torstai 27. helmikuuta 2020

Roget - Osa 100: Muutoksen tuulet

Noniiiiiin, se ois sitten sadas osa Rogetien seikkailuja ulkona! Eikä siitä ookaan ku kevyesti yli 60 osaa ollu pelkästään Emilyn seikkailuja :DD Emily synty siis osassa 37, jos muistan oikein. Mut on sille ehkä myös syynsä: ennen pelasin aina normaalilla eliniällä, mut tässä sukupolvessa oon pitkittäny tätä tosi paljon ja tällä hetkellä miulla onkii elinikä eppiisellä eli pisimmällä, koska en muuten kerkee mitenkään tekemään kaikkee, mitä haluan. Tarkotuksena on siis pitää näitä näissä ikävaiheissa niin kauan, et saan kaikki Maailmanmatkaajan seikkailut selvitettyä, ja sit sen jälkeen palata takasin normaaliin ööö... vauhtiin. Tai siis, siihen eliniän pituuteen. Sen takia tuun varmasti myös manuaalisesti hallitsemaan ainankii alkuun tulevan sukupolven ikiä lapsuudessa, koska en varmasti jaksa katella jotain vauvoja tai taaperoita montaakymmentä (sim)päivää putkeen :D Mut se on sit sen ajan murhe.

Sadannen osan kunniaks tässä postauksessa on ennätysmäärä kuvia, tässä on varmaan joku yli 300 kuvaa. Itseasiassa kansikuvaa lukuunottamatta tasan 301 :D Eli ei taaskaan ehkä kannata lukee kiireessä, varsinkaan ku innostuin muutamaan otteeseen höpöttämään taas ummet ja lammet kaikkee.

Oli muuten ihan saamarin vaikee keksiä tälle osalle nimeä! Ja eipä ois voinu olla kliseisempi XD Mut ku "Kaaosta kerrakseen" on muistaakseni jo yhen aiemman Roget-postauksen nimi, joten en voinu ottaa sitäkään :D Ja tää kansikuva on ehkä hirvein ikinä, näyttää just siltä et on tehty jossain ikivanhassa kuvanmuokkausohjelmassa ja käytetty vähän kaikkia mahollisia efektejä et siitä saatas hieno, mut lopulta siitä tulee vaan aivan yliampuvan ruma. Ja niin se onkii ::D Mut koittakaa kestää, se on vaan yks kuva, osa toivottavasti on kuitenkii parempi ku se XD

Mut hus hus, menkääs lukemaan jo!

***

Edellinen osa oli siis bugiextra, jossa ei mitenkään hurjasti tapahtunu mitään, joten jatketaan ihan perusjutuilla. Tavallaan. Ainiin, sen edellisen kaatumisen takia kyllä kävin läpi kaikki modit ja latasin muutaman päivitetyn version nraasin modeista + jälleen ErrorTrapin peliin, kaikkien piti ainankii miun mielestä olla yhteensopivia mut ompahan taas viimesimmät versiot kaikista. Ja on mahollista, et toimii nyt paremmin taas. Latasin kans vahingossa Saverin mut nyt on alkanu tuntumaan, et ihanku peli jotenkii tallentais paljon nopeemmin ku aiemmin 🤔 Mut oli miten oli, jatetaan osan pariin →

Ihmettelin et mitä Mikke nyt Sarilta pyytää...

...ahaa. En ollu nyt kuitenkaan tällä tuulella :D

Yläkerta se vaan glitchaa glitchaamistaan.

Kissatkii on riivattuja.

Taloudessa on jo kaks, eikö se riitä?

Ihmettelin ku ei kuulunu mitään ääntä mut niin, jos valikosta laittaa musiikin pois päältä, ni myöskään näistä soittimista ei kuulu mitään :D (Yleensä jos rakennan tms. simssissä ni kuuntelen jotain musiikkia sillä aikaa ku pelin omat musiikit alkaa ennenpitkää puuduttaa.)

Silmät irtoo päästä :D Miulle tulee itseasiassa tästä rotat mieleen! Miulla oli siis joskus lemmikkirottia :D Ja aina ku ne innostu tai oli tosi tyytyväisiä tai esim. soi jotain tosi hyvää, ni ne pullisteli silmiään ihan huolella :D

Paavo hommissa :D

Täällä sit taas pelituokio.

Tosin Shoggoth ei oikein tykänny :D
S: "Oispa kivi ni rikkoisin tuon vekottimen >:( Ja oispa kädet millä heittää."

Stella on ihanku meijän (tai siis yks miun porukoitten kissoista) Hili: senkii lempinukkumapaikka on yhen piirongin päällä peilin eessä :D Tosin Hilillä on siinä pesälaatikko (joita löytyy vähän joka puolelta taloa).

Mikellä oli taas näitä urheilutehtäviä julkkispisteitten saamiseks.

Oikeesti mikä tätä yläkertaa vaivaa? :DDD Näättekö nuo käsijutut? Mainittin jo edellisessä postauksessa vähän, et jostain syystä täällä yläkerrassa tällä puolella taloa uutena juttuna kaikissa objekteissa animaatiot glitchaa eli simit "liikkuu" mut animaatiot jäätyy. Noi urheiluvälineitten ja sängyn yms. animaatiot menee siis ihan normaalisti mut simien animaatiot lagaa ja se luo välillä niin koomisen näkösiä tilanteita. Esim. yritin kuvata tätä ja käskin Miken lopettaa ja mitä kävi? No sain paljon hauskemman videon ku luulin :::D:DDdd


Klikatkaa isommaks ni näkyy paremmin (se on 720p). Mut niin, en oikeesti kestä tuota ::D::D::D:Dddddd

Videossa päädyttiin siis liukumalla tuohon eteiseen, josta teleportattiin suihkuun - ja puhelin on taas piilotettu johonkii mielenkiintoseen paikkaan - ja suihkun jälkeen teleportattiin taas keskelle eteistä. No, Paavo sattu olemaan just samaan aikaan tuossa kerroksessa, joka nolostutti Miken ja sille tuli se pakollinen häätötoiminto ja se sitten huudahti oikein kirkkaasti: "KEKSI!"

Mut miun pitää vissiin jossain vaiheessa repii alas nuo kaikki seinät ja ostaa kaikista huonekaluista uudet versiot (eikä siis _kopiota nykysestä vaan ihan kokonaan uusi, mikäli se bugi jotenkii kopioituis), vaikka edelleen oon aika varma et tuossa bugaa nuo ovet ja seinät. Tuohan alko sillon ku pelistä lähti veke ne kaikki ovet mitä ennen noissa oli, ja alunperin niitten ovien kohalta ei päässy kulkemaan EDES ilman seiniä. Nythän ne taas toimii ja osassa on ovet ja nekii toimii esim. alakerran kylppäri ja D:itten huone toimii ihan normaalisti taas, mut täällä yläkerrassa tää pääty ei toimi sitten millään oikein. Melkein vois vetää seinät alas ja sen jälkeen käynnistää koko pelin uudestaan, koska tuntuu, et se ehkä autto tuohon D:itten oviongelmaan.

No sitten seuraava ongelma: Paavo + pyykit. Se oikeesti hoitaa hommat tosi hyvin ja itsenäisesti ja olin jo et no nyt menee hyvin ni ei, siihen ne heitettiin, keskelle lattiaa.

Hommat jatkuu ja en oo aiemmin nähny et kukaan juoksee pyykkihommien lomassa :D Mut siis vaikka mitä tein, se vaan keräili noita pyykkejä ja aina heitti kasan lattialle. Luulin ensin et TAAS alakerran vessan ovi bugaa mut ei, kyllä sinne pääs ihan normaalisti, mut pesukonetta ei voinu käyttää. Toiminto vaan hävis ilman mitään simin huutamisia tms.

Joten kokeilin sit ostaa molemmista ihan uudet kappaleet ja se auttokii sit tilanteessa ja nyt pystyy taas pesee pyykkiä! (Ja tajusin nyt et kuulin kyllä et se ohjelma pysähty mut saatoin unohtaa siirtää ne tuohon... kuivuriin? Eiku mikä kettu se on? Hevostenhoitajan sanastoa vaan tunkee päähän, kuivurissa kuivataan heinät mut... no en muista XD)

Siirrettiin Vaavatontun hauta tänne muitten tonttuhautojen tykö. Alkaa kasvaa tää Tonttujen hautausmaa niin et nuo vois melkein jopa kiikuttaa Rogetien sukuhautausmaalle! Ja nyt ku meillä on niitä yliopistotonttuja 3kpl + yks normaali näky olevan kanssa, ne se tarkottaa sitä et jossain vaiheessa tulee 4 hautaa lisää... (Tuli muuten mielleyhtymä, et "Tonttujen hautausmaa" ois muuten aika mainio simsparodia Pet Sematarysta :DD)

Tontuista puheen ollen, täälläpä nämä taas.

Laskeskelin et meillä ois noita nyt 21kpl. Löysin muuten jostain miun vanhemmasta postauksesta tonttulistan! En tosin muista, missä niistä se oli ku näitä on nyt kirjaimellisesti se 100 :DDD Mut jossain alkupään postauksessa se oli, ihan kiva lista.

Auts.

Ja sit se työnnetään silmään :DDDDDD

Hyvin sopii tähän perheeseen tämä hurtta.

Latasin nraasin Trafficin ja nyt on tääkii ruoka-auto täällä!

Ihan realistista mut silti: hyi olkoon ::D

Paavo parantelee ammetta täällä. Eikä harrasta "suihku"laulantaa, vaikka se siltä ehkä näyttääkii :DD

Damienille tuli sit tästä tyypistä vaikka kuin paljon toiveita jatkuvalla syötöllä, mut tajusin sit et se olikii menny koneelle chattaamaan tyyppien kanssa.

Yritin taas Mikellä Elinaa pyytää noille, mut se oli varmaan menossa töihin.

Töistä puheenollen, Sarilla oli jotain rikoshommia kaupungintalolla. Ja se oli menossa harjaamaan jotain haamukoiraa tms.

Näillä on jatkuvasti toisistaan toiveita, miulla ei oo varmaan ikinä ollu jotain pariskuntaa, joka ois naimisiinmenon jälkeen ollu näin tiiviisti toistensa kimpussa. Melkein aina ku se lapsi/lapset on tehty ni sit jää parisuhde, mut nää on aivan eri mieltä siitä eikä ne oikeesti unelmoi muusta ku toisistaan :D Joten päätin lähettää ne treffeille talviriehaan, koska Damienilla oli toiveena talvirieha ja LUULIN et Devin halus treffeille, mut se olikii vaan toive halaamisesta :D

Otin riskin ja kokeilin luistinrataa, täähän joskus bugaa eikä simit pääse pois. No, ihan normaali meininki toistaseks.

