tiistai 25. helmikuuta 2020

Roget - 99,5: Lyhyt bugiextra!!!

Helou taas, otsikko saattaa vähän hämmentää, mut ku pelailin tuossa yks päivä ni oli taas sellasta bugia, ettei pelaaminen kovinkaan kauaa kestäny yhelläkään kertaa, joten päätin työntää niistä ulos oman välipostauksensa ennen THE 100:tta osaa :DD Koska mitä tässä näkee, ei oo mitenkään erityisen merkityksellistä jatkon kannalta (mut kannattaa se silti lukea) ja koska tosiaan bugeja oli taas enemmän ku tarpeeks, ni ajattelin et ehkä on järkevämpi pitää ne irrallaan tosta seuraavasta osasta (jossa muuten on myös omat buginsa mukana jipii). Niin ja koska seuraava osa ois sitten venyny 30 kuvaa pidemmäks ku mitä se nyt on :D Samalla saan sit tähän kans sisällytettyä jotain muutakii ei-niin-Rogeteihin liittyvää, mut jolle vielä tässä vaiheessa oman postauksen tekeminen ei ois niin "järkevää". Ei siihen sais ku pari kuvaa ja vähän tekstiä, joten menkööt tähän!


***

Eli siis päästiin muuten vihdoin takasin Twinbrookiin. Ja tällä kertaa onnistu tallentaminenkin jopa.

Alotin myös "pienen" rakennusprojektin. Ei siitä mikään kaunokainen tullu, mut tästä lisää sit myöhemmin, ei tosin tässä postauksessa. Mut kerrankii kävi niin päin, ettei miulla ollu MITÄÄN ideaa itte taloon tai sen sisustukseen, mut pihaan sit senkin edestä... Yleensä ku miulla ei oo ideaa kumpaankaan :D Ja tää pihakii näyttää paljon kivemmalta kesäaikaan.

Tonttujengi viihtyy edelleen kellarissa viinihuoneessa. Ja näköjään yks tonttu heittäny jo veivinsä.

Ai se oli sit se Vaavatonttu :D

Ja nämä kaikki kolme lähti mukaan yliopistolta :DD (Ja tajusin jossain vaiheessa et meillä on tollanen tavallinenkii Hippula täällä, mut en tiiä yhtään, mistä tai millon? Ei kukaan oo ees lisääntyny näistä.)

Mikke päätti itsenäisesti sit alkaa haastelemaan Damienin kanssa työasioita.
M: "Sähän oot töissä teatterilla, eikö?"

Da: "No tavallaan, mut enempi siellä pyörii nää klassisen musiikin tyypit."

M: "Mä en tajua miten kukaan ymmärtää mitään siitä, et joku vaan huitoo kepillä ilmaa :o"
Same, Mikke, same.

No sit Sari päätti säikäyttää Damienin :D
S: "Se ei niiiiin tiiä mikä siihen iski!"

Ja taustalla Emily sai puhelun :>

En saanu kuvaa siitä säikähyksestä mut Devin tais huolestua :D Ja Damien pohtii, miten Sari KEHTAA säikytellä jotain kuten Damien?

Eddy oli vissiin liian miserable pitkän tukan kanssa? :D (Oikeesti tuo varmaan taas on se ulkoasu ku peli aina arpoo ihan randomit ulkoasut näille muista maailmoista vieraileville.)

Päätin laittaa Emilyn kirjailijan uralle nyt ku oltiin kotimaailmassa vihdoin. Kuvassa (kuten seuraavassa) näkyy muuten hiiren bugi, josta lisää ihan kohta.

Elina ei jostain syystä suostu koskaan tulemaan näitten tontille. Se aina sanoo et tulee kohta, sit soittaa heti perään et ei pääsekään.

Noniin ja nyt siis siiä bugista asiaa, videon kera. Note to self: ÄLÄ raahaa jotain simin repusta ja tavaran ollessa kädessä, kirjota movebjects on -koodia! Muuten käy näin:


Klikatkaa video auki, se on 720p vaikka laatu vähän kakka, ku vahingossa nauhotin sen liian pienellä kuvalla.

