perjantai 27. maaliskuuta 2020

Roget - Osa 105: Synttärikaaos

No ottakaa nyt lisää :D
***


Tää oli joltain aikasemmalta kerralta (kuitenkii siis ihan edellisiä, eri päivältä vissiin ku nää pelikuvat vaikka samaa kotiinpaluurumbaa onkii), mut laitetaan se nyt silti tähän :D "Surulliset klovnit", nauroin XD

Eli viimeks kotiinpalu ei sujunu ihan ongelmitta, ku ensin tuli se joku hyvin vakava virhe, toisella kertaa kaatu kesken tallentamisen ja kolmannella kerralla virhekoodi 12 :DD Lopulta onnistu tallentaminen ku olin jälleen kerran käynnistäny pelin uudestaan ja resetoin kaupungin vielä ennen tallentamista, ja käytännössähän tää oli siis kolmas kerta, koska tuolla ekalla kerralla peli ei jostain syystä voinu ladata siirtymää. Mut täytyy sanoa, et hieman kuumotti tää pelikerta (josta siis tämä ja seuraava postaus) ja jokainen tallennuskerta, ku tuntu aina et pelillä kestää iäisyys tallentaa ja kuumotteli et millon tulee seuraavan kerran virhekoodia ruutuun, mut voin ilokseni todeta et kaikesta huolimatta selvittiin tallennuksista ongelmitta. Tosin täytyy koputtaa puuta ERITTÄIN lujasti nyt, koska simssiin ei kannata koskaan luottaa sokeesti eikä varsinkaan liikaa.

Anyway, alotetaan tää osa nyt sillä, mikä oli edellisen osan lopussa vielä ajatuksen tasolla, mut jonka päätin kuitenkii sit toteuttaa koska why the hell not!

Onko tuttu? :p Ikkunat on lähteny kävelemään ku ne oli ladattuja, mitkä jossain vaiheessa oli pelistä poissa. Eli siis kyseessähän on Rogetien alkuperänen talo ja Damienin lapsuudenkoti, joka meillä on ollu koko ajan kakkostonttina. Sain tästä talon muodosta myös idean, jonka näätte kohta.
Btw, mistähän johtuu, et nuo varjot näyttää jotenkii tosi pehmeiltä ja siis PAREMMILTA? Ku tuntuu et ei ne normaalisti oo näyttäny noin hyvältä, enkä mielestäni oo tehny mitään muutoksiakaan mihinkään.

Muutama kuollu kasvi täällä :D En ees muistanu! Kasveja ku ei saanu siirrettyä mitenkään tuonne nykyselle tontille ku niitä ei saa reppuun tai mihkään, joten ne jäi kaikki tänne ku hamsterina en niitä raaskinu poistaakaan.

Omg Damienin vanha huone!!!

Ja alakerta!!! Mutta sanokaas tälle hyvästit, viiminen kerta ku näätte tätä taloa näin.

Ja tässä on mitä rakensin. Tosi yksinkertanen, mut revin siis alas koko hökötyksen ja rakensin vähän samantyylisen mut isomman tilalle. Päätin siis sittenkii tehä tästä näille jonkin sortin "perhemuseon".

Kyllä silmä lepää tälläsessä symmetriassa.

Ylhäältä alaspäin, en jaksanu värjätä objekteja. Myöhemmin huomasin et tuo ötökkähuone tais olla pitkälti liiottelua, koska eihän niitä ötököitäkään oo niin paljoo, varsinkii ku aina yhteen hyllyyn menee 8kpl terraarioita :D Eli melkein riittäis jos laittas tohon keskelle noita hyllyjä ja reunoille sit noita muita hyllyköitä. Sen ihmeemmin ei oo miulla kuvia tuolta, ku en vielä roudannu sinne ku jotain meteoreja ja hyönteisiä, enkä oo suunnitellu mitään et miten järjestelen mitään mihinkii.

Tää oli oikeestaan aika nopee prosessi, jonka jälkeen jatkoin sit ihan normaalia pelaamista.