 Tässä välissä kävin kotitontilla pyörähtämässä, ja Emily sai pientä asupäivitystä syystä x.

Ja ku tulin takasin ni Devin teki jonkun randomin kanssa piruetteja niin et Damienilta meinaa niskat meinnä sijoiltaan.

No vihdoin Devin päätti luovuttaa ja nää pääs pyörimään. Ne oli kans tässä saanu molemmat tota luistelutaitoa lähelle ellei jopa täyteen asti, toinen ainankii sai ne täyteen ja toinen vissiin vähän tän jälkeen. Mietiskelin sit et vaikuttaako se näihin paripiruetteihin...

...ei vissiin.

Damien on niin ylpee :D

Ja ai luoja että meinasin kuolla nauruun tälle!!!!!!! Oikeesti nauroin täällä ääneen ku tää alkaa tekee piruetteja ja valittaa ettei oo tilaa, ja sit se kuitenkii vetää piruetteja, jotka näyttää enemmän siltä ku se vetäs jotain karatepotkuja toisten haaroväliin :::DDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddd

Kattokaa nyt sitä XDDDDD oikeesti kuolen edelleen nauruun

Yritin jotain oikein artsyja kuvia vääntää :DD

No sit jo säikähin et nyt se bugaa taas, ku käskin niitten lopettaa luistelun, ja ne vaan jääty ihan tyystin tähän :D Ne seisoskeli tossa aikansa ja ilmekään ei värähtäny. Ja sit ne yhtäkkiä lähti taas luistelemaan.

Näköjään pitää kiertää tuota pari kertaa ennen ku sieltä pääsee pois, mut tällä kertaa ne pääs omin avuin pois kehästä! En ois jaksanukaan resetoida ku se ois heittäny nuo kotitontille.

Löytikö muuten tähän kukaan koskaan ratkasua? Noissa ei oo ollu meillä myyjiä enää aikoihin. Molempia paleli ni joku lämmin juoma ois ollu aika kiva... (Nyt tuli ikävä sitä TS2 Vuodenaikojen kaakaomasiinaa!) Päätin sit et kokeillaan sitä ruoka-autoa, ku jotain lämmikettä ja ruokaa oli saatava.

Mut fanit piirittää.

Piti toisen toive toteuttaa ja fanien unelmat murskata :D

Mut ei voinu poseeraamatta silti poistua paikalta. Voiskohan tuo muuten olla se "tuokiokuva"? Tosin ei miulla simeille tuu mitään kohdetta siihen ikinä eikä ne yleensä ota ees kuvaa kestään simistä. Ja miusta ne on ottanu kuvia julkkiksista erikseen kyllä.

Da: "Tähän käteen se lätty."

Taco.

Tää oli kai joku... mie en ees muista, tortilla? Piti googlettaa, se olikii burrito.

Sit alko soimaan taas haamujenmetsästäjän musiikki ja se taitaa tulla tästä ravintolarakennuksesta. Taustalla olevien pöytien valojen perusteella.

Leffaan.

Löysin lokin! Eipä muuten käyny mielessä et tästä ois saanu hyvän "Lokin päällä lokki" -vitsin. Kävin muuten viime perjantaina Apulannan keikalla, oli 👌

Mee pois. (Ei sentään nimenä ole Nuuska.)

Kotona sitten luetaan kirjoja ja...

...on kaaosta. Ja Mikke mitä??? :DDD Se oli alkamassa tanssimaan ni päätti heittää päälle jonkun armeija-asun, ilmeisesti sen työuran perehtymistehtävä liitty jotenkii armeijan tukikohtaan? :D Stella ei löydä nukkumapaikkaa, joku kissoista näkee unta ruokapussista ja Shoggothilla menee lujaa. Ihan perus.

Täällä oli kanssa ihan perusmeininki päällä. Läheti Devinin sit tuonne esiintymään (se tarvii niitä esityksiä et pääsee ylenemään) ja Damien tais tulla kotiin.

Jep, täällä niitä henkitehtäviä on.

Enkä ymmärrä miks saan jatkuvasti tästä ilmotuksia :D Ei keltään tai miltää muulta tuu.

Kotona Miken puhelin soi ja ei siitä tullu mitään ilmotusta, mut ku se vastas ni se alko vaan huutaa "BLAA BLAA BLAA BLAA!" ja sammutti puhelun :DDDDDDDDDDD

Saatiin vieraita ulkoavaruudesta.

Nenä vaan näkyy :DDDD Tuo oli muuten vissiin Masokisti. Se taitaa myös tykätä palelemisesta.

Ja loput on täällä nurkan takana. Laitoin Sarin nostelemaan noita pystyyn. Taustalla alien huutaa ku ei pääse portista sisälle.

Huvitti tän ajotus :D Laitoin Sarin siis lukemaan lehtee. Ja sit ihmettelin et mihin se hävis...

Jaa. Oven piti kyllä olla lukittuna.

Tontut siirty taas maan alle ja ihmettelin ku laskin et näitä on 20, laskin vielä monta kertaa ja olin varma et viimeks olin laskenu 21. Sitten välähti...

...täällähän tää viiminen villahousu oli :D Nää tuppaa joskus jäämään jumiin jos nää on ihan tontin reunassa.

No sitä miekii, et se oli lukossa! Ei mitään hajua, miten se pääty tonne. Oisko se muka voinu nostaa jonkun tontun, joka päätti teleportata just sillon ja Sari menny mukana?

Ei huono idea!

Ihastelin tätä uunia ku nuo liekit jopa toimii :D

Mikellä oli julkkistehtävänä tutustua toiseen (eli siis tähän) julkkikseen.

Tuolla pikkusessa kopissa ilmeisesti asuu simejä enemmänkii, koska ku mentiin tonne ni tontilta poistu joku 3 simiä ja vielä jäi pari tuonne? :D

Ummmmm tuo nenä

I'm speechless. Nää on muuten vissiin niitä Nuuskamuikkusen sukulaisia :D (Viimeks ku tutkin sukupuita ni Nuuskamuikkunen aka Rabbe Massikas on muuten jo kuollu!)

Pitäähän sitä nyt tutkinnolla ylpeillä. Tässä vaiheessa alko tuolta taustalta kuulumaan ihan jäätävää ölinää, ja arvasin et toi yks on hajamielinen :D

Ja repesin näille ilmeille :DDDDDDDDDd

Ja pelitilassa näkymä oli kanssa huvittava ku kaikki noi julkkistäpät oli tuon öö Kaarinan? naaman päällä :D

Saatiin ainankii omaa julkkisstatusta ylöspäin.

Ja luulis nyt nimmarin pyytäminen imartelevan ketä tahansa :D

Mut aina se puhuu Devinistä VAAN ku puhutaan perheestä, ei koskaan julkkiksena :D

Kyllä se julkisuus siitä pikkuhiljaa kohoaa.

Pitkästä aikaa käytin Emilyä kylpylässä, ku oli luppoaikaa.

Mut ulkovaatteisiin pitää silti aina vaihtaa manuaalisesti -.-"

Näköjään noita kuolleita kasveja ei mahu ottamaan pois tuolla, mut onneks ne voi sit poistaa ostotilassa. Kaikki muu onnistuu kyllä.

Täällä sitten pieni keskustelutuokio isän ja tyttären välillä. Välit valunu taas melkein olemattomiin.

Damien kyseli kans maineestaan Emilyltä ja ei tod. oo pettäny :DDD Ei tosta ees tullu moodlettia tai mitään.

Salaisuuksia :D Olikii muuten hyvä ajotus!

E: "Kuule iskä, kävi muuten sellanen pieni vahinko ja tota..."

E: "...tähän taloon on tulossa jossain vaiheessa uus sim."

E: "Niin siis, vauva. Tähän taloon on tulossa piakoin vauva."

Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa XD

Tässä minuu huvittaa eniten se yläpeukku mikä tohon loppuun tulee aina ::D En kerenny ottaa siitä kuvaa.

Damien on ihan onnensa kukkuroilla XD

Joku ruoja sitten päätti soittaa kesken tärkeen keskustelun!

D: "Nyt ei pysty, on tilanne päällä ja kyynärpääkii on sijoiltaan!"

Tää on jotenkii niin hauskaa kuvitella et Damien on asiasta enemmän innoissaan ku Emily :D

Jostain syystä raskaudesta pysty kertomaan uudestaan ja siinä se peukku nyt on :D Meinasin eka käyttää tätä tuossa ekassa mut en viittiny ku se ei ois ollu ajallisesti oikeessa kohassa ja ois tullu huijaava olo :(

Saatiin sentään suhde niin korkeelle, et halaaminen onnistu :D

Tää oli jotenkii hauska tilanne ku nää keskusteli tässä ja Devin kävi vessassa, käskin Damienin pyytämään Devinin mukaan keskusteluun. Eka se ei tullu ulos vessasta, joten käskin sen ite tuohon, sit ja käskin Damienin taas pyytää sitä keskusteluun, ni tää huutaa ja huitoo kurkkusuorana ihanku se ois ollu kauempanakii :DD

Oisin halunnu et Emily kertoo Devinille raskaudesta, ja Damien katto jotenkii niin jännästi Emilyä ja nyökkäs ihanku sekii ois ollu juonessa mukana ja tarkottanu jotain et "No, rohkeesti vaan, hyvin se menee." :D

Mut ei siitä tullu mitään, ei tullu sitä toimintoa ollenkaan joten juorusivat sitten Damienista samassa keskustelussa :DDDDDDDDD

Joka taas ei näytä vieläkään pääsevän yli siitä, et on saamassa lapsenlapsen :DD Tai niin tykkään kuvitella.

No sitten Devin päätti et on aika lähtee töihin ja näköjään sen työasu on sama ku sen normiasu, mut siihen kuuluu myös aurinkolasit.

Taisin ostaa Mikelle jonkun onnellisuuspalkinnon ja eikö näitä ilmoja tullu taas molemmille ihan pilvin pimein. Anyway, Mikellä alko olla taas psykoosit tulilla, joten lähetin sen sairaalaan...

Miten miusta tuntuu et ne päästi sen liian aikasin ulos?

Kotona sit oli ryhmäruokailua, Emily näköjään alkaa virittäytyä tunnelmaan :D
E: "Kai sä Mikke kuulit jo, et tähän taloon on tulossa vauva?"

