maanantai 10. helmikuuta 2020

Roget - Osa 99: Miten täältä pääsee pooois???

Täältä pesee ihan saaaaaaamarin pitkä osa nyt ku haluun nuo hitto jo pois tuolta yliopistolta!!!!! Ja oon jo vissiin 2-3 postausta tehny aiheesta ja vieläkii ne on siellä :D:D:D:D Joten tungin tähän sit kaikki uusimman pelikerran kuvat, enkai mie nyt muutenkaan halua jotain 100. osaa kirjottaa yliopistoseikkailuista??? Sen pitäs olla jollain lailla spesiaali, vaikka tuskin on yhtään sen spesiaalimpi ku mitkään muutkaan kotimaailmapostaukset :DDD

Tässä osassa kuvia on ihan vaan HIEMAN alle 200 eli ei kannata avata "nopeesti lukeakseen" jos on ihan hirveessä kiireessä. Miulla on normaalisti osassa about ~80 kuvaa, joskus menee yli 100 mut harvemmin vähemmän, ja tässä on nyt yli kaksinkertanen määrä kuvia normaaliin verrattuna. Kaikenlisäks puuduttavaa yliopistoseikkailua, mut en jotenkii osaa näitäkään pelata läpi kuvaamatta liikaa. Karsin jo muutenkii ylimääräsiä kuvia pois varmaan 20-30kpl ja yhistin ilmotuksista kuvakollaaseja ja silti näitä vaan jäi tän verran lopulliseen postaukseen. No mut hemmotellaampa lukijoita sentään (ylipitkällä yo-postauksella? I don't think so.) ku oon menneen vuoden aikana ollu yllättävän hiljanen tän pelin kanssa, vaikka oon ollu pääasiassa vaan kotona koko ajan. Ni postataan sit niittenkii hiljaiseloa vietettyjenkii kuukausien edestä tavaraa.

Otsikkohan tulee muuten tästä Kummeli-sketsistä. Jostain syystä toi lausahus vaan elää miun ja sisarusten kanssa niin vahvasti et se tuli ekana mieleen, ku mietin tätä osaa :D

***

Edellisessä osassahan oltiin siis yliopistolla YLLÄTTÄEN edelleen ja peli tiles sillon kesken kaiken, sen mielestä johonkii CC-ongelmaan mut ota nyt tänkii pelin sielunelämästä selvää. Kovin kauaa ei tarvinnu alottaa, mut katellaan nyt, muuttuko tilanteet miten paljon tällä uusintayrityksellä.


No eipä juuri, Emilyn kanssa viestintätunnille juostiin.

E: "Kaikki varmasti tietää siitä, miten täällä koko ajan etitään uutta asutettavaa planeettaa, eiks je?"

E: "Sitähän vois testata lähettämällä sinne jotain raketilla!"

E: "Esimerkiks tonttuja. Tai laamamaskotteja."

E: "Tosi hyvä idea, eikö vaan?!"

E: "Mitenniin ei?"

E: "No entäs sitten tämä! Kun siis, nää poliitikot!"

E: "Oottakaa pöytä on huonosti."

E: "Noniin..."

(Oikeesti se lopetti edellisen ja alotti uuden, mut tietenkii se lähetin pitää aina asettaa eri paikkaan siinä välissä :D)

E: "Eli siis, KRÖHÖM---"

E: "Mulla olis VALTAVA idea!"

E: "Ammutaan poliitikkojen päämajat alas ihan kaikkialta."

E: "Ja aurinko alkaa jälleen paistamaan!"

E: "Mitäs ootte mieltä???"

E: "Ja lopuks voidaan ampua jäljelle jääneet kuun pimeelle puolelle. Sound like a plan. Thx bye."

Sit mentiin asuntolaan jatkamaan kirjaa siitä, miten siitä mielikuvitusystävästä nyt oikein pääseekään eroon.

Miken ja Eddyn tunti meni näköjään täysin samoissa asetelmissa ja tunnelmissa ku edelliselläkii kerralla.

Yritin saaha Mikkee opiskelemaan (ei edelleenkään proffia), mut ruoja heitti koko ajan nokosille vaikkei ollu ees väsyny, ennen ku tajusin käskee sen kirjottamaan. Näköjään sen mielestä "Osallistu tunnille" = Nuku tunnilla.

Voi argh näitä paparazzeja :D

She's not amused.

Katoin et kirjotustehtävissä vai mitä ne taitopalkinnot onkaan, on yhtenä kohtana 5 saman tyylilajin kirjan kirjottaminen, ja päätin sit kokeilla sitä. Emilyllä oli siis ennestään vissiin 2 tietokirjaa ja se on melko lyhyt ja helppo laji Emilyn taitotasolla, joten uutta tietokirjaa kehiin! Kävin myös kattomassa edellisten osien nimet ja kirjan nimeemisen jälkeen uudestaan toteamassa, et kerkesin tällä välillä unohtaa ne nimet. Ne on siis Emily Rogetin MATKAT eikä seikkailut :D No, vissiin pitää sit kirjottaa tälle kirjalle kaks prequelia myös XD

Mikke toivo kirjastoon menoa sekä opiskelua, joten päätin lyödä kaks kärpästä yhellä iskulla!

Syksy tunkee näköjään kirjatoon sisälle.

Katoin hetken et wtf, mitä matkalaukku tekee kirjastossa???

Ai se olikii jonkun bisneslaukku.

Käskin sen opiskella ja se kävelee kirjansa kanssa kirjaston toiselle puolelle ulos sateeseen lukemaan? You do you...

Noniijust.

Joko Mikke on tän kampuksen suurin julkkis 2:lla tähellään tai nää on täysin kajahtaneita koko sakki, mut nää kaikki on aina ihan riemuissaan "julkkiksesta" ku Mikke on lähistöllä.

Stop, koita nyt muistaa, et kotona odottaa Elina! :D

Mitä sie sillä?

Puhelin soi taas hirmu kauan mut onneks nää tulee läpi vaikkei vastais puhelimeen edes :D

Pelin ehotus.