Eli ne sai siis ulos repusta mut peli ei ymmärtäny, ettei ne lähteny pois repusta. Ja hiiri näytti tältä koko ajan, jos klikkas rullalla tai oikeella jostain ni se muuttu normaaliks, mut reppu ei toiminu oikein. Tähän ei auttanu osto- tai rakennustilaan meno eikä kaupungin muokkauksessa käynti. Pelin uudelleenkäynnistys onneks autto sentään.

Aijaa? On kyllä Damienin vanha auto, joka ollu taloudessa jo sata vuotta mut okei.

Piti siis käydä kauapungintalolla rekisteröitymässä.

Tässä välissä aloin taas tutkia ja kirjottaa ylös kaupungin perheitten sukupuita ja...

...joo.

Ja miun pitää selvästi taas säätää jotain StoryProgressionin asetuksista ku näitä äidittömiä/isättömiä simejä syntyy taas liikaa tänne + tuo vihree väri??? Ellei sit ole adoptoinu tai peli luonu kokonaista perhettä.

Ja sit tää Malkamo on jostain syystä egyptiläinen, vaikka sen veli ja äiti asuu molemmat Twinbrookissa??? Ja kuten tääkii isä on siis ihan Twinbrookin hautuumaalla.

MUTTA, tästä intoutuneena keksin itekii käyttää tuota Family Echo -sivua, ja oon sinne nyt rakentanu sukupuun näille Twinbrookin simeille! On vielä keskeneränen! Ja klikkailtaa simejä, ne on kaikki risteytyny niin laajasti keskenään, ettei kaikkia nää mitenkään samalla ruudulla ja melkein jokaisesta johtaa linkki johonkii toiseen, mut kaikkien takaa löytyy ennemmin tai myöhemmin nää Twinbrookin kantasuvut :D Ja ne joilla on kaikista eniten jälkeläisiä on pitkälti vampyyreja.

Kuvia siellä ei ole (vielä?), pelkkiä nimiä vasta ja osa kuolleista näkyy elävinä ku en muistanu ketkä kaikki on vielä hengissä. Ja iät ei mätsää, koska oon merkannu kaikkiin "syntymävuoden" vaan numeroilla 1-7 tms. ihan vaan sen mukaan, kuinka mones lapsi kyseinen sim on kyseisestä lapsikatraasta et sain jälkeläiset aina ikäjärjestykseen. Suunnittelin kyllä et voisin laittaa kaikki simit sukupolven mukaan, esim. eka sukupolvi numeroin 10X ja toka sukupolvi 20X jne. Helpottas ehkä omaakii hahmotusta, vaikkei se "vuosi" siellä juurikaan näy missään. Tästä myös varmasti puuttuu vielä simejä, koska lisäsin tonne vaan ne mitkä olin kirjottanu ylös ja voi olla, et oon unohtanu joitain tai ne yhistyy jostain niin lievää kautta (esim. pelkkänä kumppanina/puolisona/exänä), etten ollu niitä edes kirjottanu vielä ylös.

Tähän väliin vielä myös näitten tän hetkinen sukupuu, joka alkaa sekii olla jo aika mielenkiintonen :D Lisäks muistelin et Corbin ja Riimi ois ollu naimisissa ja Bea ja Aleef kihloissa, mut näköjään tän suvun ensimmäinen aviopari olikii Damien ja Devin. Alicehan oli yksinhuoltaja ja Marko potkastiin ulos heti ku Alice tuli raskaaks :D (Koska se oli niin järkyn näkönen etten halunnukaan sitä peliin, mut kaveri oli sillon kylässä ja lähti lapasesta ja laitoin sittenkii Alicen Markolle raskaaks.)