Damien päätti sit pitää Mikelle jonkun kauheen raivokkaan luennon tietokoneista :DD

Mut Mikellä tais olla ihan omat bisnekset mielessä :::D:D:Ddd

En keksi tähän mitään jännää.

Eipäs nyt mennä asioitten edelle :D Nää on muuten jänniä toiveita ku ei Emily yleensä oo toivonu ku jotain veistosten tekemistä ja harvoin treffejä. Hormonitko ne sit hyrrää? :D

Ai luoja että oli vaikeeta saaha kiinni tää tyyppi! Yritin niin monet kerrat toimittaa tälle vihanneksia ja hedelmiä ja aina joko unohin ja ku muistin uuestaan, Paavo oli jo kotona takas, tai kello oli niin paljon et ei enää voinu tehä mitään tai Paavolla alko olla akut lopussa. No sit vihdoin muistin vahtia sitä ja tulla mukaan ja tää tyyppi oli menossa jo muualle, mut jostain syystä sille pystykii sit vihdoin puhumaan!

HEI siun piti toimittaa ne vihannekset eikä pyytää nimmaria!!!

No hitsi, luulin et tää oli yks niitä erikoistehtäviä et mistä pääsis istuttamaan jauhelihapihvejä tms. mut se olikii vaan joku normaali tehtävä :|

Tässä vaiheessa muuten lopetin pelaamisen tolta päivältä ja normaalisti oisin pätkässy osan tähän, mut ku kyseessä on kuitenkii herranjestas 100. osa Rogeteja ni tottakai myö jatketaan vielä! Nyt ollaan muutenkii kahlattu vasta ehkä joku vajaat 2/3 postauksesta! :D

Tämä pelikerta alkokii sitten kissalla, joka ei vaan osaa.

Sekä treffikutsuilla.

E: "Ew mulla on kakara tulossa maailmaan joten EI KIINNOSTA"

Aikamoinen kumpu jo :D

Sit muistin yhtäkkiä miun suunnitelmat ja syötin sen ähkyyn vesimeloneilla.

Kirjan kirjottelut jatkukoon ja näköjään oma pöytä ei kelvannu, vaan piti mennä alakertaan D:eitten huoneeseen.

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ EI NÄIN?

Sarilla oli taas patterit lopussa ja kuntokii huono, ku olin laittanu illalla sen lukemaan töistä saatua kirjaa ja täällä se edelleen törötti :D

MITÄ KETTUA NYTKÖ JO???

Fun fact: Emilyllä ei ollu kertaakaan oksentelua! Ja olin ihan varma et menis vielä ainankii päivä ennen ku se syntyy, eli et se ois syntyny Lumihiutalepäivänä, mut valkkas sitten edeltävän päivän :D

Ja perinteisellä asetelmalla ajellaan sairaalaan.

Ois ollu ehkä sittenkii hyvä idea antaa Damienin ajaa.

Sinne se lyllertää :D

Ja siinä se on!

6. sukupolvi on siis täällä! Ja jostain syystä pelin mielestä sille piti antaa Eddyn sukunimi (niin siis jos se ei ollu vielä itsestäänselvää, niin Eddy on Freyan isä :D). Mietin näitä piirteitä ihan helkkarin kauan, ku miulla on jo suunnitelmia pitkälle Freyan varalle, mut yhtäkään niitä tukevista piirteistä ei saa vauvoille, ja mietin hiton kauan, et mikä sitten noista mahollisista ois paras. Kaikesta kiinnostunut ainankii tuntu sopivalta ja lopulta palloilin muutamankii eri piirteen kanssa ja päädyin urheilulliseen. Saas nähä, mitä tästä tulee. Lempimusiikkina näköjään rockabilly, lempiväri on lila ja lempiruoka sama ku äitillänsä eli paahdettu banaani-maapähkinävoileipä.

Tiiän kyllä, että intoa on, mut eikö se oo vähän liian nuori vielä?

Tää olikii taas oikein hyvä idea!

Tuli joku random tehtävä Damienille, no mikäs siinä, eipähän ainakaan pyöri koko ajan jaloissa :D

Muistin virkistykseks tässä vielä tän hetkinen tilanne :D Onko teijän muuten kuin helppo muistaa simit ja tunnistaa ne toisistaan? Ku ite lukee toisten blogeja ni aina tulee näitä "ainiin tääkii simi on olemassa" "ai asuko tääkii täällä?" "wtf mistä lähtien siellä on ollu kissa???" -hetkiä. Omansa tietysti muistaa, mut miten on, kestättekö työ kuin hyvin perillä Rogetien väenpaljoudesta?

Tässä kuitenkii vielä kaikki järjestyksessä ylhäältä alaspäin.
Simit ja botit: Devin, Damien, Sari, Paavo (en muista kummankaan bottinimee), Mikke (Roget-Mitchell), Emily ja Freya.
Eläimet: Max, Lulu (unohin nimen, piti luntata :DD), Stella, Shoggoth, Button ja Bam-Boo.

Yllätyin, et simit osaa kiivetä tikapuut vauva kainalossa :D

On vähän totuttelemista Emilylle tässä. Vaikka se tuntu kyllä olevan ihan mielissään ja sain siis ite valita piirteet ja kaikki, eli ainankii raskausaika meni hyvin. Ja edelleen ihmettelen sitä, et kertaakaan ei yrjönny :D Vai johtuuko se siitä et ne siemenet kylvettiin ku kylvettiinkii kampuksella vikana iltana... 

Siitä puheen ollen, mikä on tämä??? :DDDDDD

Ai hitsi tää puhelimella kuvaaminen on niin helppoo.

Otettiin uusiks ja nyt meni jo vähän paremmin.

Lähetettiin siis Freyasta kuvaviesti Eddylle! :D

Mikke loistaa töissään.

Tässä välissä käytin Emilyn kaupungintalolla vaihtamassa Freyan nimi oikein.

Jos et nyt kuitenkaan? :D Mikä tuo toiminto ees on, Emilylle tulee se millon kenenkii simin kohalla, liittyykö se johonkii piirteeseen?

Miten miusta tuntuu et se luotettavana pidetty nimetön lähde on Mikke, joka on päästelly vahingossa sammakoita suustaan.

Devin tai kiivetä ite tuonne.

Toisaalla Damien sai tehtävän päätökseen.

Ja manailen samaa ku muutkii, eli ku vauvaa ei voi ojentaa toiselle simille vaan lattian kautta on käytettävä.

Etpä arvaakaan, Devin, mihin nyt nokkas työnsit.

Alakerrassa Mikke oli tekemättä etätöitä eikä meinannu suostuu millään lopettamaan :D

Ja tääkii asu liittyy taas sen rooliinperehtymistehtävään. Oli kaupungintalolla.

Ja ei taaskaan! Joten päätin sitten kokeilla kutsua sen tontille.

Sinne se kyllä tuli!

Ja niin tuli myös fani. Suojelulupauksen jälkeen pyydettiin Elinaa siis muuttamaan näille, koska miulla oli jo omia suunnitelmia mielessä.

Emily sai taas kirjan valmiiks mut ei menny ihan niinku Strömsössä :D

Sehän se. (Miulla on siis jo iäisyyden bugannu tuo noitten perhekuvake, en tiiä onko siinä liikaa simejä vai mitä, mut siinä ei näy päävalikossakaan mitään :D)

Ei se ollukaan paparazzi.

Tässä olikii sit mielenkiintonen härdelli ku Elina päätti väkisten lähtee uudelle kotitontilleen ja Mikke jäi puistoon, ja sit ne juoksenteli ristiin ja rastiin, joten lopulta ajoin ne molemmat kotiin ku alko olla jo tarpeet liian matalalla.

Tältä näyttää Elinan piirteet. Se on siis jonkun verran Mikkeä vanhempi ja entinen mehumestari, mut miusta se sopii oikeestaan tosi hyvin Mikelle. Eikä Mikke kai golddiggerkään ole, koska ei Elina ollu mitenkään hurjan rikas :D

Kotona Sari koittaa leikkiä myös hoitobottia.

Tästä tuli niin kauheen awkward olo! :D Toinen vaan tulee näille syömään ruokaa jääkaapista, Damien ei oo koskaan tavannu koko ihmistäkään ja Mikke oli vielä jossain matkalla kotiin :DDD

D: "Kai sulla meidän levy jo on?"

D: "Voi sitä kuunnella myös konelta, jos ei löydy kunnon stereoita!"

Mikke päätti nauttia lumisateesta ja syödä pihalla.

Sit heti itse asiaan koska SUUNNITELMAT

Tääkään ei vaan menny ihan niinku piti, koska TÄÄLLÄKIN toistuu tuo sama yläkerta bugi ja animaatiot lagaa, mut toisaalta se loi myös aika hulvattomia tilanteita ja repeilin ääneen XD

Pippi tuli taas huutamaan ku portit on lukossa.

Ja ylhäällä odotti tämä näky ::::D:D::D:D:D:Ddd

Hyvin menee mutta menkööt. Tässä siis peitto liikku ihan normaalisti mut simit jääti hetken, ennen ku niitten animaatiot lähti toimimaan.

Ja pelehtimisen jälkeen liu'uttiin tietysti eteiseen. Alasti.

Ei kuulunu tiluliluliitä.

Mikkehän se siellä.

Oma henk.koht. suosikkini on kyllä tämä :D Molemmat liuku tosta sit hemmettiin.

Aaaws!

NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Tuli mieleen, et en ollukaan kattonu Freyan silmiä. Vaikee noista nyt on tässä vaiheessa sanoa, et minkä väriset ne tulee olemaan :D

Oli pakko herättää Mikke unilta (ja sehän siis liuku seinän läpi vessaan), koska jos muistatte sen yhen talon/kartanon/mikälien? Niin, rakensin sen Mikelle. Ja kävin tässä välissä kaupunginmuokkauksessa säätämässä sen tontin niin, et sinne voi muuttaa. Tähän asti se on ollu vaan ostotonttina ja koska tiiän, et tässä pelissä Storyprogressionin luomat simit hyökkää taloapajille ku piraijat, hoidin kaiken kuntoon peli pausella ja ku yritin muuttaa näitä sinne, ni ei onnistukaan. Ja kävin sitten tarkistamassa asian ja...

...ei oo todellista!!! SP kerkes PARISSA MINUUTISSA ampumaan tonne taloon jonkun aivan randomin asukkaan!!! Häädin sen ja reissasin vähän liian monta kertaa kaupunginmuokkauksen ja pelitilan välillä ku peli ei kestäny ja kaatu :D

Peli jatku siitä kohtaa, ku Mikke oli tapaamassa Elinaa puistossa ja pyyti sen näille asumaan, eli ei mitenkään hurjan kaukaa. Oon muistanu tallentaa ahkerasti.