Mut miun teemalla jatketaan. Ja korjataan virheet :D

Miulla oli tylsää ja unohan jatkuvasti et tää on mahollista, joten Mikke sai nyt luvan kokeilla onneaan.

Hyi mitä ihmeen radioaktiivista oksennusta tuolta roskiksesta löytyy oikein??? o_O

Selvästi jotain, joka saa Miken himoitsemaan pyykinpesua.

Haisunäätä saapu kotiin.

Se sai hirmusen riemukohtauksen ku käskin sen suihkuun :D Sori pimee kuva, nää tahvot ei jostain syystä älyy sytyttää lamppuja tänne eteiseen ja sit ne valittaa, ku siellä on pimeetä.

Tulihan se sieltä!

Tämä siis!

Yks sai slaagin ku ovikello soi, hyvä ettei puonnu portaista :D

Tilattiin pizzaa. Tötteröpää tosin jää oven taakse MUAHAHAHAHAHAHA eiku

Miten meni, noin niinku omasta mielestä?

Nyt tekee mieli pizzaa (ilman oliiveja).

Ja puhelimet vaan rallattaa taas.

NOH, ICNRBGWN-sori-en-muista-vieläkään-nimimerkkiäs-ulkoo incinerateit, näyttääkö se peukalo samalta ku TS4-peukalo? :D:D:D:D:D:D:D (Piti luntatat nimi ku häiritsee toi peukalo lol, ja sain suurimman osan nimestä jopa oikein ekalla yrittämällä!) Kävin itseasiassa jopa ettimässä sen kuvan tuolta blogista ja ei se muuten ookaan ihan täysin samanlainen, mut silti kyllä erittäin samanlainen. Liekö jopa samaa kuvaa editoitu vähän :D

Piti tsekata nää ja hämmennyin ihan saamaristi tuosta keskimmäisestä kuvasta ku legit unohin et noi on harrastanu ROMANTTISTA KANSSAKÄYMISTÄ. Miten voi unohtaa? :D

Aijaha, multitaskaustako? Ei sentään, sattu vaan tuossa kohtaa puhaltelemaan tohon paperipussiin :D

Puhelinkii vielä soimaan.

Meinasitko tolleen lähtee tunnille?

Aha.

Tässä muuten kuva siitä, miten tää glitchaa. Tota noitten "ihoa" ei siis oo olemassa, koska tää on se vanhan mallin ihoslideri! Jos muistatte vielä sen ajan ku ihonvärejä oli tasan tää yks slider ja sit valkkasit vaan tosta sen itelle mieluisen. Nää eri värit slidereineen tuli vasta paljon myöhemmin mukaan kuvioihin, oisko tyyliin vasta Supernaturalin myötä?

Emilyllä alko sosiaalisuus laskee vähän, ni kokeilin sitä "Juttele" toimintoa, ja siitä tulee näköjään välillä näitä ilmotuksia. Ei mitään kauheen jännää, tosin ja aika usein samoja.

Yritettiin nostaa hupia mut tää ei näköjään käy huvista. Tai ei ainakaan Emilyllä, ku sillä ei oo mitään logiikkaa tukevia piirteitä.

Tää on kyl niin kätevä ja Miken lounas tyyliin jokaisena kiirepäivänä :D Emilyllä tais olla se joku ruokapalkintopiste ni sille ei tuu nälkä niin nopeesti.

Eipähän tarvii ainakaan yksin syödä.

MITÄ TEET MINUN EVÄSKORI????????? Se laittokii sen vaan kasaan ja jätti siihen. Mikke nimittäin päätti livistää opintojen pariin ja jättää ton korin levälleen, mut tän naisen ansiosta saatiin se takas reppuun :D

Illalla koitin saaha noita kahta leffaan, mut ei ne tietenkään koskaan kerenny sinne ajoissa ku oli koko ajan jotain muuta menoa. Ne ois menny kattoo ton Psykopedikyristi.

Emily haikailee kotiin ja Gumpy (kutsun tätä nyt näin sen Monty Python -sketsin takia :D) haikailee Emilyä.

Annas olla nyt.

Piti perustaa ryhmä ku jostain syystä niillä oli ongelmia sen leffan kanssa, johon ne ei lopulta sit kerenny, joten lähetin ne sit jollekii tontille hengaamaan.

Halusin testata tota kakkupalaa ja petyin koska sitä samaa kakkuahan se on, mitä kotopuolessakii löytyy varmaan edelleen kaapist ._.

Emily lähti ite pelaamaan biljardia.

Vaikka ilmeisesti ois mieluummin ollu asuntolassa jo nukkumassa.

Toi keijupaparazzi se vaan on joku Miken ykkösfani vissiin :D

Kuulu hillitöntä sellasta oikein kimakkaa hihkuntaa jostain ni se olikii tuo äijä tuolla, joka huomas Miken. Keijupaparazzi photobombbaa kauniisti ja tuo mummo taustalla on tottakai valinnu taas yhen niistä EA:n Storen ilmaistuotteitten aivopieruista päälleen.

Tässä sit ihmettelin ku Mikke pelaili yksinään et mihin ihmeeseen se Emily lähti?

Jaa. Se meni siis ihan ite tonne.

Mikä lie intuitio sitten sanonu, et nyt löytyy hyvää tavaraa roskiksesta :D Aika siisti löytö.

Nyt tulee hyvää kuvaa.

Kotona katottiin posti ja vientiä ois kyllä näköjään vaikka kuinka.

Sitten yliopiston buginen loppuosa alkaa! Oli pelottelupäivä, jonka ei PITÄIS vaikuttaa yliopistolla. Jostain syystä kuitenkaan tää luento ei toiminu ollenkaan.

Toiminto katos toimintojonosta koko ajan ja kukaan muukaan ei tullu tuonne.

Mut koska opiskelemattomuus laskee opintomittaria koko ajan, ni jätin sit Emilyn tonne opiskelemaan kirjasta.

Ärsyttää ku asuntola on täynnä innokkaista kokkeja, jotka ei sit kuitenkaan osaa ikinä laittaa mitään jääkaappiin säilöön!