Kotona sit koiralle rapsutuksia ja heiheihei, kuka se tuolla ulkona käveleekään??? Elina! Ohikulkumatkalla, ja ei muka voinu tulla kylään! :D

Sillä aikaa ku Mikke rehki kotipunttiksella, käskin Emilyn juttelemaan Elinalle ja pidättelemään sitä, et Mikke kerkee paikalle :D

Ja loppuun vielä muutama kuva:

On ne kyllä erinäkösiä :D Ja tässä kohtaa meinasin muuten kuolla nauruun, en oo hetkeen nähny niin hauskaa bugia ku mitä tässä todistin. Harmi tosin, etten saanu siitä kuvaa, koska se oli siis sekunnissa ohi. Käskin siis Miken tulemaan paikalle ja minä en tiedä, mitä ihmettä siinä tapahtu! Mut yhtäkkiä nään et tässä ku näitä zoomailin ni Mikke TAI sen vaatteet vetää tuosta taustalta ruudun poikki JOSSAIN HELKKARIN RAPUASENNOSSA. Ja sit ku aloin kääntää kameraa, se olikii kävelemässä miun selän takana paikalle, ja tässä kohtaa peli päättikii sitten kaatua kokonaan. CLA:n mukaan syynä oli jälleen CC.

Anyway, tajusin muuten nyt et mistä se rapuasento johtu :D Seuraavassa postauksessa on itseasiassa aiheesta lisää ja sen takia tajusinkii nyt, et mitä se oli: tuo koko yläkerta bugaa syystä X. Tiiätte siis sen bugin mikä siellä on? Simit menee vessaan ja nukkumaan yms. liukuen seinien läpi jne. ja jolle en oo löytäny vielä ratkasua. Jostain syystä siellä myös glitchaa kaikki animaatiot aivan 6-0. Punttiksella simit jäätyy johonkii asentoon but objektit liikkuu ja äänet kuuluu, ja Mikkekii aika usein poistuu jostain sängystä tai suihkusta tms. liukuen eri kohtaan edelleen jäätyneenä johonkii asentoon. Se oli varmaan just tekemässä jotain selkälihaksia ku käskin sen lopettaa ja normaalin kävelyn sijaan, se animaatio juuttu ja se liuku pois sieltä, mut jostain syystä pihan poikki :D Se aika usein palautuu jos kameraa kääntää tai ite liikahtaa tai jotain, mut toi glitchaaminen on kyllä jotain erittäin hämmentävää. Mut kuten sanottua, stay tuned, tästä lisää ensi osassa! Jota ei pitäis joutu odottelemaan mitenkään hirveen kauaa enää, alan ehkä samantien kirjottelemaan sitä, jos jaksan. Kuvat on editoitu ja ladattu tänne jo. Eli periaatteessa miusta pitäis kuulua jo ennen viikonloppua, mut jos ei ni oon viikonloppuna käymässä Helsingissä Lindemannin keikalla :D (Se Rammsteinin laulajan sooloprokkis siis.)

(+ Ostin eilen uuen modeemin tänne kämppään ja ah, nyt kyllä lataa asioita nettiin ja netistä HUOMATTAVASTI nopeemmin ku ennen ♥ Upload oli alunperin joku 0,7Mbps ja nyt se on peräti 24.1Mbps :D Download on melko lähellä sitä mitä se oli tolla ADSL:llä myös, mut se on itelle aika riittävä nopeus muutenkii. Oli aika kivaa eilen ladata kuvia blogiin ku kaikki tuli niin nätisti perille, vanhalla netillä aina jätti muutaman lataamatta ja jouduin ite lisäämään ne jälkeenpäin sekaan.)

2 kommenttia:

 1. Kiitos taas ilmotuksesta, on todellaki hyvä palvelu :DDDD

  * * *

  Uuuuu taloprojekti~ Mäki tykkään aina tutkia muiden rakenteluja (ja mahollisesti pölliä hyviä ideoita köhhöh). Esim. tossa et sisäänkäynti on vissiin ns. takaseinällä? Tekee heti pihasta paljo mielenkiintosemman! Pitäis itekki ottaa tavaks rakentaa ylimäärästen simien talot ite nii pääsis kokeilemaan erilaisia ratkasuja ilman et on "pakko" pelata siinä talos jos siitä tuleeki ihan hirvee :D

  Oon edelleen ikuisesti kateellinen et noi sun tontut osaa pysyä poissa tieltä .__.