Tällä kertaa sama kirja sai vähän erilaisen vastaanoton :D

Ja Sari kerkes jo kaapata Freyan. Ja joo tiiän, tekstuurit on latautumatta :DD Ainiin, Emilyllä on tässä jo sen normivaatteet päällä, vaihoin ne takasin aika äkkiä sen raskausvaatteitten takia ja vinkki kaikille, jotka vihaa pelin generoimia raskausvaatteita (Emilylle tuli ihan hirveet!), niin Masterilla voi myös raskaana olevien simien asuja muuttaa sen Stylisti-tilan kautta! Tän avulla sain sen vaatteet näyttämään mahollisimman normaaleilta ja kuvakulmat tarkasti valkkaamalla siltä, et raskaus tulis mahollisimman myöhään yllätyksenä! :D


Ehkä ihan hyväkii kerran tää meinaa yrjötä vaipan takia :DDDDD

Kyl se vissiin ihan hyvää huolta lapsista osaa pitää.

Ja tottakai perinteinen VAUVAN VAIPPA HAISEE -kokous täällä heti ku silmä vähänkää välttää. Ja jokainen aina reagoi tuohon suitsukkeeseen tänne kiivetessään :DD

Mikkekii jotain tuoksuttelee näköjään.

No kappas, oli sitten eri elämänhaave ku aiemmin :D


Tässä se taas karkas tuonne Rogetien taloon - varastaakseen Damienin auton, jolla ajo takas puistoon Miken luo.

Tässä erityisesti oli vaikee saada nää samaan paikkaan ku toinen ajo autolla karkuun ku toinen juos jalan perästä ja aina eri suuntiin, ja sit nä lagas tässä jotain. Suostuvat menemään sisälle ku poistin toiminnon ja käskin ne sinne uudestaan.

Vauvan yritystä taas, koska voin. Ei kuulunu tiluliita taaskaan. Oiskohan lapsesta tullu poliitikko?

Kotitontilla sit Elina otti kaiken ilon irti sadettimesta -.-"

Lomabonuksia, ja... ja oon unohtanu lisätä tähän Damienin lol.

No asia oli nopeesti korjattavissa - mut siis repesin tälle :DDD Mikäs sitten on pieni bonus? Oisko se joutunu maksamaan työpaikalle takasinpäin? :DD

Lapset leikkii taas.

Simsin ehotus :D

Tällä mennään. Jostain syystä kuulostaa kauheen tutulta. Onko joku muu jo käyttäny tätä vai oonko peräti ite? Kauhukirja siitä siis tulossa :D

Laps nukkuu (no näennäisesti) samalla ku äiti työskentelee :D Se on äitiyslomalla mut ei ne kirjat itteään kirjota.

Tiluliita mä metsästän, tahdon saada suuren, enkä pelkää ollenkaan... eiku mitä? Niin siis edelleen yritän saaha Elinaa raskaaks ennen ku koitan muuttaa niitä uuestaan. Mut oli vissiin villi meno ku suihkukii hajos. Mut eipä tullu lasta eikä p*aa.

Eiku se jälkimmäinen tais kyllä tulla.

Olin käskeny sen vessaan mut se oli myös ite päättäny mennä sinne, joten päätti sit sielä kusta perään.

Emilyn prioriteetit elämässä :D

Voihan Kristian. Joku on jättäny kertomatta jotain. Tai sitten tuo on joku Riimin sukulainen, Riimihän oli alunperin Corbinin mielikuvitusystävä.

Devin hoitaa sillä aikaa ku Emily keskittyy kirjoihinsa :D Tässä muuten menee pelillä jo yli ymmärryksen, eikä Devinille ja Freyalle tai Mikelle ja Freyalle tuu minkäänlaista sukulaisuustäppää, koska Freya on kuitenkii Devinin tytärpuolen lapsi. Eikä peli oo keksiny sit sille mitään termiä, joten siellä ei näy mitään, et ne ois sukua.

Ai tais sieltä sit tulla sittenkii se tilulii. En kyllä kuullu sitä missään vaiheessa. Mut tämä hyvä.

Tänkii kanssa tappelin ihan saamarin kauan, ku ensin yritin selvittää, saanko jotenkii SP:n kiertämään sen tontin niin, ettei sinne voi muuttaa joku random. Sit luulin et just sen takia miekään en saanu näitä muutettua sinne, mut sit tajusin kokeilla viiä hiiren sen kolmion päälle, ja sen mukaan talossa pitää olla vähintään yks toimiva jääkaappi ja sänky jokaista simiä kohti. Ja tontilla oli jo parisänky - ja työnsin Sarin niitten mukaan, joten myös Sarille oma latauspiste. Mut ilmeisesti peli jotenkii ajatteli Sarin siminä, koska ku kävin sit sinne lisäämässä ylimääräsen sängyn, ni sain ne vihdoin muutettua! Jouduin kans heittämään näille koodilla lisää rahaa, et sain ostettua sen talon ylipäätään, mut laskeskelin kyllä et minkä verran miun täytyy ottaa pois tai lisätä rahaa näille, et olis about sama summa ku mistä lähettiin koodeilla lisäämään.

Eli tällä hetkellä simpaneeli näyttää tältä! Paavo pidetään, koska se on mainio puutarhassa ja meinasin sille myös lisätä sen piirresirun, jolla voi hoitaa lapsia (jos mahtuu). Sari oli muuten ihan jees mut vähän hyödytön, potkiskeli lähinnä tonttuja, joskus siivos, toi rahaa taloon käymällä töissä ja säikytteli simejä. En raaskinu sitä myydä tai mitään, joten menkööt Miken ja Elinan mukaan :)

Mikke näköjään hommannu taksiluvat jostain :DD Mut luulen, et Sarista on varmaan ihan kiva apu lapsen kanssa. Toivon kyllä, et Mikke ja Elina kestäis yhessä ja menis naimisiinkii vaikka, eikä vaihtais puolisoa ku sukkia koko ajan. Mutta, koittakaa pärjäillä kolmestaan! :D

Devin oli menossa hoitamaan Freyaa, mut hämmennyin, koska voisin vannoo, et tuossa oli vielä äsken vauva!

Mut ilmeisesti täällä on teleporttaavia vauvoja? En enää tiedä, mitä tässä tapahtuu. Oon ihan varma et se oli tuolla kehdossa hetki sitten ja nyt se on kaks kerrosta alempana Damienin edessä lattialla?

Täähän on erittäin realistista - aina on kissat jalan alla tai juoksee jalkoja päin.

Damien on kyl niin onnessaan tästä :D Ei sillä oikeesti oo ees mitään moodletteja tai toiveita, mut ihan hauska kuitenkii kuvitella, et ois.

Äiti kylään!

Esteristä on tullu vanhus! Ja se oli menossa leikkimään sadettimella, tottakai.

Paavon valtakunta? :D

Ems: "Mä niin tarviin päästä ongelle!"

Ems: "Jonnekin lämpimään, vaikka Egyptiin!"

Es: "Mut Egypti on niin kuiva, onko siellä edes vettä? :o"
Shoggoth on kyllä aika realistinen :D Se ei käy ikinä tuolla kasvihuoneessa mut just nyt ku Emily on siellä, ni senkii pitää päästä messiin!

Yritti turhaan katella ikkunasta ulos mut ei mahu koska sims </3

Paavoa häiritsee :D:D:D:D:D:D

Ei Shoggothilla ollu ees mitään toimintoa, silti se vaan tuli tuohon viereen haukkumaan, ihanku ois yrittäny osallistua keskusteluun :D

Ja sit se yritti taas katella ikkunasta ulos. Sentään nää peruuttelee tässä eikä jää juntturaan, joskus niitten AI tuntuu fiksummalta ku simien...

Niin.

Päätin piipahtaa jätkien kanssa Miken luona.

Portit ei aukee ilman summeroa ja Mikellä leviää vissiin pää :D

AAAAAAAAAAA MIKKE ON YLPISTYNY XDDDDDDDDDDDDDDDD Osti tollasen julkkistalon ni eihän joku Twinbrookin suurin poptähti isänä ole mikään iso juttu enää :DDD (Oikeesti Mikellä oli tässä 3 tähtee ja Devinillä "vaan" 2.)

Porttia ja summeria klikkaamalla ei onnistunu, mut Mikkeä klikkaamalla sen sai ulos tuolta :D Huomatkaa taustalla Sari lumiukonrakennuspuuhissa.

D: "Kai sä tiedät, miten lapsia hoidetaan ja kasvatetaan?"

M: "Älä huoli, mä oon nähny jos jonkinlaista tilannetta töissä!"

D: "Mut kai sä tiedät, ettei leffat anna kauheen autenttista kuvaa esim... mistään? Eh..."

D: "ANYWAY hieno talo!"

D: "Noin ahkeralla työnteolla olet kyllä sen myös ansainnut!"

Repesin tässä ku Sari lähti hiipien sisälle :D Elina parka, toivottavasti ei tuu ihan kauheen traumaattinen raskaus tuon botin kanssa saman katon alla asuessa.

D: "Kai teillä on vihree sähkö?! Ja muista käyttää LED-lamppuja tavallisten hehkulamppujen sijaan! Se säästää luontoa!" (Devinin yks piirre on ympäristötietoinen tms.)

M: "No öööö meillä on kyllä iso puu tuossa pihassa."

No julkisuus ainankii kohos :D

Sit vielä parit kehut perään. Noillahan oli kanssa suhde ihan nollilla, nyt se on about ystävätasolla, mut sitähän ei näy kai ku nää on sukua.

Tässä vielä tällänen talviaurinkokuva :p

Devin kysy lupaa käydä talossa (sillä oli vessahätä), ja vaikka Mikke ei ihan siltä näytä, ni kyllä sieltä lupa heru :D Pystyn näyttämään pikasesti tuota taloa jo nyt, mut otan siitä joskus parempi kuvia kesäaikaan, ku piha on paljon kivempi sillon, ja teen niistä sillon ihan kokonaan erillisen talopostauksen.

Täällä on sitten tää sisäänkäynti. Meinasin ensin ovea tuohon toiselle seinälle mut en jotenkii saanu sitä millään toimimaan, joten heitin sen tuohon. Tässä pelissä on muutenkii edelleen ihan hirveen huono valikoima ikkunoita ja ovia, eikä ladattujakaan oo niin hurjaa määrää eikä viittis joka talossa käyttää samoja muutenkaan. Ja en tykkää yhtään epäsymmetriasta, eli tossa ois sit ollu aina kivannäkönen mut liian kapee tai levee ovi, tai just sopivan kokonen mut ulkonäöltään sellanen ovi, ettei se ois todellakaan sopinu tän talon tyyliin.

