maanantai 28. joulukuuta 2015

Pölinää: OMG UUSI ULKOASU

Maailman kaheksas ihme on tapahtunu ja TAS sai uuden ulkoasun o___o Mie varmaan alottelin tätä ekan kerran joskus vuos ellei kaks sitten, sit se oli aina jäissä hirmu kauan ja nyt oli sitten paras aika ja inspiraatio tän viimeistelylle - koska pitäs olla nukkumassa ku aamulla taas töihin joululoman jäliltä. Onnee vaan miulle, voi aamulla väsyttää. Mut ompahan ainankii blogilla se uus ulkoasu, vanhan kanssa kiristelin hampaitani joka kerta ku blogiin pyörähin mut lähtiissä se ei enää haitannu, vähän niinku poissa silmistä, poissa mielestä (y)

Sivupalkissa on myös täysin uudet tekstit ja pari uutta lokeroa. Sivuja tulee vielä pari lisää, kunhan joskus kerkeen niihin keskittyä. Lisäks tuo sisältö on vielä päivittämättä, mut eipä tammikuun jälkeen oo tainnukaan tapahtua ku kaks Roget-postausta (kolmosen puolella) eli ei sinänsä mikään iso homma. Linkkilistaa en oo päivittäny aikoihin, en ees muistanu et sellanen täällä on! Sitä pitää käydä jossain välissä läpi, varmasti sielläkii on jo monta toimimatonta linkkiä (nyyh). Ja sieltä myös puuttuu uusia blogeja. Itseasiassa en ees oo kartalla tän hetkisestä simsblogitilanteesta, täytyy tästäkin ottaa selvää joskus. Hei laittakaa ihmeessä tähän postaukseen kommentteihin linkkejä, jos teillä on oma blogi ja jos en oo koskaan sinne kommentoinu eikä sitä löydy linkkilistasta!
Vanhat blogit osaan luetteloida vaikka unissani, mut on tässä ollu sellanen kahen vuoden blogitauko, minkä aikana on vanhoistakii (tutuista ja turvallisista♥) blogeista jääny monen, monen kuukauden ajalta postingit lukematta joten en uusista tiiä yhtään mitään.

Jees, laittakaa ihmeessä niitä linkkejä blogeihinne jos teillä sellasia on. Ja muutenkii mielelläni kuulisin mitä teikäläiset tykkää tästä uudesta ulkoasusta! :) (Pls ei kuitenkaan kysymyksiä et miten teit sen ja sen, googlettamalla löytyy! Ja HTML on hankala kieli, eli täytyy osata _lukea HTML:ää jos aikoo näitä juttuja soveltaa.)

4 kommenttia:

 1. VAU! ♥.♥ Aivan mahtava ulkoasu, tykkään ihan hirmuisesti :o Tää on tosi persoonallinen ja valkoisesta taustasta huolimatta en nää mitään, mikä olisi jo liian nähty juttu :D Tykkään erityisesti noista lootista + päivämäärästä, joka on tuommoisen pyöreäreunaisen laatikon sisällä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ^^,
   Tarkotuksena olikii tehä tausta, joka on mahollisimman helppo lukea ja silmäystävällinen, ja johon mahtuu isompikin kuva ilman et blogitekstin reunat ottaa vastaan. Jatkossa voi vaikka laittaa 800px leveitä kuvia sen vanhan 700px sijaan :) Selasin vaan kaikkia tutorialblogeja ja poimin sieltä juttuja mitkä miellytti omaa silmää eniten ja sit vaan lähin säätämään ja soveltamaan! HTML:n kanssa puljaaminen on ihan hauskaa puuhaa jos vaan kärsivällisyyttä löytyy :D

   Poista
 2. Aaapua!!! Tää on ihan sairaan hieno! Yksinkertainen on kaunista! :) Kannatti oottaa tätä kaks vuotta x)

  VastaaPoista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)