Oli taas juhlakutsua ilmassa ja ajattelin, et vois tällä kertaa vaikka osallistua. Ehkä.

Sit ihmettelin ku alko sadella näitä ilmoja, et mitä ihmettä tapahtuu...

...no siellä alko toisen ryhmän (opettajaton) tunti ja Emily lueskeli edelleen, joten muilta opiskelijoilta tuli sit huomiota :D Ja näköjään kirjat kourassa muutamalla muullakii!

Mikke taas raapusteli piirroksia ilosesti raesateessa :D

Aaaaa tuo on nyt kyl tällä kertaa hiton söpö piirros!!! :D

Paparazzeja, joten Mikelle sopii kyl hyvin välillä vetää huomiota puoleensa. Taustalla taas joku saa kohtauksen Mikke-julkkiksen takia.

Taas näitä tuokiokuvia! En ymmärrä enkä mitään löydä aiheesta :D Liittyykö ne jotenkii johonkii piirteeseen kenties? Varsinkii ku tuo on miusta edelleen se vanha kapula eikä älypuhelin!

Mikelle nää tekee varsin hyvää :D

No tää nyt ei jotenkii ees yllättäny. Mut mikä näyttelijä nyt laskiskaan omat rahansa? Managerit on sitä varten!

Huvin vuoks päätin kokeilla myös näitä. Haavipallo kuulosti näistä sellaselta, missä Mikkekii vois jopa osata jotain. Mut luultavasti sotkeutuu vaan haaviin. (Tästä ei muuten tullu mitään moodlettia tai ilmotusta, harmi.)

No ei sit menty :D Ärsyttää muuten noissa juhlissa ku jos saa juhlakutsun, ni sitä ei vissiin nää mistään enää sen jälkeen, et MONELTA ne juhlat on? Ku nytkii laskeskelin et joskus illalla mut eiku ne olikii näköjään päiväseltään.

Miks otan joka kerta kuvan siitä, ku Emily istuu alas kirjottamaan kirjaansa?

Ite nimesin tän, mut nyt on kyllä niin sellanen nimi, et ois voinu olla simssinkii nimeemä :D Tässä itseasiassa pohiskelin tosi paljon et mikä tää kirjotustyyli on, koska siellä taitolehessä lukee jotain "Arvoituksellinen" mut sit ku selaa niitä "Aloita kirjan kirjoittaminen" -tyylejä, ni siellä ei oo yhtäkään "Arvoituksellinen". En oo varma, onko se sit sama ku "dekkari", koska siellä on jo erikseen "jännityskirja" ja "jännitysaiheinen"... anyway, leikitään, et se on dekkari sitten. Eli siis vapise, Agatha Christie! Täältä tulee Emily Roget! :D

Throwback aikaan ennen ku pyörät keksittiin. (Jos joku on lukenu Asterixia ja Obelixia ni viittaan siihen, siinä oli aina neliskanttiset pyörät ennen pyöreitä pyöriä :DDD)

Mie en oikeesti ees muista, mitä tässä tapahtuu. Eiku muistan! Se tuli sieltä haavipallosta mut ei tosiaan mitään moodlettia tai ilmotusta, väsy vaan, joten eikun kotiin unille.

Miten tää näyttää siltä et näillä ois muka jotenkii ihan saamaristi vapaa-aikaa, vaikka on se kaikista tiukin lukujärjestys?

Ja perjantai koitti jälleen.

Emilyllä meni loistavasti ja Mikelläkii tätä yhtä lukuun ottamatta :D

En oo varma, vaikuttiko tää asiaan. Ainankii sillä oli mieliala ei-niin-hyvä, joka ehkä aiheutti reputtamisen.

Mut se sai tälläsen tehtävän. Joka muuten ärsytti ihan hitosti, koska oon SATAVARMA et siinä luki määräaikana La 23:59, joten ajattelin et jätän tämän seuraavalle päivälle, koska just nyt eli perjantai-iltana Mikke oli jo aivan liian väsyny sekä stressaantunu yms. ja tarvis vaan nukkumaan.

Emilyllä taas menee paremmin ku hyvin.

Nojoo, tää oli kyllä vähän huono idea, koska yliopistollahan ei ole sairaalaa... Ja sillä on jo outo olo mut se haluaa silti oudon olon? Okei.

Nää on tässä loppuajasta hurjistunu ihan kunnolla.

Varmaan tutkinnosta.

Noniin eli aamu aloteltiin piirtämällä, ja tää piirtää ihan helkkarin kauan ja sillä on piirtäminen oikeesti vasta tasolla 1???

Tää kyl selittää paljon... liittyyköhän se tuokiokuva muuten tohon bilehileeseen jotenkii? Tai perhekeskeiseen? En ainakaan simswikistä löytäny mitään...

Anyway, tää oli siis tosi rasittavaa, koska yön aikana se numeroitten nostamistehtävä oli kadonnu kokonaan ja aamulla sai todistuksen. Luulin ensin et se johtu siitä, et poistin sen mielenmuutosmoodletin, mut ei se johtunukaan siitä. Tästä lisää vähän myöhemmin.

Kyl se läpi meni molemmilta, mut toi reputus jätti sinne numeroks 7:n. Mut toisaalta, miusta tää onkii enemmän näitten näkönen, Mikke ei oo kuitenkaan mikään hikke (se rimmaa!), tai ei ainakaan tuurit oo sen mukana koskaan, vaikka miten yrittäis :D

Mee sinä siitä minun simejä kyttäämästä!

Emilyä jännittää niin et silmät irtoo päästä :D (Tulee mieleen ku itellä oli joskus lemmikkirottia ja aina ku rotat on innoissaan jostain, ne alkaa pullistella silmiä XD)

Noh? :DD

Hyvähyvä :D Kirjottelit tyyliin viis kirjaa ja sivussa vielä tutkinnon, ei paha.

E: "Tutkinto takana ja mahtava tulevaisuus näkyvissä!" Ihanku sillä tutkinnolla ees Emilyn tapauksessa tekis mitään, mut ihan jees :D

Se on hyvä, Miken kohalla erityisesti siitä voi olla apua työelämässä!