Miulla ei ollu tosiaan mitään ideaa siitä, mitä ensin rakentaisin. Tähän olin itseasiassa jo alottanu yhen talon mut jyräsin sen kokonaan pois, ku se ei ollukaan niin kiva :D Tässäkii olin ensin vääntämässä ovee tien puolelle, mut sit tuli sellanen fiilis et miks aina tien puolelle? Kokeile jotain muuta vaihteeks, joten siksi näin. Ja sit siitä vaan kehkeyty tällänen... lukaali. Myöhemmin sit ajattelin et sen slogan on ihan selvästi: Mikke otti sanonnan 'kotini on linnani' vähän liian tosissaan, ja siks se näyttää tältä. Yritin hakee sellasta vähän modernimpaa lookkia, sellasta mikä näyttäis Mikeltä ja joka näyttäs sellaselta et Mikke vois ajatella et se on koko kylän hienoin mökki, vaikka muut ohikulkijat vaan ajattelis et ompas ruma ja kaupunkiin sopimaton mörskä :D

Saatte myös pari sisäkuvaa näin maistiaisena, mut voin kertoo sen verran et miulta loppu TAAS aivot kesken sisustuksen kanssa. Niin käy AINA :D En koskaan jaksa vetää sisustusta loppuun asti ku rasittaa ihan tarpeeks pääkoppaa se et rakentaa talon, määrittelee huonejaon ja säätää pihaa. Joten luultavasti palaan tän sisustuksen pariin vielä joskus. Otin myös Miken huoneesta kaikki sen palkinnot ja muut tavarat mukaan, jotka on tarkotus levitellä tonne taloon, mut se täytyy tehä sit vaihtamalla aktiivista taloutta, ja se on homma, johon ryhdyn vasta ku siltä tuntuu, koska Rogetien rinnetalossa saattaa sillä välin tapahtua ties minkälaisia töllöntöitä :D

Tässä pohjat molemmista kerroksista:

Alakerta.

Ja yläkerta. Kuten huomata saattaa, on aika tyhjää ja oon pitkälti vaan läiskiny valmiita tavaroita sinne tänne sen kummemmin värejä tai tekstuureja muuttamatta, koska en vaan jaksanu. Seinät ja katot on värjätty mut lattiakii tuottaa miulle aina ongelmia ku tuntuu et käytän aina vaan sitä samaa/niitä samoja lattioita ku mikään ei tunnu sopivan mihinkään. Oon asunu ikäni talossa jossa on puulattia kaikissa huoneissa (ja nykysessä asunnossa on puulattialta näyttävä muoviseoslaminaattimikälie + laatat keittiössä), joten miulla ei oo HAJUAKAAN minkälaista lattiaa ees haluan, joten työnnän aina sen saman puun joka paikkaan ku se on miulle se kodikas lattiapinta.

Elina löyty vessasta pyykkäämästä :D

Miken palkintohylly! Ja isot ikkunat koska pitäähän niitä nyt naapureille esitellä :DD

Tulevan lapsen huone + jääpuikkoja.

Makkaria.

Inspiroiduin vähän House Hunters International -ohjelmasta, ku siellä on kauheen usein asuntoja, joitten makkareissa on joku  upee näkymä tms. Ei kauheesti näy tälleen talvella :D

Mut tämä näkymä siitä siis avautuu.

Vessassa kelpaa kans istua aamuhorroksessa tätä näkymää tuijotellessa :DD

Ja toinen House Hunters International -sarjasta ottamani idea!

The Walk-In Closet! Tästä tuli oikeestaan tosi kiva!

Damien tuli paikalle, koska meinasin käyttää D:eitä yhessä paikassa.

Devin kyseli aiemmin maineestaan ja sillekii pettäjän maine :D Kummallista. Varmaan ne on ne kateelliset fanit ja paparazzit jotka saa pakit yks toisensa jälkeen ja sit levittelee huhuja kostona.

Tästä suunnasta vielä vähän + valaistus. Tein tohon tollasen "erkkeri-ikkunan", periaatteessahan tuohon sopis vielä isompi ikkuna mut ei oo oikein mitään kivannäköstä, ellei sit vedä noita pystyikkunoita ton tilalle.

Ihan nättiä :)

Taas työjuttuja ja Devin liitty keskusteluun eikä vissiin ilahtunu Damienin puhelusta :D

Sitten tuli tämmösiä, sekä koulu että sairaala bugas niin, et niistä ei voinu klikata. Olin jo ihan hukassa tän kanssa ja kokeilin Masteria ja kaupunginmuokkausta ja vaikka mitä mut ei, ei vaan toiminu! Sitten kokeilin mennä niille tonteille ja poistaa koulu- sekä sairaalarakennuksen kokonaan ja ostaa tilalle uudet, ja se muuten toimi! (Jos joku ei tiedä miten, niin testingcheatsenabled true -koodi päälle, seuraavaks buydebug on -koodi, ja sit ettimään ne objektit buydebug-valikosta. Saattaa tosin olla myös siinä yhteisötonttien valikossa rakennustilassa, en muista nyt kunnolla. Mut moveobjects on päälle ja saa sit sen rakennuksen aseteltua kohilleen.)

Tää itkuhälytin on tosi kätsy, yks harvoja oikeesti hyödyllisiä ja toimivia Storen esineitä, mut en kestä tuota typoa, ku nyt siitä tulee ihan meikäläisen murretta :DDDDDDD

Siitä voi siis klikata vauvalla ja jos toisen itkuhälyttimen kanssa samassa huoneessa on sim, se saa automaattisesti sen toiminnon omaan toimintajonoonsa. Ainankii Emily on selvästi riemuissaan itkuhälyttimestä :D Joo olin taas malttamaton eikä tekstuurit oo ladannu lol.

Esteri on edelleen täällä, näköjään Riimin tukka lainassa mut tää look on parempi kivempi ku se peruspelitukka :D Tää on siis pelin generoima asu.

Tää on kans kiva esine, ei siitä kummempaa hyötyä ole mut ihan hauska piriste peliin.

Pst, tää on kanssa pelin generoima asu.

Ehkä pitää odotella vielä muutama vuosi, ennen ku tää on mahollista :DDD

Ja noh, sitten kävi NÄIN
Ems: "Näänkö mä näkyjä vai mitä ihmettä? Liikaa kahvia???"

Ems: "Iskä mitä..?"
D: "Aateltiin et Freyalla on yksinäistä kasvaa ainoona lapsena täällä joten ostettiin Devinin kanssa vauva :) 2-vuotishäälahjana toisillemme!"

Ems: "Kakara tänne. I'm out."
D: "Muista käsitellä poikaa varoen!!!"

Sinne oma kehto, ja robottinalle, koska Damien on bottifani :D

Ja tässä on hän, Ezra Roget ja kaikki piirteet tuli arvottuna. Ja miten, kysytte ehkä? No näin:

Repesin tolle "...että vauva on suunniteltu." :D Sairaalasta voi siis "ostaa" vauvan ihan minkä simin kanssa tahansa, ja siitä asti ku huomasin ton toiminnon Tulevaisuudessa, oon halunnu toteuttaa tätä koska kiinnostaa tietää, minkänäkönen lapsi näistä kahesta voikaan tulla! Ja sit huomasin et tämä on täällä perusmaailman sairaalassa myös eli ei tarvii lähtee ees tulevaisuuteen tämän kanssa, joten why the hell not! Lisäks näille molemmille tuli jo aikapäiviä sitten toive yhteisestä lapsesta, ja se jotenkii sinetöi sen et todellakii, tätä muuten testataan! :D Ja sit kävi niin, et tää postaus olikii 100. Roget-postaus ja jotenkii kaikki vaan loksahti paikoilleen. Emily lähti yliopistosta raskaana, Freyan syntymä ja sitten vielä Ezra - täydellinen sekametelisoppa 100. osan kunniaks!

Tässä vielä pakollinen sairaalakuva :D Fun fact: en tienny mikä ero on tolla DNA:n arpomisella ja muokkaamisella, ajattelin jotenkii koko ajan sitä ku siminluonnissa voi testata kahen simin jälkeläisten ulkonäköä. Vai voiko? Ainankii kakkosessa voi? Siitä on niin hitosti aikaa ku oon tehny pariskuntia kolmosessa, etten edes muista enää :D Ni luulin jotenkii et siihen avautuu joku sellanen "valitse simisi kasvonpiirteet" -härpäke, mut kaipa se ois vaan antanu valita sukupuolen ja piirteet yms.? Mikä ois ollu järkevämpää, koska alusin EHOTTOMASTI pojan ja tottakai sieltä tuli tyttö :D Olin jo ihan hukassa et mitä nyt teen, kunnes sit uskaltauduin kokeilemaan vauvan muokkaamista CAS-tilassa Masterin avulla ja sehän muuten toimi! Joten sain vaihettua Ezralle sukupuolen ja pystyin pysymään suunnitelmissa. Piirteillä ei niinkään oo väliä, sattumalta sille osu tuo Kaikesta kiinnostunut, mikä on sama ku Freyalla, mut toisaalta se voi olla ihan hauskaa seurata, miten se käyttäytyy muitten piirteitten kanssa. Luultavasti arvon Ezralle piirteitä jatkossa, koska miulla ei oo sille mitään suunnitelmia ainakaan tällä hetkellä. Ihan mielenkiintosta nähä, minkälainen luonne ja sim siitä kehittyykään.