Hieman tää maailman tilanne pyörii mielessä ku ekana tuli tästäkii mieleen karanteeni :D

Ja Emilyllä oli tällänen vähemmän kiva moodlet, josta tulikin mieleen...

...time to get rid of you :)))

Myöhemmin huomasin Emilyllä tälläsen moodletin, olin vaan käskeny mystävän lopettamaan mitä olikaan tekemässä ja löysin sit nuken lattialta ja poimin sen talteen. Loppuu se turha ympäriinsä tepastelu.

Ärsyttää ku EA ei tehny mitään sille, et simit jatkuvasti haluaa laulaa karaokea ja lähettää tekstareita vauvoille :DD

Öööööö mikset ole töissä??? (Jotain tekemistä saattaa kyllä olla sillä faktalla, et resetoin kaupungin yhteen väliin.)

No sit huomasin et se hiiri ei TAASKAAN toiminu oikein, mutta vaan kellarissa. Ja vaan relicien kanssa. Eli sain ne repusta ja tavaraluettelosta tänne maan pinnalle, mut en kellariin??? Wtf :DDDD Laskeeko peli jotenkii et kellarit = hautakammio ja ettei siellä voi olla relicejä ellei niitten kuulu spawnata sinne? No, täältä sain suurimman osan kyllä siirrettyä sinne paikoilleen, mut osan kohalla se hiiri lakkas silti toimimasta. Ja jossain välissä se myös hävitti kokonaan meiltä yhen ruukun, ku kokeilin Esciä, ja se peruutti sen toiminnon JA hävitti samalla myös sen ruukun kokonaan. No, onneks noita tollasia esineitä pystyy löytämään loputtomiin, eli saan sen kyllä takasin, mut nää hautojen tunnukset onkii sit asia erikseen.

Otin tästä kuvan, ku tässä välissä aloin tutkia noita meiltä löytyviä hautaholvien tunnuksia. Yritin jo aiemmin googlettaa sitä, et jos samasta taloudesta useempi simi on käyny matkoilla ja löytäny juttuja, listautuuko ne molempien löytöihin. Meillähän Bea kävi aikoinaan sekä Kiinassa että Egyptissä, ja Emily siis tavallaan jatko sen jalanjäljissä. En löytäny tästä yhtään mitään vaikka kuin googletin, vaan niitä samoja juttuja ja oli hiton vaikee muutenkaa keksiä hakusanoja. Joten tän takia kirjotin vihkoon ylös kaikkien tässä listattujen hautojen tunnuksien nimet ja sit aloin tutkia meijän kokoelmia ja sitä, mitä meiltä löytyy ja mitä ei. No, tästä lisää myöhemmin, tässä vaiheessa kävin vissiin vaan lisäämässä kaikki Emilyn reppuun ja päätin jatkaa seuraavana simpäivänä, koska Emily meni nukkumaan ja tarvisin sitä kasaamaan muutamat sarkofagit yms. pois jaloista pyörimästä.

Tota öööööö siun piti mennä joko nukkumaan tai töihin, ei soitella kitaraa keskellä aulaa???

Paavonkii työt häiriintyy :| No oikeesti Paavo kyllä yritti tehä töitä - se yritti saaha kissaa kylpyyn, vaikkei kissa tarvii kylpyä eikä ne muutenkaan koskaan suostu, ku ei ne anna simienkään kylvettää :DDD Mut käskin Devinin nukkumaan, koska kello oli jo jotain melkein keskiyö ja sillä ois kuitenkii kestäny tunti päästä töihin, ja työt loppuu kello 1.

Tältä näyttää nyt tuo osa taloa - tuolla oli siis Miken ja bottien huoneet sekä kuntosali ja vessa. Koitan et jos ne seinät/ovien kohat lakkais bugaamasta tällä tekniikalla, ja rakennan tuonne aika varmasti huoneet Ezralle ja Freyalle, jahka sen aika tulee.

Jos nyt ei kuitenkaan ::D Tuo on se Tötteröpää-paparazzi yliopistolta.