Vielä viimeset treffit ennen kotiin lähtöö!

Eddyn asu on pelottavampi ku kummitukset?

No kutsutaan kutsutaan. Spoiler alert: se oli virhe.

Oisin halunnu kokeilla sitä (nraasin Woohooerin mukana tulevaa) vessakoppipelehdintää, mut ei pystyny tuolla ku vessat oli vaan miehille tai naisille. Ja valmistujaisjuhla keskeytti bileet.

Unohan aina tän tepastelun.

Ryysis alkaa olla valmis.

No en yhtään ihmettele, mistä kaikki saa tietää näistä julkisista pelehtimisistä.

E: "Toivottavasti ei tullu vahingossa kylvettyä siemeniä."
(Ei tullu.)

Tuttuja joukossa? :D Siellä on mm. Devin ja Emily + Keijupaparazzi. Ja en oo ihan varma, onko tuo bilehiletyyppi Mikke vai ei...

Ja sitten, päästään tokan bugimme pariin! Emily meni tonne sisälle ja tuli samantien ulos mut ei saanu tutkintoa. Pisteet on kasassa ja todistus, mut ei sitä tutkintoa repussa eikä ekstrapiirrettä!

Eli tätä ei siis tullu Emilylle ollenkaan. Tässä vaiheessa otin Mikelle kunnianhimosen.

Emily on mood.

Miken ainut fani on kanssa hengessä mukana :D

Meanwhile kaikki mitä Emily saa, on rasittavat viestit mystävältä.

Se on jo ihan valmis lähtemään kotiin näköjään :D

Tääkii ku se voi heitellä tota todistusta, mut ei se silti mitään tutkintoa oo saanu niinku KÄYTÄNNÖSSÄ. Se lukee sen tiedoissa kyl ja kaikkee. Toisaalta se ei oo iso menetys, niinku jo sanoin, koska Emily tuli tänne lähinnä Eddyn takia, se meinas kuitenkii kokeilla kirjailijan uraa ja edelleen pääasiassa matkustella, joten tutkinto ei oo mikään välttämättömyys. Miken kohalla se ois ketuttanu enemmän.

Esteriiiii ♥

Es: "Pissattaa."
(Se on ihmissusi, jos ette muista.)

Tutkinnosta voi silti kertoa jne.

Kerrottiin myös Eddystä juttuja :D Emilyllä oli vissiin jopa toiminto "Juorua simistä Eddy", mut ei se ollu mitään jännää :D Ja joo, nää vierailijoitten ulkoasut on jotain ihan hirveetä, don't mind it...

Tutkin Masterillakii näitä ja jostain syystä se on 9 molemmilla, vaikka maksimi on 8. En tiiä mitä tää tarkottaa. (Esterillä tai jollain toisella on oikeesti kusihätä.)

Tötteröpääkii pääs paikalle. Nuo kengät kruunaa kyllä kokonaisuuden.

Hyvä tää Miken tutkinnolla ylpeily -animaatio :D

No nyt oot kyllä jo vähän liian iholla.

Mitäs tepastelit ku mikäkii sinne valmistujaisiin.

Nää kuvaviestit puhelimella on kyllä niin valtavan isoja laajakuvanäytössä.

Elina!

Ne yritti jotain porukkakeskustelua. En ollu ees tajunnu, et tällänen mahollisuus on! Mut se kyllä toimii ihan yhtä hyvin ku Emilyn valmistuminen. Ei tosta ees tiiä, et ne juttelee kolmen simin voimin.

Oiskii. Tässä välissä peli tietysti otti ja kaatu latausruudussa, nothing new, eikä mitään menetetty ku olin tallentanu ennen sitä. Mut sen verran jäi ärsyttämään nuo tapahtumat, et päätin avata aiemman tallennuksen eli siis alko uudestaan perjantai-illasta.

Tyhjensin myös tän perheen tavaraluettelon ku se kuulemma voi joskus aiheuttaa latausruudun kaatumista. Ja olihan täällä näitä lahjoja taas jos jonkinnäköstä. Mut tää oli oikeesti aika hauska lahja ottaen huomioon Emilyn taustan "tomb raiderina"! :D

Tällä kertaa en jaksanu raahautua Emilyn kanssa muualle, joten Eddy taas kylään.

Käytiin postilaatikolla ja saatiin samalla todistus - ei se tosin postin mukana tullu :D

Mikellä taas ajotus 6/5

Vihdoinkii pääsin testaamaan tätä!

No eipä ollu mikään maailmaa mullistava tapahtuma, toinen kusee ja toinen pesee pönttöö? Nice.

Mikä lie tääkii :D Vois käyä tutkimassa. En uskalla avata näitä enää pelissä ku, niinku oon sanonu varmaan sata kertaa aiemmin, tää joskus tiletti koko pelin :D

Täähän näyttää jo aika samalta ku kuvissa!

Treffit loppu taas lyhyeen :D

Sama kysymys ku viimeks: keitä löytyy? :D Elina ainankii, Devin, Mikke, Esteri... ja Emily tietysti. Joka muuten kyllästy oottelemaan ja meinas mennä pelaamaan koneella hetki tän jälkeen :D

Asu vaihtuu...


Sisällekii menee.

Mut ei, tuli taas samantien ulos eikä tutkintoa kourassa! Myöhemmin googletin tätä ja ilmeisesti tää bugi tulee jos kutsuu valmistumisjuhlaan simejä. Note to self ja kaikille muillekii: älä klikkaa sitä "kutsu simejä" ku niitä mahollisesti tulee sinne silti, tai vähintäänkii ylimääräset simit vaan haittaa tota kaninkoloprosessia! Mut en muista just nyt et miten tallentelin peliä ja onko miulla enää tallennusta ENNEN sitä puhelua vai ei, mut jos ei ni sit täytyy kotona tutkia Masterilla, saisko Emilylle huijattua sen tutkinnon, mikä sille kuuluu. Se lisäpiirre ois kuitenkii aika kiva.