Tän sukupolven jälkeen palataan kyllä siihen perinteiseen 1 lapsi/sukupolvi -systeemiin, mut tehään nyt tän sadannen osan kunniaks pieni poikkeus :p

Tässä vielä loppuun sukupuu, joka alkaa olla jo aikamoinen sekamelska :D Hassua ajatella, et Ezra on oikeesti Freyan eno. Tai no, enopuoli :D


Mutta hei KIITOS kaikille jotka on seurannu Rogetien seikkailuja kaikki nää vuodet, ei meillä ookaan tästä Emilyn sukupolven seikkaluista ku sellaset yli 60 osaa. Jatketaan samaan malliin, ehkä joskus osassa 1000. ollaan jo 9:ssä polvessa :D Jos tää hidastuu samaan tahtiin ku tähän asti ni voi olla et tulee vielä paaaaaljon osia, loppujen lopuks tää on ollu aika hidasta, kuvia tulee vaan aina joka kerta enemmän ja enemmän. Mut rupeen varmaan tekemään jatkossa pitempiä postauksia jo ihan ylipäänsä, koska ainankii lukijapalautteen pohjalta ne on tervetulleita. Ja just nyt on pelivimmaa, joten pitäis kuviakii taas kertyä :D

Miun pitäs varmaan muutenkii alkaa taas suunnittelemaan jotain oikein kunnon spesiaalia tänne, koska tänä vuonna tää blogi täyttää 10 vuotta. Mihin hittoon sekii aika oikein katos??? :D Täytyy varmaan tehä tälle erikseen oma postauksensa ja kysellä vähän, et minkälaista spessua pitäis tällä kertaa väsätä :p

11 kommenttia:

 1. Mulle tuli heti kun puhuit Emilyn vaatteenvaihdosta syystä x raskaus jo mieleen, mutta sitten kun et vielä vähään aikaan puhunut asiasta ajattelin jo erehtyneeni :D. Hui, jo 10 vuotta! Itse olen varmaankin lukenut tätä blogia sen 10 vuotta, alkaa miltein hurjistuttaa. Mutta onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ajattelin kyllä, et onkohan "syystä x" jo vähän liian selvä, periaatteessa ois voinu jättää sen kokonaan mainitsematta ja kattoa, oisko kukaan huomannu vaatteissa eroa :D
   Ja kiitän! Ja kiitän myös siitä, et oot jaksanu näinkii kauan olla menossa mukana! Jotenkii nyt tuntuu itestä, et 10 vuotta on ihan liian lyhyt aika, mut ei se voi sen enempääkään olla, ku TS3 ilmesty ite vasta lähte 11 vuotta sitten, enkä perustanu blogia ku vasta seuraavana vuonna :D

   Poista
 2. Daaaaamn, 300 kuvaa?? Yleisö saa sitä mitä tilaa :DDD Ehkä on kliseinen nimi joo mut mulle tuli sen ansiosta sellanen tunne et omg haluun äkkiä käydä spoilaamas itelleni et mitä täs osas tapahtuu ennenkä luen kunnolla. Tyyliin ku luet hyvää kirjaa etkä malta oottaa et näet mitä seuraavaks käy ja tekis mieli kurkata parin luvun päähän :D (En sortunu, tästä lähtee kootut ensireaktiot~)

  * * *

  Vihaan muuten tota et musiikkeja ei saa mutelle ilman et soittimet ja stereot ja kaikki hiljenee! Mulla on modit jotka poistaa lataus-, siminluonti- ja ostotilamusiikit koska en jaksa jatkuvasti käydä asetuksis säätämäs. Nelosessa on tää sentään tehty fiksummin ja musiikeille on oma erillinen asetuksensa.

  On selvästi kulunu liian kauan siitä ku mulla on viimeks ollu simperhees kissa ku en muistanu et ne voi hypätä lipastojen päälle. Ääääää Mistborneille mahtuis kyllä hyvin vielä yks kissa, ei niitä oo tällä hetkellä ku kymmenen perheenjäsentä :'D

  Jumaliste kuinka repesin tolle videolle :DDDDDDD En yhtään osannu oottaa et Mikke vaa yeettaa siitä muualle XDD Ja vielä noin sulavasti, ai saatana nauran joka kerta ku katon uudestaan apua

  okei rauhotun jatketaan

  Oisko kuivausrumpu? :DDD

  Nyt ku latasit ton Trafficin nii en tiiä luikko jo sieltä lataussivun uumenista, mut jos et haluu et paikat on täynnä niitä Bridgeportin feikkitakseja nii kannattaa laittaa asetuksista Traffic Deltaks jotai tosi pientä, tyyliin -500.

  Ohhoh, näyttää toi Emilyn uus asu siltä et tiiän mitä kohta tapahtuu~

  Voi ei miten ihana kuva :D Ja karatepotku en kestä XDD Joskus sitä vaan pausettaa ihan täydelliseen kohtaan.

  En tiiä noista tyhjistä kojuista :/ Mä käytän nraasin Registeriä, mitä sulla ei vissiin oo? Se pitää huolen kaikkien noiden palveluroolien täyttämisestä, eikä oo ikinä ollu mitään tällästä ongelmaa.

  "Tähän käteen se lätty", tuli taas niin puskista et nauroin ääneen :DDDDD

  Tykkään kuinka tuolla etuoven yläpuolella on edelleen toi puuttuva seinämaali minkä huomasit sillon siinä taloesittelyvideos :DDD

  Tolla nuuskamuikkusen sukulaisella on siististi nypityt kulmat mut ei se tota naamaa paljo paranna XD

  Jaa että vaatteet ei oikein istu ;))) Ai sieltähän se tuli jo heti seuraavissa kuvissa :D

  Haha, mä sekottelen kuvia joskus ihan urakalla just tollasissa tilanteissa et saan aikaan hyvän draaman kaaren :DD Ja ku mä en ees nimee kuvia uudestaan nii ne kohat paljastuu helposti jos joku sattuu tarkistamaan. Eikä tunnu ees pahalta >:)

  Ainii vanha kunnon omena-vesimelonikikka! Enpäs ookkaa käyttäny piiiiitkään aikaan.

  Freya ♥ Tähän sukuun tulee niin harvoin uusia simejä et oon ihan kikseissä :'D

  Mulla on normaalisti semihyvä muisti simien suhteen, varsinki jos oon seurannu blogia säännöllisesti pitkällä aikavälillä enkä tyylii ahminu kaikkia postauksia paris päivässä. Rogeteista muistaisin kaikki simit (ja koko sukupuun...) vaikka unissani, samoin Shoggothin, mut kissat on sitte eri juttu xD

  Ite en ikinä tajua miettiä et nii joo lukijat ei välttämättä muista et keitä hittoja nää kaikki lapset on ja kuka on toi randomi joka meni taas uusiin naimisiin :D Mut sen takia yritän pitää sukupuuta aika tarkasti ajantasalla et voi sitte ainaki sieltä tarkistaa jossei kehtaa kysyä. Enkä todellakaan ota itteeni jos nimet tai sukulaissuhteet unohtuu, koska kyllä niitä simejä muutama (liikaa) tuolla talos pyörii :DD Eikä kaikkia tuu välttämättä kuvattua läheskää yhtä paljo.

  MITÄ VOIKO SIMSSIS SEKSTATA :D:D:D:D:D:D Aikamoista.

  Siis toi häiritsehän on se Superstaran mukana tullu toiminto millä simit voi huudella ja häiritä esiintyjiä jne :D En tuu ikinä ymmärtämään miks sitä ei lukittu vaan sopiviin tilanteisiin, koska mikään ei oo ärsyttävämpää ku joku randomi alkaa keskellä kaupunkia buuaamaan omalle simille joka saa sitte negatiivisen moodletin :)))

  Voi luoja repeilen tolle Miken ja Elinan säätämiselle.............

  (wow oon niin yllättyny et ei mahtunu yhteen kommenttiin ._.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees tiiä näkyykö vauvoilla oikee silmien väri vai onks niillä kaikilla vaan sama naama. Mulla tuntuu ainaki et kaikkien silmät on vauvana aina noi harmaansekaset, ja luulis et esim. Kieranin valkoset ois ollu aika helppo bongata.

   Lapset leikkii :DDDD

   Nyyh, hei hei Sari :( Sun touhuja oli varmasti paljo hauskempi seurata kuvien kautta ku ite pelata :D

   Jaahas, nyt ne sunki simit alko sitte pölliä takseja :DDDD Se johtuu tosiaan Trafficista, siellä on joku asetus joka pakottaa NPC:t käyttämään takseja jos niillä ei oo omia autoja (eikä taikomaan jotai random väliaikasta autoo jostai), mut en oo ihan samaa mieltä tästä määritelmästä "käyttää takseja"... Ku laitoin sen asetuksen pois päältä nii Overwatch alko yhtäkkiä löytämään ihan naurettavia määriä hylättyjä autoja joka yö, et ne taika-autot jää sitte vissiin jumittamaan pitkin kaupunkia. En oo vieläkään päättäny kumpi näistä ny on sitte parempi :D

   Mikke kamoon portti auki :DDDDDDDD

   Vitsit tykkään edelleen tosta kuistista joka on tolleen piilossa. Itellä on just toi ongelma et etuovi asettuu aina tutusti ja turvallisesti päin tietä, mut ehkä saan tästä inspiraatiota kokeilla seuraavalla kerralla jotain muuta. Jos vaikka innostuisin rakentamaan kakkosessa, ku sille nelosen testiperheellekki oon jo talon rakentanu.

   Oisit nähny mun ilmeen ku tajusin et toi vauva Damienin sylis ei oo Freya :D

   Awww Ezra on ihana nimi ♥ Mut ei helkkari spoilaan täs ny sen verran et mulla on ollu just sama suunnitelma seuraavalle sukupolvelle, eli tehtailla lapset tuolla sairaalalla :DDDD Hyvä tietää ny vähän yksityiskohtasemmin miten se toimii ennenkä rupeen ite riehumaan. Haluun kuitenki et kaikki hiustenvärit sun muut arpoutuu (et voin sit rageilla ku ei tuu sellasia yhdistelmiä ku haluun lol) nii onneks siinä on toi arpomisvaihtoehtoki.

   Kiitti hei sulle et pidät tätä blogia vieläki aktiivisena! (Ok jotenki outoo kiittää siitä mut you know what I mean :D) En voi sanoo et oon ollu koko ajan menossa mukana ku pidin sen hiton pitkän tauon, mut comebackin tekeminen oli paljo helpompi päätös ku huomasin et täällä on ainaki yks tuttu ihminen vielä blogimaailmassa mukana ♥

   Poista
  2. Haha, tulee muuten tuosta mieleen, et pentuna miulla oli tapana alottaa kirjat niin, et luin aina ekana viimesen sivun tai ainankii viimesen lauseen sieltä, mahollisesti koko sivun. Tavallaan mielenkiintosta, koska siinä vaiheessa ei tiiä vielä mistään mitään ja siitä saa aivan erilaisen kuvan ku sillon, ku sen lukee viimesenä :DD Tosin enää en tee näin - jos ois tyyliin jonku Pottereitten vikan kirjan vikan sivun lukenu ekana ni että ois ketuttanu XD (Ku ketuttaa sillonkii ku sen on lukenu vikana ::D)

   ***
   Tuosta tulikii mieleen, et TS2 sai muuten kytkettyä valikosta suoraan, mitkä BIISIT soi tai ei soi pelissä. Tungin sen nimittäin täyteen musiikkia, mitä kuuntelin sillon paljon (tästä syystä The Killersin Sam's Town -levy ja Senses Fail antaa aina jäätävät TS2-vibat :D) ja laitoin vaan pelin omat musiikit pois päältä. Ja yhessä vaiheessa muuten koukutuin johonkii TS2-rakennusmusiikkiin niin paljon, et laitoin kaikki muut musiikit pois päältä ja kuuntelin repeatilla vaan sitä yhtä biisiä samalla ku rakensin jotain hervotonta mökkiä :D (Muistan vielä siitä talosta jotain, et miltä se näytti, on varmaan vielä jossain arkistossa säilössä, ehkä täällä jopa postauksena.)