Joo vauva huutaa mut TEE JOTAIN SENKIN ÄÄLIÖ äläkä vaan tuijota :DDDD Miulla alkaa tän takia soimaan koko ajan päässä Juliet Jonesin Sydämen biisi "Tee jotain mies" XDDD

Emily tervehti Freyaa :DDD Paavoo taitaa hämmentää tyhjennetyt hyllyt. Oikeesti se kai vaan yritti tulla hoitamaan Freyaa.

Freyallahan on nukke ja niin on myös Ezralla - sen nuken nimi on muuten Pötsi. Tässä rupesin sit miettii et melkein vois molempien nuket muuttaa todellisiks ja parittaa sit joskus ne mystävät toisilleen :DD Pääsis niistäkii eroon lol. Paitsi jos ne näyttäs tosi kivoilta ni miksei niitä vois käyttää näillekii XD Mut ois aika hauska "tarina" :D

Emilystä ja Freyasta tuli näköjään parhaat ystävät.

Mitä täällä tapahtuu??? I swear jos se poika on lattialla!!!

No oli se sentään sen kehtoon saanu laitettua :D

Ei se vielä vaippaan oo kakannu.

Kävin täällä pyörähtämässä ja näitä vissiin voi kasata päällekäin loputtomiin? :DDD

Tässä välissä palasin tän hautaholvipohdintani pariin:

Ja kuten huomata saattaa, ilmeisesti Bean löytöjä ei lasketa Emilyn löytämiin, joka siis tarkottaa sitä, et ei voida saada noitten hautaholvien tunnusten kokoelmia täyteen koskaan. Paitsi Ranskan, koska siellä Bea ei käyny koskaan - ja näitä tunnuksia löytyy siis tasan 1 jokaista tallennusta kohti, toisin ku muita löytöjä. Eli meillä on Egyptistä 12 haudan tunnukset ja Kiinasta 6:n, mut listaan on merkattu vaan Emilyn löydöt eli 10/13 ja 4/9. En tosin muistanu kattoa, et onko muille merkattu noita mitenkään vai pelkästään Emilylle. Vähän ehkä ärsyttää, mut toisaalta, onhan ne meillä silti sit käytännössä kerättynä, vaikkei listaan tuliskaan mitään. Ja Emilyllä oli kuitenkii elämäntoiveena 3 tason visa kaikkiin maihin, jonka se jo saavutti aikapäiviä sitten. Ja kunhan Emilystä joskus aika jättää, ni eipä ne kokoelmat vaikuta niihin mitenkään, joten samapa tuo. En tosin uskalla kokeilla noitten Bean löytämine myymistä tai poistamista kokeilumielessä, koska jos ne ei spawnaa enää sinne löytöpaikkaan takasin, ni sit meillä ei oo sitäkään vähää mikä nyt.

Ja jotta ei ois liian helppoo, sit peli päätti jättää tän arkun valaistuks vaikka en ees koskenu siihen enää ::DDDd

Yläkerrassa sit oltiin ulkovaatteet päällä soittelemassa kitaraa, tai katottiin telkkaria.

Ja tämäkii vielä :DDDDD Sori mut haluisin edelleen kasvattaa sitä munakokoelmaa, vaikka on tontutkii toki ihan jees.

Näillä oli taas niin paljon toiveita toisistaan, kuten aina, et piti yrittää vähän tyhjentää sitä toivelistaa ni voi luvata uusia juttuja.

Toivottomana romantikkona Devinillä (ainankii) on se toiminto "Kuiskuta korvaan", ja päätti sit näköjään mennä suoraan asiaan. Damienin ajatuskupla kans vähän huolestuttaa.

Ylimääräset ötökät lahjotettiin tutkimuskeskukseen.

Missä on Emily? (Varjo muuten näkyy :DDD)

No siellähän se! Täällä otettiin sanonta "läpi harmaan kiven" oikeinkii kirjaimellisesti.