Eddykii sai tokarinsa :D

Esteri yksinänsä siellä.

Jostakii kyrsiintyneenä :D

Devin :D:D:D:D:D:D:D

Ah sims ja sen simit ja niitten "kopiot" eri maailmoissa. Näköjään täällä Esteri seurustelee edelleen Waden kanssa, mut ei kotona? En tiiä enää - Wade on nimittäin yliopistomaailman sim :D

Joku kusi alleen.

Ja Nicholas Cage teki kans jotain jännää.

Annettiin yks Emilyn kirjoista sille! Emilylle tuli siis itelleen toive lahjan antamisesta, joten mikä ettei! Ja ku miulla joku nraas-modi tekee sen et omakirjotetut kirjat menee kirjakauppaan + niitä voi muutenkii muistaakseni tilata puhelimella jos haluaa, joten helpostikos niistä yhen nyt äipälle lahjottaa :> Annettiin kai se Emilyn seikkailut, osa III, eli se vääränniminen teos :DDD

Ja sitten, arvatkaapas mitä?

Päästiin jopa kotiin! Mut sitä iloa ei kestäny hirveen kauaa :DDD

Sentään Mikke sai tutkintonsa. Emily edelleenkään ei :D

Ja Emilyn toiveissa oli heti päästä pusuttamaan Shoggothia!

Ja niin se tekikii :D

Ja jos ihmettelitte noita puuttuvia kuvakkeita: poistin taas ne SNAP-tiedostot (vinkistä ikuisesti kiitokset in...in...incin...incernateit? YOU KNOW WHO YOU ARE! Lunttasin, JÄLLEEN: incinerateitille :D) joten peli lataili kovasti noita. Ois vissiin pitäny antaa sen rauhassa ladata kaikki, koska ku yritin tässä vaiheessa tallentaa, peli sano taas poks ja sammutti ittensä ja CLA höpöttelee taas muistiongelmista. Eli ollaan edelleen siellä saamarin yliopistokampuksella!!! Ens kerralla joko kokeilen suoraan siirtymistä kotiin tai jos on tallennuksia, ni saatan EHKÄ yrittää sitä valmistumista uuestaan. Jos ei, ni sit tongin juttuja Masterilla Twinbrookissa, mut en varmaan ota yliopistolta enää yhtäkään kuvaa asdfdjnhlhnel :DDD

Hauskasti muuten sattuu ens osaks tosiaan numero 100, koska tajusin just et miun kauan kauan sitten sikisseet suunnitelmathan sopii ihan äärimmäisen hyvin siihen, mikäli nyt mikään voi koskaan mennä niinku suunnittelee :D Mut saas nähä, ootan kyl ite innolla! (Vanish-mainoksen äänellä: "Älä koskaan luota Simssiin.")

7 kommenttia:

 1. Damn, sähän pumppaat näitä ulos ihan urakalla! Pitäis ottaa ittee kans niskasta kiinni, uus postaus on nimittäi oottanu jotai viikon et saisin aikaseks kirjottaa puuttuviin neljään kuvaan jotain :DDD

  En ees tajunnu et seuraava osa on jo numero 100 O__O Oot sä tän blogin eteen semi paljo töitä tehny vuosien varrella, ei voi muuta sanoo :D

  Oooo pitkät postaukset ei haittaa yhtään, päinvastoin~ Joskus mietin et teenkö ite liian pitkiä ku mulla se normi pituus on just jotai 150-200 luokkaa, mut ei oo ainakaa vielä kukaa valittanu :p

  * * *

  "Oottakaa pöytä on huonosti" :DDD

  Lol kyllä mäki nukkuisin jos proffaa ei näkyis mailla halmeilla.

  Wot, en oo kai koskaan kokeillu bisnespääainetta(kaan) koska toi laukku oli ihan uus tuttavuus. En oo mielestäni nähny sitä NPC:illäkää? Joskus manaan miks alotin koko ISBI-haasteen koska haluisin vaan päästä tutkimaan kaikkee mikä multa on vielä jääny pelistä tutkimatta, mut yhellä pelattavalla simillä per sukupolvi se on vähä hidasta hommaa :D Mut en myöskään haluu luovuttaa eli goddammit.

  Ehkä sä joskus sen vielä opit XDD incinerate + it, polta se :p Esiinnyn jossaki päin nettiä vielä vähä pidemmällä väännöksellä "incinerateitall", se vasta hauska onki :DDDDD

  Mut siitä sormenjäljestä, näyttää kyllä kieltämättä siltä et samaa jälkee on vaa vähä väännetty et peittää paremmin ton toisenmuotosen kuvan :DD Ois voinu ees peilata toiseen nurkkaan tai jotai. Ja nyt mietin et miten helkkaris joku voi ees saada peukalon/minkä tahansa sormen kameran eteen... Takakameran (ehkä) ymmärrän mut itellä ainaki putois puhelin ennenkä saisin etukameran peitettyä ja otettua vielä sen kuvanki :D

  Itekki kieltämättä unohan aina välillä et Eddy ei oo pelkkä kaveri :'D Emily on palloillu niin kauan itsenäisenä et on jotenki ihan outo ajatus et sillä vois olla kumppaniki.

  Ois kyllä aikamoista multitaskausta XDD

  Toi ihobugi on edelleen outo af. Mut eiks ihan peruspelissäki ollu noi kolme normia ihonväriä plus sininen, punanen ja vihree? Vai muistanko ihan päin hittoja :D Supernaturalin mukana tuli kyllä noi muut eksoottiset värit, muistan miten kikseissä olin ku en enää tarvinnu miljoonaa ja kahta ladattua neonihonväriä. Ihan ku oisin niitä sen jälkeen koskaan käyttäny mut kiva ku on vaihtoehtoja :p

  Ah, koko toi storen Plants & Zombies -setti on ihan kultaa. Not.