  Seiskakuvas katoin et Devin on tos vieres pokkana kusella, ei mulla muuta XD

  Ei helkkari mikä bugi??? Harvoin (jos ikinä) tulee itelle vastaan mitään UI-bugeja, mut toi moveobjectsin kirjottaminen kuulostaa joltain mitä mä saattaisin helposti tehä. Kiitti siis varotuksesta o_o

  ..................OKEI et oo valehdellu ku oot sanonu et koko kaupunki on sisäsiittosta ja suvut on menny ihan sekasi :DDDDD Jösses.

  Rapuasento mitvit XDDD Mä luulin et olit saanu korjattua sen bugaavan talon! Tai sit vaan oletin niin koska ite en kestäis ees pelata jos koko yläkerta ois ihan sörsselinä. Toivottavasti kuulumiset on seuraavas postaukses positiiviset koska onhan toi ihan naurettavaa.

  Onnee nopeemmasta netistä :D Mulle on toi kuvien lataamisen tuska NIIN tuttua!! Mun kämpäs on ihan sysipaska netti, mut se kuuluu vuokraan nii käytän sitä silti koska pihi, ja tuuraan hätätapaukses (lue: 50% ajasta) mobiilidatalla </3 Teen nykyään silleen et lataan korkeintaan kymmenen kuvaa kerralla nii näen sit heti mikä jäi matkasta ja pysyn jotenki kärryillä. Kivaa hermotreeniä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on taas lisää luettavaa blogissa!!! :D

   ---
   Juu, siellä se on kulman takana! Meinas ensin mennä tien viereen mut sit tuli yhtäkkiä sellanen fiilis et ne on AINA tielle päin, nyt teen kyllä vaihteeks ihan eri tavalla :D Ja hassua et miun lapsuudenkoti muuten on sellasen kadun varrella, jossa suurin osa taloista on L:n muotosia melkein yhenkään talon ulko-ovi/pääovi ei osota suoraan kadulle :D Vissiin liikaa tullu tuijoteltua kaikkia Amerikkalaisia juttuja ku niissä talot on aina niin standardisti samannäkösiä.

   Ehkä siun pitää tunkee tontti täyteen tavaraa. Alan epäillä, et Rogetien tontti on vaan niin ahas, ettei ne mahu joukkona mihinkään ni ne on aina noissa parissa samassa paikassa :D Ja ku noista ei muutenkaan melkein koskaan kukaan liiku yksin, vaan ne on aina laumana kaikkialla.

   AHAHAHAHA NIIN NÄYTTÄÄ MUUTEN XDD Ei ois kyllä ihme vaikka oiskii ku kerran välistä kuseksitaan lattioillekii :D (Nimimerkillä ovibugin mysteeri.)

   Juu empä miekään tajunnu et noin vois käydä, enkä muista, oonko joskus ennen tehny noin ilman ongelmia. Yleensä kuitenkii nuo valokuvat yms. tulee laitettua seinille ostotilassa, jos tarvii movea.

   No osittain se on korjattu, osittain ei :D Alakerrassa toimii vihdoin nuo huoneet mut tuo Miken puoli talosta ei. Itseasiassa jopa bottien latauspisteet toimii nyt ihan normaalisti (ennen ne latautu niissä mut teleporttas keskelle eteistä), mut aina ku Mikke tekee jotain ni ei tuu mitään :D Aion kyllä perehtyä asiaan vielä lisää myöhemmin, oon aika varma et se johtuu niistä ovista.

   Mie tein aina niin et latasin kaikki ja kirjotin ylös puuttuvat ja lisäsin ne sit perästä. Senkii takia aina pysyttelin lähinnä siinä 80 kuvan postausmäärässä ku yhtäään enempää kuvia ja niitä sai sit lisäillä vaikka minkä verran jälestä. Plus yheltä pelikerralta tulee normaalisti kuvia 2-3 postauksen verran, jolla sain sit itelleni lisäaikaa ennen ku "täytyy" alkaa pelaamaan uuestaan :D Mut jos on kova pelitahti ni sit tulee kuviakii enemmän ja postauksia ehkä tiheempään tahtiin.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)