Koska pitihän nyt Tutkimuskeskuksen takapihalle rakentaa lumiukko :D Emilyn ajatukset on mood tässä vaiheessa peliä. Ei ehkä välity ruudun läpi, mut miulla alko palaa käämit tän touhun kanssa pikkuhiljaa ku tuntu et simit ois tyhmentyny yhtäkkiä niin et niitten yhteinen ÄO on pienempi ku miun kengännumero, ja tuli sellanen "I AM surrounded by idiots" olo aivan liian usein ja en älyä, MIKSI ku ei miusta normaalisti tunnu siltä, et olisin lapsenlikkana jossain idioottilaumassa :DD

Saatiin sentään rahaa. En tiiä, miks tuo lätkä on noin iso :DD

Seuraava on puoliks lavastettu kuvasarja, koska ensimmäinen kuva on sama ku kolmas, mut se on kirjaimellisesti se, mitä pelissäkii tapahtu!

Käskin siis Emilyn tänne ja sehän käveli tuohon, sit se vaan katos ja hämmennyin...

...jonka jälkeen se ilmesty tuonne portaisiin kiipeemään. Ei mitään errortrapia tai reititysongelmaa, se vaan käytännössä teleporttas takas sinne mistä lähtikii :DDD

Ja pääty lopulta sinne minne pitikii.

Käskin sen soittaa yhen puhelun ja ei sit tossa edellisessä kohassa mahtunu soittamaan?

Tyhjensin kameran valokuvista ja hups XD Nää vielä jatku ainankii puol riviä ellei enemmän, mut en jostain syystä siitä oo ottanu kuvaa. Esittelen noita valokuvia joskus teille paremmin, laittelen niitä joko museeoon tai kellariin esille.

Emily alotti jälleen uuen kirjan ja koska sillä oli rojaltiodotukset peräti neljä täppää romanttiselle romaanille, alotettiin sellanen ja lainattiin nimi yheltä Maailmanmatkaajan lauluista (jos se noin menee), koska se tuntu aika sopivalta nimeltä romanttiselle kirjalle ja koska ajatuksena on kuitenkii kirjottaa matka-aiheisia tai matkoista inspiroituneita kirjoja. Ja hauskaa muutenkii nähä, mitä peli sanoo tästä nimestä, koska ainankii itestä tuntuu siltä, et jos valkkaa pelin ehottaman nimen melkein mille vaan, ne failaa herkemmin :D Joten tunnistaako sims, et kyseinen lause on jo pelissä käytössä? Saas nähä :D

Devin on edelleen se, joka täällä eniten kokkailee.

Ja Emilyn puhelu koski muuten tätä. Synttäribileet koska olin taaperokaaostuulella!

Sari kutsuttiin tottakai myös kylään :D Devin käveli tuossa yläkertaan ja Sari jäi joistain syystä huutamaan kurkku suorana sen perään tänne alas XDDD

Mikke toi ruokaa :D

Kävin tsekkaa Freyan ja näköjään Esteri kerkes jo jossain välissä kiivetä tänne. Ja Sari maastoutuu :D:D:D:D:D En oikeesti ees huomannu sitä ensin edes pelissä XD

Tota noin, miusta ku tuntuu et näin Isan just meijän tontilla? :DD

Jep siellähän se!

Eddy tietty myös kutsuttiin tänne.

Ja koska se on yliopistosim, ja niitten kanssa ei voi tehä romanttisia toimintoja, ne näkyy pelkästään parhaina kavereina. Ainut romanttinen toiminto, jonka ois voinu tehä, oli "Haluatko jäädä tänne?" En itseasiassa päässy edes CASiin/Stylisti-tilaan, oisin editoinu sille sen toisen tukan ja vähän säätäny vaatteita.

Vai niin.

Ja toisaalla Devin jututti Isaa, jonka kanssa ovat muuten työkavereita :D Kutsuin aika paljon Devinin työkavereita kylään mut ei tuolla juhlissa koskaan kerkee mitään suhteita hiomaan.

Sarilla vissiin työt kutsuu :D

Ette varmasti mene leikkimään sadettimella sinne. Ovi meni lukkoon.

Juhlia vissiin sit vietetään omalla porukalla ku puolet vieraista oli jossain aivan muualla.