  Ääääää musta tuntuu et Kieranillekki ilmesty joskus randomisti toimintojonoon toi tuokiokuva mut ruksitin sen vaan pois koska wtf. Enkä ny millään muista mikä sen nimi oli englanniks, koska sillä vois jopa löytyä netistä jotain. Mikellä ja Kieranilla ei oo yhtään yhteisiä luonteenpiirteitä nii tuskin on ainakaa mikään niihin liittyvä.

  Mulla NPC:t harjottaa aika paljoki tota porukkakeskustelua mut sit ku yritän ite kokeilla nii se ei ikinä meinaa toimia :DD Jotain sentää nelosessa paremmin, vaikka otan kyllä 10x mieluummin tän kolmosen tyylin ku että randomit tunkee keskusteluun toiselta puolelta tonttia ._.

  Toi vessapelehdintä :D:D:D:D:D En oo siis menettäny mitää ku oon pitäny sitä asetusta aina pois päältä.

  Voi luoja luulin ensi et "se siitä suoritettu" oli sen saavutuksen nimi ja meinasin nauraa tähän et mitä suomee toi ny muka on, mut se meinaski vissiin et "se siitä" on _suoritettu_ XDD Vois esim. harjotella luetunymmärtämistä tai jotai.

  Mitäs helkkaria, ei mulla tollasta bugia iskeny vaikka kutsuinki porukkaa valmistujaisiin o___o Bugitti toki muuten ihan omiaan mut se ny johtu aika varmasti siitä ku olin pelleilly Manishan kanssa. Mut pitääpä kyllä jatkos varmistaa et on tarpeeks tallennuksia varalla, nimittäin ois se kiva jos yliopistosta jäis jotain käteenki.

  Aslkdjdjf close enough XD Mut ole hyvä! Siitä putsauksesta tulee ainaki hyvä mieli jossei muuta.

  Jouduin sillon itekki poistumaan yliopistolta muutaman kerran, ja peli heitti siihen väliin myös mm. sen virhekoodi 12:n </3 En tiiä liittykö millään lailla ite yliopistoon ku sims tykkäs niihin aikoihin kettuilla ihan kunnolla muutenki, mut sanon minä vaan taas että jumaliste tän pelin kans saa tapella :):):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa ei oo uutta postausta ku en oo vielä pelannu lisää, mut tekee mieli vastata kommentteihin! :D Ilmottelen vaikka erikseen tähän sit ku postaan lisää! (Kyl sinuu hemmotellaan, henk.koht. ilmotuspalvelu jopa XD)

   Mut äläpäs huijaannu nyt :D Pelasin edellisellä kerralla nää kaikki kuvat ja edellisten 3-4 postauksen kuvathan oli samalta pelikerralta jostain tyyliin lokakuulta XD Että on tässä etenemisongelmia itse kullakin :DDDD

   Just tuossa toisessakii kommentissa mainittiin et pitkät postaukset on kivoja, joten ehkä vois itekii yrittää pitää pitemmät postaukset jopa vakiona. Niitten lataaminen vaan on välillä tuskaa ku tää aina katkasee osasta kuvia latauksen ja sit pitää random kuvia ladata jälkeenpäin väliin ku kaikki muut tulee paitsi joku 13, 20 ja 55 tyyliin. En oo varma johtuuko se Bloggerista/Googlesta vai vaan miun nettiyhteydestä, mut joka kyllä on muutenkii vähän hidas ja kaikenlainen nettiin tai netistä lataaminen on ihan hirveen hidasta, vaikka kaikkeen muuhun toi nopeus onkii ihan riittävä. Meinasin kyl vaihtaa toisenlaiseen modeemiin tässä kevään aikana et sit pitäs nopeuttenkii olla pikkasen paremmat...

   ***

   Oli pakko ku se lopetti edellisen toiminnon tohon ja alotti seuraavan toiminnon ja halusin ton tarinan mukaan, ku se oli vastaavan jo kertonu aiemmin enkä saanu niistä kuvia :D

   AIJAA, makes sense! Toi siun nimimerkki siis! Tosin toi on silti vaikee, sarjassamme sanat, joita en vaan hitto osaa kirjottaa koska aivot :DDD En tajuu, miulle iskee joku random dysleksia tietynlaisten sanojen kanssa! Erityisesti englannissa, mut on kyllä kans joitain suomalaisia sanoja mitä en vaan jotenkii osaa muodostaa tai lausua, englannissa joudun useitakii sanoja kattomaan sanakirjasta ku en vaan älyy miten ne kirjaimet menee, tai sit on muistisääntöjä :D Esim. expect ja except, joka saamarin kerta mietin, et mitä kettua nyt taas :D Ymmärrän ne ku luen mut en vaan millään muista kumpi kirjotetaan mitenkii! Ja tää in...cintreatvehjgw... lunttasin, siis incinerate... okei yritän miettiä sen nyt incine_rate ni ehkä saattasin muistaa jopa. Sama ku tässä yks ilta juttelin veljen kanssa ja yritin niin monta kertaa sanoa ääneen "gender nonconforming" ja siis voi luoja miten tuo ei vaan mahu miun suuhun! Nytkii kirjotin "gender nonconfronting", yritin niin saamarin monta kertaa sanoa tuon ja aina se meni et "gender noncom...con...confr...confomr..." ei vaan tullu mitään, ni sit vaan sanoin koko ajan "gender nonjuttu" koska ei, ei vaan onnistu :D (Arvaa vaan ku viime vuonna käytiin Puolassa ja yritin kirjottaa google kääntäjään sanaa, joka meni tyyliin "stekckskk" tai jotain, niin monta konsonanttia peräkkäin et yks kerrallaan kirjotin ja siltikään en kestäny millään perässä et missä kohti olin menossa :D (Oon kyl oikeesti miettiny joskus et onks miulla joku lievä dysleksia, en vieläkään muista oikeeta ja vasenta ilman muistisääntöä, mut joka ei aina toimi ku siinä seinä on vasemmalla, joten jos seinä on oikeella, muistan hetkellisesti et oikee on vasen... joskus jopa unohan kummalla kädessä kirjotan, koska osaan vähän kirjottaa myös vasemmalla.)