   Kyllä, kuivausrumpu se oli :DD

   Noni, ei simssin himopelaajia voi huijata vaikka haluais, raskausasut tunnistaa vaikka kilometrienkii päähän :DD

   Okei, täytyy siis kokeilla Registeriä. Ei tosiaan löydy sitä iteltä atm. Kiitän vinkistä!

   AAAA joo huomasin muuten itekii sen puuttuvan seinämaalin kuvia editoidessa, mut en pelatessa ENKÄ kirjottaessa, miun oli tarkotus mainita siitä jotain mut adhd-aivot ni sinne se jäi editointisessioon XDDD Spoiler alert: en oo vieläkään muistanu värjätä sitä pelissä. Se tulee varmasti photobombaamaan vielä kauan :D

   Kyl miekii välillä siirtelen kuvia eessuntaassun kirjotusvaiheessa, oikeestaan harvemmin jaksan alkaa niitä editoinnissa siirtelemään eri paikkoihin, ellei joku sovi paremmin johonkii kohtaan ja on helpompi nimetä tyyliin 013b :D Mut en yleensä jaksa muutenkaan draamaa tai "tarinaa" kyhätä, ni ei kauheesti tarvii noita, mut nyt oli hauskaa vähän naureskella partaansa ku mietti, et mitä lukijat sanoo ku ei tiiä mitään miun suunnitelmista :D

   Minen ees tiiä auttoko noi vesimelonit vai oliko vaan tuurit kohillaan :D Niin monet on valittanu kaikkialla, jos googlettaa, et ne ei toimi tai et ne toimii vaan ekalla kolmanneksella tai et joka päivä pitää syödä yks jne. mut ei noi kyllä oo minuu kai koskaan pettäny? En tosin kauheen usein yritä ees vaikuttaa vauvan sukupuoleen mut aina sen kerran ku oon yrittäny, ni kyllä ne on toiminu. Tai sitten "toiminu" :D

   No arvaa oonko mie kikseissä ku tähän sukuun todellakin tulee niin harvoin uusia simejä XD

   Rogeteissa tietty helpottaa huomattavasti se, ettei lapsia juoksen joka sukupolvessa lauman verran :D Ja kissoista sen verran et en kestä muuten enää miekään perillä ja pystyn ne kyllä laskemaan jotenkuten, mut välistä on pakko käydä lunttaamassa nimiä ku meinaa jäähä välillä kokonaisia sukupolvia välistä :D Että ei hätiä mitiä XD Bam-Boo ja Button edustaa kuitenkii jo 7:ttä polvee. (Psst kävin lunttaamassa sukupuusta. Unohin jo missä välissä oli mikäkii kissa ::D)

   Tää vastaus ei muuten varmasti mahu yhteen viestiin, sano miun sanoneen...

   Poista
  3. EI NIIN

   ***
   Tuo häiritseminen on niin outoa, Emily on jatkuvasti menossa häiritsemään millon ketäkii mut ei miulla kai muille tuu tota edes toimintoihin :D Mikähän piirre sen sit tekee, luulis olevan vielä ristiriidassa sen kanssa, et Emily on kirjaimellisesti Hyvä.

   Tuo on muuten totta, et vauvoilla on varmaan kaikilla sama silmienväri aina. Mietin vaan et vaikuttaako korvaavat jotenkii mut loppujen lopuks on niin harvoin vauvoja pelissä, et en enää muista tälläsiä :D Ezrastahan sen vois tarkistaa.

   Sarista saa kyl komediaa, mut loppujen lopuks se oli vähän hyödytön :D Aina potkimassa tonttuja tai häiriköimässä, muun aikaa sit siivos ja kävi töissä. Eikä tuolla nyt niin paljon hommaa ole, etteikö Paavo selviäis niistä yksin + simit auttaa kyllä.

   Kävinkii jo jotain Trafficin asetuksia säätämässä, mut en muistanu tuota siun Delta-vinkkiä, mut täytyy kattoo sitä taas ens kerralla. Miulla on noita jumittavia tyhjiä autoja löytyny pelistä jo ennenkii, lähinnä tosin poliisiautoja :DD

   Haha, ainankii jossain onnistuin siis yllättämään :D

   Minuu häiritsee edelleen, et mitä se tekee, jos valkkaa sen, et saa ite valita :D Ehkä se kysyy sukupuolta ja antaa sen piirrevalintalätkän? Vois googlettaa :D

   No olihan miullakii välissä sellanen melkein 2-3 vuoden mittanen tauko, ku edellinen kone ja sims ei enää tullu toimeen. Välissä pelasin satunnaisesti sen verran mitä nyt kone ja peli jakso pyöriä (Virhekoodi 12 oli melkein joka kerta edessä, joten ei kauheesti kiinnostanu pelata) mut ei sinä aikana tullu ku joku postaus, pari vuoteen ehkä. Ja en voi ymmärtää, et uuden koneen rakentamisesta on jo aikaa 4 vuotta. Niinku mitä, mihin se aika meni??? :D
   Ja ole hyvä vaan! Mie ku jostain innostun ni yleensä se tulee sit jäädäkseen. Nimimerkillä simssiä vuodesta 2003 asti omana (vuodesta 2000 kaverien luona) eli oon oikeesti pelannu simssiä yli puolet elämästäni :D 17-20/28 vuotta :DDD

   Poista
 3. Oon kyllä lukenut kaikki mitä oot tänne viime kuukausina julkaissut, mutta kommentointi on jostain syystä jäänyt, pahoittelut siitä. Jospa mä nyt kumminkin yrittäisin. :D

  Voi hemmetti kun rupesi naurattamaan tuo video, missä Mikke lopettaa treenaamisen. :D Toki pelatessa bugit ovat toisinaan hyvinkin turhauttavia, mutta jos nyt jotain hyvää, niin ainakin niistä saa huvittavaa materiaalia blogiin.

  Emilyn vaatepäivitys... Mä olen jo melko varma, että mikä tämä syy x on, mutta katsotaan myöhemmin, että osuiko oikeaan.

  Nuo luisteluhommat on ihan kivoja, mutta mullakin käy tosi useasti tota, että jos vien treffeillä olevan pariskunnan luistelemaan, niin jotkut tuntemattomat tunkevat luistelemaan heidän kanssaan ja se ärsyttää. :D

  "Ei sentään nimenä ole nuuska." :DDDDD

  No niin, mä arvasin, että Emily on raskaana! :D Onneksi juttu taisi kuitenkin olla ihan iloinen yllätys. Ainakin tuleva isoisä vaikuttaisi olevan innoissaan. :D

  Freya on aivan ihana nimi. :)

  Kyllä mä yleensä aika hyvin muistan simit ja erotan ne toisistaan. Jos en niin, sitten kurkin jotain vanhoja postauksia, että muistan kuka on kuka ja olen taas kartalla. :D

  Tuo vauvan kantaminen tikapuita pitkin yllätti mutkin. :D Kun toisinaan simeille esim. lattialle jääneen lautasen väistäminen tuntuu olevan niin hiton hankalaa, niin on suorastaan ihme, että tuo onnistuu.

  Voi hemmetti mä räkätin noille Miken ja Elinan bugaaville pelehtimisanimaatioille. :DDDDD

  Musta tuntuu ainakin siltä, että vauvoista ei taida ikinä oikein erottaa, että minkä väriset silmät niillä on. Muutenkin vauvat taitaa näyttää aina ihan samalta, ihonväri vain vähän vaihtelee. Tai siltä se ainakin vaikuttaa. :D

  Tuo Miken ja Elinan uusi talo on muuten tosi hieno! Saatan ehkä pölliä tuon walk-in closet-idean yhteen meneillään olevaan sims-rakennusprojektiin. :D

  Mä en kyllä tosiaankaan osannut arvata, että Damien ja Devin hankkisivat vielä jälkikasvua kun lapsenlapsikin on ja toinen tulossa, mutta eihän siinä mitään. Ezra on myös oikein kiva nimi!

  Oon ihan ruosteessa tämän simsblogeihin kommentoinnin kanssa, kun suurin osa mun lukemista blogeista on tarinoita. :D No, ehkä tämä tästä vielä. Pitää vaan vastaisuudessa koittaa kommentoida ahkerammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kommentista! Ja lukemisesta myös, tottakai :D

   No se on totta :D Itseasiassa oon jo niin tottunu kaikenmaailman bugeihin, et osaan nauraa niille ennemmin ku kettuuntua. Eniten ehkä ärsyttää vaan sellaset oikeesti tekniset bugit niinku pelin kaatuilu latausruuduissa yms. tai jos on joku bugi, joka oikeesti haittaa pelaamista. Nuokii yläkerran bugit ei haittaa simien suoriutumista missään asiassa, joten sama se, mitä animaatiot touhuaa, ainankii blogiin saa hyvää ja vaihtelevaa materiaalia :D

   Noni, just tuossa sanoin johonkii aiempaan kommenttiin, et pitkäaikasilta simsinpelaajilta ei kyllä voi salata mitään, tai ei voi ainakaan "hide in plain sight" :D

   Totta, ja ku sitä piruettia ei saa lopetettua käskemällä, vaan pitää oottaa, et ne ite on valmiina ja lähtee taas ittekseen luistelemaan.

   Joo ja raskaus oli ihan suunniteltu juttu, sen takia mentiin yliopistoon! Tai oikeestaan, en alunperin ehkä meinannu sitä just tähän hetkeen vielä, mut Eddyn takia mentiin yliopistoon + Miken työuran ja julkkispisteitten takia (joita ei muuten tullu lisää sen enempää ku kotonakaan :D), mut sit ku seuraava osa oli kerran 100. ni hitsi, mikäs sen parempaa ku sekottaa pakkaa tunkemalla taloon lisää yllätysvauvoja :D

   Kiitän! Tuli muuten inspis jo ajat sitten, ku pelaan käynnkällä peliä Diggy's Adventure, ja siinä seikkailut liittyy eri uskontomytologioihin. Freya on nimetty siis Norjan mytologian jumalattaren mukaan! Tästä voisin oikeestaan kertoo lisää vielä enemmän jossain blogipostauksessa, sille nimelle on kuitenkii syynsä. Tai oikeestaan, nimi on enne, in a way :D

   Alright, hyvä tietää! Ja sukupuuthan löytyy tosta (Ilmotusasiaa-)sivupalkista myös, mistä voi tarkistaa kans nimet ja naamat suht nopeesti. Oon kans suunnitellu, et tekis jonkun erillisen postauksen kaikista suvun simeistä piirteinen yms., pieni esittelyteksti kaikista, ni helpottaa sekii jatkoa. Ku aina välistä viittaan kuitenkii aiempiin sukulaisiin, mut yleensä kyllä mainitsen, et kuin mones ukki tai mummi on kyseessä.