Ja suurin osa alko jo valumaan ulos tässä vaiheessa synttäreitä :D:D:D:D Voivoi, Esteri ei sit malttanu jäädä seuraamaan tyttärentyttärensä kasvua.

Sarikii liitty mukaan. Paavokii muuten on täällä, en kestä ku se juhli yksinään tuolla kulman takana puu-uunin vieressä XDDD

Isakii lähti :D

Pien teitä hetken jännityksessä, ku halusin kasvattaa molemmat lapset samaan aikaan ja näätte sit molemmat taaperoina; ja koitin saada Emilyä alakertaan, mut jostain syystä se ei ottanu onnistuakseen.

Okei ööö...

...mitä helkkaria sie siellä teet??? Ja miten tuo ees on mahollista??? :DDDDDDDDD

I know. Menkääs nyt siitä alakertaan.

Muut keräänty jo syömään kakkua, Ezra taaperoitu, sohvalla on sosiaalisuus alhaalla mut Sarilla jäi bileet päälle XD (Sohvalla on oikeesti Shoggoth, tosin en ymmärrä tuota puhekuplaa, koska ei sillä ees ollu sosiaalisuus NOIN punasella vielä.)

Mikä oli?

Onko täällä jotain kuppikuntautumista havaittavissa? :DDDD Taustalla voikii näkyä vähän Ezraa ja pelin ajatusta taaperolle sopivista hiuksista. Menee vaihtoon asap.

Sit tuli Sarillekii kiire.

Tällä välin Emily ei ollu VIELÄKÄÄN päässy alakertaan ja Devinin puhelin soi, ja meinas palaa hermot jälleen kerran, ku Paavokii vielä oli koko ajan viemässä Ezraa kehtoon, VAIKKEI TODELLAKAAN TARVII ja tarviin sitä vielä alakerrassa hetken!!!

Isa soitteli perään :DDD

HNNNNNNNNNNNNGHHHH Emily täällä veivas kerrosten välillä ja sit ku oli menossa alas ni ensin piti oottaa Damien yläkertaan, sit sen perään vielä koira ja vissiin joku kissoistakii.

Sit lähti viimesetkii vieraat ja Freya oli edelleen vauva ::D

TÄMÄKIN VIELÄ.

Tällä kertaa menoon päätti osallistua alkuun vaan Devin, ja Paavo miun selän takana.

Ei haittais yhtään jos taaperot vois rikkoo nukkensa :))

Mutta, saanen esitellä...

Ezra Roget!!! Siitä tuli ihan helkkarin sulonen en kestä!!!!!!!!!!!!!! NOI SILMÄT! Sillä oli alunperin Damienin tukanväri eli mustaa punasella, joten tein siitä ihan pelkästään mustan. Tykkään et taaperoilla ja lapsilla on mahollisimman luonnollinen hiusväri ja jos vanhemmilla on erikoisen värinen aka "värjätty" tukka, yleensä säädän jälkikasvulle sen värisen tukan, millanen vanhemmalla itellään oli "ennen värjäystä". Poikkeuksena tietty erikoiset simit, joilla voi olla ns. luonnostaan vaikka sininen tukka. Mut tykkään pitää näitä siinä mielessä realistisena, ettei luonnollinen väri ole ihmissimeillä ku joku näistä normiväreistä.
 Mut joo, noi silmät näyttää ihan uskomattoman kivalta mustaa tukkaa vasten :o Ja pelkäsin hirveesti, et Devin periyttäs sen kasvoja tälle liikaa, mut tässä vaiheessa tää näyttää vähän pelottavankii kivalta :D Lisäks Ezran lempiväri on turkoosi, joten se sopii aivan mainiosti sen silmiin myös!