   ~se tunne, ku kirjotat liian pitkän vastauksen OMAN blogin kommenttikenttään...

   Poista
  2. Loput->


   Hahahaha mie kyl saan sormen kameran eteen!!! XD Ei mut miun kännykässä toi kamera on käytännössä ihan yläkulmassa ja siinä menee hetki, et sitä oppii käyttämään. Nykyään onnistuu jo, mut jos on lapaset ni aivan varmasti joku lapaskarva (mitä kettu..?) heiluu kuvan sivussa :DDD Ja ku siskolla ei oo älypuhelinta ja se joskus kuvas jotain videota tolla eikä tajunnu, missä se linssi on ni se vaan kuvailee ja kohta "ÖH MIUN SORMI ON KUVASSA!" :DDD Etukameraan on kyl sit vaikeempi jo osua sormella.

   Saatto olla et siinä oli alussa just muutama hassu väri ja oli just vaikka sinisessä joko smurffi tai sellanen sininen Avatarista tyyliin :D Voi olla et jotenkii SP heittää jotain laarin simejä noihin jotenkii... tai nuo on pelin omia, mut ennen ku säädin asetuksia, se heitti miun luomien simien nimillä uusia random simejä kaupunkeihin, ennen ku kielsin sitä käyttämästä kyseisiä nimiä.

   Kato jos joskus sattuu toi tuokiokuva siulle et jos löytys englanniks ni vois googlettaa. Tosin saattas se löytyä ilmankii, ehkä joku muukii on pohtinu, et miks simit kuvaa randomilla. Voiskohan se sit liittyä johonkii taitoon jos ei kerran piirteisiin... karismaan ehkä?

   Unohin muuten sanoa tuossa postauksessa tuohon ryhmäkeskusteluun et hitto ku kolmosessa ei ole sitä toimintoa, et simin voi esitellä toiselle! Se oli ihan mahtava kakkosessa!!! Kaipaisin niin sitä, et vois vanhemmalle esitellä simin partnerin mut ku ei ni ei :( (Ja muutenkii kakkosen pöytätoiminnot oli niin kivoja, tyyliin ravintolassa pöydän ääressä kosiminen!)

   No et tod. menettäny mitään :D:D:D:D:D

   Jup, itekii kyllä hämmennyin eka tosta! Ja miun on pitäny jo sata kertaa käydä tsekkaamassa ts3.com et mikä toi saavutus on, mut en ikinä muista :D Se tuli ton vessapelehdinnän jälkeen mut en nyt kyllä tiiä, miksi XD

   Ehkä se bugi ei iske aina :D Tai on jos on useempi ku yks simi siellä? Emt :D

   No khyl, putos taas megat ihan huolella! :D

   Mie yllätyin jopa tosta kaatumisesta, koska normaalisti se heittää virhekoodin tallennuksen aikaan, mut nyt otti vissiin liikaa voimille niitten snappien lataaminen et ei kyenny ees virhekoodiin :D

   Poista
 2. Tällänen pitempi postaus oli kyllä positiivinen yllätys! Ite tykkään just, kun tekstiä ja kuvia on vähän enemmän mutta se on totta kai työläämpää blogin kirjoittajalle (ettei tarvii nyt itseorjuuttaa päästäkseen tiettyyn kuvamäärään :P)
  Tuli tosta incinerateitin (?? apua toi on vaikee) kommentista mieleen et aattelitko tehä mitään erityistä sadannen Roget-postauksen kunniaks? Olis nimittäin aika hauskaa nähä jokin tb-postinki, varsinkin kun oma lempisim on ikuisesti Corbin (myötikset sille et joskus kuolasin sitä tääl kommenteissa circa 2012 voi jessus) ja oon muutenkin aina tykännyt sun extroista (varsinkin siitä taloesittelyvideosta! ihan paras)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitoksia kommentista ja palautteesta! Täytyy miettiä, josko alkas tekemään kaikista vähän pitempiä, kerran niistä tykätään! Jossain vaiheessa tein kai huomattavasti pitempiä postauksia, mut sit jotenkii se jäi siihen about 80 kuvaan, ku yheltä pelikerralta tulee miulla yleensä kuvia 2-3 postauksen verran ja oli helppo sit pitää aina kuvia säilössä ku ei tarvinnu sit miettiä koko ajan, et millon jaksas taas pelata seuraavan kerran, varsinkii ku tykkäisin pitää tätä blogia kuitenkii suht aktiivisena ja yritän välttää monen kuukauden pitusia taukoja. Joskus niitä silti tulee, ku tää on niin kausittainen peli, mut sit ku innostuu ni niitä osia tulee sit senkii edestä :D Usein saatan editoita (eli pienentää) kuitenkii kaikki kuvat kerralla ja joskus jopa kirjottaa postaukset kaikki kerralla, tossa edellisen kommentin vastauksessakii jo sanoin, et eniten ehkä ärsyttää vaan se lataaminen nettiin ku se on hidasta tällä vanhalla yhteydellä, mut muutoin tykkään tästä hommasta hirveen paljon eikä se oo itelle pakkopullaa. En ois näin kauan todellakaan jaksanu, jos en tykkäis tästä! :D

   Kyllä miulle tän osan jäliltä tuli vähän jotain ajatuksia siitä, millä tavalla erilainen seuraava postaus vois olla. Mainittinkii jo osan lopussa, et hyvin muuten osu tää 100. postaus just tähän ku on ollu jo jonkun aikaa suunnitelmia, mitä oon odottanu toteuttavani. Ehkä myös vois jotain extraa vääntää, Mikelle on ollu talo jo jonkun aikaa työn alla ja meinasin siihen keskittyä ens kerralla pelissä, se ois aika mukava extra. Toisaalta tykkäsin myös videon teosta paljon ja se oli hauskaa, joten joskus vois kokeilla sitäkii uudestaan... et onhan tässä kaikenlaista, ajatusta. Tuokii TB-postaus on tosi hyvä idea, säädin joskus sukupuuta koko kaupungille mut onnistuin jotenkii sotkemaan sen tiedoston, jonka takia pitäs koko homma alottaa alusta. Mut on miulla jossain ylhäällä ne sukupuut :D Siellä näkyy niin paljon Nuuskamuikkusia ja muita, et ois ihan hauskaa niihin perehtyä lukijoitten kanssa myös joskus. Pistän korvan taakse, oli tosi hyviä ideoita, kiitoksia niistä!

