. Koitikko laittaa sitä asetusta vielä pienemmäks? Luulis et jossain vaihees alkais ymmärtää et jumankauta ei yhtäkää ylimäärästä taksia tänne :D

  Varmaan noi tiberiumit on vieläki tuolla :DDDD Siinäs koristavat tukikohtaa.

  No onpas kettumainen ovi jos se oikeesti noin on et pääsee vaan kerran sisään o_O

  Mä oon noista kaloista aina olettanu et peli laskee tota haastetta varte vaan peruspelin kalalajit, mut jos Emily sai sen muumiokalan jälkeen nii sinne meni mun teoria :DD Kuka näistä tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taas uutta luettavaa täällä!!! :D

   ---

   Toinenkin hamsteri ilmottautuu o/ Ite oon laittanu itelleni rajaks, et jääkaapissa asioita siittää 5-10kpl tuotteesta riippuen, koska niitä saa kuitenkii AINA lisää vähintäänkin kaupasta, jos menaa tulla hätä :D Ja siis siellä on varmaan edelleen 5kpl niitä kalkkunoita mitä lie ku ei kukaan osaa mitään kalkkunareseptiä vieläKÄÄN XD Että 1-2kpl niitäkii riittäis ihan hyvin ::D Ei ne oo niistä "paremmista" pihveistäkään tehny koskaan mitään. Ja sit ku Devinillä on ihan kiva aina testailla kaikkee ja se lukee reseptejä, ni sit joku Damien menee ja vääntää ison satsin leipää tai lasagnea, mitä sit syödään taas puol vuotta ._.

   Alright, täytyy testata joskus, ja edelliseen kommenttiinkii vastasin, et en muista, kuka sen osti, mielestäni Damien tai Devin, joten pitää kokeilla niillä kans et tuleeko tuo sama vai oisko Paavo sit ostamassa sen pois niiltä, emt. En oo simssissä tähän sijottamiseen koskaan perehtyny sen kummemmin, en ees muista, missä lisärissä se tulee :D

   Fake news indeed XD Mielenterveyden menettää ku liian kauan pitää katella ihmisten naamoja :D

   Haha, 68 oisko ollu :D

   Jep, ompahan ainankii intoa yrittää matkustelua ku voi testata, et vaikuttaako se siihen kaatumiseen vai ei XD

   NO SAMA, voit kuvitella sen tunteen ku avaan inventoryn ja eih, nukkearmeija .____.

   En tajunnu viimeks säätää sitä deltaa ollenkaan, säädin vaan sieltä toisesta asetuksesta sen jonkun taksijutun johonkii, mut heitin nyt viime kerralla tuolla matkustelun lomassa jossain sen deltan tuohon -500, minkä johonkii postaukseen heitit. Pitää kokeilla kans kotona tuota :D

   Ei mitään hajua, oliko (se ovi) bugi vai ei, mut ongelma ratkastu hc-pelaajan tyyliin koodeilla XD

   Hmmmm. Voihan se toki olla, et se laskee siihen vaan sen peruspelin kalaMÄÄRÄN verran kaloja, eli vaikka löytäsit muitten lisäreitten kaloja, ni se silti laskis ne siihen tyyliin 20/20 kalaa, ei mitään hajua, montako kalaa peruspelissä on. Kävin nimittäin kattomassa tuota kalalistaa ja Emilyhän ei oo saanu ees peruspelin kaloista kaikkia, johtuen kai siitä, et siltä puuttuu noita merivesien kaloja ku Twinbrookissa ei vissiin oo ihan kauheesti merivettä missään :D Pitäs joskus yrittää jostain reunoilta tutkia, et oisko siellä kalaa, mut pääasiassa kaikki vedet on makeeta. Sunset Valleyssa esim. ei tarvii ku mennä rannalle, mut tuolla ku rantakii on sisävettä.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)