Paavo pliis, mee nyt hittoon siitä ::D

Ja tässä on Freya!!! Freyalla oli oikeesti tummanruskee tukka (Eddyltä? Ei mitään käryä.), mut ku miulla oli JÄLLEEN visio blondista lapsesta, ni siitä tuli sitten blondi :D Silmät on kivat, tollaset ööö merensiniset? En oo ihan varma, onko nekii Eddyltä. Tosin jossain vaiheessa, ku Emily oli vielä raskaana tai Freya vauva, iski pieni paniikki ku muistin et ei helkkari... se Eddyn suu... TOIVOTTAVASTI se ei periydy Freyalle :DDDDDDDDDDDDDDDDD Mut toistaseks näyttää ihan hyvältä, ehkä vähän mutrumpi on ku Ezra (legit tuntuu siltä et saatan tulla tykkäämään Ezrasta huomattavasti enemmän ulkonäöllisesti XD Tuleekohan sieltä Corbin 2.0?), mut muutoin kaikipuolin söpö tapaus! (Hassua, kuin simtaaperot osaa olla syötävän sulosia, mut IRL en tykkää yhtään lapsista enkä oo koskaan nähny yhtäkään söpöä taaperoa :D)

Damien pohtii mitä lie talojuttuja, Emily koittaa kerätä likasia astioita ja Devin ei kestä niitä.

Ja kissatkii kerjää kakkua, ja Ezra veti taas esiin ton saamarin nukkensa ._.

Ja Paavo näyttää jotenkii pelottavalta ton ruuvimeisselinsä kanssa, mut onneks se vaan alko tekemään huoltoa ittelleen ::D

Inhoon näitä juhlatoiveita, ku ei ne ikinä onnistu??? Paitsi et tuo eka vissiin johtuu siitä, et Emily haluaa et SILLE järjestetään synttäribileet? No, en siltikään ymmärrä tota toistakaan toivetta, koska siinä on toiveena oivalliset juhlat, mut eikö mahtavien juhlien pitäs olla paremmat ku oivalliset ja näinollen täyttää tuo toive? En tiiä, en ymmärrä, en oo ikinä tajunnu noitten toiveitten päälle mitään, koska ei ne ikinä täyty, oli juhlien laatu mitä tahansa. Onks kellään muulla koskaan nuo onnistunu?

Nää taaperot osottautu yllättävän helppohoitosiks - tosin siinä on se miinuspuoli, et nää nukkuu päivät ja valvoo yöt, toisin ku simit, ja ne haluais lähtee niitten kanssa kävelylle ja itekii haluisin viedä ne jossain vaiheessa leikkipuistoon, mut ku aina aikuiset tai lapset nukkuu väärään aikaan! :D Eikä Paavo voi niitä yksin viedä mihinkään. Also, tää on vissiin Lulun lempinukkumapaikka? :D

No nyt oli kyllä aikamoista, wait for it, roskapuhetta. Hehehehehehehehehehehehe.

Finally some good fucking news.

Oli pakko testata tätä ku näin jossain blogissa :D

Freyan aikomukset ei ollu oikeesti ihan niin hurjat ku miltä näyttää.

Aika söpöjä :p

Paitsi et nyt se nukke hiiteen siitä.

Ja lopetetaan osa pottailukuvaan - näköjään siis osa tuon huoneen objekteista taikka "ovi" glitchaa edelleen :DD

6 kommenttia:

 1. Hola! Kääk siitä on vissii pitkä aika ku oon lukenu sun postinkeja ku mulla oo mitää hajua kuka on kuka ja mitä että täh :DDD Emilyn muistan ja että sillä pelailit maailmanmatkaajajuttuja, mut sitte sen jälkee alkaaki muisti tökkiä ja pahasti. :D

  Mutta osaan vastata tuohon juhlakysymykseen! Siinä on EA:lla ilmeisesti (YLLÄTYS!!!1111) joku koodausvirhe tms minkä saa modilla korjattua. :) http://modthesims.info/d/556948/throw-a-great-party-dreams-fix.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, en tiennykään tosta koodausvirheestä, mut ei kauheesti yllätä :D Kiitos linkistä!

   Poista
 2. Ekas kuvas näkyy taas tota Supernaturalin suomennussekoilua. "Ne on juuri muutettu"? :DD Veikkaan et enkuks tos lukee jotai "they've just been transformed" tms.