   (Ja kuolasin itekin Corbinia vähän liikaa aikoinaan eli et oo yksin :DD)

   Poista
 3. Aaa hups, tänkin postauksen ilmestymisestä on jo viikko :D Mut hei vau, ihan kohta 100. osa! Silmäilin kans tähän laitettuja kommentteja, ja oli pakko käydä vanhoissa postauksissa kurkkaamassa, miltä Corbin näyttikään :'D Mä oon selkeesti liian nuori tähän.

  Pöytää pitää siirtää :D Ja tontut vois kyllä mun puolesta lähettää avaruuteen (tonttuneuvostoliiton kylmän sodan kilpavarustelu... hetkinen nyt xD)
  Jjjuuu nyt meni jo vähän pimeeksi Emilyn jutut tuon politiikan kohdalla. :D

  Ai niin, Mikke ja Eddy opiskelee samaa pääainetta :D
  Häiritseeköhän se muuten takana istuvien näkyvyyttä taululle, kun keiju siipineen istuu eturivissä?

  Noo, matkat ja seikkailut, melkein sama asia! xD

  Kirja kastuu sateessa :(

  Tuottoisa kirjailija tuo Emily!

  Kyllä mieki menisin vessaan piiloon, jos tulis tarve puhallella paperipussiin. Vaikka ei kai siinä mitään ihmeellistä ole. Mikke varmaan vois tehä niin missä tahansa. :D

  Lisää mustikoita~

  Juu ihan muutama kirje sieltä :DD

  Emily meni kuokkimaan toisten luennolle! Jjoo, yliopiston luennothan on periaatteessa avoimia, sinne vaan kuuntelemaan :DD

  Mullaki simit ottaa joskus tuokiokuvia, tosi harvoin vaan. Liittyiskö se sosiaaliseen verkostoitumiseen tai johonkin sos. ryhmään?

  Toi yliopistourheilu on aika hyödytöntä, jos siitä ei saa mitään moodlettia. Aina kun oon kokeillu, nii energia laskee kuin lehmän läntä ja sim on ihan pyörtymispisteessä tullessaan ulos sieltä. :o

  Miten tolle Mikelle käy, kun yliopistolla ei oo sairaalaa harhaisuuden hoitoa varten? Voiko piirteiden muutoksen estää jollain toisella tavalla?
  Aa, kerrotkin tuolla myöhemmin, että poistit moodletin.

  Kelpo arvosanathan sieltä tuli. Emilyn paita on muuten kiva!

  Kyllä, ei tutkintotaulua eikä piirrettä. Shalom-Loboseille kävi samoin. Mutta ansioluettelon etuudet saa silti, kunhan tutkinto vain näkyy simin tiedoissa! :)

  Jjaaa no ei ollu vessakoppipelehdintä mikään erityisen mullistava kokemus. :D

  Esteri ei näytä kovin tyytyväiseltä lapsensa valmistumisesta. :D

  Jeee, kotiin! ...Tai no, melkein. Voimia temppuilevan pelisi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan kommenttiin ja samalla ilmotus tätä kommenttiketjua seuraaville: blogissa on uus lyhyt extra julkastu, lisää tulossa toiv. vielä tän viikon aikana :D

   Haha, ihan ymmärrettävää, jos ei enää muista! Onhan Emilyllä pelattu mitä, 50 viime osaa? XD Mut sukupuusta tietysti näkis vielä nopeemmin, niihinhän pitäis olla linkit tossa oikeessa reunassa - mut jos kännykällä selaa ni sillä tietysti on hankalampi löytää. Sisällön alla on tosin kai linkit niihin.

   Mietiskelin ite USA:n politiikkaa noita juttuja kirjotellessa :DDD Ja ite taas tykkään noista tontuista aika paljonkii, niissä on jotain jännää! :D

   Hmmm... jotenkii tuntuu, että ei, koska joskus noi tuntuu näkevän ihan kiinteittenkii objektien läpi asioita :DD

   Mikke ei kato aikaa eikä paikkaa, ku paperipussiin hengittelyn tarve iskee :D Tuo tilanne oli vaan huvittava ku nätti et se ois käyttäny vessaa samaan aikaan :D

   En tiiä yhtään... Mikke ei kuitenkaan kai kohonnu tossa mihinkään, ehkä korkeintaan sai jonkun yhen tason Silmäätekevissä, mut ku miusta tuo puhelin liittyy johonkii aiempaan lisäriin tms., koska YE:n mukana tuli älypuhelimet ja miusta tuo on vielä se vanhan mallinen puhelin.

   Aijaa, se se varmaan sit teki Mikellekii sen et energiat oli ihan punasella, ku pääs stadionilta ulos. Ois nyt antanu ees jonkun tavalliseen kuntoiluun liittyvän väsymismoodletin mut ku ei ni ei...

   Poistin tosiaan sen moodletin ku tajusin, ettei sille voi tehä yhtään mitään tuolla ilman sairaalaa. Eli jatkossa epävakaitten kannattaa antaa hengitellä siihen paperipussiin ja ignoorata se toive oudosta olosta :D

   Siun blogiinko mie kommentoin, et tajusin jossain vaiheessa, et Damien kävi myös yliopiston eikä sekään muuten saanu ikinä tutkintotodistusta tai lisäpiirrettä.

   Varmaan ku Damien (tai siis minä) varasti Esterin pois yliopistomaailmasta Emilyn takia, joten se ei päässy koskaan ite valmistumaan :DDD

   Kiitän, voimia tarvitaan :D Enkä uskalla kehua peliä ku se alkaa muuten kusta taas, mut kyllä mie jo seuraavan osan kuvat sain napsittua ja niitä tulikii aika reilusti, eli so far so good! :D

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)