lauantai 2. tammikuuta 2016

Pölinää: Ilmottelen ittestäni vaan

Peli oli eilen auki useemman tunnin (okei koko päivän), kuvamateriaalia kuitenkaan ei ole, koska kaiken sen ajan rakentelin sitä taloa, minkä mainihin tuossa aikasemmin. Se talo tosiaan tulee yhelle perheelle (okei Rogeteille joskus hamassa tulevaisuudessa) ja sain sen pääpiirteittäin valmiiks ennen ku keskittymiskyky ja into päätti taas loppua tältä erää. Jätin puolet talosta vielä vähän auki tulevaisuuden varalle, pääasia et kunhan se joskus käyttöön tulee, ni perusasiat löytyy ja sitä pystyy muokkaamaan tilanteen vaatimalla tavalla ja huoneita säätämään sen mukaa.

Rakentaminen on ihan kivaa, varsinkii sit ku se talo alkaa hahmottua ja pikku hiljaa löytää muotonsa. Miulla yleensä aina loppuu into kesken sisustamisen keskivaiheilla :D Ensin oon hirmu innoissani et JES SISUSTAMAAN ja sit jotenkii vaan aivoihin alkaa sattumaan se huoneitten pohtiminen ja sopivien huonekalujen (ja verhojen ja mattojen!!!!! vihaan) ettiminen ja sit ei enää jaksakaan. Se on nyt asumiskunnossa eli löytyy vessat ja kylppärit, olohuone, keittiö ja ainankii yks makkari, toinen on helppo taikoo sinne ku tilaa on.

Tuossa vähän niinku mainihin jo et talo tosiaan tulee Rogeteille, mut en osaa luvata millon taloa päästään näkemään täällä. Tällä hetkellä nimittäin pelipeli jumittaa ihan luvattoman paljon. Siis rakentamaan pystyy ja peli tallentaa ihme kyllä, mut jotenkii peli ei jaksa pyörittää itteään? Ainankii tallennuksen alussa se on ihan törkeen hidas. En oo ihan varma missä vika, koska koneen kokoonpano ei oo muuttunu ja näytönohjainkii päivitetty uudempaan, ja tätä jumitusta alko esiintyä jo kauan ennen tätä uutta näyttistä. Viimeks se johtu vanhentuneesta ErrorTrapista minkä olin vahingossa sujauttanu mukaan. Tällä hetkellä voisin veikata ennemmin tallennustiedoston suurta kokoa, koska tuo sama tallennus on ollu olemassa sellaset 5 vuotta ellei jo 6 ja en oo koskaan vaihtanu kaupunkia (ja siks kaikki simit näyttää susirumilta sisäsiitoksen tuloksilta hyi). TAI sitten toi kovo oikeesti vetelee viimesiään.

Meinasin ottaa tuosta talosta kuvan, mut rupes ärsyttää ne rakennusruudut ja mietin et käyn pelin kautta vähän ihailemassa sitä, mut päädyinkii CASiin :D Tein nimittäin Rogeteille uuden kissan Herculeksen kanssa sukua jatkamaan, minkä lisään peliin sit ku aika on oikee. Kissa tuli valmiiks mut meinasin sit ruveta tutkimaan laarin sisältöä - siellä on paljon simejä mitä en oo koskaan esitelly missään enkä ees ite muista niitä kaikkia. Osasta löytyy tekstiä kirjotettuna _jostain, joko jostain vihosta tai sit jopa modernisti tietokoneelta. Mut en kerenny kauas ku peli tilttas. Huuteli taas jotain muistista, joten nostin taas sen sallitun muistinkäyttömäärän maksimiin. Ja onpa näköjään Saves-kansiossa viimesin tallennus .bad-loppunen, vaikka mitään ongelmaa ei kyllä sen suhteen ollu, hmm.

Olisin tehny postausta noista em. laarin simeistä, mut enpä päässy itekään niitä tutkimaan joten sellasta ei oo luvassa ainakaan ihan heti.


Sitten muihin aiheisiin. Nimittäin se tietokone. Cdon.comista tilaan ja siellä ei tällä hetkellä kaikki toimi oikein niinku pitäs. On ruuhkaa ja teknisiä ongelmia. Toistaseks näköjään tilaamistani osista sekä emo että muistit on väliaikasesti loppu, prossa oli loppu jo tilatessa. Kovon tilanne on vielä auki. Mitään viestiä aiheesta ei itelle oo tullu, cdon.comissa vaan lukee tilauksen kohalla "Mitätöity".
Toivottavasti noi osat ois oikeesti vaan VÄLIAIKASESTI loppu eikä lopullisesti, muuten pitää alkaa miettimään taas osia uusiks, just ku sain senkii pois alta. Pitää ootella jonkun aikaa nyt, et saa nää pyhät ees pois alta ja selkyyden asioihin. Eli ei tääkään uuden koneen hommaaminen menny ihan niinku suunnittelin :D Mut onhan tuota ooteltu jo niin kauan et ei pari lisäviikkoa tunnu missään. Harmittaa vaan et jos lähtis noita osia ostamaan jostain muusta nettikaupasta, ne on siellä paljon kalliimpia.


Eli ei kuvia tälläKÄÄN kertaa, sattuneista syistä. Mut ehkä joskus. Viimestään sit ku saan ton koneasian selvitettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)