  Oho, en muistanu yhtää et toi vanha talo oli laajentunu noin paljo. Aattelin sitä koko ajan vaan sinä valmistalomallisena. Tai muistan kyllä noi kierreportaat mut en sitä et kerroksia ois ollu enemmän ku yks :'''D

  No jösses, toihan on kirjaimellisesti museo. Yleiset vessat ja kaikki :D Saisko sen (aikanaan) muutettua yhteisötontiks niin et simit oikeesti kävis siellä? En tiiä ku en oo ikinä pelleilly ekstratonteilla.

  Nii joo toi mystävä XD

  Ei hitto toihan ois hyvä idea parittaa nuket toisilleen :DD Pitäis vaan ensi kattella niitä niin kauan et joku saa riehuttua kemistinpöydällä.

  No siis mulla on tollanen olo 24/7 ku pelaan. Sattuneista syistä :DDDD

  Ehinki jo ihmetellä miten noi muksut on vieläki vauvoja. Mut jos sulla on kerran elinikä eeppisellä nii se selittää :D Ite en koskaan jaksa oottaa pidempää ku sen minimin kaks päivää ku vauvat on nii hyödyttömiä.

  Jo ny on jos ees Masterilla ei saanu Eddyä CASiin o.o Vaatii kyllä ihan liikaa säätöö noiden yliopistosimien kanssa pelleily. Mikä on perseestä koska puolet yliopiston ideasta on et siellä on hyvä puolisoehdokastarjonta.

  Ezralla oli aika upeet kutrit ennen kampaajakäyntiä :DDD

  Mäki tykkään periyttää hiustenvärin tarkalleen sellasena mikä se on vanhemmalla luonnollisesti ollu. Minkä takia en oikeestaan ikinä ees värjää simien hiuksia. Mulla on itse asias se Mistbornien valkonen väri tallennettuna ihan vaan siltä varalta et onnistun joskus sekoilemaan jonkun simin hiustenvärin kanssa. Koska väripyörällä säädettynä se ei ois enää se sama valkonen :D:D:D:D

  Ezrasta tuli kyllä tosi söppänä ♥ Mustat hiukset ja vaaleensiniset silmät on aina ihan 5/5 yhistelmä.

  Aaaa meinaan koko ajan sanoo Freyaa Emilyks enkä tajua miks :DDD Mut FREYA on kans ihana, tykkään siitä ehkä jopa enemmän! Sen suu näyttää ainaki mun silmään Eddyltä perityltä, mut en vielä rupee maalailemaan piruja seinille. (Salaa toivon et se on koska haluun nähä miltä se näyttää tytöllä xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees kiinnittäny huomiota koko asiaan, mut totta! :D Ja vaikka toimiihan toi, ni ei kyl silti oo mitään parasta suomee ::D

   En kyl muistanu miekään :D Ja hauska ku yks päivä kävin sillä tontilla taas ja peli kaiveli vissiin sen tontin cacheista, ku se näytti siinä hetken aikaa sellasta blurrattua versiota siitä pelin alkuperäsestä talosta, ennen ku latas sen loppuun :DD

   Kaipa siitä sais yhteisötontin jos haluaa. Nythän tuo on yksityinen tontti, joten sinne ei tuu vierailijoita eikä siks saa mitään yhteisötonttiesineitä. Etin niitä vessan ovia kissojen ja koirien kanssa ja mietin jo et muistanko muka oikeesti NÄIN väärin, piti ihan googlettaa ku en löytäny ees buydebugista niitä, mut ei niitä saakaan yksityistonteille ollenkaan :D Mut mielellään pien tuon tolleen, koska en ehkä uskalla hylätä talouden omaisuutta yhteisötontille :D

   Koitan pitkittää noitten lapsuusaikaa, ku meinasin et koittasin Emilyllä seikkailut tehä loppuun ennen ku Freyasta kasvaa liian iso :D Kaipa se sais lapsikii olla vielä, mut ois ihan kiva lähettää Emily matkoille ENNEN sitä ni se tuntus oikeesti siltä, et se matkustelee sen koko lapsuuden ajan.