   Jep! Vielä ku kissat tässä pelissä vois kiivetä tikapuita, ni ois aika jees :D

   Joo mie kanssa repeilin noille, ois pitäny ottaa videota, oli sen verran hulvattoman näköstä :DD

   Totta, tuossa aiemmassa kommentissakii oli tästä vauvojen silmienväristä ja kyl sen niin täytyy olla, kerran niin moni niin sanoo. Ihonväri kyllä näkyy jo vauvoilla, mut tulava silmien- ja hiustenväri ei vielä. Ihanku TS2 ois muuten vauvoilla ollu jo kulmakarvat, josta näki tulevan hiustenvärin? Anyway, niin harvoin on pelissä vauvoja et ei enää muista tälläsiäkään juttuja :D

   Kiitän! Ja pölli rauhassa :D Aina mietin et ku talot on niin samanlaisia ja mitä hittoa niille vois tehä, et niissä ois jotain uutta ja erilaista, ja no hitsi, walk-in-closet on kyllä sellanen, mikä TÄYTYY löytyä julkkiksen talosta joten why the hell not :D Nuo hyllyt on Tulevaisuuteen-lisärin hyllyjä ja ne toki vähän pelatessa räiskii, ku ei oo tarkotettu olemaan päälekäin, mut ei ne kuvissa niin vahvasti häiritse. Ja varmasti aika helppo myös kuvamuokata piiloon, jos siltä tuntuu.

   Hienoa, onnistuin siis yllätyksessä! :D Noilla oli ollu toive yhteisestä lapsesta jo iät ja ajat ni olihan se pakko toteuttaa jo ihan mielenkiinnosta!

   Hyvinhän se kommentoiminen meni! :) Kyl se siitä, itekii kyllä ruostuu tosi nopeesti, jos on yhtään pitempi tauko blogien lukemisesta ja sit tuntuu ettei osaa mitään, ku taas alkaa kommentoimaan, mut kyl se siitä. Joskus luin ja kommentoin paljon (suomalaisia) fanficcejä ja jo sillon tajusin, et palautteenkii antaminen on taitolaji ja mitä enemmän kirjottaa kommenteja/palautetta, sitä paremmaks siinä tulee! Eikä tää ollu siis huonoa kommenttia nähnykään, ei missään nimessä! :D

   Poista
 4. Heitetään nyt tähän loppuun vielä ilmotuksena kaikille tätä kommenttiketjua seuraaville: blogissa uutta luettavaa! :D

  VastaaPoista
 5. Vähän jälessä taas tää kommentointi, mutta täältä tullaan!

  Hmm no Sari päätti pestä käytävän seinätki vessaharjalla :D

  Damienin plumbottitoiveesta tuli mieleen, että Anttikin haluaa koko ajan ystävystyä avaruusolennon kanssa, vaikka ne on Xanan kanssa jo hyviä ystäviä. Mikää ei riitä, ois vissii pitäny saada Töttöki ystäväks :D

  Shoggoth onkin salaisesti teknologiakammoinen :o

  Aaaahhhh liukuva Mikke XDD Voi hyvänen aika!

  "KEKSI!" :DD Mulla Xana tykkää huudella vaikka sun mitä. Saatan olla kattomassa esim. Filemonin sekoilua, kun toisesta päästä taloa kuuluu yhtäkkiä "AAH! JUUMAALAAA!" :D

  Kuivuri... kuivausrumpu? :D Joku on tainnu jo kertoakin.

  Tonttuhaudat on kyl juhlallinen koriste hautausmaalle!

  Paavo leikkii rokkitähteä isäntiensä tapaan :D

  XDD Repesin luistinradan karatepotkuille! Oon selannu tän postauksen joskus aikasemminki läpi ja naurattaa joka kerta!

  Mulla on sama ongelma, ei näy myyjiä riehassa! Pelillä ei vissiin vaan oo yhtään vapaata simiä, jonka vois lähettää tonne? Pitäs tutkia asiaa.

  Ahaaa, raskaus ;) Ihanaa, että Rogeteillekin saatiin vauvoja! Jopa kaksin kappalein. Ihana ko kaikki perheenjäsenet reagoi Emilyn raskauteen vähän eri tavalla :D Vaikka no, vain yhdelle tehtiin oikeesti tuo toiminto. Mut ainaki on helppo kuvitella.

  Damien kai kommentoi niitä Miken bisneksiä :D

  Paavo myy vihanneksia mustassa pörssissä pimeällä kujalla. :O

  Simeistä pysyy ihan hyvin kärryillä, eli ei huolta siitä. Kissoista sen sijaan ei mitään toivoa :'D Mut se on ehkä ymmärrettävää, sillä kissoja on vaikeempi erottaa toisistaan eikä ne näy postauksissa nii usein. Mutta kuinka oikein pystyt huolehtimaan noin isosta kissalaumasta? :D

  Pelehtimisviesti, olikohan se nii että kutsuu toisen simin sun luo pelehtimään? xD

  Oho, Elina oliki jo vähän iäkkäämpi. Mutta jos se sopii Mikelle, nii mikäs siinä! Vielä ehtii kakaran pyöräyttää :D Oisko Elinan hedelmällisyys jotenki alhaisempi ko se on jo aikuisuuden myöhäisvaiheilla? En tiiä vaikuttaako se oikeesti.

  Hahaa, Mikke ylpistyi, ei oo tuntevinaankaan muuton jälkeen XD Nätin talon teit! Vaatehuone on kiva ajatus!

  Mietin että hetkinen, "ostettiin vauva". Mitä ihmiskauppaa täällä harjoitetaan :DD Mut sehän oliki tommonen tulevaisuusjuttu! Tekniikka on näköjään kehittyny Rogetien kotimaailmassakin. The future is now.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tulee todella hygieenistä vessaharjalla :DD

   Haha, ehkä simeillä on sit mielessä joku tietty botti/olento, mut ne ei vaan suostu kertomaan, kuka :D

   En muista mikä Shoggothin piirre tuota tekee, mut ainankii hiljaset kissat hermostuu telkkarista ja oikeestaan aina ku joku kattoo telkkaria, tulee joku/jotkut kissoista ja/tai koira sinne hermoilemaan :D

   Ahahahaha repesin tolle Xanan huudolle, voin niin kuvitella XD

   Jep, kuivausrumpu se oli :D

   Vielä ku muistas viedä ne sinne hautausmaalle :D

   Joo, minuu nauratti pelatessa (siis muistan et kävelin keittiöönkii nauraen XD) ja kuvia editoidessa ja postausta kirjottaessa ja edelleen naurattaa ku tuota miettii tai jos sen näkee :D

   Latasin incinen vinkistä nraasin Registerin, minkä kai pitäs auttaa tohon myyjäongelmaan. Saas nähä auttaako jahka päästään taas takas kotiin. Matkoilla ei ainakaan oo ongelmia.

   Joo, ja sinänsä ihan kivaa, et simit kuitenkii ite alkaa puhumaan aiheista esim. ruokapöydässä, ni voi sit kuvitella et ne ehkä oikeesti puhuu niistä :D

   Ja kissoista tosiaan on olemassa sukupuu ja oon molemmat joskus laittanu tuohon ilmotusasialätkään + löytyy ne vissiin sisällysluettelostakii, mut niille ehkä sopis kokonaan omat sivut johonkii. En vaan haluais lisätä niitä näkyville tuohon yläpalkkiin ku en tiiä, mahtuuko ne siihen nätisti ja symmetrisesti :D Tai tietty Rogetien sukupuun ehkä vois laittaakii tuohon ja sieltä linkin kissojen sukupuuhun, pitää varmaan testata :p
   Ja yllättävän hyvin menee ton kissalauman kanssa! Ne pitkälti huolehtii ite itestään! Niitä ku on noin monta ni harvoin laskee sosiaalisuus liikaa ja jos laskee, ni heitän sen koodilla ylös, ku en halua et niitä viiään poiskaan :D Mut pääasiassa ne sen verran paljo touhuaa keskenään ja usein ottaa kontaktia simeihin tai koiraan ite. En tarvii juurikaan ohjailla niitä, ruokaa löytyy keittiöstä vissiin 5 kuppia? Ainankii ja vessoja joka puolella (kaikki pitkälti sisäsiistejä), leluja ja raapimapuita on ja ne pyörii lähinnä tuossa alakerrassa tai yläkerran aulassa, joskus ne käy muissa huoneissa ja ulkona. Niillä on kuitenkii huonot suhteet simeihin, ku jostain syystä kissoihin on paljon vaikeempi luoda suhteita ku koiraan - Shoggothan on Emilyn paras ystävä :D

   Ei mitään hajua :D

   Jep, huomasin jo aikaa sitten, et Elina on jo aikuinen sen kasvojen juonteitten takia, mut miusta se jotenkii vaan sopii Mikelle niin hyvin. Tuo ikä näky varmaan tuosta simologiapaneelista, ja vaikka se on aika lähellä vanhuutta, miun pelissä on tällä hetkellä käytössä eeppinen ikä, jonka takia sillä on päiviä tyyliin 30 vanhuuteen? Samoin ku Damienilla ja Devinillä. Muutan sitä sit takas normaalimpaan jahka Emily saa seikkailut seikkailtua ja voi keskittyä elämään Twinbrookissa. Mut sen tiiän et ainakaan muutamaa päivää ennen vanhuutta ei kai naissimit voi enää tulla raskaaks, ku raskaus kestää kuitenkii sen kolmisen päivää.

   Kiitän talokehuista :D Pitää tehä siitä oma postaus joskus ku jaksan keskittyä sen sisustukseen uudestaan.

   Haha :D Alunperin noitten pitikii hakee vauva Tulevaisuudesta, mut sit huomasin et toi toiminto on myös kotimaailmassa (oisko joku modi tehny sen? Ei se ennen kai ollu.), missä se olikii huomattavasti helpompi toteuttaa.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)