   Niimpä, TSA2 Yliopisto oli puolisoitten kannalta niiiiiiiin paljon parempi! Muutenkii tykkään sen tekniikasta huomattavasti paremmin + ne tutkintojen ja kurssien nimet on parhautta :D

   Jup, samaa mieltä, itekii tykkään erityisen paljo mustien hiusten ja vaaleitten silmien yhistelmästä :D Oma suosikkini on kuitenkii sellanen vihreenharmaa! (Itellä siniharmaat silmät ja oon värjänny tukkaa mustaks since 2011...)

   No, onhan nuo toki aika samannäkösiä + ehkä Freyalla on samoja hiuksia ku Emilyllä taaperona? En muista, mut miulla on aika pieni valikoima hiuksia taaperoille, joten en ihmettelis. Ja lol XD Mut toisaalta, jos se perii sen suun ni se vois jopa sopia siihen luonteeseen, mitä oon sille vähän suunnitellu :D

   Poista
 3. Kas niin, vastasin sun kommenttiin Shalom-Loboseilla ja tulin teekuppeineni kommentoimaan tänne!

  Surulliset klovnit? Mikä juttu :DD

  Ahaa, en muistanu tätä taloo :D

  Ja siitähän kuoriutui hieno museo! Tykkään tosta asettelusta, miten toi o jaettu huoneisiin. Tulee heti museomainen fiilis.

  Joutuuko Rogetitkin etätöihin :D Tuleeko sulle sellasta oloa, kun katsot jotain sarjaa (tai vaikka simien tekemisiä) ja siellä jotkut halaa tai kättelee, että "Hei ei noin saa tehdä - eikun hetkinen, tää oliki ennen koronaa" :DD

  Mystävien pariintuminen vois olla mielenkiintoinen näky! Perfect match. xd

  Simien sekoilu siirtymissä ja kaikki muukin yleinen hölmöily kuulostaa hyvinki tutulta :D Joskus tuntuu, että simeillä kestää sata vuotta siirtyä kerrosten välillä. Toisaalta joskus yllätyn, kun sim käveleekin sulavasti: "Miten tuo nyt jo on tuossa?"

  Kumma juttu, en muista pystyikö Filemonin kanssa tekemään romanttisia toimintoja, kun kutsuin sen yliopistosta, mutta jotenkin on semmonen fiilis että ois voinu :o Ehkä ne tapahtuiki vasta sen jälkeen ku olin pyytäny sen kämppikseksi.

  Juhlavieraat ei jotenki oo koskaan siellä, missä niiden pitäs olla :D

  AAAAA Ezra on niin söpö! En kestä! Nuo silmät ja hiukset! Freya jotenki muistuttaa kovasti äitiään :D

  Voi ei, murhanhimoinen Paavo :O :D

  Nukke potkaisee kissaa D:

  Paavo näyttää siltä että on intensiivinen venyttelyhetki menossa :DD

  Tee loppui ja luennolleki pitäs osallistua. Ensi kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surullinen klovni siis oli TS1:ssä ilmestyvä, noh, surullinen klovni -NPC :D Jos siinä ostaa taulun, jossa se klovni on, se ilmestyy tontille itkemään yms. Ja aiheuttaa huonoa mieltä kaikille, ja siitä pääsee eroon muistaakseni joko soittamalla pellenkarkottajille tai polttamalla sen taulun. Ja täähän elää myös muissa simssin osissa, kakkosesta en nyt muista, siinä ei kai oo? Mut TS3:ssa on Sunset Valleyn hautausmaalla surullinen klovni, joka on kuollu hukkumalla. Liekö sit omiin kyyneliinsä.

   Kiitän :D

   Juu, kyl tää karanteenielämä aika vahvasti tunkee läpi jopa peleihin :D Oma normielämä tosin on jo niin vahvasti karanteenimaista, et ei ehkä ihan niin herkästi :D

   Tuo kämppisjuttu on ihan mielenkiintonen, ehkä peli loi siitä sit erillisen "kopion" Shalom-Lobosien kotimaailmaan? Itellä ei vaan suunnitelmiin sovi kämppis, joten jos joskus tarviin Eddyä talouteen ni varmaan koodeilla/Masterilla se pitää hoitaa taas.

   Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)